Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Ουφ, τελικά η Γεωργία μια χαρά με άφησε να ξαπλώσω, αλλά θυμήθηκαν μεσημεριάτικα να με πάρουν όλοι τηλέφωνο. Αρχικά με πήρε μια μαθήτριά μου, μετά η κουμπάρα μου και τέλος από την κλινική για να μου πουν ότι έλαβαν τα αποτελέσματα των αναλύσεων που είχα κάνει, και ο γιατρός είπε να παίρνω διπλό σιδηρό για δύο μήνες. Φαντάζομαι το σίδηρό μου θα είναι υπό του μηδενός για να πει τέτοιο πράγμα...

Μάγδα κι εγώ σιδέρωσα ένα πλυντήριο, κι έχω άλλο ένα. Παίρνουμε και στη μάνα μου ρούχα για σίδηρο, αλλά τώρα προτιμώ να τα κάνω εγώ. Με το σίδερο δεν κουράζομαι, άλλες δουλειές με κουράζουν, π.χ. το πλύσιμο των πιάτων ή το σφουγγάρισμα.

Άντε ρε, και ο Βασίλης βλέπει αυτά τα χαζά; Νόμιζα ότι μόνο ο Αντρέας χαζεύει με τέτοια!

Ο Αντρέας πετάει συνέχεια πράγματα απ' το μπαλκόνι, Ελπίζω να πιάσουν οι τιμωρίες με την Πέππα. Εμάς πάντως, δεν ακούει ποτέ και κανέναν. Είναι πολύ ξεροκέφαλος. Όταν θέλει να κάνει κάτι, απλά μας γράφει.

Κι εμείς όποτε βγούμε κυνηγούμε τον Αντρέα. Δεν υπάρχει περίπτωση να καθίσει στη θέση του, γι' αυτό είναι πάρα πολύ κουραστικό να βγαίνουμε σε καφετέριες, κ.λπ. 

Ακόμα είναι νωρίς να φεύγω και να αφήνω τη μικρή. Δεν έχει σταθερές ώρες θηλασμού. Άσε που ακόμα δε θέλω να οδηγήσω. Και το κυριότερο είναι ότι θα πρέπει να κυνηγώ τον Αντρέα συνέχεια, γιατί ανεβαίνει σε τσουλήθρες, κ.λπ. και είναι πολύ επικίνδυνος, κι αυτό ακόμα δεν μπορώ να το κάνω. Τώρα τον πήγε παιδική χαρά, ελπίζω να συνεχιστεί αυτό.

Εγώ να δεις πόσα δώρα της πεθεράς έβαλα κατευθείαν σε σακούλες στην ντουλάπα... Ευτυχώς ό,τι έχει στείλει για τον Αντρέα ήταν καλό και το χρησιμοποιήσαμε. Πάντως τα μοκασίνια της πεθεράς σου δεν παίζονται. Μόνο που τα φαντάζομαι τρομάζω!

Η Γεωργία όντως είναι για φάγωμα! Είναι μια γλύκα. Την κρατάμε στα γόνατα με το κεφάλι στις χούφτες μας, και μας κοιτάει στα μάτια. Παίρνει κάτι εκφράσεις, άλλο πράγμα! 

Αλλά τα πατουσάκια στα λεχούδια, μπρρρ... Μου θυμίζουν πόδια βατράχων. :P :P :P

Σας φιλώ κόρες!

• Απαντήσεις 1.2k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Γεια σας φιλενάδες μου! Μια χαλαρή μέρα και η σημερινή. Το απόγευμα πήγαμε βολτίτσα στο Μοναστηράκι και μετά σε μια πλατεία στην περιοχή που μενουμε. Μετρώ μέρες για να πάμε Ρόδο. Αυτό που με άγχωσε βέβαια είναι ότι πήρε η πεθερά μου και άρχισε να λέει ότι πονάει η μέση της, ο αυχένας της κλπ. Είπα στον άντρα μου πως όταν πάμε εκεί θα τη δούμε και με πατερίτσες. Έλεος δηλαδή. Τόσο καιρό περίμενα να πάμε και να έχω κι εγώ μία βοήθεια και αυτή κάθε μέρα μας λέει ότι είναι και χειρότερα. ΓΚΡΡΡΡ.

Άννα Μαρία, γέλασα πολύ που παρομοίασες τα ποδαράκια των μωρών με πόδια βατράχων.Χαχαχαχαχα. Εγώ (σαν τη Μάγδα) λατρεύω πατουσάκια μωρών! Θέλω να τα φιλάω συνέχεια! Είδες που ο άντρας σου τον πηγαίνει βόλτες τον Αντρέα;; Αργεί λίγο να πάρει μπρος, αλλά παίρνει στο τέλος! Αυτό έχει σημασία.

Μια χαρά μωράκι είναι η Γεωργία σου! Ήσυχο και καλόβολο!

Μαγδούλα, τελικά μοιάζουμε πολύ! Να δω πότε θα καταφέρουμε να πιούμε ένα καφεδάκι παρεούλα. Ξέχασα να σου πω την προηγούμενη φορά ότι κι εγώ λατρεύω λουκουμάδες με σοκολάτα!

Η Αλεξάνδρα τι κάνει; Μιλάτε;

Βασούλα, πολύ επικίνδυνα τα φουσκωτά όταν είναι μέσα μεγαλύτερα παιδάκια. Είχα πάει λούνα παρκ τα παιδιά και έβαλα την Αλεξάνδρα σε ένα φουσκωτό γιατί δεν υπήρχε άλλο παιδάκι μέσα. Σε κάποια φάση μπούκαραν 2 μεγάλα και άρχισαν να πηδάνε τόσο που νόμιζα ότι θα την τσαλαπατήσουν την μικρή. Βούτηξα μέσα να την αρπάξω!

Τέλειες οι τιμές στο μαγαζί που πήγατε! Ευκαιρίες!Με γεια τα καινούρια πραγματάκια του μπέμπη σας!

Κατερινάκι, συλλυπητήρια για τον παππούλη σου. Πολύ σημαδιακό το όνειρο που είδες..

Αυτά τα νέα μου και για σήμερα γλυκούλες μου! Πολλά φιλάκια!

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια!

Αννα μαρια αν σου πω οτι και η Ιωάννα βλεπει αυτα τα βιντεακια με τα κιντερ και τα βιντεακια με πλαστελινες θα γελας! Ολα τα μωρα τα ιδια κανουν τελικα! Η Γεωργια σας μαγεψε...πως ειναι τωρα που εχεις και κορη? Η ακομα ειναι αρχη κι ολα μοιαζουν ιδια?

Μαρινακι ζωηρουλης κι ο Αντωνακης...σε αυτη την ηλικισ ολα τοσο δραστήρια είναι!

Μαγδουλα τελειωσε και γμη αδειουλα...την απολαυσες ομως! Θα πιασεις και Αυγουστο αδεια ναι?

Ανθη μου η πεθερα σου τωρα βρηκε να αρχίσει να παραπονιέται? Έλεος. ..! Οντως εχει προβλημα με τον αυχένα της?

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσάκια! Τι κάνετε;

Εγώ εδώ, είμαι μόνη μου στο σπίτι και με τα δύο παιδάκια! Ευτυχώς η Γεωργία κοιμήθηκε, κι ο Αντρέας παίζει και σιγοτραγουδάει! Φυσικά έχει πετάξει τα πάντα στο πάτωμα, μεταξύ τους και τις μαξιλάρες του καναπέ... 

Ουφ, χτες βράδι κάτι με τσίμπησε στο γόνατο, και μέχρι το πρωί φούσκωσε όοολο το γόνατο.. Μιλάμε είναι όλο το γόνατο κατακόκκινο... Έβαλα φουσικορτ, ελπίζω να περάσει γρήγορα.

Ανθή κι η μάνα μου είναι όπως η πεθερά σου. Κάθε φορά που τη χρειαζόμαστε, αρρωσταίνει. Όταν γέννησα τον Αντρέα έπαθε αρρυθμίες και τώρα έχει τη μέση της. Τουλάχιστον, δεν το κάνει στα ψέματα, δεν ξέρω η πεθερά σου...

Εμένα στα νεογέννητα και γενικώς στα μωρά, μου αρέσουν τα μαγουλάκια! 

Ελπίζω να τον πάει και σήμερα κάπου ο άντρας μου τον Αντρέα. Είναι ένας παιδότοπος που κάθε Τρίτη έχει δωρεάν είσοδο για τα παιδιά, για να δούμε... Θα τον πάει; Θέλω να τον πάει και θάλασσα, αλλά αυτό για τον άντρα μου ισοδυναμεί με μετανάστευση στη Γη του Πυρός.

Βάσω κατάλαβα, όλα τα παιδιά τις ίδιες χαζομάρες βλέπουν. Πάλι καλά, γιατί νόμιζα ότι είχα χαζό παιδί που καθόταν και χάζευε όλες τις βλακείες!

Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω καμία διαφορά ανάμεσα στο αγόρι και στο κορίτσι. Όλα ίδια είναι, μόνο που νομίζω η Γεωργία είναι ακόμα πιο εύκολο παιδί απ' τον Αντρέα, που κι αυτός είναι εύκολος.

Το μαγαζί που πήγατε είναι το New Baby City; Γιατί κάτι είδα που δημοσίευσες στο facebook. Κι εμείς από εκεί πήραμε σχεδόν όλα τα πράγματα για τον Αντρέα, και τώρα ό,τι χρειαστήκαμε. Πάντως στη Λάρνακα δεν έχει τέτοιες προσφορές, γκρρρ... 

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσια!!!!τι κανετε??εμεις πηγαμε βολτουλα στη γειτονια για ψωνια με το καροτσακι ο Αντωνης,,,,καλα που καθεται για την γειτονια στο καροτσι... και στο σουπερ μου λεει η ταμιας... "ενα στη κοιλια και ενα στο καροτσι ε??''  φαινεται πλεον!!!! και απο εχθες την ενιωσα τη μπουμπού μουυυυυυυυ!!!!!!αχ ειναι τελειοοοοοοοοοοοο!!!!!ελαφρια αλλα την νιωθω...

αλλα πονεσε η μεση μου στη βολτα δε ξερω γιατι?? εχθες τον πηγαμε για την εξεταση στο ποδαρακι του...ολα καλα προς το παρων ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ!!!ο γιατρος μιλαει για θαυμα...του χρονου ξανα επανελεγχος!!!εριξε τοσο κλαμα στην ακτινογραφια ο καημενος!!!τον λυπαται η ψυχη μου!!!ποσα τραβηξε ο ηρωας μου !

Μαγδα μου  ετσι οπως τα λες ειναι ο Αντωνης!δε καθεται λεπτο!!!εμενα αν ειναι ετσι και η μπουμπου την εβαψα μιλαμε!!!αλλα πλεον ειμαι εκπαιδευμενη σε ζωηρα παιδια!!!αχαχχαχαχα και γερα νευρα εχω πλεον και τεραστια υπομονη και ροδες στα ποδια!!!αχαχαχαχχαχχα εχθες αφου να φανταστεις για να μην το τσιριζω καθομουν και εκλαιγα μονη μου για να ξεσπασω!!!εχθες ηταν το κατι αλλο... πολυ ζωηρος ειχε και την εξεταση και εκει εκλαιγε.χαμος.

ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ ολα τελικα τα ιδια βλεπουν... ωραια ειναι τα νεογεννητα!!!και απο οτι φαινεται ειναι και ησυχουλα οποτε τυχερη εισαι!!!

και εσενα ο Αντρεας ετσι ε? οταν θελει κατι και εμενα θα το κανει οπωσδηποτε!! και δεν μας ακουει!

Ανθη ποπο αντι να εχεις βοηθεια σε βλεπω να νταντευεις και την πεθερα στο τελος ε???φρικη!περαστικα της!

αυτα κοριτσια!!!παω να ετοιμασω φαγακι!!

φιλιααααααα

Δημοσίευση

Καλησπερα κοριτσαρες μου πρωτη μερα στη δουλεια μετα απο αδεια ευτυχως ξαναχω μετα το 15/8 αλλες δυο βδομαδουλες.. Αλλα με περιμενε καφεδακι οταν εφτασα κ μου εφτιαξε ολη η μερα τελικα το παρεακι μου..! Στη δουλεια μου χε λειψει περισσοτερο απο οσο περιμενα..

Κατα τα αλλα μια απο τα ιδια απο δω κ μπρος δουλειαααα κ πηγαινε ελα κ τρεξιμο σνιφφφ κ εχω κ χαζο ωραριο τωρα το νωρις γκρρρ

Αννα μαρια αυτα τα βατραχοποδαρακια ειναι ολα τα λεφτα εγω λιωνω σου λεω χαχαχα

Τελεια που τον πηγε βολτιτσα κ που ναι ησυχουλα η μικρη σου..

Μαρινακι μου με καροτσι κ μπεμπε στην κοιλια ζορικα τα ψωνια μετα που θα μεγαλωσουν θα χεις ομως δυο καλους βοηθους..

Σουπερ που κ η εξεταση βγηκε μια χαρα δε θυμαμαι ομως τι εχει το καμαρι σου κατι εκγενετης με το ποδαρακι αν καταλαβα καλα;;

Η αλεξανδρουλα που ρωτατε εχει πιασει δουλεια σε βιβλιοπωλειο σπαστο κ τρεχει πολυ κανει κ τα ραφτικα που κανε κ ολο τρεχει μια χαρα ειναι η κουκλιτσα μου!!!

Ανθουλι αμα σου λεω αδελφες ψυχες ειμαστε κατι ξερω.. Ποσα κοινα ποια... Που θα παει θα κατσει κ ο καφες μη σου πω να παμε για χορο χαχαχα

Βρε την πεθερα ελπιζω να συνελθει ως να πατε.. Πες της ξεκουραση οσο μπορει τωρα ... Χαχα!!!

Δημοσίευση

Βασουλα εγω σιχαινομαι τους παιδοτοπους τους κλειστους κ τα φουσκωτα χαχα ζητημα να χουμε παει δυο τρεις φορες μου φαινονται επικινδυνα που τρεχουν σα παλαβα μικρα μεγαλα παιδακια ολα μαζι σιχαινομαι που πιανουν ολα τα παντα το χειμωνα με ιωςεις κ μετα πιανουν τη μουρη τους ειμαι παραξενη χαχαχα

Στα φουσκωτα παλι εχει παει σε δυο παιδικα παρτυ κ στο σαντα κλαους παλι δε μου αρεσουν μη σπασουν κανα λαιμο η τιποτα αλλα εκανα τη καρδια μου πετρα κ τον αφησα εδειχνε πολυ χαρουμενος χαχα οποτε ισως τον παω καποια στιγμη...

Δημοσίευση

καλημερα...απο εχθες η μεση μου με εχει πεθανει κοριτσια!!!

Μαγδα οχι κολλησε μικροβιο απο τη κλινικη οταν γεννηθηκε και επαθε οστεομυελιτιδα...23 ημερων εκανε εγχειριση στο γονατακι του γιατι ειχε προσβλήθει απο το σταφυλοκοκκο!!! τοσο τυχη ειχαμε στο πρωτο μας παιδι

Δημοσίευση

Γεια σας κουκλες τι κανετε, ειμαστε στο χωριο!!!

Δεν ειχα ιντερνετ γιατι ειχα ξεχασει το στικακι στην Αθηνα, μου το στειλε σημερα ο αντρας μου και ετσι εχω επικοινωνια με τον εξω κοσμο πλεον.

Προσαρμοστηκαμε, το σαββατο ηταν ο γαμος της αδερφης μου, περασαμε ομορφα και τα ζουζουνια μου δεν με κουρασαν καθολου, θα σας γραψω λεπτομερειες το βραδυ. Η αγγελικη σαν παρανυφακι εκλεψε την παρασταση.

Τα πρωινα παμε για μπανακι, σημερα εκανε και ο Γιωργης το πρωτο του μπανακι στην θαλασσα, το απογευμα παιζουν στην αυλη φεραμε και τα ποδηλατα εχουμε βαλει και κουνια δεν εχουν παραπονο. Το βραδακι κατεβαινουμε στην πλατεια του χωριου οπου συνηθως βρισκουν και αλλα παιδακια και παιζουν.

Φιλακια

Δημοσίευση

Καλησπέρα κ καληνύχτα χαχαχα γύρηςα από τη δουλειά σχεδόν 4.30 έφαγα κ ξεράθηκαμε ως 7·30 μετά βγήκαμε στον κήπο κ έπαιξε ο παπακος μου μιας κ η πεθερά μου έχει κ τις δυο ανιψιες για τις επόμενες δυο βδομάδες κλείσανε σχολεία παιδικός όποτε τις έφεραν εδώ τις ζουζουνες θα χεί παρέα ο β τι καλά!!!

Έκλεισε κ ο δικός μας παιδικός λογικά θα ναι βραδυνα ο άντρας κ θα τον κρατά κ η πεθερά

Ως να βγω πάλι σε άδεια εγώ

Μαρινάκη μεγάλη λαχτάρα είχατε περάσει με το λεχουδι σας αλλά ευτυχώς πήγαν όλα καλά

Καγκουρακι τώρα σε ποιο χωριο είστε κ χτες σε σκεφτόμουν αν φτάσετε μαζί με όλη την προίκα παρέα ξεσκανε τα μικρακια σου σούπερ

Οι υπόλοιπες που είστε καλε στις παραλίες;;;

Η τρέχετε κ δε φτανετε;;;;

....!

Φιλία πολλά

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια!

Μαγδουλα τι ωραια που βρισκεις χρονο και ξεκουραζεσαι! Ποτε ξαναπαιρνεις αδεια? Εγω 21 Αυγούστου με 1η Σεπτεμβρίου θα είμαι με αδεια!

Καγκουρακι καλα να περνατε στο χωριο...θα ξεκουραστειτε! Κανατε και το γαμο της αδελφουλας! Να σας ζησει!

Μαρινακι ευτυχως ολα καλα με τον μικρο...! Ο Θεός και Η Παναγία να τα έχουν καλα!

Δημοσίευση

καλημερα κουκλες

ευχαριστω για τα συλληπητηρια,εγινε και η κηδεια του παππου μου,χθες καναμε τα εννιαμερα της γιαγιας και την Κυριακη ειναι του παππου,δεν ξερω αν θα παμε ειναι σε αλλο χωριο και ειναι λιγο μακρια απο εκει που μενω ,απο μνημοσυνο σε μνημοσυνο ειμαστε....υποχρεωσεις.... ,ακουστε τι ειπε η κουνιαδα μου στη συνηφαδα μου,τη ρωτησε αν θα ερθει στα τριημερα της γιαγιας της  και τι της ειπε <<α!δεν μπορω εγω εχω δουλειες δεν ειμαι σαν τις θειτσες που δεν εχουν τι να κανουν και τρεχουν στα μνημοσυνα..>>γκρρρ επρεπε να το ελεγε σε μενα εκεινη δεν της ειπε τιποτα δεν καταλαβαινει οτι μαυτο που λεει προσβαλει πρωτον εμας και μετα ολο το κοσμο που παει να τιμησει τη μνημη του νεκρου και φυσικα τους συγγενεις,εξαλλου μια υποχρεωση ειναι και ηταν και γιαγια της δεν ηταν δικη μας γιαγια εμεις νυφες ειμαστε αμαν πια .....η ξινισμενη γκρρρ

τη Δευτερα τελικα φευγουμε για διακοπες αλλαξαμε τις ημερομηνιες επειδη ο αντρας μου πρεπει να δουλεψει τον 15Αυγουστο ευτυχως δεν ηταν κλεισμενο το σπιτι,αρχισα να κανω ετοιμασιες χθες σιδερωσα και να φτιαξω και βαλιτσες σιγα σιγα συν να φτιαξω ενα σωρο φαγητα αλλα αυτα το σκ ειναι νωρις ακομα ,ειχα και την μαμα μου δυο μερες σημερα πηγε στην αδερφη μου..

Αννα Μαρια μια χαρα η Γεωργια μπαινεται στους ρυθμους σας σιγα σιγα ,ετσι καλοβολη να ειναι παντα ,κι εγω τρελαινομαι για πατουσακια ακου εκει ποδια βατραχου χαχα ,το πηγε τελικα στη θαλασσα τον Αντρεα ο αντρας σου;

Ανθη περαστικα στην πεθερα σου ,ευχομαι να συνελθει μεχρι να πατε και να μην χρειαστε να τη βοηθας αντι να σε βοηθαει ποτε φευγετε;

Μαγδουλα υπομονη αφου σε λιγες μερες θα ξαναπαρεις αδεια,να δωσεις χαιρερισμους στην Αλεξανδρα σπαστο δουλευει ωχ φανταζομαι κουραση που θα εχει η καημενη δεν το χωνεψα ποτε το σπαστο ωραριο ειναι για ελευθερες μονο οχι για μαμαδες

Κατερινακι να σου ζησει η αδερφουλα σου!!και η δικια μας πλατεια τα καλοκαιρια γεμιζει παιδια και κατεβαινουμε κι εμεις σχεδον καθε μερα για να παιζουν τα παιδια,εγω πινω καφεδακι κι αυτα παιζουν ,πως του φανηκε το πρωτο του μπανακι του μικρουλη σου;

Βασω μεγεια τις αγορες σας μια χαρα που τα βρηκες οικονομικα

Μαρινα μια χαρα που βγηκε καλη η εξεταση του μικρου,λογικο ειναι να κλαιει ταλαιπωρια ειναι ,αρχισε να φαινεται η κοιλιτσα σου;παντα στα δευτερα δειχνει πολυ νωριτερα

τα λεμε κουκλες...

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσάκια!

Τι κάνετε;

Εμείς καλά. Χτες πήγαμε στον παιδίατρο. Η Γεωργία είναι σούπερ, έβαλε σχεδόν 400 γραμμάρια σε μια βδομάδα, και ο γιατρός τη βρήκε τέλεια σε όλα. Μας είπε να ξαναπάμε σε δύο εβδομάδες. Έκανε και στον Αντρέα το εμβόλιο της ηπατίτιδας που εκκρεμούσε εδώ και πόσο καιρό. Του ζήτησα να κοιτάξει και τα δοντάκια του, γιατί μου φάνηκε ότι ένας από τους μασητήρες κάτι είχε, και όντως, έχει τερηδόνα στο συγκεκριμένο δόντι. Γκρρρρρ... Αυτά κάνουν όλα αυτά τα μπισκότα που έτρωγε τόσες μέρες, οι μαρμελάδες, και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο... Ο άντρας μου που υποτίθεται του πλένει τα δόντια, μία δεν μπορούσε γιατί είναι κουρασμένος, μία νύσταζε, μία βαριόταν, μία ήθελε να δει μπάλα, μία βιαζόταν γιατί ήθελε να καθίσει στον υπολογιστή, και θεωρούσε ότι αρκεί μια φορά τη μέρα... Αφήστε που τις μέρες που ήμουν στην κλινική κι έμενε στους γονείς μου, είχαμε ξεχάσει να τους πάρουμε οδοντόβουρτσα και οδοντόπαστα, κι η μάνα μου ξέχασε να ζητήσει, μέχρι που ζήτησε ο ίδιος ο Αντρέας... Γκρρρρρρρρ......... Τώρα έκλεισε ραντεβού με οδοντίατρο, να δούμε τι θα μας πει. Ξαναγκρρρρρ..... 

Εν τω μεταξύ, ο Αντρέας τον τρέλανε το γιατρό. Του έλεγε "γιατέ, έλα να παίτσουμε κυφτό" και κρυβόταν και ο γιατρός του έλεγε "μα πού είναι ο Αντρέας;" κι αυτός ενθουσιαζόταν. Μετά χτυπούσε το τηλέφωνο και του έλεγε "γιατέ, χτυπάει το τηλέφωνό σου". Έβλεπε τα ακουστικά και έλεγε "α, τα τσεκάπ του γιατού". 

Μετά γυρίσαμε σπίτι, εγώ έτρεξα στη Δημοτική Βιβλιοθήκη ν' αλλάξω τα βιβλία, παρ' όλο που δεν ήθελα να αρχίσω να οδηγώ από τόσο νωρίς. Δε γίνεται, όμως, να γίνεται ολόκληρη επιχείρηση για να πάω στη βιβλιοθήκη ή κάπου αλλού, να έρχονται οι γονείς μου για να προσέχουν τα παιδιά ή να με παίρνει η μάνα μου. Έτσι πήγα μόνη μου, και γύρισα τρέχοντας, γιατί είχαμε ραντεβού στην Εταιρεία Προληπτικής Παιδιατρικής για το τεστ ακοής. Πήγαμε κι εκεί οικογενειακώς, καλά ο Αντρέας δεν κάθισε δευτερόλεπτο, ήθελε να εξερευνήσει τα πάντα. Ευτυχώς όλα καλά και με το τεστ. Μετά πήγαμε στους γονείς μου και φάγαμε εκεί. 

Σήμερα πήγε ο άντρας μου στο ΚΕΠ να δηλώσει το μωρό και του είπαν ότι αν περάσουν 15 μέρες από τη γέννηση, πληρώνουμε πρόστιμο 30 ευρώ. Το θέμα είναι ότι ΔΕΝ έχουν περάσει 15 μέρες, αλλά του λένε, ξέρετε, επειδή θεωρείστε αλλοδαπός, το σύστημα κάνει 24 ώρες να σας περάσει, οπότε μπορεί να μην προλάβετε την προθεσμία. Είναι και ο προϊστάμενος με άδεια... Καλά, εμείς τι φταίμε, αν το σύστημά τους έχει αυτήν την αδυναμία και ο προϊστάμενος είναι με άδεια;;; Τι μας νοιάζει εμάς; Τώρα περιμένει να του τηλεφωνήσουν να δούμε τι θα του πουν...

Εγώ ήμουν κανένα τρίωρο και με τα δύο παιδιά, και προσπαθούσα να μαγειρέψω και να βάλω και μια τάξη στο σαλόνι. Αλλά η Γεωργία είχε άλλα σχέδια. Κοιμόταν ελάχιστα, μετά ξυπνούσε και ήθελε συνέεεεχεια αγκαλιές. Ούτε να φάω δεν μπόρεσα, φάγανε οι άλλοι, την έδωσα στον άντρα μου, αυτός θεώρησε ότι κοιμάται και την έβαλε στο πορτ μπεμπέ, κάθισα να φάω εγώ, τσουπ, πάλι ξύπνησε κι έκλαιγε. Έτρωγα σαν τρελή για να την ξαναπάρω...

Μαρίνα μια χαρά που ήταν καλή η εξέταση του μικρού! Όλα καλά εύχομαι!

Λογικό είναι να σε πονάει η μέση σου.

Μάγδα μια χαρά το παρεάκι στη δουλειά! 

Εμείς σε παιδότοπο έχουμε πάρει άπειρες φορές τον Αντρέα, αλλά εκεί που πηγαίνουμε δεν έχει φουσκωτά που πηδάνε τα παιδιά. Έχει κάτι ψηλές τσουλήθρες, αλλά ευτυχώς ο Αντρέας φοβάται και σπάνια ανεβαίνει.

Καγκουράκι για πες για το γάμο! Να σου ζήσει η αδελφή σου!

Κατερίνα συλληπητήρια για τον παππού σου...

Καλά, η κουνιάδα σου είναι ό,τι να 'ναι...

Ο άντρας μου φυσικά δεν τον έχει πάει ακόμα στη θάλασσα. Ουφ, δεν μπορώ, άλλα παιδιά στην ηλικία του κολυμπάνε μόνα τους με τα μακαρόνια, κι ο Αντρέας δεν έχει μπει καθόλου στη θάλασσα φέτος... Του είπα να τον πάει σήμερα και μου λέει "χτες έκανε εμβόλιο, θα τον πάω σήμερα στη θάλασσα;". Του λέω "μα αφού δεν έχει παρενέργειες, ούτε πυρετό, ποιο είναι το πρόβλημα;". Όχι, αυτός, δε γίνεται. 

Θα τον πάει παιδική χαρά, λέει, και ίσως πάμε κι η Γεωργία κι εγώ. 

Σας αφήνω, τα λέμε μετά!

Πολλά φιλιά!

Δημοσίευση

Γεια σας γεια σας, θα σας πω τα νεα μας εν ταχει για να πιασω μετα τα δικα σας.

Λοιπον την πΑρασκευη φορτωσαμε το αυτοκινητο μεχρι πανω, στην κυριολεξια και τα τρια παιδια και ηρθα στο χωριο. Μολις ηρθαμε πηγα εφτιαξα και νυχια για να ημουν σουλουπωμενη για τον γαμο. Ο αντρας μου ηρθε σαββατο οπου φορτωσε αλλο ενα αυτοκινητο με ποδηλατα, την κουνιτσα του Γιωργου, το καρεκλακι φαγητου και οτι αλλο του ειχα μαζευψει, τσαντες θαλασσης κλπ. Σαββατο μεσημερι εφτιαξα μαλλι και το απογευμα ειχαμε τον γαμο. Την Αγγελικη την ειχαν κανει κουκλα, τις εφτιαξε τα μαλλια η κομμωτρια της εβαλε και χρυσοσκονη και με το φορεματακι της ηταν πανεμορφη. Το σπιτι ειναι διπλα στην εκκλησια οποτε η νυφη πηγε με τα ποδια και ετσι οπως κραταγε την αδερφη μου ο μπαμπας μας πηγε και ο Νικολας και κραταγε απο τον χερι τον παππου. Στην εκκλησια η Αγγελικη "κολωνα" ετσι ειχε πει οτι θα καθεται, δεν κουνηθηκε καθολου. ο Νικολας απο την αλλη ηταν γατζωμενος πανω μου, αποδειχθηκε οτι ηταν ματιασμενος μετα, δεν πηγαινε σε κανεναν ουτε στον αντρα μου ουτε κατω ηθελε να τον αφησω, και επειδη δεν τον αφησα να θηλασει πιπιλαγε τον ωμο μου οσο ηταν αγκαλια μου. τον Γιωργο τον ειχε ο αλλος ο παππους στην αγκαλια και εριξε και εναν υπνακο.

Μετα στο τραπεζι, ειχαμε ξεματιασει και τον Νικολα και ειχε ηρεμησει, περασαμε πολυ ομορφα, χορεψα και ειχα πολυυυυυ καιρο να περασω ετσι. πρωτος κοιμηθηκε ο Νικολας, οπου θηλασε και μετα τον βαλαμε και κοιμηθηκε στο καροτσι. Μετα θηλασε και κοιμηθηκε και ο Γιωργακης στο καρεκλακι του αυτοκινητου, γιατι κουβαλησαμε ενα καροτσι, που ειχε καταλαβει αλλος. Η Αγγελικη αντεξε μεχρι τις 2:30 το πρωι οπου οχι απλα καθοταν αλλα χορευψε πιο πολυ απο τον καθε ενα. Αυτοθαυμαζοταν και σανπαρανυφακι ξερετε πως ειναι τωρα τα μικρα.... Α ο νΙκολας ξυπνησε στις 2 και μεχρι τις 2:30 3 παρα που φυγαμε χορεψε και απο ενα χορο με την μαμα και με τον μπαμπα του.

Τωρα τις υπολοιπες μερες βρηκαμε τους ρυθμους μας παμε για μπανιο το πρωι μεατα την φρουτοκρεμα του γιωργου, γυριζουμε τα κανω μπανιο τρωμε και ξεραινονται στον υπνο 2,5-3 ωρες και ξεκουραζεται η μανουλα. Το απογευμα παιζουν κατω στην αυλη, εχουμε τα ποδηλατα εχουμε βαλει και μια κουνια και μετα το βραδακι κανουμε βολτα στην πλατεια του χωριου, οποτε μαζευομαστε κατα τις 10:30 και ευτυχως κοιμουνται παλι αμεσως.

Δημοσίευση

Τι κάνετε ρε κορίτσια; 

Εγώ είμαι πολύ στεναχωρεμένη, Έκανε σήμερα μια θεία μου, γυναίκα του αδελφού της μάνας μου, εγχείριση καρδιάς, και δεν πέτυχε, Την έβαλαν σε υποστηρικτικό μηχάνημα, αλλά τώρα θα την αποσυνδέσουν, γιατί έκριναν την κατάσταση μη αναστρέψιμη... 

Η μάνα μου ήταν εκεί απ' τις 8 το πρωί και τώρα γύρισε σπίτι.

Δεν το περίμενε κανείς, όλοι ήμασταν πάρα πολύ αισιόδοξοι. Ήρθαν να με δουν και στην κλινική όταν γέννησα και ήταν μια χαρά.

Εν τω μεταξύ πήγε σε κάποια φάση η συμπεθέρα της και τους είπε ότι ο ίδιος γιατρός εγχείρισε δυο συγγενείς της και πέθαναν, και ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ..

Δεν ξέρω, βέβαια, αν έφταιγε ο γιατρός ή αν ήταν να γίνει ούτως ή άλλως.

Δεν είναι πολύ μεγάλη, 68 χρονών και ζει και ο πατέρας της, πάνω από 90 χρονών... 

Ουφ... Τι ήταν αυτό τώρα...

Δημοσίευση

Διαβαζω τα νεα σας, τι γλυκα παιδακια που εχουμε και ο Αντρικος τρυφερος τρυφερος με τη Γιωργια και ο Δημητρακης Χριστινα ετοιμος για να γινει ο μεγαλος αδερφος!!!! Αντε βαλε μπρος για το δευτερο.

Αννα μαρια την αγγελικη ειχα βγαλει με το portbebe τα αλλα δυο κατευθειαν με το καρεκλακι του αυτοκινητου, για μικρες αποστασεις νομιζω ειναι οκ. Στον Νικολα ειχα κανει οταν ηταν 2 εβδομαδων ταξιδι 2,5 ωρων με το αυτοκινητο και τον ειχα στο portbebe με τις ειδικες ζωνες που λεει η Ανθη, δηλαδη ηταν δεμενος με τις ζωνες αυτες και το portbebe δεμενο με τη ζωνη του αυτοκινητου. Βολικο μωρακι φαινεται η μικρουλα σου, εγω ξερω τις πρωτες 15 μερες να τρωει τη νυχτα ανα 3 ωρο για τον λογο της αφυδατωσης μετα οσο κοιμαται δεν το ξυπνας. Για τις τυψεις που νιωθεις οτι δεν ασχολεισαι πολυ με τον Αντρεα με καλυψε η Ανθη, απολυτως φυσιολογικο ειδικα τον πρωτο καιρο θα το νιωθεις πολυ εντονα γιατι θα θελεις περισσοτερο χρονο με το μωρα, με τον καιρο ομως θα βρεις τις ισορροπιες και θα μοιραζεις τον χρονο σου και στους δυο.

Βασω διαβαζω οτι η μαμα σου ειναι πολυ καλυτερα, πολυ χαιρομαι, θα βρεθει λυση για να μπορεσετε να πατε και εσεις λιγες μερες στο χωριο να ξεκουραστειτε. Μεγεια τα πραγματα για τον μπεμπη σας οντως πολυ καλες τιμες!

Μαρινα πιο ζιζανιο απο τον Νικολα δεν νομιζω να υπαρχει, μια χαρα θα τα καταφερνεις σκεψου εγω ειχα δυο και ενα στην κοιλια και τα απογευματα ημουν μονη μεχρι τις 9-10 που γυριζε ο αντρας μου και μπανιο τα εκανα μονη και να κοιηθουνκαι ολα. Να πας να ξεκουραστεις παντως αν δεν εχεις εκει μαγειρεμα και δουλειες ειναι μεγαλη βοηθεια. Εισαι καλυτερα απο την αγωνια σου θα ηταν ευτυχως που δεν επεσε ο αντωνακης.

κατερινα μου συλληπητηρια γαι τον παππου και ποσο σημαδιακο το ονειρο. Αχ αυτοι οι παιδικοι ερωτες τρελαινομαι....

Εμεις εδω στο χωριο αγαπησαμε παλι, τον Χαρη, ενα παιδακι ισα με την Αγγελικη θα παει νηπιο και αυτος μενουν λιγο πιο πανω απο το δικο μας σπιτι και κανουν παρεα. Εντωμεταξυ ειναι αμοιβαιο ηρθε η γιαγια του να μας ρωτησει που παμε για μπανιο και τι ωρα και δωσαμε ραντεβου στην θαλασσα, κολυμπανε και παιζουν μαζι και σημερα που αργησαμε ειχε πεσει σε μελανχολια ο μικρος μεχρι να ερθει η Αγγελικη. Το βραδυ συναντιουνται στην πλατεια και παιζουν παλι. Μου λεει η Αγγελικη, "μαμα θα παντρευτω τον χαρη! " Και σημερα ειχαμε κατεβει πιο νωρις εμεις στην πλατεια της πηρε ο μπαμπας μου πορτοκαλαδα και την εχυσε στην μπλουζα της οποτε την πηρε η μαμα μου να την αλλαξει στο σπιτι και γυρναει και της λεει η Αγγελικη. " γιαγια μην πεις στον χαρη οτι λερωσα την μπλουζα μου και δεν με παντρευτει"

Μαγδα περασες καλα στην αδεια ε, τι γλυκας και ο δικος σου, ολο ατακες αυτα τα παιδια, ανυπομονω να μου αρχισει τα γλυκολογα και ο Νικολας. Για πες μου για εκεινο το παρτυ που ειχατε παει και περασατε σουπερ που ηταν ο παιδοτοπος αυτος, γιατι οταν γυρισω θελω να οργανωθω για τα γενεθλια του Ν ικολα που του χρωσταω το παρτυ του.

Ανθη μου βολταρεις με την μικρη μια χαρα σε βρισκω. Την εχεις σε καροτσι ή με τα ποδια οταν πας για ψωνια? μπραβο στον Κοσμα που τα πηρε για βολτα και εκανες δουλειες με την ησυχια σου, η αληθεια ειναι οτι μονο ετσι μπορεις να κανεις κατι αλλιως με τα παιδια μεσα στα ποδια σου ουτε τα μισα δεν γινονται.

Τα υπολοιπα αυριο, φιλακια!!!!

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια! Είστε καλά; Εγώ αυτές τις μέρες είμαι πολύ κουρασμένη και ο βασικότερος λόγος είναι ότι δεν κοιμάμαι καλά. Εκεί που είπα ότι η Αλεξάνδρα έστρωσε κάπως με τον βραδινό ύπνο, τα έκανε πάλι μαντάρα. Τρεις μέρες έχω κοιμηθεί σύνολο γύρω στις 11 ώρες. Χτες για παράδειγμα, κοιμήθηκε στις 12 το βράδυ και ξύπνησε στις 3.30 το πρωί. Μετά ξέρετε τι ώρα ξανακοιμήθηκε;; Στις 6!!! Προχτές ξύπνησε στις 4 το πρωί και ξανακοιμήθηκε στις 8..Έχω απελπιστεί. Επίσης, είχα να φτιάξω και τα πράγματα γιατί θα φύγουμε αύριο για Ρόδο. Μεγάλη ζαλάδα. Δεν ξέρω κι εγώ πόσες ώρες έκανα. Το αποτέλεσμα; Πήρα όλο το σπίτι και ηρέμησα. Όοοοολα μας τα ρούχα για 11 μέρες. Με έπιασε το κεφάλι μου. Σιχαίνομαι το πριν και το μετά των διακοπών. Πολύ.

Κατά τα άλλα καλά. Ελπίζω να χαλαρώσω λίγο στη Ρόδο.

Άννα Μαρία, ευτυχώς που είναι καλόβολο παιδάκι η Γεωργία σου! Κυρίως στο θέμα του ύπνου. Για το δοντάκι του Αντρέα δεν πιστεύω ότι φταίει το γεγονός πως τα πλένει 1 φορά την ημέρα. Είναι και η πάστα των δοντιών. Το λέω αυτό γιατί ο Πάνος τρώει και αυτός τα γλυκάκια του και τις περισσότερες φορές τα πλένει μια φορά την ημέρα. Πολλές φορές μάλιστα που πηγαίνει στη μαμά μου, τυχαίνει να μην τα πλύνει καθόλου μέσα στην ημέρα.Ο οδοντίατρος, όμως, τα βρήκε σε άριστη κατάσταση. Το παιδί μιας γνωστής μου που τα πλένει τακτικά, είναι 6 χρονών και έχει κάνει 4-5 σφραγίσματα. Όλα σχετικά είναι.

Τελικά πήγες κι εσύ με τη Γεωργία στις κούνιες;

Δεν είναι πολύ σπαστικό να αρρωσταίνουν οι γιαγιάδες όταν τις χρειαζόμαστε; Δεν νομίζω να λέει ψέματα η πεθερά μου. Αυτό που ξέρω στα σιγουρα είναι ότι πάντα κάνει την τρίχα τριχιά στα θέματα υγείας. Αρκεί να σου πω ότι με το παραμικρό χτυπάει αντιβίωση.

Πολύ κρίμα που συνέβη αυτό στη θεία σου. Έπρεπε να σας το πει η άλλη για το γιατρό. Μπορεί να μην έφταιγε ο γιατρός, αλλά μπορεί και να έφταιγε κιόλας. Κανείς δεν ξέρει.. Κουράγιο σε όλους σας.

Μαρίνα, λογικό είναι που σε πονάει η μέση σου. Να ξεκουράζεσαι όσο μπορείς περισσότερο-αν και ξέρω ότι αυτό είναι λίγο δύσκολο από τη στιγμή που δεν έχεις κάποια βοήθεια. Άκουσες και τη μπουμπου;; Τέλεια!

Μαγδούλα, ταιριάζουμε πολύ πράγματι! Να πάμε για χορό λες;; Συμφωνώ με τα χίλια! Θα συναντηθούμε μεσημεράκι, θα πάμε να σηκώσουμε κανένα εμπορικό, μετά θα πιούμε καφεδάκι και θα καταλήξουμε σε κανα κλαμπάκι για να λικνίσουμε τα κορμιά μας! Χαχαχαχαχα.Καλό ε;;;

Είσαι τόσο ευχάριστος και θετικός άνθρωπος που μου φτιάχνεις το κέφι και μόνο που σε διαβάζω!

Να δώσεις τα φιλιά μου στην Αλεξάνδρα!

Κατερινάκι, να ζήσει η αδερφούλα σου και να είναι πάντα ευτυχισμένη! Ευτυχώς όλα κύλησαν καλά και με τα παιδάκια σου και μπόρεσες κι εσύ να διασκεδάσεις! Θέλουμε φωτό από το όμορφο παρανυφάκι!

Πάρα πολλά πράγματα πήρατε μαζί σας! Ολόκληρο το σπίτι στην κυριολεξία!

Τέλειο πρόγραμμα έχουν τα παιδιά! Και 3 ώρες ύπνο το μεσημέρι και το βράδυ κοιμούνται από τις 10.30;; Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο.

Την Αλεξάνδρα την έχω στο καρότσι και την βγάζω όταν μπαίνουμε σε κάποιο μαγαζί. Έρχεται μαζί μου στο δοκιμαστήριο, με κοιτάει και χαζεύει τα ρούχα! Γνήσια γυναίκα. Επίσης, την κατεβάζω από το καρότσι όταν κάθομαι για καφέ. Ευτυχώς δεν φεύγει πλέον από κοντά μου, σε αντίθεση με τον Πάνο ο οποίος, όταν ήταν στην ηλικία της, μας είχε βγάλει την πίστη γιατί έπρεπε συνέχεια να τον κυνηγάμε. Οι διακοπές ήταν μαρτύριο για εμάς.

Γέλασα πάρα πολύ με το ειδύλλιο μεταξύ Αγγελικής και Χάρη!

Κατερίνα μου, η κουνιάδα σου είναι πάρα μα πάρα πολύ ξινή βρε παιδί μου. Δεν τα σκέφτεται καθόλου αυτά που λέει πια; Απορώ με την υπομονή σου που δεν της έχεις πει καμιά κουβέντα ακόμα. Αύριο φεύγουμε Κατερίνα μου. Εσείς τελικά πότε θα φύγετε;

Βασούλα μου, αργά την παίρνεις την άδεια. Δεν πειράζει όμως. Οι διακοπές είναι πάντα καλές! Εγώ τρελαίνομαι και για διακοπές τον Σεπτέμβρη αλλά είναι λίγο δύσκολο να πάμε τότε.

Αυτά φιλεναδίτσες μου γλυκές. Σας αφήνω προς το παρόν. Θα τα λέμε και από Ρόδο όμως, γιατί εννοείται πως θα έχω λαπτοπ μαζί!

Καλό βράδυ!

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια!

Τι κάνετε;

Εγώ προσπαθώ να συνειδητοποιήσω την απώλεια της θείας μου... 

Δεν κοιμήθηκα καλά κιόλας, ξύπνησα κατά τις τέσσερις και είκοσι και το σκεφτόμουν, λίγο μετά ξύπνησε κι η Γεωργία, τη θήλασα, κοιμήθηκε, και ξύπνησε 7.40. Την παίρνω και πάμε στο σαλόνι, δεν προλαβαίνω να καθίσω στην πολυθρόνα, ακούω ποδαράκια νταπ-ντουπ, και βλέπω τον Αντρέα να καταφθάνει τρέχοντας και μου λέει "εγώ θέλω να καθίσω εδώ στον καναπέ". Μετά ξάπλωσα πάλι, αλλά πού να κοιμηθώ;

Τώρα έβαλα γεμιστά στο φούρνο, αφού έκανα οκτακόσιες διακοπές. Μία να θηλάσει η Γεωργία, μία πήγε ο άντρας μου να την αλλάξει και μου ζητούσε βαμβάκι, μετά πάνες γιατί είχε τελειώσει το πακέτο, ύστερα γκρίνιαζε ασταμάτητα, ότι έχει ένα σωρό εξωτερικές δουλειές και τον κρατάω στο σπίτι, κ.λπ. Τώρα ντύθηκαν και θα πάνε με τον Αντρέα για διάφορες δουλειές. Άντε, να ησυχάσει κι εμένα το κεφάλι μου. 

Καγκουράκι και πάλι να σου ζήσει η αδελφούλα σου! Πολύ ωραία περάσατε στο γάμο, μπράβο! 

Εμείς προς το παρόν δεν κάνουμε μεγάλες αποστάσεις, οπότε θα τη μεταφέρουμε με το πορτ μπεμπέ μέχρι να κλείσει μήνα και μετά καθισματάκι. Όχι τίποτε άλλο, αλλά μου βγαίνει η πίστη να το κρατάω στα πόδια μου. Πατάει και πάνω στην τομή, αφήστε...

Α, άλλο που θέλω να ρωτήσω για τη μεταφορά με αυτοκίνητο: όταν βάλαμε τον Αντρέα στο καθισματάκι, πάντα καθόμουν πίσω μαζί του. Αλλά τώρα, με δύο καθισματάκια, ένα δεξιά και ένα αριστερά, πώς θα κάθομαι πίσω; Εσείς τι κάνατε;

Πολύ γέλασα για τον έρωτα με το Χάρη! 

Ανθή κι εγώ δεν κοιμάμαι καλά, παρ' όλο που, από τη στιγμή που έχω νεογέννητο, κοιμάμαι σούπερ! Αλλά κάθε πρωί με πιάνει ημικρανία και καμιά φορά πάει και όλη μέρα...

Πότε φεύγετε για Ρόδο; Καλά να περάσετε!

Συμφωνώ γι' αυτό που λες για τα δόντια. Αλλά κρίμα, γιατί ο άντρας μου, και κυρίως εγώ, έχουμε πάρα πολύ γερά δόντια. Εγώ δεν έχω ούτε ένα σφράγισμα, και ο οδοντίατρος μου είπε ότι, όπως βλέπει τα δόντια μου, δε θα χρειαστούν ποτέ, ενώ ο άντρας μου ένα σφράγισμα έκανε όλο κι όλο στη ζωή του, αλλά τελικά το δόντι χρειάστηκε απονεύρωση, και αρκετά χρόνια μετά χάλασε και το έβγαλε. Κατά τα άλλα, δεν είχε κανένα άλλο πρόβλημα με δόντια. Οι γονείς και τα αδέλφια μας απ' την άλλη, από δόντια, άσ'τα βράσ'τα... Ένα χάλι. Όλο σφραγίσματα, όλα χαλασμένα, ο πατέρας μου σχεδόν δεν έχει δόντια, μόνο τα μπροστινά. Δε γινόταν να πάρει απ' τους γονείς του ο Αντρέας; 

Εν τω μεταξύ, ο άντρας μου έπρεπε να κάνει καθαρισμό, και παίρνει και κλείνει ραντεβού στον οδοντίατρο, να εξετάσει τον Αντρέα και να κάνει κι αυτός καθαρισμό. "Και ποιος θα κρατάει τον Αντρέα όση ώρα θα κάνεις εσύ καθαρισμό, χριστιανέ μου;" τον ρωτάω. "Έλα μωρέ, θα κάθεται εκεί στον οδοντίατρο". Ντόινγκ!!! Ελπίζω να μπορέσει να πάει μαζί τους η μάνα μου.

Κι η μάνα μου μια απ' τα ίδια σε θέματα υγείας. 

Για τη θεία μου δεν ξέρω ποιος έφταιγε. Τους είπαν ότι αδυνάτισε πολύ η καρδιά, πιθανώς λόγω της πολύωρης εγχείρισης. Αν ήταν από πριν αδυνατισμένη, ήταν έγκλημα που της έκαναν την εγχείριση, αλλά δε νομίζω να το διακινδύνευαν. 

Ακούστε ατάκες ο Αντρέας: χτες βράδι: "θέλω Πέππα". Εγώ: "Έλα να σου δώσω ένα φιλί και θα σου βάλω". Έρχεται, τον φιλάω. Μετά του ξαναλέω "έλα να σου δώσω ακόμα ένα φιλί για να σου βάλω". Αντρέας: "Όχι, με έχεις φιλήσει εκατό φο-ές". 

Σήμερα: Ετοιμάζω τα γεμιστά. Εγώ: "Αντρέα μου, μου δίνεις σε παρακαλώ μια ντομάτα από το σακουλάκι πάνω στο τραπέζι;". Αντρέας: "Όχι, έχεις πεντακόσιες ντομάτες".

Δημοσίευση

Να μαι παλι, νυσταζω αλλα ειπα να πω μια καλησπερα!!

Αυτα τα βιντεακια παιδικα εμεις δεν τα εχουμε ανακαλυψει ουτε με τα kinder ουτε με τις πλαστελινες, η δικια μου βλεπει jake και οι πειρατες και πεπα και στρουμφακια καμια φορα στον υποογιστη. Ο Νικολας δεν κολλαει ακομα απο παιδικα μπορει να κατσει λιγο με την ντορα αλλα του αρεσουν κατι σκυλακια και οι umizoomi. Εδω εντωμεταξυ δεν πιανει nickelodeon και γενικα δεν ανοιγουμε και ιδιαιτερα τηλεοραση αλλα δεν μου ζητανε κιολλας.

Ανθη περαστικα στην πεθερα, ελπιζω να ειναι καλυτερα τωρα που θα πατε, αυριο φευγετε ε? καλα να περασετε.πηρες και εσυ πολλα και εγω ετσι κανω δεν αποφασιζω και παντα γυρναω πισω με ρουχα που δεν εχουν φορεθει. Τωρα επειδη θα γυρισουμε αθηνα τελος αυγουστου, δηλ θα λειπουμε ενα μηνα πηρα ολα τα ρουχα των παιδιων γιατι ουτε εδω ουτε στην κερκυρα εχουμε πλυντηριο οποτε ας εχω ετσι ωστε να πλυθουν λιγα στο χερι.

Μαρινα αρχισες να νιωθεις το μπεμπακι!!!!! Ευτυχως ολα καλα με την εξεταση του Αντωνακη παντα καλα νεα να εχεις.

Κατερινα ετοιμαζεστε και εσεις, καλες διακοπες!!!

Αννα Μαρια προσαρμοζετε η Γιωργια γι αυτο θα εχει και καλες και λιγοτερο καλες μερες, καλα για τα βατραχοποδαρα που το σκεφτηκες, μοιαζουν δε λεω αλλα ειναι για πολλα φιλια! Μια χαρα σας βρηκε και ο Γιατρος αστερι η μικρη δεν φανταζομαι να εισαι αγχωμενη για τον αν βαζει βαρος και αν εχεις γαλα. Για τα δοντια και εγω πιςτευω οτι παιζει ρολο και η παστα του δοντιου και φυσικα το ποσο τα φροντιζεις. Η Αγγελικη εχει κανει 2 σφραγισματα και νομιζω εφταιγε το οτι οταν εκοψε τον θηλασμο συνεχισε να ξυπναει για γαλα τη νυχτα μεχρι που εγινε 2 και κατι μηνες. Απο τοτε αν και συνεχιζει να τρωει διαφορες χαζομαρες δεν φαινεται αλλο δοντακι να εχει θεμα και τα πλενουμε παντα βραδυ τα δοντακια μας.

Πωπω κριμα για την θεια, συλληπητηρια, αυτα τα τοσο ξαφνικα ειναι και τα πιο δυσκολα να τα δεχθεις.

Με δυο καθισματακια πισω εγω καθομουν μπροστα ακι ειχα καθρεφτη που εβλεπα το μωρο που ηταν στο αναποδο καρεκλακι. Συνηθεια ειναι στο πρωτο εισαι πολυ ψαρωμενος απο το δευτερο ολα τα βλεπεις πιο απλα.

Εμεις μια απο τα ιδια, το πρωι ηρθε στο σπιτι μας ο χαρης και τα αδερφακια του, ειναι και αυτα τρια ενα κοριτσακι και δυο αγορακια, και εκανα ποδηλατο και πατινι στην αυλη. Το μεσημερι πηρα την Αγγελικη και πηγαμε κομμωτηριο και κοψαμε και οι δυο τα μαλλια μας.οχι εδω στο χωριο αλλα σε μια γειτονικη πολη, η μικρη κυρια ανυπομονουσε να ερθει η σερα μας. Ο νικολας παλι εκλαιγε με μαυρο δακρυ που εφυγα χωρις να τον παρω μαζι. Το απογευμα πηρα την Αγγελικη και τον Νικολα και πηγαμε θαλασσα, καρατησαν οι γονεις μου τον μικρο, αλλα ειχε αερα και κυμα οποτε δεν κατσαμε πολυ.

Δημοσίευση

Γεια σας από Ρόδο! Καλά είστε; Τα έφτυσα σήμερα.Καταλήξαμε στο σπίτι στις 23.30. Ετοίμασα όλα τα πράγματα, τα παιδιά έπρεπε να φάνε και εν τέλει κοιμήθηκαν στις 2.30 το πρωί. Η Αλεξάνδρα είχε φοβερή υπερένταση.Ακόμα και τέτοια ώρα που πήγε δεν κοιμήθηκε εύκολα.

Η πεθερά ένα ερείπιο. Όλα μόνη μου. Ετοίμαζα τα πράγματα και ήρθε να μου πει ότι δεν μπορεί να βοηθήσει σε τίποτα. Γκρρρρρ..Ωραία θα περάσουμε. Για να δούμε. Ελπίζω από αύριο να χαλαρώσω κάπως.

Άννα Μαρία, πάντα γελάω με τις ατάκες του Αντρέα!

Όταν είχα την Αλεξάνδρα μωρό, έκανα ακριβώς ό,τι και η Κατερίνα. Είχα καθρεφτάκι και έβλεπα την μικρή που καθόταν στο ανάποδο καθισματάκι. Εννοείται ότι στο πρώτο παιδί είμαστε πολύ πιο ψαρωμένοι. Στο δεύτερο όλα είναι πιο απλά. Στο τρίτο ακόμα πιο απλά, αλλά δεν θα το ζήσω.Χαχαχαχα.

Δεν έχεις ούτε ένα σφράγισμα;; Φοβερό! Αυτό θα πει γερά δόντια! Φτου φτου!

Με τόσο μικρό μωράκι μαγειρεύεις κιόλας;; Παρακάλεσε τη μαμά σου να σου φτιάχνει κανένα φαγητό για να ξεκουράζεσαι κι εσύ λίγο.

Κατερινάκι, με γεια το κούρεμα!! Προχωρά το ειδύλλιο με το Χάρη ε;; Χαχαχαχα. Μια χαρά!

Πάντως τα παιδιά περνούν τέλεια στις διακοπές! Η καλύτερή τους! Συνέχεια έξω και παιχνίδι! Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο.

Εδώ στη Ρόδο, έχουμε πλυντήριο αλλά και πάλι τα πήρα όλα μαζί μου. Εννοείται βέβαια πως και φέτος ξέχασα αρκετά πράγματα (τη βούρτσα καθαρισμού μπιμπερό, το ξυραφάκι μου -πήρα μόνο τα ανταλλακτικά- , το σφουγγάρι με το οποίο κάνω μπάνιο, το σαπούνι ντεμακιγιάζ και άλλα). Κάθε χρόνο λέω πως δεν θα ξεχάσω τίποτα αυτή τη φορά και κάθε χρόνο ξεχνάω πράγματα. Κάποτε μπορεί και να τα πάρω όλα. Χαχαχαχαχα.

Οι υπόλοιπες βολτάρετε στις παραλίες;; Η Μάγδα σίγουρα!

Φιλάκια!!!

Δημοσίευση

Καλησπερα κοριτσαρες μου χαθηκα μιας κ αυτες τις μερες στη δουλεια πηζω γυρναω σπιτι τρεχω κ καταληγω να κοιμαμαι μαυρα μεσανυχτα ψοφια..

Ευτυχως στη δουλεια εχω το καλυτερο παρεακι του κοσμου...!

Κατα τα αλλα εγω απο νεα δεν εχω αδιαθετησα νωριτερΑ αρχισα αντισυλιπτικα ως το χειρουργειο το σεπτεμβρη ευτυχως δε με επηρεασαν καθολου ως τωρα..

Αννα μαρια μου συλληπητηρια νεα γυναικα τι κριμα πολυ στεναχωρεθηκα οποιος κ αν εφταιγε γιατρος καρδια συνθηκες σημασια εχει πως εφυγε...

Δημοσίευση

Καγκουρακι γελασα πολυ με το ειδηλιο μεγεια κ τα μαλλακια σας κ εγω στις διακοπες σαν εσας κουβαλαω ολα μου τα πραγματα φτιαχνω λιστα μη κ ξεχασω τιποτα παντα ξεχναω ομως...ο αντρας μου κουβαλα σα χαμαλις σε ολα τα ταξιδια χαχαχα

Ανθουλι μου χαλια οντως η πεθερα τι γκαντεμια γαμωτο ελπιζω να επανακαμψει γρηγορα μπας κ απολαυσεις κ συ

Εγω μιας κ οδηγουσα με το β λεχουδι μονο τον ειχα κ ειχα καθρεφτη κ τον παρακολουθοθσα

Δημοσίευση

Για δοντια αννα μαρια μου μην ανησυχεις θα του τα φτιαξουν επισης κ εγω πιστευω παιζει ρολο η παστα εγω εχω κανει δυο σφραγιςματα ολα κ ολα κ εβγαλα κ ενα φρονημητη απλα για να μη μου στραβωσουν

Η οδοντιατρος λεει εχω σουπερ παστα ο μικρος πηρε απο μενα ως τωρα ειναι οκ παρολο που τρωει κ βλακειες καμια φορα κ υπαρχουν κ μερες που τα πλενει μονο μια φορα κ οχι δυο..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Σωτηρια ποιο γιατρο εχεις? ειμαι πάτρα κι εγώ, βέβαια γεννάω ιδιωτικά.. Αν δεν θες να το πεις όλο το όνομα πες λίγα στην αρχή θα καταλάβω..  Τα ψώνια για παμπερς και καλλυντικά τα έκανα μέσω σκρουτζ για να βρω τις καλύτερες τιμές.. Μου βγήκε ένα πακέτο pampers premium 1 156τεμ. στα 27 ευρω και κάτι και τα καλλυντικά που πήρα όλα από Frezyderm σαμπουαν, αφρόλουτρο, ενυδατική, προστατευτική για την περιοχή της πάνας, μια για σύγκαμα κ 2 μπιμπερό 65 ευρώ.  Θέλω κάποια στιγμή να πάρω ένα καθαρό οινόπνευμα για τον ομφαλό του μωρού και μια κρέμα για θηλές. Για άλλα ψώνια περιμένω κι εγώ μια παραγγελία από shein με ψευδοθηλές και κοχύλια που λένε ότι είναι ίσως κ καλύτερες από αυτές που κυκλοφορούν από γνωστές μάρκες στα φαρμακεία, είπα εφόσον είναι πολύ οικονομικές δεν έχω κάτι να χάσω, θα τις δω κ θα σας πω.. Σουτιέν πήρα κι εγώ μια 3αδα απλα μπουστάκια και ένα σουτιέν κανονικά μπεζ για να έχω για ρούχα καθώς και κάτι τιραντάκια επίσης για θηλασμό , βγήκαν πολύ οικονομικά. Πήρα και κάτι σελτεδάκια για αλλαγή πάνας λευκά, κουνουπιέρα για το καρότσι και κάτι άλλα σκατολοΐδια θα σας πως όταν έρθουν αν αξίζουν..  @ΜαρίαΔημήτρης πρόσεχε κορίτσι μου με τις δουλειές, κάνουμε δυστυχώς πολλές υπερβολές και δεν το καταλαβαίνουμε, ευτυχώς δεν είναι τίποτα και απλά θα σου γίνει μάθημα... Όλα θα πάνε καλά, μεγαλώνει κιόλας το μπεμπέ σας μην αγχώνεσαι!!Ευχαριστούμε και για τα κεράκια!!!  @Maria98 ρε τι ωραίο και το κόκκινο!!! κ εγώ δεν μπορώ καθόλου τα ροζ και τα πολύ γαλάζια μπλε, μου αρέσουν πολύ και τα ουδέτερα! εμεις έχουμε αγόρι και έχω πάει πολύ σε βεραμάν, μπεζ, καφέ, λευκό! πως ήταν το μάθημα με την μαία;;; Έκανα κι εγώ την προηγούμενη εβδομάδα , ήταν πολύ καλό και βοηθητικό, τώρα περιμένω από μια φίλη μου μια μπάλα πιλάτες για να αρχίσω να κάνω που είπε πως βοηθάει πολύ!! θα ξανακάνουμε την Δευτέρα εμείς. Εγώ την βρήκα σε ΙΚΑ της περιοχής μου, αν θέλετε ψάξτε το κ εσείς (αν θέλει κάποια για Πάτρα να της πω)  
    • Καλημέρα κοριτσιαααα! Γύρισα πριν λίγο από την γυναικολόγο! Ολα είναι καλά και ο υπέρηχος σούπερ..μου είπε πως έχω πολλά αυγά και 1 σε κάθε ωοθήκη είναι σε ιδανικό μέγεθος να σπάσουν! Ίσως κάνω διπλή ωορρηξια! Σήμερα αύριο μου είπε επαφές!  
    • @annie! πραγματικά θέλω να πιστεύω πως είναι τυχαίο γεγονός! και πως η δεύτερη μου θα είναι και η τυχερή. Ξέρω ότι το γενετικό υλικό του συζύγου δεν είναι καλό και θεωρώ ότι όσο και καλή ανάλυση να το κάνουν για να μπορέσουν να βρουν τα καλύτερα σπερματοζωάρια όλο και κάποια ανωμαλία υπάρχει στο DNA τους. Εξάλλου εμένα μου είχαν πει ότι το σπέρμα του ήταν πάρα πολύ παθολογικό, παρόλα αυτά γονιμοποίησε πολλά ωάρια μου οπότε θεωρώ ότι υπάρχει ελπίδα.. γιατί αν δεν ήταν σωστό δεν θα έφταναν όλα τα ωάρια σε βλαστοκύστες 5 ημερών και πολύς καλής ποιότητας, τουλάχιστον σε εικόνα. Άρα με λίγη τύχη και μετά και από τον αιματολογικό έλεγχο που θα κάνω ελπίζω να έχω αποτέλεσμα και μωράκι/κια στην αγκαλιά μου υγιή..  Το αίμα δόξα τω Θεώ όπως σας είπα και εχθές σταμάτησε, και τα καφέ υγρά. Στην ουσία στις 12 μέρες καθάρισα.. και τώρα αναμένω την ωορρηξία μου.. 🤗 λέω να κάνω τεστάκια για να δω σε πια μέρα του κύκλο να την περιμένω και ανάλογα να ξέρω πότε θα μου έρθει και η περίοδος.. εντάξει νομίζω πως είναι νωρίς ακόμη αλλά μόλις αρχίσω να νιώθω πονάκια στο στήθος και χαμηλά στις ωοθήκες θα αρχίσω να κάνω.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...