Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΕΦΤΑΣΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΑΩ ΚΙ ΕΓΩ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΕΙΚΤΑ.....:P:(:P:(

ΕΙΜΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ 37 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!!! ΜΗ ΓΕΝΝΗΣΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ (ΟΠΩΣ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!);)

ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ PC ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΑΣ ΧΑΣΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ....:( :( :(

ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΕ ΟΛΕΣ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ" ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΠΑΡΕΟΥΛΑ!!!! ΑΠΟ ΣΑΣ ΠΗΡΑ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗ ΚΥΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΔΕ ΜΕ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΟΥ!!!!:silly: :silly: :silly:

ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!!

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ!!!!;)

ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ!!!!;) ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΤΟΚΕΤΟΥ!!!:S:P :P

ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!;)

ΕΥΧΟΜΑΙ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΥΧΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ!!!!;)

ΘΑ ΣΑΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ....:(

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ!!!!:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

Matoula μου, με το καλό αγάπη μου και με ένα πόνο!!!!!!

Αχχ και εγώ σταματάω την Τετάρτη και δεν έχω Internet σπίτι και σε καταλαβαίνω....

Και εμείς σε ευχαριστούμε για την παρέα και την υποστίρηξη και τα καλά λόγια που είχες πάντα να μας πεις!!!

Σου εύχομαι ότι καλύτερο, με ένα γερό μωρό και θα περιμένουμε ξανά νέα σου!!!

:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

mata μου ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ....εχουμε 4-5 διαφορά....ελπίζω να σου πάνε όλα καλά κ να δείς την μπουμπουκα σου όπως θέλεις...

Ελπίζω να βρείς κάπως λίγο χρόνο κάποια στιγμή να μας πείς τα νέα σου...

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ..ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ....ΚΑΛΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ....Κ ΚΑΛΑ ΣΑΡΑΝΤΑ !!!!!!!

Ελπίζω να μην έχεις αγχωθεί ...εμένα τώρα ξέκινάει κ με πιάνει λίγο το άγχος αλλά οκ....το ελέγχω....:S

ΠΟΛΛΆ ΦΙΛΙΑ....:kiss: :kiss:

Δημοσίευση

αχ!!!βρε μαρακι μου...στεναχωριεμαι τοοοοσο πολυ που θα σας αφησω...:( :(

ο αντρουλης μου, μου ειπε χθες :"αν ειναι να κανεις ετσι να παρουμε υπολογιστη!!!"

Aλλα τωρα εχουμε αλλα εξοδα και δε γινετε.....:( :(

θα κανω υπομονη....:kiss: :kiss:

Δημοσίευση

mata μου, με το καλο κοπελα μου!! :cheer:

μ' εναν πονο να 'ρθει στο κοσμο το μπεμπακι σου και μη στεναχωριεσαι για τιποτα!!

κι εμας θα μας λειψεις και θα περιμενουμε συντομα τα πανευτυχη νεακια σου!!!;)

οι φετινες δεν θα 'ναι απλα καλες γιορτες, θα 'ναι οι καλυτερες της ζωης σου!!!!!!!!:cheer:;)

σε φιλω:kiss:

Δημοσίευση

Με το καλό κοπέλα μου! Να σου πάνε όλα τέλεια και με κανέναν πόνο!

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ !!!

Με το καλό να κρατήσεις το μωράκι σου στην αγκαλιά σου!

Τώρα έρχονται τα καλύτερα!

Φιλιά...

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΝΟ. ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙΤΕ ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ ΣΑΣ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΗΡΕΜΗ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ. ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ.

Δημοσίευση

Ματα

με το καλο να δεχτεις το μωρουδακι σου.:cheer:

Να εχεις μια ευκολη και γρηγορη γεννα και να γυρισετε σπιτακι σας πιο ευτυχισμενοι απο ποτε.;)

Σε νιωθω που στεναχωριεσαι που δε θα μπορεις να εχεις κοντα σου την παρεα του mammy.Κι εγω που εφυγα για ενα ΣΚ πριν λιγες μερες εφυγα με βαρια καρδια, εκλεινα την πορτα και το ματι μου ειχε μεινει στον υπολογιστη που αφηνα πισω:silly:

Τετοια προδοσια!!!:P :P :P :P

Καλες γιορτες!!!!!!!!!!

• Απαντήσεις

• Πίστευα ότι μέχρι το βράδυ θα μου τα στείλει.. συνήθως έτσι κανει...μήπως δεν πρόλαβε..τη Δευτέρα πια...
    • Μια χαρά σε βρίσκω φίλη, κάνεις αυτό που ταιριάζει σε εσάς και στην καθημερινότητά σας 💕 Όλα θα πάνε υπεροχα, εφόσον δε πιέζεις τον εαυτό σου για κάτι, έχεις ήδη σκεφτεί εναλλακτικές, αυτό είναι το πιο σημαντικό 🙏
    • Α! και για τους ημερίσιους που ανέφερες, εκτός από contact naps, το οποίο καταλαβαίνω είναι φουλ δεσμευτικό, ειδικά όταν κοιμούνται 2ωρα και 3ωρα πάνω σου, έχεις δοκιμάσει να βγαίνεις βόλτα με το καρότσι να κοιμάται εκεί; Είχα μπουχτίσει κι εγώ να είμαι κολλημένη στον καναπέ 2ωρα και 3ωρα και να μη μπορώ ούτε καλά καλά να φάω μεσημεριανό, οπότε βγήκα μια μέρα με το καρότσι στο πάρκο, τον θήλασα και μετά τον έβαλα στο καρότσι και δώστου βόλτες μέχρι που αποκοιμήθηκε.  έκτοτε το έκανα συστηματικά, προσπαθούσα να το κάνω κάθε μέρα - θηλασμός στο πάρκο, μετ'α μέσα στο αυγό/καρ΄οτσι/καλαθούνα μόλις γλάρωνε, 2-3 γύρες και είχε κοιμηθεί. Μετά καθόμουν με το ταπεράκι μου κι απολάμβανα το φαγητό μου, βιβλίο, ό,τι χρειάζεται κανείς! ή πολλές φορές απλά έβαζα μουσική στα ακουστικά και περπατούσα με τις ώρες. Μου έκανε πολύ καλό και για τη δική μου ψυχική υγεία, οπότε το προτείνω φουλ! Και με τον καιρό, μετά τον 3ο μ΄ήνα άρχισα να τον πηγαίνω και σε μολ, κάτι άκυρες Τετάρες 10 το πρωί, ήμουν εγώ κι ο κούκος 🤣 Κι ενώ κοιμόταν το μωρό έκανα κι εγώ τις βόλτες μου στα μαγαζία. Η λοχεία είναι τόσο απομονωτική περίοδος, κι αν δεν έχεις να αφήσεις το μωρό, απλά πάρτο μαζί σου! Χαρούμενη μαμά = χαρούμενο μωρό 💕🫂
    • Στους νυχτερινούς ύπνους τότε είσαι κομπλέ - μη το πεις ούτε του παππά, έτσι μου λέγανε και μένα! 🤣 2-3 αφυπνίσεις είναι απόλυτα φυσιολογικό ως και πολυτέλεια όπως καταλαβα από άλλους γονείς στον περίγυρο 🤪 Επίσης συμφωνώ ότι ρουτίνα/πρόγραμμα δύσκολα να εφαρμόσεις τώρα, είναι πολύ νωρίς όπως και σου έγραψα και παράπανω, αυτή η φάση νεογέννητου είναι απλά ό,τι λειτουργεί, φουλ survival mode, δεν υπάρχει ούτε λάθος ούτε σωστό κατ εμέ.  Αυτό με το κλάμα που λες πάντως, ακούγεται όντως ζόρικο, εγώ δε θυμάμαι να το είχαμε συστηματικά πέρα από κάποιες νύχτες που είτε είχε κολικούς είτε κάτι θα τον ταλαιπωρούσε γενικά. Θυμάμαι και τις "ώρες της μάγισσας" (witching hours) εμένα έκλαιγε πολύ έντονα 7-10μμ, δλδ μπορεί να αποκοιμόταν και να ξυπνούσε ο καημενος μες τον ύπνο του κλαίγοντας σπαραχτικά. Η μαία ή η σύμβουλος θηλασμός (τώρα δε θυμάμαι ποιά μου το είπε) που το συζητούσαμε τότε μου ε΄ιχε πει ότι τα νεογέννητα το χουν αυτό γιατί περνούν και το σοκ της προσαρμογής στη ζωή εκτός μήτρας. Γενικά πολλά μπορούν να συμβαίνουν, αλλά δυστυχώς δε μπορούμε να ξέρουμε.  Υπομονή, πολ΄λά contact naps, και καφέ 😅❤️
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...