Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• 1 month later...
  • 4 months later...
Δημοσίευση

Θα χρειαστουμε καροτσακι στις αρχες Νοεμβριου του 2015, και οτιδηποτε βρεφικο π.χ.  ριλαξ, κουνια.

Αυτη την περιοδο μου ειναι περισσοτερο απαραιτητα Ρουχα Εγκυμοσυνης.

Ευχαριστω πολυ

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εγώ τα κάνω όλα, καφέ ξεκαφε δε γίνεται. Και κυνηγάω και σηκώνω όλη την ώρα, και κυλιεμαι στο πάτωμα, και κρύβομαι στο κρυφτό και σκύβω για να μην σαβουριαστει στο πατίνι και στην παιδική χαρά τρέχω και baby swimming πάμε, όλα. Από τότε που είχα το αίμα ο μπαμπάς μου να ναι καλά έρχεται δύο πρωινά τη βδομάδα, τον παίρνει αμέσως μετά το πρωινό και τον πηγαίνει στη παιδική χαρά και λυσάει και μου τον φέρνει για μεσημεριανό φαγητό και ύπνο οπότε όλο το πρωί ως τις 3 περίπου κάνω τις δουλίτσες μου με την ησυχία μου και είναι τεράστια βοήθεια. Συν ότι έρχεται συνοδευόμενος από τα ταπερακια της μαμάς και δεν έχω να μαγειρέψω ούτε για μας ούτε για το παιδί, είναι σωτήριο. Αλλά τις υπόλοιπες μέρες/ώρες δεν προσέχω καθόλου, όχι γιατί δε θέλω αλλά γιατί πραγματικά δε γίνεται. Είναι 13 μηνών, άντε ήσυχα να διαβάσουμε ένα βιβλίο και να βάλουμε τα σχήματα εκεί στο κουτί. Όλες οι άλλες δραστηριότητες απαιτούν τρεχαλα! Δεν ξέρω αν υπάρχει άλλη λύση...
    • @Παρασκευαιδου συγχαρητήρια κορίτσι μου ,εύχομαι μια ήρεμη και τελειομηνη εγκυμοσύνη 🥰🥰
    • Κορίτσι μου, καλησπέρα. Καλή επιτυχία κι εύχομαι η επόμενη ετ να είναι η τυχερή σου! Η εμπειρία μου και τα όσα έχω ακούσει και διαβάσει όλο αυτόν τον καιρό, μου λέει ότι παίζει μεγάλο ρόλο η τύχη στην επιτυχία της εμφύτευσης. Κανείς δεν μπορεί να πει ακόμη με σιγουριά γιατί βλαστοκύστες ΑΑ δεν πετυχαίνουν. Αυτό όλες μας σχεδόν το έχουμε βιώσει και αναρωτιόμαστε. Κι η αξιολόγηση των βλαστοκύστεων, σχετική είναι τελικά... Δε νομίζω ότι έκανες κάτι λάθος ή παρέλειψες κάτι. Ούτε η ηλιοθεραπεία, ούτε η θεραπεία για τους μύκητες πριν την ετ πιστεύω ότι επηρέασαν. Ίσως θα έπρεπε να παίρνεις περισσότερη προγεστερόνη σε χαπάκι εξαρχής. Ίσως δεν πέτυχε ο γιατρός σου το παράθυρο εμφύτευσης, αφού λες ότι πήγες με οριακή προγεστερόνη. Αλλά κι αυτό υποθετικό είναι. Καταλαβαίνω από το πρωτόκολλο ότι έκανες ετ σε φυσικό κύκλο με κατεψυγμένες βλαστοκ, σωστά; Τα φάρμακα που σου έδωσε είναι συνήθως αυτά που δίνουν σε αυτό το πρωτόκολλο. Κι εγώ cyclacur, κορτιζόνη  (medrol) και προγεστερόνη (σε χαπάκι όμως και κολπικά) είχα πάρει όλες τις φορές. Τρεις φορές τη μέρα. Μου είχε πει ότι ενέσιμη προγεστερόνη δίνουν όταν κάνεις απευθείας ετ. Αν και πολλές κοπέλες κάνουν prolutex, ασχέτως πρωτοκόλλου.  Φυλλικο, d, T4 όταν υπάρχει θέμα θυρεοειδούς, ούτως ή αλλως πρέπει να παίρνεις. Για την ηπαρίνη οι απόψεις διίστανται. Αν υπάρχει παράγοντας θρομβοφιλίας οκ. Αν δεν υπάρχει, κάποιοι γιατροί δίνουν προληπτικά, σίγουρα ξέρουν καλύτερα από εμάς γιατί.  Εγώ αυτό που θα τον ρωτούσα είναι αν την επόμενη φορά προτείνει να πάμε σε ετ, σε τεχνητό κύκλο, αντί για φυσικό. Είναι λίγο πιο κουραστικό, αλλά ίσως έχει αποτέλεσμα. Νομίζω ότι σε κοπέλες με πολυκυστικές ή που δεν έχουν σταθερό κύκλο, ενδείκνυται καλύτερα. Καλή επιτυχία!  
    • @Παρασκευαιδου είσαι ή μεγάλη έκπληξη!!!! Μπράβο μπράβο συγχαρητήρια!!! Καλή και τελειομηνη εγκυμοσύνη 🥳😍🥰🥰🥳💞💕
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...