Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια!

Ρε Μαγδουλα που χαθηκες....χειρουργειο τελικα?δεν πειραζει περαστικα να ειναι και αμα χρειαζεται για να φυγεις κι απ την εγνοια καντο!αρχισε παιδικο ο Βασιλακος?πως του φανηκε?με το καλο να μεινεις και συ εγκυουλα και να χαρισεις ενα αδερφακι στο Βασιλη!στο ευχομαι ολοψυχα!

Αννα Μαρια να σου ζησει ο μπαμπας σου!να τον χαιρεσαι!εγω πιστευω συμπεριφερεται ετσι ο Αντρεας λογω ηλικιας κι οχι τοσο λογω της Γεωργιας!οκ μπορει να ειναι ενας τροπος αντιδρασης αλλα νομιζω πιο πολυ το εχει η ηλικια τους!

Κατερινακι επιστροφη στη ρουτινα λοιπον ε...!αρεσει και στους 3 το ποδοσφαιρο?οσο για τα αγγλικα 60 ευρω και για τους 2 δεν ηταν και πολυ ακριβα!εδω στην Κυπρο τα διδακτρα νομιζω ειναι πολυ περισσοτερα!

• Απαντήσεις 1.2k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια!

Τι κάνετε;

Εγώ ξύπνησα με ένα μάτι τούμπανο από τσίμπημα κουνουπιού. Έχει γίνει σαν μπαλάκι του πινγκ πονγκ και καλά καλά δεν ανοίγει... 

Ο Αντρέας μου πρότεινε διάφορες θεραπείες, όπως "να το καφώσουμε το μάτι το φουσκωμένο", "να το κάνεις πίτσι πίτσι το ματάκι σου", "να βάλεις πολλή αλοιφή", και να φέρω τον Μπαμπαστρουμφ και τον Δρακουμέλ για να μου το κάνουν καλά. Πήρε το κλειδιά του μπαμπά του, ότι και καλά ήταν "τσεκάπ" (στηθοσκόπιο), κι έκανε ότι μου το εξέταζε!

Πήρα ένα ζιρτέκ και έβαλα και φουσικόρτ κι ελπίζω να ξεπρηστεί, γιατί δεν μπορώ καθόλου. Είμαι σαν τέρας και δε βλέπω κιόλας...

Ο Αντρέας χτες βράδι έκανε και πάλι δέκατα, έτσι δεν πήγε παιδικό, και τον πήγε τώρα ο άντρας μου στο γιατρό. 

Πάντως, απ' όταν ξύπνησε απ' τον απογευματινό του ύπνο χτες βράδι, είναι ένας άγγελος. Όλο αγάπες, χάδια, φιλιά, αγκαλιές, μας αγαπάει όλους, σχετικά υπάκουος, χαζεύει και παιδικά, αλλά παίζει κιόλας μόνος του και μαζί μου. Χτες το βράδι μου λέει "είναι τα γενέθλιά σου και σου έχω μία έκπλητση" και μου έφτιαξε τούρτα σοκολάτα, δηλαδή πήρε τα κατακάθια του καφέ από δύο φλιτζάνια και τα έβαζε σε δυο ποτήρια, και τελικά τα έχυσε όλα μέσα σ' ένα μεγαλύτερο ποτήρι, και ήταν η τούρτα των γενεθλίων μου!

Και σήμερα το πρωί μια χαρά, καθόλου ιδιοτροπίες. Τώρα του είπε ο άντρας μου ότι θα πάμε στο γιατρό, δεν ήθελε, είπε "τίποτα, δεν πάω στο γιατό", μετά του είπαμε ότι αν δεν πάει στο γιατρό δε θα γίνει καλά και θα πρέπει να του βάζουμε ορό, κι είπε "ούτε γιατό, ούτε ορό", και τελικά πήρε τρία αυτοκινητάκια και πήγε μια χαρούλα!

Μάγδα μια χαρά τα ψώνια σας!

Κι εμείς αύριο είμαστε καλεσμένοι σε γενέθλια του γιού μιας φίλης μου, και πρέπει να πάρουμε δώρο. Ελπίζω να είναι καλά ο Αντρέας και να έχει ξεπρηστεί το μάτι μου, για να μπορέσουμε να πάμε.

Σας αφήνω για λίγο γιατί κλαίει η μικρή.

Επιστρέφω!

Δημοσίευση

Γεια σας και πάλι!

Τελικά ο παιδίατρος έδωσε παρόμοια αγωγή με το θείο μου, οπότε δεν υπάρχει δίλημμα! Πήγε ο άντρας μου και αγόρασε τα φάρμακα, και άρχισε να τα παίρνει ο μικρός. Αντιβίωση, σιρόπι για το βήχα, μία καραμέλα για το βήχα, εισπνοές, και φυσικά ορό για τη μύξα... Φαρμακαποθήκη έγινε το μωρό μου...

Για μένα έγραψε μια ειδική οφθαλμολογική αλοιφή. Ουφ, να ξεπρηστεί το μάτι, δεν μπορώ να με βλέπω, αφήστε που είναι συνέχεια μισάνοιχτο ή κλειστό.

Που λέτε, για τη συμπεριφορά του Αντρέα, πιστεύω κι εγώ ότι κυρίως παίζει ρόλο η ηλικία, αλλά δεν ήταν και λίγο σοκ ο ερχομός της Γεωργίας, κι ας μην το δείχνει.

Η μυρμηγκοπαγίδα δε φαίνεται να κάνει και πολλή δουλειά. Ρώτησε ο άντρας μου τον παιδίατρο, κι είπε ότι μπορούμε να ραντίσουμε, φτάνει να λείπουν τα μωρά απ' το σπίτι, να αερίσουμε καλά και να σφουγγαρίσουμε καλύτερα.

Ο Αντρέας κάποιες μέρες τρώει σωστά και καλά, άλλες άστα βράστα. Χτες έφαγε μόνο γλυκά... Το πρωί κέικ με μήλα, μετά για δεκατιανό ψωμί με μαρμελάδα, το μεσημέρι ελάχιστο φαγητό και μετά τους λουκουμάδες με τη μυζήθρα, το απόγευμα κέικ με μήλα, που έγινε και βραδινό. ΧΑΛΙΑ. Σήμερα προς το παρόν έφαγε μια φέτα μαύρο ψωμί με μαρμελάδα και τώρα πήγε στους γονείς μου. Ελπίζω να φάει κάτι εκεί πέρα, κι όχι πάλι γλυκά.

Τέλειο αυτό με τις δραστηριότητες στον παιδικό!

Κατερίνα κρίμα που δεν μπορείτε να κάνετε κάτι με το σύλλογο...

Τις είδα τις φωτογραφίες σας, μεγάλωσαν πολύ τα αντράκια σου!

Αχ, πότε θα ξαναγίνουν κι εμένα οι κοιλιακοί μου όπως τους δικούς σου; Προς το παρόν, η κοιλιά μου έχει ρουφηχτεί, αλλά είναι χαλαρή. Δεν κρέμονται πατσές, βέβαια, αλλά χρειάζεται γυμναστική. Πότε να την κάνω και με τι αντοχές όμως;

Βάσω εσύ τι κάνεις;

Σήμερα το πρωί σκεφτόμουν ότι κοντεύεις κι εσύ να γεννήσεις! Δύο μήνες έμειναν!

Ουφ, έχω να κάνω ένα σωρό δουλειές, γιατί θα έρθει μια φίλη μου να με χαιρετήσει για το μωρό σήμερα το απόγευμα. Ευτυχώς είναι κολλητή, αλλιώς θα της έλεγα να μην έρθει, έτσι όπως είναι το μάτι μου.

Φιλιά!

Δημοσίευση

Ουφ, σκούπισα, ξεσκόνισα και σφουγγάρισα... 

Και το μάτι, μάτι...

Ξέχασα να σας πω ότι η Γεωργία πλέον θηλάζει πιο αραιά και για λιγότερη ώρα. Αλλά, ρε κορίτσια, έχει από προχτές να κάνει κανονικά κακά. Χτες και σήμερα έκανε μόνο ελάχιστα, μια κηλίδα στην πάνα. Αν δεν κάνει και σήμερα, αύριο θα πάρω τον παιδίατρο.

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσια!τι κανετε??εμεις φαγαμε ψαρακι σημερα...ο μικρος δεν τρωει ομως!!τι να τον ταισω παλι???ολο τα ιδια και τα ιδια τρωει!!! με κυριο συστατικο τα μακαρονια το ρυζι και το κριθαρι...αν δεν εχει κατι απο αυτο ουτε σκετο κρεας τρωει!πολυ ιδιοτροπως ειναι!!γενικα με το ψαρι απο μωρο δεν το ηθελε!!επισης συγκαηκε πολυ και του εβαλα μελανι για συγκαμα,...και δινω μαχη καθε φορα που κανει κακα να τον αλλαξω!!

κλωτσαει και ο μπεμπουλης μου και το απολαμβανω!εχθες καναμε μεγαλο υπερηχο ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ.ειναι 413γρ.ο πλακουντας ειναι λιγο χαμηλος στο τραχηλο αλλα αλλαζει θεση λεει ως το τελος.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ καλη σχολικη χρονια για τα ζουζουνια σου...μια χαρα στα κιλακια ο μικρος σου.. πολυ ωραια και τα πλεκτα σου...ο αντρας μου δουλευει σε μαγαζι με μαλλια και κουμπια και τα εχω μαθει απεξω...παει και σε επαρχιες σε μαγαζια...

ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ ωραια αφου του επεσε ο πυρετος...γιατι τοσο αρρωσταινει??και λενε οτι τα μωρα που θηλαζουν δεν αρρωσταινουν τοσο πολυ... μηπως το ανοσοποιητικο του ειναι χαμηλο?υπαρχει εξεταση να το δειτε...την ειχανε κανει στον Αντωνη οταν ειχε παθει εκεινη την αρρωστια... και ηταν καλα...μηπως να την κανατε? ρωτα τον παιδιατρο σου...και τωρα με το παιδικο ακομη πιο δυσκολα θα ειναι με τις αρρωστιες...καλη αρχη και με το σχολειο εσυ...η Γεωργια καλα ε? κοιτα αν βλεπεις πως δεν ενεργειται πιες χαμομηλι θηλασε την και αμεσως θα κανει..ετσι εκανα εγω στον Αντωνακη

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ καλη αρχη και σε εσας!!! ε ναι λογικο να ζηλευει η μεγαλη σου....ΘΑ ΤΑ δω και εγω αυτα απο το νεο ετος...τα της ζηλειας εννοω....

ΜΑΓΔΑ καλη επιτυχια στην εγχειριση...αφου δεν ειναι κατι σοβαρο αυτο εχει σημασια!!!

ΒΑΣΩ μου λιγο προσοχη θελει η τομη της μικρης αλλα ολα καλα ευχομαι... αντε κοντευεις και εσυ να γεννησεις!!!

αυτα κοριτσια...ελπιζω να μη ξεχασα καμια!!!

πολλα φιλια καλο απογευμα

Δημοσίευση

Μαρίνα μια απ' τα ίδια κι εμείς με τον Αντρέα. 

Ιδιοτροπίες τρελές στο φαγητό, ενώ παλιά έτρωγε τα πάντα, και σύγκαμα, με μάχες για να τον αλλάξουμε. Για να μην πω τι γίνεται όποτε πρέπει να του βάλουμε ορό.

Κλωτσάει, κλωτσάει το νινί; :)

Ο Αντρέας είχε βήχα λόγω των καιρικών συνθηκών, της υγρασίας και του κλιματιστικού. Επιπλέον του έχει μείνει ευαισθησία απ' όταν είχε πάθει βρογχιολίτιδα 2.5 μηνών, και υπάρχει και κληρονομικότητα από μέρους του άντρα μου. Δεν ήταν άρρωστος δηλαδή, δεν είχε κολλήσει κάτι, για άλλους λόγους υπάρχει ο βήχας. Τώρα, ενώ πήγαινε να του περάσει, κόλλησε κάποια ίωση από τον παιδικό και τον πήγε πίσω. 

Όσο για τις διάρροιες, μάλλον κρύωνε η κοιλιά του από παγωμένα νερά, ή τον πείραζαν κάποια φαγητά, επειδή δεν είχε συμπτώματα ίωσης ή γαστρεντερίτιδας. 

Αυτό τώρα με τα παιδιά που θηλάζουν και δεν αρρωσταίνουν δεν το πιστεύω. Όλα τα παιδιά αρρωσταίνουν, είτε θηλάζουν είτε όχι, είτε πηγαίνουν θάλασσα είτε όχι, είτε κάνουν σούπερ υγιεινή διατροφή είτε τρώνε σκουπίδια. Άλλωστε, είναι τόσοι και τόσοι παράγοντες που συμβάλλουν στις ασθένειες, όπως το ευρύτερο περιβάλλον, η κληρονομικότητα, κι ένα σωρό άλλα. Είναι, βέβαια, και η διατροφή, αλλά δεν είναι ο μόνος παράγοντας.

Καλά, το μάτι έχει γίνει ακόμα πιο τούμπανο μιλάμε...

Δημοσίευση

Γεια σας κουκλες, τρεχω και δεν φτανω αυτες τις μερες, εχουμε και το παρτυ μας την κυριακη εχω και τα ωραρια των παιδιων που ειναι ακομα αστατα και εχω αποσυντονιστει τελειως.

Ο Γιωργακης ειχε παιδιατρο και σε 1,5 μηνα πηρε 700γρ και 5 ποντους αφου μου λεει η παιδιατρος τον τραβαγατε το καλοκαιρι.

Κατα τ αλλα η κατασταση μου εχει ξεφυγει τις τελευταιες μερες οταν βρισκονται και τα τρια μαζι και εγω μονη μου, πανικος. Η. Αγγελικη δεν ακουει με τιποτα οτι της πω ειναι ολο αντιδραση και οχι και οτι σκανταλια ή κουταμαρα κανει την ακολουθει κατα γραμμα ο Νικολας και τρελαινομαι....εγω που ειμαι γενικα πολυ ηρεμος ανθρωπος ολο φωναζω τις τελευταιες μερες. Τι σοι ζηλια την εχει πιασει την Αγγελικη και κανει ετσι δεν ξερω, σημερα απο τις 17:10 προσπαθουσα να φτιαξω κρεμα του Γιωργου και τελικα καταφερα στις 18:00 να την φτιαξω γιατι ολο κατι γινοταν και να γκρινιαζει και ο μικρουλης γιατι πειναγε....

Θα σας διαβασω καποια στιγμη αλλα τωρα δεν αντεχουν τα ματακια μου αλλο ειμαι και ορθια απο τις 6:30

Δημοσίευση

Καλησπερα φιλεναδιτσες εμας μας εχει παρει κ μας εχει σηκωσει αυτον τον καιρο..

Χτες που ημουν στη δουλεια με πηρε κλαιγοντας ο αντρας μου ως που να μου πει τι ακριβως εγινε εχασα 100 χρονια ζωης οχι οτι μετα συνηλθα αλλα τουλαχιστον δεν μας βρηκε το χειροτερο

Ο πεθερουλης μου ανεβηκε στη σκεπη μου να βαλει σιλικονη κ να βαψει κατι στα κεραμιδια κ πηγε να κατεβει κ επεσε απο τη σκεπη το υψος ειναι σαν να πεσε απο τον πρωτο οροφο στο τσιμεντο για να καταλαβετε

Χτες ειχα μια μαρτυρικη μερα ως να δουμε ειναι εκτος κινδυνου

Τελικα θλαση σε πλευρα κ θωρακα σπασμενη δυο σπονδυλοι στη μεση κ καταγματακια τον εχουν μεσα για παρακολουθηση ζωτικα οργανα οκ κεφαλι οκ κ παραλυσια την σκαπουλαρε

Δευτερα θα ξερουμε αν χρειαζεται χειρουργειο χρονος αποθεραπειας 6 μηνες ακινητος στο κρεβατι..

Ποιος ο πεθερος μου που κ στον υπνο του περπαταει!!!θα τρελαθει σε απραξια ο καημενος

Εγω οπως καταλαβατε ειμαι νοσοκομειο δουλεια σπιτι σκεφτομαι κ τα δικα μου σκατα

Ολα μαζι μας πεσανε!!!

Θελω να κλεισω τα ματια να μαστε ολοι υγειοις κ να τελειωσουν ολα...

Δημοσίευση

Αννα μαρια μου περαστικα...

Τοση ζημια το παλιοκουνουπο!!!

Μπραβο που αντρικος στρωνει κ περαστικα του

Εμενα δε με θηλασε η μαμα μου μονο 20 μερες δεν αρωσταινα ποτε νομιζω δε πολυπαιζει ρολο πολλα παιζουν συνολικα αυτα που πε η αννα μαρια μαρινακι

Πωπω ενα καρβελακι εφτασε κ το μπεμπακι στη κοιλιτσα σου με το καλο με το καλο!!!

Δημοσίευση

Εγω πηρα τη μαμα να ρθει σημερα δεν εχω υπομονη να ασχοληθω με το μικρο κ τσακωνομαστε συχνα σημερα χτες ηταν αγγελος ευτυχως..

Καγκουρακι μου η αγγελικουλα ζηλευει μωρε κ αντιδρα ετσι..

Μοναχουλα με τρια ζορι εγω με ενα κ καποιες φορες φτανω στα ορια μου..

Σημερα σκορπισε νερα πλαστελινες μου σπασε ενα γυαλινο κουταλακι μου πεταξε δυο βιβλια κατω κ ηπιε χυμο χωρις να ρωτησει μπηκε τιμωρια κ τωρα παιζει τελεια

Ειναι κ μενα τα νευρα μου καπως..

Θα ξαναμπω σορυ αν ξεχασα κατι αλλα δεν ειμαι κ σε πολυ καλη διαθεση

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσάκια και χρόνια πολλά!

Δεν έχουμε καμία εορτάζουσα ή που να έχει κάποιον που να γιορτάζει ε; 

Εμείς χτες βράδι περάσαμε μια νύχτα απερίγραπτη! 

Ο Αντρέας δεν είχε κοιμηθεί μεσημέρι και μόλις έκανε μπάνιο, τον πήρε ο ύπνος στον καναπέ από τις οκτώμιση, χωρίς να πιεί γάλα. Του έδωσε ο άντρας μου τα φάρμακά του, όπως ήταν μισοκοιμισμένος, και τον πήγε στο κρεβάτι.

Κατά τις εννιάμιση κάναμε μπάνιο τη Γεωργία και τη θήλασα για να κοιμηθεί. Αμ δε! Δεν την έπαιρνε ο ύπνος. Τη βάζω στο ριλάξ, κουνάω, κουνάω, κουνάω, γαρίδα το μάτι. Τη βάζω στο πορτ μπεμπέ και την κάνω βόλτες πάνω-κάτω στο διάδρομο, γλάρωσε κάπως. Συνεχίζει ο άντρας μου, την κοιμίζει, την παίρνει στο δωμάτιο, ξυπνάει. Την κουνάμε κι άλλο, γλάρωνε, αλλά δεν κοιμόταν βαθιά και ξυπνούσε. Τη βάζω στο στήθος, την κρατάω μέχρι τις δώδεκα παρά, κοιμάται, τη βάζω στο πορτ μπεμπέ, και πέφτω κι εγώ να κοιμηθώ. Με το που κλείνω τα μάτια μου, αρχίζει ο Αντρέας να στριφογυρίζει, να κλωτσάει, να χτυπάει τα πόδια του στο στρώμα. Αυτό πήγε περίπου τρία τέταρτα, κι εγώ να μην μπορώ να κλείσω μάτι. Τον μισο-ξυπνάω, τον ρωτάω αν έχει κάτι, αν πονάει η κοιλιά του, και μου λέει ναι. Πιάνω την κοιλιά του, δεν κινούνταν τα έντερα, να πω ότι ήταν γαστρεντερίτιδα ή κάτι άλλο. Τον ρωτάω αν πεινάει, κι αν θέλει γάλα, ναι, μου λέει. Του κάνει ο άντρας μου γάλα, το πίνει, ξανακοιμάται, πάλι άρχισε τα στριφογυρίσματα.. Δεν σταματούσε δευτερόλεπτο. Αφού είδα κι απόειδα, μεταφέρομαι στο παιδικό δωμάτιο με τη Γεωργία. Με το που κλείνω τα μάτια μου, ξυπνάει ο Αντρέας με ένα γοερό κλάμα και φώναζε "θέλω τον μπαμπά". Πάει ο άντρας μου, του ζητάει τους "Τόμες" (τα δύο τρενάκια "Τόμας" που έχει) και μετά ήθελε να πάει στο σαλόνι να δει μίκυμάους. Τελικά με τα πολλά άρχισε να ζητάει εμένα. Λέω στον άντρα μου και μου τον φέρνει στο παιδικό. Ξαπλώνουμε, κοιμάται, πάλι στριφογύριζε. Τον ρωτάω αν θέλει να πάει στο άλλο κρεβάτι να κοιμηθεί με τον μπαμπά και κούνησε το κεφάλι του καταφατικά. Τον παίρνει ο άντρας μου, ξαπλώνουν, κλείνουν τα φώτα, άντε λέω, επιτέλους θα κοιμηθώ! Κλείνω τα ματάκια μου, βζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ. Κουνούπι. Δεν ξέρω αν ήταν ΤΟ κουνούπι, που μου έκανε τη ζημιά, αλλά πάντως ήταν ένα κουνούπι. Πάλι μεταφέρομαι στο δωμάτιό μου, κι επιτέλους κοιμόμαστε. Μέσα στη νύχτα πάλι ξύπνησε μια φορά ο Αντρέας με κλάματα, άρχισε κι η μικρή να τσιρίζει, ευτυχώς στον ύπνο της, αλλά ευτυχώς ξανακοιμήθηκε σχεδόν αμέσως.

Εφτά η ώρα περίπου ξύπνησε η Γεωργία και τη θήλασα, ε, μετά δεν ξανακοιμήθηκα. 

Το πρωί πήγαμε εκκλησία, καλά, ο Αντρέας έδωσε ρέστα. Πάω σε κάποια φάση να προσκυνήσω, και βλέπω τον Αντρέα με τους "Τόμες" στα χέρια να καταφθάνει και να θέλει να ανέβει στον άμβωνα. Να τον τραβάω, να του μιλάω, τίποτα. Έτρεξε, ανέβηκε, κατέβηκε, ανεβαίνει τα σκαλάκια που οδηγούν στο τέμπλο και τρέχει μπροστά στην Ωραία Πύλη. Δεν έτρεξα από πίσω του, όρεξη είχα, να με βλέπει όλη η εκκλησία να τρέχω σαν τρελή. Έκανα ότι φεύγω, έτρεξε κοντά μου, και τελικά τον άρπαξα και γυρίσαμε στο "νηπιαγωγείο". 

Σε κάποια φάση κάνει κακά. Τον παίρνουμε να τον αλλάξουμε σ' ένα χώρο που έχει ένα τραπέζι και νεροχύτη, σαν κουζινούλα, κλάμα και κακό να μην τον αλλάξουμε. Φώναζε, τσίριζε, έκλαιγε. Του έχει γίνει φοβία το άλλαγμα. Νομίζει κάθε φορά ότι θα του βάλουμε ορό στη μύτη, και παρά τις διαβεβαιώσεις μας, δεν πείθεται. Ήταν και πολύ συγκαμένος αυτές τις μέρες, ευτυχώς του πέρασε, αλλά η φοβία έμεινε. Αυτό το πράγμα, άλλαγμα με πάλη, γίνεται εδώ και πολύ καιρό. Είναι πάρα πολύ αρνητικός στο θέμα "άλλαγμα-κακά" και γι' αυτό πιστεύω δεν μπορεί να κόψει και τις πάνες. Όποτε κάνει κακά και τον ρωτάμε, απαντά αμέσως "όχι, είμαι καθα-ός". Πολλές φορές το λέει αυτό κι από μόνος του, χωρίς καν να τον ρωτήσουμε.

Μετά τον παίρνει ο άντρας μου να κοινωνήσει, έκλαιγε και χτυπιόταν. Όχι ότι δεν ήθελε να κοινωνήσει, απλά τον έπιασαν οι ιδιοτροπίες, ήθελε να βγει έξω να τρέξει, κ.λπ. Τελικά τον ηρέμησε η μάνα μου και κοινώνησε μια χαρά. 

Τελειώνει η εκκλησία, τον ρωτάω αν θέλει να πάει στη γιαγιά, ναι μου λέει. Έρχεται η μάνα μου, τον ρωτάει κι αυτή, πάλι ναι. Ένα λεπτό μετά, λέει "θέλω να πάω σπίτι με τον μπαμπά και τη μαμά", "όχι στη γιαγιά" και τέτοια. Ο άντρας μου λέει να τον πάμε με το ζόρι, γιατί αλλιώς δε θα ξεκουραστούμε καθόλου. Του λέω δεν υπάρχει περίπτωση, αν δεν θέλει το μωρό να τον αφήσουμε εκεί. Αυτός να επιμένει, τον πάμε στη μάνα μου, τον ρωτάω αν θέλει να κατέβει, και λέει ναι. Ουφ, είναι λες και ζω τον Αστερίξ στην Ισπανία. Το έχετε διαβάσει; Μην το διαβάσετε, ίδια ιστορία με τη δική μου είναι.

Το μάτι μου ευτυχώς ξεφούσκωσε. Ό,τι δεν έκανε η αλοιφή, το έκανε ο πάγος. Είναι ακόμα κόκκινο, αλλά ευτυχώς δεν είμαι παραμορφωμένη πλέον.

Αλλά χάσαμε τα γενέθλια του γιού μιας φίλης μου που ήταν χτες βράδι, τόσο λόγω του ματιού μου, όσο και λόγω της ασθένειας, αλλά και της κούρασης του Αντρέα.

Καγκουράκι μια απ' τα ίδια βλέπω κι εσύ, θέατρο του παραλόγου... Θα στρώσουν, πού θα πάνε; Εμάς είναι κι απ' τα φάρμακα που παίρνει και τον κάνουν νευρικό.

Μάγδα πωπω, τι πάθατε κι εσείς... Δε λες που είναι καλά ο άνθρωπος; 

Κι εμάς ο πεθερός μου είχε πέσει απ' την οικοδομή που δούλευε, λίγο μετά το γάμο μας. Έπεφτε με το κεφάλι από πολύ ψηλά, σίγουρα όχι απ' τον πρώτο όροφο, ψηλότερα ήταν, έκανε τούμπα στον αέρα, γύρισε, κι έπεσε με τα πόδια. Έσπασε τις φτέρνες του και ταλαιπωρήθηκε πάρα πολύ και για πολύ καιρό και μετά δεν μπορούσε να δουλέψει πλέον και πήρε σύνταξη.

Έξι μήνες ακινησία, πωπω, πάρα μα πάρα πολύ δύσκολο. Ποιος θα άντεχε τέτοιο πράγμα; Μόνο ο άντρας μου...

Περαστικά εύχομαι.

Σας φιλώ κόρες, τα λέμε!

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια...!

Σαν σημερα πριν ακριβως ενα χρονο εγινε το ατυχημα κι εγω δεν ειμαι και τελειως καλα ψυχολογικα!τα θυμαμαι, δεν μπορω να κοιμηθω τα βραδια!θα περασουν αυτες οι μερες και δεν θα τα θυμαμαι τοσο νομιζω!καναμε και τη γιορτη Του Τιμίου Σταυρου χτες που εχουμε ταξει για τη μικρη!

Αννα Μαρια καλυτερα ειναι το ματι σου...μπραβο!πως ειναι ο Αντρεας με τη θεραπεια που παιρνει για το βηχα?καλυτερα?

Μαγδουλα περαστικα στον πεθερο σου!ωχ τι επαθε ο καημενος...ουφ!ακινησια για 6 μηνες ειναι παρα πολυ μεγαλο χρονικο διαστημα αλλα τι να κανει...!περαστικα του!

Μαρινακι πηγες και β επιπεδου?ολα καλα...μπραβο!Δόξα Τον Θεό και Την Παναγία!για τον τραχηλο μην φοβασαι... να ξεκουράζεσαι και θα ανεβει ο τραχηλος!το ειχα και γω στην Ιωαννα μου και παραλιγο να με κανουν ραφη γιατι ηταν πολυ κατω αλλα ξαπλωνα συνεχως και την γλυτωσα:)

Το Σαββατο εμεις (εγώ και η μικρη) πηγαμε σε μια φιλη το πρωι που γεννησε τελη Ιουλιου να τη δουμε για το μωρο!εκανε αγορακι και ειναι ενα κουκλακι!και αυτος Γιωργος ειναι!χαχα!η Ιωαννα οταν τον επιασα πανω μου ηρθε κοντα μου και τον χαιδευε!μετα το απογευμα πηγαμε εσπερινο στη γιορτη Του Τίμιου Σταυρού. το βραδυ πηγαμε Λευκωσια στους κουμπαρους μας, τον πρωτοκουμπαρο μας που ηταν τα γενεθλια του αλλα δεν καταφεραμε να παμε γιατι ημασταν Παφο διακοπες.τα χει με μια κοπελα και θα παντρευτουν τον Ιουνιο του 2015!

Χτες πηγαμε Εκκλησια το πρωι και το απογευμα πηγαμε παιχνιδοτοπο!ειχε παρα πολλα παιδακια, γινοταν πανικος!

Αν θελετε να ακουσετε το τραγουδι που εγραψε ο αδερφος μου και το ερμηνευει κιολας για τη μικρη γραψτε τον πιο κατω συνδεσμο!http://www.youtube.com/watch?v=yRszKkDvh_I

Δημοσίευση

Χαθηκα παλι αλλα σημερα ηρεμησα απο το τρεξιμο των προηγουμενων ημερων. Χθες καναμε το παρτακι μας για τα γενεθλια του Νικολα, που ηταν το καλοκαιρι βεβαια. Θελω να πιστευω οτι ευχαριστηθηκαν και τα παιδακια και οι μεγαλοι. Τα εκανα στο σπιτι της μαμας μου που εχει και μεγαλυτερο μπαλκονι και πιο ανετο σαλονι μεσα και που βασικα ειναι σπιτι γιατι το δικο μας ειναι μονιμως βομβαρδισμενο αφηστε που εχουμε μαζεψει πολλα πραγματα. Ειχα μια κοπελα που ηταν ντυμενη στρουμφιτα, οχι καμια υπερπαραγωγη απλα φοραγε ενα θαλασσι φορεματακι και κολαν και ενα ασπρο καπελακι σαν αυτα των στρουμφ, και απασχολησε για αρκετη ωρα τα μεγαλυτερα κυριως παιδακια και τα μικροτερα που δεν πολυ ακολουθουσαν επαιζαν με τουβλακια lego, με ενα ξυλινο κουκλοσπιτο και με αυτοκινητακια. Τους εκανε και face painting και τον Νικολα τον εκανε σκυλακι!!!

Ο μπουφες μας ειχε αρκετα πραγματα, κεφτεδακια, τυροπιτακια, κοτοκεφτεδακια, κολοκυθοπιτα, κανελονια με γεμιση σπανακι, ντοματοσαλατα και αγγουρακια για τα πιτσιρικια, ταμπουλε, αλμυρα maffins σε τρεις παραλαγες με τονο με μανιταρια και γευση pizza, κρυα μακαρονοσαλατα και χοιρινο και μοσχαρι με πιπεριες και ginger με ρυζι. Αυτο το τελευταιο το εφτιαξε ο αντρας μου και μου ειχε πιασει ολη την κουζινα την κυριακη το πρωι και εφτιαχνα και εγω παραλληλα τα αλμυρα maffins και ειχαμε και τα τρια ζουζουνια στα ποδια μας. πανικος καταλαβαινετε .....

Αυτα θα επανελθω με σχολιασμο αυριο γιατι πρεπει να κοιμηθω αφου εχουμε πρωινο ξυπνημα

Φιλακια

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσια!!! Χάθηκα εντελώς.Ξεκίνησα και δουλίτσα και είχα κάποια θεματάκια. Πολύ λιγότερες ώρες σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές και τελικά πήγα και σε άλλο φροντιστήριο για να συμπληρώσω ωράριο. Ευτυχώς τα πράγματα είναι πιο εύκολα όταν υπάρχει εμπειρία και με προσέλαβαν.Βέβαια, υπήρχε και γνωστός που μίλησε για μένα.Και πάλι έχω πολύ λιγότερες ώρες, αλλά δεν γκρινιάζω. Την υγειά μας να έχουμε. Θα έχω και λιγότερη διόρθωση. Ο Πάνος μου πάει πλέον στο νήπιο! Είναι κατενθουσιασμένος. Το μόνο σπαστικό είναι ότι κάθε βράδυ πρέπει να μαγειρεύω γιατί τον έχω στο ολοήμερο και πρεπει να παίρνει και φαγητό μαζί του. Δεν έχω χειρότερο. Τέλος πάντων. Η Αλεξάνδρα μου μιλάει πλέον σχεδόν κανονικά. Κάνει κανονικές προτάσεις, επαναλαμβάνει ό,τι λέει ο Πάνος και είναι μια γλύκα η ζουζούνα μου. Δεν έχω επιχειρήσει ακόμα να της βγάλω την πάνα. Ο Πάνος την έκοψε 2 χρονών και 4 μηνών. Κάπου εκεί θα προσπαθήσω και με την Αλεξάνδρα. Άντε να δούμε!

Την Κυριακή πήγαμε στο πάρτυ που έκανε η Κατερίνα μας για τα γενέθλια του Νικόλα! Ήταν όλα υπέροχα! Ευχαριστήθηκαν μικροί και μεγάλοι!!! Κατερινάκι ξέχασες να πεις ότι κάναμε κι εμείς hand painting! Χαχαχαχαχαχα.

Άννα Μαρία, περαστικά στον Αντρίκο σου! Το μάτι σου είναι σε καλύτερη κατάσταση; Ευτυχώς, σου πρότεινε ο Αντρέας πολλά γιατροσόφια!!! Πολύ δύσκολη νύχτα είχατε βρε παιδί μου. Σε διάβασα και εξαντλήθηκα...

Δεν το συζητώ πόσο γέλασα με το σχόλιο ότι μόνο ο άντρας σου θα άντεχε 6 μήνες ακινησία..Χαχαχαχαχαχα.Είσαι απίστευτη ατακαδόρισσα!

Κατερινάκι, είναι λογικό που χάνεις την υπομονή σου. Κουράζεσαι πάρα πολύ και εννοείται ότι τα πράγματα γίνονται χειρότερα όταν τα μεγαλύτερα παιδάκια ζηλεύουν. Υπομονή φιλενάδα μου! Τουλάχιστον θα έχεις μόνο τον Γιωργάκη μέχρι το μεσημέρι. Κάτι είναι και αυτό. Περάσαμε υπέροχα στο πάρτυ σας! Ευχαριστούμε πολύ!

Βασούλα, πέρασε ένας χρόνος ε;; Δεν είναι εύκολο να το ξεπεράσεις. Ήταν σοβαρό ατύχημα, αλλά τέλος καλό, όλα καλά. Σε λίγο καιρό θα γεννήσεις κι εσύ το μπεμπάκι σου!

Μαγδούλα, περαστικά στον πεθερό σου. Κρίμα ο άνθρωπος...Είναι από τις λίγες φορές που έχεις άσχημη ψυχολογία..Ελπίζω να πάνε όλα καλά! Πολλές και ωραίες δραστηριότητες κάνει ο Βασιλάκης στο σχολείο!

Κατερινάκι μου, τι κάνουν οι άντρες σου; Τα αγόρια σου χαίρονται που πάνε σχολείο ή στεναχωριούνται που τελείωσε το καλοκαίρι;; Μετά θα πάω να δω τις φωτό σου.

Μαρίνα, υπομονή. Δύσκολο να είσαι μόνη με ένα μικρό παιδί και έγκυος. Πιο δύσκολα θα είναι βέβαια τα πράγματα όταν θα γεννήσεις, οπότε κοίτα να απολαύσεις το τώρα.

Αυτά για σήμερα, φίλες μου! Καλό βράδυ σε όλες!

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια!

Τι κάνετε;

Ευτυχώς εμείς καλύτερα! 
Το μάτι μου έχει ξεπρηστεί τελείως κι ο Αντρέας είναι πολύ καλύτερα, και σήμερα πήγε και σχολείο. Τρέμω μην ξανακολλήσει, ουφφφ...

Την Κυριακή έκανε δύο φορές κρεμώδη κακά και μία διάρροια. Βασικά, ήταν οι βλέννες από τις μύξες του κρυολογήματος. Μετά απ' αυτό άρχισε να πηγαίνει καλύτερα. Χτες, βέβαια, δεν τον πήγαμε σχολείο, αφού περιμέναμε να σφίξουν τα κακά. 

Χτες πήγαμε απ' το πρωί στους γονείς μου, τα παιδιά κι εγώ, κι ο άντρας μου έμεινε σπίτι και ράντισε για τα μυρμήγκια, γιατί πλέον η κατάσταση είχε ξεφύγει. Ράντισε, αέρισε, σκούπισε και σφουγγάρισε, και ευτυχώς έχουν μειωθεί αρκετά, σχεδόν εξαφανίστηκαν!

Καθίσαμε στους γονείς μου μέχρι το απόγευμα, και κατά τις έξι ήρθε και μας πήρε. 

Βάσω καλέ μην τα σκέφτεσαι και να χαλιέσαι. Πάει και πέρασε, τέλος!

Καγκουράκι τέλειο ακούγεται το παρτάκι σας! Ο μπουφές τέλειος ακούγεται! Βάλε και καμιά φώτο!

Κι εγώ στο σπίτι της μάνας μου κάνω τα πάρτι του Αντρέα.

Ανθή, δηλαδή στο φροντιστήριο σου έδωσαν λιγότερες ώρες και σε πληρώνουν λιγότερο;

Πάλι καλά που βρήκες δουλειά κι αλλού!

Αχ αυτός ο γνωστός... Σε Ελλάδα και Κύπρο ΟΛΑ γίνονται μέσω αυτού του γνωστού. Πού είναι ρε παιδιά αυτός ο γνωστός, γνωρίστε τον και σ' εμένα. Χτες μου παραπονιόταν η μάνα μου ότι ο άντρας μου δε βρίσκει δουλειά και δεν προσπαθεί, και δεν ψάχνει και δεν μπορεί να κάνει τίποτα (ουσιαστικά μου έλεγε ότι είναι ένας άχρηστος. Οκ, το ξέρω ότι είναι ένας άχρηστος, αλλά δε χρειάζεται και να μου το κοπανάει). Της λέω ότι με τις αγγελίες που βρίσκει και στέλνει βιογραφικά δε γίνεται τίποτα, κι ότι όλοι οι φίλοι και γνωστοί μας που έψαχναν δουλειά και βρήκαν, τη βρήκαν μέσω γνωστού. Της λέω "καλά, εσείς τόοοοσα χρόνια μέσα στην αγορά, τόοοοσα χρόνια είχατε μαγαζί, ΕΝΑΝ άνθρωπο δεν ξέρετε, ΕΝΑΝ γνωστό δεν έχετε, να σας πει για καμιά θέση;". Και μου λέει "πού να ξέρουμε, και ποιον να ξέρουμε, και ποιος να μας πει". Ε, συγγνώμη κιόλας, ποιος θα έχει γνωστούς, ο άντρας μου που είναι από Ελλάδα και δεν έχει κύκλο εδώ, επειδή δε δουλεύει και δεν μπορεί να βγει στους δρόμους να ψάχνει φίλους, εγώ που ο κύκλος μου είναι απ' τα σχολεία και οι παλιές μου φιλενάδες που κι αυτές στην εκπαίδευση είναι οι πιο πολλές, ή αυτοί που ήταν τόσα χρόνια στην αγορά και ξέρουν τόσο κόσμο; Ή ο νονός μου που ακόμα έχει το μαγαζί και ξέρει τους πάντες;

Τέλος πάντων... 

Σας αφήνω γιατί πρέπει να κάνω κάτι εκτυπώσεις και να πεταχτώ απ' το σχολείο και την τράπεζα.

Δημοσίευση

Κοριτσαρες! Διαβαζω πανω απο μια ωρα γιατι εχω μερες να μπω και δεν θυμαμαι ουτε τα μισα!

Αννα Μαρια εχω πεθανει με τις ατακες σου για τον αντρα σου και με τις ατακες του μικρου! Και με την αυτοματη διορθωση της Μαγδας!

Μαγδα μου περοαστικα κοριτσι μου στον πεθερο αλλα και σε σενα κι ελπιζω να ειναι οντως ασημαντο και να μη μας κρυβεις κατι, ανησυχω ομολογω...

Κοριτσια, ολες στην ιδια φαση βλεπω! Τα μικρα τερατακια κανουν ο,τι θελουν, τρωνε ο,τι θελουν και γενικα μας τρελαινουν!Ειδικα ο Αντρεας καρμπον με το δικο μου!

Εγω εχω το Δημητρη αρρωστουλη, αλλα τον εστειλα σχολειο, γιατι μονο Σαββατο εκανε ενα 38 και τωρα εχει μοο εντονο βηχα. Ελπιζω να μη χειροτερεψει, αλλα και ποιος να τον κρατησει;

ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ σε ολες μας, μαμαδες, εκπαιδευτικους και παιδακια!

Διαβασα ενα αρθρο που λεει οτι πρεπει να ρωταμε με παιχνιδιαρικες ερωτησεις, αν θελουμε να μας απαντανε τα μικρα μας!Πχ αντι "τι κανατε σημερα στο σχολειο;" να λεμε "ποιο ηταν το καλυτερο/χειροτερο πραγμα που εκανες σημερα στο σχολειο;" και τετοια και καπως εχει πιασει με το μικρο μου ζιζανιο!

Σας αφηνω γιατι επιστρεφω στα καθηκοντα μου! Λυπαμαι που δεν μπορω να σχολιασω πιο πολλα!

Τα φιλια μου!

Δημοσίευση

Γεια σας και πάλι!

Πήγα σε ένα κέντρο να ρωτήσω για τη βάφτιση, στην τράπεζα και μετά στο σχολείο. Συμπλήρωσα το έντυπο που έπρεπε και μετά μίλησα με τη συντονίστρια, γνωρίστηκα με την αντικαταστάτριά μου και είδα και μια ξαδέλφη μου που είναι καθηγήτρια αγγλικών στο ίδιο σχολείο! Η αντικαταστάτρια μου είπε ότι οι τάξεις είναι πολύ καλές, οι μαθητές ήσυχοι και είναι πολύ ευχαριστημένη προς το παρόν! Μια χαρά φαίνονται όλα!

Μετά ήρθα και μαγείρεψα κοτόπουλο στο γκριλ και ρύζι με λαχανικά. Γύρισε ο Αντρέας απ' το σχολείο, έβγαλε απ' τη τσάντα του τα υπολείμματα του πρωινού του, και τα έφαγε. Όταν έγινε το φαγητό και σέρβιρα, έρχεται, το βλέπει και λέει "μπλιάχ". Εμείς φάγαμε κανονικά, αυτός έπαιζε, έβλεπε παιδικά και τελικά, όπως έβλεπε κάτι παιδικά στον υπολογιστή, έφαγε το μισό ευτυχώς. Τον τάισα δηλαδή, αλλιώς σιγά μην έτρωγε. Τώρα κοιμάται, κι άμα σηκωθεί πιστεύω θα φάει και το υπόλοιπο.

Έχει γίνει αφάνταστα ιδιότροπος με το φαγητό, ποιος, ο Αντρέας που έτρωγε τα πάντα. Τώρα όλα τα φαγητά, όλα τα φρούτα και τα λαχανικά είναι μπλιάχ... Ελπίζω να βελτιωθεί κάπως η κατάσταση όταν σταματήσει τα φάρμακα αν και δε νομίζω ότι αυτό προκαλεί το πρόβλημα.

Χριστίνα οι αρρώστιες βλέπω δε μας αφήνουν να ανασάνουμε...

Αυτό που λες για τον παιδικό το διάβασα κι εγώ, αλλά δεν πιάνει με τον Αντρέα. Είναι και μικρούλης, βέβαια, αλλά ούτως ή άλλως, είναι σφίγγα όσον αφορά στον παιδικό σταθμό.

Σήμερα το πρωί πάλι δεν ήθελε να πάει. Ήθελε να πάει στο σαλόνι να παίξει, ήθελε να μείνει μόνο στο σπίτι, και μου έλεγε "θέλω να σπάσω το Μανιτα-ούλη, να μην έχω σχολείο". Τελικά τον ετοίμασε ο άντρας μου και πήγε μια χαρούλα χωρίς διαμαρτυρίες...

Α, ακούστε ατάκα από χτες:

Αντρέας: (χοροπηδώντας) Γκόινγκ! Γκόινγκ! Γκόινγκ! Γκόινγκ!

Η μάνα μου: Είσαι ελατήριο Αντρέα μου;

Αντρέας: Όχι, νομίζω ότι θέλω μία βα-ύτητα (βαρύτητα) για να πετάτσω.

Δημοσίευση

Πωπω, εκεί που όλο το πρωί ήταν καλοκαίρι, έβγαλε αέρα, και τώρα βρέχει!

Θα πήγαινε ο άντρας μου τον Αντρέα παιδότοπο, αλλά λέμε μην βγουν έξω στη βροχή, έστω και για λίγο, γιατί ακόμα ο μικρός δεν έχει αναρρώσει πλήρως. 

Δημοσίευση

Τσα να μαι κ εγω σας διαβασα κ θα πιασω τα δικα μου κ αμα συγκεντρωσω το κουρκουτι που χω για μυαλο θα σας σχολιασω κιολας

Χτες δουλεια κ μετα γιατρο ευτυχως ειναι πολυ καλος κ με κανει να νιωθω πολυ ανετα αρα δεν ηταν τοσο χαλια οσο περιμενα μου γραψε ενα καρο εξετασεις κ σημερα ξεκινησα τουρ γιατρων δλδ

Σημερα η μερα περιλαμβανε τα ουρα που τα χα παρει ντελιβερι απο το σπιτι εξ αιματος με καταρουφηξαν 5 μπουκαλακια στο τριτο κοιταξα αλλου μη κ σωριαστω κ το αστειο της υποθεσης μετα μου τα δωσαν να τα παω στο μικροβιολογο εγω σελφ σερβις δλδ

Μετα καρδιογραφημα υπερηχο κ ακτινα

Αυριο τριπλεξ μιας κ μου βρηκαν αρυθμιες σημερα κατι που το περιμενα με ολα οσα μου τυχαν μαζι τεσπα μεθαυριο αναισθισιολογο κ παρασκευη αν ολα ειναι οκ μπαινω

Ανυπομονω θελω να τελειωνω με ολο αυτο

Ευτυχως χριστινακι ειναι ολα οκ δε κρυβω κατι ματια μου ειναι ρουτινα απλα θα ταλαιπωρηθω λιγακι

Ευτυχως σημερα ειχα δυο αγαπημενους μου ανθρωπους μαζι αρα η μερα παρολο τους γιατρους κυλησε ευχαριστα

Ο συζηξ σεμιναριο με τρελανε στα τηλ εχει ψοφησει απο το αγχος

Μου παν ποιοι θα ναι στην ανανηψη ειπα αυτος κ η αδερφη μου παω στοιχημα οτι θα λυποθυμησει

ποναω απο περιοδο κ αυτος λιωνει χαχα σκεψου να με δει κ μετα απο χειρουργειο

Θα τον μαζευουν αλλα κ η μαμα μου μια απο τα ιδια αρα βραστα χαραλαμπε απο ψυχραιμους γυρω μου

Τωρα νεα το πεθερονακι μου αναμενω το ασθενοφορο να τον φερει πληρη ακινησια 20 μερες κ επανελεγχος

Αφου τη γλιτωσε παλι καλα δυο σπονδυλοι σπασμενοι αλλοι ραγισμενοι κ πολλαπλες θλασεις

Δημοσίευση

Καγκουρακι το παρτακυ μοιαζει υπεροχο σιγουρα απολαυσαν ολοι με τοσα πραγματα που χατε!!!

Αννα μαρια μου στο χω ξαναπει οταν σε διαβαζω λιωνω στο γελιο ρε κοριτσι ετσι οπως τα λες

Ελπιζω να στρωσει στο φαι ο αντρικος εγω μια βδομαδα μου χε κανει νερα κ ηθελα να το καριδωσω!!!

Για δουλεια αν δεν εχεις γνωστο δεν παιζει το πιστευω απολυτα

Ντρεπομαι που το λεω αλλα κ εγω ετσι βρηκα ολες τις δουλειες μου ναι μεν ειχα τα προσοντα που ζηταγαν αλλα πιστευω χωρις γνωστο ακομα θα ψαχνα

Χριστινουλι μου περαστικα στο μικρο οντως εγω εχω ξενοιασει που τρωει στο σχολειο εγω θα φαω κ οτι να ναι αλλα το παιδι πρεπει να φαι μαγειρευτο ευτυχως εμενα τρωει εκει μαγειρευουν

Ανθουλι μου γλυκο λιγοτερη δουλεια περισσοτερος χρονος για σενα την υγεια μας πανω απο ολα

Βασουλα μου σε νιωθω ειναι ασχημες μνημες μη τα σκεφτεσαι την κρατας υγειη κ αυτο μετραει το τραγουδι το χα ακουσει κ παλια υπεροχο ειναι ανατριχιασα

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια!

Αννα Μαρια το καινουριο σχολειο μια χαρα ακουγεται!δεν θα εχεις τοσο δυσκολους μαθητες οσο τις προηγουμενες χρονιες νομιζω!κι οντως τα πραγματα στην Κυπρο για να βρεις δουλεια ειναι οπως τα λες, ο γνωστος του γνωστου!αν δεν εχεις καποιον να σε συστησει τοτε δυσκολα πιανεις τη δουλεια!ρουσφετι!

Κατερινα μου ειδα τις φωτο σας!τι ομορφη οικογενεια!τα παιδακια σου κουκλακια και εσυ πραγματικα εχεις τελειο κορμι!ουτε που φαινεται πως περασες απο 3 εγκυμοσυνες και 3 γεννες!Μπραβο σου!

Μαγδουλα με το καλο το χειρουργειο!ολα να πανε καλα!θα σε εχω στο μυαλο μου!ο πεθερος σου ελπιζω να αναρρωσει το συντομοτερο!

Χριστινακι μερες εκανες να μπεις να μας πεις τα νεα σου...ο Δημητρακης ειναι καλυτερα με τον βηχα?

Ανθη μου αλλαξες φροντιστηριο?αν σου μειωσαν τοσο πολυ τις ωρες καλα εκανες και εφυγες!παλι καλα που βρηκες κατι αμεσως και σε προσλαβαν!πως ειναι τα ζουζουνια σου?

Μαρινακι πως εισαι?μεγαλωσε η κοιλιτσα?κλωτσαει ο μικρος?ο Αντωνακης αντιληφθηκε οτι θα αποκτησει αδερφακι?

Εμας η Ιωαννα εκει που σταματησε να πιπιλαει το δακτυλο της ξαφνικα οταν δει την κοιλια μου αρχιζει να το πιπιλαει!και συνεχως ειναι με τα χερια ψηλα οποτε με δει και μου λεει πιασε με μαμα πιασε με!αρχισε απο τωρα να ζηλευει!που να το δει κιολας!οσο με την πανα παμε τουαλεττα για κακα καποτε κανει καποτε δεν τα λεει καθολου,..το σαβκο θα προσπαθησω πιο εντατικα κι ας ελπισουμε να ναι οι τελευταιες μας προσπαθειες!

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια!

Τι κάνετε;

Εμείς καλά, ο Αντρέας πήγε στο σχολείο, ευτυχώς χωρίς πολλά παράπονα. Στην αρχή είπε ότι δε θέλει να πάει στο Μανιταρούλη, κι ότι φύγαν τα παιδάκια, αλλά μετά φορτώθηκε διάφορα παιχνίδια, τα οποία στοίβαξε στην τσέπη του μπαμπά του, και πήγε μια χαρά!

Σήμερα θέλω να κάνω διάφορες δουλειές, να δω τι θα προλάβω. Αρχίζει κι ο άντρας μου γυμναστήριο, ευτυχώς λέει θα πηγαίνει μεσημέρι που θα κοιμάται ο μικρός.

Μάγδα κάνε λίγη υπομονή με τους γιατρούς και σύντομα θα είναι ανάμνηση όλο αυτό! Σίγουρα θα ταλαιπωρηθείς λίγο, αλλά δε νομίζω ν' αργήσεις να αναρρώσεις!

Ο άντρας μου εμένα δεν είναι και τόσο ευαίσθητος. Στεναχωριέται, αλλά δε λιώνει ευτυχώς! 

Περαστικά και πάλι στον πεθερό!

Με τον Αντρέα έχουμε πλέον θέμα με το φαγητό. Τα πάντα είναι μπλιάχ. Θα το συζητήσω και με τον παιδίατρο την Παρασκευή που θα τον ξαναδεί. Ίσως όταν σταματήσει τα φάρμακα ν' αρχίσει να τρώει πάλι. Τώρα που έκανε και τα κρεμώδη κακά πρέπει να κάνει διατροφή, οπότε δεν μπορώ να του φτιάξω μακαρόνια με σάλτσα λαχανικών, π.χ. Τουλάχιστον έτσι τα τρώει τα λαχανικά. Από φρούτα, όμως, μόνο σε κέικ... Καλά, φτιάξαμε χτες ένα κέικ με τον Αντρέα... όνειρο! Είναι σαν μαρμπρέ, αλλά το άσπρο δεν είναι βανίλια, έχει μέσα μήλα, αχλάδια και ρούμι, και το καφέ κακάο κανονικά! Είναι θεσπέσιο!

Την ώρα που έκοβα τα φρούτα για το κέικ τον ρωτούσα αν θέλει να φάει λίγο έτσι και μου έλεγε όχι, κι ότι δεν του αρέσουν τα φρούτα. Μετά μου ζητούσε φράουλες. Πού να τις βρω τις φράουλες Σεπτέμβρη μήνα;

Σήμερα λέω να κάνω μπριάμ, ελπίζω να φάει τουλάχιστον πατάτα.

Βάσω όντως, όποτε πηγαίνω στο σχολείο αυτό, φεύγω με πολύ καλή διάθεση. Φαίνονται όλα τέλεια προς το παρόν! Η αντικαταστάτριά μου, μου είπε πολύ καλά λόγια για τις τάξεις μου. 

Μου έδειξαν και το πρόγραμμά μου, κι ενώ δικαιούμαι να πηγαίνω μια ώρα πιο αργά ή να φεύγω μια ώρα πιο νωρίς, δεν υπάρχει πάντα αυτή η πρόνοια. Είναι κάποιες μέρες που έχω δύο συνεχόμενα κενά, αλλά στη μέση της μέρας, και η συντονίστρια μου είπε ότι μπορώ να φεύγω εκείνη την ώρα, να θηλάζω και να επιστρέφω. Της είπα ότι δεν είναι και τόσο σημαντικό αυτό (δε θέλω να νομίσουν ότι έχω στο νου μου να δουλεύω όσο το δυνατόν λιγότερο) και μου λέει "όχι, για μας ο θηλασμός είναι πάρα πολύ σημαντικός". Εκείνη την ώρα ήρθε στο σύλλογο ο διευθυντής και ανακοίνωσε ότι στήθηκε αναγνωστήριο για τους καθηγητές, οπότε νομίζω εκεί θα αράζω στα κενά μου, αντί να πηγαίνω σπίτι. Νομίζω ότι το να φεύγω απ' το σχολείο και να έρχομαι στο σπίτι να θηλάζω και μετά πάλι πίσω, θα είναι σκότωμα. Άλλωστε, θ' αφήνω γάλα, κι αν χρειαστεί θα πηγαίνω κάποιες φορές.

Εμάς ο Αντρέας δεν πιπίλισε ποτέ δάχτυλο, αλλά η Γεωργία πιπιλίζει, όχι δάχτυλο, αλλά χώνει όλο το χέρι μέσα. Τώρα αυτό καλό είναι; 

Μια χαρά η Ιωάννα με την πάνα! Θα την κόψει οπωσδήποτε! Ο Αντρέας πάλι σε κανένα χρόνο το βλέπω. Είναι μες στην αντίδραση αυτόν τον καιρό, δεν υπάρχει περίπτωση να τον πιέσω άλλο γι' αυτό το θέμα.

Σας φιλώ κορίτσια!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...