Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσάκια μου! Καλά είστε; Σήμερα το πρόγραμμα είχε κομμωτήριο το μεσημεράκι και σινεμαδάκι μετά της αδερφής μου το βραδάκι! Πάλι την έκανα την έξοδό μου!

Άννα Μαρία, πότε τα έχασες καλέ τα κιλά;; Εγώ δεινοπάθησα να τα χάσω στην Αλεξάνδρα! Μια χαρά η Γεωργία σου! Έτσι να συνεχίσει!

Εγώ όταν γέννησα τον Πάνο πλήρωσα συνολικά 10000 και στην Αλεξάνδρα 5000 και πήρα πίσω τα 4 από το ΙΚΑ. Έμεινα σε μονόκλινο γιατί είμαι λίγο περίεργη και ήθελα την ησυχία μου.Πάντως από το 2009 μέχρι το 2012 έπεσαν στο μισό οι τιμές. Ο γιατρός που είχα στον Πάνο ζήτησε 2000 και αυτός που είχα στην μικρή 1200. Όλα τα υπόλοιπά ήταν για το μαιευτήριο.

Με την Πέπα έχει κόλλημα και η Αλεξάνδρα. Είναι το μόνο παιδικό που μπορεί να κάτσει να δει κανα 10λεπτο. Δεν θέλει παραπάνω.

Νομίζω κι εγώ ότι δεν πρέπει να ξυπνάς την μικρή όταν κοιμάται. Έτσι τουλάχιστον μου είχε πει ο παιδίατρος. Η Αλεξάνδρα πάντως από τότε που γεννήθηκε μου έδειξε ότι δεν είναι καλόβολη στον ύπνο.

Βασούλα, θα βρείτε λύση με την ένεση. Δεν είναι πρόβλημα αυτό. Μπορείτε να πάρετε και μια νοσοκόμα ή να πετάγεται στο νοσοκομείο να της την κάνουν.

Έχετε πισίνα στο σπίτι και δεν βουτάς;; Εγώ θα μούλιαζα!

Έχεις δίκιο με το θέμα της ζήλιας. Όταν η Αλεξάνδρα ήταν μωρό, ο Πάνος δεν ζήλευε καθόλου. Η ζήλια ξεκίνησε όταν η μικρή άρχισε να περπατάει και να παίζει. Πάντως είμαστε πλέον πολύ πολύ καλύτερα.Δεν μπορεί να κάνει το ένα χωρίς το άλλο.

Μαγδούλα, έχεις τρελά κέφια ε;; Γελάω και με τον Βασιλάκη που με το που ξυπνάει ψάχνει το μαγιουδάκι του! Φτυστός εσύ!

Εγώ την Αλεξάνδρα την έβαλα στο καθισματάκι που λες όταν ήταν περίπου 2 μηνών.

Η ανιψιά σου είναι 55 κιλά;;; Εγκεφαλικό έπαθα όταν το διάβασα. Στεναχωριέμαι πολύ όταν βλέπω παχύσαρκα παιδάκια. Είναι τόσο κρίμααααα...

Χριστινάκι, σταμάτησες τη δουλίτσα;; Ο Δημητράκης χαίρεται που είσαι πλέον συνέχεια μαζί του;

Μαρίνα, σήμερα εμείς φάγαμε καλαμάκια χοιρινά από έξω και στα παιδιά έφτιαξα τραχανά. Δεν ήμουν για πολλά πολλά.Χαχαχαχαχαχα.Άντε να πάτε διακοπούλες να ξεκουραστεις κι εσύ-έστω και με την πεθερα στο κεφάλι σου.

Αυτά φιλενάδες! Φιλάκια πολλά!

• Απαντήσεις 1.2k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσια

για ξαναπειτε συλληπητηρια !!!σημερα το πρωι πεθανε ο παππους μου ο πατερας της μανας μου ηταν κι αυτος μεγαλος γυρω στα 92 τελευταια δεν ηταν καλα ο καημενος και χθες κιολας εβλεπα στον υπνο μου οτι ειχε πεθανει και δεν μπορουσαμε να βρουμε το νεκροταφειο και μολις ξυπνησα με πηρε τηλεφωνο η μανα μου και μου ειπε τα νεα αυριο το πρωι θα γινει η κηδεια τελοπαντων μη σας μαυριζω αλλο ...

σημερα ειχα τη <<νυφη> στο σπιτι χαχαχα  ειναι συνεχεια μαζι αυτες τις μερες και ο Νικος την καλεσε αυτη ,τον αδερφο της και την ξαδερφη της για φαγητο ειχαν κι ενα φιλο τους ακομη 7 παιδια ειχα στο σπιτι τους εφτιαξα παστιτσιο κι εφαγαν ολα !!!το αντρακι μου ειναι ερωτευμενο χαχαχα

Αννα Μαρια πολυ συγκηνητικη η εμπειρια σου!!να σου ζησει η μικρουλα!!κι εγω πιστευω πως ησουν για καισαρικη δεν νομιζω να επηρεαστηκε ο γιατρος απο την μανα σου ,ο Αντρεας αψογος με την αδερφουλα σου,εγω παντως δεν τους ξυπνουσα αλλα δεν κοιμηθηκαν ποτε 8αρο τοσο μικρα δεν νομιζω ομως να παθει κι αφυδατωση απλα ειναι καλα να τρωει πιο συχνα τωρα στην αρχη ειδικα για να σου ρυθμισει και την παραγωγη,εγω τοσο μικρα δεν ετυχε να τα παω βολτα αν κι εχουμε μεγαλο αυτοκινητο και παλι δεν θα ειχα θεμα ,αλλα μπορεις να κανεις αυτο που σου ειπε η Ανθη να εχεις στα ποδια σου το πορτ μπεμπε ,τι εννοεις οταν λες οτι δεν πληρωνεις το γιατρο;εδω βγαινει πιο οικονομικα η γεννα πιστευω στον Δημητρη εχα δωσει 600ε στον γυναικολογο ,850 στην κλινικη και 150 στον παιδιατρο και ειχα παρει πισω απο το ικα καλα και οι μισθοι σας καμια σχεση με εμας εδω δεν νομιζω να φτανουν τα 1000 ευρω οι δασκαλοι και οι καθηγητες ,πολυ γρηγορα εχασες τα κιλα καλα αν δεν βαλεις πολλα χανονται πιο ευκολα εγω στον Δημητρη εχασα πολυ ευκολα τα 16 και μετα τα αλλα 10 κολλησαν και δεν επεφταν με τιποτα οταν αποθηλασα αρχισαν να χανονται ..

Ανθη μια χαρα σε βλεπω με τις εξοδους σου ωραιοτατα και μετ ην κορουλα για καφεδακι το ωραια!!και στην Αθηνα ειναι πιο τσιμπημενες οι τιμες απο εδω για εναν φυσιολογικο τοκετο και παιρνουν ενα σωρο λεφτα

Μαγδα ξεκουραστηκες κι ανανεωθηκες βλεπω ωραια,καλα τι τρωει αυτο το παιδι και εφτασε τοσα κιλα;τουλαχιστον εχει υψος;ο Νικος μου που εκλεισε τα 10 ειναι 38 κιλα και ειναι απο τα κανονικα παιδια ,ο Γιωργος παλι τσιλιμπιθρα θα κλεισει τα 8 σε λιγο και ειναι 24 κιλα καλυτερα αδυνατα και να τρωνε οτι θελουν παρα να τα κυνηγας απο πισω να μην φανε το ενα και το αλλο...

Βασω καποια λυση θα βρεθει ισως καμια κοπελα που να ξερει να κανει ενεσεις να ερθει αν ειμαστα κοντα θα ερχοταν ο αντρας μου να την κανει χαχα ελα κατι θα βρεθει,λογικο ειναι να ζηλευει η Ιωαννα οταν θα γεννηθει το μωρο τωρα ασχολουνται ολοι μαζι της μετα δεν θα ειναι το επικεντρο της προσοχης λογικο δεν ειναι;κι εγω θα βουτουσα αν ειχα πισινα στο σπιτι μαρεσει το μπανιο πολυ

Χριστινακι τι γλυκας που ειναι ο Δημητρακης σου αντε βαλτε μπρος το παιδι θελει αδερφουλα μην το σκεφτεσαι και πολυ και το αναβαλεις

Κατερινακι ασε κι εγω κουβαλαω ενα σωρο πραγματα οταν παμε διακοπες ειδικα τα πρωτα χρονια ,παρκοκρεβατο,καροτσι και χιλια δυο αλλα τωρα λιγο καλυτερα αλλα παλι... μονο μια βαλιτσα γεμιζει με πετσετες και σεντονια,συν κουβαδακια συν συν  ενα σωρο πραγματα μαζευονται  και ολα χρειαζονται ....

Μαρινα μια χαρα θα εχεις βοηθεια και θα ξεκουραστεις ,εμεις χθες φαγαμε τουρλου και σημερα παστιτσιο ,αφου μεχρι τωρα δεν εβαλες πολλα κιλα μια χαρα εισαι νομιζω θα εισαι στα φυσιολογικα ...

τα λεμε πεινανε οι αντρες μου ....

Δημοσίευση

Καλησπερα νομιζω πως τελειωνοντας η αδεια θα πεσω σε καταθλιψη..

Ολο βολτες θαλασσα κ καλοπερασει ευτυχως υπολειπετε κ αλλη αδεια γιατι δεν θα την παλευα

Μονο τα παιδια της δουλειας..! Μου λειψανε τιποτα αλλο..

Χτες πηγαμε ολοι η οικογενεια για νυχια ηπιαν οι αντρες καφε κ προσεχαν τα παιδια κ μεις απολαυσαμε τα κανα ροζ που αρεσουν στο μικρο μου..!

Κ μετα πηγαμε για βολτα π.ραφτη μετα σε μια ταβερνα σουπερ πανω στην αμμο τα μικρα σαν να μην τα ειχαμε ηπιαμε τα ουζακια μας σκασαμε κ στο φαι μετα πηγαμε για λουκουμαδες αν ποτε βρεθειτε σε γαλυφιανακη παρτε λουκουμαδες με σοκολατα δεν υπαρχουν μιλαμε μετα παλι βολτα καλες 1 κ βαλε γυρησαμε

Σημερα με πηρε η φιλη μου κ ελεγε πως η μικρη τρελαθηκε λεω κ ο β ολο το ιδιο ελεγε τρελος ερωτας χαχα

Σημερα πηγαμε μακ αρθουρ για ψωνια κ δωρα χτες γεννεθλια η κελυ σημερα γιορτη η βανα τους πηρα παππουτσια κ στις δυο φανταστικα πηρα κ εγω ενα ζευγαρακι κλασικα κ κατι αλλα διαφορα μονο γυαλια δε βρηκα δλδ βρηκα καναν 400 ευρα ο αντρας μου λυσαξε να τα παρω συγνωμη αλλα με 400 ευρα παιρνω δυο ζευγαρια τραγικη τιμη ειπαμε να ναι καλο το τζαμι αλλα ημαρτον θα δω απο δευτερα κ γλυφαδα

Αλλα νεα δε θυμαμαι χιχι αλτσχαιμερ!!!

Ατακα του β βγαζει φωτο τη φατσα του κ μου λεει κοιτα σελφι

Λεω τι;;;;

Σελφι μαμακα οταν βγαζεις εσενα

Ενιωσα σαν τη διαφημιση που μιλα η νεολαια κ χαμπαρι ο γονιος

Αλλη ατακα σημερα μαμακα εισαι ομορφη σαν αγγελος

Κ μετα πεθαινει η μαμακα!!!

Η ανιψια ειναι πανω απο 1.60 ευτυχως εχει ψηλη γιαγια κ πηρε απο κει μαλλον η γιαγια της ειναι 1.80

Αλλα παλι ειναι υπερβαρη οπως κ να χει για παιδι

Κ εγω τον β δεν τον πιεζω ειναι 19 κιλα αλλα κ παρα πολυ ψηλος οποτε ειναι κανονικος στο βαρος στη καμπυλη κ στο υψος σταθερα πανω απο 90η καμπυλη

Ερωτευμενος ο μικρος σου κατερινα κ μενα χτες με εβελινα ολο χαδια καναν κοιτα λεω απο τοσο μικρα κ αγαπανε μωρε λιωνω αυτη η αθωωτητα ειναι ολα τα λεφτα!!

Συλληπητηρια κ παλι σε καλο σας κουκλα μου

Ανυπομονω κ εγω να φερνει φιλους φιλες σπιτι ο μικρος θα μαι σουπερ μαμα οτι θελουν θα τους κανω!!!

Δημοσίευση

Πεππα λατρευει κ ο β αλλα κ εγω χαχα ειναι απλο κ μου αρεσει πολυ σα παιδικο

Ειδαμε κ το ριο δυο φανταστικο να το βρειτε να το δουν κ το ενα κ το δυο υπεροχα παιδικα κ για μικρα κ για μεγαλους!!!

Ανθουλι ξεσκας μαναρακι εχουμε κ αλλο κοινο κ εγω στο δωματιο ηθελα μονη μου γιατι φοβομουν μην ειναι οι ξενοι συγγενεις κ δε μπορουσα να θηλασω μην ηταν καμια παραξενη κ αλλα τετοια χαχα

Ευτυχως εμενα ολη τη γεννα αν θυμαμαι μου τα δωσε η ασφαλιστικη πισω η 5 η 6 χιλιαδες

Οποτε μια χαρα..

Δευτερο δεν κανει να κανω πριν την επεμβαση στο στηθος μετα το σεπτεμβρη λοιπον αν το παρω αποφαση..

Κ εγω χριστινακι απο ολα δινω στο β απλα με μετρο κ χαζομαρες

Κ εμενα τρωει πολυ λαχανικα κ φρουτα δλδ ολα τα τρωει ως τωρα δεν εχω βρει κατι που δε τρωει

Μαρινακι μου γλυκο κ μενα ο δικος μου το πολυ στο 3ωρο νιαουριζε για βυζακι ηταν πολυ φαγανο παιδακι εμενα στο θηλασμο

Αννα μαρια απολαυσε καλε υπνο φτου φτου την γεωργια μας που ναι καλοβολη

Δημοσίευση

Αννα μαρια λουλουδια στο σπιτι τι ομορφα κ εγω πεθαινω για λουλουδια

στο σπιτι μου ειχε στειλει καποτε ενας συναδελφος απο την παλια μου δουλεια κ θυμαμαι ειχε ανοιξει ο αντρας μου την πορτα στο πατρικο μου ειχε μια τοσο αστεια φατσα που ακομα τον θυμαμαι οταν μου τα δωσε μονο που δε μου τα χε κοπανησει στο κεφαλι χαχα τοτε ημουν σε σχεση οχι παντρεμενη αλλα παλι μου χε γκρινιαξει..

Παλιες εποχες προ δεκαετιας σκεψου..

Την επομενη χρονια ο αντρας μου μου ειχε στειλει 23 τριανταφυλλα οσο η ηληκια μου δεν το χε ξεχασει φαινεται...χαχα

Αλλα μου χουν δωσει κ ενα κ μοναδικο τριανταφυλλο που το χω ακομα αποξηραμενο μια φορα στη γιορτη της γυναικας που κανεις δε μου χε δωσει ποτε κ ειχα συγκηνηθει τρελα..

Δημοσίευση

Παω να φαω κατι αλμυρο χιχι μια γλυκα μια αλμυρα τα φτασα τα 50 κιλακια χαχαχα

Σημερα ας πουμε εφαγα ενα brownie στα hagen daz κολαση κοντεψα να γλυψω κ το πιατο ο αντρας μου κοροιδευε οτι το πιατο δε θα χρειαστει πλυσιμο.. Χαχα!!!

Αυριο θα παμε βολτιτσα με την αδερφουλα μου εχω να τη δω απο της 22 κ εχω παθει στερηση!!!

Σας φιλω...!

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσάκια! Τι κάνετε;

Εμείς το πρωί πήγαμε στο γιατρό και μου έβγαλε τις ραφές. Η τομή πάει καλά μου είπε, μου έδωσε κάποιες οδηγίες πώς να πλένομαι, να την αποστειρώνω, κ.λπ., που τις θυμόμουν από την προηγούμενη φορά, και θα ξαναπάμε σε μια βδομάδα. Τον πληρώσαμε, και μας έδωσε πίσω τα 250 ευρώ, ως δώρο για τη μικρή! Μας είπε ότι του άρεσε πολύ και το δώρο που του κάναμε. Άλλος άνθρωπος ήταν σήμερα! 

Το απόγευμα πήγαμε στην εκκλησία για την ευχή. Γινόταν χαμός εκεί πέρα, είχε βάφτιση, αλλά ευτυχώς εκείνη την ώρα τελείωνε. Ήταν κι οι γονείς μου εκεί, γιατί πήγαν στον εσπερινό της ενορίας τους, αλλά είχε κι εκεί βάφτιση και φύγανε, και πέσανε σε άλλη βάφτιση. Φυσούσε τρομερά, ευτυχώς είχα σεντονάκι και τη σκέπασα. Στο αμάξι κρατούσα το πορτ μπεμπέ στα γόνατα, δεν υπήρχε άλλος τρόπος να χωρέσουμε. Δυσκολεύτηκα λίγο, γιατί με πονούσε η τομή, αλλά ευτυχώς η διαδρομή είναι πάρα πολύ μικρή. Μετά οι άντρες πήγαν σε παιδότοπο. Το αρχικό σχέδιο έλεγε παιδική χαρά, αλλά μ' αυτόν τον αέρα δεν ήταν κι ό,τι καλύτερο. Ο Αντρέας θα ίδρωνε και μπορεί ν' αρρωστούσε, αφήστε που δε θα ευχαριστιόταν και παιχνίδι. Εγώ έμεινα σπίτι με τη Γεωργία, μάζεψα κάτι απλωμένα ρούχα, άρχισα να σιδερώνω, άρχισε να γκρινιάζει, τη θήλασα και την ξαναθήλασα, κοιμήθηκε, έφαγα, και τελειώσα με το σίδερο. 

Εν τω μεταξύ, χτες βράδι η μικρή ξύπνησε μέσα στη νύχτα κάποια στιγμή με λόξυγγα. Ξυπνάω κι εγώ, κοιτάω το ρολόι, 3.30, κι ο άντρας μου δεν ήταν στο κρεβάτι. Τι έκανε ο πανηλίθιος; Καθόταν κι έπαιζε σκάκι μέχρι εκείνη την ώρα στον υπολογιστή... Ήρθε για ύπνο κατά τις τέσσερις παρά. Μέχρι να κοιμηθεί η Γεωργία πήγε πέντε, και ξύπνησε πάλι στις εφτά, γιατί ζοριζόταν να κάνει πριτς και κακά. Από τα κλάματά της ξύπνησε κι ο Αντρέας κι ήρθε στο δωμάτιό μας. Ο άντρας μου σηκώθηκε και του έφτιαξε γάλα, αλλά ο μικρός είχε όρεξη για παιχνίδι και δεν ξανακοιμήθηκε. Η Γεωργία, όμως, κοιμήθηκε, κι εγώ έχασα την ευκαιρία να ξανακοιμηθώ, γιατί φυσικά ο άντρας μου ροχάλιζε και δε χαμπάριαζε, τέτοια ώρα που κοιμήθηκε. Κατά τις οκτώ τον ξυπνάω και μου λέει "άσε με μια ωρίτσα ακόμα". Του έβαλα τις φωνές, γιατί ήταν πάρα πολύ ανεύθυνο αυτό το πράγμα. Αφού ξέρει ότι το αργότερο οκτώ πρέπει να ξυπνήσει, γιατί κάθεται στον υπολογιστή μέχρι τις τέσσερις; Και την πληρώνω εγώ φυσικά. Τελικά, σηκώθηκε στις οκτώμιση με το ζόρι, πέφτω εγώ να ξανακοιμηθώ και φυσικά, μετά από δέκα λεπτά, ξύπνησε η Γεωργία... 

Χριστίνα όπως βλέπεις χτες βράδι μας τα χάλασε κάπως η Γεωργία, μόνο που δεν ξυπνούσε επειδή πεινούσε, αλλά για άλλους λόγους. Γενικώς φαίνεται εύκολο μωρό, όπως και ο Αντρέας και μακάρι να συνεχίσει έτσι! Όταν την αφήνουμε στο πορτ μπεμπέ βαριέται και κλαίει, και θέλει αγκαλιές. Δεν την αφήνουμε παραπονεμένη, βέβαια, δεν καταλαβαίνω γιατί δεν πρέπει να "μάθει" στην αγκαλιά όπως λένε πολλοί. Και τον Αντρέα όλο αγκαλιά τον είχαμε, και τώρα τον παρακαλάω και δε με πλησιάζει.

Μεγάλη λατρεία με τα αβγά ο Δημητράκης! Εμάς δεν τρελαίνεται, μόνο σε ομελέτες τα τρώει.

Μαρίνα γιατί να μη βγω καλέ; Αυτό με το σαραντισμό καμία δεν το τηρεί εδώ, δεν το έχουμε ως έθιμο. Εννοώ το να μη βγαίνεις από το σπίτι, βέβαια, όχι την ευχή που παίρνουμε στην εκκλησία. Άμα έκανα εξουσιοδότηση στον άντρα μου, πάλι θα έβγαινα, οπότε γιατί να μην πάω στην τράπεζα ευθύς εξαρχής; Άσε που στον κοινό λογαριασμό υπογράφουμε υποχρεωτικά και οι δύο για να κάνουμε ανάληψη.

Άλλωστε, από την πρώτη μέρα που έφυγα από την κλινική, πηγαίνω καθημερινά για τις αντιπηκτικές στην κλινική (μέχρι χτες δηλαδή, τώρα τελείωσα), στη βδομάδα θα πάμε στον παιδίατρο, στο κέντρο προληπτικής παιδιατρικής για να γίνει εξέταση στα αφτιά της μικρής, κ.λπ. Και να μην ήθελα να βγω, δε γινόταν!

Ανθή μια χαρά, πάλι έξω είσαι, χιχι!

Για τα κιλά δεν κάνω κάτι, τρώω κανονικά, ίσως και περισσότερο από κανονικά, κι αυτά φεύγουν από μόνα τους! Σήμερα το πρωί που ζυγίστηκα, μετά το πρωινό κιόλας και με δυσκοιλιότητα, ήμουν 60.1 από 60.9 που ήμουν χτες!

Ο Αντρέας δυστυχώς δε μένει στο δεκάλεπτο με την Πέππα. Στο δεκάωρο ίσως... Πάντως σήμερα είναι τιμωρία και δε θα δει καθόλου Πέππα, γιατί πετούσε πράγματα απ' το μπαλκόνι.

Κατερίνα μεγάλος Καζανόβας ο Νίκος! Χαχα!

Ουφ, ξύπνησε και κλαίει, σας αφήνω και ξαναμπαίνω μετά, αν τα καταφέρω.

Δημοσίευση

Επιτέλους τα κατάφερα και ξαναμπήκα! 

Κατερίνα συλληπητήρια για τον παππού σου... Εμένα δε ζει κανένας παππούς, ούτε γιαγιά. Αν ζούσαν, οι παππούδες θα ήταν γύρω στα 120 και οι γιαγιάδες κι αυτές γύρω στα 105. Μόνο η γιαγιά του άντρα μου ζει, και είναι 85άρα.

ο γιατρός δεν παίρνει χρήματα από εμένα, τη μάνα μου, τη θεία μου, κ.λπ., επειδή είναι συγγενής. Την πρώτη φορά που με πήγε η μάνα μου σ' αυτόν, έβγαλε να τον πληρώσει και αυτός τσαντίστηκε. Έκτοτε, δεν πήρε ποτέ λεφτά από εμάς, εκτός από επεμβάσεις, γέννες, κ.λπ., οπότε και δεν παίρνει αυτός μισθό, αλλά πληρώνουμε όλα τα υπόλοιπα, π.χ. αναισθησιολόγο, χρήση χειρουργείου και τα υπόλοιπα. Πάντως εμάς το να επιστρέφονται χρήματα δεν υπάρχει απ' όσο ξέρω. Υπάρχει το νοσοκομείο που είναι δωρεάν και αν θες πας εκεί. Αν θες να πληρώσεις, είναι δικό σου θέμα.

Το ξέρω ότι στην Ελλάδα είναι κατά πολύ μικρότεροι οι μισθοί, αλλά εμάς ήταν εκ των προτέρων πολύ μεγαλύτεροι. Δηλαδή εγώ τώρα με πέντε χρόνια προϋπηρεσία, θα έπαιρνα υπό κανονικές συνθήκες γύρω στα 2500 ευρώ. Μου κόβουν δηλαδή 800 ευρώ που δεν είναι και λίγα. Απλά, επειδή ήταν οι μισθοί εδώ μεγαλύτεροι, παραμένουν μεγαλύτεροι από αυτούς της Ελλάδας, παρά τις περικοπές.

Τα κιλά φεύγουν, έχω φυσικά ακόμα κοιλίτσα, που είναι αρκετά χαλαρή. Νομίζω δεν έχουν έρθει οι κοιλιακοί ακόμα στη θέση τους. Μπρρρ, αγχώνομαι, γιατί μια φίλη μου μετά τη δεύτερη καισαρική είχε σοβαρό πρόβλημα, δεν κλείσανε ποτέ οι κοιλιακοί της και ψηλαφούσε τη μήτρα, κ.λπ. κανονικά. Μετά ξαναέμεινε έγκυος, της έβαλαν δίκτυ να κρατάει τη μήτρα και όταν γέννησε της έκαναν ταυτόχρονα και πλαστική για να της κλείσουν τους κοιλιακούς, και τρόμαξε να αναρρώσει.

Μάγδα απ' ό,τι βλέπω, τέλεια περνάτε! 

Λουκουμάδες με σοκολάτα, ποτέ δε μου άρεσε αυτός ο συνδυασμός... Για να μας τους προτείνεις, βέβαια, κάτι θα ξέρεις.

Καλέ, 400 ευρώ για γυαλιά ηλίου, έλεος! Εγώ πρέπει να πάρω γυαλιά μυωπίας, γιατί σ' αυτά που έχω ξεφλούδισε η μπογιά και είναι ένα χάλι. Ευτυχώς είναι πολύ λεπτός ο σκελετός και δε φαίνεται πολύ. Πρέπει να πάρω και φακούς επαφής, γιατί έχουν τελειώσει, και γυαλιά ηλίου, γιατί αυτά που έχω πάλιωσαν, γέμισαν γρατσουνιές και έχουν καταλήξει να γίνουν παιχνίδι του Αντρέα. Αλλά πρέπει να περιμένω να περάσουν δυο-τρεις μήνες από τη γέννα για να ισορροπήσουν οι ορμόνες και να δείξει σωστά η μέτρηση της μυωπίας. Όσο για γυαλιά ηλίου, πρέπει να πάρω φακούς πρώτα, γιατί τώρα φοράω μονίμως τα γυαλιά μυωπίας, οπότε τι να κάνω τα γυαλιά ηλίου; Να τα φοράω πάνω απ' τα άλλα γυαλιά;

Τέλειες οι ατάκες του Βασίλη!

Εμείς σήμερα το μεσημέρι τρώγαμε, κι άρχισε η Γεωργία να κλαίει, οπότε πετάγεται ο Αντρέας και της λέει "μη φοβάσαι! Ο Αντέας έχεται"!!! 

Μετά, το βράδι, που γύρισαν απ' τον παιδότοπο, έβαλε να δει Μπάρνι (ευτυχώς συμβιβάστηκε και δεν είδε Πέππα, χωρίς δράματα) και μου λέει "ω! Έχει δύο Μπάνους (πληθυντικός του Μπάρνι), ένα στον παιδότοπο κι άλλο στον υπολογιστική", επειδή στον παιδότοπο βγαίνει ο Μπάρνι όταν έχει γενέθλια και σήμερα είχε κι ο Αντρέας έτρεξε κατευθείαν πάνω του.

Η ανηψιά είναι πανήψηλη για την ηλικία της! Αλλά και πάλι, 1.60 και 55 κιλά είναι πάρα πολλά. Εγώ είμαι 1.75 και το βάρος μου είναι 55 κιλά... 

Δημοσίευση

Καλά, Μάγδα πολύ γέλιο η ιστορία με το συνάδελφο και τα λουλούδια! 

Την πρώτη χρονιά που ήμουν στο εσπερινό, οι άντρες συνάδελφοι συμφώνησαν και μας πήραν από ένα τριαντάφυλλο στη γιορτή της γυναίκας. Ήταν πάρα πολύ ωραία έκπληξη!

Σας αφήνω κορίτσια, θα τα πούμε αύριο!

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσια!!!εχθες πηρα μια τρομαρα...και απο τοτε ποναει η κοιλια μου κατω χαμηλα παραλιγο να πεσει ο μικρος απο τις σκαλες και τον επιασα στο τσακ!ε μου κοπηκαν τα γονατα και αμεσως πονεσε η κοιλια μου !!! ωχ Παναγια μου φτηνα την γλιτωσαμε...και ακομη ποναει ομως...λετε να παρω τηλ τον γιατρο?/? σε λιγο θα παμε θαλασσα να χαλαρωσω...αυτο το παιδι συνεχεια με τρομαζει... ο Θεος να το φυλαει

Δημοσίευση

Καλησπερα ζουζουνες μου μαρινακι μου σε λαχταρηΣε για τα καλα ο μικρος σου γιαυτο πονα η κοιλιτσα παρε το γιατρο να ηρεμησεις αν κ νομιζω εινΑι καθαρα θεμα στρες κουκλιτσα μου αφου δε χτυπησε παλι καλα!!!

Αννα μαρια μου μπρρρρρ μου πες αυτα για την καισαρικη κ φοβηθηκα...

Χτες κοιταγα την δικια μου κ απορουσα πως βγηκε ολοκληρο παιδακι απο τοσο μικρη τομουλα..

Η ανιψια μου ειναι οντως πολυ ψηλο παιδακι αλλα λογω κιλων κ αναπτυξης δειχνει αχαρο κ εχει μια καρδουλα μαλαματενια κυριολεκτικα ψυχουλα γλυκια..

Αννα μαρια ουτε εγω το χα αυτο με το 40ισμο κατευθειαν βγηκα εξω αλλωστε εγω δε μπορω να μεινω κλεισμενη σε σπιτι παθαινουν τα νευρα μου..

Χτες κ εμεις ειχαμε ανησυχο υπνο ειχαν παρτυ οι γειτονες ως της 5.30 τερμα τα σκυλαδικα μετα ξυπνησε ο β κ ηθελε να παιξει μετα γαλα μετα τσισα γκρρρτ

11.10 σηκωθηκα ομως κ πηγαμε θαλασσα γυρησαμε φαγαμε κ κατα της 6 θα ρθουν απο δω η αδερφη μου να ξαναπαμε θαλασσα γιατι γκρινιαζει οτι δεν πηγαμε καθολου μαζι αρα σημερα θα βγαλω οντως λεπια χαχα

Χτες μετα τα ψωνια ξεκουραση κ το βραδυ βγηκαμε για φαγητο κ βολτα στη βαρκιζα χαμος γινοταν!!

Αυτη τη βδομαδα ολο σε ταβερνακια τρωμε εχω καταευχαριστηθει

Κ εγω ο λουκουμας ελεγα με σοκολατα πως θα ναι.., αλλα εντυπωσιαστηκα μιλαμε!!!

Δημοσίευση

Σιγα μην εδινα 400 ευρα σε γυαλια κ εγω ειπαμε να χει καλους φακους αλλα ημαρτον

Ωραια που στο γιατρο αρεσε το δωρο κ σας εκανε κ αυτος..

Λοιπον σας αφηνω παω να ξαπλαρω γιατι θα χουμε παλι θαλασσα μετα γιουπιιιιιιι!!!!!

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσάκια μου, τι κάνετε;

Εμείς καλά! Σήμερα πήγαμε στους γονείς μου για φαγητό, και μετά κάναμε βόλτα με το αμάξι, πήγαμε από την παραλία, και είδαμε και ένα μεγάλο τμήμα της παραλιακής οδού που αναμορφώθηκε πρόσφατα και έγινε πάρα πολύ ωραίο. Θα πηγαίναμε για παγωτό στην παγωταρία που είχε πάει και η Βάσω και συνάντησε τη μαθήτριά μου (στο κατάστημα της Λάρνακας, εννοείται), αλλά δε βρίσκαμε πάρκινγκ πουθενά, έτσι καταλήξαμε στη συνηθισμένη παγωταρία, μόνο που ο Αντρέας είχε αποκοιμηθεί, έτσι πήραμε παγωτά και τα φάγαμε στο αμάξι. 

Τώρα οι άντρες πήγαν στο φούρνο για κάτι ψώνια.

Ουφ, ρε κορίτσια, νιώθω τρομερές τύψεις απέναντι στον Αντρέα. Δεν του προσφέρουμε τίποτα. Όλη μέρα είναι σ' ένα διαμέρισμα κλεισμένος, μπροστά από μια οθόνη, ή παίζοντας μόνος του. Λέω στον άντρα μου να τον πάει καμιά παιδική χαρά, καμιά θάλασσα, αλλά αυτός βαριέται. Τον πήγε χτες παιδότοπο, και δεν ξέρω πότε θα τον ξαναπάει κάπου. Λέει θα πάνε αύριο παιδική χαρά, για να δούμε... Το πιο απλό, μια βόλτα στην παιδική χαρά, για τον άντρα μου είναι μείζον θέμα, επειδή βαριέται. Βρίσκει συνέχεια δικαιολογίες του στιλ "φυσάει κι ο Αντρέας ιδρώνει εύκολα και θα αρρωστήσει". Και σπίτι παίζουν, αλλά τις πιο πολλές φορές ο άντρας μου βαριέται. Σήμερα το πρωί, ο μικρός ήθελε να παίξουν κυνηγητό, κι ο άντρας μου τον παράτησε σύξυλο κι έφυγε, γιατί λέει, πονούσε το κεφάλι του. Μετά ο Αντρέας έκανε συνέχεια αταξίες, πετούσε πράγματα απ' το μπαλκόνι, πετούσε πράγματα στο πάτωμα, κ.λπ. Να εξηγώ στον άντρα μου ότι ο μικρός τα κάνει όλα αυτά γιατί θέλει παρέα, σημασία, και είτε πονάει το κεφάλι του, είτε όχι, πρέπει να παίξει μαζί του, και μου έλεγε να μην του λέω τι να κάνει. Αντιδρά πολύ κομπλεξικά. Μετά του δίνω να κρατήσει τη Γεωργία και ήταν όλο γλύκες, ενώ προηγουμένως στον Αντρέα όλο φώναζε. Εκείνη την ώρα ο Αντρέας άρχισε τις ταρζανιές, σκαρφάλωνε στους καναπέδες, κ.λπ. και του φώναζε "μπαμπά, κοίτα με, μπαμπά κοίτα με". Αυτός εκεί, γλύκες με τη Γεωργία, και τελικά ο Αντρέας πήγε και πήρε όσα παιχνίδια ήταν εκεί κοντά και είπε ότι τα μαζεύει για να μην τα δώσει στη Γεωργία. Δε ζήλευε, και κατάφερε ο ηλίθιος και τον έκανε να ζηλέψει με τις βλακείες του. Τελικά παίξανε λίγο, και όταν ηρέμησαν τα πράγματα, του εξήγησα και έδειξε να καταλαβαίνει (ο άντρας μου, γιατί ο Αντρέας τα παίρνει με την πρώτη). Ελπίζω να μη συνεχιστεί αυτή η κατάσταση.

Μαρίνα τελικά τι έγινε, πήρες το γιατρό; Δε νομίζω να είναι τίποτα.

Μάγδα τελικά σήμερα έσφιξα λίγο την κοιλιά και τους έπιασα τους κοιλιακούς, οκ, δεν άνοιξαν και τόσο πολύ, υπάρχει μόνο ένα αυλακάκι ανάμεσά τους, στο πάχος του μικρού μου δακτύλου, αλλά αυτό υπήρχε από την προηγούμενη γέννα. 

Όσο για τα κιλά, τα κατάφερα το πρωί και πήγα τουαλέτα, και τσουπ! Μισό κιλό κάτω! Σήμερα ήμουν 59.4!!! Λέτε να συνεχίσω να χάνω χωρίς σταματημό, μέχρι που θα εξαφανιστώ;

Σας φιλώ και τα λέμε!

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια! Καλά είστε; Εγώ καλά! Σήμερα πήγε ο άντρας μου τα παιδιά βόλτα και εγώ έκανα δουλειές στο σπίτι με την ησυχία μου. Άλλο πράγμα να κάνεις δουλειές χωρίς ανθρώπους στα πόδια σου. Μετά τελείωσα με τις δουλειές και κάθισα να χαλαρώσω αλλά βαρέθηκα. Μου έλειψε το τρέξιμο με τα παιδιά. Δεν είχα τι να κάνω.Χαχαχαχαχα. Είμαι άρρωστη τελικά.

Άννα Μαρία, δεν παίζεσαι με τα κιλά! Πολύ τυχερή είσαι! Εγώ άρχισα να τα χάνω μόλις σταμάτησα να θηλάζω. Ο θηλασμός με είχε μπλοκάρει απίστευτα.

Είναι πολύ φυσιολογικό που νιώθεις τύψεις απέναντι στον Αντρέα. Όταν έρχεται ένα καινούριο μωράκι στο σπίτι, δεν υπάρχει στην αρχή πολύς χρόνος για το μεγαλύτερο παιδί, ούτε αντοχές. Ο άντρας σου βέβαια μπορεί να τον πηγαίνει συχνά βόλτες και να παίζει μαζί του για να μη νιώσει ζήλια ο Αντρέας. Αφού έδειξε πως το κατάλαβε με αυτά που του είπες, θα αλλάξει στάση λογικά. Πάντως μην τον παρεξηγείς αν φωνάζει στον Αντρέα ενώ στη Γεωργία κάνει γλύκες. Πολλές φορές αντιδρούμε αυθόρμητα και δεν μπορούμε να σκεφτούμε άμεσα τις συνέπειες των πράξεών μας.

Μαγδούλα, όταν ακούω θάλασσα, εσύ μου έρχεσαι στο μυαλό! Πράγματι έχεις βγάλει λέπια! Χαχαχαχα.Σε διαβάζω και μου φτιάχνει η διάθεση τόση χαρά που έχεις.

Μαρίνα, λαχτάρησες με τον Αντωνάκη σου. Πονάς ακόμα στην κοιλιά; Πήγατε στη θάλασσα;; Βούτηξες;

Κατερινάκι, ερωτεύτηκε ο Νίκος σου ε;; Χαχαχαχαχαχαχ! Από μικρός στα βάσανα!

Δεν σε φτάνουν τα 3 τα δικά σου, είχες να περιποιηθείς και ένα σωρό άλλα παιδιά. Εντυπωσιάστηκε η νύφη σου από τη μεγειρική σου; Χαχαχαχαχα.

Βασούλα, βολτάρατε το ΣΚ;; Είχες πάλι πολλά πράγματα να κάνεις! Καλά περάσατε;

Κατερινάκι, να ζήσει η αδερφούλα σου! Πώς ήταν ο γάμος;; Περιμένουμε νεάκια!

Χριστινάκιιιιιι, φιλάκια!

Αυτά φιλενάδες μου! Καλό βράδυ!

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια!

Κατερινακι συλληπητηρια κοπέλα μου! Όσο χρονων και να ναι καποιος ειναι μεγαλη απωλεια ο θανατος! μενα ζουν και οι 2 μου γιαγιαδες! Η μια 83 και η αλλη 76! Οι παππουδες πεθαναν νεοι σχετικα στα 65 περιπου και οι 2 και πριν καμια 20αρια χρονια!

Αννα μαρια ο αντρας σου τρελαθηκε με την κορη...! Ομως την ωρα που ειναι σπιτι κι ο Αντρεας μπορουν να παιζουν μαζι η να τον παιρνει βολτες για να μη νιωθει και ο μικρος ασχημα! Με τα κιλα σου τα πας περιφημα! Θα τα χασεις τσακ μπαμ!

Μαρινακι πως εισαι? Σε τρομαξε ο Αντωνακης? Μαλλον απ την τρομαρα που πηρες πονας! Σου περασε τωρα? Θελιυν ματια δεκατεσσερα αυτα τα παιδια!

Μαγδουλα απολαυσες αδειουλα και θαλασσα? Τι ωραια...ο Βασιλακος απο σενα πηρε που λατρευει τη θαλασσα!

Χριστινακι να ζησεις για τη γιορτουλα σου αν και αργοπορημενα!

Εμεις το Σαββατο πηγαμε να πιασουμε για τον μικρο ενα μπανακι και ριλαξ που μας χαλασαν απο ενα καταδτημα πιυ ειχε φανταστικες τιμες ...βασικα έχουν κατάστημα και οτι μένει πολλη καιρο και δεν πωληθει το μεταφέρει στις αποθηκες σε πολυ φτηνές τιμές. Εμεις απο τιςαποθηκες πηγαμε! Πηραμε μπανακι με αλλαξιερα και 2 θεσεις απο κατω απο 160 στα 70 ριλαξ απο 90 στα 20 ευρω και μαρκες! Ολοκαινουρια στα κουτια τους! Αγορασαμε και καροτσι απ αυτα τα ελαφρια για την Ιωαννα 20 ευρω!και δωρισε και ενα ποδηλατακι στην Ιωαννα ο καταστηματαρχης!

Δημοσίευση

Μετα πηγαμε παιχνιδοτοπο να παιξει λιγο η μικρη! Το απογευμα πηγαμε προσκυνησαμε Στην Αγια Παρασκευη που με εταξε παλια η μαμα μου για τα ματια μου ; αγορασαμε και λοκμαδες και πηγαμε για καφε στη γιαγια μου!

Χτες πηγαμε Εκκλησια με τη μικρη και μετα για καφε διπλα στη θεια μου που ειχε το μνημοσυνο του πατερα της! Το μεσημερι πηγαμε για ψαρι με τους γονεις μου σε ενα παραλιακο εστιατοριο και η μικρη ηθελε να μπει στη θαλασσα! Εκλαιγε και πηγα την εβαλα εκει στην ακρουλα και ενθουσιαστηκε! Βγηκαμε μετα για να φαμε και ειχαμε γινει κσι γω και η μικρη ολο αμμους! Πηγαμε ξεπλυθηκαμε και καθισαμε για φαγητο! Η μικρη οταν εφαγε ηθελε να κοιμηθει και ευτυχως ειχαμε καροτσι και κοιμηθηκε εκεί μέσα!

Κατα τις 3 πηγαμε σπιτι καναμε μπανιο ετοιμαστηκαμε λκαι πηγαμε σε γενεθλια των παιδιων ενος συναδελφου του αντρα μιυ! Ειχαν ενα φουσκωτο που στη μεση ειχε κενο! Για τα μεγαλα παιδια δεν ηταν τοσο επικίνδυνο αλλα την Ιωαννα τη φοραγε ανετα! Με επιασε πανικος όταν μπηκε μεσα! Αστε που τα παραπανω παιδια ηταν ανω των 7 και μεγαλοσωμα! Της εξηγησαμε με τον αντρα μου και ισως επειδη τοτς φοβήθηκε κιολας δεν ηθελε να ξαναμπει! Επαιζε εξω μέχρι τις 8 παρα πιυ φυγαμε ! Της εδωσαν καροτσακι με κουκλα και για αρκετη ωρα επαιζε μονη της μαζί τους! Ολοι ελεγαν ποσο φρονιμη ηταν χαχα!

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσια...

ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ ποσα κιλα πηρες και ποσα εχασες εως τωρα??καλα εισαι ουτως ή αλλως αδυνατη...και εγω καλα που προλαβα να χασω 7 κιλα και μετα εμεινα εγκυος...  α και ο Αντρεας πεταει πραγματα ε??μα τι κακο ειναι αυτο...αλλα εμεις βαλαμε πλεγματα και επιπλεον καγκελα για αυτο το λογο οποτε στο σπιτι το γλιτωνουμε...σε αλλα σπιτια παλι οχι..

ζηλεψε ε? ε λογικο...ειναι πολυ λεπτες οι ισορροπιες οταν εχεις 2...αλλα μην νιωθεις τυψεις...δε γινεται να τα κανουμε ολα ταυτοχρονα... και να θηλαζεις το μωρο και να παιζεις μαζι του...αλλα αυτα δεν το καταλαβαινουν...

Βασω μου τι ωραια με γεια τα καινουργια σας πραγματακια για το μωρο σας...και για την Ιωαννα... εχεις ησυχο μωρο ε? τυχερουλα! χαρηκε με τα παιχνιδια η Ιωαννα σου...ωραια !

Μαγδα χαιρεσαι τα μπανακια σου ε??αυτα ειναι!

ο Αντωνης προ ολιγου μπηκε τιμωρια γιατι πεταξε μια σκουπα κατω απο τις σκαλες της πολυκατοικιας!!! ε δεν γινεται...πρεπει να μπαινουν και ορια!ειναι πολυ ζωηρος!

σημερα εχουμε και την εξεταση του..θα κανει ακτινογραφια και θα παμε και στον παιδο ορθοπαιδικο να τον δει...μακαρι να πανε ολα καλα!!!

αυταααααααααααα

φιλια πολλα

αχ κοριτσια...δε ξερω τι να μαγειρεψω...πως βαρεθηκα το μαγειρεμα!

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε;

Εμείς καλά, εγώ νυστάζω, κι έκανα και διάφορες δουλειές.

Το βράδι ξύπνησε ο Αντρέας στις τεσσεράμιση και τον έφερε ο άντρας μου στο κρεβάτι μας. Τον πήρε αμέσως ο ύπνος, αλλά ακούσαμε τη μύτη του κάπως βουλωμένη, έτσι μετακομίσαμε η Γεωργία κι εγώ στο παιδικό. Αφήστε, εγώ δεν κατάφερα να κοιμηθώ, στις έξι ξύπνησε η Γεωργία, και κατά τις εφτά και είκοσι ξανακοιμήθηκε, και κατάφερα κι εγώ να ξανακοιμηθώ. Οκτώ και σαράντα ξύπνησε ο Αντρέας, τους άκουσα και λίγο μετά ξύπνησε πάλι κι η Γεωργία. Εν τω μεταξύ, το πρωί όπως την είχα στον ώμο μου, ρίχνει δυο μεγάλα ρεψίματα και μετά έβγαλε μια τεράστια γουλιά. Μ' έκανε χάλια, λέρωσε το τελευταίο σουτιέν θηλασμού που είχα καθαρό, και τώρα κυκλοφορώ χωρίς σουτιέν, και κάθε φορά που θηλάζω, το άλλο στήθος τρέχει σα βρύση... Ευτυχώς έβαλε πλυντήριο ο άντρας μου κι ελπίζω να στεγνώσουν σύντομα γιατί δεν μπορώ χωρίς σουτιέν.

Τώρα ο Αντρέας είναι στους γονείς μου, η Γεωργία κοιμάται, οπότε μπήκα κι εγώ να σας γράψω.

Έχω προσέξει ότι ο Αντρέας δε θέλει να πηγαίνει στους γονείς μου, προφανώς δε θέλει να μας αφήνει εμάς μόνους στο σπίτι με τη Γεωργία. Είπα στον άντρα μου να τον πάρει μαζί του στα ψώνια, αλλά αυτός δεν ήθελε, γιατί είχε, λέει, να πάρει βαριά πράγματα και δε βόλευε. Τελικά, αφού ο Αντρέας μία έλεγε ότι θέλει να πάει στη γιαγιά, μια ότι δε θέλει, δέχτηκε και πήγε. 

Πάντως, κάνει κάτι ψευτοζήλιες, αλλά γενικώς είναι γλύκας. Το πρωί που έπλενα τα δόντια μου, άφησα τη Γεωργία στο πορτ μπεμπέ στο παιδικό, κι αυτή άρχισε να κλαίει. Μόλις την άκουσε ο Αντρέας έτρεξε, άρχισε να την κουνάει απαλά και της έλεγε "Έλα, έλα Γιωγία, θα έθει η μάμα. Α! Νάτη!". 

Γράφω λίγο ασυνάρτητα, αλλά τα λέω όπως μου έρχονται στο μυαλό.

Ανθή εννοείται ότι είναι πολύ πιο εύκολο να κάνεις τις δουλειές χωρίς τα παιδιά να τρέχουν πάνω-κάτω! Κι εγώ έκανα δουλίτσες τώρα που έλειπαν οι άντρες κι η Γεωργία κοιμόταν, αλλά όχι πολλά πράγματα. Συμμάζεψα το σαλόνι και τα υπνοδωμάτια και σκούπισα. Προς το παρόν, δεν μπορώ να κάνω βαριές δουλειές.

Το πρόβλημα με τον Αντρέα είναι ότι ο άντρας μου του φωνάζει συνέεεχεια. Για το παραμικρό του μπήγει τις αγριοφωνάρες. Δεν καταλαβαίνει ότι όλα αυτά δεν έχουν αποτέλεσμα. Ούτε και οι άλλες τιμωρίες, βέβαια, π.χ. στέρηση Πέππας, αφού ο Αντρέας είναι αρκετά ξεροκέφαλο παιδάκι και κάνει πάντα ό,τι του κατέβει. Αλλά με τις φωνές μόνο προβλήματα δημιουργούνται. Είναι πολύ νευρικός, και δεν μπορεί να ελέγξει τα νεύρα του. Όταν του λέω να σταματήσει, φτάνει φωνές, δεν αντέχω άλλο, κ.λπ., τα ρίχνει όλα πάνω μου (!!!), ότι εγώ φταίω, γιατί τον τσαντίζω! Είναι η κλασική στάση των γονιών του, να ρίχνουν όλες τις ευθύνες αλλού για τα πάντα.

Χτες ευτυχώς όταν πήγαν στο φούρνο, μετά τον πήγε στην παγωταρία και τον κέρασε παγωτό. Σήμερα θα τον πάει παιδική χαρά. Αλλά όλα αυτά που είναι αυτονόητα, π.χ. ένα μπάνιο στη θάλασσα, η παιδική χαρά, ο άντρας μου τα κάνει τρομερά δύσκολα. Μέχρι να το πάρει απόφαση να κάνει κάτι, περνάνε και δέκα μέρες... 

Βάσω η γιαγιά σου είναι 76;;; Ο πατέρας μου είναι 79, χαχαχαχα!

Τέλειες οι τιμές στο κατάστημα που πήγατε! Δεν το ξέραμε να πάμε κι εμείς!

Μια χαρά περάσατε το σαββατοκύριακο! Τα φουσκωτά τα φοβάμαι κι εγώ, γιατί πάντα έχει μεγαλύτερα παιδιά και είναι επικίνδυνο. Καλά, αυτό με την τρύπα απαράδεκτο. 

Μαρίνα είχα πάρει δέκα κιλά περίπου. Ξεκίνησα 59, έπεσα στα 56 και έφτασα τα 69. Τώρα είμαι 59.

Ο Αντρέας πετάει πράγματα και δεν τον σταματά τίποτα. Σήμερα τον έβαλα πάλι τιμωρία να μη δει Πέππα, γιατί πέταξε ένα στιλό απ' το μπαλκόνι.

Προσπαθώ να τον απασχολώ με διάφορα, π.χ. παραμύθια, τραγουδάκια, ζωγραφιές, κ.λπ., αλλά δυστυχώς έχει κολλήσει και θέλει να βλέπει συνέχεια Πέππα ή "τα αβγά", κάτι βιντεάκια που δείχνει αβγά κίντερ έκπληξη, τα οποία ανοίγουν και δείχνουν τα παιχνιδάκια που έχει μέσα. Τώρα τι καλό βρίσκει σ' αυτά τα βιντεάκια, δεν καταλαβαίνω. Του αρέσουν επίσης κάτι άλλα βιντεάκια, που δείχνει διάφορες κατασκευές με πλαστελίνες. 

Κι εγώ σήμερα δεν ήξερα τι να μαγειρέψω, ούτε και είχα τίποτα στο σπίτι, έτσι πήραμε φαγητό απ' έξω.

Ωχ, ξύπνησε! 

Δημοσίευση

ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ ολα τα μωρα ιδια ειναι???αχαχαχαχχαα με αυτα τα αυγα τα kinder βαλτον και αστον εκει συνεχεια...τα βλεπει και μολις ανοιγουν γελαει!!!αχαχαχαχα αλλα ευτυχως ξεκολλησε... γιατι μου ελεγε συνεχεια ''κοκό κοκό'' να του βαλω να δει!!!

τελικά εκανα κεφτεδακια  με ρυζακι!!!ωραια γιναν!τι να κανω?? για να φαει ο μικρος...αλλιως θα ετρωγα αυγα!

Δημοσίευση

Μαρίνα, εμένα μου λέει "θέλω τα αβγά. Θέλω ένα αβγό, κι άλλο αβγό" και μετράει με τα δάχτυλά του! 

Α, τελικά ο Αντρέας είναι μια χαρά. Μας φάνηκε τελικά ότι είχε βουλωμένη μύτη. 

Πάω να την πέσω, αν με αφήσει η Γεωργία. 

Δημοσίευση

Καλησπερα κοκονες μου τελευταια μερα αδειας δλδ ρεπο σημερα γιατι δουλευω το σαββατο ειμαι να μαι κλαινε οι ρεγγες ανετα δε ξαναδουλευα κ ποτε αν ειχα πολλα λεφτα βρισκω 1002 να κανω εκτος δουλειας γκρρ

Λοιπον σιδερο μαγδα 1-0 ψοφησα μιλαμε μιας κ ειχα 4-5 πλυντηρια μιας κ τα χα παρατησει 10 μερες σχεδον τα κανα ομως ολα απο της 3.30 τωρα τελειωσα

Σημερινα νεα ξυπνησα απο της 8.30 μιας κ ο αντρας μου εχει μονιμος τη φαεινη ιδεα να μας φιλαει πριν φυγει ενοειται μας ξυπνησε γκρρρ εκανα ενα κεικ που βγηκε πολυ καλο κ πηγαμε με το γιοκα μου θαλασσα γυρησαμε μαμ νανι ο μικρος κ εγω δουλειες πολλες δουλειες σνιφφφφ

Χτες πηγαμε σε ενα beach bar με ινα κ οικογενειες καναμε κ μπανιο απογευματινο βραδυνο ειχε κ dj χαμος γινοταν

Τα μικρα ξεσαλωσαν καλα η ανιψια μου δε στεκεται λεπτο μιλαμεεεεεε ετσι κ μου βγει ετσι το δευτερο εχω πιασει τζακ ποτ μιλαμε που χω καλομαθει με το βασιλακο!! Ολο την κυνηγαγα μιλαμε!!!

Νομιζα μονο ο β βλεπει τοσο χαζα στο ιντερνετ αυγα κ πλαστελινες τα δυο αγαπημενα του κ ελεγα μα καλα τι γουστα κ αυτα κ ομως κ σας τα ιδια ζητανε.. Εμεινα!!!

Ο αντρας μου πεταγε μικρος πραγματα απο το μπαλκονι καποτε αδειασε με κοσμηματοθηκη με χρυσαφικα ως να κατεβει η πεθερα τα μισα λειπανε κ απο τα νευρα της του χε πεταξει ολα τα αμαξακια του για τιμωρια

Ο β ποτε δεν πεταγε αλλα δεν εχω μπαλκονι μπορει γιαυτο..

Δημοσίευση

Μαρινακι κανατε μπανακι ηρεμησες περασε κ η κοιλιτσα κ εγω τιμωρια εβαζα το β αρκετα παλια τωρα μεγαλωσε κ σπανια να χρειαστει ευτυχως ακουει αμα τον μαλωσω..

Αννα μαρια μου τωρα που γεννησες θηλαζε κοιμιζε κ αφηνε τη κορη στο μπαμπα για 1 ωριτσα κ πηγαινε τον εσυ κουνιες η βολτιτσα αν δεν τον πηγαινει θα δεις πως αν βγαινει θα διοχετευει την ενεργεια του κ θα ναι πολυ πιο φρονιμος μετα εμενα εχει που κοιμαται απο της 3 που ρθαμε απο θαλασσα ψοφησε στις βουτιες παλι χαχαχα

Κ εγω σαν εσενα ετρωγα του σκασμου κ τα κιλα φευγαν χωρις να κανω τιποτα κ μαλιστα εγω ειχα 22 σκεψου κ τα χανα 5-5 μιλαμε..

Βασουλα τι ωραια ψωνια κ φτηνα μεγεια μεγεια

Εμας μας πηρε η πεθερα μου δυο ζευγαρια παππουτσια του μικρου το ενα πολυ ωραιο το αλλο κακασχημο ασπρο μοκασινη με μαυρο τακουνι κ καλα ορθοπαιδικο απαισιο σας λεω μολις τα δα ειπα οτι ειναι ωραια μη λειπηθουν εκανα πως τα δοκιμασα κ δε χωρανε με κοιτα ο αντρας μου με πηρε γραμμη κανει μικρα μανα πολυ αλλαξε τα αλλα παρε αλλα γιατι αυτα ειναι χαλια κ ευτυχως τα αλλαξαν σημερα κ του πηραν κατι πολυ ομορφα ευτυχως γιατι δε θα του τα βαζα ποτε πεταμενα λεφτα θα ταν..

Δημοσίευση

Ανθουλι μου ιδιες ειμαστε λειπει ο β κανω τις δουλειες τσακ μπαμ κ μετα γυρναω γυρω γυρω σαν την αδικη καταρα γιατι μου λειπει το μικρο μου...!

Οντως εχω τρελη διαθεση γιατι πολυ απλα ξεκουραστηκα κ ημουν ολη μερα βολτα θαλασσα ταβερνες καφετεριες τι αλλο καλυτερο χαχαχα!!!!

Αυτα εν ολιγοις θα ξαναμπω

Φιλια τα πιο πολλα στο λεχουδακι της παρεας μας που θα ναι μια χουφτιτσα για φαγωμα...

Βαλε αννα μαρια φωτο απο πατουσακια της λατρευω τα πατουσακια των λεχουδιων!!!

....!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...