Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Εδω ειμαι κ εγω ζωντανεψα γιατι ψοφαγα τα πιανω Απο την αρχη χτες δουλειτσα ηρθα ξεκουραστηκα κ μετα πηγαμε στο πανηγυρι της αγ μαρινας(χρονια πολλα μαρινακι με το καλο ενα γερο κ ομορφο μωρακι)πηγΑμε με κουνιαδια ανιψιες οικογενειακως περασαμε αψογα δυομιση ωρες περπατησαμε τα μικρα καταχαρηκαν γυρησαμε πηραμε σουβλακια φαγαμε κ γλυκα εγω ενιωθα καπως το κεφαλι βαρυ παμε για υπνο ολο το βραδυ βρυκολακιασα μια κρυωνα μια ιδρωνα ζαλιζομουν ποναγε το κεφαλι με λιγα λογια ως της 7 ορθια

• Απαντήσεις 1.2k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Αννα μαρια μου λενε πως το σπερμα μαλακωνει τον τραχηλο δε ξερω αν ισχυει τωρα για μολυνσεις ουτε καν μου χε περασει εμενα απο το μυαλο να σου πω την αληθεια μου..

Το αιματακι ειναι που σε πειραξε αλλα εχε το νου σου εσυ καλου κακου καλα για τις ατακες του αντρικου λιωνω κατι τετοια λεει κ το δικο μου κ πεθαινω ..! Ειμαι ερωτευμενη με το μικρο μου...! Σας το λεω συχνα αλλα μου βγαινει!!!

Τελετουργειες εχω κ εγω με το β κ ο μπαμπας του εχουν βραδυ πρωι φιλι καληνυχτας εμεις εχουμε μαλλακια χαδακια μου αρεσει τρελα αυτη η ρουτινα!

Λιστα κανω κ εγω μονο για διακοπες μη ξεχασω τιποτα για εξοδα ποτε μιας κ δε τα παω καλα με τα λεφτα κ μου αρεσει να ψωνιζω πολυ αρα μακρια απο λιστα εξοδων

Κα μου τι χαζο να μην εχει προσφορες για τριτεκνους

Δημοσίευση

Μάγδα πωπω, το έχεις ψάξει μ' αυτούς τους πονοκεφάλους; Είναι πάρα πολύ άσχημοι... 

Τουλάχιστον περάσατε ωραία στο πανηγύρι. Κι εμάς είχε πανηγύρι σ' ένα κοντινό χωριό, αλλά δεν πήγαμε, παρ' όλο που μας αρέσουν τα πανηγύρια, αφού είμαστε για τα πανηγύρια...

Για το σεξ έλεγα για μολύνσεις, γιατί καθ' όλη τη διάρκεια της προηγούμενης εγκυμοσύνης, είχα συνέχεια μολύνσεις, ουρεόπλασμα και στρεπτόκοκκο, κι ενώ είχα πάρει την αντιβίωση της αρκούδας, δεν έφευγε με τίποτα. Αυτά συνήθως κολλάνε με το σεξ, βέβαια, εγώ στην εγκυμοσύνη δεν έκανα ούτε μία φορά, αλλά όσο να 'ναι, το έχω πάρει από φόβο. 

Το αίμα ήταν από τη χτεσινή εξέταση τραχήλου, άλλωστε δεν είχα καθόλου μετά. Έχω ακούσει ότι μετά την εξέταση τραχήλου συνήθως επιταχύνεται η διαστολή. Για να δούμε. Την προηγούμενη φορά, με είχε εξετάσει 18/11 και δεν είχα καθόλου διαστολή, ενώ στις 22/11 είχα διαστολή 3 ή 4 νομίζω. Δεν είμαι και σίγουρη όμως. :P 

Ουφ, με πρήζει πάλι να δει Πέππα. Τι κόλλημα κι αυτό. Έρχεται και μου λέει "θέλω ένα επεισόδιο", και τεντώνει το δαχτυλάκι του για να δηλώσει το ένα!

Δημοσίευση

αχ μωρε το γλυκουλι μου το αντρεακι εμενα μου λεει να δω το μισο το ριο;;

Το οποιο το χει μαθει απεξω λεει ολους τους διαλογους πριν μιλησουν τα πουλακια

Ευτυχως σημερα τον εχει αναλαβει εξολοκληρου ο μπαμπας του δε θα τη παλευα με τιποτα ακομα νιωθω πεσμενη λεω να κανω ενα τσεκ απ μπας κ μου πεφτει τιποτα παλι δε ξερω απο τι ειναι τι να πω παντως ειναι φρικτοι γκρρρ

Καγκουρακι να χαιρεσαι το πανεμορφο αγορακι σου γερο κ δυνατο να το καμαρωνεις

Ο δικος μου εκανε τατουΑζ στη πλατη κ τον εκανα μπανιο κ ελεγε σιγα μαμακα μη σβησει το τατουαζ χαχαχα

Δημοσίευση

Κατερινακι περασε ομορφα ο γιοκας σου ε απο τωρα σκεφτεται για του χρονου αχ μεγαλωνουν τα αντρακια μας..

Τρωω πολυ κ απο ολα δε ξερω πως κ μενω λεπτη ισως επειδη ασχολουμουν απο μωρο με αθλητισμο κ συνηθισε το σωμα ισως γονιδιο ετσι ειναι κ η μαμα μου παντα ημουν λεπτουλα μονο στην εγκυμοσυνη παχυνα 22 κιλα αλλα ως να 40ησω τα χασα.

Ανθουλι μου βγαινεις κ ξεσκας την καλυτερη δουλεια κανεις σε ζηλευω κ εγω θελω αλλα εμενα ο δικος μου θα με πρηξει οποτε το αναθεωρω..βραδυ μονη εχω να βγω προ παιδιου σκεψου...

Δημοσίευση

Καγκουρακι πως του φανηκε στον παιδικο;;

Κερκυρα θα χετε κ πισινα τελεια κ βοηθεια δυο φορες τελεια

ναι στο ντιβανι στη πολη θα μαστε απο φωτο φαινεται τελειο αι να δω πως θα ναι..

Εχω ξαναπαει κερκυρα ειναι ο αντρας της αδερφης μου μεναμε στο πατρικο του

Ειναι πολυ ομορφο νησι..

Τον β εγω τον ειχα βαλει 8 μηνων θαλασσα απλα επειδη τοτε καλοκαιριασε δεν ειχα σκεφτει οτι υπαρχει ηληκια αν ηταν καλοκαιρι οταν ηταν τριων μηνων παλι θα τον εβαζα αν ειναι καθαρη τι να παθει;;

Ρωτα κ παιδιατρο δε το χα σκεφτει ποτε να ρωτησω

Δημοσίευση

Ουουυυυυυυυυ! Ειμαι κι εγω εδω!!!

Μπαινω καθε μερα και σας διαβαζω αλλα δεν προλαβαινω να γραψω, ασε που με εχει πιασει και τρελη βαρεμαρα!
Αννα Μαρια!!!! Δεν παιζεσαι!!! Καλα οι ατακες του Αντρικου δεν υπαρχουν! Χαχαχαχαχαχα! Αφου ο γιατρος τα βλεπει ολα καλα, μην αγχωνεσαι κι εσυ! Τι νομιζεις, δεν θελει να βγει η μικρη, ασε σου λεει καλα ειμαι εδω, προστατευμενη κι ηρεμη! Χαχαχαχαχα!

Μαρινακι χρονια πολλα και καλα! Με το καλο το μωρακι σου!

Κατερινακι να χαιρεσαι το Νικολα σου και ολα σου τα παιδακια βεβαια!

Κα μου πως ειστε; Ηρθε ο Νικος σου; Καλως τον δεχτηκες! Μια χαρα περασε!

Μαγδουλα μου τι επαθες καλε ιωσουλα η μηπως καμια ηλιαση;;; Βεβαια, παιζει και να σε ματιασαν τετοια κουκλαρα!!!!Κι εγω εχω ερωτα με το παιδακι μου!

Ανθη μου εφτιαξε λιγο το κεφι σου; Ετσι να βγαινεις να χαλαρωνεις, το χρειαζεσαι!

Βασω μου τι κανει η Ιωαννουλα; Πως τα πατε;

Κοριτσακια διακοπες θα πατε; Εμεις δεν νομιζω, αλλα θα δειξει. Παντως σιγουρα θα παμε -πρωτα ο Θεος δηλαδη- το αλλο ΣΚ στο χωριο του αντρα μου για μια βαφτιση, οποτε ισως μεινουμε και κανα δυο μερουλες ακομα.

Γενικα, ησυχα τα περναμε, εγω τελειωνω απο δουλεια την επομενη Παρασκευη. Ο Νικος ψαχνει για δουλεια ακομα. Βρηκε μια, αλλα το συζητησαμε και ειπαμε να μην παει. Ακουστε ρε κοριτσια, δηλαδη εχουν τρελαθει! Στη λαχαναγορα οδηγος, 6 το πρωι με 6 το απογευμα το μινιμουμ η αλλιως οσο παει, εξι μερες την εβδομαδα, ρεπο Κυριακη. 600 ευρω, χωρις δωρα, χωρις επιδοματα, χωρις πληρωμενη αδεια! ΕΛΕΟΣ! Δηλαδη για σκλαβους ψαχνουν! Του το ειπαν και καταμουτρα οτι ξερουν πως τα λεφτα ειναι λιγα και οτι ψαχνουν καποιον να εχει μεγαλη αναγκη! Αει σιχτιρ! Οχι δεν αξιζει! 400 περιπου ειναι το επιδομα, για 200 ευρω να χασει παλι την οικογενεια του και τη ζωη του δεν αξιζει! Θα περιμενουμε, δεν μπορει κατι πιο ανθρωπινο θα βρεθει!

Ο μικρος καλα, πολυ ζωηρος ομως και δεν εχει και διεξοδο πουθενα. ΕΓω γυρναω δεκα παρα στο σπιτι, οποτε που να παμε τετοια ωρα σε παιδικη χαρα δεν παιζει. Για μπανιο μια φορα μονο πηγαμε και φυσαγε πολυ. Ετρεμε, ειχε γινει μπλε αλλα δεν εβγαινε με τιποτα! Και την επομενη μερα ειχε πυρετο! Ευτυχως μονο μια μερα, μαλλον την αρπαξε..Αλλα στεναχωριεμαι που δεν μπορουμε να τον παμε να κανει μπανια που ειναι και απαραιτητα....

Κατα τα αλλα, μια χαρα!Απο υγεια σουπερ, ολα καλα. Κι αν και στεναχωριεμαι και αγχωνομαι με τα χρηματα, εχω αρχισει να αισθανομαι οτι το καλυτερο που θα μπορουσε να μας συμβει σαν οικογενεια ειναι που εχασε τη δουλεια του ο αντρας μου! Ειμαστε παλι οικογενεια!!! Ειχα πιασει συχνα τον εαυτο μου να σκεφτεται "αν αυριο χωρισω τι θα αλλαξει; τιποτα! μονη μου και τωρα μονη μου και τοτε"! Ειχαμε γινει 2 ξενοι, εναμιση χρονο ζητημα να περασαμε μαζι τις 20-30 μερες συνολικα! Οταν εμεινε σπιτι περασαμε πολυ δυσκολα, για αυτο δεν εμπαινα και συχνα, δεν ειχα κεφι, ολο στα προθυρα χωρισμου ημασταν, μαλωναμε πολυ... Τωρα εχουμε ξαναβρει τις ισορροπιες μας, εχουμε ερθει κοντα και ζουμε φυσιολογικα. Φτωχικα, αλλα φυσιολογικα! Πινουμε μαζι καφε! Τρωμε μαζι! Κοιμομαστε μαζι! Αυτο ειχε να γινει εναμιση χρονο! Το παιδι ξυπναει το πρωι κι αν δει οτι λειπει η πρωτη του κουβεντα ειναι που πηγε ο μπαμπας και ποτε θα ερθει! Ποσο θα του εχει λειψει κι ουτε παραπονεθηκε ποτε το ψυχουλινι μου!

Εντω μεταξυ εχει πολυ πλακα! Τον ζηλευει πολυ κι ολο τον διωχνει, δεν θελει να με αγκαλιαζει ουτε να με φιλαει κι ολο του λεει "ξουτ"! Βεβαια, εγω δεν τον αφηνω, τον μαλωνω και δεν του κανω το χατηρι, αλλα ειναι αξιολατρευτος!!!

Μας ζηταει αδερφακι και μαλιστα μπεμπα! Κι αν τον δειτε πως κανει με τα μικρα μωρακια θα παθετε πλακα. Την Κυριακη ειχαμε παει σε ενα ζευγαρι που ειχε παντρεψει ο Νικος και καναν δευτερο μωρακι πριν εναμιση μηνα κι ειναι και κοριτσακι! Ε δεν τρελαθηκε! Τι το χαϊδευετ, τι το κουναγε με το ριλαξ, τι του φυλαγε τα ποδαρακια. Καποια στιγμη με το αγορακι το μεγαλυτερο παιδακι κανανε φασαρια και ξυπνησε η μπεμπα κι οταν του το ειπα οτι την ξυπνησε με τις φωνες του, πηγε διπλα της, πηρε το πιο σοβαρο και μετανιωμενο υφος που εχω δει και αρχισε να της χαιδευει τα μαλλια και να της λεει "μην κλαις, συγνωμη μου σε ξυπνησα, ελα μην κλαις συγνωμη"... Ελιωσαααααααα!

Μακαρι να μας βοηθησει ο Θεος και του χρονου να το καταφερουμε!!!

Εχω κι αλλα νεα, αλλα τωρα πρεπει να σας αφησω εχω δουλιτσα!

Φιλιαααααααααα!

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια μου! Καλά είστε; Σήμερα είχα πολλές δουλίτσες στο σπίτι και κατά τις 8.30 πήγα τα παιδιά στην πλατεία. Γυρίσαμε στις 11, τα έκανα μπάνιο και στις 12 κατάφερα κι εγώ να καθίσω λίγο. Όλα μόνη μου φυσικά. Ο άντρας μου γυρνάει από τη δουλειά και είναι πάντα πολύ κουρασμένος. Δεν με βοηθά σε τίποτα, δεν έχει αντοχές να έρθει στην πλατεία μαζί μου. Ο ιδιοκτήτης της εταιρείας λείπει και έχει αφήσει την εταιρεία στα χέρια του άντρα μου, ο οποίος είναι μόνος. Παρόλ' αυτά έχω συνέχεια μούτρα γιατί τα κάνω όλα μόνη μου. Τέλος πάντων. Ευτυχώς που στην πλατεία ήρθε και η μαμά μου μαζί.

Άννα Μαρία, λες να γεννήσεις Αύγουστο τελικά; Χαχαχαχα. Η Γεωργία έχει καταβολευτεί στην κοιλίτσα σου!

Ο άντρας μου δεν βγαίνει μόνος του ποτέ. Εγώ μόνο..χιχιχιχιχι. Όταν γύρισα από τη συναυλία του κρατούσα και μούτρα γιατί με είχε πάρει τηλ.στη συναυλία και μου φώναζε για ένα θέμα με τα παιδιά. Μου λέει και κερατάς και δαρμένος; Φταίω εγώ που δεν βγαίνω. Του λέω λοιπόν, άντε βγες να ησυχάσουμε και έτσι απλά τσακωθήκαμε βραδιάτικο. Είμαστε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα.Χαχαχαχα. Πάντως για την ιστορία, δεν του έχω απαγορεύσει να βγαίνει. Αυτός δεν θέλει. Δυστυχώς δεν έχουμε βοήθεια με τα παιδιά για να βγούμε μαζί. Τις λίγες φορές που μας κρατάει η μαμά μου και τα 2 βγαίνουμε. Εγώ ρε κορίτσια θα πάθω κατάθλιψη αν δεν πάω καμιά βόλτα. Υπάρχει πρόβλημα. Από μικρή έτσι ήμουν. Πριν παντρευτούμε, αν μου έλεγε μια μέρα ότι νυστάζει ή είναι κουρασμένος και δεν θα βγούμε, γινόταν το έλα να δεις..

Κατερινάκι μου γλυκό, να χαίρεσαι το αντράκι σου το όμορφοοοοο!!!!! Να είναι πάντα ευτυχισμένο και να σε κάνει πολύ πολύ περήφανη μανούλα!

Χριστινάκι, μπορεί να χάθηκες αλλά μας είπες πολλά νεάκια! Χαίρομαι πολύ που βρήκατε τις ισορροπίες σας και είστε πλεόν μια χαρούλα!!!!Πολύ καλά έκανε και δεν πήγε στην δουλειά αυτή. Για σκλάβους ψάχνουν, όχι εργαζομένους.

Μαγδούλα, έχει και η αδερφή μου πρόβλημα με τους πονοκεφάλους. Όταν την πιάνει δεν μπορεί να σταθεί πουθενά και έχει φύγει ακόμα και από τη δουλειά. Τι παίρνεις για να σου περάσει;

Σε ζηλεύω απίστευτα που τρως ό,τι θες και είσαι έτσι αδύνατη. Κι εγώ είμαι αδύνατη αλλά στερούμαι πολλάααααα...

Αυτά φιλενάδες μου.Κλείνω λαπτοπ σιγά σιγά γιατί άκουσα τη φωνούλα της μικρής..

Φιλάκιαααααααααααααα!!!!

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια!

Πηγαμε για τη β επιπεδου...Δόξα Τον Θεό και Την Παναγία όλα πήγαν καλά! Και ναι ειναι γιοκας! Τον έβγαλε περίπου 452γραμμαρια! Η Ιωαννα στην ιδια εξέταση όταν ήμουν έγκυος ηταν 350γρ! Λιγο πιο λεπτουλα:) αυριο εχω ραντεβου στον γυναικολογο για να δει και τα αποτελεσματα της β επιπεδου!

Καγκουρακι να σου ζησει ο Νικολας σου! Να τον χαίρεσαι! Παντα γερός και δυνατος! Οσο για την φιλιππινεζα απευθυνθηκαμε σε γραφειο...το γραφειο ζητα 2100 ευρω για ολα τα εξοδα της κοπελας, εισιτηρια, βιζες κλπ! Η κοπελα καθε μηνα θα παιρνει 350 και 89 ευρω κοιν ασφαλισεις! Επισης μολις ερθει θα πρεπει να της κανουμε ασφαλεια ιατρικης περιθαλψης και ευθυνης εργοδοτη! Επισης δεσμευεις και ενα ποσο των 854 ευρω για εγγυηση αν τυχον θες να τη διωξεις της λες αντιο αλλα τα λεφτα των 854 ευρω ειναι δικα της! Και για να φυγει για αλλη χωρα πρεπει να περασει απο ιατρικες εξετασεις και να περασει τα ιατρικα τεστ!

Δημοσίευση

Κατερινακι μου εβαλα 8 κιλα αλλα νιωθω τεραστια! Εσεις πως ειστε? Τα αγορια?

Χριστινακι καλως μας ηρθες πισω! Καθε εμποδιο για καλο λενε και στην περιπτωση σας ισχυει! Μπορεί να έχασε τη δουλειά του ο άντρας σου αλλά βρήκατε τις ισορροπίες σας σαν ζευγαρι! Με το καλό να αποκτήσετε και την μπέμπα που τοσο πολύ θέλει ο Δημήτρης!

Μαρινακι χρονια πολλα για τη γιορτουλα σου! Εχουμε και μεις εδω κοντα ενα ξωκλησακι Τγς Αγίας Μαρίνας και πηγαμε 2 φορες χτες και προσκυνησαμε που ηταν το πανηγυρι!

Ανθη μου άμα δεν έχεις ούτε βοήθεια με τα παιδιά να τα αφήσεις καπου το βραδυ αναγκαστικα θα μενει ο ενας απ τους 2 άμα βγει ο αλλος! Και γω ετσι ημουν πριν παντρευτω ολη μερα στη γυρα! Σιγα σιγά μετα περιοριστηκα!

Μαγδουλα απ την αυχενικη που μου παν ισως ειναι γιος εσενα θυμηθηκα! Τον ερωτα που εχεις με τον Βασιλακο! Σημερα πως εισαι? Υποχωρησε ο πονοκεφαλος?

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσάκια!

Τελικά δεν τις προλαβαίνουμε τις 22! 

Απ' το βράδι, κατά τις 4 δηλαδή, είχα συσπάσεις με πόνο. Κατά τις πεντέμιση ξύπνησα, και οι συσπάσεις συνεχίζονταν. Προσπάθησα να τις χρονομετρήσω, αλλά ήταν ακανόνιστες. Προσπάθησα να ξανακοιμηθώ, για να έχω δυνάμεις, αλλά δε με έπαιρνε ο ύπνος. Τελικά, σηκωθήκαμε κατά τις οκτώ, στις εννιά παρά ήμουν στο γιατρό, η πίεση πολύ καλή, 12-8,5, τα ούρα καθαρά, το καρδιοτοκογράφημα του μωρού καλό, φαίνονται οι συσπάσεις, ο τράχηλος άρχισε να μαλακώνει, και μου είπε ότι, επειδή υπάρχει ήδη η ουλή, η οποία ζορίζεται τώρα με τις συσπάσεις, να πάω κατά τις τέσσερις το απόγευμα να κάνω εισαγωγή στην κλινική. Αν μπω σε τοκετό κατά τη διάρκεια του απογεύματος ή της νύχτας, καλώς, αλλιώς θα βάλουμε ορό το πρωί να το σπρώξουμε. Τώρα δεν ξέρω αν θα βοηθήσει ο ορός ή αν θα καταλήξουμε σε καισαρική πάλι, αλλά ο γιατρός φοβήθηκε λίγο μη ζοριστεί πολύ η ουλή και πάθω καμιά ρήξη μήτρας, απ' ό,τι κατάλαβα. 

Τρώω μια τυρόπιτα, γιατί λύσσαξα απ' το πρωί νηστική, και ξαναμπαίνω να σχολιάσω!

Δημοσίευση

Επανήλθα!

Μάγδα κι ο Αντρέας έχει μάθει πλέον απ' έξω όλα τα επεισόδια της Πέππα, και τα λέει μαζί με τους χαρακτήρες! Άσε που έχει κλέψει τις άπειρες ατάκες και τις πετάει πάντα στην κατάλληλη στιγμή!

Κάνε ένα τσεκάπ για τους πονοκεφάλους, δε χάνεις τίποτα.

Για τα κιλά, πιστεύω είναι θέμα μεταβολισμού. Εγώ απορώ πώς έβαλα τόσο λίγα στην εγκυμοσύνη, ενώ όλη μέρα χλαπακιάζω. Κάνω σωστή διατροφή, βέβαια, μέσες-άκρες, χωρίς υπερβολές (π.χ. να τρώω μουλιασμένες φύτρες από σιτάρι), αλλά και πάλι, με τόσο φαΐ, δεν δικαιολούνται τόσο λίγα κιλά, χαχα!

Για τη θάλασσα νομίζω το αγοράκι γίνεται να το πρωτοβάλεις γύρω στους έξι μήνες και το κοριτσάκι λίγο αργότερα, δεν είμαι σίγουρη. Εμείς, για να είμαι ειλικρινής, ούτε που το σκεφτήκαμε ότι μπορεί να συμβεί κάτι. Είχε πάθει και ουρολοίμωξη Ιούνιο, εξήμιση μηνών, και λίγο καιρό μετά το πρωτοπήγαμε στη θάλασσα. Ο παιδίατρος δεν είχε αναφέρει το παραμικρό. Άλλωστε, ήταν εφτά μηνών και κάτι τότε. Η Γεωργία του χρόνου με το καλό θα είναι ενός, οπότε δε θα τίθεται θέμα!

Χριστίνα καλώς όρισες και πάλι! Πού χάθηκες καλέ;

Εμείς διακοπές θα πάμε, λέμε για Παρίσι-Λονδίνο-Βαρκελώνη. Χεχε...

Καλά έκανε ο άντρας σου που δεν πήγε σ' αυτή τη δουλειά. Τι εκμετάλλευση, Θεέ μου... Δώδεκα ώρες και 600 ευρώ χωρίς τίποτε άλλο... Καλύτερα σπίτι με λιγότερα και να είστε οικογένεια, παρά με δουλειά και το σπίτι να είναι ξενοδοχείο. Βοηθάει πάντως και το ότι δουλεύεις εσύ. Γιατί αν ήσασταν μαζί συνέχεια, τότε τα πράγματα θα ήταν όπως όταν δε βλεπόσασταν: χάλια! :P

Εμάς ο Αντρέας δε ζηλεύει προς το παρόν, ή τουλάχιστον δε δείχνει τη ζήλια του μ' αυτόν τον τρόπο. Κάποιες φορές όταν φιλιόμαστε με τον άντρα μου, λέει "θέλω κι εγώ", κι έρχεται κι αυτός!

Τι γλύκας ο Δημητράκης!!! Σας εύχομαι να του κάνετε την αδελφούλα που θέλει! 

Ανθή, κι εγώ θα είχα μούτρα αν έπρεπε να τα κάνω όλα μόνη μου. 

Κι εγώ το σκεφτόμουν χτες βράδι ότι παίζει να γεννήσω και Αύγουστο! :)

Κι ο δικός μου δε βγαίνει μόνος του, επειδή δεν έχει εδώ φίλους, όχι ότι δε θέλει. Άμα τύχει βγαίνει, αλλά τώρα έχει πάρα πολύ καιρό.

Εγώ δεν είμαι τόσο πολύ της βόλτας. Δε με νοιάζει να καθίσω ολόκληρο σαββατοκύριακο μέσα, φτάνει να έχω κάτι να κάνω, π.χ. να διαβάζω! Αλλά με το μωρό δεν είναι κι ό,τι καλύτερο. Άλλωστε, ο Αντρέας θέλει τις βόλτες του οπωσδήποτε. Πάντως, ειδικά πριν παντρευτούμε, όταν μέναμε Θεσσαλονίκη, ο καθένας είχε τις παρέες του, κι έτσι βγαίναμε πολύ συχνά μόνοι μας. Α, και μετά που παντρευτήκαμε συνέβαινε αυτό, όσο μέναμε Θεσσαλονίκη. Μετά που ήρθαμε Κύπρο, δεν ήταν και τόσο εύκολο, γιατί ο άντρας μου δεν έχει εδώ παρέες, ενώ οι δικές μου φίλες έχουν μπλέξει με παιδιά και τέτοια και δεν μπορούν.

Βάσω μια χαρούλα το αγοράκι σας! Χιχι!

Τι θα κάνετε με όνομα τελικά; Ή το αφήσατε προς το παρόν; 

Σας φιλώ όλες κοριτσάκια μου! Δεν ξέρω πότε θα τα ξαναπούμε τώρα πια! 

Θα στείλω μήνυμα στη Βάσω με τα νεότερα!

Δημοσίευση

Βάσω στην κλινική του γιατρού μου γεννάω. Γιώργος Λεοντιάδης λέγεται.

Γεμίσαμε Γιώργους και Γεωργίες, χαχα!

Ουφφφ... Μας πήραν τώρα απ' το νηπιαγωγείο ότι ο Αντρέας έκανε εμετό και παραπονιέται ότι τον πονάει η κοιλιά του. Μπορεί απλά να τον πείραξε το σταφύλι που έτρωγε και να μην είναι τίποτα, αλλά πήραμε τον παιδίατρο και μου είπε να μείνω μακριά του, μήπως είναι καμιά γαστρεντερίτιδα... Ουφφφφφφφ... Ήθελα τόσο πολύ να τον δω σήμερα, και μάλιστα είπα και στον άντρα μου να έρθουν επίσκεψη το απόγευμα... Κλααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψ.......................................

Δημοσίευση

Ουμφ, πήρε ο άντρας μου τον Αντρέα στον παιδίατρο, και του είπε ότι είναι ίωση του στομάχου... Μα είναι δυνατόν;;; Ούτε στην κλινική δε θα μπορέσει να έρθει να με δειιιιιιιιιιιιιιιιι............. Κλααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψ..........................................................................................................

Εγώ είχα πει ότι μπορεί να του κάθισε καμιά φλούδα από σταφύλι στο λαιμό, να έβηξε για να τη βγάλει και να έκανε και λίγο εμετό, και να έλεγε μετά έτσι, ότι και καλά τον πονάει η κοιλιά του. Στον μπαμπά του είπε ότι και καλά τον χτύπησε ο Πέγκλεϊ (ένας συμμαθητής του, μη ρωτάτε για το όνομα, κι εμείς αναρωτιόμαστε ακόμα) στην κοιλιά, όπως έπαιζαν, αλλά ο γιατρός άκουσε τα έντερα και του είπε ότι είναι ίωση. Γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρ............................................................

Εν τω μεταξύ, σταμάτησαν και οι συσπάσεις, πολύ σπάνια με πιάνουν. Τι γίνεται ρε παιδιά;

Δημοσίευση

Α, με έπιασε τώρα μία.

Εν τω μεταξύ, πέφτω πριν να κοιμηθώ λίγο. Μόλις με πήρε ο ύπνος, χτυπάει το σταθερό, καμιά εκατοστή φορές. Ξυπνάω και με πιάνει ταχυπαλμία απ' το απότομο ξύπνημα. Σηκώνομαι μήπως είναι τίποτα επείγον, η μάνα μου, να με ρωτήσει τι θα φάει το μωρό. Γκρρρ...

Ξαναξαπλώνω, λίγη ώρα μετά έρχονται ο άντρας μου με τον Αντρέα για να του δώσει το φάρμακό του, γιατί η μάνα μου δεν έχει σύριγγα. 

Ξαναξαπλώνω, με ξαναπαίρνει ο ύπνος, έρχεται ο άντρας μου, ακούω την πόρτα, ξυπνάω. 

Γκρρρ... 

Δημοσίευση

Καλησπερα κ καληνυχτα μπηκα να δω αν γενναμε κ απο οτι φαινεται γενναμε!!!!!

Με το καλο κοριτσαρα μου καλως να μας ερθει η γεωργια!!!!

Δε γραφω αλλα ψηναμε εξω με κουνιαδια σπιτι μου κ εχω πιει κρασακια κ κουτουλαω...! Σας σκεφτομαι....!

Φιλια...!

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια! Καλά είστε; Σήμερα η μέρα δεν είχε κάτι το ιδιαίτερο. Δουλειές, σούπερ μάρκετ, πλατεία. Τα παιδάκια μου όλη μέρα μου έδειχναν πολύ μεγάλη αγάπη. Με αγκάλιαζαν και με φιλούσαν συνεχώς!Δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά από αυτήν. Λιώνω η μάνα!

Άννα Μαρίαααααα γεννάς;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Τέλεια τα νέα που διάβασααααααααα!!!! Εύχομαι να πάνε όλα ΤΕΛΕΙΑ!!!! Θα περιμένουμε με ανυπομονησία τα νεα από τη Βασούλα μας! Πολύ θα ήθελα να ξαναζούσα την εμπειρία του τοκετού (δεν πρόκειται όμως..χαχαχα).

Περαστικά στον Αντρίκο σου τον όμορφο.

Βασούλα μου, τέλεια τα νέα σου από τη Β επιπέδου!!! Ένας γιόκας όμορφος είναι στο δρόμο! Σε λίγους μήνες θα περιμένουμε και τα δικά σου τα γεννητούρια! Εγώ για να σου πω την αλήθεια, δεν θεωρώ ότι έχω μεγαλύτερο έρωτα με το γιο μου. Έρωτα τρελό έχω και με τα δύο. Κάθε ένα με τρελαίνει για διαφορετικούς λόγους!

Μαγδούλα, τα ήπιαμε;; Χαχαχαχαχαχα! Ωραία η ζωή όταν υπάρχει καλοπέραση!

Καλό βράδυ φιλεναδούλες μου γλυκές!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Αντε και εγω ετσι λεω οτι εχουμε γεννητουρια, με το καλο να γεννηθει η γιωργια!!!

Σας ευχαριστω πολυ πολυ για τις ευχες για τον Νικολα. Εφτιαξα χθες αυτο το γλυκο με τα μπισκοτα, μωσαικο, σαλαμι κορμο οπως θελετε πειτε το, εβαλα απο πανω επικαλυψη σοκολατας και χρωματιστη τρουφα και σχηματισα με smarties ο 2 και του βαλαμε και εσβησε δυο κερακια. Ξετρελαθηκε ολη την ωρα ηθελε να σβηνει τα κερακια. Σμερα παλι ανοιξε το ψυγειο ειδε οτι ειχε μεινει απο το γλυκο και μου εκανε φουυ φουυυ για να του βαλω παλι τα κερακια.

Ανθη βολταρεις πολυ βλεπω, και εγω βραδυ μονη προ παιδιων μη σου πω και προ γαμου, θελω τον αντρουλη μου παρεουλα. Εμας δεν μας τα κραταει κανεις νυχτα για να βγουμε ετςι χωρις λογο πχ γαμο. αντε θα τα πουμε απο κοντα την Κυριακη αν μας αφησουν να πουμε και πολλα τα θηριακια μας.

Αννα Μαρια εμενα ο γιατρος μου μου ειχε πει οτι με την εξεταση αυτη για την διαστολη εχεις 50% πιθανοτητες να μπεις σε τοκετο τις επομενες ωρες και γιαυτο παντα την κανει σχεδον στην ΠΗΤ ποτε νωριτερα.

Μαγδα ατιμο πραγμα ο πονοκεφαλος, εχω κοιμηθει βραδυ με πονοκεφαλο και εχω ξυπνησει την αλλη μερα παλι με πονοκεφαλο και δεν αντεχετε. Μηπως εχεις κουραστει τελευταια ειναι και η ζεστη, εχεις αδεια ομως ετσι δεν ειναι? απο ποιομερος ειναι ο αντρας της αδερφης σου?

χριστινακι πολυ χαιρομαι που ειστε καλα και βρηκατε τις ισορροπιες σας, ολα τ αλλα θα ερθουν και η δουλεια και ελπιζω σωστη αυτη τη φορα, και γιατι οχι και ενα ακομα μπεμπακι. Τι γλυκος ο Δημητρακης σου που εδειχνε τοση αγαπη στη μπεμπουλα.

βασω τελεια τα νεα σου απο την β επιπεδου, ολα καλα μεχρι τελους να ειναι για το αντρακι σου που ερχεται. Περιμενουμε να μας πεις τα νεα απο την Αννα Μαρια!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...