Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 320
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

doraki τι λιχουδιες ειναι αυτες;

Αχ! Εχω 2 κιλα να χασω αλλιως θα τα εφτιαχνα όλα. Ειδικα τα μηλοπιτακια και τα σουτζουκακια.

Θα τα φτιαξω στον αντρα μου οταν βρεθουμε παντως.

Καλη ιδεα αυτη να γραφουμε συνταγες.

Δυστηχως εγω δεν ειμαι και πολυ καλη μαγειρησα γιατι αυτοσχεδιαζω πολυ στην κουζινα και δεν μου πετυχαινουν παντα. Και οταν μου πετυχαινουν δεν θυμαμαι τι εχω βαλει για να το ξαναβαλω:laugh:

Δημοσίευση

doraki τι λιχουδιες ειναι αυτες;

Αχ! Εχω 2 κιλα να χασω αλλιως θα τα εφτιαχνα όλα. Ειδικα τα μηλοπιτακια και τα σουτζουκακια.

Θα τα φτιαξω στον αντρα μου οταν βρεθουμε παντως.

Καλη ιδεα αυτη να γραφουμε συνταγες.

Δυστηχως εγω δεν ειμαι και πολυ καλη μαγειρησα γιατι αυτοσχεδιαζω πολυ στην κουζινα και δεν μου πετυχαινουν παντα. Και οταν μου πετυχαινουν δεν θυμαμαι τι εχω βαλει για να το ξαναβαλω:laugh:

Δημοσίευση

doraki τι λιχουδιες ειναι αυτες;

Αχ! Εχω 2 κιλα να χασω αλλιως θα τα εφτιαχνα όλα. Ειδικα τα μηλοπιτακια και τα σουτζουκακια.

Θα τα φτιαξω στον αντρα μου οταν βρεθουμε παντως.

Καλη ιδεα αυτη να γραφουμε συνταγες.

Δυστηχως εγω δεν ειμαι και πολυ καλη μαγειρησα γιατι αυτοσχεδιαζω πολυ στην κουζινα και δεν μου πετυχαινουν παντα. Και οταν μου πετυχαινουν δεν θυμαμαι τι εχω βαλει για να το ξαναβαλω:laugh:

Δημοσίευση

doraki τι λιχουδιες ειναι αυτες;

Αχ! Εχω 2 κιλα να χασω αλλιως θα τα εφτιαχνα όλα. Ειδικα τα μηλοπιτακια και τα σουτζουκακια.

Θα τα φτιαξω στον αντρα μου οταν βρεθουμε παντως.

Καλη ιδεα αυτη να γραφουμε συνταγες.

Δυστηχως εγω δεν ειμαι και πολυ καλη μαγειρησα γιατι αυτοσχεδιαζω πολυ στην κουζινα και δεν μου πετυχαινουν παντα. Και οταν μου πετυχαινουν δεν θυμαμαι τι εχω βαλει για να το ξαναβαλω:laugh:

Δημοσίευση

κοτοπιτα ευκολη και ελαφρια;)

Για τη γέμιση

1 στήθος κοτόπουλο φιλέτο

250 γρ. milner (ή και γκούντα)

250 γρ μανιτάρια φρέσκα κονσερβα ψιλοκομμενα

1 μεγάλο κρεμμύδι

λάδι

1 ποτήρι γάλα φρέσκο

Οδηγίες

Πλένουμε το κοτόπουλο καλά και το κόβουμε σε μικρά κομμάτια.

Το αλατοπιπερώνουμε και το βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι για να βράσει (όχι πολύ νερό ίσα ίσα να καλύπτει το κοτόπουλο.

Σε ένα τηγάνι βάζουμε λίγο λάδι και ρίχνουμε το κρεμμύδι και τα μανιτάρια ψιλοκομμένα.

Τα σωτάρουμε για 5-6 λεπτά.

Όταν βράσει το κοτόπουλο το ρίχνουμε και αυτό στο τηγάνι με το κρεμμύδι και τα μανιτάρια.

Ρίχνουμε και μισό ποτήρι γάλα.

Τα ανακατεύουμε για 3-4 λεπτά και τα αποσύρουμε απο τη φωτιά.

Σ'ενα ταψί ριχνουμε πολύ λίγο λάδι και το απλώνουμε.Βάζουμε το ένα φύλλο σφολιάτας και ρίχνουμε τη γέμιση.

Προσθέτουμε το τυρί σε μικρά κομμάτια.

Έπειτα βάζουμε και το άλλο φύλλο σφολιάτας και ενώνουμε τις άκρες των 2 φύλλων και τις στρίβουμε.

Κόβουμε την πίτα σε κομμάτια και μ'ενα πινέλο απλώνουμε το γάλα πάνω στην πίτα.

Την ψήνουμε στους 180° C για 20 λεπτά σε αέρα (κατά προτίμηση μέχρι να ροδίσει.

Είναι πολύ βασικό στο τέλος το γάλα να απλωθεί στις άκρες της πίτας για να μαλακώσουν.

2η κοτοπιτα

Υλικά

1 πακέτο στήθος φιλέτο κοτόπουλο

2 φύλλα σφολιάτας

1 πιπεριά κόκκινη

1 πιπεριά κίτρινη

2-3 καρότα τριμμένα

10-15 φέτες μπέικον

3-4 κρεμμυδάκια φρέσκα

1 κρέμα γάλακτος

τυρί τριμμένο (γκούντα, ρεγκάτο κ.τ.λ)

λίγο λάδι ή βούτυρο

Αλάτι

Πιπέρι

Ετοιμασία

Βράζουμε το κοτόπουλο και το κόβουμε κομματάκια.

Εν τω μεταξύ ψιλοκόβουμε τις πιπεριές και το μπέικον σε κύβους και τρίβουμε τα καρότα και τα κρεμμυδάκια. Σε ένα τηγάνι ή κατσαρόλα σοτάρουμε με το λάδι ή το βούτυρο τα κρεμμυδάκια, το μπέικον και τις πιπεριές. Οταν πάρουν χρώμα προσθέτουμε τα καρότα το κοτόπουλο, το αλατοπίπερο και τέλος την κρέμα γάλακτος και το αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει.

Σε ένα βουτυρωμένο ταψί τοποθετούμε το ένα φύλλο σφολιάτας και από πάνω ρίχνουμε όσο τυρί τριμμένο θέλουμε.

Από πάνω απλώνουμε τη γέμιση, προσθέτουμε πάλι τυρί τριμμένο και σκεπάζουμε με το δεύτερο φύλλο σφολιάτας το οποίο αλείφουμε με λίγο βούτυρο και το χαράζουμε σε κομμάτια. Ψήνουμε την πίτα στο φούρνο μέχρι να πάρει χρώμα.

TIPS

-Καλό είναι να μην ρίξουμε το μίγμα ζεστό πάνω στη σφολιάτα γιατί λιώνει (η σφολιάτα).

-Επίσης αν φαίνεται να έχει πολλά υγρά η ζύμη μπορούμε να προσθέσουμε μια κουταλιά κορν φλάουερ για να δέσει πριν τη απλώσουμε στο ταψί..

-Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε όλα τα υπολείμματα από ψητό ή βραστό κοτόπουλο ή γαλοπούλα.

-Οι ποσότητες μπορούν να διαφοροποιηθούν πολύ εύκολα. Αν θέλουμε περισσότερο κοτόπουλο ή πιπεριά ή καρότο κ.ο.κ. Και το αλάτι καλύτερα να το αποφύγουμε σε μεγάλη ποσότητα γιατί το μπέικον είναι ήδη πολύ αλμυρό.

Δημοσίευση

κοτοπιτα ευκολη και ελαφρια;)

Για τη γέμιση

1 στήθος κοτόπουλο φιλέτο

250 γρ. milner (ή και γκούντα)

250 γρ μανιτάρια φρέσκα κονσερβα ψιλοκομμενα

1 μεγάλο κρεμμύδι

λάδι

1 ποτήρι γάλα φρέσκο

Οδηγίες

Πλένουμε το κοτόπουλο καλά και το κόβουμε σε μικρά κομμάτια.

Το αλατοπιπερώνουμε και το βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι για να βράσει (όχι πολύ νερό ίσα ίσα να καλύπτει το κοτόπουλο.

Σε ένα τηγάνι βάζουμε λίγο λάδι και ρίχνουμε το κρεμμύδι και τα μανιτάρια ψιλοκομμένα.

Τα σωτάρουμε για 5-6 λεπτά.

Όταν βράσει το κοτόπουλο το ρίχνουμε και αυτό στο τηγάνι με το κρεμμύδι και τα μανιτάρια.

Ρίχνουμε και μισό ποτήρι γάλα.

Τα ανακατεύουμε για 3-4 λεπτά και τα αποσύρουμε απο τη φωτιά.

Σ'ενα ταψί ριχνουμε πολύ λίγο λάδι και το απλώνουμε.Βάζουμε το ένα φύλλο σφολιάτας και ρίχνουμε τη γέμιση.

Προσθέτουμε το τυρί σε μικρά κομμάτια.

Έπειτα βάζουμε και το άλλο φύλλο σφολιάτας και ενώνουμε τις άκρες των 2 φύλλων και τις στρίβουμε.

Κόβουμε την πίτα σε κομμάτια και μ'ενα πινέλο απλώνουμε το γάλα πάνω στην πίτα.

Την ψήνουμε στους 180° C για 20 λεπτά σε αέρα (κατά προτίμηση μέχρι να ροδίσει.

Είναι πολύ βασικό στο τέλος το γάλα να απλωθεί στις άκρες της πίτας για να μαλακώσουν.

2η κοτοπιτα

Υλικά

1 πακέτο στήθος φιλέτο κοτόπουλο

2 φύλλα σφολιάτας

1 πιπεριά κόκκινη

1 πιπεριά κίτρινη

2-3 καρότα τριμμένα

10-15 φέτες μπέικον

3-4 κρεμμυδάκια φρέσκα

1 κρέμα γάλακτος

τυρί τριμμένο (γκούντα, ρεγκάτο κ.τ.λ)

λίγο λάδι ή βούτυρο

Αλάτι

Πιπέρι

Ετοιμασία

Βράζουμε το κοτόπουλο και το κόβουμε κομματάκια.

Εν τω μεταξύ ψιλοκόβουμε τις πιπεριές και το μπέικον σε κύβους και τρίβουμε τα καρότα και τα κρεμμυδάκια. Σε ένα τηγάνι ή κατσαρόλα σοτάρουμε με το λάδι ή το βούτυρο τα κρεμμυδάκια, το μπέικον και τις πιπεριές. Οταν πάρουν χρώμα προσθέτουμε τα καρότα το κοτόπουλο, το αλατοπίπερο και τέλος την κρέμα γάλακτος και το αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει.

Σε ένα βουτυρωμένο ταψί τοποθετούμε το ένα φύλλο σφολιάτας και από πάνω ρίχνουμε όσο τυρί τριμμένο θέλουμε.

Από πάνω απλώνουμε τη γέμιση, προσθέτουμε πάλι τυρί τριμμένο και σκεπάζουμε με το δεύτερο φύλλο σφολιάτας το οποίο αλείφουμε με λίγο βούτυρο και το χαράζουμε σε κομμάτια. Ψήνουμε την πίτα στο φούρνο μέχρι να πάρει χρώμα.

TIPS

-Καλό είναι να μην ρίξουμε το μίγμα ζεστό πάνω στη σφολιάτα γιατί λιώνει (η σφολιάτα).

-Επίσης αν φαίνεται να έχει πολλά υγρά η ζύμη μπορούμε να προσθέσουμε μια κουταλιά κορν φλάουερ για να δέσει πριν τη απλώσουμε στο ταψί..

-Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε όλα τα υπολείμματα από ψητό ή βραστό κοτόπουλο ή γαλοπούλα.

-Οι ποσότητες μπορούν να διαφοροποιηθούν πολύ εύκολα. Αν θέλουμε περισσότερο κοτόπουλο ή πιπεριά ή καρότο κ.ο.κ. Και το αλάτι καλύτερα να το αποφύγουμε σε μεγάλη ποσότητα γιατί το μπέικον είναι ήδη πολύ αλμυρό.

Δημοσίευση

κοτοπιτα ευκολη και ελαφρια;)

Για τη γέμιση

1 στήθος κοτόπουλο φιλέτο

250 γρ. milner (ή και γκούντα)

250 γρ μανιτάρια φρέσκα κονσερβα ψιλοκομμενα

1 μεγάλο κρεμμύδι

λάδι

1 ποτήρι γάλα φρέσκο

Οδηγίες

Πλένουμε το κοτόπουλο καλά και το κόβουμε σε μικρά κομμάτια.

Το αλατοπιπερώνουμε και το βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι για να βράσει (όχι πολύ νερό ίσα ίσα να καλύπτει το κοτόπουλο.

Σε ένα τηγάνι βάζουμε λίγο λάδι και ρίχνουμε το κρεμμύδι και τα μανιτάρια ψιλοκομμένα.

Τα σωτάρουμε για 5-6 λεπτά.

Όταν βράσει το κοτόπουλο το ρίχνουμε και αυτό στο τηγάνι με το κρεμμύδι και τα μανιτάρια.

Ρίχνουμε και μισό ποτήρι γάλα.

Τα ανακατεύουμε για 3-4 λεπτά και τα αποσύρουμε απο τη φωτιά.

Σ'ενα ταψί ριχνουμε πολύ λίγο λάδι και το απλώνουμε.Βάζουμε το ένα φύλλο σφολιάτας και ρίχνουμε τη γέμιση.

Προσθέτουμε το τυρί σε μικρά κομμάτια.

Έπειτα βάζουμε και το άλλο φύλλο σφολιάτας και ενώνουμε τις άκρες των 2 φύλλων και τις στρίβουμε.

Κόβουμε την πίτα σε κομμάτια και μ'ενα πινέλο απλώνουμε το γάλα πάνω στην πίτα.

Την ψήνουμε στους 180° C για 20 λεπτά σε αέρα (κατά προτίμηση μέχρι να ροδίσει.

Είναι πολύ βασικό στο τέλος το γάλα να απλωθεί στις άκρες της πίτας για να μαλακώσουν.

2η κοτοπιτα

Υλικά

1 πακέτο στήθος φιλέτο κοτόπουλο

2 φύλλα σφολιάτας

1 πιπεριά κόκκινη

1 πιπεριά κίτρινη

2-3 καρότα τριμμένα

10-15 φέτες μπέικον

3-4 κρεμμυδάκια φρέσκα

1 κρέμα γάλακτος

τυρί τριμμένο (γκούντα, ρεγκάτο κ.τ.λ)

λίγο λάδι ή βούτυρο

Αλάτι

Πιπέρι

Ετοιμασία

Βράζουμε το κοτόπουλο και το κόβουμε κομματάκια.

Εν τω μεταξύ ψιλοκόβουμε τις πιπεριές και το μπέικον σε κύβους και τρίβουμε τα καρότα και τα κρεμμυδάκια. Σε ένα τηγάνι ή κατσαρόλα σοτάρουμε με το λάδι ή το βούτυρο τα κρεμμυδάκια, το μπέικον και τις πιπεριές. Οταν πάρουν χρώμα προσθέτουμε τα καρότα το κοτόπουλο, το αλατοπίπερο και τέλος την κρέμα γάλακτος και το αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει.

Σε ένα βουτυρωμένο ταψί τοποθετούμε το ένα φύλλο σφολιάτας και από πάνω ρίχνουμε όσο τυρί τριμμένο θέλουμε.

Από πάνω απλώνουμε τη γέμιση, προσθέτουμε πάλι τυρί τριμμένο και σκεπάζουμε με το δεύτερο φύλλο σφολιάτας το οποίο αλείφουμε με λίγο βούτυρο και το χαράζουμε σε κομμάτια. Ψήνουμε την πίτα στο φούρνο μέχρι να πάρει χρώμα.

TIPS

-Καλό είναι να μην ρίξουμε το μίγμα ζεστό πάνω στη σφολιάτα γιατί λιώνει (η σφολιάτα).

-Επίσης αν φαίνεται να έχει πολλά υγρά η ζύμη μπορούμε να προσθέσουμε μια κουταλιά κορν φλάουερ για να δέσει πριν τη απλώσουμε στο ταψί..

-Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε όλα τα υπολείμματα από ψητό ή βραστό κοτόπουλο ή γαλοπούλα.

-Οι ποσότητες μπορούν να διαφοροποιηθούν πολύ εύκολα. Αν θέλουμε περισσότερο κοτόπουλο ή πιπεριά ή καρότο κ.ο.κ. Και το αλάτι καλύτερα να το αποφύγουμε σε μεγάλη ποσότητα γιατί το μπέικον είναι ήδη πολύ αλμυρό.

Δημοσίευση

κοτοπιτα ευκολη και ελαφρια;)

Για τη γέμιση

1 στήθος κοτόπουλο φιλέτο

250 γρ. milner (ή και γκούντα)

250 γρ μανιτάρια φρέσκα κονσερβα ψιλοκομμενα

1 μεγάλο κρεμμύδι

λάδι

1 ποτήρι γάλα φρέσκο

Οδηγίες

Πλένουμε το κοτόπουλο καλά και το κόβουμε σε μικρά κομμάτια.

Το αλατοπιπερώνουμε και το βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι για να βράσει (όχι πολύ νερό ίσα ίσα να καλύπτει το κοτόπουλο.

Σε ένα τηγάνι βάζουμε λίγο λάδι και ρίχνουμε το κρεμμύδι και τα μανιτάρια ψιλοκομμένα.

Τα σωτάρουμε για 5-6 λεπτά.

Όταν βράσει το κοτόπουλο το ρίχνουμε και αυτό στο τηγάνι με το κρεμμύδι και τα μανιτάρια.

Ρίχνουμε και μισό ποτήρι γάλα.

Τα ανακατεύουμε για 3-4 λεπτά και τα αποσύρουμε απο τη φωτιά.

Σ'ενα ταψί ριχνουμε πολύ λίγο λάδι και το απλώνουμε.Βάζουμε το ένα φύλλο σφολιάτας και ρίχνουμε τη γέμιση.

Προσθέτουμε το τυρί σε μικρά κομμάτια.

Έπειτα βάζουμε και το άλλο φύλλο σφολιάτας και ενώνουμε τις άκρες των 2 φύλλων και τις στρίβουμε.

Κόβουμε την πίτα σε κομμάτια και μ'ενα πινέλο απλώνουμε το γάλα πάνω στην πίτα.

Την ψήνουμε στους 180° C για 20 λεπτά σε αέρα (κατά προτίμηση μέχρι να ροδίσει.

Είναι πολύ βασικό στο τέλος το γάλα να απλωθεί στις άκρες της πίτας για να μαλακώσουν.

2η κοτοπιτα

Υλικά

1 πακέτο στήθος φιλέτο κοτόπουλο

2 φύλλα σφολιάτας

1 πιπεριά κόκκινη

1 πιπεριά κίτρινη

2-3 καρότα τριμμένα

10-15 φέτες μπέικον

3-4 κρεμμυδάκια φρέσκα

1 κρέμα γάλακτος

τυρί τριμμένο (γκούντα, ρεγκάτο κ.τ.λ)

λίγο λάδι ή βούτυρο

Αλάτι

Πιπέρι

Ετοιμασία

Βράζουμε το κοτόπουλο και το κόβουμε κομματάκια.

Εν τω μεταξύ ψιλοκόβουμε τις πιπεριές και το μπέικον σε κύβους και τρίβουμε τα καρότα και τα κρεμμυδάκια. Σε ένα τηγάνι ή κατσαρόλα σοτάρουμε με το λάδι ή το βούτυρο τα κρεμμυδάκια, το μπέικον και τις πιπεριές. Οταν πάρουν χρώμα προσθέτουμε τα καρότα το κοτόπουλο, το αλατοπίπερο και τέλος την κρέμα γάλακτος και το αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει.

Σε ένα βουτυρωμένο ταψί τοποθετούμε το ένα φύλλο σφολιάτας και από πάνω ρίχνουμε όσο τυρί τριμμένο θέλουμε.

Από πάνω απλώνουμε τη γέμιση, προσθέτουμε πάλι τυρί τριμμένο και σκεπάζουμε με το δεύτερο φύλλο σφολιάτας το οποίο αλείφουμε με λίγο βούτυρο και το χαράζουμε σε κομμάτια. Ψήνουμε την πίτα στο φούρνο μέχρι να πάρει χρώμα.

TIPS

-Καλό είναι να μην ρίξουμε το μίγμα ζεστό πάνω στη σφολιάτα γιατί λιώνει (η σφολιάτα).

-Επίσης αν φαίνεται να έχει πολλά υγρά η ζύμη μπορούμε να προσθέσουμε μια κουταλιά κορν φλάουερ για να δέσει πριν τη απλώσουμε στο ταψί..

-Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε όλα τα υπολείμματα από ψητό ή βραστό κοτόπουλο ή γαλοπούλα.

-Οι ποσότητες μπορούν να διαφοροποιηθούν πολύ εύκολα. Αν θέλουμε περισσότερο κοτόπουλο ή πιπεριά ή καρότο κ.ο.κ. Και το αλάτι καλύτερα να το αποφύγουμε σε μεγάλη ποσότητα γιατί το μπέικον είναι ήδη πολύ αλμυρό.

Δημοσίευση

ΠΕΣΤΡΟΦΑ ΣΕ ΛΑΔΟΧΑΡΤΟ

ΥΛΙΚΑ

ΠΕΣΤΡΟΦΕΣ ΤΩΝ 300-400γρ

ΛΕΜΟΝΙ ΚΟΜΜΕΝΕΣ ΣΕ ΨΙΛΕΣ ΦΕΤΟΥΛΕΣ

1 ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ

ΛΙΓΟ ΜΑΙΝΤΑΝΟ

ΟΥΖΟ

ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΠΕΣΤΡΟΦΑ ΣΤΗΝ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΤΗΝ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΕΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΛΕΜΟΝΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΨΑΡΙ,ΜΕΤΑ ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΟΥΖΟ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ,ΤΟΝ ΜΑΙΝΤΑΝΟ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΛΙΓΟ ΛΑΔΙ.

ΤΕΛΟΣ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ ΤΗΝ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 200 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 30 ΛΕΠΤΑ.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

dev252pf___.png

Δημοσίευση

ΠΕΣΤΡΟΦΑ ΣΕ ΛΑΔΟΧΑΡΤΟ

ΥΛΙΚΑ

ΠΕΣΤΡΟΦΕΣ ΤΩΝ 300-400γρ

ΛΕΜΟΝΙ ΚΟΜΜΕΝΕΣ ΣΕ ΨΙΛΕΣ ΦΕΤΟΥΛΕΣ

1 ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ

ΛΙΓΟ ΜΑΙΝΤΑΝΟ

ΟΥΖΟ

ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΠΕΣΤΡΟΦΑ ΣΤΗΝ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΤΗΝ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΕΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΛΕΜΟΝΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΨΑΡΙ,ΜΕΤΑ ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΟΥΖΟ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ,ΤΟΝ ΜΑΙΝΤΑΝΟ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΛΙΓΟ ΛΑΔΙ.

ΤΕΛΟΣ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ ΤΗΝ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 200 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 30 ΛΕΠΤΑ.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

dev252pf___.png

Δημοσίευση

ΠΕΣΤΡΟΦΑ ΣΕ ΛΑΔΟΧΑΡΤΟ

ΥΛΙΚΑ

ΠΕΣΤΡΟΦΕΣ ΤΩΝ 300-400γρ

ΛΕΜΟΝΙ ΚΟΜΜΕΝΕΣ ΣΕ ΨΙΛΕΣ ΦΕΤΟΥΛΕΣ

1 ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ

ΛΙΓΟ ΜΑΙΝΤΑΝΟ

ΟΥΖΟ

ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΠΕΣΤΡΟΦΑ ΣΤΗΝ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΤΗΝ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΕΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΛΕΜΟΝΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΨΑΡΙ,ΜΕΤΑ ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΟΥΖΟ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ,ΤΟΝ ΜΑΙΝΤΑΝΟ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΛΙΓΟ ΛΑΔΙ.

ΤΕΛΟΣ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ ΤΗΝ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 200 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 30 ΛΕΠΤΑ.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

dev252pf___.png

Δημοσίευση

ΠΕΣΤΡΟΦΑ ΣΕ ΛΑΔΟΧΑΡΤΟ

ΥΛΙΚΑ

ΠΕΣΤΡΟΦΕΣ ΤΩΝ 300-400γρ

ΛΕΜΟΝΙ ΚΟΜΜΕΝΕΣ ΣΕ ΨΙΛΕΣ ΦΕΤΟΥΛΕΣ

1 ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ

ΛΙΓΟ ΜΑΙΝΤΑΝΟ

ΟΥΖΟ

ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΠΕΣΤΡΟΦΑ ΣΤΗΝ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΤΗΝ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΕΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΛΕΜΟΝΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΨΑΡΙ,ΜΕΤΑ ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΟΥΖΟ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ,ΤΟΝ ΜΑΙΝΤΑΝΟ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΛΙΓΟ ΛΑΔΙ.

ΤΕΛΟΣ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ ΤΗΝ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 200 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 30 ΛΕΠΤΑ.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

dev252pf___.png

Δημοσίευση

XILOPITES ME GIAOURTI

*MISO KILO FILETO KOTOPOULO

*1KOKKINI PIPERIA

*MANITARIA FRESKA

*MISO KILO MAKARONIA XILIPITES

*1 KREMMIDI

*GIAOURTI STRAGISTO

EKTELESI

TSIGARIZOUME SE ENA TIGANI TO KREMMIDI ME TO KOTOPOULO,THN PIPERIA,TA MANITARIA.BRAZOUME TIS XYLOPITES K TIS ANAKATEYOUME ME OLA TA ALLA ILIKA STO TIGANI.TA BAZOUME SE MIA PIATELA K APO PANW STRWNOUME TO GIAOURTI KAI TO APOLAMBANOUME:cheer: !!!

Δημοσίευση

XILOPITES ME GIAOURTI

*MISO KILO FILETO KOTOPOULO

*1KOKKINI PIPERIA

*MANITARIA FRESKA

*MISO KILO MAKARONIA XILIPITES

*1 KREMMIDI

*GIAOURTI STRAGISTO

EKTELESI

TSIGARIZOUME SE ENA TIGANI TO KREMMIDI ME TO KOTOPOULO,THN PIPERIA,TA MANITARIA.BRAZOUME TIS XYLOPITES K TIS ANAKATEYOUME ME OLA TA ALLA ILIKA STO TIGANI.TA BAZOUME SE MIA PIATELA K APO PANW STRWNOUME TO GIAOURTI KAI TO APOLAMBANOUME:cheer: !!!

Δημοσίευση

XILOPITES ME GIAOURTI

*MISO KILO FILETO KOTOPOULO

*1KOKKINI PIPERIA

*MANITARIA FRESKA

*MISO KILO MAKARONIA XILIPITES

*1 KREMMIDI

*GIAOURTI STRAGISTO

EKTELESI

TSIGARIZOUME SE ENA TIGANI TO KREMMIDI ME TO KOTOPOULO,THN PIPERIA,TA MANITARIA.BRAZOUME TIS XYLOPITES K TIS ANAKATEYOUME ME OLA TA ALLA ILIKA STO TIGANI.TA BAZOUME SE MIA PIATELA K APO PANW STRWNOUME TO GIAOURTI KAI TO APOLAMBANOUME:cheer: !!!

Δημοσίευση

XILOPITES ME GIAOURTI

*MISO KILO FILETO KOTOPOULO

*1KOKKINI PIPERIA

*MANITARIA FRESKA

*MISO KILO MAKARONIA XILIPITES

*1 KREMMIDI

*GIAOURTI STRAGISTO

EKTELESI

TSIGARIZOUME SE ENA TIGANI TO KREMMIDI ME TO KOTOPOULO,THN PIPERIA,TA MANITARIA.BRAZOUME TIS XYLOPITES K TIS ANAKATEYOUME ME OLA TA ALLA ILIKA STO TIGANI.TA BAZOUME SE MIA PIATELA K APO PANW STRWNOUME TO GIAOURTI KAI TO APOLAMBANOUME:cheer: !!!

Δημοσίευση

SOUFLE SOKOLATAS

ILIKA:

*4 koubertoures twn 125gr

*8 auga

*enamisi koupa aleuri

*2/3 ths koupas bouturo

*8 koutalies zaxari

ligo kakao gia to paspalisma

EKTELESI:

lionoume tin koubertoura se mpen mari.rixnoume to bouturo,thn zaxari kai anakateboume kala.katebazoume th sokolata apo tin fwtia kai rixnoume ta ayga ena ena anakateyontas.rixnoume to aleyri k anakateyoume kala.boutyronoume mia forma kai tin paspalizoume me kakao.to psinoume se poly kala prothermasmeno fourno gia akribws 10 lepta ston aera.serbiroume me krema galaktos i pagwto!!:laugh: :silly: :woohoo:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Καλησπέρα κορίτσια. 🙂 Ευχομαι σε όλες τα καλύτερα.  το πρώτο μου μπεμπακι ήρθε μέσα σε 3 μήνες.  Τώρα για το 2ο προσπαθούμε εδώ και μισό χρόνο και ακόμα δεν… Ξερω ότι δεν είναι αρκετό το διάστημα αλλά αγχώνομαι αφενός γιατί δε θελω να έχουν μεγάλη διαφορά ηλικίας τα παιδάκια μου (βέβαια αυτά δεν τα καθορίζουμε εμείς) κι επειδή 1/09 ξεκινάω δουλειά και θα αναγκαστώ να αφήσω τη μικρή μου στη γιαγιά της.  Είχαμε πει με τον άντρα μου ότι αν έμενα έγκυος ως τότε, θα έπαιρνα επαπειλούμενη και δε θα επεστρεφα.  Τώρα όλα δείχνουν ότι θα επιστρεψω.    Επισης, κάτι πολύ σημαντικό, τον Απρίλη είμαι μέσα μου σίγουρη ότι είχα βιοχημική γιατί είχα υγρά εμφύτευσης για 2 μέρες και ρινορραγία ακριβώς όπως και στην 1η εγκυμοσύνη μου. Αντιθέτως, τώρα που δεν έχω αυτά τα συμπτώματα, είμαι σίγουρη ότι δεν είμαι εγκυος. Δε θα χρειαστεί καν να κάνω τεστ. Γιατί δεν ερχεταιιιιιιι;  
    • Αυτά είναι τα πιο ωραία ψώνια..ας πάμε τώρα που μπορούμε..εγω κουράζομαι πολυ.. έχουμε ίδια εγκυμοσύνη..τώρα γύρισα από τον εμβρυολογο.. Μ πΕ αυτές οι εγκυμοσύνες πάνε μέχρι 36 εβδομάδα.. καλά κ εγώ Πιτ 14/11 έχω αλλά μέχρι μου λέει 16 Οκτωβρίου περίπου θα πάει το πολύ..τα μικρά ήταν 740γρ ο ένας κ 770γρ ο άλλος..μια χαρά μεγαλώνουν κ ο τράχηλος 40,0 mm.. καλά είναι Μ πΕ για δίδυμα.. μετά πήγαμε κ παραγγείλαμε κ 2 κούνιες..κ εγώ θέλω λίγο να φτιάξω μια λίστα..Μ έχουν δώσει αυγά κ καρότσι διπλό.. πρέπει να οργανωθωω όμως γτ περνάει ο καιρός να δω τι έχω κ τι πρέπει να πάρω..
    • Κορίτσι καλησπέρα!!!  Εύχομαι όλες οι εγκυμοσύνες να πηγαίνουν καλά με το καλό ο νέος μήνας που έρχεται να φέρει κι άλλα θετικά τέστ !!!  Λοιπόν τα δικά μου νέα είναι οτι πήγα για σαλπιγγογραφια, όλα είναι φυσιολογικά και δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.  Το πρόβλημα θα έλεγα από τη πλευρά μου ήταν ο γιατρός που πριν καν κάνουμε την εξέταση μας είπε με το τρόπο του να πάμε για εξωσωματική.  Άσχημη εντύπωση μου δημιούργησε και στεναχωρήθηκα πριν ξεκινήσει η εξέταση.  Δε ξέρω γενικά πως είναι άλλοι γιατροί, αλλά με το καλημέρα να θέλει να σου πει μη προσπαθείς άλλο φυσιολογικά...  Πριν από 2 βδομάδες είχα πάει σε σύμβουλο γονιμότητας και με ενθάρρυνε, μας είπε ότι αν διορθώσουμε κάποια θέματα στο κύκλο μου (τελικά έχω ΣΠΩ) θα έρθει σίγουρα η εγκυμοσύνη μέχρι τα Χριστούγεννα.  Τι να πιστέψω βρε κορίτσια; 
    • Όλα θα πάνε καλά ,αυτά είναι μέσα στο πρόγραμμα ,ξεκούραση και όχι άγχος !!! Με το καλό να έρθετε Ελλάδα 
    • Εγω έχω να πω κάτι σε όσες έχουν τη δυνατότητα να κάνουν παιδί αλλά δεν τα έχουν καταφέρει ως τώρα, η μητέρα μου προσπαθούσε πολλά χρόνια με φυσικό τρόπο να μείνει έγκυος και μόλις έφτιαξε τα χαρτιά της για υιοθεσία έμεινε έγκυος σε μένα 💖 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...