Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

pebi μου, πανεμορφη η αγιοβασιλιτσα σας!!! το πιο ομορφο στολιδι του σπιτιου σας!!!!!;)

απ' τα mothercare?? βρηκα μια στολη για αγιοβασιλακη, και μια για αγιοβασιλιτσα που ομως μοιαζει περ/ρο με κοκκινοσκουφιτσα!!! κι εχω προβληματιστει, ποια να παρω στη μικρη μου?? τη κοριτσιστικη που δε πολυφαινεται ή την αγοριστικη?? παντως, την καραγκιοζια μας, θα την κανουμε κι εμεις!!!:P

ευχομαι να εχετε τα ομορφοτερα Χριστουγεννα pebi μου, παρεα με το μικρο αγιοβασιλακι σας!!!!!!!!:cheer:

Δημοσίευση

Την στολη την πηρα απο τα τζαμπο! εχει πολυ γουστο! χθες βγηκαμε βολτα με αυτη!

ο σακος του αι Βασιλη μας ελειπε μονο! βεβαια απο μεσα της φοραω κι αλλο φορμακι γιατι

δεν κραταει κρυο η στολη!

αχ βαλτε και εσεις να δουμε κι αλλα πολλα αγιοβασιλακια!

Δημοσίευση

Αθηνά μου, πως μεγάλωσε έτσι η κόρη σου, πραγματικό αγγελάκι. Είναι τόσο γλυκιάαα!!! Να σου ζήσει κ με το καλό να έρθει κ το αδερφάκι της !!!!

Βίκυ μου ο Αγ. Βασίλης ήρθε πιο σύντομα σε σένα πριν 8 μήνες κ σου έφερε το πιο τέλειο δώρο!!! να την χαίρεστε την μικρή ζουζούνα σας!!

Δημοσίευση

να τη χαιρεσαι ...ειναι τελεια η μικρη.....εδειξα στο γιο μου την φωτο που ειναι 20 μηνων και αρχισε να χτυπαει παλαμακια και να φωναζει ουπι<γιουπι>.....να σου ζησει...καλα χριστουγεννα...φιλακια

Δημοσίευση

sofiadav έγραψε:

Nai kai i mikri mou agiobasilitsa!! thn stoli ths ekana ego :))))

Koritsia tou mammyland..ego kai mpempa sas euxomaste na perasete omorfa xristougenna me ugeia kai xara! mammy.jpg

AX ΤΙ ΟΜΟΡΦΗ ΣΤΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ!

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΙΣΩ!

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ!

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΓΙΟΒΑΣΙΛΙΤΣΑ!

• 2 weeks later...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...