Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 320
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

doraki τι λιχουδιες ειναι αυτες;

Αχ! Εχω 2 κιλα να χασω αλλιως θα τα εφτιαχνα όλα. Ειδικα τα μηλοπιτακια και τα σουτζουκακια.

Θα τα φτιαξω στον αντρα μου οταν βρεθουμε παντως.

Καλη ιδεα αυτη να γραφουμε συνταγες.

Δυστηχως εγω δεν ειμαι και πολυ καλη μαγειρησα γιατι αυτοσχεδιαζω πολυ στην κουζινα και δεν μου πετυχαινουν παντα. Και οταν μου πετυχαινουν δεν θυμαμαι τι εχω βαλει για να το ξαναβαλω:laugh:

Δημοσίευση

doraki τι λιχουδιες ειναι αυτες;

Αχ! Εχω 2 κιλα να χασω αλλιως θα τα εφτιαχνα όλα. Ειδικα τα μηλοπιτακια και τα σουτζουκακια.

Θα τα φτιαξω στον αντρα μου οταν βρεθουμε παντως.

Καλη ιδεα αυτη να γραφουμε συνταγες.

Δυστηχως εγω δεν ειμαι και πολυ καλη μαγειρησα γιατι αυτοσχεδιαζω πολυ στην κουζινα και δεν μου πετυχαινουν παντα. Και οταν μου πετυχαινουν δεν θυμαμαι τι εχω βαλει για να το ξαναβαλω:laugh:

Δημοσίευση

doraki τι λιχουδιες ειναι αυτες;

Αχ! Εχω 2 κιλα να χασω αλλιως θα τα εφτιαχνα όλα. Ειδικα τα μηλοπιτακια και τα σουτζουκακια.

Θα τα φτιαξω στον αντρα μου οταν βρεθουμε παντως.

Καλη ιδεα αυτη να γραφουμε συνταγες.

Δυστηχως εγω δεν ειμαι και πολυ καλη μαγειρησα γιατι αυτοσχεδιαζω πολυ στην κουζινα και δεν μου πετυχαινουν παντα. Και οταν μου πετυχαινουν δεν θυμαμαι τι εχω βαλει για να το ξαναβαλω:laugh:

Δημοσίευση

doraki τι λιχουδιες ειναι αυτες;

Αχ! Εχω 2 κιλα να χασω αλλιως θα τα εφτιαχνα όλα. Ειδικα τα μηλοπιτακια και τα σουτζουκακια.

Θα τα φτιαξω στον αντρα μου οταν βρεθουμε παντως.

Καλη ιδεα αυτη να γραφουμε συνταγες.

Δυστηχως εγω δεν ειμαι και πολυ καλη μαγειρησα γιατι αυτοσχεδιαζω πολυ στην κουζινα και δεν μου πετυχαινουν παντα. Και οταν μου πετυχαινουν δεν θυμαμαι τι εχω βαλει για να το ξαναβαλω:laugh:

Δημοσίευση

κοτοπιτα ευκολη και ελαφρια;)

Για τη γέμιση

1 στήθος κοτόπουλο φιλέτο

250 γρ. milner (ή και γκούντα)

250 γρ μανιτάρια φρέσκα κονσερβα ψιλοκομμενα

1 μεγάλο κρεμμύδι

λάδι

1 ποτήρι γάλα φρέσκο

Οδηγίες

Πλένουμε το κοτόπουλο καλά και το κόβουμε σε μικρά κομμάτια.

Το αλατοπιπερώνουμε και το βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι για να βράσει (όχι πολύ νερό ίσα ίσα να καλύπτει το κοτόπουλο.

Σε ένα τηγάνι βάζουμε λίγο λάδι και ρίχνουμε το κρεμμύδι και τα μανιτάρια ψιλοκομμένα.

Τα σωτάρουμε για 5-6 λεπτά.

Όταν βράσει το κοτόπουλο το ρίχνουμε και αυτό στο τηγάνι με το κρεμμύδι και τα μανιτάρια.

Ρίχνουμε και μισό ποτήρι γάλα.

Τα ανακατεύουμε για 3-4 λεπτά και τα αποσύρουμε απο τη φωτιά.

Σ'ενα ταψί ριχνουμε πολύ λίγο λάδι και το απλώνουμε.Βάζουμε το ένα φύλλο σφολιάτας και ρίχνουμε τη γέμιση.

Προσθέτουμε το τυρί σε μικρά κομμάτια.

Έπειτα βάζουμε και το άλλο φύλλο σφολιάτας και ενώνουμε τις άκρες των 2 φύλλων και τις στρίβουμε.

Κόβουμε την πίτα σε κομμάτια και μ'ενα πινέλο απλώνουμε το γάλα πάνω στην πίτα.

Την ψήνουμε στους 180° C για 20 λεπτά σε αέρα (κατά προτίμηση μέχρι να ροδίσει.

Είναι πολύ βασικό στο τέλος το γάλα να απλωθεί στις άκρες της πίτας για να μαλακώσουν.

2η κοτοπιτα

Υλικά

1 πακέτο στήθος φιλέτο κοτόπουλο

2 φύλλα σφολιάτας

1 πιπεριά κόκκινη

1 πιπεριά κίτρινη

2-3 καρότα τριμμένα

10-15 φέτες μπέικον

3-4 κρεμμυδάκια φρέσκα

1 κρέμα γάλακτος

τυρί τριμμένο (γκούντα, ρεγκάτο κ.τ.λ)

λίγο λάδι ή βούτυρο

Αλάτι

Πιπέρι

Ετοιμασία

Βράζουμε το κοτόπουλο και το κόβουμε κομματάκια.

Εν τω μεταξύ ψιλοκόβουμε τις πιπεριές και το μπέικον σε κύβους και τρίβουμε τα καρότα και τα κρεμμυδάκια. Σε ένα τηγάνι ή κατσαρόλα σοτάρουμε με το λάδι ή το βούτυρο τα κρεμμυδάκια, το μπέικον και τις πιπεριές. Οταν πάρουν χρώμα προσθέτουμε τα καρότα το κοτόπουλο, το αλατοπίπερο και τέλος την κρέμα γάλακτος και το αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει.

Σε ένα βουτυρωμένο ταψί τοποθετούμε το ένα φύλλο σφολιάτας και από πάνω ρίχνουμε όσο τυρί τριμμένο θέλουμε.

Από πάνω απλώνουμε τη γέμιση, προσθέτουμε πάλι τυρί τριμμένο και σκεπάζουμε με το δεύτερο φύλλο σφολιάτας το οποίο αλείφουμε με λίγο βούτυρο και το χαράζουμε σε κομμάτια. Ψήνουμε την πίτα στο φούρνο μέχρι να πάρει χρώμα.

TIPS

-Καλό είναι να μην ρίξουμε το μίγμα ζεστό πάνω στη σφολιάτα γιατί λιώνει (η σφολιάτα).

-Επίσης αν φαίνεται να έχει πολλά υγρά η ζύμη μπορούμε να προσθέσουμε μια κουταλιά κορν φλάουερ για να δέσει πριν τη απλώσουμε στο ταψί..

-Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε όλα τα υπολείμματα από ψητό ή βραστό κοτόπουλο ή γαλοπούλα.

-Οι ποσότητες μπορούν να διαφοροποιηθούν πολύ εύκολα. Αν θέλουμε περισσότερο κοτόπουλο ή πιπεριά ή καρότο κ.ο.κ. Και το αλάτι καλύτερα να το αποφύγουμε σε μεγάλη ποσότητα γιατί το μπέικον είναι ήδη πολύ αλμυρό.

Δημοσίευση

κοτοπιτα ευκολη και ελαφρια;)

Για τη γέμιση

1 στήθος κοτόπουλο φιλέτο

250 γρ. milner (ή και γκούντα)

250 γρ μανιτάρια φρέσκα κονσερβα ψιλοκομμενα

1 μεγάλο κρεμμύδι

λάδι

1 ποτήρι γάλα φρέσκο

Οδηγίες

Πλένουμε το κοτόπουλο καλά και το κόβουμε σε μικρά κομμάτια.

Το αλατοπιπερώνουμε και το βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι για να βράσει (όχι πολύ νερό ίσα ίσα να καλύπτει το κοτόπουλο.

Σε ένα τηγάνι βάζουμε λίγο λάδι και ρίχνουμε το κρεμμύδι και τα μανιτάρια ψιλοκομμένα.

Τα σωτάρουμε για 5-6 λεπτά.

Όταν βράσει το κοτόπουλο το ρίχνουμε και αυτό στο τηγάνι με το κρεμμύδι και τα μανιτάρια.

Ρίχνουμε και μισό ποτήρι γάλα.

Τα ανακατεύουμε για 3-4 λεπτά και τα αποσύρουμε απο τη φωτιά.

Σ'ενα ταψί ριχνουμε πολύ λίγο λάδι και το απλώνουμε.Βάζουμε το ένα φύλλο σφολιάτας και ρίχνουμε τη γέμιση.

Προσθέτουμε το τυρί σε μικρά κομμάτια.

Έπειτα βάζουμε και το άλλο φύλλο σφολιάτας και ενώνουμε τις άκρες των 2 φύλλων και τις στρίβουμε.

Κόβουμε την πίτα σε κομμάτια και μ'ενα πινέλο απλώνουμε το γάλα πάνω στην πίτα.

Την ψήνουμε στους 180° C για 20 λεπτά σε αέρα (κατά προτίμηση μέχρι να ροδίσει.

Είναι πολύ βασικό στο τέλος το γάλα να απλωθεί στις άκρες της πίτας για να μαλακώσουν.

2η κοτοπιτα

Υλικά

1 πακέτο στήθος φιλέτο κοτόπουλο

2 φύλλα σφολιάτας

1 πιπεριά κόκκινη

1 πιπεριά κίτρινη

2-3 καρότα τριμμένα

10-15 φέτες μπέικον

3-4 κρεμμυδάκια φρέσκα

1 κρέμα γάλακτος

τυρί τριμμένο (γκούντα, ρεγκάτο κ.τ.λ)

λίγο λάδι ή βούτυρο

Αλάτι

Πιπέρι

Ετοιμασία

Βράζουμε το κοτόπουλο και το κόβουμε κομματάκια.

Εν τω μεταξύ ψιλοκόβουμε τις πιπεριές και το μπέικον σε κύβους και τρίβουμε τα καρότα και τα κρεμμυδάκια. Σε ένα τηγάνι ή κατσαρόλα σοτάρουμε με το λάδι ή το βούτυρο τα κρεμμυδάκια, το μπέικον και τις πιπεριές. Οταν πάρουν χρώμα προσθέτουμε τα καρότα το κοτόπουλο, το αλατοπίπερο και τέλος την κρέμα γάλακτος και το αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει.

Σε ένα βουτυρωμένο ταψί τοποθετούμε το ένα φύλλο σφολιάτας και από πάνω ρίχνουμε όσο τυρί τριμμένο θέλουμε.

Από πάνω απλώνουμε τη γέμιση, προσθέτουμε πάλι τυρί τριμμένο και σκεπάζουμε με το δεύτερο φύλλο σφολιάτας το οποίο αλείφουμε με λίγο βούτυρο και το χαράζουμε σε κομμάτια. Ψήνουμε την πίτα στο φούρνο μέχρι να πάρει χρώμα.

TIPS

-Καλό είναι να μην ρίξουμε το μίγμα ζεστό πάνω στη σφολιάτα γιατί λιώνει (η σφολιάτα).

-Επίσης αν φαίνεται να έχει πολλά υγρά η ζύμη μπορούμε να προσθέσουμε μια κουταλιά κορν φλάουερ για να δέσει πριν τη απλώσουμε στο ταψί..

-Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε όλα τα υπολείμματα από ψητό ή βραστό κοτόπουλο ή γαλοπούλα.

-Οι ποσότητες μπορούν να διαφοροποιηθούν πολύ εύκολα. Αν θέλουμε περισσότερο κοτόπουλο ή πιπεριά ή καρότο κ.ο.κ. Και το αλάτι καλύτερα να το αποφύγουμε σε μεγάλη ποσότητα γιατί το μπέικον είναι ήδη πολύ αλμυρό.

Δημοσίευση

κοτοπιτα ευκολη και ελαφρια;)

Για τη γέμιση

1 στήθος κοτόπουλο φιλέτο

250 γρ. milner (ή και γκούντα)

250 γρ μανιτάρια φρέσκα κονσερβα ψιλοκομμενα

1 μεγάλο κρεμμύδι

λάδι

1 ποτήρι γάλα φρέσκο

Οδηγίες

Πλένουμε το κοτόπουλο καλά και το κόβουμε σε μικρά κομμάτια.

Το αλατοπιπερώνουμε και το βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι για να βράσει (όχι πολύ νερό ίσα ίσα να καλύπτει το κοτόπουλο.

Σε ένα τηγάνι βάζουμε λίγο λάδι και ρίχνουμε το κρεμμύδι και τα μανιτάρια ψιλοκομμένα.

Τα σωτάρουμε για 5-6 λεπτά.

Όταν βράσει το κοτόπουλο το ρίχνουμε και αυτό στο τηγάνι με το κρεμμύδι και τα μανιτάρια.

Ρίχνουμε και μισό ποτήρι γάλα.

Τα ανακατεύουμε για 3-4 λεπτά και τα αποσύρουμε απο τη φωτιά.

Σ'ενα ταψί ριχνουμε πολύ λίγο λάδι και το απλώνουμε.Βάζουμε το ένα φύλλο σφολιάτας και ρίχνουμε τη γέμιση.

Προσθέτουμε το τυρί σε μικρά κομμάτια.

Έπειτα βάζουμε και το άλλο φύλλο σφολιάτας και ενώνουμε τις άκρες των 2 φύλλων και τις στρίβουμε.

Κόβουμε την πίτα σε κομμάτια και μ'ενα πινέλο απλώνουμε το γάλα πάνω στην πίτα.

Την ψήνουμε στους 180° C για 20 λεπτά σε αέρα (κατά προτίμηση μέχρι να ροδίσει.

Είναι πολύ βασικό στο τέλος το γάλα να απλωθεί στις άκρες της πίτας για να μαλακώσουν.

2η κοτοπιτα

Υλικά

1 πακέτο στήθος φιλέτο κοτόπουλο

2 φύλλα σφολιάτας

1 πιπεριά κόκκινη

1 πιπεριά κίτρινη

2-3 καρότα τριμμένα

10-15 φέτες μπέικον

3-4 κρεμμυδάκια φρέσκα

1 κρέμα γάλακτος

τυρί τριμμένο (γκούντα, ρεγκάτο κ.τ.λ)

λίγο λάδι ή βούτυρο

Αλάτι

Πιπέρι

Ετοιμασία

Βράζουμε το κοτόπουλο και το κόβουμε κομματάκια.

Εν τω μεταξύ ψιλοκόβουμε τις πιπεριές και το μπέικον σε κύβους και τρίβουμε τα καρότα και τα κρεμμυδάκια. Σε ένα τηγάνι ή κατσαρόλα σοτάρουμε με το λάδι ή το βούτυρο τα κρεμμυδάκια, το μπέικον και τις πιπεριές. Οταν πάρουν χρώμα προσθέτουμε τα καρότα το κοτόπουλο, το αλατοπίπερο και τέλος την κρέμα γάλακτος και το αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει.

Σε ένα βουτυρωμένο ταψί τοποθετούμε το ένα φύλλο σφολιάτας και από πάνω ρίχνουμε όσο τυρί τριμμένο θέλουμε.

Από πάνω απλώνουμε τη γέμιση, προσθέτουμε πάλι τυρί τριμμένο και σκεπάζουμε με το δεύτερο φύλλο σφολιάτας το οποίο αλείφουμε με λίγο βούτυρο και το χαράζουμε σε κομμάτια. Ψήνουμε την πίτα στο φούρνο μέχρι να πάρει χρώμα.

TIPS

-Καλό είναι να μην ρίξουμε το μίγμα ζεστό πάνω στη σφολιάτα γιατί λιώνει (η σφολιάτα).

-Επίσης αν φαίνεται να έχει πολλά υγρά η ζύμη μπορούμε να προσθέσουμε μια κουταλιά κορν φλάουερ για να δέσει πριν τη απλώσουμε στο ταψί..

-Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε όλα τα υπολείμματα από ψητό ή βραστό κοτόπουλο ή γαλοπούλα.

-Οι ποσότητες μπορούν να διαφοροποιηθούν πολύ εύκολα. Αν θέλουμε περισσότερο κοτόπουλο ή πιπεριά ή καρότο κ.ο.κ. Και το αλάτι καλύτερα να το αποφύγουμε σε μεγάλη ποσότητα γιατί το μπέικον είναι ήδη πολύ αλμυρό.

Δημοσίευση

κοτοπιτα ευκολη και ελαφρια;)

Για τη γέμιση

1 στήθος κοτόπουλο φιλέτο

250 γρ. milner (ή και γκούντα)

250 γρ μανιτάρια φρέσκα κονσερβα ψιλοκομμενα

1 μεγάλο κρεμμύδι

λάδι

1 ποτήρι γάλα φρέσκο

Οδηγίες

Πλένουμε το κοτόπουλο καλά και το κόβουμε σε μικρά κομμάτια.

Το αλατοπιπερώνουμε και το βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι για να βράσει (όχι πολύ νερό ίσα ίσα να καλύπτει το κοτόπουλο.

Σε ένα τηγάνι βάζουμε λίγο λάδι και ρίχνουμε το κρεμμύδι και τα μανιτάρια ψιλοκομμένα.

Τα σωτάρουμε για 5-6 λεπτά.

Όταν βράσει το κοτόπουλο το ρίχνουμε και αυτό στο τηγάνι με το κρεμμύδι και τα μανιτάρια.

Ρίχνουμε και μισό ποτήρι γάλα.

Τα ανακατεύουμε για 3-4 λεπτά και τα αποσύρουμε απο τη φωτιά.

Σ'ενα ταψί ριχνουμε πολύ λίγο λάδι και το απλώνουμε.Βάζουμε το ένα φύλλο σφολιάτας και ρίχνουμε τη γέμιση.

Προσθέτουμε το τυρί σε μικρά κομμάτια.

Έπειτα βάζουμε και το άλλο φύλλο σφολιάτας και ενώνουμε τις άκρες των 2 φύλλων και τις στρίβουμε.

Κόβουμε την πίτα σε κομμάτια και μ'ενα πινέλο απλώνουμε το γάλα πάνω στην πίτα.

Την ψήνουμε στους 180° C για 20 λεπτά σε αέρα (κατά προτίμηση μέχρι να ροδίσει.

Είναι πολύ βασικό στο τέλος το γάλα να απλωθεί στις άκρες της πίτας για να μαλακώσουν.

2η κοτοπιτα

Υλικά

1 πακέτο στήθος φιλέτο κοτόπουλο

2 φύλλα σφολιάτας

1 πιπεριά κόκκινη

1 πιπεριά κίτρινη

2-3 καρότα τριμμένα

10-15 φέτες μπέικον

3-4 κρεμμυδάκια φρέσκα

1 κρέμα γάλακτος

τυρί τριμμένο (γκούντα, ρεγκάτο κ.τ.λ)

λίγο λάδι ή βούτυρο

Αλάτι

Πιπέρι

Ετοιμασία

Βράζουμε το κοτόπουλο και το κόβουμε κομματάκια.

Εν τω μεταξύ ψιλοκόβουμε τις πιπεριές και το μπέικον σε κύβους και τρίβουμε τα καρότα και τα κρεμμυδάκια. Σε ένα τηγάνι ή κατσαρόλα σοτάρουμε με το λάδι ή το βούτυρο τα κρεμμυδάκια, το μπέικον και τις πιπεριές. Οταν πάρουν χρώμα προσθέτουμε τα καρότα το κοτόπουλο, το αλατοπίπερο και τέλος την κρέμα γάλακτος και το αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει.

Σε ένα βουτυρωμένο ταψί τοποθετούμε το ένα φύλλο σφολιάτας και από πάνω ρίχνουμε όσο τυρί τριμμένο θέλουμε.

Από πάνω απλώνουμε τη γέμιση, προσθέτουμε πάλι τυρί τριμμένο και σκεπάζουμε με το δεύτερο φύλλο σφολιάτας το οποίο αλείφουμε με λίγο βούτυρο και το χαράζουμε σε κομμάτια. Ψήνουμε την πίτα στο φούρνο μέχρι να πάρει χρώμα.

TIPS

-Καλό είναι να μην ρίξουμε το μίγμα ζεστό πάνω στη σφολιάτα γιατί λιώνει (η σφολιάτα).

-Επίσης αν φαίνεται να έχει πολλά υγρά η ζύμη μπορούμε να προσθέσουμε μια κουταλιά κορν φλάουερ για να δέσει πριν τη απλώσουμε στο ταψί..

-Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε όλα τα υπολείμματα από ψητό ή βραστό κοτόπουλο ή γαλοπούλα.

-Οι ποσότητες μπορούν να διαφοροποιηθούν πολύ εύκολα. Αν θέλουμε περισσότερο κοτόπουλο ή πιπεριά ή καρότο κ.ο.κ. Και το αλάτι καλύτερα να το αποφύγουμε σε μεγάλη ποσότητα γιατί το μπέικον είναι ήδη πολύ αλμυρό.

Δημοσίευση

ΠΕΣΤΡΟΦΑ ΣΕ ΛΑΔΟΧΑΡΤΟ

ΥΛΙΚΑ

ΠΕΣΤΡΟΦΕΣ ΤΩΝ 300-400γρ

ΛΕΜΟΝΙ ΚΟΜΜΕΝΕΣ ΣΕ ΨΙΛΕΣ ΦΕΤΟΥΛΕΣ

1 ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ

ΛΙΓΟ ΜΑΙΝΤΑΝΟ

ΟΥΖΟ

ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΠΕΣΤΡΟΦΑ ΣΤΗΝ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΤΗΝ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΕΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΛΕΜΟΝΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΨΑΡΙ,ΜΕΤΑ ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΟΥΖΟ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ,ΤΟΝ ΜΑΙΝΤΑΝΟ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΛΙΓΟ ΛΑΔΙ.

ΤΕΛΟΣ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ ΤΗΝ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 200 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 30 ΛΕΠΤΑ.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

dev252pf___.png

Δημοσίευση

ΠΕΣΤΡΟΦΑ ΣΕ ΛΑΔΟΧΑΡΤΟ

ΥΛΙΚΑ

ΠΕΣΤΡΟΦΕΣ ΤΩΝ 300-400γρ

ΛΕΜΟΝΙ ΚΟΜΜΕΝΕΣ ΣΕ ΨΙΛΕΣ ΦΕΤΟΥΛΕΣ

1 ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ

ΛΙΓΟ ΜΑΙΝΤΑΝΟ

ΟΥΖΟ

ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΠΕΣΤΡΟΦΑ ΣΤΗΝ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΤΗΝ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΕΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΛΕΜΟΝΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΨΑΡΙ,ΜΕΤΑ ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΟΥΖΟ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ,ΤΟΝ ΜΑΙΝΤΑΝΟ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΛΙΓΟ ΛΑΔΙ.

ΤΕΛΟΣ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ ΤΗΝ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 200 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 30 ΛΕΠΤΑ.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

dev252pf___.png

Δημοσίευση

ΠΕΣΤΡΟΦΑ ΣΕ ΛΑΔΟΧΑΡΤΟ

ΥΛΙΚΑ

ΠΕΣΤΡΟΦΕΣ ΤΩΝ 300-400γρ

ΛΕΜΟΝΙ ΚΟΜΜΕΝΕΣ ΣΕ ΨΙΛΕΣ ΦΕΤΟΥΛΕΣ

1 ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ

ΛΙΓΟ ΜΑΙΝΤΑΝΟ

ΟΥΖΟ

ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΠΕΣΤΡΟΦΑ ΣΤΗΝ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΤΗΝ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΕΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΛΕΜΟΝΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΨΑΡΙ,ΜΕΤΑ ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΟΥΖΟ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ,ΤΟΝ ΜΑΙΝΤΑΝΟ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΛΙΓΟ ΛΑΔΙ.

ΤΕΛΟΣ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ ΤΗΝ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 200 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 30 ΛΕΠΤΑ.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

dev252pf___.png

Δημοσίευση

ΠΕΣΤΡΟΦΑ ΣΕ ΛΑΔΟΧΑΡΤΟ

ΥΛΙΚΑ

ΠΕΣΤΡΟΦΕΣ ΤΩΝ 300-400γρ

ΛΕΜΟΝΙ ΚΟΜΜΕΝΕΣ ΣΕ ΨΙΛΕΣ ΦΕΤΟΥΛΕΣ

1 ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ

ΛΙΓΟ ΜΑΙΝΤΑΝΟ

ΟΥΖΟ

ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΠΕΣΤΡΟΦΑ ΣΤΗΝ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΤΗΝ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΕΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΛΕΜΟΝΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΨΑΡΙ,ΜΕΤΑ ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΟΥΖΟ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ,ΤΟΝ ΜΑΙΝΤΑΝΟ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΛΙΓΟ ΛΑΔΙ.

ΤΕΛΟΣ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ ΤΗΝ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 200 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 30 ΛΕΠΤΑ.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

dev252pf___.png

Δημοσίευση

XILOPITES ME GIAOURTI

*MISO KILO FILETO KOTOPOULO

*1KOKKINI PIPERIA

*MANITARIA FRESKA

*MISO KILO MAKARONIA XILIPITES

*1 KREMMIDI

*GIAOURTI STRAGISTO

EKTELESI

TSIGARIZOUME SE ENA TIGANI TO KREMMIDI ME TO KOTOPOULO,THN PIPERIA,TA MANITARIA.BRAZOUME TIS XYLOPITES K TIS ANAKATEYOUME ME OLA TA ALLA ILIKA STO TIGANI.TA BAZOUME SE MIA PIATELA K APO PANW STRWNOUME TO GIAOURTI KAI TO APOLAMBANOUME:cheer: !!!

Δημοσίευση

XILOPITES ME GIAOURTI

*MISO KILO FILETO KOTOPOULO

*1KOKKINI PIPERIA

*MANITARIA FRESKA

*MISO KILO MAKARONIA XILIPITES

*1 KREMMIDI

*GIAOURTI STRAGISTO

EKTELESI

TSIGARIZOUME SE ENA TIGANI TO KREMMIDI ME TO KOTOPOULO,THN PIPERIA,TA MANITARIA.BRAZOUME TIS XYLOPITES K TIS ANAKATEYOUME ME OLA TA ALLA ILIKA STO TIGANI.TA BAZOUME SE MIA PIATELA K APO PANW STRWNOUME TO GIAOURTI KAI TO APOLAMBANOUME:cheer: !!!

Δημοσίευση

XILOPITES ME GIAOURTI

*MISO KILO FILETO KOTOPOULO

*1KOKKINI PIPERIA

*MANITARIA FRESKA

*MISO KILO MAKARONIA XILIPITES

*1 KREMMIDI

*GIAOURTI STRAGISTO

EKTELESI

TSIGARIZOUME SE ENA TIGANI TO KREMMIDI ME TO KOTOPOULO,THN PIPERIA,TA MANITARIA.BRAZOUME TIS XYLOPITES K TIS ANAKATEYOUME ME OLA TA ALLA ILIKA STO TIGANI.TA BAZOUME SE MIA PIATELA K APO PANW STRWNOUME TO GIAOURTI KAI TO APOLAMBANOUME:cheer: !!!

Δημοσίευση

XILOPITES ME GIAOURTI

*MISO KILO FILETO KOTOPOULO

*1KOKKINI PIPERIA

*MANITARIA FRESKA

*MISO KILO MAKARONIA XILIPITES

*1 KREMMIDI

*GIAOURTI STRAGISTO

EKTELESI

TSIGARIZOUME SE ENA TIGANI TO KREMMIDI ME TO KOTOPOULO,THN PIPERIA,TA MANITARIA.BRAZOUME TIS XYLOPITES K TIS ANAKATEYOUME ME OLA TA ALLA ILIKA STO TIGANI.TA BAZOUME SE MIA PIATELA K APO PANW STRWNOUME TO GIAOURTI KAI TO APOLAMBANOUME:cheer: !!!

Δημοσίευση

SOUFLE SOKOLATAS

ILIKA:

*4 koubertoures twn 125gr

*8 auga

*enamisi koupa aleuri

*2/3 ths koupas bouturo

*8 koutalies zaxari

ligo kakao gia to paspalisma

EKTELESI:

lionoume tin koubertoura se mpen mari.rixnoume to bouturo,thn zaxari kai anakateboume kala.katebazoume th sokolata apo tin fwtia kai rixnoume ta ayga ena ena anakateyontas.rixnoume to aleyri k anakateyoume kala.boutyronoume mia forma kai tin paspalizoume me kakao.to psinoume se poly kala prothermasmeno fourno gia akribws 10 lepta ston aera.serbiroume me krema galaktos i pagwto!!:laugh: :silly: :woohoo:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Καλημέρα φίλη, Μην ανησυχείς! Όλα θα μπουν σε μια σειρά σιγά σιγά. Γέννησα πέρυσι τον Φεβρουάριο και σύντομα διαπιστώσαμε ότι υπήρχε έλλειμμα στην ακοή. Δεν παρατηρήσαμε κάτι στο μωρό. Αντιδρούσε κανονικά σε όλα. Απλά εγώ ως ειδική παιδαγωγός επέμενα να κάνουμε τεστ ακουστικών εκπομπών προληπτικά, οπως και κάθε άλλη προαιρετική εξέταση ήταν διαθέσιμη ώστε να ξέρουμε έγκαιρα αν το παιδί χρειαστεί κάποια βοήθεια. Στο νοσοκομείο που γέννησα δεν υπήρχε ακοολογικές τμήμα, οπότε κάναμε την πρώτη εξέταση σε ιδιωτικό όταν ήταν 2 μηνών. Ένα χρόνο μετά ξέρουμε ότι έχει μέτρια βαρηκοΐα στο αριστερό αυτί και ήπια στο δεξί. Έχουμε παραγγείλει ακουστικά και περιμένουμε να έρθουν. Μην ανησυχείς. Υπάρχει πια η τεχνολογία για επαρκή υποβοήθηση της ακοής. Στείλε μου dm για οποιαδήποτε πληροφορία. Είχαμε επίσης θέμα με το πουλάκι. Φαινόταν να έχει μια χορδούλα στους όρχεις και υποσπαδία. Πήγαμε σε έναν εξαιρετικό παιδοχειρουργό στο Ελένα που διαπίστωσε ότι δεν ήταν τίποτα ωστόσο. Τώρα που χρονισε θα τον ξαναπάμε να τον ξαναδεί για παν ενδεχόμενο.   Να σου ζήσει ο μικρούλης! Θα δεις ότι όλα αυτά δεν είναι τίποτα και θα τα ξεχάσετε σύντομα 
    • Μαμάδες, πέρασε καιρός... Πώς είστε; Πώς είναι τα μπεμπάκια σας; Εμείς γιορτάσαμε τα πρώτα γενέθλια του μπέμπη μας τον Φεβρουάριο και παραμένουμε συνεχώς συγκινημένοι και ευγνώμονες για την παρουσία του στη ζωή μας! Επειδή τον περιμέναμε να γεννηθεί Μάρτη αντί για Φεβρουάριο, τον ονομάσαμε Άρη (ο Μάρτης είναι ο μήνας του Mars (Άρη). 
    • Καλημέρα κορίτσι μου, λοιπόν εμένα μ έχει σώσει το σπρέι strepfen. Κάνει θαύματα!!! Περαστικά φίλη μου!!! Καλημέρα κοριτσάκι μου μπράβο!! Πολύ όμορφη η εικόνα που μας μεταφέρεις!! Εύχομαι να είστε έτσι πάντα αγαπημένοι κ χαρούμενοι❤️❤️
    • Καλημέρα κορίτσια μου..! Εγώ σήμερα με άλλον αέρα..! Από τη στιγμή που καθάρισα δεν είχα μυαλό για τπτ άλλο πέρα από το να αποπλανήσω το σύζυγο.. 🤣 Ο καημένος μετά από τόσο καιρό το είχε ξεχάσει το άθλημα πέρα του ότι φοβόταν να με αγγίξει γιατί σου λέει δεν κάνει ακόμα.. εγώ όμως μίλησα με τη γυναικολόγο και τη ρώτησα αν μπορούμε να αρχίσουμε επαφές.. ευτυχώς μου είπε κανονικά, από τη στιγμή που καθάρισες μου λέει δεν υπάρχει πρόβλημα. Οπότε κορίτσια εχθές μετά από πααααααρα πολλούς μήνες είχαμε την πρώτη μας συνεύρεση και ήταν τόσο ωραία.. ο καημένος τον καταλάβαινα είχε φόβο, χώρια που δεν περίμενε την "επίθεση" στο κρεβάτι.. 🤣 Του λέω η γιατρός είπε ότι μπορούμε.. του έδωσα το σύνθημα..  🙃 Και μόλις τελειώσαμε και χαλαρώσαμε στον καναπέ άρχισε να ψάχνει οικογενειακά αυτοκίνητα και να μου λέει "άρα θα πρέπει τώρα να ξεκινήσω να παίρνω πάλι τις βιταμίνες μου εε;;" 🤣 Του λέω άμα θέλεις, καλό κάνουν..  Αχ! πως τους δίνουμε φτερά ρε κορίτσια.. με μια αγκαλιά και μια επαφή.. Άρχισε να κάνει όνειρα πάλι, που πριν δεν του έπαιρνες κουβέντα. Όπως και να χει όμως εμένα δεν με νοιάζει να έχω επαφές για το παιδί, τα εν δυνάμη παιδάκια μου δόξα τω Θεώ με περιμένουν και είναι πολλά.. εμένα η επαφή με νοιάζει και το σμίξιμο το ουσιαστικό με τον άντρα μου. Τον Ιούνιο με το καλό συν Θεό θα πάμε στην επόμενη ετ θα ρθούνε και τα παιδάκια.. είμαι πιο αισιόδοξη τώρα, θα δώσει ο Θεός..!!! 🙏  
    • @Ioanna6 καλημέρα να χαιρεσαι το μωρακι σου!Είδα τυχαία ότι αναφέρεσαι σε μαρσιπο. Μπορείς να μ πεις ποιον έχεις κ αμα σε βολεψε?
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...