Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλοκαιρινές Βουτιές Και Νέες Αφίξεις Στο Καφενέ Μας!

Recommended Posts

Κατερινακι μου να χαιρεσαι το αντρακι σου παλι τραπεζια ε!!αφου το χεις κοριτσακι μου θα μπω να δω κ δημιουργιες σου εννοειται

Σορυ που πηδαω απο το ενα στο αλλο αλλα τα διαβαζω κ τα σχολιαζω παραλληλα

Αννα μαρια σουπερ κ για το σχολειο τα αρχαια μου αρεσαν πολυ εμενα αλλα αφου θες αλλα μακαρι να παρεις οποια θες

Ανθουλι μου γλυκο σε νιωθω μιας κ ταιριαζουμε δε θελω να φυγει το καλοκαιρι... Μεγαλωσε κ η ζουζουνα σου κοπελακι σωστο

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.2k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Χριστινακι πως ειναι ο μικρος σου;; Χαρηκε στο τραινο ε;; Εμεις πηγαμε στο αχιλειον μουσειο στη κερκυρα κ ειχε τρελαθει τωρα που μεγαλωσε θα τα παρω σβαρνα ολα πλανηταριο μουσεια ολα μιλαμε δε θα αφησουμε τιποτα μιας κ του αρεσουν αρεσουν κ σε μενα μια χαρα!!!

Για τα γεννεθλια του ακομα δε ξερω τι να κανω παρτυ μικρο παρτυ μεγαλο σπιτι σε παιδοτοπο στον παιδικο;;; Πειτε καμια γνωμη πρωτη χρονια που τα αφηνω ολα τελευταια στιγμη εχω αποοργανωθει εντελως!!!(ακου λεξη που γραψα χαχαχα)

Ο μικρος ζηλευει δε θελει καθολου οικειοτητες με μπαμπα του να χουμε ακομα κ αγαπη μου να με πει ο συζηξ αρχιζει εγω ειμαι η αγαπη της μαμακας κ τετοια βρε το ζηλιαρογατο μου!!!

Επισης νομιζω εχει ελαφρα πλατυποδια ειδα στο ιντερνετ πατας στο νερο κ μετα σε χωμα πρεπει το ποδι να κανει καμαρουλα στο αποτυπωμα του β κανει ελαχιστη απο βδομαδα εχουμε εμβολιο θα το ρωτησω

Επισης πλησιαζει ο καιρος για το χειρουργειο κ αγχωνομαι αρκετα

Αλλα νεα εδω πιασαμε κατασκευες σπιτι περγκολες πορτες βαψιματα γκαζον κ τετοια το πα πριν φυγω για πλακα οτι θα μπορουσε να ναι πολυ ομορφο κ το παραμελουμε κ ηρθα κ ο πεθερουλης ειχε φωναξει μαστορια για εκπληξη κ εχει αρχισει κατασκευες..ο δε μικρος στη τρελη χαρα ειναι βοηθος μαστορα κ χαιρεται!!!

Αυτα εν ολιγοις παω για νανι κλεινουν τα ματακια μου εκανα κ κουλουρια δουλειες σιδερο η μεση ειναι σεκος τωρα...φιλια..!

Γεια σας κορίτσια! Καλά είστε; Σήμερα πήγαμε πλατεία και ο Πανούλης έφαγε γερό χτύπημα γιατί έπεσε με το ποδήλατο. Έκανε σημάδι σε 2-3 σημεία του σώματός του και ένα μεγάλο ακριβώς κάτω από το μάτι. Αφού δεν το έβγαλε πάλι καλά να λέω. Αφού τον παρηγορησαμε, τον έβαλε ο άντρας μου στο καπάκι να ξανακάνει ποδήλατο για να μην το πάρει από φόβο. Η ζηλιάρα η Αλεξάνδρα, όταν είδε πως αγκαλιάζουμε τον Πάνο, άρχισε να λέει ότι χτύπησε και αυτή..Άυριο θα πάω σε μια συναυλία στο Ηρώδειο μαζί με την αδερφούλα μου. Τραγουδάει ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου τραγούδια του Μίκυ Θεοδωράκη. Είπα να κάνω πάλι μια σόλο έξοδο.Χαχαχαχαχα.

Άννα Μαρία, τα αρχαία είναι ωραίο μάθημα και νομίζω ότι δεν θα δυσκολευόσουν καθόλου να τα ξαναθυμηθείς από τη στιγμή που ήσουν και καλή στο σχολείο. Εγώ βαριέμαι αφόρητα λογοτεχνία και ιστορία και δεν θα ήθελα να διδάξω ποτέ κάποιο από τα δύο μαθήματα.

Πάντως για να σε ρώτησαν ποιο μάθημα προτιμάς να διδάξεις, σίγουρα θα σου δώσουν κάποιο από αυτά που προτιμάς.Αλλιώς δεν θα είχε νόημα η ερώτηση.

Καλή αρχή στον Αντρέα!!! Γέλασα που είπε να μην κλείσει πάλι ο Μανιταρούλης.Χαχαχαχα.

Μαγδούλα, καλώς ήρθατε! Ξεκίνησες και δουλίτσα ε;; Ευτυχώς που περνάς όμορφα στη δουλειά και έχεις και καλή παρέα! Ζηλιαρόγατος ο Βσιλάκος σου! Δεν τολμάει να σε αγγίξει ο δόλιος ο άντρας σου.Χαχαχαχαχαχα.

Κατερινάκι μου, είμαστε και οι δύο φαν του καλοκαιριού!Και η Μαγδούλα μας! Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα αν και τους 12 μήνες είχαμε καλοκαίρι.

Έκανες πάλι πάρτυ υπερπαραγωγή! Να το χαίρεσαι το αγοράκι σου το γλυκό!

Καλή αρχή και στον αντρούλη σου! Πολύ καλή κίνηση που έκανες σελίδα στο fb.

Αυτάαααα!!!! Καλό βράδυ φιλενάδες μου καλές!

Γεια σας κοριτσάκια! Τι κάνετε; Εμείς καλά, ο Αντρέας πήγε σχολείο πριν καμιά ώρα και η Γεωργία είναι στο ριλάξ και "μιλάει"! Πριν έλεγε "άγου" και μετά κάτι ακαταλαβίστικο. Λαρυγγικούς ήχους κάνει εννοείται, δε μιλάει. :P

Χτες το απόγευμα πήγαμε στο πανηγύρι του αγίου Μάμα στο χωριό Τρούλλοι. Εννοείται ότι με το που πήγαμε ο Αντρέας έτρεχε από το ένα κιόσκι παιχνιδιών στο άλλο. Τελικά διάλεξε ένα αστυνομικό αυτοκίνητο που κινείται και παίζει μουσική, δηλαδή όχι ακριβώς μουσική, κάτι σειρήνες, πυροβολισμούς και έναν τύπο που λέει "don't move, you are under arrest". Ωραία πράγματα, γκρρρ... Ευτυχώς ο Αντρέας νομίζει ότι είναι πυροσβεστική!

Προσκυνήσαμε στην εκκλησία, κάναμε κι άλλες βόλτες και τελικά καθίσαμε στην πλατεία να φάμε σουβλάκια. Ευτυχώς ο Αντρέας ήταν πάρα πολύ φρόνιμος, δηλαδή όχι ακριβώς φρόνιμος, αλλά επειδή είχε χώρο εκεί πέρα, έπαιζε με το αυτοκίνητο που αγόρασε, και δεν χρειαζόταν να τον κυνηγούμε. Στην πολλή ώρα, βέβαια, βαρέθηκε, και τον πήγε ο άντρας μου να δει κι άλλα παιχνίδια, αφού το επιθυμούσε διακαώς! Τελικά, ήθελε να αγοράσει κι άλλο παιχνίδι, ενώ είχαμε πει μόνο ένα, κι όταν δε δεχτήκαμε, άρχισε τις υστερίες. Έκλαιγε γοερά, ήθελε να πέφτει κάτω στο δρόμο, κ.λπ. Τον πήρε ο άντρας μου πάνω του, αυτός να χτυπιέται, να λέει "θέλω να τσαπλώσω κάτω", να κλαίει και να ουρλιάζει. Θέλαμε να πάμε και για λουκουμάδες και να προσκυνήσουμε και στη μικρή παλιά εκκλησία, αλλά αναγκαστήκαμε να φύγουμε... 
Μετά το βράδι που ξαπλώσαμε να κοιμηθούμε, τον ρώτησα αν έπρεπε να κάνει τη φασαρία και μου είπε "όχι". Του λέω "δε θα ήταν καλύτερα αν δεν την έκανες;" και μου λέει "ναι". Καταλαβαίνει ότι είναι λάθος, αλλά το κάνει παρ' όλα αυτά...

Εν τω μεταξύ, μας βγήκε πολύ φοβητσιάρης. Φοβάται το σκοτάδι και διάφορα που βλέπει στα παιδικά. Π.χ. φοβάται το μεγάλο τζετ που είναι ο κακός στους Μικρούς Αϊνστάιν, κι όποτε το δείχνει, απομακρύνεται από τον υπολογιστή μέχρι να φύγει! Από μένα πήρε, κι εγώ ήμουν (και είμαι) πολύ φοβητσιάρα.

Σας αφήνω, γιατί κλαίει η μικρή, θα επανέλθω αργότερα για να σχολιάσω.

Επανήλθα!

Πήγα Δημοτική Βιβλιοθήκη, γύρισα, σφουγγάρισα, δίπλωσα ρούχα, έκανα λίγο σίδερο, θήλασα τη Γεωργία και τώρα την έχω στο ριλάξ. Ευχαριστημένη μου φαίνεται, αλλά δεν ξέρω για πόσο. Για πέντε λεπτά μάλλον....

Κατερίνα μια χαρά το παρτάκι σας! Για βάλε φωτογραφίες!

Καλή επιτυχία με τα προεδριλίκια και το σύλλογο!

Στο σχολείο οι εκπαιδευτικοί πηγαίνουν από 1η Σεπτέμβρη. Εγώ, βέβαια, επειδή είμαι ακόμα με άδεια, θα αρχίσω 3 Νοέμβρη (κλαψ. Το κλαψ επειδή δεν αρχίζω από τώρα :P). 

Στο κρεβάτι μου κοιμάμαι, αλλά όταν θα πάει η Γεωργία στην κούνια, μάλλον θα μεταφερθώ κι εγώ για κάποιους μήνες στο παιδικό.

Άντε ρε, στα γενέθλια του Δημήτρη θα κάνουμε τη βάφτιση;

Ωχ, αυτό ήταν, διαμαρτύρεται... Γκρρρρ... 

Γεια σας κοριτσια!

Μπηκε και ημερολογιακα το φθινόπωρο αλλα εδω στην Κύπρο κανει τρελή ζεστη ακομη!

Αννα Μαρια και εμεις αν εχει πανηγυρι καπου εδω κοντα παμε:) την Κυριακη ηταν το πανηγυρι του χωριου μας της Αγίας Ζώνης και πηγαμε στον Εσπερινο Σαββατο αργα το απογευμα!η Γεωργια τι κανει?αρχιζεις σχολειο οταν θα ναι μερες να γεννησω!χαχα!ο Αντρεας αρχισε σχολειο?πως το πηρε?

Χριστινακι πως εισαι?περασατε καλα στις διακοπες...ανανεωθηκατε!τελεια!

Κατερινακι να σου ζησει ο γιοκας σου!τι κανουν τα αγορια?ετοιμαστηκατε για το σχολειο?

Καγκουρακι πως ειστε?επιστρεψατε στη βαση σας και εσεις!

Μαγδουλα πισω στη δουλιτσα ε...και γω σημερα και μου κακοφανηκε!χεχε!αρχισε παιδικο ο Βασιλακης?

Ανθη μου χτυπησε ο Πανουλης?Αχ περαστικα!πω πω ολα τα καταλαβαινει απο τωρα η Αλεξανδρα!γυναικα δεν ειναι?χαχα

Εμεις Παρασκευη βραδυ πηγαμε στα γενεθλια της κουμπαρας μου που τους βαφτισαμε και ηταν και του μικρου γιου τους την ιδια μερα!Σαββατο ειχαμε γαμο ενος συγχωριανου μας και πηγαμε στο ξενοδοχειο!ηρθε και η πεθερα μου για να προσεχει τη μικρη αλλα τελικα το βραδυ εμεινε κατω με τον μπαμπα μου γιατι συνηθισε να κοιμαται κατω το βραδυ!επειδη εμεινε και την Παρασκευη εκει της αρεσε!Κυριακη μεσημερι πηγαμε στα γενεθλια της ανιψιας του αντρα μου στον Καλοπαναγιωτη!ολο μακρινες αποστασεις!χαχα!Κυριακη βραδυ η μικρη οριοταν να κοιμηθει κατω την πηραμε πανω μες στα κλαματα και αναστεναζε στον υπνο της απ την επιθυμια της να κοιμηθει κατω!Χτες πηγαμε σχολειο μετα απο 3 βδομαδες!Ολα καλα ηθελε να παει, δεν δυσανασχετησε καθολου!ειναι η ιδια ακριβως ταξη με την περσινη εκτος απ τις διδυμες που πηγανε κοινοτικο και ηρθε στη θεση τους η αδελφουλα τους!2 κοριτσακια και 4 αγορια η φετινη ταξη!θα ερχοταν ακομα ενα αγορακι αλλα ακυρωσε τελευταια στιγμη τη θεση γιατι δεν ηθελε με τιποτα να παει κι εκτος αυτου θα απολυσουν και τον πατερα του απ τη δουλεια και εμεινε και η γιαγια σπιτι απ τη δουλεια οποτε θα το προσεχει αυτη!Χτες πηγα για την καμπυλη ζαχαρου και ολα ειναι μια χαρα!επισης μουδιαζει το αριστερο μου χερι και μου πε ο γυναικολογος και πηγα σε αγγειοχειρουργο να δουμε αν υπαρχει καποια θρομβωση!τελικα πηγα και ολα καλα!τιποτα το ανησυχητικο απλα η κεφαλικη φλεβα ειναι λιγο μικρη που το ειχα απο πολυ παλια ισως και εκ γενετης αλλα τωρα με την εγκυμοσυνη και την θρομβοφιλια κτυπα σε καποιο νευρο και νιωθω μουδιασμα ή μπορει να ναι κι απο τον αυχενα!πηγα και γυναικολογο το Σαββατο!ο μικρος εγινε 1200 γραμμαρια και ειμαι στην 28η βδομαδα!μου ειπε οτι η αναπτυξη του ειναι μια χαρα!μαλλον σε 3 βδομαδες που θα ξαναπαω να με δει θα σταματησουμε τις ενεσεις και τα υποθετα!ειδωμεν....!

Να 'μαι πάλι!

Οι άντρες πήγαν παιδότοπο, κι η Γεωργία είναι στο ριλάξ και χαμογελάει πλατιά! Είμαι σίγουρη, όμως, ότι δε θ' αργήσει ν' αρχίσει τις γκρίνιες και τα κλάματα, γκρρρ...

Που λέτε, πήγα πριν και γράφτηκα για μαθήματα Ρωσικών στα Κρατικά Ινστιτούτα. Είναι πολύ καλά, και τζάμπα για μένα που είμαι εκπαιδευτικός! Να δω τι θα πρωτοπρολαβαίνω φέτος!

Μάγδα ο Βασίλης είναι το αντίθετο του Αντρέα! Εμάς μόνο αγγελούδι δεν είναι! 

Από την άλλη, ήταν ενθουσιασμένος που θα πήγαινε σχολείο! Σπίτι βαριέται, πόσες ώρες μόνος του ο κακομοίρης; Θέλει παρεούλα από άλλα παιδάκια.

Εμάς δεν είναι ιδιαίτερα ζηλιάρης ευτυχώς! 

Για το πάρτι, προτείνω στο σπίτι. Έχει πιο πολλή δουλειά, αλλά νομίζω το χαίρεσαι πιο πολύ, παρά στον παιδότοπο. Ειδικά εσύ που έχεις χώρο, μια χαρά θα είναι.

Τα μουσεία είναι τέλεια ιδέα για δραστηριότητα. Ο Αντρέας, όμως, είναι μικρός ακόμα. Σε κανένα χρόνο νομίζω θα μπορεί να καταλάβει και να τα ευχαριστηθεί.

Κι εγώ είχα πλατυποδία, και φορούσα ειδικά παπούτσια για κάποια χρόνια, και μετά ειδικούς πάτους στα παπούτσια, και μου πέρασε τελείως.

Ανθή περαστικά στον Πανούλη. Ο αδελφός μου είχε πέσει απ' το ποδήλατο όταν πήγαινε στο δημοτικό, κι έσπασε τα μπροστινά του δόντια, τα οποία είχε προλάβει να αλλάξει, οπότε οι δύο πάνω κοπτήρες είναι μισοί αληθινοί-μισοί ψεύτικοι. 

Αυτό που έκανε η Αλεξάνδρα, μου θύμισε τον αδελφό μου όταν έπρεπε να φορέσω εγώ γυαλιά στη γ' δημοτικού. Όταν είπα ότι δε βλέπω καλά, και πριν με πάρουν στον οφθαλμίατρο, μου έκανε η μάνα μου έναν αυτοσχέδιο έλεγχο. Θυμάμαι έδειχνε τον καιρό στην τηλεόραση, και είχε ένα χάρτη της Κύπρου και με ρωτούσε τους αριθμούς από τις θερμοκρασίες, αν τους βλέπω, πόσο καθαρά, κ.λπ. Οπότε ο αδελφός μου ζήλεψε και έλεγε ότι κι αυτός δε βλέπει καλά. Η μάνα μου κατάλαβε (φαντάζομαι) ότι το έκανε από ζήλεια, αλλά τον ρώτησε κι αυτόν τι βλέπει στην οθόνη, κι αυτός της λέει "μια αγελάδα", ενώ στην οθόνη ακόμα έδειχνε την Κύπρο!!! Και καλά για να πει ότι δε βλέπει, κι ότι το "πρόβλημά" του είναι πιο σοβαρό απ' το δικό μου!

Παπακωνσταντίνου;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Παπακωνσταντίνου;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ΒΑΣΙΛΗ, ΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ Σ' ΑΚΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ζηλεύωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Και μάλιστα, ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Ζηλεύω πιο πολύυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μάγδα και Ανθή, σοβαρά τώρα, σας αρέσουν τα αρχαία; Δεν περίμενα ότι θα υπάρχει άνθρωπος στον κόσμο που να του ΑΡΕΣΟΥΝ τα αρχαία!!! Εγώ ήμουν πολύ καλή στα αρχαία στο σχολείο, αλλά τα έβλεπα ως εργαλείο, ποτέ ως κάτι που μου αρέσει στ' αλήθεια! 

Εγώ τρελαίνομαι για λογοτεχνία και ιστορία, μακάρι να μπορούσα να διδάσκω μόνο αυτά τα δύο.

Στα σχολεία γίνεται πάντα συνεδρίαση για την κατανομή μαθημάτων σε κάθε ειδικότητα, και όλοι εκφράζουν τις προτιμήσεις τους. Στα μεγάλα σχολεία, όμως, είναι δύσκολο να ικανοποιηθούν όλοι...

Βάσω όλο εκδρομές είστε! Κι εμείς λέμε αυτές τις μέρες να πάμε εκδρομή στον Καλοπαναγιώτη. Για να δούμε... 

Λίγα τα παιδάκια στο σχολείο της Ιωάννας!

Σας αφήνω γιατί κλαίει και θρηνεί, γκρ.

Γεια σας γεια σας

Διαβασα τα νεα κια σας αλλα νιωθω τρομερα εξαντλημενη για να σχολιασω με τρυγυρναει και κατι γιατι εχω μπουκωμα και λιγες κρυαδες, αυριο αυριο.....

Α αυριο το πρωι ξεκιναει παιδικο ο νικολας, για να δουμε θα εχουμε δραματα γοατι ειναι μεγαλος μαμακιας

Γεια σας κορίτσια!!! Είμαι τόσο χαρούμενη! Σήμερα πήγα στη συναυλία στο Ηρώδειο και πέρασα ΤΕΛΕΙΑΑΑΑ!!!! Ήταν κάτι παραπάνω από εκπληκτικά!!! Πόση συγκίνηση..Ο Παπακωνσταντίνου ΥΠΕΡΟΧΟΣ!!! Και ναι, Άννα Μαρία: Βασίλη ζούμε για να σε ακούμε!Τον λατρεύω από μικρό παιδί!!! Εντωμεταξύ, απαγορευεται να τραβάς βίντεο με το κινητό, αλλά δεν μπορούσα να αντισταθώ (όπως και πολλοί άλλοι) και μου έκαναν 2-3 φορές παρατήρηση. Χαλάλι! Εγώ έχω τα βιντεάκια!!!! Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που δεν θα σας γράψω άλλα νέα μου σήμερα. Υπερισχύει αυτό! Χαχαχαχαχα.

Άννα Μαρία, δεν έχουμε ίδια γούστα στα αντικείμενα διδασκαλίας.Χαχαχαχα.

Αγριμάκι ο Αντρέας. Δεν κάθεται λεπτό! Η ζωηράδα, λένε, δείχνει εξυπνάδα!

Όταν γέννησα, γύρισα στη δουλειά σε 38 ημέρες. Στην αρχή μου φαινόταν φρικιαστικό, αλλά όταν τελικά πήγα στη δουλειά το χάρηκα! Επομένως, σε καταλαβαίνω απόλυτα που θα ήθελες να πας από τώρα!

Γέλασα που ο αδερφός σου ήθελε να έχει μυωπία. Τέλικα έκανε ή έμεινε παραπονεμένος;; Χαχαχαχαχα.

Βασουλάκι, βολτάρετε βλέπω συνέχεια!!! Μια χαρά! Καλά κάνετε! Το χαίρεστε κι εσείς και η μικρούλα σας!Μια χαρά και οι μετρήσεις του γιόκα σας! Άντρακλας σωστός! Καλή αρχή και στην Ιωαννούλα που ξεκίνησε σχολείο! Λίγα παιδάκια. Επομένως έχετε και λιγότερες πιθανότητες να κολλάτε ιώσεις. Φτου φτου. Μακριά από εμάς!

Κατερινάκι μου, τι έπαθες;; Λες να σε περιτριγυρίζει κάποια ίωση;; Εύχομαι όχιιιι!!!! Πολύ χάρηκα που μιλήσαμε σήμερα στο τηλέφωνο! Μου λείψατε!

Αυτά και για σήμερα! Καλό βράδυ σε όλες σας!

Γεια σας κοριτσάκια! Τι κάνετε;

Εμείς καλά. 

Ο Αντρέας ξύπνησε το πρωί και δεν ήθελε να πάει στο σχολείο. Δεν αγαπούσε τα παιδάκια, δεν είναι φίλοι του, δεν αγαπούσε τη δασκάλα, "έκλεισε ο Μανιτα-ούλης και έφυγαν τα παιδάκια", κ.λπ. Πάει ο άντρας μου να τον ντύσει, έκλαιγε, και τελικά ήρθε στο σαλόνι και κρύφτηκε κάτω απ' το τραπεζάκι. Στο τέλος, ήρθε στο δωμάτιο, τον ρωτάω αν θέλει να τον πάω εγώ στο σχολείο, και μου λέει ναι. Τον ντύνει ο άντρας μου, ντύνομαι κι εγώ, με το που κατεβαίνουμε κάτω στο αυτοκίνητο, τον ρωτάω αν αγαπάει τους φίλους του στο σχολείο και μου λέει ναι. Τον ρωτάω αν αγαπάει τη δασκάλα, πάλι ναι. Γιατί δεν ήθελε να τον πάει ο μπαμπάς στο σχολείο, ήθελε. Ό,τι να 'ναι. Πηγαίνουμε στο σχολείο, εκείνη την ώρα έπαιζαν έξω τα παιδάκια, και κατευθείαν με άφησε και χάθηκε στα βάθη της αυλής. Ό,τι να 'ναι... 

Μετά πετάχτηκα και στο σχολείο που είναι εκεί κοντά για να πάρω μια βεβαίωση. Είδα και το διευθυντή, μου ευχήθηκε για το μωρό, γενικώς το σχολείο μου άφησε πολύ θετικές εντυπώσεις.

Τώρα μόλις με πήρε ο διευθυντής και μου είπε ότι έγιναν οι κατανομές μαθημάτων και μου έδωσαν δύο τμήματα ιστορίας Α' λυκείου και δέκα ώρες διδασκαλία ελληνικών σε αλλόγλωσσους. Είναι λίγο τουρισμός, αλλά μου έδωσαν τις ώρες για τους αλλόγλωσσους γιατί μπορεί να χρειαστεί να φύγω για λίγο, να πεταχτώ στο σπίτι να θηλάσω το μωρό, κ.π. Δυστυχώς, όμως, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πάω και σε άλλο σχολείο, εντός Λάρνακας, βέβαια, γιατί έγιναν κάποιες μεταθέσεις, και ο εκπαιδευτικός με τα λιγότερα χρόνια υπηρεσίας στο σχολείο (εγώ δηλαδή στην προκειμένη περίπτωση) σπάει και πάει και σε άλλο σχολείο. Δεν είναι τίποτα σίγουρο ακόμα, γιατί είναι όλα ρευστά, αφού ακόμα γίνονται μεταθέσεις, αλλά τι να κάνουμε, έτσι είναι αυτά τα πράγματα. Απλά μου αρέσει να είμαι σε ένα σχολείο, αλλά δεν πειράζει.

Το μόνο που εύχομαι είναι να μην πάω στο σχολείο της παλιάς μου διευθύντριας. 

Τώρα μάλλον Δευτέρα θα ξέρουμε πού θα πάω τελικά.

Καγκουράκι περαστικά εύχομαι!

Τι έγινε με το Νικόλα, πώς του φάνηκε το σχολείο;

Ανθή ΖΗΛΕΥΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ο Παπακωνσταντίνου είναι η λατρεία μου! Ειδικά στο Λύκειο είχα ψύχωση με τον Παπακωνσταντίνου. Άκουγα ΜΟΝΟ Παπακωνσταντίνου!

Τώρα είμαι σε μια ομάδα στο φέισμπουκ αφιερωμένη σ' αυτόν, και σήμερα βάζουν όλο βιντεάκια απ' τη χτεσινή συναυλία.

Κι εγώ ξέρω ότι η ζωηράδα δείχνει εξυπνάδα, αλλά δεν νομίζω ότι αυτό ισχύει και για την επιθετικότητα. Ουφ, ελπίζω να ηρεμήσει σιγά-σιγά. Βασικά, δεν είναι επιθετικός γενικώς, μόνο απέναντι στον μπαμπά του και τον παππού, και μόνο όταν δε γίνεται το δικό του. Ποτέ δεν έχει επιτεθεί σε άλλα παιδάκια, κι ελπίζω να μη γίνει κάτι τέτοιο...

Άσε, αυτό το σπίτι-παιδιά-δουλειές δε μου πάει καθόλου. Αφού τώρα που με πήρε τηλέφωνο ο διευθυντής, μου λέει "αν βαρεθείς καμιά μέρα το Μάκη, πέρνα από δω να πιούμε κανένα καφέ"! Με έχουν μάθει όλοι, χιχι!

Ο αδελφός μου έκανε κι αυτός μυωπία μετά από λίγα χρόνια, δεν έμεινε με το παράπονο, χιχι!

Σας φιλώ όλες (όσες μείναμε δηλαδή)!

Καλημερα κοριτσια!!!!!εγω χαθηκα γιατι τρεχω!ο αντρας μου λειπει οοολη μερα!και εγω μονη με τον μικρο και εγκυος καταλαβαινετε...κομματια!!!

σημερα ειμαι στα μισα της εγκυμοσυνης!!!20η εβδομαδα!!!

ποτε περασε ο καιρος στο δευτερο χαμπαρι... αφου περναει πιο γρηγορα ο χρονος αν εχεις να τρεχεις ηδη πισω απο ενα παιδι!!!αχαχχαχα

σκεφτομαι να τον γραψω παιδικο σταθμο για να εχω και μια βοηθεια οταν γεννηθει ο μικρος...τι λετε???για ενα 4ωρο θα τον αφηνω εκει... θα ειναι καλο και για αυτον...ετσι μου λενε...αλλα οταν αρρωσταινει μετα τι κανουμε?? το σκεφτομαι....

λοιπον θα ξαναμπω οταν κοιμηθει το μεσημερι..γιατι με τραβαει..να σχολιασω και τα δικα σας...

Γιώργο θα τον φωνάζω τον μικρό επειδη με ρωτησατε καποιες!!!φιλια πολλα

Καλημερουδια κοριτσακια μου σημερα ρεπαρω κ απλα ξεκουραζομαι χιχι δε κανω τιποτα απολυτως!!!

Σε λιγο θα παω στη μαμακα μου θα ρθει κ η ινα σουπερ

Αυριο πρωτη μερα σχολειο κ το παπι ως τωρα θελει αι να δω

Αννα μαρια μου ελπιζω να πας τελικα οπου θες!!!εγω παλι ανετα καθομαι σπιτι χωρις δουλεια χαχα!!!αλλα να πληρωνομαι χαχα

Χτες παλι πεθανα απο πονοκεφαλο το βραδυ γκρρρρ τα νευρα μου ποια αμαν παιζει να ναι το αυχενικο νομιζω...

Μαρινακι μου ποτε εφτασες κ εσυ στα μισα!!!

Εγω προτεινω παιδικο κ να μη βαριεται κ να χαλαρωνεις λιγουλακι για τις αρρωστιες τωρα ειναι λιγο επιφοβο...

Βγαινω κ επιστρεφω λυσαει το παπι να παιξουμε συνεργειο

Λατρευω παπακωσταντινου κ εγω

εχω ολα τα σιντι κ μου αρεςει απιστευτα

εχω παει δυο τρεις φορες κ τον εχω δει κ παντα γυρναγα με κλειστη φωνη τωρα καταζηλεψα ανθη....

Ολα του τα τραγουδια ειναι ενα κ ενα..

Να μαι παλι ανελαβε ο συζηξ να γινει μαστορας συνεργειου κ γλιτωσα ωραια τα αγορια αλλα εγω μπαρμπι ξερω κ οχι συνεργεια ουφ ουφ

Κ συνεχιζω ανθη ζηλευωωωωωωωωω

Οντως ενα 12μηνο καλοκαιρακι θα ταν τα μαμ

Ευτυχως εχει ζεστη ακομα αν κ οι μερες μικραινουν σνιφφφφ

Βασουλα λιγα παιδακια η ταξη της μικρης ωραια θα χει μπολικη αποκλειστικοτητα εμας 14 με δυο δασκαλες μια χαρα

Η ψυχολογος παλι εμας μας ελεγε πως κ τα ησυχα παιδακια ειναι εξισου εξυπνα γιατι ειναι πολυ σκεφτομενα

κ αν κρινω απο μενα που μουν ταρζαν κ η ινα τερας ησυχιας η αδερφη μου ειναι πιο εξυπνη απο μενα σνιφφφ

Νομιζω η εξυπναδα ειναι στον ανθρωπο ειτε ησυχο ειτε ανησυχο πνευμα!!!

Γερα να ναι ολα τα παιδακια

Ατακα του β τωρα

μπαμπακα σαγαπω πολυ κ σενα μαμακα μια σταλιτσα που δεν εισαι συνεργειο χαχαχα

Τα πνιγεις ναι η οχι;;;;

Καγκουρακι ελπιζω να συνηλθες κ να μην αρρωστησες κουκλιτσα μου..

Αννα μαρια κ γω τρελαινομαι για πανηγυρια αλλα μονο τρια ξερω κ πηγαινω λες να παρω σβαρνα τους πολιουχους να βρω κ αλλα!!!χαχα

Το εχουμε κ εμεις το ιδιο οχημα παει πισω μπρος κ μενα για πυροσβεστικη το χε παρει χαχα

Εγω του λεω εχω λεφτα μονο για ενα παιχνιδι οποτε το χει συνηθισει κ δε ζητα ποτε κ αλλο

Για τα γεννεθλια τωρα ζητα μια μπουλντοζα νταλικα να το πω κατι τετοιο ενα τερας να δω που θα τα βαζω ολα αυτα

στο νησι του πηρε ο πατερας του ενα τεραστιο γερανο που πιο πολυ παιζει ο αντρας μου παρα ο μικρος χαχα

Ο μικρος τον λατρευει το γερανο παντως

Μυωπια ηθελα κ εγω μικρη οταν την επαθα τελικα δεν την ηθελα..

Μακαρι ο γιος να μη μου την παρει..

Μπα μπα τη ησυχία σήμερα ζουζουνες εμείς ρεπό οποτε του δώσαμε κ κατάλαβε απραξία σε απίστευτο βαθμό χαχαχα πήγα στην μανούλα μου ήρθε κ η αδερφουλα μου τζι τζι πήραμε τα μικρά κ πήγαμε βόλτα στο αλου φαν παρκ λυσαξανε τα μικρά κ τα μεγάλα κορίτσια χαχαχα ανεβήκαμε σε κάτι καρουζέλ κάτι τρενακια κάτι συγκρουομενα ένιωσα πάλι παιδί ρίξαμε πολύ γέλιο μετην ίνα κ τα μικρά ξετρελαθηκαν ήπιαμε ένα καφε φάγαμε κ ένα παγωτακι κ επιστροφή είχε έρθει κ η μανούλα μου κ τα πρόσεχε στο σπίτι μια από τα ίδια άρα ξεκουραστηκα απίστευτα

Τώρα γυρησαμε τέζα ο σπόρος κ σε λίγο κ Εγώ

Φιλιά ...!

Καλημερα κοριτσια!

πω πω ερημωσαμεεεε!

Αννα Μαρια ο Αντρεας σε ηθελε να τον παρεις εσυ σχολειο γι αυτο εκανε καμωματα!εγω την Ιωαννα εδω και 2 χρονια και κατι εγω την παιρνω καθε πρωι!ελαχιστες φορες την πηγε ο αντρας μου γιατι συνηθως φευγει πιο νωρις απο εμας για δουλεια! Σου αρεσει τοσο πολυ ο Παπακωνσταντινου?εμενα παλι οχι τοσο!οκ ξερω 2-3 τραγουδια δικα του αλλα δεν τρελαινομαι!χαχα!σε κανονικο λυκειο θα διδασκεις φετος?

Μαγδουλα ρεπο ε?πηγατε και λουνα παρκ ξεσαλωσατε μικροι μεγαλοι!αχ και μενα μου αρεσει να βγαινω σε παιχνιδια του λουνα παρκ!ενω ο αντρας μου μονο που τα βλεπει ζαλιζεται!μια φορα τον επεισα να βγουμε πριν 5-6 χρονια σε ενα παιγνιδι που ηταν βαγονια που εκαναν γυρο και ησουν στον αερα και μετα εκανε εμετους και ζαλιζοταν για 2 μερες!μετα δεν ξαναβγηκε!χαχα!

Μαρινακι και εσυ Γιωργοοοοο?ενας της Κατερινας, δυο του Καγκουρακι, τρεις της Αννα Μαριας, τεταρτος ο δικος μου με το καλο και πεμπτος ο δικος σου με τη βοηθεια Του Θεου!ξεχασα κανενα Γιωργο - Γεωργια?

Σημερα θα ερθει η κοπελα να μου φερει το κουτι για τη φυλαξη του ομφαλιου λωρου!στην Ιωαννα ειχαμε δωσει 2300 συνολο τωρα μου ειπε 1800 και μπορει να πεσει και στα 1700!μεγαλη διαφορα!

Γεια σας κορίτσια! Τι κάνετε;

Εγώ νυστάζω... Η μικρή ξύπνησε για κάποιο λόγο στις 3.20. Την άλλαξα, τη θήλασα, στις τέσσερις την έβαλα στο πορτ μπεμπέ, ξανακοιμήθηκε, και λέω, άντε, τώρα κατά τις οκτώ θα ξυπνήσει. Αμ δε! Έξι και είκοσι ουααααα... Την αλλάζω πάλι, τη θηλάζω, κατά τις εφτά τη βάζω στο πορτ μπεμπέ, την κουνάω λίγο, μισοκοιμάται, εφτά και είκοσι ξυπνάει ο Αντρέας... Με χίλια ζόρια να σηκωθεί ο άντρας μου να του κάνει γάλα. Το πίνει, πάλι δεν ήθελε να πάει σχολείο. Εκνευρίστηκα, του λέω ωραία, ξέχνα το σχολείο, δεν ξαναπάς. Μετά έλεγε ότι θέλει να πάει στο σαλόνι να καθίσει στη πολυθρόνα και να δει Πέπα. Του λέω "ξέχνα το, σήμερα η τηλεόραση κι ο υπολογιστής θα είναι κλειστά". Άρχισε τα κλάματα, αυτά που κάνει όταν δε γίνεται το δικό του. Σε κάποια φάση ζήτησε ένα παιχνίδι, του λέω θες να το πάρεις μαζί σου στο Μανιταρούλη; Και μου λέει ναι. Ό,τι να 'ναι όμως...

Εν τω μεταξύ, όταν ξύπνησε, μου έλεγε ότι θέλει να δει αυτό. "Ποιο είναι το αυτό;"  "Που έπεσε η Πέππα από το βουνό και χτύπησε το κεφάλι της". Του λέω "Αντρέα μου, όνειρο έβλεπες, αυτό είναι μέσα στο κεφαλάκι σου". "Όχι, δεν είναι μέσα στο κεφαλάκι μου, ούτε στο κεφαλάκι της μαμάς, ούτε στο κεφαλάκι του μπαμπά"...

Τελικά, παρ' όλο που σε κάποια φάση ζήτησε να τον πάω εγώ στο σχολείο και του είπα ότι δεν μπορώ, πήγε κανονικά με τον μπαμπά του.

Μετά κράτησε ο άντρας μου τη μικρή να κοιμηθώ, αλλά δεν έκλεισα μάτι. Τα νεύρα μουυυυυυυυυ........... Το χειρότερο είναι ότι δεν μπορώ να πιω καφέ. Χτες ζαλιζόμουν φοβερά... Σήμερα χειρότερα θα είμαι...

Χτες το απόγευμα πήγαμε παιδίατρο. Η μικρή πήγε 4800!!! Έβαλε 730 γραμμάρια μέσα σε τρεις βδομάδες. Από ύψος 56 εκατοστά. Ο γιατρός μας είπε ότι είναι σούπερ η ανάπτυξή της, τόσο από άποψη βάρους και ύψους, όσο και επικοινωνιακά. Ενθουσιάστηκε που του είπαμε ότι λέει "αγού", και την είδε γενικώς ότι χαμογελάει, κοιτάζει τα πάντα, κ.λπ.

Για τις βλέννες στα κακά μας είπε ότι δεν είναι κάτι ανησυχητικό, κι αφού θηλάζει απλά συνεχίζουμε το θηλασμό.

Άκουσε και το στήθος του Αντρέα που βήχει και μας είπε ότι πάει να του περάσει τώρα και να συνεχίσουμε τις εισπνοές για λίγες μέρες ακόμα.

Μετά περάσαμε από ένα ανθοπωλείο, και πήρε ο Αντρέας ένα φυτό για το σχολείο, γιατί μας είπαν ότι πρέπει να πάρει ένα γλαστράκι με κάποιο λουλούδι ή φυτό για τη γωνία παρατήρησης της τάξης. Πήρε κι ο άντρας μου ένα λουλούδι για τη βεράντα, και η ανθοπώλις έδωσε στον Αντρέα ένα τριαντάφυλλο, το οποίο το προσέφερε μετά σ' εμένα! Μόλις πήγαμε σπίτι, πάω να το βάλω στο νερό και μου λέει ο Αντρέας "ναι, να το βάλουμε στο νερό για να μεγαλώσει". Το βάζω εγώ στο νερό και μετά από ένα δευτερόλεπτο μου λέει "μα γιατί δε μεγαλώνει;"! Σήμερα το πρωί τον ρώτησα αν θα δώσει το τριαντάφυλλο στη δασκάλα του και μου είπε ναι. Του το δίνω, κι όπως το κρατούσε, λέει "σου έχω μία έκπηξη"! Και τελικά το ξανάδωσε σ' εμένα! 

Μάγδα τελικά τι έγινε με το Βασιλάκη; Όλα καλά με την επιστροφή στο σχολείο; Φαντάζομαι ναι!

Απαπαπαπα, σπίτι δεν αντέχω με τίποτα. Αφού σκέφτομαι να πάω στο σχολείο και να του πω ότι θέλω να δουλέψω εθελοντικά! :P

Εμένα ο αυχένας μου προκαλεί ζαλάδες. Δεν έχω αυχενικό, αλλά αν ταλαιπωρηθώ κι είμαι κουρασμένη, και κυρίως, αν κάθομαι και δεν ακουμπάει το κεφάλι, επηρεάζεται. Ψάξε το πάντως, μην το αφήνεις.

Βλέπω είμαστε πολλές οι Παπακωνσταντινομανείς σ' αυτό το ποστάκι!!!!! ΒΑΣΙΛΗ, ΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ Σ΄ ΑΚΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εμάς εδώ ακόμα ζέστη έχει, αν και έχει δροσίσει κάπως. Δηλαδή, μέσα στο σπίτι δε ζεσταινόμαστε. Πριν καθόμασταν και γινόμασταν μούσκεμα. Τώρα μια χαρά. Χτες μετά τον παιδίατρο ήρθαν για λίγο οι γονείς μου, και λέει ο πατέρας μου "πωπω, τι ζέστη είναι αυτή;, Δεν αντέχω, πάω να καθίσω κάτω απ' τον ανεμιστήρα". Του λέω "μα δεν κάνει πολλή ζέστη σήμερα, δρόσισε, εμείς δε ζεσταθήκαμε καθόλου όλη μέρα" και μου κάνει "μα τι λες τώρα, είναι αφόρητη η ζέστη, κάθισα ένα λεπτό εκεί (δίπλα απ' το ανοιχτό παράθυρο) και ίδρωσα και ήρθε τώρα κάτω απ' τον ανεμιστήρα". Μονίμως με τη γκρίνια. 

Πάντως 12 μήνες καλοκαίρι με τίποτα, αν και, εμάς εδώ, έχει χαλαρά οκτώ μήνες το χρόνο...

Χαχα, Μάγδα μπες στο "Ορθόδοξος Συναξαριστής" ή κάπως έτσι, έχει όλους τους πολιούχους! Να μην αφήνεις πανηγύρι για πανηγύρι!

Συμφωνώ κι εγώ για την εξυπνάδα. Πάντως, όταν λένε ότι τα ήσυχα παιδιά δεν είναι τόσο έξυπνα, μάλλον εννοούν τα παιδιά που κάθονται και χαζεύουν. Π.χ., ο Αντρέας κάθεται και για λίγο ήσυχος, και παίζει με τα παιχνίδια του, βάζοντάς τα να μιλάνε μεταξύ τους, πλάθοντας ιστορίες, κ.λπ. Άλλο αυτό, κι άλλο να κάθεται ένα παιδί και να χαζεύει με τις ώρες χαζοπρογράμματα στην τηλεόραση, π.χ. τελεμάρκετινγκ (η ξαδέλφη μου).

Κλείνω για λίγο, κοιμήθηκε μόνο για να φάω πρωινό και να γράψω αυτά, και τώρα χτυπιέται. Γκρρρρρρρρρρρρρρρρ..................................

Ουμφ, και καλά κοιμήθηκε τώρα... Φαντάζομαι όχι για περισσότερο από δέκα λεπτά.

Μάγδα πολύ γέλιο η ατάκα του Βασιλάκη!

Ωραία η έξοδός σας, μπράβο!

Βάσω χτες ήταν η πρώτη φορά που πήγαινα τον Αντρέα στο σχολείο. Μέχρι τώρα μόνο ο άντρας μου τον έπαιρνε.

Τι τρώτε σήμερα; Εγώ λέω να κάνω κολοκυθάκια γεμιστά αβγολέμονο. Αν με αφήσει η κυρία, εννοείται...

Χτες έκανα λαδένια, και μόλις τη δοκίμασε ο Αντρέας, μου κάνει "αυτό το ψωμί μου θυμίζει αυτό που φάγαμε στο μαγαζί πιτσών"!!! 

Α, ξέχασα να σας πω. Χτες μας είπε ο γιατρός ότι η Γεωργία επειδή θηλάζει πρέπει να παίρνει βιταμίνη D και μετά από λίγους μήνες και σίδηρο. Του είπα ότι ο Αντρέας δεν έπαιρνε και μου είπε ότι τώρα άρχισε να εφαρμόζεται αυτό. Καγκουράκι, εσύ που είσαι η πιο πρόσφατη στο θηλασμό, κάνεις το ίδιο;

Καλησπερα! Τι κανουν τα κοριτσια μου;

Εγω ειμαι ενα ορθιο πτωμα! Ειμαι ολη μερα στη δουλεια και εχω πολλη δουλεια, καθως εχουμε και ανακαταταξεις και διαφορες αγχωτιικες αλλαγες...

Ο μικρος πηγε σχολειο! Με το ΕΣΠΑ! Το τι χαρα εχει κανει δεν φανταζεστε! Τρελαινεται! Οταν το εμαθε χοροπηδαγε ολη τη μερα και φωναζε "θα παω σχολειο! ναι ναι ναι!!!"

Κι ευτυχως γιατι δεν παλευοταν αλλο στο σπιτι. Τον εχουν κακομαθει πολυ και ηδη αρχισε να φαινεται τωρα στο σχολειο. Ειναι πολυ κοινωνικος, πολυ ευγενικος, μεσα σε ολα, αλλα δεν εχει μαθει να συνυπαρχει απολυτα με αλλα παιδακαι και κυριως δεν εχει μαθει να ακουει τη δασκαλα του και να ακολουθει προγραμμα. Οταν θελει να κανει η να μην κανει κατι γινεται χαμος μεχρι να ακολουθησει... Ευτυχως, με τις δασκαλες του ειμαστε σε συνεχη επικοινωνια και μου ειπαν οτι πιστευουν πως μεσα σε πολυ λιγο χρονο θα εχει προσαρμοστει και θα το παμε μαζι βημα προς βημα. Αγχωθηκα ειναι η αληθεια, γιατι 3 μερες παει και ηδη τις δυο εχει κατσει "στην καρεκλα της σκεψης" και μαλισστα τη μια επειδη εκανε ντα τη δασκαλα του. Αλλα με καθησυχασαν οτι ειναι απλα θεμα χρονου και υπομονης να ερθει στα περσινα του επιπεδα. Δεν εχει δηλαδη προβλημα πειθαρχιας η συμπεριφορας, απλα δεν εχει μαθει να λειτουργει στην ομαδα. Αιντε να δουμε γιατι αγχωθηκα...

Τα δικα σας τα διαβαζω καθε μερα, αλλα τωρα δεν θυμαμαι τιποτα! Μονο οτι ολες περασατε ομορφα και ειστε καλα, οι εγκυμονουσες προχωρανε τελεια και ολα καλα! Συγνωμη που δε σχολιαζω αναλυτικα, αλλα δεν προλαβαινω!

Δυο πραγματα θα πω!

Καλοκαιρι για παντα! (αν και αγαπω ολες τις εποχες)

ΒΑΣΙΛΗ ΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ Σ' ΑΚΟΥΜΕ!!!

Καλε Αννα Μαρια, ο θηλασμος δεν υποτιθεται οτι ειναι το καλυτερο ακριβως γιατι δινει αυτα τα απαραιτητα στοιχεια στον οργανισμο;;;

Φιλια!

Καλησπέρα κοριτσάκια μου είμαι λίγο στενοχωρημένη κ λίγο χαρούμενη χιχιχ πρώτον γιατί στεναχωρηθηκα γιατί πολύ απλά καθωσ ξεπαρκαρα η κουλή το αμάξι ακουμπησα τον προφυκακτηρα μου σε ένα τοιχαλακι με σκαλιά κ έβγαλα λίγο χρώμα τεσπα μικρή ζημιά θα το φτιάξουμε κ χτες το είδα όνειρο ότι θα τράκαρα κ τελευταία στιγμή λέει γλίτωσα ότι να ναι

Χαρούμενη γιατί μου κάνε έκπληξη εναςπρωην συνάδελφος που ήμασταν αυτοκολητοι στην άλλη δουλειά κ είχα κοντά τρεις μήνες να τον δω κ χάρηκα μου δείξε φώτο κ από το γιο του ο οποίος είναι για διαφήμιση μιλάμε απειρης ομορφιάς το μωράκι του

Κατά τα άλλα από νέα μια ησυχία δουλειά χαμός κ το βράδυ που θα γυρησω από το σπαστό κάλεσε ο άντρας μου τον κολητο του με τη κοπέλα του

Ευτυχώς το σπίτι είναι κομπλέ μόνο λίγο συμαζεψα

Αυτοί όταν έρθουν αν δε χαράξει δε φεύγουν χάχα κομμάτια θα πάω δουλειά αύριο αλλά είμαστε πολύ δεμένοι κ χαίρομαι που θα ρθουν

Άννα Μαρία η Γεωργία αναπτυγμενη μπράβο την κοκονα μας

Ο Βασίλης πήγε πολύ ορεξάτος έχει καινούριες δασκακαλες που του άρεσαν πολλοί μακάρι να συνεχίσουμε έτσι

Μου έφερε χειροτεχνεια μια αληθωρη κουκουβάγια που γράφει καλή σχολική χρονιά όλο καμάρι

Χριστινουλα μου θα ενταχθεί γρήγορα κ ο δικός σου απλά είχε συνηθίσει αλλιώς το σχολείο πιστεύω όταν έχει σωστούς δασκάλους έχει να δώσει πολλά

Όσο για την κούραση λόγω δουλειάς συμπάσχω

Εγώ αν δε δούλευα καλέ Άννα Μαρία δε παίζει να μουν κ πότε σπίτι όλο θα γύρναγα χαχαχχα

Θα μετακομησω Κύπρο 8 μήνες καλοκαίρι σούπερ

Βασουλα κ μένα ο άντρας μου ζαλιζεται πολύ έχει κ στίγμα κ χειροτερεύει τη ζαλάδα αυτό αλλά πάντα ανέβαινε μη μου χαλα χατήρι κ μετά κατέβαινε κ ήταν σα πατημένο κοτοπουλο έχουμε πολύ καιρό να πάμε μαζί

Με

Την ίνα όμως καμιά δε ζαλιζεται οπότε απολαύσαμε τρελες

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...