Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα... καλή εβδομάδα!!!

Έχω εναν πονο στο στομαχι απο το πρωι...

Εχω σε λιγη ωρα το Papp-A μου... και φοβαμαι...

Νιωθω πως θα περασω ολη μου την εγκυμοσυνη μεσα σε ενα φοβο...

Ισως γιατι ξερω τι θα πει απωλεια... και δεν θελω/αντεχω να την ξαναζησω...

Κοριτσια φ ο β α μ α ι.. δεν θελω να μου πουν πως δεν ειναι καλα το μπιζελακι μου...

Δημοσίευση

Aγάπη μου μη φοβάσαι, μια χαρά θα είναι το μπιζελάκι σου! Όλες μας το περνάμε αυτό το άγχος με αυτόν τον προγγενετικό!!!

Άντε και δεν κάνει να παίρνεις και χάπια για το στομάχι!! Καλά αποτελέσματα σου εύχομαι αν και είμαι σίγουρη οτι θα τα έχεις! Και με το καλό ένα γερό νινάκι στην αγκαλιά σου!

Δημοσίευση

Εγω οταν φοβομουνα στην εγκυμοσυνη τραγουδουσα!

Πιασε ενα χαρουμενο σκοπο ή ένα αστειο τραγουδι και δες αν "πιανει"και σε σενα!

Αν εισαι σπιτι βαλε στην τηλεοραση κατι ελαφρυ ή δοκιμασε dvd, παντα κατι light, τυπου παλιος ελληνικος κινηματογραφος!

Ελπιζω ετσι να γινει η αναμονη λιγο πιο υποφερτη ...

Παμε μαζι "...λα λα don't worry be happy....":cheer:

Δημοσίευση

Το θεμα ειναι πως ειμαι στην δουλεια και με τα νευρα στο κοκκινο!!

Κοριτσια φευγω...

Σας ευχαριστω ειλικρινα... μονο καποιος που το εχει ζησει μπορει να καταλαβει και δεν θα πει τις γνωστες μπουρδες...για υπερβολες κτλ

Δημοσίευση

zazazou μου, καλα αποτελεσματα κοπελα μου!! περιμενουμε τα νεα σου!!

καθολου υπερβολικη δε θα τη χαρακτηριζαμε την αγωνια σου, γιατι οσες εχουμε στο ιστορικο μας μια εγκυμοσυνη, ξερουμε καλα τι παει να πει...;)

ευχομαι μεσα απ'τη καρδια μου, να μας πεις αργοτερα τα ευχαριστα αποτελεσματα!! ολα θα πανε καλα κοριτσι μου!!:kiss:

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΠΡΟΓΕΝΝΕΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΓΙΑΤΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΒΙΟΧΗΜΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΜΝΙΟΠΑΡΑΚΕΝΤΗΣΗ.ΕΙΜΑΙ 23 ΧΡΟΝΩΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΜΕΤΑ ΤΑ 35.

Δημοσίευση

δεν υπαρχει γυναικα που να κυοφορει κ να μην εχεις αγχος μεχρι κ την τελευταια μερα.πιστευω οτι ειναι λογικο.απλα χαλαρωσε λιγο κ σκεψου μονο θετικα κ θα δεις που ολα θα πανε καλα.φιλια

Δημοσίευση

ΕΓΩ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ! ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ Η ΠΙΟ ΦΟΒΙΤΣΙΑΡΑ ΕΓΚΥΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ! ΚΟΙΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΝΙΩΘΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΓΧΩΜΕΝΕΣ, ΣΚΕΨΟΥ ΘΕΤΙΚΑ, ΠΡΟΣΕΥΧΗΣΟΥ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΦΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ! ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΠΑΙΡΝΩ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΔΥΣΚΟΛΙΑ!

Δημοσίευση

Ειναι φυσικο να φοβάσαι,ειδικά όταν έχεις περάσει δυσκολίες όπως για παράδειγμα μια αποβολή.

Κι εγώ πέρασα τέτοια κατάσταση και μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα απο όλες τις πρώτες απαραίτητες εξετάσεις είχα τρομερό αγχος.

Με το παραμικρο πονάκι ή ενόχληση με έπιανε πανικός.

Μετα το 3ο μήνα όμως ηρέμησα.Ειδικα μετά και το β επιπέδου που ειναι και ο πιο λεπτομερης έλεγχος.

Να μην αγχώνεσαι λοιπόν,να εισαι ήρεμη.

Το στομάχι μπορει να πονάει απλά λογο άγχους.

Καλα αποτελέσματα!!

Δημοσίευση

Καλημερα!!!

Ειμασταν πολυ μικρουλικα και δεν μπορεσε να μας δει αλλα καναμε υπερηχο και εχουμε μεγαλωσει... απο 11,8 χιλ. πριν δεκα μερες σημερα ηματαν 50,3 χιλ. και θα παμε παλι την αλλη Δευτερα το πρωι...

ΥΓ. Κοριτσια, ειλικρινα ε υ χ α ρ ι σ τ ω..

Δημοσίευση

το αγχος γλυκεια μου ειναι απολυτως φυσιολογικο στην κατασταση σου...αφυσικο θα ηταν να μην σε ενοιαζε....σου ευχομαι να σου πανε ολα καλα....το στομαχι ειναι απο τοαγχος....σκεψου θετικα πραγματα και μην αφηνεσαι να σε παιρνει απο κατω,γιατι ετσι κανεις κακο και στο μωρακι...τα νιωθει τα συναισθηματα μας...φιλακια και ολα να πανε οπως εσυ επιθυμεις......:kiss:

Δημοσίευση

Ειμαι στην 11η...και απλα επειδη μου ειπε η γιατρος μου οτι πρεπει να γινει 11η με 12η απο την αγωνια μου πηγα στην 11η για να προλαβω πριν τις γιορτες.. .

Παντως απ'οτι μου ειπε κι απ'οσο ειδε...δειχνει να ειναι καλα... απλα αλλη μια εβδομαδα αγωνια..αλλα που θα παει, θα περασει!!

Δημοσίευση

zazazou ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ Η ΑΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΣΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΕΤΣΙ.ΚΑΘΕ ΤΙ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ.

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΔΙΚΑ ΑΓΩΝΙΕΙΣ ΤΟΣΟ.ΠΟΛΛΑ :kiss: :kiss: ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΛΙΓΑΚΙ....

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΑ!!!!!!

Ειμαστε κι εγω και το μπιζελακι παρα πολυ καλα... και ειμαι πολυ πολυ χαρουμενη και ηρεμη!!!

Σημερα εν τω μεταξυ εχουμε επετειο γαμου (η πρωτη μας) με τον Πετρο κι η αληθεια ειναι πως μεχρι αυτη τη στιγμη δεν μπορουσα ουτε να χαρω ουτε τιποτα!!!!!!

Να ειστε ολες καλα και να περασετε ομορφα τις μερες που ερχονται!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• 🤣🤣🤣 είναι να μην πάρω φόρα εγώ, κατάλαβες.. αγάπη δεν θα μπορούσα να αντέξω άλλο και να νομίζω ότι δεν με θέλει και ότι δεν είμαι ποθητή.. εντάξει κι αυτός η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν 100% γιατί το καταλάβαινα.. ήταν όπως το είχαμε αφήσει πριν την εξωσωματική με όχι πολύ καλή ψυχολογία, του τύπου ότι δεν ήταν καλά γιατί ήξερε ότι δεν μπορεί να μου προσφέρει παιδιά.. αλλά τώρα τουλάχιστον εμένα δεν με νοιάζει αυτό το κομμάτι γιατί ξέρω ότι έχω πιθανότητες να με περιμένουν κάπου.. είμαι πιο χαλαρή και το μόνο που θέλω είναι να απολαμβάνω τον άντρα μου και τπτ άλλο.! Οπότε τον θέλω, μου έλειψε και τον διεκδικώ όπως παλιά. Χωρίς να με ενδιαφέρει άμεσα το κομμάτι των παιδιών.. και να σου πω ίσως είναι και καλύτερα έτσι.. είμαστε πιο χαλαροί και οι δύο, θα απολαμβάνουμε περισσότερο ο ένας τον άλλο, θα υπάρχει καλή διάθεση και ωραίο κλίμα στο σπίτι και όταν με το καλό έρθει και ο καιρός για την ετ θα ξέρουμε ότι πάμε με γονιμοποιημένα ωάρια που απλά θα μεριμνούμε να δούμε αν γίνει η εμφύτευσή τους και εννοείται η μετέπειτα εξέλιξη τους.! Αυτός για να ψάχνει οικογενειακό αυτοκίνητο, και να θέλει να δώσει το δίπορτο το τζιπ του πάει να πει ότι το περιμένει το μπεμπέ και το θέλει και πολύ..!! και αφού έπιασα και με την πρώτη σου λέει που θα πάει έχουμε τόσα, κάποιο θα ρθει για να μείνει και να μας κάνει γονείς..!!!! Το είδε κι όλας το πρώτο στον υπέρηχο, οπότε πιστεύω πως τώρα ένα παρα πάνω το θέλει.. αυτή η εικόνα δεν σβήνει εύκολα.. όπως και να είχε η εξέλιξη σε έχει κάνει γονιό μιας ψυχής που είναι στον ουρανό.
    • Ήμουν παλιά στο fertilia και τωρα ξανά επέστρεψα με τα εμβρυακια μου εκεί! Πολυ καλές εντυπώσεις από το κέντρο..σε σχέση με άλλα..σε κάνουν να νιώθεις καλά!  Για τον γιατρό  ,επειδή πηγα και σε αυτόν και δεν με ενέπνευσε καθόλου δεν το συνεχισα μαζί του. Είναι έμπειρος αλλά δεν ασχολείται πολύ μαζί σου και τον βλέπεις ελάχιστα...Εγώ τωρα επέλεξα τον Σταυρακ..και προς το παρόν είμαι πολύ ικανοποιημένη μαζί του ασχέτως που ακόμα δεν έχουμε μπει στην διαδικασία μεταφοράς.  Το θέμα είναι να βρεις κάποιον που να σε εμπνέει και να ξέρεις ότι μπορείς να προχωρήσεις μαζί του σε κάθε βήμα.  Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά κορίτσι μ! 🙏   Το πες και το κανες !!! Και μετά λες εμένα!!! 🤣🤣🤣  είδες μετά την αποπλάνηση νιώθετε και οι 2 καλύτερα!!  Μπράβο Χριστινάκι μου! Δωστου να καταλαβει ..δωστου βιταμινες και αναπλήρωσε τους χαμένους μήνες!!! 🤣🤣
    • Κρέμα με σιμιγδάλι, ε;;; Εγώ που δεν έχω δώσει ξένο γάλα, μπορεί και με νερό να γίνει ή πρέπει να αντλήσω δικό μου;
    • Δεν τον είχα σκεφτεί τον τρίφτη... Μου είπαν να τα βράσω αλλά δε θέλω γιατί θα χαθούν όλες οι βιταμίνες πιστεύω.  Με το χέρι το ξεψαχνίζω και το κάνω πολύ μικρές μπουκίτσες. Παίρνει λίγη ώρα παραπάνω αλλά η μικρή φαίνεται να το δέχεται πολύ καλά. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...