Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κ ξεκινω απο ανθουλι κοριτσακι οπως ελεγα κ πριν κ εγω το καλοκαιρι το λατρευω λιγα ρουχα ηλιος θαλασσα παγωτα κ βολτες

Ψωνια ε μη λετε για ψωνια τα θελω οοοοοολα

Αυριο το απογευμα θα παμε κ δε βλεπω την ωρα χιχι

Βασουλα μου ελπιζω φετος τα γεννεθλια σου να ναι υπεροχα κ το περσινο γεγονος να ναι μια κακια αναμνηση απο την οποια βγηκατε νικητες..η μανουλα σου πως παει;;; Επεσε η πιεση τωρα ποια;;

Αννα μαρια χρονια πολλα ποιος τη χαρη σου γεννεθλια με δυο αγγελουδια τι αλλο θες.

Κατερινακι μου συληπητηρια για τη γιαγιακα το τελευταιο αντιο οποτε κ να ναι σε οποια ηληκια κ αν εινΑι ειναι παντα οδυνηρο...

Μπραβω που κλεισες ευκολα φαγακια κ θα βγει μια χαρα σε νιωθω κ μενα τα αγορια δε χορταινουν με τιποτα ολο τρωνε...

Μακαρι να μενες κοντα σε θαλασσα οντως εγω παντα ελεγα οτι θα βρω σπιτι κοντα στη θαλασσα η μαμα μου λεει οτι οσα ελεγα μικρη τα χω κανει... Χαχα δε το χα σκεφτει ποτε..

Ειναι μη βαλω κατι στο μυαλο μου..

Μαρινακι τη λαχταρα πηρες καλε τοσο ευκολα βγαινουν οι καρποι ευτυχως ξαναμπηκε τωρα θελει προσοχη μη ξαναβγει;;

• Απαντήσεις 1.2k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Αννα μαρια να σου ζησει και παλι και να ναι ησηχη. Ολα καλα, τελικα περασες τους πονους γιατι δεν εκανες πιο νωρις επισκληριδιο δεν καταλαβα αλλα δεν εχει σημασια. Και σιγουρα δεν συγκρινετε φανταζομαι η ολικη ναρκωςη τωρα ηταν πολυ καλυτερα που την ακουςες και την πηρες αγκαλια αμεςως. Καλα η περιγραφη σου για την παρουσια της μανας σου και ολο το σκηνικο ηταν σαν να ημουν απο μια γωνια και να σας εβλεπα, κατι μου λεει οτι αλλαξε γνωμη στον γιατρο σιγουρα αλλα τελικα ισως να ηταν η καλυτερη επιλογη.

Για την ιστορια και η Αγγελικη με βεντουζα βγηκε και πες στη μαμα σου οτι ουτε το ματι ουτε ο εκγεφαλος τραβηχτηκε.

Να βρειτε γρηγορα τους ρυθμους σας και με τον θηλασμο και με την φροντιδα και τον Αντρικο, περαστικα του κιολλας. Τωρα εχεις την εμπειρια και θα δεις οτι και τα ξενυχτια και ο θηλασμος και ολα θα σου φαινονται πιο ευκολα

Φιλακια

Δημοσίευση

Χριστινακι βρήκε κ παροδική δουλίτσα ο αντρουλης σου μια χαρά σε ακούω άλλο άνθρωπο πόσο πίσω μας πανε τελικά ορισμένα θέματα ε...

Βγαινεται σκέφτεσαι κ για άλλο παιδάκι τι καλά η παλιό δουλειά σας είχε απομακρύνει τίποτα τελικά δε γίνεται τυχαία

Καγκουρακι ετοιμάζεστε για διακοπουλες σούπερ με ένα κ κουβαλάω ένα χαμό φαντάζομαι εσύ πραμάτεια αλλά αξίζει τον κόπο..

Ευχαριστώ κ για τις εύχουλες όλες σας υγεία να χουμε όλες μας

Δημοσίευση

Γεια σας και πάλι!

Η Γεωργία ακόμα κοιμάται!

Τον πήρα κι εγώ για καμιά ωρίτσα!

Που λέτε, θηλάζουμε κανονικά, το Σαββάτο δε θήλασα γιατί γκρίνιαζαν οι ηλίθιες οι νοσοκόμες ότι έχω πάρει ένα κουβά φάρμακα και καλύτερα να μη θηλάσω. Ο παιδίατρος είπε ότι μπορώ να θηλάσω κατευθείαν, η αναισθησιολόγος είπε να προσέχουμε λίγο με τα παυσίπονα. Αλλά είχα πάρει και ενδοφλέβια αντιβίωση, οπότε ίσως καλύτερα. Τελικά, άρχισα να θηλάζω από την Κυριακή το πρωί. Συμπλήρωμα έδωσαν μια φορά ακόμη νομίζω και το ίδιο βράδι προσπάθησε η νοσοκόμα να δώσει 30 μλ, αλλά ήπιε με δυσκολία τα 10. Ξένο γάλα δηλαδή ήπιε συνολικά 3-4 φορές, πολύ λιγότερες απ' τον Αντρέα, που τις άφηνα να δίνουν συμπλήρωμα μέχρι την τρίτη μέρα, που κατέβηκε το πολύ γάλα και είχε φουσκώσει το στήθος. 

Τώρα ο θηλασμός μου φαίνεται παιχνιδάκι, αλλά η αλήθεια είναι ότι και στον Αντρέα παιχνιδάκι μου φαινόταν! Μόνο που τώρα όλα μου φαίνονται φυσιολογικά, ενώ τότε όλα ήταν έκπληξη!

Η Γεωργία έπιασε αμέσως το στήθος και σωστά, και θηλάζει με όρεξη! Αλλά πέφτει με τα μούτρα, θηλάζει με μανία και λαιμαργία στην αρχή, και μετά κουράζεται και αποκοιμιέται, οπότε αυτή η ιστορία διαρκεί αιώνια! Φαντάζομαι, όμως, δε θα κρατήσει πολύ, σύντομα θα μεγαλώσει, θα δυναμώσει και θα θηλάζει πιο σωστά, θα ρυθμιστεί κι εμένα η παραγωγή μου και θα είναι πολύ πιο εύκολο!

Τώρα πάντως, κοιμάται κανένα τετράωρο, ίσως και περισσότερο!

Όσο για τον Αντρέα, ήρθε τρεις φορές στην κλινική τη Δευτέρα και μία χτες. Είδε τη Γεωργία απ' το παράθυρο στο θάλαμο νεογνών, δεν την πλησίασε, και κατενθουσιάστηκε. Όλη την ώρα ήθελε να τον παίρνει ο μπαμπάς του αγκαλιά για να τη βλέπει! Πάμε μετά στο δωμάτιο, βλέπει την τηλεόραση που έδειχνε το δωμάτιο του μωρού κι άρχισε να φωνάζει "το κιεβάτι της Γιωγίας! Το κιεβάτι της Γιωγίας! Είναι στην τηλεόαση!". Εν τω μεταξύ, κατέβηκε ο άντρας μου στο αμάξι και έβαλε το δώρο της Γεωργίας προς τον Αντρέα στο δωμάτιο νεογνών. Πηγαίνουμε πάλι εκεί, του λέμε ότι κάτι έχει γι' αυτόν η Γεωργία, πάω εγώ και παίρνω το πακέτο και ενθουσιάζεται! Μόλις το ανοίξαμε και είδε ότι είναι τρενάκι, άρχισε να φωνάζει "ω ναι! Ω ναι! Ω ναι!". Γενικώς, έχει πολύ θετικές αντιδράσεις, για να δούμε όμως από αύριο που θα είμαστε στο σπίτι όλοι μαζί.

Εν τω μεταξύ, όπως σας έχω πει, ο γιατρός είναι συγγενής και την προηγούμενη φορά μας πήρε μόνο χίλια ευρώ για την καισαρική. Εκεί που νόμιζα ότι τα ίδια θα μας έπαιρνε και σήμερα, μου ξεφουρνίζει ένα "2.5 χιλιάρικα" και μένω κάγκελο. Πληρώνω τη χρήση χειρουργείου, το βοηθό χειρουργείου, την αναισθησιολόγο, και την παραμονή μου στην κλινική. Ο ίδιος δεν παίρνει μισθό, αλλά και πάλι, 1.5 χιλιάρικο περισσότερα είναι πάρα πολλά και δεν το περίμενα. Φυσικά, είναι τα μισά απ' όσα παίρνει κανονικά. Τον ρωτάω αν γίνεται να του τα δώσουμε σε δόσεις, και έκανε το δύσκολο. Μου έκανε εντύπωση, γιατί την προηγούμενη φορά, άρχισε κι έγραφε "αναισθησιολόγος τόσα, βοηθός χειρουργείου τόσα" και σε κάποια φάση σταματά και λέει "έλα μωρέ, δώστε μου εκεί χίλια ευρώ και είμαστε εντάξει". Και μετά μας ρωτάει από μόνος του αν μπορούμε να τα δώσουμε όλα μαζί ή να του τα δώσουμε σιγά-σιγά. Τώρα άλλη αντιμετώπιση τελείως. Ίσως τον έπιασε κι αυτόν η κρίση, δεν ξέρω. Νομίζω τα έχω στην τράπεζα, θα πρέπει μια απ' αυτές τις μέρες να πάμε να δούμε. Ο άντρας μου τα έπαιξε μόλις του το είπα, και πιο πολύ τον πείραξε που δε δέχτηκε να μας κάνει κάποια ευκολία. Βέβαια, αν τα έχουμε ήδη στην τράπεζε, ποιος ο λόγος να τα δώσουμε λίγα-λίγα; Απ' το να πηγαίνουμε δύο φορές στην τράπεζα, πηγαίνουμε μία και τελειώνουμε. Αλλά, όπως σας είπα, μου έκανε εντύπωση η τελείως διαφορετική αντιμετώπιση. 

Πάντως, την πήρε πολύ προσωπικά την περίπτωσή μου. Πιστεύω ότι αυτός κατάλαβε ότι εγώ δεν τον εμπιστεύτηκα, κι ότι δεν πίστευα αυ΄τα που μου έλεγε, ενώ εγώ δεν είχα καμία αμφιβολία ότι όσα μου λέει είναι απολύτως σωστά. Σήμερα ήρθε για λίγο στην κλινική η μάνα μου, και όπως κατέβαινε, τον πέτυχε έξω απ' το ιατρείο του. Εκείνη την ώρα δεν είχε ασθενή, μόλις έφευγε μία, και την έπιασε, την έβαλε μέσα στο ιατρείο και της έδειχνε με εποπτικά μέσα κιόλας (τα ομοιώματα που έχουν οι γιατροί), πώς κατεβαίνει το μωρό, τι θα γινόταν με την περίπτωσή μου, πόσο δύσκολο θα ήταν, κ.λπ. Τέλος πάντων... 

Καγκουράκι κι ο άντρας μου με βεντούζα γεννήθηκε, και πολλά άλλα παιδιά. Απλά η μάνα μου είναι η μάνα μου. Λες αυτή να άλλαξε γνώμη στο γιατρό τελικά; Νομίζω ότι σιγά-σιγά ερμηνεύω τη συμπεριφορά του, όπως σας τα γράφω.

Εν τω μεταξύ, έρχεται προχτές ένα φιλικό ζευγάρι να με δουν κι ήταν εκεί και ο άντρας μου με τον Αντρέα και τη μάνα μου. Κάτι με ρώτησε η φίλη μου, για το φ.τ. και έβγαζε η μάνα μου κάτι επιφωνήματα του στιλ "σιγά μην άντεχε", "σιγά μην τα κατάφερνε", κ.λπ. Χτες πάλι, ήρθαν δύο φίλοι του αδελφού μου, και μας έλεγε ο ένας για τη γυναίκα του, ότι η πρώτη της γέννα ήταν δύσκολη, και η δεύτερη τραγική, γιατί έφτασε στο σημείο να φωνάζει βοήθεια. Τότε η μάνα μου, που ήταν πάλι εκεί, άρχισε να λέει για χιλιοστή φορά ότι στον αδελφό μου κοιλοπονούσε 24 ώρες, και είχε πάρα πολύ δυνατούς πόνους, αλλά δεν έβγαλε κιχ. Πάλι καλά, που αναγνώρισε ότι κι εγώ δε φώναζα, και συγκρατούμουν. 

Πριν που ήρθαμε με το μωρό στο σπίτι, έτρεχε μες στον καύσωνα να κλείνει μπαλκονόπορτες και παράθυρα για να μη "φυσάει στο μωρό" και μου είπε να το σκεπάσω κιόλας μ' ένα σεντονάκι... Κάπου εκεί μ' έπιασαν τα νεύρα, της είπα ότι το μωρό θα πεθάνει απ' τη ζέστη αν αρχίσουμε έτσι, κι άνοιξα τα παράθυρα να μπει αέρας. 

Α, Καγκουράκι, εδώ η επισκληρίδιος δε συνηθίζεται, στη Λάρνακα τουλάχιστον. Θα καθυστερούσε και τη διαστολή, άσε που μου είχαν βάλει τον ορό στο φουλ σε κάποια φάση για ν' αρχίσουν οι συσπάσεις να έρχονται κανονικά και να γίνει διαστολή με σωστούς ρυθμούς. 

Πάντως, δεν το μετάνιωσα ούτε δευτερόλεπτο που προσπάθησα για φ.τ. Αν πήγαινα κατευθείαν για καισαρική, δε θα το συγχωρούσα ποτέ στον εαυτό μου. Ήταν μια πολύ καλή εμπειρία, όσο άσχημη κι αν ήταν, κι όπως σας είπα, τους πόνους τους έχω ξεχάσει ήδη όλους! 

Σας αφήνω, μου φαίνεται ότι ξυπνάει επιτέλους! Έχει γίνει και το στήθος μου τούμπανο! Τρίζει, οπότε μάλλον ξυπνάει!

Φιλιά!

Δημοσίευση

Ουφ ρε κορίτσια, στεναχωριέμαι πάρα πολύ που δεν είναι εδώ ο Αντρέας... Μιλήσαμε το απόγευμα στο τηλέφωνο και ήταν πολύ λυπημένος. Είπα στον άντρα μου αύριο πρωί πρωί να πάει να τον φέρει. Ουφφφ... 

Δημοσίευση

κατερινα αφου θα τα οργανωσεις ετσι καλα με τα φαγητα οτι περιςςοτερο μπορεις απο τωρα δεν θα εχεις προβλημα. συλληπητηρια για την γιαγια να φτασετε τα χρονια της, εχει δικιο η μαγδα οσο μεγαλος και να ναι αυτος που φευγει ο πονος για τους δικους του ειναι μεγαλος.

μαγδουλα καλοπερνας, βολτες θαλασσα ψωνια σουπερ!! Ασε την παρασκευη φευγω και εγω και εχω να ετοιμασω ενα σωρο πραγματα. Θα κατσουμε ενα 10ημερο στο χωριο της μαμας μου, και μετα θα ερθει παλι ο κωςτας να μας παρει για να παμε κερκυρα. Εχω να μαζεψω ρουχα των παιδιων, ρουχα δικα μου, να παρω μαζι μου παρκοκρεβατο, καροτσια, ποδηλατα, καρεκλακι φαγητου, θερμαντηρα, ολα για την παραλια κουβαδακια σανιδα, τουβλακια....μη συνεχισω μεταφορικη χρειαζομαι. Ευτυχως θα παω εγω με τα παιδια και οτι χωρεσει το αυτοκινητο την παρασκευη και τα υπολοιπα τα πιο ογκωδη θα τα φερει ο αντρας μου το σαββατο. Α εφτιαξα και λιστα οπως η μαμα της Αννας μαριας μη ξεχασω τιποτα

Αννα μαρια τι γλυκος ο Αντρεας πολυ θετικος ετσι θα ειναι και απο κοντα ειμαι σιγουρη. πολυ μου αρεσει αυτο που εστω και ετσι μπορει να δει απο την πρωτη μερα το αδερφακι του και εσενα κανονικα στο δωματιο, εδω δεν τα αφηνουν τα μικρουλικα καθολου στους οροφους. Πολυ περιεργη η αντιμετωπιση του γιατρου, κριση κριση αλλα συνηθως ριχνουν τις τιμες οχι να τις ανεβαζουν.

Αυτα παω να ξαπλωσω γιατι κλεινουν τα ματια μου.

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια!

Αννα μαρια εμεις τα λεγαμε και με μηνυματα αλλα εδω που περιεγραψες ακριβώς την διαδικασία τοκετού συγκινήθηκα πολύ! Περιεργη η συμπεριφορά του γιατρού. ..πιστευω οτι η μητερα σου με τον τρόπο της εδειξε οτι ηθελε να κάνεις καισαρική κι ένιωσε κι αυτος οτι ήταν με το μερος του! Οσο για τα λεφτα σιγουρα ειναι πολυ λιγοτερα απ οσα πληρωσαμε τοτε που γεννησα εγω...γυρω στις 5000 δωσαμε...1700 ο γυναικολογος και γυρω στις 2500 η κλινικη! Εξω τις επισκεψεις που παω κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης 50 ευρω καθε επισκεψη!μια χαρα τα πας με το θηλασμο...ημουν σιγουρη! Παλια σου τεχνη κοσκινο! Αχχχ σου λειψε ο Αντρεας λογικο ειναι...αντε σημερα θα τον δεις!

Μαγδουλα χρονια πολλα για τη γιορτουλα σου! Τι ωραια ηρθε και η μαμα σου και η αδελφη σου! Τη βγαζεις και ολη μερα στην παραλια...το καλυτερο σουυυ!!!

Καγκουρακιιιι τοσα πολλα πραγματα...οντως φορτωτικη! Αστα κι εμεις που πηγαμε την πρωτη χρονια διακοπες που ειχαμε και τη μικρη πραγματικα πηραμε 1000 πραγματα!

Κατερινακι μια χαρα εκλεισες και διακοπουλες! Αμα προετοιμαστεις κιολας με τα φαγητα ....παιχνιδακι θα ναι για σενα! Δεν σε φοβαμαι!

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσάκια!

Εμείς περάσαμε μια πολύ καλή νύχτα! Η Γεωργία κοιμήθηκε 9.30-0.50, 3.00-7.00, και 8.00/8.30 μέχρι άγνωστο, αφού κοιμάται ακόμα! Ουφ, μακάρι να συνεχίσει έτσι!!! 

Τώρα πάει ο άντρας μου να φέρει τον Αντρέα, γιούπιιιι!!!! 

Καγκουράκι καλά, εσύ μετακόμιση κάνεις, όχι διακοπές! Καλά, σε τέτοια περίπτωση, εννοείται ότι χρειάζεται η λίστα! Επιβάλλεται μάλιστα!

Στην κλινική λέει ότι απαγορεύεται να έρχονται παιδιά κάτω των 12 ετών, αλλά προφανώς το αφήνουν στην κρίση της κάθε γυναίκας, αν θα τα δεχτεί ή όχι. Εμένα ήρθαν και φίλοι και συγγενείς με παιδιά, αλλά φυσικά δεν μπήκαν στο δωμάτιο νεογνών. Για τον Αντρέα ρώτησα τον παιδίατρο και μου είπε να έρθει φυσικά, αλλά όχι να μπει μέσα και να έρθει σε άμεση επαφή με το μωρό. Εν τω μεταξύ, μου είπε και στο σπίτι να προσέχουμε, να μην αγγίζει το μωρό και να μην το φιλάει. Τώρα αυτό, πόσο εφικτό είναι; 

Όσο για το γιατρό, έλα ντε, κανονικά τις κατεβάζουν τις τιμές. Αλλά επειδή είμαι ειδική περίπτωση, λόγω συγγένειας, ίσως αυτός να σκέφτηκε ότι δε θα μπει και μέσα στο κάτω-κάτω, ξέρω 'γω;

Βάσω η μάνα μου δε χρειάστηκε να δείξει κάτι "με τρόπο". Απλά χτυπιόταν και μου έλεγε να κάνω καισαρική. Λέτε να βγήκε έξω και να είπε στο γιατρό να με πείσει με κάθε τρόπο να κάνω καισαρική; Αυτό τείνω να πιστέψω...

Το ξέρω ότι αυτά που ζητάει είναι πολύ λίγα σε σχέση με τις κανονικές τιμές. Κι ο δικός μου κάπου τόσα παίρνει, γύρω στις 5000. Απλά μου έκανε αρνητική εντύπωση η αλλαγή στη στάση του. Τέλος πάντων... Να δούμε πότε θα πάμε στην τράπεζα τώρα... Αύριο μάλλον. 

Σας αφήνω, τα λέμε μετά!

Οι υπόλοιπες πού είστε;

Δημοσίευση

Καλησπέρα κοριτσαρες μου σήμερα ξύπνησα 11:38 μιλάμε λιώνω πριν της δέκα δε ξυπνάω τι ωραιααααααα

Πήγα έγραψα άδεια για τον άντρα μου δυο μέρες γιατί έχει πεθάνει τον έχουν αφήσει μόνο επειδή είναι καλός κ τον έχουν χωσει όλα τα βράδυα κοινός εκμετάλλευση οπότε πήγα στο γιατρό με τα μωβ ματιά τον παρακάλεσα κ του γράψε άδεια ξέρω δεν είναι σωστό αλλά μερικές φορές ας κάνουμε κ κάτι λάθος Χιχι

Αλλά νέα δεν έχω θα πάμε θάλασσα κ μετά ψωνακια γιουπι!!!!!

Καγκουρακι όντως θες μεταφορική Χάχα...

Άντε Άννα Μαρία να ρθει κ το άντρεακι σου μια χαρά θα τα παει με τη μπουμπούκα

Κ εμένα ο μικρός τη Μαρία της αδερφής μου ήρθε στο νοσοκομείο κ την είδε η αδερφή μου θα πάθαινε παράκρουση αν δεν τον έβλεπε άλλωστε κ μετά σπίτι όλο τη Φιλαγε αλλά δεν ήταν άρρωστος ειδικά δυο αδελφάκια το θεωρώ αδύνατο να ναι από μακριά

Βασουλα μου κ εγώ πάνω από 5000 έδωσα κ 50 σε κάθε επίσκεψη σαν εσένα

Για την καισαρικη Άννα Μαρία σίγουρα έπαιξε το ρόλο της η μανούλα σου αλλά κάθε τι για καλό μιας κ έβγαινε με τη μουριτσα κάτω η μικρούλα σου σε νιώθω γιατί έδωσα κ εγώ αγώνα για φτ κ τελικά δεν... Σημασία έχει ότι με επισκληριδιο νιώθεις πολύ καλά τα πάντα κ το βλέπεις αμέσως

Κ εγώ είχα ρίγη κ έκανα εμετό λόγω επισκληριδιου αλλά όπως λες τα ξεχνάς όλα αμέσως!!!!

Σας φιλώ......!

Δημοσίευση

Γεια σας και πάλι!

Ο Αντρέας είναι ο καλύτερος αδελφούλης του κόσμου!!!! (προς το παρόν) Από την ώρα που ήρθε, θέλει να χαϊδεύει τη Γεωργία στο κεφαλάκι, προσπαθεί να τη φιλάει (τη φίλησε μερικές φορές στο κεφαλάκι), την κουνάει με το καρότσι, ζητά να του τη δώσουμε να την πάρει αγκαλιά, να την κουνήσει και να τη βάλει στο καρότσι (δεν του τη δώσαμε φυσικά), μόλις ήρθε ό,τι έκανε της το έδειχνε, και σε κάποια φάση κάθισε να της διαβάσει παραμύθι. Την παρακολουθούσε που θήλαζε και με ρωτούσε "μα πού είναι το γάλα;" και ζητούσε να θηλάσει κι αυτός! Θέλει να τη βγάζει συνέχεια φωτογραφίες (δεν ξέρει πώς, αλλά του δείχνω). Σε κάποια φάση κάθισε πίσω απ' τις μαξιλάρες του καναπέ. Αυτό είναι ένα παιχνίδι που συνηθίζει. Λέει ότι είναι στο κάστρο του και ότι είναι βασιλιάς και μου έλεγε ότι η Γεωργία, που εκείνη την ώρα την είχα ξαπλωμένη στον καναπέ, πάνω σ' ένα σεντονάκι, είναι η βασίλισσα στο δικό της κάστρο. Όποτε τον φιλάω, μου ζητά να φιλήσω και τη Γεωργία! Είναι τεράστιος γλύκας!!! Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι!

Μάγδα μια χαρά που ξυπνάς αργά! Το καλύτερό μου!

Κι εγώ πιστεύω ότι το καλύτερο στην προκειμένη περίπτωση ήταν η καισαρική, αλλά όλο αυτό το σκηνικό ήταν πάρα πολύ περίεργο.

Συνομιλία πριν με τον Αντρέα: κάτι έλεγε και του λέω "Λουλουδένιε μου". Απορία Αντρέα: "μα τι σημαίνει 'λουλουδένιος;' ". Του εξηγώ ότι είναι αυτός που είναι φτιαγμένος από λουλούδια, δηλαδή είναι απαλός και μοσχοβολάει. Αντρέας: "Δηλαδή, όταν μεγαλώσω θα γίνω φυτό;". Ντόινγκ!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

Δημοσίευση

Να σας ρωτήσω ρε κορίτσια, εσάς που έχετε από δύο παιδιά και πάνω.

Τώρα τις πρώτες μέρες, δε μεταφέρουμε τη Γεωργία με το καθισματάκι αυτοκινήτου, αλλά στο πορτ μπεμπέ, όταν μετακινούμαστε με το αυτοκίνητο, γιατί είναι πολύ μικρούλα ακόμα για να κάθεται στο καθισματάκι. Την προηγούμενη φορά, τον Αντρέα τον βάλαμε στο μήνα στο καθισματάκι. Έτσι, κάθομαι εγώ πίσω μαζί της και κρατάω το πορτ μπεμπέ. Δεν είναι κι ό,τι καλύτερο, το ξέρω, αλλά μας είπε κι ο παιδίατρος ότι είναι πολύ μικρή ακόμα για καθισματάκι. 

Το θέμα είναι ότι όταν καθόμαστε πίσω αυτή κι εγώ, το καθισματάκι του Αντρέα δε χωράει πουθενά. Εσείς τι κάνατε; Βάλατε το βρέφος κατευθείαν στο καθισματάκι;

Δημοσίευση

Καλησπερα!!!

Αννα Μαρια χρονια πολλα και καλα με χρονοκαθυστερηση! Το καλυτερο δωρο γενεθλιων εβερ!!!! Η περιγραφη σου γλαφυροτατη, αλλα στην ουσια φανταζομαι ποσο θα σε αγχωσε ολο αυτο το σκηνικο! Καλα, η μανα σου ειναι χειροτερη κι απο τη δικια μου! Κι αυτο ειλικρινα δεν περιμενα οτι υπαρχει!!!! Ομως, τελος καλο ολα καλα! Να σου ζησει ο κοριτσαρος!!!

Ο Αντρεας ειναι μια γλυκα! Κι ετσι θα συνεχισει! Καλα εννοειται οτι θα σκοτωνονται και θα μαλλιοτραβιουνται αλλα θα την λατρευει την αδερφουλα!

Εμας νομιζω το καθισματακι του αυτοκινητου ηταν για νεογεννητα, νομιζω αμεσως εκει τον βαλαμε, οχι απο το μαιευτηριο αλλα λιγες μερες μετα, αλλα δεν ειμαι και σιγουρη....

Μαγδα μου επισης με χρονοκαθυστερηση χρονια πολλα για τη γιορτουλα σου! Να χαιρεσαι τους αντρες σου! Καλα εκανες και ζητησες αδεια για τον αντρα σου. Ποτε πατε διακοπες;

Κατερινακι με 3 παιδια πως να μη θες φορτηγο, ειναι και μικρα ακομα! Αντε με το καλο να πατε και να περασετε τελεια, να ξεκουραστεις κι εσυ!

ΚΑ μου κι εσυ φορτηγο θα θες, αν και ειναι μεγαλυτερα τα δικα σου και πιο ολιγαρκη! Η θαλασσα ανοιγει την ορεξη, αλλα ευτυχως με πολλα φρουτα και λαχανικα τη βολευεις καπως, αφου τα εχεις ηδη κανονισει με το φαγητο ολα σουπερ! Ποτε θα πατε;

Βασω μου φετος τα γενεθλια ειναι καλυτερα απο ποτε, ξεχνα την περσινη περιπετεια κι επικεντρωσου οτι τωρα ειστε ολοι καλα και περιμενετε νεο μελος! Αληθεια η μαμα σου πως παει;

Ανθη μου τι κανετε; Οι βολτες συνεχιζονται; Ποτε θα φυγετε εσεις;

Μαρινακι ο Αντωνης καλυτερα;

Ελπιζω να μην ξεχασα καμια σας!

Εμεις καλα! Ο μικρος καλυτερα, υποχωρουν τα σπυρακια του.

Αυτο το παιδι θα με τρελανει! Απο τη μια παει και λεει ψεμματα στην πεθερα μου οτι δεν τον εχω ταϊσει τιποτα- ενω εχει φαει τον αμπακα- για να του δωσει δυο αβγα τηγανητα ματια, επειδη ξερει οτι δεν θελω να τρωει πολλα αβγα και αυτος τρελαινεται! Απο την αλλη, τον εχω βαλει τιμωρια στο σπιτι για καποια αταξια χοντρη οτι δεν θα δει καθολου παιδικα κι οταν τον παει ο αντρας μου στην πεθερα μου κι εκεινη του λεει "nickelodeon θες να δεις;" της απανταει "οχι, γιατι η μαμα μου με εχει βαλει τιμωρια και σημερα απαγορευεται να δω"!!!! Δηλαδη, θα με τρελανει! Ετσι κανει συνεχεια! Απο τη μια ταρζανιες απιστευτες και πεισμα οσο δεν παει και απο την αλλη ειναι τοσο ενταξει και τοσο κυριος που λεω διχασμενη προσωπικοτητα ειναι το παιδι μου;

Η συζητηση για το μωρακι καλα κρατει και θελει οπωσδηποτε κοριτσακι! Βρε του λεω, ο Θεος τα αποφασιζει αυτα, μπορει να στειλει αγορακι! Ναι, αλλα εγω θελω κοριτσακι! Δηλαδη του λεω αν ειναι αγορακι δεν θα το αγαπαμε; Α, οχι! Ο,τι και να ειναι εγω θα το αγαπαω πολυ!!!! ΧΑχαχαχα! Μεταξυ μας κι εγω πεθαινω για ενα κοριτσακι!

Ημασταν χτες στην τραπεζα κι ηταν μια μαμα με ενα κοριτσακι σε ενα καροτσακι κανα χρονο πιο μικρη απο το Δημητρη. Της λεει η μαμα της μια στιγμη "παω στο ταμειο κι ερχομαι". Σηκωνεται λοιπον ο αντρακλας και παει διπλα στο κοριτσακι και λεει στη μαμα του "ΕΓΩ θα το προσεχω το μωρο." Και πραγματι, εκατσε μαζι του οση ωρα ελειπε η μαμα του και μολις γυρισε, σηκωθηκε, χαιρετισε, ξαναηρθε σε μενα και μου λεει "ενταξει, τωρα φευγουνε"!!! Λιωνωωωωωωωωωωωωωωω!

Οντως ειμαι ηρεμη και ανανεωμενη. Φυσικα, σκαω για τα λεφτα γιατι δεν βγαινει με τιποτα, αλλα εχω παρει αποφαση πως μεχρι το Σεπτεμβρη που θα παρω εγω καποια λεφτα παραπανω θα μεινουν οι λογαριασμοι απληρωτοι και θα πληρωθουν μαζεμενοι τοτε! Τι να κανω να πεθανω;

Αυτα τα νεα μας! Δουλεια ειμαι τωρα αλλα δεν εχει τιποτα απολυτως να κανω και βαριεμαι! Αυριο τελευταια μερα! Ενα μηνα καθισιο, ελπιζω να μη βαρεθω γιατι ειμαι κι αναποδη....

Φιλια τσουπρες!

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσια!

ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ και παλι να σου ζησει!!!τελειος ο Αντρεας!!μπραβο του που φερεται ετσι..ελπιζω να ειναι ετσι και ο Αντωνακης!πολυ ωραια η περιγραφη σου... ο γιατρος δε ζητησε πολλα????5.000???αππαπαπππαππα

κοριτσια εμενα με κουρασε πολυ ο Αντωνης ...ειμαι και μοναχουλα...ολο κανει αταξιες!!!δε ξερω τι να κανω ωρες ωρες!θα τον κανω και μπανιο σε λιγο....

ειμαι και μονη γιατι ο αντρας μου ειναι ταξιδι....

φιλια πολλα

Δημοσίευση

Γεια σας και πάλι κορίτσαροι!

Εμείς εδώ, τα πάμε καλά! Ο Αντρέας συνεχίζει να είναι απύθμενος γλύκας! Πριν έκλαιγε η Γεωργία στο πορτ μπεμπέ, και πήγε αυτός και την κουνούσε απαλά και της έλεγε "Έλα, έλα Γιωγία"!!! 

Χριστίνα δεν είχα αγχωθεί, γιατί πονούσα υπερβολικά για να αγχωθώ και, κυρίως, δεν είχα καθόλου καθαρό μυαλό, γιατί όπως σας είπα, είχα πέσει σε κάτι σαν λήθαργο, κι αυτό συνέτεινε στο να μπερδευτώ ακόμα περισσότερο, γιατί δεν ήξερα τι να αποφασίσω. 

Ουφ, δεν ξέρω τι να κάνω με τις μετακινήσεις. Όχι ότι σκοπεύουμε να πηγαίνουμε όλη μέρα βόλτες τώρα στην αρχή, αλλά π.χ. το Σαββάτο θα πάμε στην εκκλησία για την ευχή, κάποια άλλη μέρα σίγουρα θα πάμε καμιά βόλτα παραλία, όλο και κάπου θα πάμε. 

Ο Δημητράκης μεγάλη φάση! Σαν τον Αντρέα σε μεγαλύτερη έκδοση, μόνο που ο Αντρέας αποκλείεται να έλεγε ότι κάποιος τον έβαλε τιμωρία! 

Πολύ γλύκας με το κοριτσάκι!

Μαρίνα ευχαριστώ πολύ για τις ευχές! 

Ο γιατρός ζήτησε 2.5 χιλιάρικα, όχι πέντε. Πέντε παίρνει κανονικά, και για μένα έκανε ειδική τιμή. Αλλά απ' όσο ξέρω, για την καισαρική όλοι τόσο παίρνουν. Μου λέει κι ο άντρας μου, καλά, απ' τα πέντε χιλιάρικα, τα δυόμιση τα παίρνει ο γιατρός; Πάρα πολλά είναι. Εγώ σκοτώνομαι στο σχολείο και παίρνω 1750! 

Είναι πολύ λογικό να σε κουράζει ο Αντώνης. Ένα μωρό σε τέτοια ηλικία είναι πάρα πολύ ζωηρό. Εγώ στην εγκυμοσύνη δεν μπορούσα να μένω και πολύ με τον Αντρέα.

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια! Καλά είστε;;

Άννα Μαρία, πολύ συγκινήθηκα με τις περιγραφές σου και με την αγάπη που δείχνει ο Αντρεάς για την μικρή του αδερφούλα! Μια χαρά ξεκινήσατε με τον ύπνο της Γεωργίας! Ο γιατρός σου ζητάει πολλά κατά τη γνώμη μου. Ο δικός μου ζήτησε 1200, αλλά μου έκανε ειδική τιμή.

Έζησες και τους πόνους του φτ. Δεν πειράζει για την καισαρική. Σημασία έχει ότι το προσπάθησες. Δεν νομίζω να έπαιξε ρόλο η μαμά σου. Αλίμονο αν ένας γιατρός επηρεάζεται τόσο εύκολα από μια μαμά. Δεν νομίζω.

Τελικά δεν μας είπες (ή μας είπες;;).Πόσα κιλά γεννήθηκε η Γεωργία;

Τα πορτ μπεμπέ να ξέρεις, έχουν ζωνούλα που δένει στο αυτοκίνητο. Επίσης, υπάρχουν και καρεκλάκια ειδικά για νεογέννητα, αλλά καλύτερα το πορτ μπεμπέ τόσο μικρή που είναι.Εγώ κρατούσα το πορτ μπεμπέ στην αγκαλιά μου (κοινώς μου έβγαινε η πίστη) και ο Πάνος καθόταν στο καθισματάκι του κανονικά.

Να μας βάλεις και φωτό της μικρούλας σου! Μοιάζει στον Αντρέα;;

Ο άντρας σου πώς είναι με την μικρή; Έχει πάθει την πλάκα του;;

Παίρνεις 1750;;; Εδώ δεν παίζουν τέτοιοι μισθοί στους καθηγητές.Το ξέρεις φαντάζομαι.

Χρόνια πολλά για τα γενέθλιά σου!!!!!!

Όταν γέννησα την Αλεξάνδρα ήρθε και ο Πάνος στο μαιευτήριο και μπήκε μέσα στο δωμάτιο που ήμουν. Ήταν κατενθουσιασμένος!

Μαγδούλα, χρόνια πολλά για τη γιορτούλα σου!

Πολύ καλά έκανες για την άδεια. Μη νιώθεις καθόλου άσχημα.

Το καλοκαίρι είναι και μένα η εποχή μου!

Κατερίνα μου, όλο το σπίτι πρέπει να πάρετε μαζί..Απαραίτητη η λίστα! Μπορείς να ζητήσεις και τη βοήθεια της μαμάς της Άννας Μαρίας!Χαχαχαχαχαχαχα.

Θα περάσετε πάντως τέλεια και θα χαλαρώσεις κι εσύ, ειδικά στο χωριό που θα έχεις και τη μαμά σου!

Χριστινάκι, από αύριο θα ξεκουραστείς κι εσύ. Εγώ βέβαια απο τη στιγμή που σταμάτησα τη δουλειά κουράζομαι πολύ περισσότερο..Μου λείπει η δουλίτσα μου!

Ο Δημητράκης σου είναι απίστευτος! Αυτά που λέει και κάνει με τρελαίνουν! Έχεις κάνει καλή δουλίτσα μαζί του, γι' αυτό είναι τόσο κύριος!

Οι βολτίτσες μια χαρούλα! Αύριο λέω να πάω ένα σινεμαδάκι με την αδερφούλα μου! Χαχαχαχαχαχχα.

Βασούλα, τι κάνει η Ιωαννούλα και ο γιόκας σου;; Κάνεις μπανάκια στη θάλασσα τώρα που είσαι έγκυος; Σε αφήνει ο γιατρός; Την Ιωάννα με καισαρική την γέννησες;;Σε βομβάρδισα με ερωτήσεις.Χαχαχαχαχαχα.

Μαρίνα, δύσκολο που είσαι μόνη με ένα μωρό στην κοιλιά και ένα παιδί σε τόσο μικρή ηλικία. Κρίμα που δεν έχεις βοήθεια από τη μαμά σου.

Κατερίνα, πότε θα φύγετε εσείς; Συλλυπητήρια για τη γιαγιά σου. Πάντα είναι δύσκολο όταν χάνουμε έναν δικό μας άνθρωπο.

Εμείς ήσυχα! Δουλίτσες, βολτίτσες κλπ. Σήμερα πήγα με την κορούλα μου βόλτα στο mall και ήπιαμε και το καφεδάκι μας(εγώ δηλαδή)! Αμέεεεεε! Πάντα έλεγα ότι αν κάνω κόρη θα πηγαίνουμε μαζί για ψώνια και καφέδες! Χαχαχαχαχαχαχα.

Καλό βράδυ φιλεναδίτσες μου!

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια!
Αννα Μαρια πολυ καλη η αντιδραση του Αντρεα!απ οτι μου λεγε μια φιλη που εχει 3 μωρα και τα 3 αγορια, οταν γεννησε τον τριτο της γιο περσι τον Νιοβρη, ο 2ος που ηταν 2 χρονων και 3 μηνων δεν εδειχνε ιδιαιτερη ζηλια!αντιθετως!σιγα σιγα ομως οταν αρχισε να μεγαλωνει το βρεφος ο 2ος γιος ζηλεψε παρα πολυ κι ακομα μεχρι σημερα δειχνει να ζηλευει απ οτι μου λεει!το βρισκω λογικο!να σου πω και γω ξερω πως οταν γεννηθει με την βοηθεια Του Θεού το μωρο, η Ιωαννα θα ζηλεψει!μπορει οχι απ τις αρχες αλλα πιο μετα σιγουρα!

Ανθη μου θαλασσα δεν παω γιατι δεν μου αρεσει να σου πω την αληθεια!δεν ρωτησα το γιατρο γιατι ετσι κι αλλιως για φετος που μαι εγκυος δεν παιζει να μπω!να φανταστεις εχουμε δικη μας πισινα που εχει τα φαρμακα της, τα παντα, και δεν μπηκα ποτε φετος!την Ιωαννα τη γεννησα με καισαρικη, ραχιαια αναισθησια!εχω προβλημα κερατοκωνο με τα ματια μου και δεν παιζει με τιποτα να γεννησω φυσικα με εντολη του οφθαλμιατρου!ειδες λατρεια οι κορες, θα μας κανουν παρεα στις βολτες οταν μεγαλωσουν!η μαλλον να το πω καλυτερα θα μας παιρνουν παρεα στις βολτες τους, αν μας θελουν εμας τις γριες ως τοτε!χαχα

Μαρινακι ωχ σε καταλαβαινω!ειναι πολυ δυσκολο να σαι εγκυος και μονη με ενα μωρο στην ηλικια του Αντωνη!και γω τα απογευματα μονη τα περνω με τη μικρη, τι να κανω?ο αντρας μου ειναι δουλεια συνηθως, κατα τις 6μιση - 7 μπαινει σπιτι!κατεβαινουμε κατω στη βεραντα της μαμας μου και παιζει αρκετη ωρα,την παιρνω στο παρκο, διπλα στη θεια μου που προσεχει ενα μωρο στην ηλικια της Ιωαννας!περνα η ωρα!η μαμα σου ειναι μακρια ειπαμε?

Χριστινακι κοριτσακι θελει ο Δημητρης αλλα κι αγορι να σας στειλει Ο ΘΕΟΣ να δεις οτι θα το λατρεψει!η μαμα μου ειναι πολυ καλυτερα μερα με τη μερα!της εμεινε βεβαια φοβος οτι ισως το ξαναπαθει αλλα ευχομαι συντομα να το ξεπερασει και αυτο!λιγο ασταθη ειναι το σακχαρο της αλλα βαζει ινσουλινη και το ελεγχει!εγω της την βαζω καθε βραδυ!το αλλο Σαββατο θα παμε για ενα βραδυ σε αλλη πολη με φιλους για να μεινουμε σε ξενοδοχειο και αγχωθηκε ποιος θα της την βαλει!ο μπαμπας μου με τιποτα, φοβαται, δεν μπορει!η γιαγια μου τα καταφερνει, για ενα βραδυ θα τη φερει να μεινει εδω για να βαλει και την ενεση!

Μεσα στον Αυγουστο ομως, πρωτα Ο ΘΕΟΣ σκεφτομαστε να παμε σιγα σιγα λιγο χωριο τον 15υγουστο για 2-3 μερες!και μετα κλεισαμε σε διαμερισματακι σε αλλη πολη για αλλες 5 μερες!εκει θα δουμε τι θα κανουμε!ουφ!γιατι η γιαγια μου δεν αντεχει να μενει τοσες πολλες μερες εδω γιατι θελει το σπιτι της!καποια λυση θα βρεθει!εχει Ο ΘΕΟΣ για ολους!

Δημοσίευση

ΚαλημερουδιΑ ομορφουλες μου κ ναι αλλη μια μερα αδειας το χαμογελο πρεπει να χει κολησει μονιμα στη μουρη μου πλεον

Κοντευω να βγαλω λεπια κ επιτελους δεν ειμαι ασπρη σα το γαλα χαχαχα

Ετοιμαζομαστε για μπανιο κ ειπα να μπω μια γρηγορη αναφορα κ μελετη

Αννα μαρια μου εγω μονο απο το νοσοκομειο τον εβγαλα με πορτ μπεμπε

Το καρεκλακι ηταν απο ο μηνων κ ηταν σα φωλιτσα κ τον εβαζα εκει απο την αρχη μιας κ εγω κυκλοφορουσα παρα πολυ με το παιδι απο την στιγμη που πηραμε κ μιση ευχουλα ολο καροτσαδα τον ειχα

Βρε τον αντρεακο που την φροντιζει το μωρο μου γλυκος αδερφουλης

Ο αντρας μου δεν υπαρχει μερα που δε θα πει για δευτερο παιδι εχει παθει κριση πατροτητας!

Ανθουλι βολτιτσα με την κορακλα τη καλυτερο κ εγω λατρευω να βγω με το γιοκα μου

Επισης ακομα κ σημερα λατρευω ψωνια με τη μανουλα μου αλλωστε ειναι η καλυτερη μου φιλη μακαρι να στε κ εσεις ετσι με κορες..

Αννα μαρια πες πως ειναι να χεις κορη;;

Ο συζηξ βοηθα ξεκολησε απο το πισι;;;;

Βασουλα μπραβο που η μαμα καλυτερευει να πατε διακοπες να ξεσκασετε

Την ενεση μπορει να ρχεται νοσοκομα να την κανει νομιζω ελλαδα γινεται αυτο..

Δημοσίευση

Μαρινακι μοναχουλα με ενα μωρο εκτος κοιλιας κ ενα εντος πολυ ζορικο μου φαινεται..

Χριστινακι τι καλο αγορακι κ μενα στην τιμωρια παντα την τηρει μη νομιζεις τα παιδια θελουν ορια κ ξερουν το λαθος κ το σωστο πολυ καλα

Για φαι κ εγω τωρα αυγουστο για δυο βδομαδες θα κλεισει το σχολειο κ θα ναι με πεθερα για καποιες ωρες τρεμω που θα τρωει ολη μερα η ανιψια μου την βλεπω κ με πιανει καταθλιψη εχει γινει τεραστια 55 κιλα σχεδον παιδη 9 ετων ειναι τραγικοι κ οι γονεις κ οι παππουδες εγω βαρεθηκΑ να τους φωναζω

Κ τωρα βλεπω κ η μικρουλα 5 ετων ανοιξε κ αυτηνης η ορεξη ουφφφφ

Δεν ειναι η καλαισθησια αλλα η υγεια δε σκεφτονται καθολου ομως ευτυχως ο β ειναι εκπαιδευμενος κ αρνειται αναψυκτικα κ διαφορα χαζα για ποσο ομως δε ξερω..

Ξυπνησε κ το παπι κ ψαχνει το μαγιο με μισοκλειστα ματια χαχα

Το απογευμα θα παμε για νυχια οικογενειακως κανουμε πολυ παρεα κ οι αντρες κ τα παιδια κ οι μαναδες χαχα κ μετα θα βγουμε για φαγητο ο μικρος εχει τρελη χαρα γιατι εχουν ερωτα με εβελινα..

Μικρα μου...! Σας φιλω για τωρα..!

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσακια.σημερα μπαμιες φαγαμε...με τυρακι και ψωμακι εσεις?? εγω ακομη διατηρουμε στα κιλα μου!!!γιουπιιιιιιι!!!! με βλεπω να τα πηγαινω καλα αυτη τη φορα..λογικα τα φυσιολογικα θα βαλω....βρε ας πανε ολα καλα με τη μπεμπα και εχει ο Θεος!

σε λιγο θα τον παω για υπνο να ηρεμησω και εγω λιγο....

ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ εμενα ο γιατρος μου παιρνει ο καινουργιος 1.300 και για φυσιολογικο και για καισαρικη...και ο παλιος επαιρνε 1.000 αλλα να τον βρασω....και μου φαινονται πολλα...ε και περιπου αλλο 1.500 η κλινικη το πολυ και τα 900 τα παιρνεις πισω απο την ασφαλεια.εσεις παιρνετε πισω??αλλα αυτες οι τιμες για την Ελλαδα της κρισης ειναι πολυ υψηλες...στη Κυπρο ειναι αλλιως ακομη και αλλοι μισθοι..οχι 465 ο βασικος!ελεος!και κοβουν και τα οικογενειακα επιδοματα απο του χρονου....

μπραβο ο Αντρεας σου!εσυ δεν τον ειχες ολη μερα οταν ησουν εγκυος? γιατι στην ιδια ηλικια ακριβως ειναι και ο δικος μου...οσο ηταν ο Αντρεας οταν ησουν εγκυος. αλλα απο οτι καταλαβαινω ειναι πιο ησυχος ο Αντρεας σου...ευτυχως ασχολειται και με παιδικα αλλιως δεν θα τα εβγαζα περα.... καμια ωρα την μερα βλεπει.

Μαγδα ζηλευωωωωωωωωωωωωωωω σταματαααααααααααα!!!θελω θαλασσα κι γω....εγω κλασικα Κυριακη περιμενω να παμε για μπανακι τον αντρα μου.... καλα να περνατε!!!

Βασω μου και εσυ δεν εχεις βοηθεια ε??και εμεις θα παμε στα πεθερικα μου στο χωριο 15Αυγουστο...απο τη μια βαριεμαι φρικτα στο χωριο αλλα απο την αλλη δεν μαγειρευω και δε κανω δουλειες και κραταν και τον Αντωνη...οποτε ετσι μου ρχεται να παω για 1 εβδομαδα...αν και ξερω πως μολις παω την αλλη μερα θα θελω να φυγω! με το καλο το νινι σου!η μικρη σου καλα?/

Χριστινακι ετοιμαζεστε και εσεις για δευτερο???αντε με το καλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο να μας πεις τα ευχαριστα!!!και εμεις κοριτσακι θελουμε και μαλλον κοριτσακι ειναι!!!αλλα οτι και να ναι ειπαμε γερο να ναι!!! α απο οτι βλεπω οσο και να μεγαλωσουν ειναι ζιζανια ετσι??? και εγω τον βαζω τιμωρια πλεον αλλα σβαρνιεται για να μην μπει τιμωρια.... και τελικα δεν μπαινει με τουμπαρει!αχαχαχαχααχα!οταν λεω τιμωρια του λεω θα πας μονο σου στο δωματιο σου και θα κατσεις εκει για 5 λεπτα...φυσικα δε γινεται...αλλα εχει πιασει το νοημα τι σημαινει  γιατι του το κανα 2-3 φορες και μολις του λεω τιμωρια κρυβεται!αχαχαχαχαχα τι να τον κανω???? τον αγαπαμε πολυ και μας καβαλησε!!!

αυτα κοριτσια...ελπιζω να μη ξεχασα καμια!!!

φιλιαααααααααααα πολλαααααα

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσάκια!

Τι κάνετε;

Εμείς καλά! Η Γεωργία χτες βράδι κοιμήθηκε γύρω στο οκτάωρο!!!  [smilie=sleepy1.gif] Δε θα την ξαναφήσω, όμως, τόσο, γιατί μπορεί να πάθει καμιά αφυδάτωση. 

Το πρωί πήγαμε στις τράπεζες, στη μία κάναμε ανάληψη για την πληρωμή του γιατρού και στην άλλη κατέθεσα το επίδομα μητρότητας που ήρθε προχτές. Καλά, στην πρώτη τράπεζα είχαν τόοοσο δυνατά τον κλιματισμό, που παγώσαμε. Αφού ο Αντρέας που τον είχαμε πάρει μαζί μας, λέει "εδώ μέσα κάνει πολύ κύο. Να κάνουμε όλοι έτσι" κι έκανε τη χαρακτηριστική κίνηση αυτού που κρυώνει και βάζει τα χέρια γύρω απ' το κορμί του! Μετά εμένα με πήγαν σπίτι και οι άντρες πήγαν για ψώνια στο σούπερ μάρκετ.

Ανθή σίγουρα δεν άλλαξε η μάνα μου γνώμη στο γιατρό, αλλά πιστεύω ότι αυτός θεωρούσε καλύτερη την καισαρική στην περίπτωσή μου, και αφού βρήκε σύμμαχο στο πρόσωπο της μάνας μου, γύριζε μετά τα λόγια του και μου έλεγε άλλα αντί άλλων.

Το ποσό που λες εσύ είναι η αμοιβή του γιατρού; Γιατί ο δικός μου δε θα πάρει αμοιβή από εμένα, πληρώνω όλα τα υπόλοιπα.

Η Γεωργία γεννήθηκε 3250 τελικά, έχασε περίπου 100-150 γραμμάρια και μετά η ζυγαριά πήρε πάλι ανοδική πορεία!

Το ξέρω για τη ζωνούλα του πορτ μπεμπέ. Στον Αντρέα είχαμε αγοράσει και ειδικές ζώνες για μέσα στο πορτ μπεμπέ, αλλά κανένας δεν ήξερε πώς χρησιμοποιούνται, ούτε καν αυτός που μας τις πούλησε! Το θέμα είναι, όμως, να κάθομαι κι εγώ πίσω, και δε χωράμε και οι τρεις. Το σκέφτηκα αυτό που λες, να κρατάω το πορτ μπεμπέ πάνω μου, εδώ είναι και μικρές οι αποστάσεις, οπότε μάλλον αυτό θα κάνω!

Ο άντρας μου ναι, έχει πάθει την πλάκα του με τη Γεωργία! 

Παίρνω 1750 περίπου, αλλά σκέψου ότι προ μνημονίου θα έπαιρνα γύρω στις 2500 και περισσότερο, και κάθε χρόνο θα είχα αύξηση.

Ευχαριστώ για τις ευχές για τα γενέθλιά μου!

Στις βόλτες που πάτε με την Αλεξάνδρα, κάθεται φρόνιμη; Γιατί δεν μπορώ να φανταστώ να πηγαίνω στα μαγαζιά με τον Αντρέα και να κάθομαι να πίνω και καφεδάκι!

Βάσω είναι λογικό να ζηλεύουν τα παιδιά όταν τα μικρότερα αδέλφια τους μεγαλώνουν λίγο, γιατί τότε αρχίζουν να τραβάνε το ενδιαφέρον. Ένα νεογέννητο τρώει, κοιμάται και κλαίει. Ενώ ένα μεγαλύτερο βρέφος, πέντε-έξι μηνών που αρχίζει τα κατορθώματα, τραβάει την προσοχή όλων.

Αν το πρόβλημά σας είναι ποιος θα κάνει την ένεση στη μάνα σου για να πάτε διακοπές, τότε σίγουρα θα λυθεί! Δεν είναι και τόσο σοβαρό. Εγώ πάντως, πηγαίνω κάθε μέρα στην κλινική και μου κάνουν την αντιπηκτική, γιατί μόνη μου δεν υπάρχει περίπτωση. Νομίζω μέχρι αύριο θα πηγαίνω ή σήμερα, δεν είμαι σίγουρη.

Μάγδα μια χαρά περνάτε στις διακοπές σας!

Εγώ τώρα δεν αισθάνομαι έτοιμη για βόλτες, γιατί ακόμα με τραβάνε τα ράμματα. Αύριο θα μου τα κόψει, κι ελπίζω να είναι καλύτερα.

Καλέ, πού να ξέρω πώς είναι να έχεις κόρη, πόσο διαφορετικά μπορεί να είναι τα νεογέννητα των δύο φύλων; Προς το παρόν, είναι όπως όταν είχα τον Αντρέα, μόνο που όλα μου φαίνονται παιχνιδάκι. Στον Αντρέα θυμάμαι, το μπάνιο, ο καθαρισμός του αφαλού, ήταν ολόκληρα βουνά!

Ο σύζυγος φυσικά δεν έχει ξεκολλήσει από τον υπολογιστή, αλλά βοηθάει πάρα πολύ ευτυχώς.

Καλά, η ανηψιά σου είναι εννιά χρονών και 55 κιλά;;;;; Εγκληματίες είναι οι γονείς της... Και η δική μου ανηψιά το ίδιο, και τώρα που ενηλικιώθηκε και πήγε σχεδόν 22 χρονών, είναι στην Αγγλία για σπουδές, και αποφάσισε να μείνει εκεί για πάντα, γιατί μόνο εκεί δε βίωσε το ρατσισμό για την εμφάνισή της. Τόσα χρόνια η μάνα μου τους έλεγε και τους ξανάλεγε, και κυρίως, τους έλεγε η αδελφή της μάνας της, η οποία κι αυτή μικρή ήταν υπέρβαρη, και όλη της τη ζωή την πέρασε με δίαιτες για να χάσει βάρος, αλλά οι γονείς δεν ήθελαν να την πιέσουν και τελικά έγινε τεράστια...

Κι ο Αντρέας όλο τρώει. Πριν μισή ώρα ξύπνησε κι έφαγε ένα μπισκότο, λίγο απ' το αμυγδαλωτό μου, και ψωμί με μαρμελάδα. Όλο γλυκά ζητάει, ουφφφ... Φυσικά δεν τρώει χαζομάρες, αλλά όπως λες κι εσύ, για πόσο;

Μαρίνα εμείς φάγαμε φακές.

Μια χαρά με τα κιλά! Εγώ χτες ζυγίστηκα και ήμουν 61.5 και σήμερα 60.5! Για πλάκα φεύγουν!

Εμείς δεν παίρνουμε τίποτα πίσω από τα έξοδα της γέννας. Υπάρχει το νοσοκομείο και σου λένε, άμα θες να γεννήσεις οικονομικά, πήγαινε στο νοσοκομείο που είναι εντελώς δωρεάν. Αλλιώς, βρες λεφτά να πληρώσεις. Δεν έχουν κι άδικο εδώ που τα λέμε...

Όπως είπα και πριν, ο γιατρός μου δεν παίρνει αμοιβή από εμένα. Όλα τα υπόλοιπα πληρώνω. Αλλά και πάλι πάρα πολλά είναι. Πάντως, στην Ελλάδα έχω ακούσει κάτι τρελά ποσά για γέννες, κάτι δεκαχίλιαρα ξεγυρισμένα και τα έπαιξα! 

Τον Αντρέα τον είχα το πρωί, αλλά ήταν κι ο άντρας μου στο σπίτι. Το απόγευμα πήγαινα σχολείο και γλίτωνα, χιχι! Δεν τον λες και ήσυχο πάντως! Κι εμένα βλέπει παιδικά, αλλά το έχει παρακάνει τον τελευταίο καιρό, όλο Πέππα και Πέππα ζητάει... Σήμερα το μεσημέρι, κι αφού είδε άπειρη Πέππα, μου λέει ο άντρας μου "απασχόλησέ τον λίγο, βάλ'του λίγη τηλεόραση"... Ουφ, και τώρα Πέππα ζητάει... Α, πήγε και στα μπισκότα και ζητάει και μπισκότο. "Θέλω λίγο αυτό που έχει χγιώματα. Άντε, καλύτε-α να το φάω, γιατί τα ψίχουλα (απ' το ψωμί με μαρμελάδα) δεν είναι καλά". Γκρρρ... 

Α, δε σας είπα. Σήμερα το μεσημέρι χτυπάει η πόρτα, ρωτάω ποιος είναι και μου λένε απ' το ανθοπωλείο. Ανοίγω, και ήταν μια γλάστρα με λουλούδι εσωτερικού χώρου. Κοιτάω την κάρτα, και ήταν ο διευθυντής του νηπιαγωγείου του Αντρέα!!!! Δεν ήταν πολύ ευγενική χειρονομία; Πρώτη φορά μου στέλνουν λουλούδια στο σπίτι νομίζω!

Σας φιλώ κόρες, τα λέμε!

Δημοσίευση

Καλησπερα!!!

Μαγδουλα εχες ανανεωθει με την αδεια! Ε αφου το θελετε το δευτερο αντε βαλτε μπροστα! Εμενα δεν εχει θεμα με το φαγητο, τρωει και φρουτα και λαχανικα, αλλα και σοκολατες και γλυκα και τρωει τοσο οσο να χορτασει. Απλα επειδη λατρευει τα αβγα και ζηταει συνεχεια και δεν τον αφηνω, εκεινη τη μερα ειχε ηδη φαει βραστο αβγο και ειπε ψεμματ οτι ειναι νηστικος για να φαει κι αλλα δυο τηγανητα!!! Μουσιτσααααα!!!

Μαρινακι οχι καλε, δεν εχουμε βαλει μπρος για μωρο! Πως αφου ο αντρας μου δεν δουλευει! Απλα ο μικρος το ζηταει επιμονα και θελει κοριτσακι!Καλα κι εμενα με τουμπαρει που και που αλλα σε γενικες γραμμες σκοτωνομαστε μεν αλλα δεν περναει το δικο του. Καλα για γιαγιαδες δεν το συζηταμε απο τη μυτη τις σερνει! Δυσκολο μωρε μοναχουλα σου με τον Αντωνακη... Υπομονη!

Αννα Μαρια γιατι να αφυδατωθει καλε; Νομιζω δεν πρεπει να τα ξυπνας εκτος αν κοιμουνται παρα πολλες ωρες. Μαλλον ειναι τουμπανο το γαλατακι σου και τη χορταινει. Τυχερη εισαι, για ευκολη την κοβω τη μικρη! Και απο κιλα σουπερ!

ΚΑ μου τωρα συνειδητοποιησα οτι ειχατε απωλεια στην οικογενεια, συλληπητηρια!

Φιλια σε ολες!

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσια!!!

Κατερινα μου και εγω τωρα το ειδα...συλληπητηρια!!!δυσκολες ωρες οταν χανεις καποιον...

ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ καλα αν δεν πληρωνετε τον γιατρο μια χαρα εισαι!τι λες???8ωρο κοιμηθηκε??ποπο φτου φτου...κι εγω ξερω οτι πρεπει να τα ξυπνας ανα 3ωρο και για να μην μειωθει το γαλα σου μεχρι να σαραντησεις...εγω δεν ειχα θεμα,..το πολυ 2ωρο ηταν στο στηθος ο μικρος...τωρα θα δουμε..

βγηκες κιολας??γιατι?ας εκανες μονο μια εξουσιοδοτηση στον αντρα σου...μην βγαινεις εξω λεχωνα πραγμα!(Σαν γιαγια μιλαω ε?ααχχαχαχα)

φιλιαααααααααααααα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...