Μετάβαση σε περιεχόμενο

Όταν Έχεις Συσπάσεις Πρέπει Απαραίτητα Και Να Πονάς;

eleni1978

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια,είμαι καινούρια στην παρέα αλλά όχι νέα μαμά.. Έχω ήδη δύο γιους κ τώρα είμαι στην 39Η εβδ. Ήθελα να ρωτήσω αν είχατε συσπάσεις χωρίς να πεινάτε ταυτόχρονα; Στα δύο μου αγόρια δεν είχα τπτ...κ γέννησα με πρόκληση στις 41 εβδ. Τώρα στη μπεμπουλα που περιμένουμε έχω σουβλιες κ Η κοιλιά μου γίνεται πέτρα... λέτε να είναι κάτι η να κοιμηθώ ήσυχη;;; σαν πρωταρα κάνω...

Υγ: Μην νομίζεται κορίτσια, κάθε εγκυμοσύνη στη ζωή μιας γυναίκας έχει την ίδια αγωνία, άγχος,λαχτάρα κ Αγάπη για το μωράκι που περιμένουμε...

Ευχαριστώ και ελπίζω να μην σας κούρασα.... :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δεν είναι ανάγκη να πονάς στις συσπάσεις, αλλά αφού εσύ πονάς, τότε γιατί ρωτάς αν είναι απαραίτητο να πονάς στις συσπάσεις; :)

Άλλωστε, στο τέλος της εγκυμοσύνης βρίσκεσαι, άρα, από μέρα και μέρα θα γεννήσεις!

:)

Με το καλό εύχομαι!

Σταμάτησαν και οι πόνοι και οι συσπάσεις μαζί... αύριο έχω ραντεβού με τον γιατρό Γιατί κλείνω τις 39 Κ πάω για 40... αιώνας η εγκυμοσύνη... εντωμεταξύ κάνω τα πάντα από δουλειές στο σπίτι, σκάλες πάνω κάτω, τρέχω με τους γιους μου κ η μπεμπουλα μάλλον το απολαμβάνει...

Περίεργο μου φαίνεται που έχω κοριτσάκι, Έχω συνηθίσει να πλένω μποξερακια κολλητά κ φανέλες του ΠΑΟΚ... Άντε να δούμε και λίγο ροζ...

Θα σας πω τα νεότερα Αύριο... Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!

Καλημέρα κορίτσια, πήγα στο γιατρό και μου είπε ότι είμαι έτοιμη... κ διαστολή έχω κ έχει κατέβει πολύ χαμηλά... αν δεν έχει βγει μέχρι την Δευτέρα τότε Τρίτη Ίσως μπω για να την βγάλουμε.

Ήρθε λοιπόν η ώρα του άγχους....

• 2 weeks later...

Γέννησα!!! Ήταν ακόμη μια καταπληκτική εμπειρία και εύχομαι να την ζήσουν όλες οι γυναίκες! Με έπιασαν οι πόνοι στις 17 Νοέμβρη την ώρα που ο γιος μου έλεγε το ποίημα του στο σχολείο...είχε πολύ πλάκα... Έβγαλα ένα κοριτσάκι 3870 κ 52 πόντους. Γερά να είναι όλα τα παιδιά του κόσμου!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εεε Αθήνα είναι Αθήνα όπως καταλαβαίνεις και φυσικά εχει τα πάντα και μπορείς να τα βρεις και πολύ εύκολα.. και επαρχία είναι επαρχία.. δυστυχώς ή ευτυχώς έχει άλλα καλά άλλα έχει και πολλά κακά. Παρ' όλα αυτά εννοείται οποία κοπέλα το χρειάζεται μπορώ μέχρι Θεσσαλονίκη να της το διαθέσω.  Καλά & ευλογημένα Χριστούγεννα εύχομαι από καρδιάς σε όλο τον κόσμο, σε σας και τις οικογένειες σας και στα εν δυνάμη μωράκια μας!!! Σε αυτές τις ψυχούλες που είναι εκεί και περιμένουν να γεννηθούν μέσα μας..!!! 
    • Δε το ήξερα κοριτσάκι μου, η αλήθεια είναι ότι μένω Αθήνα και σαφώς εδώ είναι όλα πιο εύκολα!  Εύχομαι να έχεις καλή επιτυχία στη προσπάθεια σου και τα φάρμακα να δοθούν σε μια κοπέλα και να είναι τυχερά!  Καλές γιορτές ☺️
    • Χρόνια πολλά κορίτσια μου γλυκά!!!!με υγεία σε εσάς και στα σπιτικά σας!!να χαιρόμαστε τις οικογένειες μας😘🫶🩷 Αλλά να μην ξεχνάμε και τα αγγελούδια μας εκεί ψηλά...σήμερα γιορτάζουν και αυτά...την γέννηση του Χριστού μας!!
    • Χρόνια πολλά καλά Χριστούγεννα σε όλες ❤️🥰 με το καλό τα μωράκια μας!  να χαίρεστε όσους γιορτάζουν κ πάντα υγεία κ χαρούμενες στιγμές! ❄️🎁🙏🏼  
    • Κορίτσι μου καλησπέρα! Δεν μπαίνω η αλήθεια είναι αυτές τις ημέρες και πολύ στο φόρουμ γιατί έχω την αίσθηση ότι με στρεσάρει περισσότερο αυτόν τον καιρό πάρα με ηρεμεί.  Δόξα τω Θεώ πήγαν όλα πάρα πολύ καλά και δεν θα χρειαστεί θεωρώ να μπω ξανά σε διαδικασία διέγερσης.  Από τη νέα χρονιά θα προχωρήσουμε στην εμβρυομεταφορά πρώτα ο Θεός και μετά αν όλα πάνε καλά θα πω ότι θέλετε κορίτσια, πιστεύω θα είμαι πιο ανοιχτή.. προς το παρόν δεν θέλω να λέω πολλά για να μην προκαλώ και την τύχη μου.. ας πάνε όλα καλά και μετά ρωτάτε ότι θέλετε..!!! 🤗
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...