Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 320
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

doraki τι λιχουδιες ειναι αυτες;

Αχ! Εχω 2 κιλα να χασω αλλιως θα τα εφτιαχνα όλα. Ειδικα τα μηλοπιτακια και τα σουτζουκακια.

Θα τα φτιαξω στον αντρα μου οταν βρεθουμε παντως.

Καλη ιδεα αυτη να γραφουμε συνταγες.

Δυστηχως εγω δεν ειμαι και πολυ καλη μαγειρησα γιατι αυτοσχεδιαζω πολυ στην κουζινα και δεν μου πετυχαινουν παντα. Και οταν μου πετυχαινουν δεν θυμαμαι τι εχω βαλει για να το ξαναβαλω:laugh:

Δημοσίευση

doraki τι λιχουδιες ειναι αυτες;

Αχ! Εχω 2 κιλα να χασω αλλιως θα τα εφτιαχνα όλα. Ειδικα τα μηλοπιτακια και τα σουτζουκακια.

Θα τα φτιαξω στον αντρα μου οταν βρεθουμε παντως.

Καλη ιδεα αυτη να γραφουμε συνταγες.

Δυστηχως εγω δεν ειμαι και πολυ καλη μαγειρησα γιατι αυτοσχεδιαζω πολυ στην κουζινα και δεν μου πετυχαινουν παντα. Και οταν μου πετυχαινουν δεν θυμαμαι τι εχω βαλει για να το ξαναβαλω:laugh:

Δημοσίευση

doraki τι λιχουδιες ειναι αυτες;

Αχ! Εχω 2 κιλα να χασω αλλιως θα τα εφτιαχνα όλα. Ειδικα τα μηλοπιτακια και τα σουτζουκακια.

Θα τα φτιαξω στον αντρα μου οταν βρεθουμε παντως.

Καλη ιδεα αυτη να γραφουμε συνταγες.

Δυστηχως εγω δεν ειμαι και πολυ καλη μαγειρησα γιατι αυτοσχεδιαζω πολυ στην κουζινα και δεν μου πετυχαινουν παντα. Και οταν μου πετυχαινουν δεν θυμαμαι τι εχω βαλει για να το ξαναβαλω:laugh:

Δημοσίευση

doraki τι λιχουδιες ειναι αυτες;

Αχ! Εχω 2 κιλα να χασω αλλιως θα τα εφτιαχνα όλα. Ειδικα τα μηλοπιτακια και τα σουτζουκακια.

Θα τα φτιαξω στον αντρα μου οταν βρεθουμε παντως.

Καλη ιδεα αυτη να γραφουμε συνταγες.

Δυστηχως εγω δεν ειμαι και πολυ καλη μαγειρησα γιατι αυτοσχεδιαζω πολυ στην κουζινα και δεν μου πετυχαινουν παντα. Και οταν μου πετυχαινουν δεν θυμαμαι τι εχω βαλει για να το ξαναβαλω:laugh:

Δημοσίευση

κοτοπιτα ευκολη και ελαφρια;)

Για τη γέμιση

1 στήθος κοτόπουλο φιλέτο

250 γρ. milner (ή και γκούντα)

250 γρ μανιτάρια φρέσκα κονσερβα ψιλοκομμενα

1 μεγάλο κρεμμύδι

λάδι

1 ποτήρι γάλα φρέσκο

Οδηγίες

Πλένουμε το κοτόπουλο καλά και το κόβουμε σε μικρά κομμάτια.

Το αλατοπιπερώνουμε και το βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι για να βράσει (όχι πολύ νερό ίσα ίσα να καλύπτει το κοτόπουλο.

Σε ένα τηγάνι βάζουμε λίγο λάδι και ρίχνουμε το κρεμμύδι και τα μανιτάρια ψιλοκομμένα.

Τα σωτάρουμε για 5-6 λεπτά.

Όταν βράσει το κοτόπουλο το ρίχνουμε και αυτό στο τηγάνι με το κρεμμύδι και τα μανιτάρια.

Ρίχνουμε και μισό ποτήρι γάλα.

Τα ανακατεύουμε για 3-4 λεπτά και τα αποσύρουμε απο τη φωτιά.

Σ'ενα ταψί ριχνουμε πολύ λίγο λάδι και το απλώνουμε.Βάζουμε το ένα φύλλο σφολιάτας και ρίχνουμε τη γέμιση.

Προσθέτουμε το τυρί σε μικρά κομμάτια.

Έπειτα βάζουμε και το άλλο φύλλο σφολιάτας και ενώνουμε τις άκρες των 2 φύλλων και τις στρίβουμε.

Κόβουμε την πίτα σε κομμάτια και μ'ενα πινέλο απλώνουμε το γάλα πάνω στην πίτα.

Την ψήνουμε στους 180° C για 20 λεπτά σε αέρα (κατά προτίμηση μέχρι να ροδίσει.

Είναι πολύ βασικό στο τέλος το γάλα να απλωθεί στις άκρες της πίτας για να μαλακώσουν.

2η κοτοπιτα

Υλικά

1 πακέτο στήθος φιλέτο κοτόπουλο

2 φύλλα σφολιάτας

1 πιπεριά κόκκινη

1 πιπεριά κίτρινη

2-3 καρότα τριμμένα

10-15 φέτες μπέικον

3-4 κρεμμυδάκια φρέσκα

1 κρέμα γάλακτος

τυρί τριμμένο (γκούντα, ρεγκάτο κ.τ.λ)

λίγο λάδι ή βούτυρο

Αλάτι

Πιπέρι

Ετοιμασία

Βράζουμε το κοτόπουλο και το κόβουμε κομματάκια.

Εν τω μεταξύ ψιλοκόβουμε τις πιπεριές και το μπέικον σε κύβους και τρίβουμε τα καρότα και τα κρεμμυδάκια. Σε ένα τηγάνι ή κατσαρόλα σοτάρουμε με το λάδι ή το βούτυρο τα κρεμμυδάκια, το μπέικον και τις πιπεριές. Οταν πάρουν χρώμα προσθέτουμε τα καρότα το κοτόπουλο, το αλατοπίπερο και τέλος την κρέμα γάλακτος και το αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει.

Σε ένα βουτυρωμένο ταψί τοποθετούμε το ένα φύλλο σφολιάτας και από πάνω ρίχνουμε όσο τυρί τριμμένο θέλουμε.

Από πάνω απλώνουμε τη γέμιση, προσθέτουμε πάλι τυρί τριμμένο και σκεπάζουμε με το δεύτερο φύλλο σφολιάτας το οποίο αλείφουμε με λίγο βούτυρο και το χαράζουμε σε κομμάτια. Ψήνουμε την πίτα στο φούρνο μέχρι να πάρει χρώμα.

TIPS

-Καλό είναι να μην ρίξουμε το μίγμα ζεστό πάνω στη σφολιάτα γιατί λιώνει (η σφολιάτα).

-Επίσης αν φαίνεται να έχει πολλά υγρά η ζύμη μπορούμε να προσθέσουμε μια κουταλιά κορν φλάουερ για να δέσει πριν τη απλώσουμε στο ταψί..

-Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε όλα τα υπολείμματα από ψητό ή βραστό κοτόπουλο ή γαλοπούλα.

-Οι ποσότητες μπορούν να διαφοροποιηθούν πολύ εύκολα. Αν θέλουμε περισσότερο κοτόπουλο ή πιπεριά ή καρότο κ.ο.κ. Και το αλάτι καλύτερα να το αποφύγουμε σε μεγάλη ποσότητα γιατί το μπέικον είναι ήδη πολύ αλμυρό.

Δημοσίευση

κοτοπιτα ευκολη και ελαφρια;)

Για τη γέμιση

1 στήθος κοτόπουλο φιλέτο

250 γρ. milner (ή και γκούντα)

250 γρ μανιτάρια φρέσκα κονσερβα ψιλοκομμενα

1 μεγάλο κρεμμύδι

λάδι

1 ποτήρι γάλα φρέσκο

Οδηγίες

Πλένουμε το κοτόπουλο καλά και το κόβουμε σε μικρά κομμάτια.

Το αλατοπιπερώνουμε και το βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι για να βράσει (όχι πολύ νερό ίσα ίσα να καλύπτει το κοτόπουλο.

Σε ένα τηγάνι βάζουμε λίγο λάδι και ρίχνουμε το κρεμμύδι και τα μανιτάρια ψιλοκομμένα.

Τα σωτάρουμε για 5-6 λεπτά.

Όταν βράσει το κοτόπουλο το ρίχνουμε και αυτό στο τηγάνι με το κρεμμύδι και τα μανιτάρια.

Ρίχνουμε και μισό ποτήρι γάλα.

Τα ανακατεύουμε για 3-4 λεπτά και τα αποσύρουμε απο τη φωτιά.

Σ'ενα ταψί ριχνουμε πολύ λίγο λάδι και το απλώνουμε.Βάζουμε το ένα φύλλο σφολιάτας και ρίχνουμε τη γέμιση.

Προσθέτουμε το τυρί σε μικρά κομμάτια.

Έπειτα βάζουμε και το άλλο φύλλο σφολιάτας και ενώνουμε τις άκρες των 2 φύλλων και τις στρίβουμε.

Κόβουμε την πίτα σε κομμάτια και μ'ενα πινέλο απλώνουμε το γάλα πάνω στην πίτα.

Την ψήνουμε στους 180° C για 20 λεπτά σε αέρα (κατά προτίμηση μέχρι να ροδίσει.

Είναι πολύ βασικό στο τέλος το γάλα να απλωθεί στις άκρες της πίτας για να μαλακώσουν.

2η κοτοπιτα

Υλικά

1 πακέτο στήθος φιλέτο κοτόπουλο

2 φύλλα σφολιάτας

1 πιπεριά κόκκινη

1 πιπεριά κίτρινη

2-3 καρότα τριμμένα

10-15 φέτες μπέικον

3-4 κρεμμυδάκια φρέσκα

1 κρέμα γάλακτος

τυρί τριμμένο (γκούντα, ρεγκάτο κ.τ.λ)

λίγο λάδι ή βούτυρο

Αλάτι

Πιπέρι

Ετοιμασία

Βράζουμε το κοτόπουλο και το κόβουμε κομματάκια.

Εν τω μεταξύ ψιλοκόβουμε τις πιπεριές και το μπέικον σε κύβους και τρίβουμε τα καρότα και τα κρεμμυδάκια. Σε ένα τηγάνι ή κατσαρόλα σοτάρουμε με το λάδι ή το βούτυρο τα κρεμμυδάκια, το μπέικον και τις πιπεριές. Οταν πάρουν χρώμα προσθέτουμε τα καρότα το κοτόπουλο, το αλατοπίπερο και τέλος την κρέμα γάλακτος και το αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει.

Σε ένα βουτυρωμένο ταψί τοποθετούμε το ένα φύλλο σφολιάτας και από πάνω ρίχνουμε όσο τυρί τριμμένο θέλουμε.

Από πάνω απλώνουμε τη γέμιση, προσθέτουμε πάλι τυρί τριμμένο και σκεπάζουμε με το δεύτερο φύλλο σφολιάτας το οποίο αλείφουμε με λίγο βούτυρο και το χαράζουμε σε κομμάτια. Ψήνουμε την πίτα στο φούρνο μέχρι να πάρει χρώμα.

TIPS

-Καλό είναι να μην ρίξουμε το μίγμα ζεστό πάνω στη σφολιάτα γιατί λιώνει (η σφολιάτα).

-Επίσης αν φαίνεται να έχει πολλά υγρά η ζύμη μπορούμε να προσθέσουμε μια κουταλιά κορν φλάουερ για να δέσει πριν τη απλώσουμε στο ταψί..

-Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε όλα τα υπολείμματα από ψητό ή βραστό κοτόπουλο ή γαλοπούλα.

-Οι ποσότητες μπορούν να διαφοροποιηθούν πολύ εύκολα. Αν θέλουμε περισσότερο κοτόπουλο ή πιπεριά ή καρότο κ.ο.κ. Και το αλάτι καλύτερα να το αποφύγουμε σε μεγάλη ποσότητα γιατί το μπέικον είναι ήδη πολύ αλμυρό.

Δημοσίευση

κοτοπιτα ευκολη και ελαφρια;)

Για τη γέμιση

1 στήθος κοτόπουλο φιλέτο

250 γρ. milner (ή και γκούντα)

250 γρ μανιτάρια φρέσκα κονσερβα ψιλοκομμενα

1 μεγάλο κρεμμύδι

λάδι

1 ποτήρι γάλα φρέσκο

Οδηγίες

Πλένουμε το κοτόπουλο καλά και το κόβουμε σε μικρά κομμάτια.

Το αλατοπιπερώνουμε και το βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι για να βράσει (όχι πολύ νερό ίσα ίσα να καλύπτει το κοτόπουλο.

Σε ένα τηγάνι βάζουμε λίγο λάδι και ρίχνουμε το κρεμμύδι και τα μανιτάρια ψιλοκομμένα.

Τα σωτάρουμε για 5-6 λεπτά.

Όταν βράσει το κοτόπουλο το ρίχνουμε και αυτό στο τηγάνι με το κρεμμύδι και τα μανιτάρια.

Ρίχνουμε και μισό ποτήρι γάλα.

Τα ανακατεύουμε για 3-4 λεπτά και τα αποσύρουμε απο τη φωτιά.

Σ'ενα ταψί ριχνουμε πολύ λίγο λάδι και το απλώνουμε.Βάζουμε το ένα φύλλο σφολιάτας και ρίχνουμε τη γέμιση.

Προσθέτουμε το τυρί σε μικρά κομμάτια.

Έπειτα βάζουμε και το άλλο φύλλο σφολιάτας και ενώνουμε τις άκρες των 2 φύλλων και τις στρίβουμε.

Κόβουμε την πίτα σε κομμάτια και μ'ενα πινέλο απλώνουμε το γάλα πάνω στην πίτα.

Την ψήνουμε στους 180° C για 20 λεπτά σε αέρα (κατά προτίμηση μέχρι να ροδίσει.

Είναι πολύ βασικό στο τέλος το γάλα να απλωθεί στις άκρες της πίτας για να μαλακώσουν.

2η κοτοπιτα

Υλικά

1 πακέτο στήθος φιλέτο κοτόπουλο

2 φύλλα σφολιάτας

1 πιπεριά κόκκινη

1 πιπεριά κίτρινη

2-3 καρότα τριμμένα

10-15 φέτες μπέικον

3-4 κρεμμυδάκια φρέσκα

1 κρέμα γάλακτος

τυρί τριμμένο (γκούντα, ρεγκάτο κ.τ.λ)

λίγο λάδι ή βούτυρο

Αλάτι

Πιπέρι

Ετοιμασία

Βράζουμε το κοτόπουλο και το κόβουμε κομματάκια.

Εν τω μεταξύ ψιλοκόβουμε τις πιπεριές και το μπέικον σε κύβους και τρίβουμε τα καρότα και τα κρεμμυδάκια. Σε ένα τηγάνι ή κατσαρόλα σοτάρουμε με το λάδι ή το βούτυρο τα κρεμμυδάκια, το μπέικον και τις πιπεριές. Οταν πάρουν χρώμα προσθέτουμε τα καρότα το κοτόπουλο, το αλατοπίπερο και τέλος την κρέμα γάλακτος και το αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει.

Σε ένα βουτυρωμένο ταψί τοποθετούμε το ένα φύλλο σφολιάτας και από πάνω ρίχνουμε όσο τυρί τριμμένο θέλουμε.

Από πάνω απλώνουμε τη γέμιση, προσθέτουμε πάλι τυρί τριμμένο και σκεπάζουμε με το δεύτερο φύλλο σφολιάτας το οποίο αλείφουμε με λίγο βούτυρο και το χαράζουμε σε κομμάτια. Ψήνουμε την πίτα στο φούρνο μέχρι να πάρει χρώμα.

TIPS

-Καλό είναι να μην ρίξουμε το μίγμα ζεστό πάνω στη σφολιάτα γιατί λιώνει (η σφολιάτα).

-Επίσης αν φαίνεται να έχει πολλά υγρά η ζύμη μπορούμε να προσθέσουμε μια κουταλιά κορν φλάουερ για να δέσει πριν τη απλώσουμε στο ταψί..

-Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε όλα τα υπολείμματα από ψητό ή βραστό κοτόπουλο ή γαλοπούλα.

-Οι ποσότητες μπορούν να διαφοροποιηθούν πολύ εύκολα. Αν θέλουμε περισσότερο κοτόπουλο ή πιπεριά ή καρότο κ.ο.κ. Και το αλάτι καλύτερα να το αποφύγουμε σε μεγάλη ποσότητα γιατί το μπέικον είναι ήδη πολύ αλμυρό.

Δημοσίευση

κοτοπιτα ευκολη και ελαφρια;)

Για τη γέμιση

1 στήθος κοτόπουλο φιλέτο

250 γρ. milner (ή και γκούντα)

250 γρ μανιτάρια φρέσκα κονσερβα ψιλοκομμενα

1 μεγάλο κρεμμύδι

λάδι

1 ποτήρι γάλα φρέσκο

Οδηγίες

Πλένουμε το κοτόπουλο καλά και το κόβουμε σε μικρά κομμάτια.

Το αλατοπιπερώνουμε και το βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι για να βράσει (όχι πολύ νερό ίσα ίσα να καλύπτει το κοτόπουλο.

Σε ένα τηγάνι βάζουμε λίγο λάδι και ρίχνουμε το κρεμμύδι και τα μανιτάρια ψιλοκομμένα.

Τα σωτάρουμε για 5-6 λεπτά.

Όταν βράσει το κοτόπουλο το ρίχνουμε και αυτό στο τηγάνι με το κρεμμύδι και τα μανιτάρια.

Ρίχνουμε και μισό ποτήρι γάλα.

Τα ανακατεύουμε για 3-4 λεπτά και τα αποσύρουμε απο τη φωτιά.

Σ'ενα ταψί ριχνουμε πολύ λίγο λάδι και το απλώνουμε.Βάζουμε το ένα φύλλο σφολιάτας και ρίχνουμε τη γέμιση.

Προσθέτουμε το τυρί σε μικρά κομμάτια.

Έπειτα βάζουμε και το άλλο φύλλο σφολιάτας και ενώνουμε τις άκρες των 2 φύλλων και τις στρίβουμε.

Κόβουμε την πίτα σε κομμάτια και μ'ενα πινέλο απλώνουμε το γάλα πάνω στην πίτα.

Την ψήνουμε στους 180° C για 20 λεπτά σε αέρα (κατά προτίμηση μέχρι να ροδίσει.

Είναι πολύ βασικό στο τέλος το γάλα να απλωθεί στις άκρες της πίτας για να μαλακώσουν.

2η κοτοπιτα

Υλικά

1 πακέτο στήθος φιλέτο κοτόπουλο

2 φύλλα σφολιάτας

1 πιπεριά κόκκινη

1 πιπεριά κίτρινη

2-3 καρότα τριμμένα

10-15 φέτες μπέικον

3-4 κρεμμυδάκια φρέσκα

1 κρέμα γάλακτος

τυρί τριμμένο (γκούντα, ρεγκάτο κ.τ.λ)

λίγο λάδι ή βούτυρο

Αλάτι

Πιπέρι

Ετοιμασία

Βράζουμε το κοτόπουλο και το κόβουμε κομματάκια.

Εν τω μεταξύ ψιλοκόβουμε τις πιπεριές και το μπέικον σε κύβους και τρίβουμε τα καρότα και τα κρεμμυδάκια. Σε ένα τηγάνι ή κατσαρόλα σοτάρουμε με το λάδι ή το βούτυρο τα κρεμμυδάκια, το μπέικον και τις πιπεριές. Οταν πάρουν χρώμα προσθέτουμε τα καρότα το κοτόπουλο, το αλατοπίπερο και τέλος την κρέμα γάλακτος και το αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει.

Σε ένα βουτυρωμένο ταψί τοποθετούμε το ένα φύλλο σφολιάτας και από πάνω ρίχνουμε όσο τυρί τριμμένο θέλουμε.

Από πάνω απλώνουμε τη γέμιση, προσθέτουμε πάλι τυρί τριμμένο και σκεπάζουμε με το δεύτερο φύλλο σφολιάτας το οποίο αλείφουμε με λίγο βούτυρο και το χαράζουμε σε κομμάτια. Ψήνουμε την πίτα στο φούρνο μέχρι να πάρει χρώμα.

TIPS

-Καλό είναι να μην ρίξουμε το μίγμα ζεστό πάνω στη σφολιάτα γιατί λιώνει (η σφολιάτα).

-Επίσης αν φαίνεται να έχει πολλά υγρά η ζύμη μπορούμε να προσθέσουμε μια κουταλιά κορν φλάουερ για να δέσει πριν τη απλώσουμε στο ταψί..

-Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε όλα τα υπολείμματα από ψητό ή βραστό κοτόπουλο ή γαλοπούλα.

-Οι ποσότητες μπορούν να διαφοροποιηθούν πολύ εύκολα. Αν θέλουμε περισσότερο κοτόπουλο ή πιπεριά ή καρότο κ.ο.κ. Και το αλάτι καλύτερα να το αποφύγουμε σε μεγάλη ποσότητα γιατί το μπέικον είναι ήδη πολύ αλμυρό.

Δημοσίευση

ΠΕΣΤΡΟΦΑ ΣΕ ΛΑΔΟΧΑΡΤΟ

ΥΛΙΚΑ

ΠΕΣΤΡΟΦΕΣ ΤΩΝ 300-400γρ

ΛΕΜΟΝΙ ΚΟΜΜΕΝΕΣ ΣΕ ΨΙΛΕΣ ΦΕΤΟΥΛΕΣ

1 ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ

ΛΙΓΟ ΜΑΙΝΤΑΝΟ

ΟΥΖΟ

ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΠΕΣΤΡΟΦΑ ΣΤΗΝ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΤΗΝ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΕΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΛΕΜΟΝΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΨΑΡΙ,ΜΕΤΑ ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΟΥΖΟ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ,ΤΟΝ ΜΑΙΝΤΑΝΟ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΛΙΓΟ ΛΑΔΙ.

ΤΕΛΟΣ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ ΤΗΝ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 200 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 30 ΛΕΠΤΑ.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

dev252pf___.png

Δημοσίευση

ΠΕΣΤΡΟΦΑ ΣΕ ΛΑΔΟΧΑΡΤΟ

ΥΛΙΚΑ

ΠΕΣΤΡΟΦΕΣ ΤΩΝ 300-400γρ

ΛΕΜΟΝΙ ΚΟΜΜΕΝΕΣ ΣΕ ΨΙΛΕΣ ΦΕΤΟΥΛΕΣ

1 ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ

ΛΙΓΟ ΜΑΙΝΤΑΝΟ

ΟΥΖΟ

ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΠΕΣΤΡΟΦΑ ΣΤΗΝ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΤΗΝ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΕΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΛΕΜΟΝΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΨΑΡΙ,ΜΕΤΑ ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΟΥΖΟ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ,ΤΟΝ ΜΑΙΝΤΑΝΟ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΛΙΓΟ ΛΑΔΙ.

ΤΕΛΟΣ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ ΤΗΝ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 200 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 30 ΛΕΠΤΑ.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

dev252pf___.png

Δημοσίευση

ΠΕΣΤΡΟΦΑ ΣΕ ΛΑΔΟΧΑΡΤΟ

ΥΛΙΚΑ

ΠΕΣΤΡΟΦΕΣ ΤΩΝ 300-400γρ

ΛΕΜΟΝΙ ΚΟΜΜΕΝΕΣ ΣΕ ΨΙΛΕΣ ΦΕΤΟΥΛΕΣ

1 ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ

ΛΙΓΟ ΜΑΙΝΤΑΝΟ

ΟΥΖΟ

ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΠΕΣΤΡΟΦΑ ΣΤΗΝ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΤΗΝ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΕΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΛΕΜΟΝΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΨΑΡΙ,ΜΕΤΑ ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΟΥΖΟ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ,ΤΟΝ ΜΑΙΝΤΑΝΟ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΛΙΓΟ ΛΑΔΙ.

ΤΕΛΟΣ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ ΤΗΝ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 200 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 30 ΛΕΠΤΑ.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

dev252pf___.png

Δημοσίευση

ΠΕΣΤΡΟΦΑ ΣΕ ΛΑΔΟΧΑΡΤΟ

ΥΛΙΚΑ

ΠΕΣΤΡΟΦΕΣ ΤΩΝ 300-400γρ

ΛΕΜΟΝΙ ΚΟΜΜΕΝΕΣ ΣΕ ΨΙΛΕΣ ΦΕΤΟΥΛΕΣ

1 ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ

ΛΙΓΟ ΜΑΙΝΤΑΝΟ

ΟΥΖΟ

ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΠΕΣΤΡΟΦΑ ΣΤΗΝ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΤΗΝ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΕΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΛΕΜΟΝΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΨΑΡΙ,ΜΕΤΑ ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΟΥΖΟ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ,ΤΟΝ ΜΑΙΝΤΑΝΟ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΛΙΓΟ ΛΑΔΙ.

ΤΕΛΟΣ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ ΤΗΝ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 200 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 30 ΛΕΠΤΑ.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

dev252pf___.png

Δημοσίευση

XILOPITES ME GIAOURTI

*MISO KILO FILETO KOTOPOULO

*1KOKKINI PIPERIA

*MANITARIA FRESKA

*MISO KILO MAKARONIA XILIPITES

*1 KREMMIDI

*GIAOURTI STRAGISTO

EKTELESI

TSIGARIZOUME SE ENA TIGANI TO KREMMIDI ME TO KOTOPOULO,THN PIPERIA,TA MANITARIA.BRAZOUME TIS XYLOPITES K TIS ANAKATEYOUME ME OLA TA ALLA ILIKA STO TIGANI.TA BAZOUME SE MIA PIATELA K APO PANW STRWNOUME TO GIAOURTI KAI TO APOLAMBANOUME:cheer: !!!

Δημοσίευση

XILOPITES ME GIAOURTI

*MISO KILO FILETO KOTOPOULO

*1KOKKINI PIPERIA

*MANITARIA FRESKA

*MISO KILO MAKARONIA XILIPITES

*1 KREMMIDI

*GIAOURTI STRAGISTO

EKTELESI

TSIGARIZOUME SE ENA TIGANI TO KREMMIDI ME TO KOTOPOULO,THN PIPERIA,TA MANITARIA.BRAZOUME TIS XYLOPITES K TIS ANAKATEYOUME ME OLA TA ALLA ILIKA STO TIGANI.TA BAZOUME SE MIA PIATELA K APO PANW STRWNOUME TO GIAOURTI KAI TO APOLAMBANOUME:cheer: !!!

Δημοσίευση

XILOPITES ME GIAOURTI

*MISO KILO FILETO KOTOPOULO

*1KOKKINI PIPERIA

*MANITARIA FRESKA

*MISO KILO MAKARONIA XILIPITES

*1 KREMMIDI

*GIAOURTI STRAGISTO

EKTELESI

TSIGARIZOUME SE ENA TIGANI TO KREMMIDI ME TO KOTOPOULO,THN PIPERIA,TA MANITARIA.BRAZOUME TIS XYLOPITES K TIS ANAKATEYOUME ME OLA TA ALLA ILIKA STO TIGANI.TA BAZOUME SE MIA PIATELA K APO PANW STRWNOUME TO GIAOURTI KAI TO APOLAMBANOUME:cheer: !!!

Δημοσίευση

XILOPITES ME GIAOURTI

*MISO KILO FILETO KOTOPOULO

*1KOKKINI PIPERIA

*MANITARIA FRESKA

*MISO KILO MAKARONIA XILIPITES

*1 KREMMIDI

*GIAOURTI STRAGISTO

EKTELESI

TSIGARIZOUME SE ENA TIGANI TO KREMMIDI ME TO KOTOPOULO,THN PIPERIA,TA MANITARIA.BRAZOUME TIS XYLOPITES K TIS ANAKATEYOUME ME OLA TA ALLA ILIKA STO TIGANI.TA BAZOUME SE MIA PIATELA K APO PANW STRWNOUME TO GIAOURTI KAI TO APOLAMBANOUME:cheer: !!!

Δημοσίευση

SOUFLE SOKOLATAS

ILIKA:

*4 koubertoures twn 125gr

*8 auga

*enamisi koupa aleuri

*2/3 ths koupas bouturo

*8 koutalies zaxari

ligo kakao gia to paspalisma

EKTELESI:

lionoume tin koubertoura se mpen mari.rixnoume to bouturo,thn zaxari kai anakateboume kala.katebazoume th sokolata apo tin fwtia kai rixnoume ta ayga ena ena anakateyontas.rixnoume to aleyri k anakateyoume kala.boutyronoume mia forma kai tin paspalizoume me kakao.to psinoume se poly kala prothermasmeno fourno gia akribws 10 lepta ston aera.serbiroume me krema galaktos i pagwto!!:laugh: :silly: :woohoo:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Εγω δεν πήρα ολο το σετ, μόνο το καρότσι και το αυγό, το οποίο κουμπώνει πανω στο καροτσι! Και παλι ακριβά είναι βέβαια, δε λέω. Αν βρεις κάτι σαν αυτα σε μεταχειρισμένο θα είναι τέλεια! Εγώ τα βρήκα προσφορά στα 800 κ τα 2 (το καροτσι με ολα τα εξτρα, ποδοσακο, αδιαβροχο καλυμμα, ανταπτορα για το αυγο) επειδη ήταν σε ένα χρώμα που καταργήθηκε πλέον. Αν σε ενδιαφέρει μπορω να σου στειλω το κατάστημα, αν βρίσκεσαι Αθήνα, δε ξερω αν επιτρέπεται να το γράψω εδώ.  Καλαθούνα είπαμε να μην πάρουμε γιατί μου φαινεται λίγο άχρηστη. Για υπνο στο σπίτι εχω λίκνο απ τον αδερφό μου, και για βόλτα το καρότσι είναι κατάλληλο για νεογέννητο. Ααν καταφέρουμε να κάνουμε καμια βολτα μες στο καταχείμωνο δηλαδη 😆 Δε ξερω, εσείς τι λετε κορίτσια για καλαθούνα? Οι πιο έμπειρες μαμαδες? 
    • Πώς είστε κορίτσια; Πώς είστε με τα κρυώματα σας; Τα παιδάκια σας; Εγώ ρε γαμωτο δε νιώθω όσο "άσχημα" ήμουν στην πρώτη εγκυμοσύνη. Προσπαθώ να το εκλογικεύω και να μη ζητάω συνέχεια να το βλέπω για να επιβεβαιώνω ότι όλα πηγαίνουν καλά, σκέφτομαι πως αν δεν πηγαίνει καλά δε θα αλλάξει κάτι, δεν μπορώ να επέμβω, να διορθώσω... Είμαι και control freak και δε μου κάνει καλό η συνεχής ανάγκη για επιβεβαίωση, πρέπει να εμπιστεύομαι λιγάκι... Σαν προετοιμασία για αργότερα που με δύο παιδιά θα είναι όλο και λιγότερα αυτά που θα μπορώ να ελέγχω 😂
    • Κορίτσια όσον αφορά τις γκρίνιες εμένα έχουν σταματήσει της μικρής,  δε ξέρω αν βοηθάνε και οι σταγόνες που παίρνει με την κοιλίτσα της και γιαυτό,  επίσης το βράδυ θα ξυπνήσει μια φορά και μετά ξανά γύρω στις 6 και μετά βλέπουμε κάποιες φορές κοιμάται κάποιες είναι πρωινός τύπος χαχα 
    • Γειά σας κορίτσια μου τώρα καταφέρνω να σας γράψω, προσπαθούμε να μπούμε σε μια σειρά ξανά εδώ σπίτι, σήμερα κάνω δουλειές πλυντήρια στεγνωτηρια το ένα το άλλο    Η μπεμπούλα είναι καλά, βγήκαμε εχθές και ήρθαμε σπίτι μας με τις οδηγίες να παρακολουθώ προληπτικα μην ανεβάσει πυρετό ξανά και να καθαρίζουμε την μυτούλα με ορο  Όπως φαίνεται κολλησε την ιωσουλα από τον μπαμπά της γιατί όλες οι εξετάσεις καλλιέργειες κλπ είναι μια χαρά ευτυχώς Συνολικά κάναμε 4 φορές μπιμπι στο ποπο μας αντιβίωση και δεν χρειαζόταν να πάρουμε και στο σπίτι 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...