Μετάβαση σε περιεχόμενο

Υπαρχει Περιπτωση Λετε?

maimouditsa

Recommended Posts

καλημερα!!ειμαι μανουλα μια μικρης μαιμουδιτσας 17 μηνων και ξεκινησαμε προσπαθειες για δευτερο νινακι.στην ουσια ειναι ο πρωτος μηνας προσπαθειων οποτε δεν αγχωνομαι καθολου.λοιπον,τελευταια περιοδος 12/10 με κυκλο 28-29 ημερων.επαφες ειχαμε την 8η,10η,13η και 17η.την 15η ειχα ενοχλησεις χαμηλα(ισως και απο την κουραση γιατι εκεινη τη μερα ειχαμε παρτακι)και την 16η δυνατος πονος χαμηλα για πολλες ωρες και υποθετω μηπως τοτε εκανα ωορρηξια.αν οντως εκανα ωορρηξια τη 16η μερα εχουμε πιθανοτητες?παντως εδω και λιγες μερες που και που νιωθω ενα βαρος χαμηλα και η μεση μου με πεθαινει.κατα τ'αλλα τιποτα αλλο.σημερα ειμαι στη 19η μερα.τι λετε???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• 2 weeks later...

καλησπέρα κορίτσια εύχομαι μέσα από την καρδιά μ να είστε εγκυουλες.... λοιπόν θέλω την βοήθεια σας.... τον προηγούμενο μίνα ήρθα σε επαφή με τον αραβονιαστικο μ λίγες ήμερες πριν αδιαθετησω...  κάναμε ελεύθερα.... κ μετά μου ήρθαν κανονικα.... μετά από εκεί κ πέρα είχα κ έχω πολλά υγρά ακόμα κ βλενες ( συγνώμη που τα λέω έτσι αλλά δεν βρίσκω άλλο τρόπο για να το εκφράσω) κ τώρα στις 7 του μηνός ήταν να αδιαθετησω αλλά δν μου έχουν έρθει.... αλλά εξακολουθώ να έχω πόνους περιόδου.... λέτε να έχουμε κανένα καλό νέο??? αχχχ σας παρακαλώ δεν θέλω να απογοητευτώ.... γιατί προσπαθουσαμε σχεδόν 1 χρόνο αλλά δεν τα καταφέρναμε.... κ γιαυτό δεν παίρνω τεστ... πείτε μ την γνώμη σας!!!!

Καλησπερα κ απο μενα. Θα ηθελα να ρωτησω κ γω κατι. Θελω να γινω μανουλα. Θα τα πω περιληπτικα να μη σας ζαλιζω. Ο κυκλος μου ειναι στις 28 μερες. Προηγουμενη περιοδος στις 16 οκτωβριου, καναμε χωρις προφυλαξεις στις 9 νοεμβριου 2φορες και εχθες μια φορα. Σημερα το πρωι αδιαθετησα. Υπαρχει περπτωση να εχω πιασει??? Ξερω δε πρεπει να αγχωνομαι αλλα το θελω τοοοοοσο πολυ.

Αφού αδιαθετησες κανονικά μάλλον δεν είσαι έγκυος! Εξάλλου δεν νομίζω ότι ήταν γόνιμες οι μέρες που ήρθες σε επαφή! Εύχομαι όμως σύντομα να τα καταφέρετε!!!

:( η αληθεια ειναι οτι πηρα τον γιατρο μ κ μου ειπε οτι να παρατηρησω αν δε μ ερθει ( πριν αδιαθετησω) να κανω τεστ σε 7 μερες. Αλλα κ μετα τη περιοδο να δω μηπως επιασε. Μου το ειπε καπως αλλα δε θυμαμαι πως το εθεσε. Το θεμα ειναι οτι το θελω παρα πολυ κ ενω το αγχοε δε βοηθαει σε αυτο δε μπορω να το αποβαλλω. Ευχαριστω για την ευχουλα!!!

Αν κάτι δεν κατάλαβες καλά, καλό θα ήταν να τον ξαναρωτήσεις!! Περίμενε να τελειώσει η περίοδος σου και δωστου να καταλάβει!!! :)

• 2 weeks later...

κοριτσια εκανα β χοριακη χθες κ βγηκε 33 γιατι ειμαι στην 21 μερα του κυκλου μου ειπανε.ειπαν οτι ειναι εγκυμοσυνη απλα να την επαναλαβω παλι.μηπως υπαρχει καποιο προβλημα?

• 2 weeks later...

Γεια σας κορίτσια και καλώς σας βρήκα! Θέλω τα "φώτα" σας σχετικά με την ωορρηξία και την θερμοκρασία! Έχω σταθερό κύκλο κάθε 27-28 μέρες. Τις γόνιμες μέρες εννοείτε πώς ήρθαμε σε ελεύθερη επαφή με τον άντρα μου. Απο την 12η μέρα έως και σήμερα έχω καθε μερα λίγα δέκατα (36, 9-37, 1) .η κανονική μου θερμοκρασία είναι συνήθως 36, 3-36, 6. Σήμερα λοιπόν είναι η 22 η μέρα, δηλ έχω δέκατα 11 μέρες συνεχόμενα, κ περιμένω περιοδο σε 5 μέρες. Λέτε να τα καταφέραμε αυτή τη φορά; προσπαθούμε 8 μήνες τώρα κ ο γιατρός είπε απλά να κάνουμε υπομονή κ όχι άγχος! Βέβαια είναι η πρωτη φορά που μετράω την θερμοκρασία...κ γενικά δεν ξέρω αν είναι φυσιολογικό πριν την περιοδο να έχουμε δέκατα. Ελπίζω να μη σας κούρασα....ευχαριστώ

Feggaraki....για μένα ήταν το "ναι έτσι είναι". Δηλ. Κ αν δεν είμαι έγκυος θα είχα δέκατα πριν την περιοδο κάθε μέρα? :'(

Πάλι μπερδεύτηκα! Χθες διάβασα ότι πριν την περιοδο έχουμε παντα δέκατα! Πρέπει να περάσουν 16 μέρες συνεχόμενες με δέκατα, μετρώντας απ την ημέρα της ωορρηξίας για να πεις ότι υπάρχει ένδειξη εγκυμοσύνης! Δηλ...μέχρι τότε θα έχω ή καθυστέρηση ή περιοδο...οπότε είτε μετράω την θερμοκρασία είτε όχι...το ίδιο είναι! Και γω έκανα χαρουλες απ τώρα επειδή έχω ακόμη δέκατα!....σε 4 μέρες θα ρθει...και πάλι απογοήτευση....:-(

Δε μου μένει τίποτα αλλο απ το να περιμένω....απλά τα δέκατα που έχω μου δίνανε ελπίδες., πριν ακομα "φτασει" η καθυστέρηση...(μακάρι )

Τουλακι40 όντως η θερμοκρασία ανεβαίνει περίπου 1-2 μέρες μετά την ωορηξια, και παραμένει ανεβασμένη μέχρι την περίοδο ή μέχρι την...ανακάλυψη της εγκυμοσύνης!!! Οπότε αναμονή... Η μέτρηση της θερμοκρασίας βοηθάει πιο πολύ στο να βρούμε την ωορηξια μας.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εεε Αθήνα είναι Αθήνα όπως καταλαβαίνεις και φυσικά εχει τα πάντα και μπορείς να τα βρεις και πολύ εύκολα.. και επαρχία είναι επαρχία.. δυστυχώς ή ευτυχώς έχει άλλα καλά άλλα έχει και πολλά κακά. Παρ' όλα αυτά εννοείται οποία κοπέλα το χρειάζεται μπορώ μέχρι Θεσσαλονίκη να της το διαθέσω.  Καλά & ευλογημένα Χριστούγεννα εύχομαι από καρδιάς σε όλο τον κόσμο, σε σας και τις οικογένειες σας και στα εν δυνάμη μωράκια μας!!! Σε αυτές τις ψυχούλες που είναι εκεί και περιμένουν να γεννηθούν μέσα μας..!!! 
    • Δε το ήξερα κοριτσάκι μου, η αλήθεια είναι ότι μένω Αθήνα και σαφώς εδώ είναι όλα πιο εύκολα!  Εύχομαι να έχεις καλή επιτυχία στη προσπάθεια σου και τα φάρμακα να δοθούν σε μια κοπέλα και να είναι τυχερά!  Καλές γιορτές ☺️
    • Χρόνια πολλά κορίτσια μου γλυκά!!!!με υγεία σε εσάς και στα σπιτικά σας!!να χαιρόμαστε τις οικογένειες μας😘🫶🩷 Αλλά να μην ξεχνάμε και τα αγγελούδια μας εκεί ψηλά...σήμερα γιορτάζουν και αυτά...την γέννηση του Χριστού μας!!
    • Χρόνια πολλά καλά Χριστούγεννα σε όλες ❤️🥰 με το καλό τα μωράκια μας!  να χαίρεστε όσους γιορτάζουν κ πάντα υγεία κ χαρούμενες στιγμές! ❄️🎁🙏🏼  
    • Κορίτσι μου καλησπέρα! Δεν μπαίνω η αλήθεια είναι αυτές τις ημέρες και πολύ στο φόρουμ γιατί έχω την αίσθηση ότι με στρεσάρει περισσότερο αυτόν τον καιρό πάρα με ηρεμεί.  Δόξα τω Θεώ πήγαν όλα πάρα πολύ καλά και δεν θα χρειαστεί θεωρώ να μπω ξανά σε διαδικασία διέγερσης.  Από τη νέα χρονιά θα προχωρήσουμε στην εμβρυομεταφορά πρώτα ο Θεός και μετά αν όλα πάνε καλά θα πω ότι θέλετε κορίτσια, πιστεύω θα είμαι πιο ανοιχτή.. προς το παρόν δεν θέλω να λέω πολλά για να μην προκαλώ και την τύχη μου.. ας πάνε όλα καλά και μετά ρωτάτε ότι θέλετε..!!! 🤗
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...