Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1.2k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Θα τρελαθώ μ' αυτά τα παιδιά μου!

Το πρωί ο Αντρέας κάπου ανέβηκε, και του λέει ο άντρας μου να κατέβει γιατί θα χτυπήσει. Ο Αντρέας απαντά: "μη φοβάσαι, εγώ είμαι. Δε θα χτυπήσω, ούτε στα χέγια, ούτε στους αγκώνες, ούτε στο κεφάλι. Δεν κουτουλάω". 

Μετά ήθελε να παίξουμε κάτι και μου λέει "έλα, είναι εύκολα αυτά τα παιχνίδια"!

Μετά το φαγητό βάλαμε τη Γεωργία πρώτη φορά στο ριλάξ. Ο Αντρέας στην αρχή ήθελε να καθίσει, κ.λπ., πάμε και φέρνουμε το δικό του απ' το δωμάτιό του, το οποίο είναι αρκετά βρώμικο. Σε κάποια φάση μου κάνει "ούτε να το σκέφτεσαι". Του λέω "ποιο πράγμα να μη σκέφτομαι;" "Ότι θα καθίσω εκεί" μου απαντά! 

Όταν τελικά βάλαμε τη μικρή στο ριλάξ, ο Αντρέας πήγαινε όλη την ώρα, τη χάιδευε πάρα πολύ απαλά στο κεφαλάκι, της φιλούσε τα ποδαράκια εκεί που φοράει τις καλτσούλες κι έλεγε "κλάτσες" (έτσι λέγονται στα κυπριακά), κουνούσε τα παιχνιδάκια που κρέμονται από πάνω, κ.λπ. Σε κάποια φάση η μικρή τρόμαξε και πετάχτηκε στον ύπνο της. Με ρωτάει ο Αντρέας τι έπαθε και του λέω ότι τρόμαξε, οπότε μου λέει "θα είδε κακό όνει-ο" και γυρίζει και της λέει "μη φοβάσαι Γιωγία μου, δεν έχει κακό όνει-ο στο σπίτι μας"!!! 

Όσο για τη Γεωργία, έχει αρχίσει να μας χαμογελά, και ν' ανοίγει το στόμα της σε ένδειξη χαράς. Πριν λίγο την κρατούσε ο άντρας μου και της έλεγε "άου, άου" (απλουστευμένο αγού) και το έλεγε κι αυτή!!!!!!!!!!!!!!! Την τράβηξε και σε βίντεο!!!! 

Θα τρελαθώ!!! 

Δημοσίευση

Hallo!!!!

Τι μου κανετε? χαθηκα το ξερω ειμαστε κερκυρα και το σημα στο σπιτι ειναι χαλια, τι κι αν ειμαστε ψηλα, τι κι αν βλεπουμε τις κεραιες απεναντι μας, το σπιτι ειναι παλιο με κατι χοντρους τοιχους και που να πιασει το internet. Καλα περναμε αλλα εγω δεν ξεκουραζομαι και ιδιαιτερα, εχουμε μια γυναικα μαζι μας που μαγειρευει και κανει και το σπιτι αλλα τα παιδια μονο εγω μπορω να τα ντυσω, να τα κανω μπανιο, να τα ταισω και να τα κοιμισω.

Ηρθαμε παραμονη δεκαπενταυγουστου, καλα τα πηγαμε στην διαδρομη με δυο τρεις στασεις. Τις προηγουμενες μερες ειχε αερα και η θαλασσα κατι τεραστια κυματα και δεν εχουμε ευχαριστηθει μπανιο σημερα ομως δεν φυσαγε και ηταν πολυ καλυτερα. Ευχαριστιομαστε ομως βραδυνη βολτα στην πολη, ο Γιωργακης συνηθως κοιμαται στο καροτσι και τα αλλα δυο ή θα κανουν ποδηλατο ή θα τους παρουμε αυτοκινητακι που κανεις βολτα για ενα τεταρτο.

Σημερα ηρθαν και οι αυστραλοι οποτε θα ειμαστε μεγαλυτερη παρεα.

Μαγδα ελπιζω να καταφερουμε να βρεθουμε οταν θα ερθεις, μαλλον μεχρι τις 27-28 θα κατσουμε.

Δεν εχω καταφερει να διαβασω τα νεα σας γιατι ολο μου χανετε το σημα

Αννα Μαρια χρονια πολλα για την γιορτη σου!

Ανθη αν και τα ειπαμε τηλεφωνικα για τον Πανουλη, να τον χαιρεσαι και να χαιρεσαι και την Αλεξανδρα που ειχε γενεθλια!

Κατερινιω να τα εκατοστησει το αγορακι σου και να χει ολο χαρες.

Σας χαιρετω για την ωρα οταν ξαναβρω καλο σημα θα επανελθω

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια?

Ανθη μου καλα να περνατε στην Κεφαλονια:) ξεκουρασου οσο μπορεις!

Καγκουρακι ωραια θα ναι η Κερκυρα! Δεν πηγα ποτε αλλα ακουσα τα καλυτερα απο αρκετους πιυ την επισκεφτηκαν! Παλι καλα που εχετε κοπελα μαζι σας εστω να βοηθαει με το φαγητο και το συμμαζεμα!

Αννα μαρια ο αντρικος απαικτος με τις ατακες του:) ηθελε κι ο αντρεας να μπει στο ριλαξ? Γι αυτο εγω αγορασα καινουριο επειδη ξερω οτι και η Ιωαννα θα θελει να μπαινει στο δικο της! Οσο για το θεμα της πανας και μεις στασιμοι ειμαστε! Τα λεει και πριν κανει κυριως τα κακα αλλα δεν θελει με τιποτα να παει στην τουαλεττα! Μου ειπε η δασκαλα της να μην την πιεσω καθολου κι οταν ειναι ετοιμη θα το ζητησει απο μονη της! Απο αυριο που αρχιζει η αδεια μου θα προσπαθησω πιο εντατικα αλλα δεν νομιζω να τα καταφερω!

Μαγδουλα με τοση θαλασσα ειμαι σιγουρη πως επιασες χρωματακι:)

Εμεις αυριο πρωτα Ο Θεός θα παμε Παφο μεχρι την Τριτη! Και επιστρεφω δουλεια 2 Σεπτεμβριου:)

Δημοσίευση

Καλησπέρα κοριτσαρες μου!!!

Ξεκινώ με νέα μου κ πιάνω αμέσως τα δικά σας

Χτες όπως σας είπα πήγαμε Τήνο αννα Mάρια μου αυθημερόν γιατί ο άντρας μου ήθελε να πάμε δυο μας κ να μείνουμε κ μια μέρα εγώ χωρίς το μικρό μου δεν ήθελα.. Άρα αφήσαμε το μικρό αλλά πήγαμε αυθημερόν τελικά ήταν πολύ όμορφα ξεκουράστηκα έκανα το τάμα μου κ μετά από σχεδόν 4 χρονιά είδα πως είναι να μην είσαι μαμά για μια ολόκληρη μέρα

Ασχολήθηκα μόνο με τη μαγδα το χα ανάγκη τελικά τι θα φάω εγώ πως θα κάνω μπάνιο ηλιοθεραπεία όλα χωρίς να σκεφτώ παρά μόνο εμένα είχε πλάκα.. Πήγαμε 7.30 το πρωί ένα κομμάτι από τη καρδιά μου έμεινε πίσω στο μικρό μου πάντως ..! Κ γυρησαμε το βράδυ φάγαμε σε ταβέρνα ήπιαμε καφέδες κρέπες πήγαμε θάλασσα μπάνιο κ γυρησαμε αρκετά στο νησί έκανα το τάμα μου κ πίσω στο γυρνά κουνάνε απίστευτα τα είδα όλα

Φίσκα από κόσμο το νησί κ κλασικά όλη μου μίλαγαν στα ξένα κ ο άντρας μου με κορόιδευε

Κάηκα παρά πολύ στα μπουτια στους ώμους κ στα Μαγούλα γκκρρρρτ

Δημοσίευση

Σημερινά νέα

βόλτα στην Αγ Δημήτριο μωλ το πρωί ψώνισα στο μικρό πουκάμισα κ κάτι τελειες βεμουδες

Κ δουλειές σπίτι θα ξεκουραστουμε κ το απόγευμα θάλασσα δεν ήθελα να κάω κ άλλο σήμερα κ σηκώθηκα αργά οπότε θα πάμε μετά να πέσει ο ήλιος

Άννα Μαρία μηνογεννεθλια η Γεωργία γρήγορα πέρασε άρχισε τα ξενύχτια ωωωωχ αλλά το γέλιο της στάνταρ Αποζημιώνει

Ο Αντρικος έχει ανησυχίες κ ο δικός μου ποιος έκανε το ένα πως έγινε το άλλο μπαμπινιωτη εγκυκλοπαιδεια θελει όχι μαμά ο δικός μου!!!

Βασουλα επιτέλους διακοπές κ σύ πάφος είναι όμορφα από όσο έχω ακούσει δύο ριλαξ στάνταρ ζηλεύουν τα άτιμα

Ακούω τώρα το μικρό διάλογο με μπαμπά του

μπαμπά έκανα κακάκια παει ο άντρας μου ωωωωωωω αυτό δεν είναι κακουναρος

Είναι γίγαντας χαχαχα

Κ Δωστου καμάρι ο μικρός

θα σου κάνω κ αλλά αύριο μπαμπάκα!!!

Χαχαχα έχουν πλάκα

Δημοσίευση

Άνθη μου Κεφαλονιά έχω παει είναι πανέμορφο νησί γενικά τα πράσινα νησιά είναι το κάτι άλλο αυτά μου αρέσουν πχ τηνος ήταν καταξερο όμορφο γραφικό δε λέω αλλά πέτρα πέτρα κ πάλι πέτρα άμα δεν έχει πράσινο δεν λέει..

Αλλά νέα δε θυμάμαι θα ξαναμπώ πάω να ταΐζω το παπί κ να ξαπλαρω ως να πάμε θάλασσα να διαβάσω το βιβλίο μου είναι τριλογία Άννα Μαρία μου τώρα διαβάζω το δεύτερο είναι άψογο ως τώρα έχει από όλα δράση πολέμους έρωτες..

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια! Τι κάνετε;

Ευτυχώς κοιμήθηκα κάπως καλύτερα χτες βράδι. Η μικρή ξύπνησε στις πέντε, σηκώθηκα, είδα ότι ο Αντρέας ήταν ιδρωμένος μούσκεμα, του άλλαξα ζιπουνάκι και πάνα, που ζύγιζε οκτακόσια κιλά, πήρα τη μικρή, την άλλαξα και τη θήλασα. Δεν έδειχνε να έχει όρεξη για ύπνο, και γύρω στις εξήμιση, την άφησα στο πορτ μπεμπέ, γιατί κουτουλούσα. Ευτυχώς την πήρε ο ύπνος, και κοιμήθηκα κι εγώ! Κατά τις οκτώ παρά ξύπνησε ο Αντρέας, του έκανε γάλα ο άντρας μου, κι έμεινα ξαπλωμένη μέχρι τις εννιά και κάτι νομίζω. 

Ο Αντρέας σήμερα είναι πολύ ιδιότροπος. Όλη μέρα θέλει να βλέπει τηλεόραση και βιντεάκια στον υπολογιστή. Σε κάποια φάση, όταν γύρισε ο άντρας μου απ' τη φρουταρία, πήρε μια φορμόζα (ποικιλία δαμάσκηνου) και την πέταξε απ' το μπαλκόνι. Οκ, δεν την πέταξε κάτω απ' το μπαλκόνι, την πέταξε στο μπαλκόνι, αλλά κύλησε κι έπεσε κάτω, όπου κάθονταν η γειτόνισσα και μια φίλη της. Ευτυχώς δεν τις πέτυχε, ή τουλάχιστον έτσι μας είπαν... 

Εν τω μεταξύ, όταν είχε τις διάρροιες, την περασμένη βδομάδα, του άρχισε και βήχας, ο οποίος συνεχίζεται. Του δίναμε σιρόπι, αλλά δεν πέρασε, αντίθετα, χειροτέρεψε, έτσι αρχίσαμε εισπνοές από χτες βράδι, κι ευτυχώς δείχνει να περνάει... Ουφ... 

Καγκουράκι δεν πειράζει που δεν έχετε σήμα, αποτοξίνωση!

Αφού έχεις βοήθεια για το σπίτι, μια χαρά!

Ο άντρας σου δεν μπορεί να ταΐσει/μπανιαρίσει/κοιμήσει τα μωρά;

Βάσω ευτυχώς του Αντρέα του πέρασε η επιθυμία να μπει στο ριλάξ! Ένα πεντάλεπτο κράτησε! Τώρα, όταν δεν είναι μέσα η Γεωργία, βγάζει απ' τη μία πλευρά εκείνο το πράγμα που κρέμμονται πάνω τα παιχνιδάκια, και λέει ότι είναι λάστιχο για πότισμα, θ' ανοίξει τη βρύση και θα μας κάνει όλους μούσκεμα.

Όσο για την πάνα, νομίζω ότι είναι προφανές ότι τα παιδιά μας δεν είναι έτοιμα γι' αυτό το θέμα. Εγώ σταματώ κάθε προσπάθεια. Χτες του έφερα ένα βρακάκι με τον Τόμας το τρενάκι πάνω για να το φορέσει. Ο Τόμας είναι απ' τους αγαπημένους του ήρωες, αλλά δεν ήθελε ούτε να το δει. Του έφερα μετά το μαγιό του, για να φορέσει αυτό, το πήρε και το πέταξε κάτω. Μετά ήρθε η μάνα μου, του έφερε ένα κόκκινο βρακάκι, πάλι τα ίδια. Ε, με την πίεση δε γίνεται τίποτα. Το αφήνω για μετά... 

Μάγδα εγώ νομίζω ότι θα έμενα μια νύχτα χωρίς παιδιά! Όχι τώρα, βέβαια, που η Γεωργία είναι νεογέννητο! Είναι πολύ βασικό να μπορείς να πας κάπου και να μην κυνηγάς συνέχεια ένα μωρό από πίσω. 

Εμένα μ' αρέσουν τα νησιά γενικώς, αν και δεν έχω πάει και σε πολλά. Από Ιόνιο δεν έχω περάσει ούτε απ' έξω. Πήγα Μύκονο και Δήλο, Σαντορίνη, Κρήτη και Σάμο. Νομίζω αυτά, α, και Αίγινα. Δε θυμάμαι άλλο. 

Πολύ γέλιο ο διάλογος του Βασίλη με τον μπαμπά του! 

Ωχ, την τριλογία της Σίμονς λες; Είχα διαβάσει το πρώτο και μου άρεσε αρκετά. Μετά όταν έπιασα το δεύτερο, το βρήκα υπερβολικά εμπορικό, γιατί σχεδόν το μισό ή και περισσότερο ακόμα, επαναλαμβάνει και αναμασά το πρώτο, απλά για να πουλήσει. Πώς το έκαναν η Τατιάνα και ο Αλεξάντερ, σε πόσες στάσεις, πώς την έπιασε απ' τη μέση, πώς την έπιασε απ' τους ώμους, για να μην πω για την εξιδανίκευση της Αμερικής. Ω, η τέλεια χώρα, με τους τέλειους ανθρώπους, το τέλειο σύστημα! Με είχε εκνευρίσει, και δεν μπήκα στον κόπο να διαβάσω το τρίτο! 

Σήμερα πήγα στη Δημοτική Βιβλιοθήκη, και μεταξύ άλλων δανείστηκα και Νίκο Θέμελη. Είναι τριλογία καλή ώρα, και μόλις το είδε η βιβλιοθηκάριος, ξίνισε τα μούτρα, και μου έλεγε ότι είναι πάρα πολύ κουραστικός, πάρα πολύ βαρετός, πάρα πολύ σπαστικός, αλλά ΕΜΕΝΑ ΘΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! Για να δούμε! Θα το αφήσω τελευταίο απ' τα τρία που δανείστηκα, γιατί πήρα μόνο τον πρώτο τόμο. Την επόμενη φορά, αν δεν ισχύουν όσα μου είπε η βιβλιοθηκάριος, θα δανειστώ και τα άλλα δύο!

Ουφ, κοιμάται τώρα ο Αντρέας και βήχειιι... Είμαι σίγουρη ότι σε λίγο θα έρθει από δω κλαμένος και θα ζητά Πέπα και μπισκότο... Αμάν πια, αποβλακώθηκε σήμερα... 

Σας φιλώ όλες!

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσια!!!μολις γυρισαμε απο Θάσο!!ημασταν απο Σαββατο εκει..οποτε εχω δουλειες!!!καταλαβαινετε!!!

καναμε βουτιτσες!ο μικρος καταευχαριστηθηκε γιατι ειναι ρηχη η θαλασσα εκει!!! ειχε και σωσιβιο αγελαδιτσα!!!αχαχαχαχα επαιζε με κουβαδακια!!!νιωθω και το μπεμπη πιο πολυ!!σημερα εκλεισα τη 18η εβδομαδα λογικο!!!επισης πηγαμε στην Ι.Μ.Αρχαγγέλου Μιχαήλ και εταξα εκει το μπεμπακι μου..για να πανε ολα καλα αυτη τη φορα να γεννηθει ενας γερος μπεμπης και να παμε κατευθειαν σπιτακι μας.οποτε θα τον πουμε Μιχαήλ. Και στον Αντωνη μου εκανε το θαυμα Του και σωθηκε οποτε το ενιωσα να το κανω!Βασικά μάλλον θα το πούμε Γεώργιο-Μιχαήλ.Του πατέρα μου ειναι το Γεώργιος

φιλια τα λεμε μετααααααααααααααα

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε;

Εγώ είμαι σκασμένη... Ο Αντρέας πάλι έκανε διάρροια πριν λίγο. Δεν το πιστεύω, θέλω να τσιρίξω. Τι έπαθε πάλι στα καλά καθούμενα; Μια χαρά ήταν.

Χτες βράδι πήγαμε στην παραλία, καθίσαμε σε μια καφετέρια που δίπλα έχει ένα σωρό παιχνίδια, εξωτερικά, καρουσέλ και τέτοια, και εσωτερικά, αυτοκινητάκια με κέρμα, και τρελάθηκε στο παιχνίδι. Μόνο που σε κάποια φάση επέμενε να φάει φυστίκια, του κάθισε ένα στο λαιμό, κι έβγαλε όλο το νερό που είχε πιεί. Κατά τα άλλα, δεν έφαγε τίποτα να τον πειράξει, ούτε και σήμερα το πρωί, που έφαγε μόνο φανουρόπιτα. Δεν μπορώ να καταλάβω τι έπαθε πάλι... Αμάν πια! 

Εγώ νιώθω πάρα πολύ κουρασμένη σήμερα... Ουφ... 

Δημοσίευση

Γκρρρ, είπα να ξαπλώσω μεσημέρι. Τα μάτια μου να κλείνουν...

Με το που ξαπλώνω, ξυπνάει η Γεωργία. Την παίρνω, τη θηλάζω, κοιμάται, τη βάζω στο πορτ μπεμπέ, ξαπλώνω, ξυπνάει. Το παίρνω απόφαση, σηκώνω, ερχόμαστε στο σαλόνι, αποκοιμιέται... Τώρα εμένα μου έφυγε κι ο ύπνος, γκρρρ...

Δημοσίευση

Εδω εγω, νυσταζωωωωω

Θελω να διαβασω τα νεα σας αλλα τετοια ωρα τετοια λογια, τα μεσημερια εντωμεταξυ που θα μπορουσα να κατσω λιγο κοιμουνται η Αγγελικη και ο Νικολας και ο Γιωργακης τιποτα, τραγουδαει, κουνιεται μετα απο λιγο βαριεται στο παρκοκρεβατο οποτε για να μην ξυπνησει τους αλλους τον παιρνω και παμε κατω στο καθιστικο.

Αυριο γιορταζει η εκκλησια εδω στο χωριο και σημερα ειχαν περιφορα της εικονας με φιλαρμονικη, γυναικες ντυμενες με τις παραδοσιακες φορεσιες, χορωδια και ακολουθησαμε και μεις.

Δημοσίευση

Να μαι κ εγω απο κερκυρα φτασαμε κουκλιτσες καγκουρακι στειλε τηλ να βρεθουμε!!!!

Δυο μερες χαθηκα αλλα ολη μερα θαλασσα κ το βραδυ βολτουλες..

Στη θαλασσα τη μια μερα γνωρισαμε ενα ζευγαρι με ενα 5χρονο κ αραξαμε πολυ ολοι μαζι δικηγορος ο μπαμπας γιατρος η μαμα κ το παιδακι μηδεν χρονος για να το βλεπουν κ ενιωθαν τυψεις οι καημενοι..

Αλλα νεα τη μια μερα πηγα κ στο ικα αχ αυτο το ικα αξεχαστο θα μου μεινει..!

Αννα μαρια μου σε ζοριζει η ζουζουνα πως ειναι ο αντρικος σου συνηλθε;;;

Στειλε καμια φωτο της μπουμπους εγω ακομα δεν εχω καταλαβει πως θα βαλω στην ομαδα γκρρρρ

Τα σημερινα νεα ταξιδι ο μικρος το ποιο μεγαλο διαστημα κοιμοταν 6 ωριτσες το καναμε πολλα εργα κ κινηση αρκετη προλαβαμε το καραβι στο τσακ 3.15 εφευγε 3.10 φτασαμε τα τελευταια χλμ ηταν πτηση..

Το καραβι ευτυχως δε κουναγε γιατι καβο ντορο γυρνα απο τηνο τα χα δει ολα

Εδω το ξενοδοχειο ειναι φισκα απο κοσμο ωραιο ειναι ο μικρος ξετρελαμενος!!!

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια!

Τι κάνετε; (όσες μείνατε δηλαδή!)

Εμείς καλά, ευτυχώς ο Αντρέας δεν ξανάκανε διάρροια, έτσι τον φέραμε σπίτι από χτες το πρωί. 

Η Γεωργία μια χαρά, έχει κάνει κάτι μπουτάρες!!! Κάτι δίπλες!!! Κάτι μαγουλάρες!!!

Καγκουράκι κι εγώ κάπως έτσι με τον ύπνο! Είτε ο ένας δε θα κοιμάται, είτε ο άλλος, ή πάλι, μέχρι να κοιμηθούν εμένα μου φεύγει ο ύπνος, ή έχω δουλειές να κάνω και επωφελούμαι να τις κάνω την ώρα που κοιμούνται...

Τι γιορτή είναι σήμερα; Απ' ό,τι είδα, γιορτάζουν διάφορες εκκλησίες της Παναγίας και είναι και κάποιες στην Κέρκυρα. Λογικά κάποια απ' αυτές θα είναι κι η δική σας!

Μάγδα γιατί πήγες στο ΙΚΑ

Δημοσίευση

Ουφ, κάτι πάτησα και δημοσιεύτηκε...

Μάγδα, γιατί πήγες στο ΙΚΑ; Αρρώστησε κάποιος;

Καλά, στο τσακ προλάβατε το καράβι!

Από κούνημα σε καράβι, θυμάμαι το 2001 που είχαμε πάει μια πολύ μεγάλη εκπαιδευτική εκδρομή με τη σχολή μου. Είχαμε γυρίσει σχεδόν όλη την Ελλάδα, πήγαμε σε άπειρους αρχαιολογικούς χώρους και φτάσαμε μέχρι Δήλο. Μέναμε Μύκονο δηλαδή, και πήγαμε δύο φορές στη Δήλο με καραβάκι (πώς αλλιώς να πηγαίναμε; :P). Τη μία απ' τις δύο φορές κουνούσε τρελά, μιλάμε όπως ήμασταν στο κατάστρωμα, έρχονταν τα κύματα και μας έκαναν μούσκεμα! Και μη φανταστείτε κανένα τεράστιο φέρρυ, ήταν ένα μικρό καραβάκι. Ο καπετάνιος εξέπεμψε SOS, και μια φίλη μου, με την οποία λίγο καιρό μετά συγκατοικήσαμε κιόλας, έπαθε σοκ, γιατί ήταν πάρα πολύ φοβητσιάρα, και πήρε τηλέφωνο σ' ένα μοναστήρι στο Άγιο Όρος για να προσευχηθούν για μας! Δεν το σήκωνε όμως κανείς, και άφησε μήνυμα στον τηλεφωνητή, τσιρίζοντας: "προσευχηθείτε, πνιγόμαστε!!!". Το ακούει μετά ένας μοναχός και λέει στον ηγούμενο "Γέροντα, ελάτε, κάποια πνίγεται"!!!

Χαχα, πού το θυμήθηκα τώρα; Εννοείται τελικά φτάσαμε μια χαρά στη Μύκονο, και μόλις κατεβήκαμε απ' το καράβι, πήγαμε κατευθείαν σ' ένα εκκλησάκι του αγίου Νικολάου που ήταν στην προκυμαία κι ανάψαμε κερί! Όλοι όμως!

Σε λίγο θα πάμε στο θείο μου που έχασε τη γυναίκα του. Θα είναι κι ο ξάδελφός μου εκεί που έχει δύο κόρες, εφτάμιση και δυόμιση χρονών, οπότε θα έχει παρέα ο Αντρέας. Σκέφτομαι λίγο για τη Γεωργία, δε θέλω να καθόμαστε μες στον κόσμο, οπότε θα καθίσουμε κάπου αλλού. Έτσι κι αλλιώς, είναι τεράστιο το σπίτι, οπότε όλο και κάπου θα χωθούμε!

Σας φιλώ όλες! Τα λέμε!

Δημοσίευση

Α, καλέ, ξέχασα να σας γράψω την τελευταία ατάκα του Αντρέα. Κρατούσε ένα πλαστικό δακτυλίδι και λέει "θα το δώσω στον Κ-όνο (Κρόνο) να το φο-έσει που έχει πολλά δακτυλίδια"!!!!!!! Τον Κρόνο τον έμαθε απ' τους "Μικρούς Αϊνστάιν" που παρακολουθεί μανιωδώς τον τελευταίο καιρό.

Δημοσίευση

Τσα γεια σας κοριτσαρες μου

Αννα μαρια πολυ γελαω με το αντρεακι σου οι ατακες του δε παιζονται μιλαμε

Εμεις περναμε απιστευτα η κερκυρα ειναι πανεμορφη εχει πολυ κοσμο πολλους ιταλους κ ξενους χαμος

Το ξενοδοχειο φανταστικο εχουμε λιωσει στο φαι εχει φοβερο μπουφε πρωι κ βραδυ τεραστιο δε ξερω τι να πρωτοτρωω

Παραλιες σουπερ

εχω παει σε παρα πολλα

σε δυο νησια καθε καλοκαιρι απο τα 18 αρα καμια 3οαρια περιπου η κερκυρα ειναι στα πιο ομορφα παντως

Ο μικρος τρελαμενος ολο το απογευμα κλεινουμε 3ωρο στην πισινα

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσάκια!

Τι κάνετε;

Εμείς έχουμε ψοφήσει απ' τη ζέστη. Είναι αφόρητη. Μπορεί να έχει και 40 βαθμούς, και δε φυσάει καθόλου... Είναι απελπιστικό.

Χτες βράδι πήγαμε στο θείο μου. Ευτυχώς κάθονταν έξω, οπότε δεν είχαμε θέμα για τη Γεωργία. Για να καταλάβετε, όμως, τι ζέστη κάνει, είχαν ανεμιστήρα, παρ' όλο που καθόμασταν έξω! 

Ο Αντρέας τρελάθηκε να παίζει με τις ξαδέλφες του, και κυρίως με τη μικρή που έχουν μόνο 4 μήνες διαφορά. Αυτή, όμως, μιλάει ελάχιστα, λέει μόνο λέξεις, κι αυτές όπως θέλει αυτή, ενώ ο Αντρέας την τρέλανε. Την έπρηξε, της μιλούσε συνέχεια. Σε κάποια φάση ήθελαν και οι δύο μια πλαστική μπάλα, οπότε την πήρε ο ξάδελφός μου, την άνοιξε στα δύο, και τους έδωσε από ένα μισό. Αυτοί ενθουσιάστηκαν, κι έπαιζαν με τα μισά. Κάποια στιγμή βάζει ο Αντρέας το μισό στο κεφάλι του και λέει "Έγινα πει-ατής! Βί-α τις άγκυ-ες! Θέλεις να γίνεις κι εσύ πει-ατίνα; Θέλεις; Θέλεις; Θέλεις να γίνεις κι εσύ πει-ατίνα; Θέλεις να γίνεις κι εσύ πει-ατίνα; Θέλεις; Θέλεις; Θέλεις; Θέλεις να γίνεις κι εσύ πει-ατίνα;" κ.λπ., κ.λπ., κ.λπ. Καταλαβαίνετε! Την έπρηξε τη μικρή!

Μάγδα να περνάτε καλά! 

Οι υπόλοιπες πού χαθήκατε;

Σας φιλώ!

Δημοσίευση

Τι κανετε κουκλες,

Εμεις κερκυρα αλλα μεχρι τεταρτη, μετα επιστρεφουμε στην βαση μας.

Μαγδα δεν ξερω αν θα προλαβω να σε δω γιατι σημερα εφυγε ο αντρας μου, γιατι Δευτερα πρεπει να ειναι δουλεια και οι υπολοιποι θα φυγουμε τεταρτη, δηλ εγω τα παιδια ο πεθερος μου η γυναικα που εχουμε και οι αυστραλοι.

Εχει πολυ ωραιες παραλιες, καλυτερες να ξερεις ειναι αυτες που βλεπουν αδριατικη, ανοιχτη θαλασσα πιο καθαρες αλλα λιγο πιο κρυες και αν φυσαει εχει κυμα. Εμεις παμε Κοντογυαλο γνωστη και ως pelekas beach, και γλυφαδα. Να ερθεται στον πελεκα οπου ειναι το παρατηρητηριο του καιζερ, απο κει πανω βλεπεις και τις δυο πλευρες του νησιου, αν ερθεται στειλε μου μην να ανεβω μηπως καταφερουμε και τα πουμε. Βολτα στην πολη και μενα μου αρεσει πολυ αλλα εχει παντα πολυυυυ κοσμο.

Αννα Μαρια ποσο εχει ταλαιπωρηθει φετος ο Α ντρικος, περαστικα, ευτυχως που ειναι καλυτερα και τον εχετε παλι σπιτι. Η εκκλησια λεγεται Παναγια Οδηγητρια και γιορταζει στα εννιαμερα της παναγιας. Την παραμονη ηταν η λιτανεια και χθες πηγαμε εκκλησια το πρωι και το βραδυ ειχε στην πλατεια, λεμε τωρα γιατι δεν υπαρχει καμια πλατεια και απλα κλεινουν τον δρομο, χορους και ορχηστρα, δεν καθησαμε ομως πολυ γιατι γκρινιαζαν τα αγορια και ετσι γυρισαμε σπιτι.

Οι μικροι αινσταιν μου αρεσουν και μενα! Γελασα και με την συμφοιτητρια σου και το τηλεφωνημα στην μονη!!!!

Να μην τα ξαναλεω και εγω παντα ετοιμολογος ο Αντρεας, εχει απαντηση για ολα.

Βοηθαει ο αντρας μου αλλα σε αυτα τα τρια θελουν εμενα καλα ειδικα στον υπνο δεν κοιμουνται με κανεναν αλλο, ενταξυ δεν παραπονιεμαι πολυ γιατι τα κουμπια τους τα ξερω εγω. Παντως και εγω θα ηθελα να περασβ μια μερα και μια νυχτα χωρις αυτα και θα μου ηταν αρκετο, αλλα σιγουρα οχι τωρα που ειναι μικρουλης ακομα ο Γιωργακης.

Καλε δεν θυμαμαι σας εχω πει οτι μπουσουλαει και ειναι πολυ χαμογελαστος, βλεπει τα αλλα δυο να παιζουν και τρελαινεται.

Αννα Μαρια η τριλογια του Θεμελη ειναι η Αναλαμπη, Ανατροπη το τριτο δεν το θυμαμαι... Αν ειναι αυτη εμενα μου αρεσε πολυ.

Βασω , Ανθη μου καλα να περνατε στις διακοπουλες σας.

Με το καλο ο μπεμπης σου Μαρινα, γερο μωρακι πανω απ ολα, Μιχαηλ Γιωργος λοιπον, ωραιο ονομα και το Μηχαηλ και αλλος ενας ΓΙωργος στην παρεα!

Κατερινα επιστρεψατε, ευτυχως που βρηκατε και αλλαξατε δωματιο γιατι οπως το λες δεν θα μπουρουσατε να μεινετε εκει. Ευχαριστηθηκαν τα μικρα θαλασσα και παιχνιδι, αχ με τις ερωτοδουλειες ολα, χαχαχχα. Αντε θα εχεις ενα φουλ χειμωνα, οχι οτι δεν ειχες αλλα αν υπαρχει συννενοηση, ιδεες και καλη οργανωση ειναι ωραια να ασχολεισαι με τα κοινα, και φανταζομαι σε ενα μικρο μερος οπως σε εσας ειναι πιο ευκολο να υλοποιεις τις ιδεες σου. Ολα καλα να πηγαινουν

Καληνυχτα κορες, κατι καταφερα να διαβασω και να σχολιασω, φιλακια.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...