Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μωράκια 2015!!!


Guest skorpiaki

Recommended Posts

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Ναι έτσι ήταν και στην πρώτη  Εμένα μου πήρε αρκετό χρόνο να στρώσει αλλά δεν έβαλα τίποτα σε κρέμες και τέτοια.. μετά από αρκετούς  μήνες  δεν φαινόταν ιδιαίτερα η τομή εδώ μαία και δεν την είδε αμέσως με ρώτησε αν πάω για Φ.Τ και την λέω όχι έχω κάνει καισαρική το πρώτο, μου λέει ααα που είναι η τομή σου ; Πιο κάτω ; δεν φαίνεται σου έκανε καλή δουλειά..  τωρε με δεύτερη καισαρική δεν ξέρω πως θα είναι.. αλλά  εντάξει εμένα δεν με ενοχλεί να σας πω την αλήθεια έτσι και αλλιώς εκεί που είναι ούτε με μαγιό φαίνεται άσε που έχω και άλλη τομή πίσω στην μέση από άλλο χειρουργείο εκείνη φαίνεται και με μαγιό 😅 
    • Καλημέρα κοριτσάκι μου!! Σούπερ μου ακούγεται η μικρούλα σας!!😍😍 Μπράβο το κορίτσι!!! ❤️❤️❤️❤️ Πότε θα ξαναπάτε; Εμείς με το καλό τώρα στο Doppler ξανά 12/11.. αν και μου φαίνεται αργά 33η.. @_piripiri_ μου σε ποια εβδομάδα την έκανες εσύ; Στα υπόλοιπα κορίτσια σας έχουν πει πότε να τη κάνετε;  Κανονικά δεν χρειάζεται ραντεβού για τη καμπύλη.. το μόνο που ίσως χρειαστεί είναι να πάρεις τη γλυκόζη από το φαρμακείο.. αλλά πάρε ένα τηλέφωνο το διαγνωστικό να είσαι σίγουρη γιατί πολλά διαγνωστικά σου παρέχουν και τη γλυκόζη.. Νηστική να είσαι κανά 8ωρο πριν πας και απέφυγε να φάς βαριά πράγματα το βράδυ για να μην δείξει ψευδώς αυξημένη η νηστείας.. όχι γλυκά πχ και λευκά άλευρα.. αυτά κυρίως αυξάνουν πολύ το ζάχαρο.. Μα ρε συ.. τι κίνηση είναι αυτή που έχει;; Δεν θέλω να κατεβαίνω Αθήνα πλέον..! Με τα δίκια του και ο άντρας σου αν και στον δικό μου έχω απαγορεύσει γκρίνια και νεύρα στο αυτοκίνητο.. δεν ξέρεις τι γίνεται όσο είμαστε στο δρόμο, αυτό του λέω κάθε φορά.. ας είμαστε ψύχραιμοι λοιπόν και να εκτιμαμε που είμαστε υγιείς και έχουμε ευλογηθεί με το σπορακι μας..!  Να σου πω.. και εγώ που είμαι "κλεισμένη" από τον Ιούνιο που σταμάτησα τη δουλειά/σχολή δεν τρελαίνομαι και πολύ να βγαίνω.. ίσως γιατί δεν έχω και τι να βάλω πλέον..😅 αλλά δεν τρελαίνομαι κιόλας με το κόσμο που κυκλοφορεί.. μου αρέσει η ησυχία μου.. 😌  Octoberfest ε;! Τι καλό φάγατε;; Αύριο θα είναι ωραία, έχει Μπίγαλη και Βόσσου.. 
    • Καλημέρα!! Σ' ευχαριστώ και πάλι!! Όχι όχι.. δημόσιο είναι η σχολή, όχι ιδιωτικό..! Σου έστειλα πμ!! Δυστυχώς όμως διακρίσεις υπάρχουν.. και δεν βλέπω και κάποια νομοθεσία/διάταξη που να σε στηρίζει.. όχι τουλάχιστον σε αυτές τις σχολές.. Θέλω πολύ να μάθω λεπτομέρειες του πως τα κατάφερες εσύ..!
    • Αχ ψυχούλα μου!!! Έχουν τοοοοσο φάση όταν μπουσουλανε χαχα εμένα πάει και κουτουλαει το κεφάλι του στην ντουλάπα τους και ξεκαρδιζεται τον λέω έχεις ποντιακό κεφάλι και χαμπάρι δεν παίρνεις χαχαχαχα Ρε κορίτσια τα δεύτερα μεγαλώνουν ακόμα πιο γρήγορα από τα πρώτα πώς γίνεται πότε περίμενα να γεννησουμεε... έρχονται τα γενέθλια...
    • Αααχ μακάρι για να δούμε! Πάντως μόλις έκανα μπάνιο και το μαλλί δεν έχει ακόμα το περιοδοκάτσιασμα
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...