Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα . Είμαι στον ένατο μήνα κύησης και ψαχνω για ομοιοπαθητικο παιδίατρο στο περιστέρι αττικής και συγκεκριμένα πληροφορίες για την κα Μεγρέμη Αμαλία .

Παρακαλώ οποιος - οποια γνωρίζει πληροφορίες ή εχει κάνει επίσκεψη στο ιατρείο της ας μου δώσει πληροφορίες ..ή για οποιοδήποτε άλλο ομοιοπαθητικο παιδίατρο στα δυτικα προαστια.

Ευχαριστω θερμα!!

• 1 year later...
Δημοσίευση

Αγαπητή pandritsou,

Καλημέρα,να χαίρεσαι το παιδάκι σου με υγεία πάνω απ 'όλα!Επειδή κι εγώ είμαι έγκυος και είμαι σε αναζήτηση παιδιάτρου -ομοιοπαθητικού, θα με ενδιέφερε να μάθω την άποψή σου για την κα Μεγέθη Αμαλία, αν εν τέλει την επισκεφθήκατε...

Ευχαριστώ πολύ 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εγω κοριτσια χθες εκανα το Νιπτ plus,καμια βδομαδα θελουν περιπου να βγουν μου ειπαν,επισης θα με δει ο γυναικολογος 14/07 που θα ειμαι 15+1 κ επειτα θα κλεισω με παιδοεμβρυοκαρδιολογο ενα τριπλεξ καρδιας εμβρυου το οποιο θα γινει περιπου στις 20 με 22 βδομαδες,εαν ο γιατρος μου ομως δει κατι μπορει να γινει κ λιγο πιο νωρις περιπου στις 18 βδομαδες.Εαν κ μακαρι να ειναι ολα καλα το επομενο βημα θα ειναι η β επιπεδου αρχες Σεπτεμβρη.
    • 21/07 έχω εγω ραντεβού για υπέρηχο και μετά ή τέλος του μήνα ή αρχές αυγούστου μου είπε οτι θα κάνουμε και την β επιπεδου! Κραμπες παθαίνεις κι εσύ ή γενικα καμια αλλη κοπελα? Υπομονή μέχρι τον επόμενο υπέρηχο! εμενα τωρα ενω με εβλεπε ανα 20 μερες το αλλαξε σε μηνιαιο το ραντεβου και λιγο με πειραξε!! να αρχισουμε να νιωθουμε τα ζουζουνια τουλαχιστον να εχουμε αυτην την παρηγορια αφου δεν τα βλεπουμε 😊
    • @Zelda πολυ καλο το ο,τι εχει βοηθεια σημερα ποτ την χρειαζεσαι ελπιζω αυριο να εχουν περασει ολα κ να ειναι απο την ζεστη ολο αυτο! @Rena92καλη επιτυχια,ευχομαι ολα να ειναι τελεια!!!!🥰Οσο για την συγκεκριμενη ψυχολογικη φαση που περιγραφεις ειναι σαν να με φωτογραφησες😅Εγω ειμαι σχεδον γενικα ετσι βεβαια..σημερα εσενα θα σου περασουν ολα ομως μετα την εξεταση❤️
    • @katiu_131 Ναι κ εμενα μου ειπαν οτι λενε 10 15 μερες αλλα περιπου στην βδομαδα πανω τα στελνουν..η ζεστη δεν παλευεται 3 ντουζ εχω κανει απο το πρωι🙄 Τι καλα🥰ποτε εκλεισες ραντεβου να πας;Εγω με τον γυναικολογο μιλησα σημερα,14/07 θα παω να με δει.
    • Ένα έχω να σου πω εγώ με προγεστερόνη 7.9 και είδαμε καρδιά . Το χαμηλότερο είναι 10 είσαι μια χαρά θα συνεχίσεις να παίρνεις την προγεστερόνη. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...