Μετάβαση σε περιεχόμενο

Xronia Polla stis Anastasies kai..


Recommended Posts

Δημοσίευση

Σοφάκι μου να χαίρεσαι τις ΑΝΑΣΤΑΣΙΕΣ της ζωής σου....Να έχουν υγεία κ εσένα να τις αγαπάς καθε χρόνο κ περισσότερο....

lovie μου (Νατάσσα) να χαίρεσαι την γιορτή σου, κ φυσικά ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ κ με το καλό να υποδεχτείς την κορούλα σου.....

Αναστασια!!! μου, Χρόνια πολλά ξανα , με το καλό κ εσύ, κ με εναν πονο...

ΥΓ....αν ξεχασα καμία ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΆ σε όλες τις Αναστασίες που γιορτάζουν την σημερινή μερα....

Κ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ !!!!!!!!!

:kiss::);):P

Δημοσίευση

χρονια πολλα σε ολες τις Αναστασιες του mammyland!!!:woohoo: και οτι επιθυμειτε κοριτσακια!και οσες δεν εχουν παιδακια ακομα, ευχομαι το 2009 να χτυπησει ο πελαργος και την δικια σας πορτουλα χαριζωντας σας ενα αγγελουδι γλυκουλι,ομορφουλι και υγιεστατο!!!;) και εγω θελω καταβαθως...:)

ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ!!!Φιλακια

Δημοσίευση

sofiadav Χρόνια πολλά στο μπουμπουκάκι σου! Να την καμαρώσεις όπως επιθυμείς! Να είναι πάντα γερή και καλότυχη! Χρόνια πολλά και στην μανούλα σου! Να τις χαίρεσαι και τις δύο!!!!

Χρόνια πολλά σε όσες γιορτάζετε!!!

Δημοσίευση

Σας ευχαριστω πολυ κοριτσια μου!Και σεις ο,τι επιθυμειτε!!!!

Για τις μελλουσες μανουλες με γερα μωρακια ευχομαι και με εναν πονο!Οσο για τις ηδη μανουλες να χαιρεστε τα παιδακια σας !Για τις μανουλες σε προσπαθεια(γιατι ολες μανες ειμαστε )συντομα με ευχαριστα νεα!!!

Να ειστε ολες καλα!!!

Υ.Γ Σοφη να χαιρεσαι το μπουμπουκι σου!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Κοριτσια βγηκα απο το νοσοκομειο. Περασα πολυ δυσκολα με πολυ πονο. Ημουν μια σπανια περιπτωση επιπλοκη της διεγερσης απο πολυκυστικες. Δεν θελω να προχωρησω αμεσα σε εμβρυομεταφορα. Μπορει να το αφησω του χρονου. Ειμαι πολυ χαλια ψυχολογικα και σωματικα. Για να επανελθω θελω πολυ χρονο μαζι με αγωγη που λαμβανω. Δεν μπορω να διαχειριστω αυτο που περασα. Ευχομαι να πετυχετε οσα κοριτσια προετοιμαζονται αυτον τον καιρο.
    • Η γιατρός στο νοσοκομείο αυτό υποστηρίζει, όταν λαμβάνεται τουλάχιστον στη μεγαλύτερη ποσότητα του. Η αλήθεια είναι ότι εχθές περπάτησα όσο δεν είχα περπατήσει όλο τον προηγούμενο καιρό μαζί. Αλλά ναι! τα σαλοσπίρ προκαλούν αιμορραγία.. Η γυναικολόγος μου επιμένει ότι το χρειάζομαι γιατί έχω αυξημένο νούμερο για προεκλαψία και θα πρέπει να το παίρνω σε αυτή την ποσότητα.  Για την προδιάθεση για προεκλαψία.  Κορίτσια ας σταματήσει το αίμα, αύριο να είμαστε σε καλύτερη φάση, η γιατρός εδώ θέλει να είμαι τουλάχιστον για σήμερα τελείως ξάπλα! Από αύριο θα μπορώ να σηκώνομαι να πηγαίνω μία τουαλέτα. Μια εβδομάδα μου είπε απόλυτη προσοχή να ξανά κολλήσει ο σάκος θέλουμε και μετά μπορώ να κινούμαι λίγο πιο χαλαρά. Αλλά και το αίμα να σταματήσει ο σάκος θέλει προσοχή μέχρι να κολλήσει.. Εύχομαι στο τέλος να πάνε όλα καλά.!
    • Γεια σας κορίτσια σήμερα πήγαμε εμβρυολογο.. πολύ κούραση λόγο ταξιδιού που είναι μακριά αλλά άξιζε τ κόπο..τον σακατεψαν στη κλωτσιά κοντά μια ώρα με τ ντοπλερ δεν τον άφηναν να κάνει δουλειά τ..τα μέτρησε 2 φορές..είναι κ τα δυο ευτυχώς 1.800γρ πάνε καλά το τρώνε τα φαι τους..έχω παραπάνω αμνιακα,δεν έχω ζάχαρο αλλά θέλει προσοχή όσο μπορω με τη διατροφή..το καλό είναι ότι έχω καλό τράχηλο οπότε είπε σίγουρα ένα μήνα ακόμα.. αμήν!όσο μπορώ να τα κρατήσω μέσα να γίνουν γερά ανθρωπάκια..είμαι 32 εβδομάδα
    • Σ' ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου 
    • Επίσης ξεχασα να προσθέσω ότι στον δεύτερο τοκετό ο σύζυγός μου ερχόταν για μια ώρα τη μέρα γιατί κρατούσε τη μεγάλη. Οπότε ουσιαστικά ήμουν μόνη μου. Ο,τι χρειαζομουν με βοηθούσαν αρκετά οι μαίες. Από το να συμπληρώσω κάποια χαρτιά κατά την εισαγωγή μέχρι το να με ντύσουν κτλ κτλ!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...