Μετάβαση σε περιεχόμενο

Εγκυμοσυνη Ή Ψευτοπερίοδος

liouda22

Recommended Posts

Γεια σας! Μολις εγινα μελος στο σαιτ. Είμαι 20 χρονων και εχω επαφες με τον σύντροφό μου χωρίς προφυλάξεις. Δεν ολοκληρώνει μέσα μου ομως, συγνωμη για την έκφραση ! Η περιοδος μου ηταν σταθερη τους τελευταιους μήνες. Τον Ιούλιο ειχα απο τις 15 εώς τις 21. Και δεκα μερες μετα αρχές Αυγούστου δηλαδή ειχα για 4 μέρες μονο καφέ υγρά σχεδόν καθόλου αίμα. Και τωρα είναι 19 και δεν έχω αδιαθετήσει. Υπάρχει περίπτωση ναι ειναι εγκυμοσύνη;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπερα.μπορει να ειναι καποια διαταραχη του κυκλου σου συνηθως τα παθαινουμε το καλοκαιρι.αλλα καλυτερα να μιλησεις με τον γυναικολογο σου

καλημερα...δε νομιζω γιατι και εμεις ετσι καναμε αλλα ποτε δεν εμεινα εγκυος με αυτο τον τροπο αν και αγχωνομουν και εκανα τεστακι για να μου φευγει η ιδεα..κανε και εσυ ενα τεστακι να σου φυγει η ιδεα αλλα αφου ειδες εστω και λιγο αιμα λογικα Δεν ειναι εγκυμοσυνη... ευχομαι οτι καλυτερο

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...