Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια!

Αννα Μαρια αμαν οντως δυσκολο καλοκαιρι για τον Αντρεα, δεν το χαρηκε καθολου!οσο για τις διαρροιες τα πρεβιοτικα κανουν πολυ καλο και επισης η προσεγμενη διατροφη!μπανανα και μηλο μου ειπε ο γιατρος οταν παλιοτερα το παθε η Ιωαννα, ρυζι με κοτοπουλο,στεγνα φαγητα!θα περασει πες της μαμας σου!γιατι σε αγχωνει?δεν σε φτανει που χεις το βρεφακι, που ειναι αρρωστος ο Αντρεας, εχεις και τη μαμα σου να μουρμουραει!χαρηκε που σε ειδε ο Αντρικος ειναι φυσικο!παλι καλα που μενει με τη γιαγια τωρα που ξερει πως εχετε το βρεφος...μπορουσε να εκδηλωσει ζηλια και να θελει να ερθει σπιτι!

Ανθη σπιτι μου σπιτακι μου ε....?ποσες φορες το εχω πει μετα απο διακοπες σε εξωτερικο ή και εντος...!αλλα εσυ ειχες και τα πεθερικα που ηθελαν τη δικη τους σημασια!ελεος!παλι καλα που περασαν καλα τα παιδια!αυτο ειναι το σημαντικο!

Καγκουρακι αντε πακεταρισμα παλι και βουρ για Κερκυρα...τι ωραια!θα παρεις και τα 3 παιδια ή θα αφησεις το μικρο στη μαμα σου?δεν ξαναπηγα Κερκυρα αλλα απο οτι εχω ακουσει ειναι πανεμορφα εκει!

Χριστινακι ωραια περασατε...ξεδωσε και ο μικρος!οντως οι διακοπες στο χωριο ειναι πολυ οικονομικες!και μεις καθε χρονο που παμε στο χωριο του αντρα μου το καλοκαιρι δεν ξοδευουμε σχεδον τιποτα χρηματα!χεχε

Μαγδουλα αυριο η τελευταια σου μερουλα στη δουλεια και μετα αδειουλα?εγω θα ερθω και 18 μεχρι 20!21 ξεκιναει η αδεια μου!

Τα νεα μου τωρα...Πηρε ο αντρας μου τη μικρη οδοντιατρο και τα βρηκε ολα φυσιολογικα!της ειπε μονο να σταματησει να βαζει το δακτυλο στο στομα γιατι θα κανει κακο στα δοντια της, της απαντησε ενταξει αλλα οταν ειναι να κοιμηθει το θυμαται και το βαζει!βασικα μονο την ωρα που θελει να κοιμηθει το πιπιλαει!να κτυπησω ξυλο κατα τη διαρκεια της μερας το χει σταματησει!

Επισης χτες την πηρε και για γενικες αναλυσεις που μας ειχε πει ο παιδιατρος προληπτικα...ολα μια χαρα ειναι απλα η καλη της χοληστερολη ειναι λιγο πιο κατω  απ το οριο, με το γιατρο που μιλησα μου ειπε οκ ειναι στο οριο δεν ειναι ανησυχητικο εφοσον τα υπολοιπα ειναι μια χαρα!αν ηταν ενηλικας μου πε θα συνιστουσαμε περισσοτερη ασκηση αλλα σε ενα μωρο δεν μπορεις να κανεις κατι!δεν παιζει ρολο η διατροφη για να ειναι κατω αυτη η αναλυση!αν ειχε προβλημα η διατροφη της θα ταν και η αλλη χοληστερολη ψηλη αλλα ειναι φυσιολογικα τα υπολοιπα!και ειναι και δραστηριο μωρο να πεις οτι καθεται πολλες ωρες!Μου πε σε κανενα χρονο να τη γραψω κολυμπι ή χορο κατι να αθλειται!ειδωμεν...!εγω αγχωνομουν για το σιδηρο κλπ ενω αυτα ειναι ολα καλα!Δόξα Τον Θεό και Την Παναγία!

Χτες ειχα και εγω ραντεβου στον γυναικολογο!ειχα ραντεβου στις 9μιση και 11 μπηκα για να με δει!ειχε 10 ραντεβου πριν απο μενα γιατι ειχε γεννα και καθυστερησε να ερθει!τα νευρα μου!ολα καλα μου ειπε, ο μικρος εγινε 900γραμμαρια και μου πε πρωτα Ο ΘΕΟΣ πρωτη βδομαδα Νοεμβριου θα προγραμματισουμε την καισαρικη!απο κιλα εβαλα 11 αλλα εχω ακομα 3 μηνες!για να δουμε!

• Απαντήσεις 1.2k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσια!!!Αυριο παμε στο χωριο του αντρα μου και παμε και σε ενα χωριο στη ''Μεγαλη Παναγία '' που γιορταζει και εχει πανηγυρι...καθε χρονο παμε για κερακι... και Σαββατο καπακι παμε στη Θασο διακοπουλες για 2-4 ημερες αναλογα τα κεφια του Αντωνη και τα κουραγια μας!!!!

και εγω εχθες ειχα ραντεβου στον γυναικολογο!!!ολα τελεια ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΗ ΠΑΝΑΓΙΑ...ο μπεμπης μας εχθες(ναι ναι μπεμπης καλα ακουτε...) ολο εκανε τουμπες...αλλα μας εδειξε χερακια...σπονδυλικη στηλη...δαχτυλακια... και μια γυρνουσε πλατη μια ανφας!!!χιιχιχιιχιχ ζωηρουλης ειναι!!!πηγαμε 155γρ. και 11 cm απο το κεφαλι ως το ποπο και συνολο 16cm.ψηλος σαν τον Αντωνη μου θα βγει και αυτος!!!♥ ειμαι αγορομανα πως να το κανουμε!!!μια ωρα το παλευε ο γιατρος και τελικα το ειδαμε το τσουτσουνι μας!!μεχρι και τα χερια του εβαζε μπροστα στο τσουτσουνι!!!!!♥ δε πειραζει θα παιζουν μπαλα τα αγορινια μου!!!!

Βασω μου με το καλοοοοοοοοο!!!μια χαρα στα κιλακια εισαι...εγω τελικα 4 πηρα εως τωρα!και σε λιγο μπαινω στο 5ο...! πολυ καλος ο μπεμπης σου και εσενα στο βαρος!!

Αννα Μαρια γιατι αρρωσταινει τοσο πολυ ο Αντρεας?? παει παιδικο ακομη και κολλαει??? τι να πω...συνεχεια αρρωστος ειναι ο καημενουλης σου.περαστικα και ναι προσεχε τη Γεωργια γιατι πριν σαραντισουν πανε νοσοκομειο για το παραμικρο!

Κατερινακι ποπο τι ματι ηταν αυτο??ασε και εγω θα παω χωριο αυριο θα βαλω σκορδα!!!

ayta φιλια

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Εμείς καλά, επιτέλους ο Αντρέας επέστρεψε στο σπίτι!

Το πρωί πήγαμε στον παιδίατρο. Η Γεωργία μια χαρά, τσίμπησε άλλο μισό κιλό σε δυο βδομάδες. Είναι τέσσερα κιλά τώρα και 54 εκατοστά. Του είπα για τα πράσινα κακά και τις βλέννες, και τα είδε κιόλας, γιατί είχε κάνει λίγα, και μας είπε ότι είναι κάποιο κρύωμα μάλλον, απ' τα κλιματιστικά, τον ιδρώτα, κ.λπ. 

Εξέτασε και τον Αντρέα, και μας είπε ότι του περνάει η ίωση, και απλά να προσέχουμε να μην πλησιάζει το μωρό από κοντινή απόσταση, να μην το φιλάει, κ.λπ.

Ωχ, επανέρχομαι, ξύπνησε και κλαίει... 

Δημοσίευση

Επανήλθα!

Ουφ, σκάσαμε σήμερα, έχει τρελό καύσωνα. Το απόγευμα, όταν πέσει ο ήλιος, θα πάμε παιδική χαρά, να παίξει ο Αντρέας, να καθίσουμε η Γεωργία κι εγώ κάτω απ' τα δέντρα, γιατί δεν παλεύεται... 

Χριστίνα πού ήσουν ρε ψυχή τόσο καιρό; Μια χαρά οι διακοπούλες σας! Κι εμείς πέρσι που πήγαμε Πάτρα, δεν είχαμε ξοδέψει σχεδόν τίποτα, εκτός απ' τα εισιτήρια, βέβαια. Κι εκεί δεν είχαμε ίντερνετ, οκ, κινητό είχαμε, αλλά είχαμε αποτοξινωθεί! Μια χαρά!

Για πες καμιά περίεργη ιστορία, χιχι!

Καγκουράκι πολύ ωραίες και ενδιαφέρουσες οι εκδηλώσεις που έκαναν στο χωριό!

Τα μυρμήγκια σαν να υποχωρούν κάπως. Έχουν περιοριστεί στα μπάνια, κυρίως στο μικρό μπάνιο και σε κάποια σημεία της κουζίνας. Καλά, μιλάμε, ανακάλυψα την τρύπα στα πλακάκια του μικρού μπάνιου από όπου μπαινόβγαιναν και την έκλεισα, και τα έβλεπα μετά να πηγαίνουν εκεί πέρα, να βλέπουν ότι είναι κλειστά και να αναστατώνονται! Συνεννοούνταν μεταξύ τους, και έψαχναν άλλη δίοδο!

Καλά, η μάνα μου πανικοβάλλεται με το παραμικρό. Στον Αντρέα αγχωνόταν επειδή θήλαζε πάντα με κλειστά μάτια, και διάφορα άλλα τέτοια. 

Χτες το απόγευμα πήγα να δω τον Αντρέα, κι η μάνα μου βρήκε ευκαιρία να πάει στην εκκλησία. Την ώρα που έλειπε, ο Αντρέας έκανε κακά, πάμε να τον αλλάξω, και βλέπω ότι είχαν αρχίσει να σφίγγουν. Από διάρροια, έγιναν κρεμώδη. Με το που έρχεται η μάνα μου, της το λέω, κι αντί να χαρεί, όπως περίμενα, τι μου λέει;;; "Ακόμα;", δηλαδή "ακόμα εκεί είμαστε, πότε θα σφίξουν επιτέλους, κ.λπ."... Λέω αμάν ρε παιδί μου, πόση απαισιοδοξία;

Βάσω όλα αυτά που λες τα κάναμε, διατροφή, πρεβιοτικά, αλλά το άγχος της μάνας μου άγχος. Είναι πολύ αγχώδης και δεν προσπαθεί καν να μην αγχώνει τους άλλους. Αντίθετα, αν δεν αγχωθείς, τσαντίζεται, γιατί θεωρεί ότι αδιαφορείς. Είναι μανούλα στο να αγχώνει τον κόσμο.

Για τη διατροφή του Αντρέα, μας είπε ο γιατρός να τρώει κάπως πιο ελεύθερα τώρα, γιατί τελικά θα γίνει δυσκοίλιος όπως πάμε, αφού έκανε κακά χτες το απόγευμα στις εφτά που ήμουν εκεί, και μετά ξαναέκανε σήμερα μετά τις δύο το μεσημέρι. Άσε που τα είχε βαρεθεί τα βραστά κοτόπουλα, τα ρύζια και τα μήλα. Του πήραμε μπανάνες σήμερα, και το μεσημέρι έφαγε μπιφτέκι ψητό με κριθαράκι, χωρίς λάδι, παρ' όλο που ο γιατρός είπε ότι μπορεί να φάει και κανονικό φαγητό με λάδι.

Αυτές τις μέρες που έμενε στους γονείς μου, μας ζητούσε συχνά, ήθελε να έρθει σπίτι, αλλά τι να κάναμε; Δε γινόταν... Μια μέρα μιλούσαμε στο τηλέφωνο, άρχισε να κλαίει η Γεωργία και μου λέει "ακούω τη Γιωγία!" και την επόμενη φορά, ζητούσε να μιλήσει στο τηλέφωνο με τη Γεωργία!

Καλά, πόσο πια να ασκηθεί η Ιωάννα; Τι να κάνει παραπάνω; Εμείς δεν έχουμε κάνει αναλύσεις του Αντρέα, θα ρωτήσω τον παιδίατρο την άλλη φορά μήπως χρειάζεται.

Στο γυναικολόγο κι εγώ πολλές φορές χρειάστηκε να περιμένω πολύ. Μια φορά είχαν μαζευτεί όλοι οι ιατρικοί επισκέπτες της Κύπρου, κι επειδή είχε πάρα πολλά ραντεβού και περίμεναν άπειρες ώρες, τους δέχτηκε όλους πριν από εμένα... Πάντα πήγαινα με βιβλίο, για να έχω κάτι να κάνω περιμένοντας.

Μαρίνα άντε ρε! Πάλι αγόρι;;; Με το καλό! Πώς θα το πείτε; 

Σας φιλώ όλες, τα λέμε μετά!

Δημοσίευση

Α, ξέχασα να σας πω! Με πήρε χτες τηλέφωνο η γραμματέας του σχολείου και ρωτούσε αν μπορεί να έρθει το Σαββάτο να με χαιρετήσει. Θα έρθει και μια μαθήτρια μαζί της, μεγάλη σε ηλικία, σαρανταπεντάρα, με την κόρη της. Αυτή η μαθήτρια είναι μανιακή με την καθαριότητα και σιχαίνεται τρομερά. Θα πρέπει να απολυμάνω το σπίτι γιατί αυτή είναι τελείως τρελή. Ουφ, να δω πότε θα προλάβω... Βέβαια, τώρα άρχισα και κάνω καθημερινά δουλειές, αφού έχω συνέλθει απ' την καισαρική, αλλά και πάλι, αυτή είναι παρανοϊκή. Είχε πάει μια φορά η γραμματέας στο σπίτι της, και μου έλεγε ότι, πέρα από πλήρως αποστειρωμένο, ήταν και συγυρισμένο σε βαθμό υστερίας. Τα μαχαιροπήρουνα στο συρτάρι ήταν σε ειδικές θήκες, μήπως και δεν είναι στοιχισμένα με απόλυτη ακρίβεια. Μπρρρ... Ελπίζω να μη με κάνουν persona non grata στο σύλλογο απανταχού κατακουζήνων.

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσάκια!

Καλέ, πού χαθήκατε όλες;;; Κι όχι μόνο εσείς! Ολόκληρο το μάμμυ! 

Εμείς καλά, επιτέλους έσφιξαν τα κακά του Αντρέα! (Ωραία είδηση, μοσχομυριστή! :P)

Χτες το απόγευμα πήγαμε παιδική χαρά, αλλά έκανε πολλή ζέστη, παρ' όλο που πήγαμε κατά τις εφτάμιση, που είχε πέσει ο ήλιος. Ήταν πολύ αποπνιχτικά, ο μικρός, βέβαια, ξεσάλωσε, κι εγώ διάβαζα το βιβλίο μου με τη Γεωργία, που σε κάποια φάση ξύπνησε κι άρχισε γκρίνια. Τελικά φύγαμε κατά τις οκτώ και κάτι, γιατί νύχτωσε, και στη συγκεκριμένη παιδική χαρά, που είναι η πιο μεγάλη και κεντρική της πόλης, δεν έχει φωτισμό! Αν είναι δυνατόν! Έχει μέσα φώτα, τα οποία για κάποιο λόγο ποτέ δεν ανάβουν. 

Σήμερα το πρωί ξύπνησε η μικρή κατά τις έξι, την παίρνω, την αλλάζω, και πηγαίνουμε στο παιδικό δωμάτιο να τη θηλάσω, γιατί στο κρεβάτι μας κοιμόταν κι ο Αντρέας, και δεν ήθελα να τη βάλω μες στα μούτρα του. Πριν φύγω, όμως, έκλεισα το κλιματιστικό, γιατί έκανε αρκετή ψύχρα και ο μικρός ξεσκεπαζόταν. Κάθομαι στο παιδικό, αρχίζω να θηλάζω, και μετά από κανένα πεντάλεπτο ακούω μια δυνατή φωνή: "ΓΙΩΓΙΑ"!!! Ήταν ο Αντρέας που ξύπνησε, απ' τη ζέστη φαίνεται, κι έψαχνε την αδελφή του! Μετά άρχισε να ζητάει γάλα, ευτυχώς ξύπνησε ο άντρας μου και του έφτιαξε, το πίνει, κι ενώ νύσταζε, αντί να ξανακοιμηθεί, ήθελε να πάει στο σαλόνι να δει μίκυ μάους. Αφού κι εγώ ήμουν ξύπνια, κι η Γεωργία το ίδιο, πήγαμε στο σαλόνι. Με το που ανοίγω τα στόρια, έξω όλα θολά απ' την ομίχλη! Υγρασία και άγιος ο Θεός. Φωνάζω τον Αντρέα να τη δει, και μου λέει "έχει και στην Πέππα ομίχλη"! Τους κράτησα μέχρι τις οκτώ, και μετά ξυπνήσαμε τον άντρα μου που ήταν ζαβλακωμένος. Πάλι ξενύχτησε στον υπολογιστή, και ταλαιπωρεί εμένα...

Εγώ ξάπλωσα πάλι, αλλά δεν κατάφερα να ξανακοιμηθώ, γιατί έκαναν πάρα πολλή φασαρία, και μετά μου ζητούσε και τα ρέστα, ότι ξύπνησε απ' τις εξήμιση. Του λέω "μα αφού ξανακοιμήθηκες αμέσως" και μου λέει "άσε, με χίλια ζόρια", ενώ στο δευτερόλεπτο ροχάλιζε!!! 

Τέλος πάντων, μες στη νύστα είμαι, τι να κάνω;

Ευτυχώς κάποια στιγμή πήγαν σούπερ μάρκετ κι όπως φεύγανε, ο μικρός είδε τον εγγονό του γείτονα στο μπαλκόνι, και μόλις επέστρεψαν ήθελε να πάει στον Αχιλλέα. Πήγαν για λίγο, που έγινε πολύ. Τώρα γύρισε ο άντρας μου μόνος του για να απλώσει και να βάλει κι άλλο πλυντήριο, κι είπε η γειτόνισσα ότι θα φέρει αυτή τον Αντρέα! 

Εν τω μεταξύ, πλέον μιλάει εντελώς σαν μεγάλος. Χρησιμοποιεί επιρρήματα, π.χ. "Απλά θέλω να πάω στο Τζάμποου". Σήμερα το πρωί είχε "Σοφία την πριγκήπισσα" και ήθελε να βάλει στο dvd "Τσάρλι και Μίμο". Του λέω "βαρέθηκες τη Σοφία;" και μου απαντά "ναι, τη βα-έθηκα, γι' αυτό έβαλα Τσάλι και Μίμο"!

Σας αφήνω κόρες, ελπίζω να μπει καμία έστω για ένα γεια!

Δημοσίευση

Εδω ειμαι αννα μαρια μου καλησπεραααα

Σημερα τελευταια μερα στη δουλεια αναμεικτα συναισθηματα χαρηκα που θα κανω αποχη απο δουλεια κ λυπηθηκα που θα κανω 15 μερες να δω το παρεακι μου...

Μετα τη δουλεια πηγα για φαγητο κ ηταν πανεμορφα κ μετα κομωτηριο εφτιαξα μαλλακι κ ανανεωθηκα

Πηγα σε ενα κομμωτηριο που παει ο συζηξ κ μου καναν σουπερ μαλλι με πολυ λιγα λεφτα κ σε χρονο ντε τε

Απλα ο τυπος ηταν τρομερα πολυλογας κ με ζαλισε μπιρι μπιρι

Τουλαχιστον οταν με ελουζε εκανε απιστευτο λουσιμο κ εξιλεωθηκε καπως γιατι εφυγα κ τα αυτια μου βουιζαν απο το κους κους ειναι κ γειτονας μου λιγο πιο μενει με τη γυναικα του ακομα δεν εχει παιδακι.

Αννα μαρια μου επιτελους ο αντρικος εγινε καλα κ γυρησε σπιτι μα φετος σε καλο σας!!σας τρελαναν οι κωλοαρρωστιες

Παιδικη χαρα σουπερ που πηγατε κ ξεσαλωσε το μωρο τουλαχιστον

Η μαμα μου οταν αρρωστησουμε ετσι φερνει τη συντελεια ενα βηχα κ νομιζει θα πεθανουμε

Εγω τα τελευταια χρονια αν εχω θεμα υγειας δε της το λεω ως να γινω καλα

Ακομα κ στη γεννα το πρωτο βραδυ κρατησα την πεθερα κ οχι τη μαμα μου γιατι με εβλεπε λες κ θα πεθαινα κ πως νιωθω το εχω αν ποναω αν αν αν την εστειλα σπιτι κ κρατησα την πεθερα η οποια ειναι ψυχραιμη παρολο που ανησυχουσε θυμαμαι οσες φορες κ

Αν ειχα ανοιξει τα ματια μου το βραδυ κ τα χαραματα ακομα ηταν ξυπνια κ με κοιταγε η καημενη..

Δημοσίευση

Ανθουλι μου επιστροφη στη βαση σου τελεια κ μετα παλι διακοπες για που πατε διακοπες ;;τωρα χωρις την πεθερα φανταζομαι θα ναι πολυ καλυτερα!!

Βροχιολιτιδα εκανε η ανιψια μου κ μετα αρρωσταινε καθε τρεις κ λιγο μικρα θελουν τρελη προσοχη παναγια μου φυλαγε

Ανθη κλασικα εγω ιδια με σενα πηρα μιση ευχη κ επαιρνα το μωρο ολο βολτα μες στο σπιτι θα χα αφηνιασει στανταρ

Δημοσίευση

Αννα μαρια παραθυρα κ τζαμια οχι κανουμε ...

κανει χαχαχα μια η δυο φορες το μηνα συνηθως εγω αν περναγε απο το χερι μου ποτε το βαριεμαι αυτο κ το σιδερο τρελα

Πρασινα κακα ειχε κανει κ ο μπιλης ακομα δε ξερω γιατι αλλα θυμαμαι που το ψαχνα στο ιντερνετ κ μου χαν πει αμα θηλαζω να μην ανησυχω εδω απο το μαμυ κοπελες

Κερκυρα εχω ξαναπαει δραγωτινα λεγοταν το χωριο του σντρα της αδερφης μου ν.κερκυρα

Τωρα θα μαστε κεντρο

Δημοσίευση

Βασουλα μπραβο για τα δοντακια σας

Αυτη τη χοληστερολι δε τη ξερω αλλα αφου δεν ειναι κατι ανησυχητικο ολα καλα

Γραψτην χορο!!!

Για δυο λογους κ μονο θελω κορη για τα στολιδια κ για να την παω χορο

Ως τωρα βγαζω το αχτι στις ανιψιες οι δυο πανε χορο κ η μικρη της ινας θα αρχισει του χρονου μιας κ ακομα δεν την περνουν ασχετα που χορευει ολη μερα..

Δημοσίευση

Καγκουρακι εγω δεν υπαρχει περιπτωση να βγω οπουδηποτε κ να μη καταληξω με παρεα θαλασσα κουνιες βολτα στανταρ

Ετσι κ ο βασιλης οπου παει κανει φιλους μου μοιασε το σκαθαρι

Μαρινακι μεγαλωνει το μπεμπινι σου τι ωραιο συναισθημα κ εγω αγορομανα νιωθω αι να δω τι θα δω!!!

Τωρα ο μικρος παιζει διπλα μου κ καθε τρεις κ λιγο με φιλαει κ λεει ειμαι η πιο τελεια μαμα του κοσμου θα το φαω αυτο παπι

Σας ειπα κ αλλο τελειο νεο εχω βιβλιο καινουριο δωρο σημερα μου το καναν κ εχω τρελη χαρα το δευτερο της τριλογιας το πρωτο απαιχτο κ δε βλεπω την ωρα να το καταπιω ολοκληρο μιλαμε..

Γιαυτο σας αποχαιρετω μου κλεινει το ματι το βιβλιο

Φιλια...!!!

Δημοσίευση

Γεια σας κουκλες ,χρονια πολλα !!!και σε οσους γιορταζουν να τους χαιρεστε!!

το προηγουμενο Σαββατο γυρισαμε απο τις διακοπες και δεν μπορεσα να μπω να γραψω ακομα στο τρεξιμο ειμαι,περασαμε ωραια αν και ταλαιπωρηθηκαμε λιγο με το δωματιο εγω που λετε η χαζη ακουσα μια κοπελα με 4 παιδια που γνωρισαμε περσυ μου ειχε πει οτι ειχαν ενα τελειο σπιτι ,μεγαλο κτλ τα καλυτερα λογια ελεγε ε λεω κι εγω ας κλεισω αυτο με τοσα καλα λογια πειστηκα ασχετως αν εμεις περσυ ειχαμε βρει το τελειο για τα δικα μου δεδομενα τωρα πως εννοει ο καθενας το τελειο δεν ξερω παμε κι εμεις και τι να δουμε ενα δωματιακι μια σταλια ο ενας πανω στον αλλο ουτε καν ενα μικρο διαδρομο να περναμε δεν ειχε, το μπανιο μικροσκοπικο ντουζιερα με καμπινα το μαρανε ουτε τα χερια να σηκωσεις να πλυθεις δεν μπορουσες αλλα το αποθεωμα ηταν το οτι δεν ειχε κλιματιστικο ,εγω απο το τηλεφωνο δεν ρωτησα για κλιματιστικο αφου πλεον ολα εχουν να μην τα πολυλογω με το που το ειδαμε παθαμε ενα σοκ κι εγω κι ο αντρας μου μεσα στα νευρα φευγουμε του λεω παμε να βρουμε αλλο ,ο αντρας μου το σκεφτοταν και τι θα της πουμε και ξερω γω αστο πανω μου του λεω φυσικα πηγαμε βρηκαμε αλλο μεγαλυτερο με κλιματιστικο ,κουζινα και με τα ιδια λεφτα συγνωμμη αλλα οπως κι αυτη ζει με αυτα τα λεφτα οπως μας ειπε  ετσι κι εμεις δεν τα εχουμε για πεταμα μονο λεφτα ζητανε τι παρεχουν στον κοσμο δεν κοιτανε τελοσπαντων την δευτερη μερα το πρωι πηγαμε στο αλλο κι ετσι ηρεμησαμε και περασαμε τελεια,ειχαμε και παρεα διπλα μας εκλεισα και το αλλο δωματιο και ηρθε ενα φιλικο μας ζευγαρι η κορη τους ειναι η αγαπημενη του Δημητρη σας εχω ξαναπει γιαυτην ,τα παιδια δεν εβγαιναν απο τη θαλασσα ειδικα ο Δημητρης λεπια εβγαλε ολη μερα μεσα μαυρακι εγινε χαχα οταν γυρισαμε πηγαμε στα Γιαννενα στα τζαμπο πηραμε λιγα σχολικα,τσαντα για τον Νικο και αλλα διαφορα και σπτι,την αλλη μερα ειχαμε εκλογες για τον συλλογο του χωριου,εβαλα υποψηφιοτητα και βγηκα πρωτη σε ψηφους ,δεν θελαμε ομως να αναλαβω εγω την προεδρια για να αποφυγουμε σχολια ξερετε πηρανε οικογενειακα το προεδριλικι κτλ αφου ειναι κι ο αντρας μου προεδρος στο χωριο κι ετσι ειμαι ταμιας,ολο το Δ.Σ, ειματε ατομα που ζουν στο χωριο κι ελπιζω οτι δεν θα εχουμε θεμα και θα μπορουμε να συννενοηθουμε εχουμε ηδη αρκετες ιδεες να υλοποιησουμε και καποιες παραδοσεις που ο προηγουμενος συλλογος δεν διατηρουσε γιαυτο και διαλυθηκε .....εχω κι αλλο τρεξιμο λοιπον φετος θα ασχοληθουμε πολυ με τα κοινα αφου σκεφτομαι να βαλω και στο νηπιαγωγειο ,αυτα τα νεα μας ολη τη βδομαδα δεν σταματησα  απο τη μια με τις δουλειες στο σπιτι,ενα σωρο πλυντηρια κι ακομη δεν σιδερωσα απο την αλλη με το συλλογο σταματημο δεν εχω χθες ειχε γενεθλια ο Γιωργακης μου εκλεισε τα 8 ο μικρουλης μου μεγαλωσε κι αυτο αντρακι εγινε και λεω να κανω και παρτυ το αλλο Σαββατο, αλλο απο εκει με τις ετοιμασιες.....σας κουρασα σεντοναρο απλωσα...

ακουστε διαλογο Δημητρης με την αγαπημενη του -Δημητρη,μαγαπας;-Ναι - Ε πες το μου να το ακουσω -Σαγαπω αλλα αγαπω και τη Μαρια -Ναι αλλα εμενα μαγαπας περισσοτερο ετσι δεν ειναι;-Ε αμαν εσεις οι γυναικες πια ναι σαγαπαω περισσοτερο...χαχαχα ακους εκεις τα ζουζουνια τι θα παθουμε ,ο δικος μου εντωμεταξυ μαζευει ολες τις μικρες τις ηλικιας του ασχετα αν η Μαρια ειναι μεγαλυτερη του και τις εχει ολες δικες του ακουτε χαρεμι θα κανουμε χαχαχα ο Νικος εντωμεταξυ της πηρε δωρο απο τα τζαμπο μου λεει τι λες κι εσυ μαμα που εισαι γυναικα τι να παρω ; χαχα πολυ γκομενοδουλειες αρχισαμε φετος

γεννησε και η κουμπαρα μου πηγα και τους ειδα ενας μπομπιρακος μια σταλια αχ ποτε ηταν τα δικα μου ετσι σαν να μην ηταν ποτε τοσο μικρα μου φαινεται...

Δημοσίευση

τα δικα σας τωρα

Αννα Μαρια περαστικα στον Αντρεα οντως φετος σας εχει ταραξει με τις ιωσεις τι καλοκαιρι κι αυτο ;η μικρη στρωνει με τον υπνο της; χθες κοιμηθηκε μια χαρα τοσες ωρες ,συλληπητηρια και ια τη θεια σου κριμα τοσο νεα η καημενη αυτα ειναι τα δυσκολα κι οχι οι παππουδες..ομιχλη καλοκαιριατικα πρωτη φορα ακουω κι εμεις εδω πολυ ζεστη βραζουμε στο ζουμι μας εμενα δεν με πειραζει και τοσο ομως ας βρασω λιγο καλοκαιρι δεν μας εκανε εξαλλου οτι κανει τωρα αν αρχισουμε με τις βροχες παλι ,ευτυχως στις διακοπες μας εκανε τελειο καιρο...

Μαγδουλα μια χαρα περνας με τις βολτουλες σου,πολυ φαι ρε κοριτσι που τα βαζεις;εγω στις διακοπες ασε χαλια δεν ενεργηθηκα τοσες μερες και φουσκωσα σαν μπαλονι ειχα απο την Κυριακη την Παρασκευη πηγα με αποτελεσμα να ματωσω και να ποναω ασε χαλια,τι διαβαζεις εγω διαβασα Μαντα στις διακοπες τη Λυκαινα και τον ερωτα σαν βροχη μου αρεσαν και τα δυο ειδικα το πρωτο,ειναι μια θεια του αντρα μου εχει ενα σωρο βιβλια και θα τα ξεκοκαλισω ολα βρηκα δανειστικη βιβλιοθηκη χιχι

Κατερινακι ωραια περνατε στο χωριο!!μια χαρα οι εκδηλωσεις εμεις σκεφτομαστε να κανουμε μια εκδηλωση για τα παιδια με διαφορα παλια παιχνιδια οπως τσουβαλοδρομιες κτλ ωραια θα ειναι ,το νυχακι πως ειναι;Κερκυρα πηγε και η κουνιαδα μου δεν σας ειπα αλλα τη βδομαδα που ελειπα κι εγω

Μαρινα με το καλο ο μπεμπουλης λοιπον ελα στο κλαμπ με τις αγορομανες χαχα να περασετε καλα στις διακοπες σας!!!

Χριστινακι που χαθηκες περιμενουμε νεα να περνας καλα!!

Ανθουλι κουραστηκες με τα πεθερικα ε! αντε θα πατε μονοι σας και θα ηρεμεησεις ,τα παιδια φυσικο ειναι να περνανε καλα ,τα δικα μου δεν θελεουν και πολλα ολη μερα στη θαλασσα και τιποτα αλλο το βραδυ πεφτουν ξερα ,που θα πατε μονοι σας;

Βασουλα κι ο δικος μου με τα δοντια αυτο κανει ,βαζει το αντιχειρα του φωναζουμε ολοι να το βγαλει αλλα οταν ξεχαστει το ξαναβαζει θα το κοψουν αρεγε ή θα χρειαστουμε σιδερακια πολυ με ανησυχει,θελω να τον παω και οφθαλμιατρο τον μικρο ανοιγοκλεινει τα ματια του ή κατι τον ενοχλει ή το εκανε συνηθεια, θα τον παω απο βδομαδα να τον δει ,εσυ πως τα πας με τη ζεστη;

ελπιζω να μην ξεχασα κατι τα λεμε παλι...

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσάκια!

Τι κάνετε;

Χτες ξεκίνησα να σας γράφω, αλλά ήρθε νωρίτερα η κοπέλα που περίμενα για επίσκεψη, και τα έκλεισα όλα! 

Ερημιές το καφενεδάκι μας...

Πώς περάσατε το Δεκαπενταύγουστο; Χρόνια πολλά, έστω και καθυστερημένα, και κυρίως στον Πανούλη της Ανθής και σ' εμένα! Δε νομίζω να γιορτάζει καμία άλλη ή να έχει κάποια άλλο εορτάζοντα; Απ' όσο θυμάμαι, όχι.

Που λέτε, εμείς το Δεκαπενταύγουστο περάσαμε ωραία, το πρωί πήγαν οι άντρες εκκλησία, το μεσημέρι στους γονείς μου για φαγητό και το απόγευμα βόλτα στην παραλία, φάγαμε παγωτό και μετά πήγαμε και σε ταβέρνα. Ο Αντρέας, απ' το μεσημέρι που πήγαμε στους γονείς μου (αυτός είχε πάει απ' το πρωί, μετά την εκκλησία), ήταν πάρα πολύ ανήσυχος και άτακτος. Δεν έφαγε ούτε μπουκιά φαγητό, και έκανε απίστευτες αταξίες και κυρίως, ιδιοτροπίες. Το βράδι στην ταβέρνα δεν κάθισε λεπτό, ούτε έφαγε τίποτα. Του λέγαμε να φάει και μας έλεγε "όχι, όχι όοοχι". Έμπαινε μέσα και ήθελε να παίξει με τα μουσικά όργανα που κρέμονταν απ' τους τοίχους. Τον σήκωνε ο άντρας μου κι έπαιζε με την κιθάρα και τα μπουζούκια, και μετά έρχεται και μου λέει "έλα να παίτσουμε με τα όγανα μαμά, είμαι μουσικός"!

Η Γεωργία πάλι, κοιμόταν συνέχεια! Την είχα σκεπασμένη με μια καλοκαιρινή κουβερτούλα, επειδή φυσούσε, κι ούτε που την καταλάβαμε καθόλου!

Χτες τρελάθηκα στις δουλειές: ετοίμασα κουλούρια γεμιστά με φέτα, ντομάτα και ελιά, καθάρισα, συγύρισα, επειδή, όπως σας είπα, περίμενα επισκέψεις. Κατά το μεσημέρι, μου στέλνει μήνυμα η μαθήτρια που σας έλεγα, που θα ερχόταν με τη γραμματέα του σχολείου και μου λέει ότι δε θα έρθει επειδή δουλεύει. Δουλεύει καθαρίστρια σε ενοικιαζόμενα δωμάτια, και την πήραν τηλέφωνο να πάει για δουλειά τελευταία στιγμή. Τελικά ήρθε η γραμματέας με το γιό της, που είναι στην ηλικία του Αντρέα και παίξανε αρκετή ώρα. Είχαν πολλή πλάκα, τον έπιανε ο Αντρέας απ' το χέρι και τον πήγαινε στο δωμάτιό του για να πάρουν παιχνίδια, παίζανε μπάλα, αυτοκινητάκια, κ.λπ. Λίγο αργότερα ήρθε και μια άλλη φίλη μου, που με πήρε τηλέφωνο χτες αν μπορούσαμε να περάσουν για να μας χαιρετήσουν. Έχει τρία παιδιά και φαντάζεστε τι έγινε! Ένας χαμός! Με το μικρό της γιό, που είναι 4.5 χρονών, ο Αντρέας πάντα σκοτώνονται όποτε συναντηθούν. Χτες σε κάποια φάση τσακώνονταν για ένα παιχνίδι. Τραβούσε ο ένας απ' τη μία κι ο άλλος απ' την άλλη. Τελικά το άφησε ο Αντρέας, επειδή ως πιο μικρός είναι και πιο αδύνατος, και ξέσπασε σε κλάμα. Έρχεται σ' εμένα και μου λέει "θέλω να τον τομάτσω" (τρομάξω). Πηγαίνει κατά πάνω του και του κάνει πολλές φορές "χχχχχχ", όπως κάνουν οι αγριεμένες γάτες!!!!!! Πώς του ήρθε αυτό;;!!!

Του άρεσε πάρα πολύ πάντως που ήρθαν τα παιδάκια και παίξανε. Άλλο παιδί ήταν!

Σας αφήνω, γιατί γκρινιάζει η μικρή.

Θα επανέλθω με σχόλια.

Δημοσίευση

Άντε, ευτυχώς κοιμήθηκε!!

Εγώ νυστάζω, βασικά δε νυστάζω, ζαλίζομαι, γιατί τρεις μέρες κουράστηκα πολύ και ξυπνάω και χαράματα, αλλά τώρα αποκλείεται να κοιμηθώ αν ξαπλώσω. Θέλω να κάνω και σίδερο, αλλά δεν ξέρω αν έχω το κουράγιο...

Μάγδα με γεια το μαλλάκι!

Χιχι, κι εμένα η κομμώτρια που πηγαίνω συνήθως είναι πολυλογού και με τρελαίνει! Τις πιο πολλές ώρες, μου λέει για τη μικρή της κόρη, η οποία σπούδασε κομμωτική στο Λονδίνο και το έχει πολύ με την κομμωτική, είναι τρελλαμένη, και συνέχεια μου την παινεύει!

Αυτή που πήγα τις προάλλες ήταν πολύ σιωπηλή, σε σημείο που ένιωθα και λίγο άβολα. Κι εμάς γειτόνισσα είναι, λίγο πιο κάτω απ' το σπίτι μας. 

Κι εγώ στη μάνα μου δε λέω πολλά για αρρώστιες, κ.λπ., γιατί φέρνει την καταστροφή. Όταν ήμουν έγκυος στον Αντρέα και είχα συνέχεια μολύνσεις, δεν της είχα πει τίποτα, για να μη με πρήζει, και σε κάποια φάση κάτι ξέφυγε του έξυπνου του άντρα μου και μετά με τρελάνε. Σ' αυτήν την εγκυμοσύνη δεν είχα πει τίποτα για την κύστη που είχα στην αρχή, και διάφορα άλλα.

Καλά, το βράδι έμεινε η πεθερά μαζί σου όταν γέννησες; Χαχα! Εμένα δεν έμεινε κανείς, ούτε καν τέθηκε τέτοιο θέμα! Άλλωστε, είχα τις νοσοκόμες να πηγαινοέρχονται συνέχεια.

Κι εμάς ο Αντρέας έκανε βρογχιολίτιδα 2.5 μηνών και νοσηλεύτηκε μια βδομάδα. Έκτοτε είναι φιλάσθενος, αλλά νομίζω ότι όλα τα παιδιά έτσι είναι. Είτε αρρωστήσουν πολύ μικρά είτε όχι, είτε θηλάσουν είτε όχι, τις αρρώστιες δεν τις γλιτώνουν.

Ποια η διαφορά παράθυρων από τζάμια; Δηλαδή τα κουφώματα κάνετε; 

Καλέ, μόνο οι κόρες χορεύουν; Και τα αγόρια χορεύουν! Ο Αντρέας είναι μεγάλος χορευταράς και πιάνει και το ρυθμό! 

Εγώ πάλι δεν είμαι ιδιαίτερα κοινωνικός άνθρωπος. Σπάνια να πάω κάπου και να καταλήξω με παρέα. Ο Αντρέας πάλι, καμία σχέση, όπου πάει γίνεται φίλος με όλα τα παιδιά (και με τους μεγάλους μη σας πω!).

Ποιο βιβλίο σου χάρισαν; Κι εγώ διάβασα πάρα πολλά αυτές τις μέρες. Τρία βιβλία σε πεντέξι μέρες. Τώρα άρχισα τον "Άγιο της μοναξιάς" της Ιωάννας Καρυστιάνη. Από την Τετάρτη, διάβασα άλλα δύο. Αύριο-μεθαύριο θα ξαναπάω στη Δημοτική Βιβλιοθήκη!

Εσένα ο Βασίλης σου λέει ότι είσαι η πιο τέλεια μαμά, εμένα προχτές που ξαπλώσαμε για να κοιμηθούμε, μου κάνει "νομίζω βγιωμάς λίγο. Πγιέπει ν' αλλάτσεις πγιόσωπο". Ντόινγκ!

Κατερίνα, σεντόναρους κι εσύ άπλωσες!

Καλά, απαράδεκτο το πρώτο δωμάτιο που κλείσατε. Ευτυχώς που τακτοποιηθήκατε τελικά!

Τα κοινά τα έχετε πάρει εργολαβία οικογενειακώς, χιχι! Μια χαρά! Τι κάνετε δηλαδή στο σύλλογο;

Να σου ζήσει ο Γιωργάκης!

Κι εγώ τώρα που συνήλθα απ' την καισαρική, κάνω αρκετές δουλειές, δε θέλω ν' αφήσω το σπίτι πάλι στην τύχη του. Από τότε που ήρθε η γυναίκα, την περασμένη βδομάδα, το διατηρώ σε αρκετά καλή κατάσταση νομίζω.

Πολύυυυ γέλιο τ' αγόρια σου με τις αγαπημένες σου, ειδικά ο Δημήτρης!!! Χαχαχαχαχα!

Κι εμένα η Γεωργία μου φαίνεται πολύ μικρούλα, κι ο Αντρέας μπροστά της γίγαντας! Αφού κι ο αδελφός μου, προχτές που μιλούσαμε απ' το σκάιπ, έβλεπε τη Γεωργία που την κρατούσα αγκαλιά, και μετά του γυρίζω τον υπολογιστή στον Αντρέα, που κυλιόταν στο πάτωμα, και μου λέει "πωπω, τεράστιος έγινε αυτός"!

Η Γεωργία κοιμάται αρκετά το βράδι. Κοιμάται μετά το μπάνιο, κατά τις δέκα-δέκα και μισή, και μετά ξυπνάει κατά τις έξι-εξήμιση. Αργεί, όμως, πολύ να ξανακοιμηθεί, κι αυτό με ταλαιπωρεί αρκετά. Δηλαδή, θα προτιμούσα να ξυπνούσε κατά τις τρεις, να θήλαζε, να ξανακοιμόταν, έστω και σε ένα δίωρο, και να ξυπνούσε ξανά κατά τις δέκα. Πιο πολύ θα με βόλευε αυτό, απ' το να σηκώνομαι απ' τις έξι... Χτες νύσταζα τόσο πολύ, που όπως την κρατούσα το πρωί στον ώμο μου, παραλίγο να μου φύγει προς τα πίσω. Τελικά την ανέλαβε ο άντρας μου, και λαγοκοιμήθηκα για λίγο ακόμα.

Εμάς εδώ η ζέστη είναι αφόρητη, γιατί συνδυάζεται και με τρομερή υγρασία, εξ ου και η ομίχλη τις προάλλες το πρωί... Όταν δε, δε φυσάει, άσε, άσε, καλύτερα...

Αυτό με το αντίχειρα είναι τόσο σοβαρό ρε κορίτσια; Κι εγώ το έβαζα, αλλά δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα με τα δόντια. Οκ, είναι κάπως ασύμμετρα, αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με το δάχτυλο που πιπιλούσα. Ευτυχώς ο Αντρέας δεν είναι του πιπιλίσματος, και ούτε κι η Γεωργία, όπως δείχνουν τα πράγματα.

Σας αφήνω, μήπως και κάνω και λίγο σίδερο, γκρρρ... 

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσια!πολλη ερημια επεσε εστω κι αν ελειπα απ την Πεμπτη!

Αννα μαρια χρονια σου πολλα!Ανθη μου να σου ζησει ο Πανουλης σου!Κατερινακι να χαιρεσαι το Γιωργακη σου!

Αννα μαρια ευτυχως περασε στον Αντρεα η διαρροια!μας τρελανε η ζεστη και η υγρασια αυτες τις μερες!ειδικα τα ξημερωματα στις 14 αυγουστου εκλεισε το ρευμα στις 3μιση τα ξημερωματα για μια ωρα και νομιζα θα εβγαινε η ψυχη μου!ειχε πολλη υγρασια και ηταν πολυ αποπνικτικη η ατμοσφαιρα!

Μαγδουλα με γεια το μαλλακι...αντε θα λειψεις κι απ τη δουλιτσα αλλα θα ξεκουραστεις στις διακοπες!ο Βασιλακος σου εχει τρελο ερωτα μαζι σου!

Κατερινακι ωραια περασατε...ευτυχως βρηκατε αλλο δωματιο γιατι το ορωτο θα ητανε πολυ αβολο για σας!γκομενοδουλειες απο τωρα τα αντρακια σου...ποιος σε πιανει με 3 νυφουλες:)εγω βαριεμαι το πακεταρισμα και το ξεπακεταρισμα στις διακοπες!

Μαρινακι αγοραρο παλι ε? Γερο να ειναι πανω απο ολα και να δεις οτι ο Αντωνακης σου θα τον λατρεψει.

Δημοσίευση

Στα δικα μας τωρα...πηγαμε το χωριο απο την Πεμπτη το απογευμα και επιστρεψαμε χτες το απογευμα!αυτες τις μερες εχει πολλη κοσμο το χωριο ολοι οι αποδημοι πηγαινουν στο χωριο τετοιες μερες!η μικρη δεν μας ταλαιπωρησε καθολου..η γειτοια ηταν γεματη μωρα και ολη τη μερα παιζανε.πηγαινανε και τα βραδια κατω στην πλατεια του χωριου που ειχε τομπολα, τραγουδια, διαγωνισμους!στις 16 ηρθε και η πρωτοκουμπαρα μου με τον αντρα της και το παιδακι της στην Παναγια Του Κυκκου και προσκυνησαν μετα πηγαμε ολοι μαζι για φαγητο στην πεθερα μου και το απογευμα για φραπε κατω στο κεντρο.

Αφησα τελευταια τη μερα του 15υγουστου...θα μου μεινει αξεχαστη για χρονια...!μαζευτηκαμε για φαγητο στην πεθερα μου.τα τρια της παιδια..ο ενας δεν ηρθε γιατι η συννυφαδα μου μολις εμεινε εγκυος το 4ο μωρο και ταλαιπωρειται με ζαλαδες κι αναγουλες!φαγαμε το μεσημερι και κατα τις 3 η μικρη νυσταξε και πηγα κατω στο δωματιο να την κοιμισω.ο κουνιαδος μου με τη γυναικα του και το μωρο τους αγορακι 11 μηνων εφυγαν κι αυτοι.πανω εμεινε ο πεθερος μου η πεθερα μου και ο κουνιαδος μου που ειναι χωρισμενος!κατα τις 4 ακουγονταν φωνες και ξυπνησα.ακουγα τον κουνιαδο μου να φωναζει και καρεκλες να πεφτουν στο δρομο!ετρεξα αμεσως εξω και βρισκω τον αντρα μου στα σκαλια να του λεει εγω θα πιασω τη γυναικα μου και το μωρο μου και θα φυγω.λεω στον αντρα μου τι παθατε?μου λεει μπες στο αυτοκινητο θα φυγουμε του λεω τωρα να ξυπνησει το μωρο...ο αλλος να φωναζει να φυγετε καιννα σπρωχνει τα πεθερικα μιυ πανω στα σκαλια για να τρεξει να φτασει τον αντρα μου να τον κτυπησει...του λεω σαββα πηγαινε μεσα...ο αντρας μου δεν του απαντουσε τιποτε αυτος να επιμενει σηκωσε το τραπεζι το εριξε κατω τις καρεκλες μεσα στους δρομους...τιυ φωναζε η γειτονια σταματα τιποτα...τελικα λυγισαν τα ποδια μου κι εχασα τις αισθησεις μου!μου εφεραν νερο με μεταγεραν μεσα στο δωματιο και εβαλαν ανεμιστηρα απεναντι μου.αυτος,ο κουνιαδος μου,ετρεξε μπηκε στο αυτοκινητο κι εφυγεπηγε στο διαμερισμα του στη Λευκωσια.

Ο αντρας μου ηταν ολοκιτρινος απ τα νευρα...ο κουνιαδος μου ειχε πιει πολλη ποτο αρχισε να αντιμικα στους γονεις του και του λεει ο αντρας μου σταματα τι σου φταινε τα πλασματα,δεν θα μου πεις τι θα κανω ειπε στον αντρα μου εσυ με κατεστρεψες...και του λεει ο αντρας μου πως?με εβαλες και αγορασα ενα τρακτερ και χρωστω 50000 του ειπε!και του ειπε ο αντρας μου δεν ειμαι εγω που σου ειπα να το πιασεις...και εκτος αυτου εγω του ειπε σου δωσα πολλες δουλειες που ειχε ο πεθερος μου να τις κανεις εσυ γιατι δεν εχουμε εμεις αυτο το μηχανημα...κι αρχισε να ριχνει καρεκλες και τραπεζια και να επιτιθεται στον αντρα μου και του λεει ο αντρας μου φερε το μηχανημα να το αγορασω εγω και να σου δωσω τα λεφτα εφοσον κες πως σε κατεστρεψα!κι αρχισε να του λεει οτι αυτον δεντον νοιαζει τιποτα κι οτι ειναι αλητης ενω εμεις εχουμε οικογενεια κ μωρα.τοτε του ειπε κ ο αντρας μιυ οτι εμεις θα σηκωστουμε να φυγουμε και φωναζε αυτος να φυγετε και τοτε του πε ο πεθερος μου δεν θα φυγουν αυτοι αλλα εσυ...μας εκανες ανω κατω.το πως συγκρατηθηκε ο αντρας μου ενας Θεος ξερει...!αν δεν εβγαινα εξω και να χασω τις αισθησεις μου στα σκαλια θα γινοταν χαμος.ακομα και τωρα που γραφω ειμαι συγκλονισμενη.τρεμω....!αυτος καθε φορα που μαζευεται ηοικογενεια με ενα απ τα αδελφια θα τσακωθει.τα Χριστουγεννα τσακωθηκε με τον μεγαλο αδελφο, το Πασχα με τον 3ο αδελφο,τωρα με τον ααντρα μου.οκ εχει προβληματα,ειναι ο μονος?με το ποτο και τους τσακωμους θα βρει τις λυσεις?παντως απ οτι μου παν και τα πεθερικα μυ το τελευταιο διαστημα εχαεε τον ελεγχο...παει στα καφενεια πινει και καθε βραδυ με καποιον τσακωνεται!

Θα φευγαμε απ την ιδια ωρα αλλα εκλαιγαν τα πεθερικα μου και μειναμε...αλλα μας εκανε ολους ανω κατω!καθε φορα που εχει τραπεζι η πεθερα μου κατι θα κανει για να τα χαλασει!

Δημοσίευση

Καλησπέρα Κοκονες μου χρόνια πολλά κ καλά Άννα Μαρία μου υγεία κ ευτυχία

στον Παναγιώτη ανθουλη χαρές εύχομαι ολόψυχα κ στο γιωργακι να τον καμάρωνεις κατερινουλα μου

Εμείς Πσκ όλο γυρνάγαμε γιαυτο κ έριξα μαύρη πέτρα βόλτες θάλασσα εκδρομουλα ξεσκάσαμε απίστευτα

Επιτέλους δεν είμαι ποια γάλακτος μετά από 800 μπάνια καιρός ήταν έγινα γύφτακι Χάχα

Καλε Βασουλα ξινη σας την έβγαλε την εκδρομή ο παλιάνθρωπος είναι δυνατόν να πετά τα έπιπλα!!!!!

Αφού δεν επαθες κ τίποτα στην κατάσταση σου ντροπή του του ανεγκέφαλου όσο κ αχτί να σας έχει όχι να σας σκοτώσει κιόλας...

Μακριά του γιατί το πιοτό κάνει άσχημα πράγματα εμάς η μαμά μου είχε ένα τρίτο ξάδερφο κ είχε θέμα νοσηλευτικέ κ έγινε καλα

ευτυχώς

κάποτε σε κρίση είχε παει να πνίξει ένα φίλο μου θυμάμαι θα πήγαινε βόρεια για ένα ταξίδι ο φίλος μου κ λέει στη μαμά μου θα σας πάω εγώ με το αμάξι στο χωριό μιας κ πάω μη ταλαιπωρηθειτε τη μαμά κ τον ξάδερφο της

Στη διαδρομή συνοδηγός αυτός ήπιε σάλταρε ζητάγε κ άλλο ποτό κ δεν είχαν κ έκανε χαμό

Άννα Μαρία μου άρχισε κ στρώνει η Γεωργία στον ύπνο βρε να ξύπνα μόνο μια φορά μια χαρά είναι φτου φτου

Είχες κ τις επισκέψεις σου μια χαρά μου αρέσει να χω κόσμο στο σπίτι!!!

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσάκια!

Τι κάνετε;

Εμείς σήμερα τα έχουμε παίξει! Η Γεωργία κάνει απεργία στον ύπνο! Ευτυχώς τώρα κοιμήθηκε, αλλά δεν ξέρω για πόσο. Ξύπνησε εφτάμιση το πρωί, κι από τότε κοιμήθηκε ελάχιστα, μισή ώρα, ένα τέταρτο, σποραδικά μέσα στη μέρα. Εγώ να τρέχω ανάμεσα στη Γεωργία, στον Αντρέα και στις δουλειές. Ιστορίες καθημερινής τρέλας: να μαγειρεύω με τον Αντρέα να με "βοηθά" (= να παίρνει το καθαρισμένο ρύζι και να το βάζει σ' ένα μικρό βαζάκι, να προσπαθεί να φάει ντομάτα με κουτάλι και να του πέφτουν στο πάτωμα και η ντομάτα και το κουτάλι), κι η Γεωργία να τσιρίζει στο πορτ μπεμπέ. Ο άντρας μου σε εξωτερικές δουλειές. Μετά, να προσπαθώ να σκουπίσω, ο Αντρέας να μου ζητά να του βάλω ένα βιντεάκι στον υπολογιστή (ενώ ξέρει να τον χειρίζεται) και η Γεωργία να τσιρίζει στο πορτ μπεμπέ. Ευτυχώς ο άντρας μου ήταν σπίτι και τους ανέλαβε...

Το μεσημέρι, πήγε ο άντρας μου τον Αντρέα βόλτα μισή ώρα για να κοιμηθεί, τον βάζει στο κρεβάτι, και δέκα λεπτά μετά τον πιάνει βήχας που δε σταματούσε, με αποτέλεσμα να ξυπνήσει... Εγώ σφουγγάριζα το γραφείο εκείνη την ώρα, και με το που τελειώνω, αρχίζει κι η Γεωργία τη γκρίνια, που εκείνη την ώρα κοιμήθηκε για πολύ λίγο.

Σε λίγο θα πάμε παιδική χαρά, που τη ζητάει ο Αντρέας απ' το πρωί!

Βάσω, άιντε άιντε ο κουνιάδος... Πολύ προβληματικός... Κι έλεγα ότι ήταν προβληματικοί οι δικοί μου κουνιάδοι. Μήπως είναι μαθητής εσπερινού σχολείου; :P Γιατί μου θυμίζει τους μαθητές μου! Θα πρέπει να δει κάποιον ειδικό, αλλά για να φτάσει σ' αυτό το σημείο, θα πρέπει να παραδεχτεί ότι έχει πρόβλημα.

Μάγδα μια χαρά περάσατε!

Η Γεωργία το βράδι κοιμάται σερί από την πρώτη μέρα που ήρθαμε σπίτι. Χτες βράδι ξύπνησα κατά τις τέσσερις παρά, κι άκουσα κάτι σπλιάτς, πρρρρρρ. Έκανε κακά η κυρία, άρχισε και λίγο γκρίνια, οπότε σηκώθηκα, την άλλαξα, τη θήλασα και σε σαράντα λεπτά περίπου ξανακοιμήθηκε. Στις εφτά και εικοσιπέντε ξύπνησε ο Αντρέας και περίπου ένα τέταρτο μετά, ξύπνησε κι η Γεωργία...

Μας έστειλε δέμα κι η πεθερά. Μαντέψτε! Για σκεφτείτε λίγο... Ναι! Το βρήκατε! Για τον άντρα μου δύο ζευγάρια κάλτσες, δύο σώβρακα, ένα φανελάκι. Για μένα ένα ζευγάρι πυτζάμες, δύο δαντελένια βρακιά σε πολύ διακριτικά χρώματα: φούξια και πορτοκαλί, φωσφοριζέ και τα δύο. Ένα σετάκι καλοκαιρινό για τον Αντρέα, ρουχαλάκια για τη Γεωργία, και κάτι βιβλιαράκια και μπαλόνια για τον Αντρέα. Τα βιβλιαράκια πολύ ωραία, είναι παραμύθια με αυτοκόλλητα, και απασχολήθηκε αρκετά μ' αυτά! 

Σας αφήνω, ξύπνησεεεεεεε. Κοιμήθηκε κανένα τέταρτο το πολύυυυ... Γκρρρρρ... 

Δημοσίευση

Αννα μαρια φουξια κ πορτοκαλι καλοκαιρινα καλε τι γκρινιαζεις χαχαχα μεγειες μεγειες

Οταν σας διαβαζω ολες με δυο κ τρια τεκνα αναθεωρω τελειος για το δευτερο χαχαχα

Κατερινακι ευτυχως βρηκατε αλλο ξενοδοχειο τραγικο να πας διακοπες κ να περασεις χαλια λογω διαμονης εγω στο ξενοδοχειο ειμαι πολυ απαιτητικη σε δυο θεματα καθαριοτητα κ οτι πληρωνω να λαμβανω γενικα ομως παντα κλεινουμε πολυ καλα ξενοδοχεια οποτε δε μου χει τυχει να μεινω δυσαρεστημενη ποτε

Αλλα στανταρ θα φευγα αν δε με καλυπτε

Αυριο παω τηνο αυθημερον πρωι κ γυρναω βρΑδυ ο μικρος στην πεθερα ο συζηξ ηθελε να μεινουμε κιολας εγω παλι οχι χωρις το μικρο αυτος ναι αρα βρηκαμε μεση λυση αυθημερον χωρις ομως το παιδι

Θα νοικιασουμε μηχανη θα κανουμε ενα μπανιο θαλασσα φαι καφες εκκλησια κ πισω..

Αυτα τα νεα μου εμενα

Φιλια σε ολες ξυπνησε το παπακι μου

Δημοσίευση

Κοριτσάκια μου, είμαι Κεφαλονιά!Μπήκα να σας πω ένα γεια. Διάβασα τα νεάκια σας, αλλά δεν θα σχολιασω σήμερα. Η ώρα είναι περασμένη και λέω να πάω να κοιμηθώ για να μην ξυπνήσω πάλι μεσημέρι...χιχιχιχι.Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές για τον Πάνο μου! Άννα Μαρία, χρόνια πολλά και σε σένα! Κατερινάκι, να χαίρεσαι το γιόκα σου! Φιλάκια πολλά!

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε;

Εγώ νυστάζω τρομερά.

Η μικρή χτες δεν κοιμήθηκε σχεδόν καθόλου. Πήγαμε παιδική χαρά το απόγευμα, στο αμάξι δεν κοιμήθηκε, στην παιδική χαρά δεν κοιμήθηκε, κοιμήθηκε στο δρόμο του γυρισμού και ξύπνησε δέκα λεπτά μετά. Πιο αργά την κάναμε μπάνιο, κοιμήθηκε, την πάω στο δωμάτιο, ξυπνάει. Τη θηλάζω, τελικά κοιμήθηκε κατά τις εντεκάμιση-δώδεκα παρά. Γύρω στις πεντέμιση ξύπνησε, τη θήλασα και κοιμήθηκε κατά τις εξήμιση-εφτά παρά. Κοιμάμαι κι εγώ, κατά τις εφτά και κάτι άρχισε γκρίνια... Δεν ξυπνούσε, απλά γκρίνιαζε και ξανακοιμόταν, αλλά άντε να κοιμηθώ εγώ. Λίγο μετά ξύπνησε κι ο Αντρέας. Μετά η μικρή κοιμόταν μέχρι τις εννιά και τέταρτο περίπου, αλλά εγώ δεν μπόρεσα να ξανακοιμηθώ. Τώρα έχω ένα κεφάλι οκτακόσια κιλά και ζαλίζομαι. Ουφ, δεν μπορώ, κομμάτια είμαι...

Σήμερα κλείνει ενός μήνα! Φαίνεται είπε να μας κεράσει λίγη αϋπνία...

Μάγδα πώς και θα πάτε Τήνο αυθημερόν; Γιατί δεν παίρνατε και το Βασίλη; Πόσες ώρες είναι από Αθήνα;

Ανθή Κεφαλονιά, τέλεια!!! Καλά να περνάτε!!! 

Σας αφήνω, πολλά φιλιά!

Δημοσίευση

Α, εν τω μεταξύ, με το θέμα της πάνας είμαστε τελείως στάσιμοι. Ο Αντρέας είναι πολύ αρνητικός στο να φορέσει βρακάκι. Τον ρωτάω αν θέλει να βάλει βρακάκι με τον Τόμας το τρενάκι που το λατρεύει, και μου λέει "όχι, καλύτε-α πάνα". Τον ρωτάω αν θέλει να κάνει κακά και τσίσα στην τουαλέτα, που είναι μεγάλο παιδί, να κάνει όπως ο Αντρέας που είχε έρθει τις προάλλες, κ.λπ., και λέει "όχι, στην πάνα θέλω". Δε θέλω να τον πιέζω, γιατί δεν είναι και λίγο το σοκ με τον ερχομό της Γεωργίας στο σπίτι. Μπορεί να μην εκδηλώνει ακραία ζήλεια, αλλά δεν είναι κι εύκολο να συνηθίσει τη νέα κατάσταση. Μου φαίνεται ότι του χρόνου θα τις κόψει τις πάνες...

Βάσω, εσύ τι έκανες μ' αυτό το θέμα;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...