Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλοκαιρινές Βουτιές Και Νέες Αφίξεις Στο Καφενέ Μας!

Recommended Posts

καλημερααααααααααααα

ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ με το καλοοοοοοοοοοοοο κουκλα μουυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πας για vbac ε? θελει προσοχη αλλα ευχομαι να τα καταφερετε με το γιατρο σου....ειναι ωραια εμπειρια και ο φυσιολογικος αλλα πιο ζορικος...εννοω θελει ωρες και πονο....αν σε αφησουν χωρις επισκληριδιο...αλλα μολις βλεπεις το μωρο τα ξεχνας ολα!!!!!!!!!!!!!!!!

Κατερινακι να σου ζησει ο Νικολας σου...κλεισατε τα 2 ε??να ειναι γερος και δυνατος!

Βασω να μας πεις τα νεα της Αννας Μαριας...και εσυ Γιωργο ε??

εγω θα βγαλω το ονομα της γιαγιακας μου που ζει ακομη...και δεν εχει ακουσει το ονομα της και ξετρελαθηκε απο τη χαρα της!!1

Μενεξία θα την πούμε!δεν ειναι πολυ ομορφο και σπανιο??

αλλωστε την λατρευω τη γιαγιακα μου και το κανω μεσα απο την καρδια μου....η Μαμα μου δεν εχει προβλημα...αλλωστε η μαμα της ειναι αυτη η γιαγια μου...οποτε εκλεισε!!!αλλιως θα εβγαζα 2 ονοματα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.2k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

καλημερα κοριτσια

Βασω εχεις κανενα νεο μπες να μας πεις.....Αννα Μαρια με το καλο κοπελα μου η Παναγια μαζι σας περιμενουμε νεα συντομα!!!

να ευχηθω κι εγω αν και λιγο καθυστερημενα Κατερινακι να χαιρεσε το αγορακι σου πολυχρονο και γερο να ειναι να τα εκατοστισει!!!

Μαρινα πολυχρονη με το καλο η κορουλα σου πολυ ομορφο και πρωτοτυπο το ονομα που θα της δωσεις αφου δεν εχει προβλημα η μαμα σου κι εχεις τοση αδυναμια στη γιαγια σου καλα θα κανεις!!

σημερα εχουμε πανυγηρι στο χωριο μας παραμονη του Αγιου Ηλια, θα ερθει ενα φιλικο ζευγαρι και θα παμε στην πλατεια του χωριου θα εχει δημοτικη βραδια με κλαρινα  και σουβλακια!!!χθες ολη μερα εκανα δουλειες ,καθαρισμα το σπιτι,μπανια ,μπαλκονια ,εκανα και γλυκο τουρτα πραλινα και το βραδυ ειχα σιδερο πεθανα μιλαμε .....το πρωι πηγα να πληρωσω την ασφαλεια του αυτοκινητου μου και αγορασα μια ολοσωμη φορμα που ειχα βαλει στο ματι μου ειχε μπει αν δεν την επερνα θα εσκαγα χαχα .....τελικα εκλεισα για διακοπες εκει που παμε τα τελευταια χρονια στην Αμμουδια Πρεβεζης σε διαμερισμα με κουζινα χωρις φαγητο φυσικα αφου ολα ηταν πανακριβα παντου κοιταξα το λιγοτερο ηταν 100 ε τη μερα εκει εκλεισα με 35 αλλα θα μαγειρευω εγω τελοσπαντων καλα να περασουμε κι ας κουραστω λιγο παραπανω ....

Βασω κι εσυ Γιωργο τελικα γεμισαμε Γιωργους !!!με το καλο να ερθει ο Γιωργακης σου χαιρομαι που πηγα ολα καλα με τη β επειπεδου

Χριστινακι χαιρομαι που ειστε καλα με τον αντρα σου ειδες χρονο μαζι θελατε και τιποτα αλλο ευχομαι ετσι ευτυχισμενοι να ειστε και θα δεις που γρηορα θα βρει δουλεια ,ασε εκμεταλλευση στο φουλ βλεπουν οτι ο κοσμος εχει αναγκη και χτυπανε,σου εχω ξαναπει για τον κουνιαδο μου που δουλευει σε βενζιναδικο ολη μερα χαθηκε απο την οικογενεια του κι αυτος...τι γλυκος ο Δημητρακης σου!!!αντε βαλτε μπρος για μπεμπουλα!!!

Μαγδα μου εισαι τυχερη που τρως οτι θελεις και δεν παχαινεις κι εγω αδυνατη ειμαι οχι οσο εσυ βεβαια αλλα προσεχω δεν τρωω οσο θα ηθελα εχασα ενα κιλο αυτες τις μερες αντε αλλο ενα να βγω στις παραλιες χαχα!!!

Ανθη μου βολταρετε πολυ τελευταια μια χαρα κανεις !!!ειδες ποσο ευτυχισμενη νιωθεις οταν εισπρατεις τοση αγαπη απο τα παιδια δεν υπαρχει μεγαλυτερη ευτυχια....

σας αφηνω παω να τηγανησω καλαμαρακια και κολοκυθακια....

γεια σας...αχ κοριτσια ποπο εγινα πτωμα,..εκανα αποψυξη το ψυγειο ολο μονη μου...ειχα και το μικρο μεσα στα ποδια μου...πηγα και για ψωνια!χαμοςςςς

εχω και καουρες απο εχθες νιωθω ενα καψιμο στο στομαχι οτι και αν φαω οτι και αν πιω!!!

δε θα φαω πολυ το μεσημερι γιατι θα γινω χειροτερα...θα φαω λιγο.

Κατερινα ευχαριστω πολυ για τις ευχες...με το καλο να πατε διακοπουλες!!!αλλα να μαγειρευεις?? εγω δε θελω με τιποτα να μαγειρευω...αλλα πες τοσα ατομα καθε μερα να τρωμε εξω θελει πολλααααα λεφτα!εδω εμεις 3 ειμαστε και στις διακοπες για φαγητο χαλουσαμε ποσα λεφτα...και χωρια που απεξω τα βαριεσαι συνεχεια...αλλα να η μαμα παλι δε ξεκουραζεται...

με γεια και η φορμα σου!

φιλια κοριτσια...παω να ξαπλωσω λεμε τωραααααααα

Η Αννα Μαρια γεννησε κοριτσια! Μολις τελειωσαν μου ειπε! Ξεκινησαν οι πονοι 3μιση το βραδυ, της εβαλαν ορο κατα τις 6μιση και κατα τις 10 αρχισαν οι πονοι! Η Γεωργια ειναι μια κουκλαρα μου ειπε! Να σας ζησει η Γεωργια κι απο εδω Αννα Μαρια και να ναι γερη και δυνατη!

Σορρυ κατα τις 10 της εσπασε τα νερα ο γιατρος και απο τοτε μου ειπε το χαος! Το μωρο κατεβαινε με το προσωπο προς τα πανω και τελικα εκανε καισαρικη με ραχιαια αναισθησια!

Καγκουρακι θα ρωτησω απο ποιο χωριο της κερκυρας ειναι κ θα σου πω λες να βγουμε σοι;; Χαχα

Λαχταριστη ακουστηκε η τουρτα μιαμ μιαμ κ ο β δεκα φορες τα σβηνει τα κερακια στα γεννεθλια χαχα

Μαρινακι καουρες αρχισαν μπιαχχ

Εγω ολο κρακερ ετρωγα θυμαμαι τονους κρακερ κ πατατες μονο αυτα ηθελα

Ανθη κ μενα ολο εξαρσεις λατρειΑς ο μικρος..! Κ λιωνω πεθαινω τρελαινομαι..!

Χριστινα τι ηρεμη που ακουγεσαι καθε εμποδιο για καλο στανταρ κ φυσικα να μην παει να τον εκμεταλευονται δουλο θελουν αυτοι καλυτερα λιγα κ παρειτσα οι τρεις πολυ χαρηκα..

ΠΑω για δωρο θα τον ξυπνησω αναγκαστικα μη κλεισουν τα μαγαζια

Θα μπω μετα

Φιλια..!

Αννα Μαρια να σας ζησει η κουκλιτσα σας, γερη δυνατη ευτυχισμενη καλοτυχη να ειναι. Με το καλο να γυρισετε σπιτακι σας και να βρειτε τους ρυθμους σας.

Μαρινα πολυ ωραιο το Μενεξια, σπανιο πρωτοτυπο και θυμιζει ανοιξη!!!!!

κατερινακι μεγεια η φορμα, το χρωμα? κλεισατε διακοπουλες τελικα, εσυ το χεις μερακι το μαγειρεμα τσακ μπαμ θα το τελειωνεις και μετα θα χαλαρωνεις.

Μαγδα σας τα χαλασε η βροχη ε, ηταν πολυ δυνατη καλοκαιρινη μπορο αλλα δεν δροσισε καθολου....

Και μεις εχουμε παρτυ αυριο το πρωι σε παιδοτοπο, φιλη της Αγγελικης απο τον παιδικο.

Άννα Μαρίααααααα, να σου ζήσει το πανέμορφο το κοριτσάκι σου!!!!!!!!! Πολύ συγκινήθηκα!!!!! Ανυπομονώ να επιστρέψετε στο σπιτάκι σας, να μας πεις όοοολα σου τα νέα και να μας βάλεις φωτογραφία της Γεωργίας!!!!! Τώρα θα έχεις δίπλα σου το μωράκι σου το γλυκό!!!!

Κατερινάκι μου, επιτέλους θα τα πούμε αύριο από κοντά! Ελπίζω μόνο να μην μας τα χαλάσει ο παλιόκαιρος. Το λιγουρεύτηκα το γλυκό που έφτιαξες γιατί ο κορμός είναι από τα αγαπημένα μου γλυκά!

Μαγδούλα, ούτε εγώ έχω πρόβλημα να βγαίνω και μόνη μου. Κανένα. Χρειάζονται και οι έξοδοι με φίλες!Λέμε καμιά βλακεία παραπάνω χωρίς λογοκρισία! Χαχαχαχαχα. Πολύ γέλασα που ο Βασιλάκης βρήκε διασκεδαστική την περιπέτεια με τη βροχή! Τα δικά μου άκουγαν τις βροντές και έτρεχαν στην αγκαλιά μου!

Βασούλα, μας έδωσες μεγάλη χαρά με τα ευχάριστα νέα που μας είπες για την Άννα Μαρία! Και στα δικά σου κοριτσάκι μου!!!!Με το καλό να γεννήσεις το αντράκι σου!!!

Κατερινάκι, κλείσατε τελικά για διακοπούλες! Όπως είπε και το Κατερινάκι μας, εσύ είσαι μάστερ στο μαγείρεμα. Θα τελειώνεις το φαγητάκι στο τσακ μπαμ και θα χαλαρώνεις παρέα με τους άντρες σου! Με γεια η φόρμα που αγόρασες! Όταν μια γυναίκα βάζει κάτι στο μάτι, δύσκολα αντιστέκεται σε αυτό!

Μαρινάκι, πολύ ενοχλητικές οι καούρες. Υπομονή και ο καιρός περνά πολύ γρήγορα! Πολύ όμορφο και πρωτότυπο το όνομα που θα δώσετε στην μπεμπούλα σου!

Εμείς σήμερα δεν κάναμε τίποτα λόγω παλιόκαιρου. Δεν έχω χειρότερο από τον καιρό αυτό, ειδικά μέσα στο κατακαλόκαιρο..ΓΚΡΡΡΡ...

Αύριο θα συναντηθώ με το Καγκουράκι και την Καρολίνα και ανυπομονώ. Έχω πολύ καιρό να δω τις φιλενάδες μου!!!

Καλό βράδυ! Φιλάκιαααα!!!!

Καλησπερα κοριτσια!

Εχετε τους χαιρετισμους της Αννας Μαριας! Σημερα ειναι πολυ καλυτερα κι αρχισε και θηλαζει και τη Γεωργια! Ο Αντρεας δεν πηγε στην κλινικη γιατι ειναι ακομα αρρωστος! Της ειπα οτι η ραχιαια αναισθησια ειναι πολυ καλυτερη απ την ολικη και μου ειπε οτι οντως δεν συγκρινεται! Τεταρτη θα βγει απ οτι μου πε!

βασω να εισαι καλα για την ενημερωση!με τοκαλο και στα δικα σου!

αννα μαρια συγχαρητηρια!οτι καλυτερο ευχομαι,υγεια κιευτυχια στη γεωργια και ολη την οικογενεια!

σας φιλω ολες αυριο τα υπολοιπα!

Γυρησαμε πριν λιγο απο το παρτυ ηταν φανταστικο απο τα καλυτερα παιδικα παρτυ που χω παει ηπια παλι κρασακια οποτε ραντεβου κ νεα αυριο σας φιλω...!

...!

Αννα μαρια ανυπομονω για νεα σου

γεια σας κοριτσια!!!

ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΗ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΣ ΘΗΛΑΣΜΟΥΣ!!!!

Εμεις εχθες πηγαμε βολτουλα...και ο μικρος εβγαλε το χερακι του απο τον καρπο...τραβιοταν απο εδω και απο εκει...ενω ο αντρας μου του επιανε το χερι να μην χτυπησει και σε μια φαση αρχισε να κλαιει και να κραταει το χερι του..πηγαμε νοσοκομειο και σε ενα λεπτο το κανει μια κρακ και μπηκε...και αμεσως του περασε!!πολυ στεναχωρηθηκα εχθες...αλλα ευτυχως ολα καλα!!!τον σηκωνα και αγκαλια γιατι τον λυπηθηκα...τι να κανα?μου φανηκε βαρυς γιατι δεν  τον επαιρνα αγκαλια ..ειναι και 14,5 κιλα το μικρουλι μου. τουλαχιστον εκλεισα το πρωτο τριμηνο ....

χαιρομαι που σας αρεσε το ονοματακι μας.

Μαγδα τα τσουξαμε ε??αυτα ειναι!!!

φιλια κουκλες....

εχω και καουρες...εχθες εφαγα απο εξω σαντουιτς και ακομη να συνελθω...τι το θελα...δε ξανατρωω

Α ρε Άννα Μαρία, είσαι στο μαιευτήριο και φάνηκε η διαφορά στο ποστάκι μας! Είσαι η ψυχή της παρέας!!!

Ανυπομονώ να επιστρέψεις και να μας πεις τα νέα σου!

Μαγδούλα, άδεια ακούω! Μια χαρά! Θα κάτσεις, θα ξεκουραστείς και θα χαλαρώσεις! Δεν θα ξεκολλάς από την παραλία!

Μαρίνα, έκλεισες κιόλας το 1ο τρίμηνο;;; Πωπωωωωω...

Κρίμα για το χεράκι του Αντωνάκη σου. Ευτυχώς, όμως, τέλος καλό, όλα καλά!

Χριστινάκι, θα πάτε στο χωριό τελικά; Έχει και θάλασσα θυμάμαι εκεί, οπότε μια χαρούλα!

Σήμερα πήρα την κόρη μου και αλωνίσαμε στο mall. Πήρα ένα σουτιενάκι και ένα σορτσάκι τζιν. Κάποιος πρέπει να με σταματήσει γιατί με έχει πιάσει καταναλωτική μανία. Όταν γυρίσαμε, πήρε ο άντρας μου και τα 2 και τα πήγε στην πλατεία. Πώς το έπαθε άραγε;;;Χιχιχιχιχι. Στην αρχή είχε σκοπό να πάει μόνο με τον Πάνο αλλά κατέβασα μούτρα και άρχισε και ο Πάνος να γκρινιάζει και να λέει πως δεν πάει πουθενά χωρίς την αδερφή του.

Αυτά τα νέα μου! Καλό βράδυυυυυ!!!!

Καλημέρα κορίτσια!

Μαρινακι περαστικα στον Αντώνη για το χερακι του! Ευτυχως που ηταν κατι παροδικο! Το Μενεξια και εμένα μου αρεσει! Μου θυμιζει λουλουδια!

Ανθη με γεια τα ψωνια...! Ειδες το συζυγο που συμμορφωθηκε? Η πανσεληνος εφταιγε! Χαχα

Μαγδουλα ξεδωσες...ηπιες τα κρασακια σου! Μια χαρα!

Ελειψε η Αννα Μαρια και ερημωσαμε! Χαχα

Καλησπερα τσουπρες!!!!Καλα ειστε;

Μαγδουλα αδειουλα;;; Μπραβο, αντε να χαρεις τη θαλασσιτσα!

Βασουλα μπραβο για τη β' επιπεδου, μακαρι ολα να ειναι καλα!

Μαρινα μου το Μενεξια πολυ παρα πολυ μου αρεσει! Περαστικα στο μικρο σου!

ΚΑ μου τελικα παλι στην Αμμουδια; Πολυ ωραια ειναι, ειναι και μαζεμενο το μερος, ενα μαγειρεμα μονο δεν θα σε κουρασει πολυ, ε και φτιαξε απλα πραγματα, ομελετες, μακαροναδες, κανενα καλαμαρι τηγανητο κλπ, να μη θες πανω απο μιση ωριτσα.

Κατερινακι τι κανουν τα ζουζουνια σου;Σε τρελαινουν;

Ανθη μου ειδες ο αντρουλης; Λεγε λεγε το κοπελι κανει την κυρα και θελει!

Λοιπον, που λετε κι εγω αμα με κλεισεις μεσα παθαινω καταθλιψη! Ειδικα το καλοκαιρι δεν με κραταει το σπιτι. Γενικα το καλοκαιρι εγω ξανανιωνω. Εχω διαθεση για εξοδους, δεν κοιμαμαι πολυ, αντεχω τα ξενυχτια περισσοτερο, περιποιουμαι πολυ τον εαυτο μου κι εχω πολυ εντονοτερη ερωτικη διαθεση απο το χειμωνα. Οσο για τις εξοδους μονη, τις θεωρω απαραιτητες. Και για τους δυο δηλαδη. Πρεπει να εχουμε χρονο κι ο καθενας για τον εαυτο του, ενταξει οχι να το ξεφτιλισουμε, αλλα μια στο τοσο.... Αλλαζει κι η διαθεση μετα. Πχ την περασμενη εβδομαδα, ειχα ενα τελειο ΣΚ και με πολυ λιγα εξοδα. Την Παρασκευη βγηκαμε μονο κοριτσια για ενα ποτακι νωρις, πραγμα που ειχαμε μηνες να κανουμε και ειδα τις 2 κουμπαρες μου, την αδερφη μου και μια φιλη. Δεν ειπαμε κατι το ιδιαιτερο, αλλα χαλαρωσαμε πολυ. Το Σαββατο το βραδυ μας ειχε καλεσει μια συναδελφος μου στο παρτυ γενεθλιων της, οποτς αφησαμε το μικρο στην πεθερα μου και βγηκαμε οι δυο μας με τον αντρα μου, που επισης ειχαμε να το κανουμε πολυυυυ καιρο. Ο χωρος τελειος, σε εναν κηπο, σε εναν πολυχωρο το 8ΔΥΤΙΚΑ, που απο οτι εμαθα χρεωνουν 3 ευρω το ατομο με ενα ποτο στην τιμη και μετα αν θες φερνεις εσυ τα δικα σου ποτα και ο,τι αλλο θες. Μου αρεσε παρα πολυ, αφου αν εχει βρει δουλεια ο Νικος το Μαιο που εχω γεννεθλια θα το κοιταξω μηπως τα κανω εκει, ουτως η αλλως και στο σπιτι τα ιδια περιπου λεφτα θα πανε χωρια τη φασινα πριν και μετα. Κλεινω και τα 35 του χρονου, οροσημο! Την επομενη, Κυριακη δηλαδη, πηγαμε για μπανιο, ξεκινησαμε πολυ νωρις, 9 μιση και 10μιση ημασταν ηδη θαλασσα, Καβουρι. Ηπιαμε καφε, καναμε μπανιο και μετα κατα τις 12μιση φυγαμε, οποτε ετσι γλιτωσαμε οοοολη την κινηση στην παραλιακη, που πηζει! Το απογευμα πηγαμε επισκεψη να δουμε την μπεμπα οπως σας ειχα πει και την αλλη φορα. Οποτε, τα συνδυασα ολα, βγηκα μονη με φιλες, βγηκα με τον αντρα μου μονη, καναμε κατι σαν οικογενεια.,ειδαμε φιλους που ειχαμε καιρο να δουμε... Ε πως να μην εχεις μετα αλλη διαθεση;

Γενικα, αποφασισαμε να ξεκιναμε νωρις τις Κυριακες και να πηγαινουμ ετσι για καφε και μπανιο και να γυριζουμε. Ετσι ουτε κινηση, ουτε πολλα λεφτα χαλαμε, εχουμε μαζι κι ενα τοστακι και κανενα φρουτακι. Χαζομαρα που δεν το ειχαμε σκεφτει νωριτερα και χασαμε το μισο καλοκαιρι. Προχτες ημασταν απο Κερατσινι στις τρυπες του Καραμανλη σε 45 λεπτα! Αν ειχαμε φυγει μια ωρα αργοτερα θα καναμε τουλαχιστον το διπλασιο χρονο.

Τωρα ειμαι λιγο ανησυχη ομως, γιατι ο Δημητρακης μου εβγαλε σπυρια με πυον και τελικα ειναι σταφυλοκοκκος. Παιρνει αντιβιωση και αλοιφες, αλλα αργησα κι εγω να το αντιληφθω... Και τωρα θα κολλησω κι εγω γιατι ειναι στη μυτη κα πανω απο τα χειλη κι αυτος ολο με αγκαλιαζει, ξαπλωνει στα μαξιλαρια μου κλ. Ελπιζω να τη γλιτωσω. Εχουμε και βαφτιση στο χωριο αυτη την εβδομαδα και θελω να παω!

Εν τω μεταξυ, ο αντρας μου εκανε καποια μεροκαματα σε μια ανακαινιση σε μπετα και σοβατισματα και τον πηραν να ξαναπαει καποιες μερες κι αυτη την εβδομαδα και του ειπαν οτι μαλλον θα προκυψουν και καποιες ακομα δουλειες! Μακαρι! Γιατι ειναι καλα, ανθρωπινα! 8-9 ωρες δουλειας κουραστικης, αλλα ανθρωπινες συνηθηκες, με το διαλλειμα για φαγητο η για τσιγαρο και με καλη συμπεριφορα. Δεν ειναι κατι μονιμο βεβαια, αλλα ειναι κατι για τωρα που δεν εχει κατι αλλο! Ειμαι σιγουρη οτι κατι θα βρεθει, κατι καλο, καλυτερο εστω απο τα προηγουμενα. Ειμαι σιγουρη!

Αυτα! Σεντοναρα απλωσα!

Φιλια πολλα!!!!

Γεια σας γεια σας

οντως λειπει η Αννα Μαρια και δεν εχουμε πολυ κινηση....

Αννα Μ αρια χρονια πολλα για τα γενεθλια σου σε περιμενουμε να μας πεις την εμπειρια σου, και φυσικα την αντιδραση του αντρεα οταν πρωτοειδε την αδερφουλα του

Ανθη δεν μας τα χαλασε ο καιρος αλλα ο Νικολας που ανεβαςε πυρετο και δεν μπορεσα να κατσω πολυ μαζι σας. Φανταζομαι σε λιγα χρονια που θα μεγαλωσει η Αλεξανδρα τι βολτες για ψωνια και για καφε μετα θα κανετε μαμα και κορη μαζι!!!

Μαρινα τρομαρα που θα πηρατε και εσεις με το βγαλσιμο του καρπου,μευτυχως ολα καλα

Μαγδα χρονια πολλα πολυχρονη!!!! αδειουλα παραλια μια χαρα σε βρισκω!!!!

Χριστινακι αναναιωμενη πολυ σε βρισκω, το βασικο ειναι αυτο βρηκες χρονο για ολους. Περαστικα στον δημητρακη, απο που το επαθε αυτο?

Τελικα ιωσουλα τσιμπησε απο τον παιδικο ο Νικολας που πηγε δυο μερες σημερα απο χθες απυρετος αλλα σημερα εχει απο το μεσημερι πυρετο ο Γιωργακης. Ειχαμε και παιδιατρο για εμβολια αλλα απλα μας ειδε και δεν τα καναμε λογω πυρετου. Ο Νικολας εχει λιγο ερεθισμενο λαιμο και γιαυτο δεν ετρωγε δυο μερες αλλα απο το μεσημερι σημερα εχει επανελθει και η ορεξη του. Ο Γιωργακης εφτασε τα 7360 και ειναι 67 ποντους και ο Νικολας 12 κιλα και 91 ποντους.

Στον παιδικο δυσκολευεται λιγο με την προσαρμογη κλαιει το μικρακι μου αρκετα και τελειωνουν και οι μερες και απο Σεπτεμβρη δεν θα χει και την Αγελικη παρεα.

Αυτα τα νεακια μου, πρεπει και να ετοιμασω πραγματα γιατι φευγουμε παρασκευη και πρεπει να οργανωθω....εχω να κουβαλησω....

Καλημερα κοριτσια!

Χριστινακι μου χαιρομαι πολυ που σε ακουω να σαι τοσο ανανεωμενη και ευδιαθετη! Και γω φετος λεω να γιορτασω τα γενεθλια μου μιας και κλεινω τα 30:) τα περσινα τα περασα στο νοσοκομειο που χτυπησε η μικρη! Δεν θα τα ξεχασω ποτε! Σταφυλοκοκκο ο Δημητρακης? Ωχ! Απο που το κολλησε το καημενουλι!

Καγκουρακι αυτος ο πρωτος χρονος στον παιδικο ειναι δραμα! Και η Ιωαννα τον πρωτο χρονο συνεχως αρρωστη ηταν! Κι εγω την ειχα στειλει κι απο 9 μηνων! Περαστικα στον Νικολα και στον Γιωργακη!

Εστειλα μηνυμα της Αννα Μαριας χτες να της ευχηθω! Ειναι καλα μου ειπε και ολο θηλαζει τη Γεωργια! Γεννηθηκε 3250 και επεσε στα 3100! Τη ρωτησα ποιου μοιάζει και μου πε δεν εχει ιδεα:) ο Αντρεας κατενθουσιαστηκε που ειδε την αδελφουλα του!

καλημερα κουκλες

να ευχηθω πρωτα

Αννα Μαρια πολυχρονη να τα εκατοστισεις!!να σου ζησει η κορουλα να ειναι γερη και καλοτυχη!!περιμενουμε τα νεα σου αναλυτικα!!

Μαγδα χρονια πολλα πολυχρονη με ενα σπορακι στην κοιλιτσα σου γρηγορα ευχομαι,εχεις ξανα αδεια ή θα πατε τωρα διακοπες;

Χριστινακι χαιρομαι πολυ που σε ακουω τοσο χαρουμενη και ανανεωμενη ευχομαι ετσι να ειστε παντα,ειδες τελικα χρονος μαζι σας ελειπε και θα δεις που θα βρει συντομα κατι ανθρωπινο ο αντρας σου αισιοδοξη σε θελω,περαστικα στον μικρουλη σου!!!

Κατερινακι περαστικα και στον Νικολα σου αμαν πια ακομα και το καλοκαιρι μας κυνηγανε οι ιωσεις,ειναι μικρουλης ακομα ωσπου να συνηθισει λογικο ειναι να κλαιει ισως αργοτερα να συνηθισει

Μαρινα περαστικα στον μικρουλη σου φανταζομαι τρομαρα που θα πηρες ειναι καλα τωρα;σιγουρα ειναι λιγο κουραστικο το μαγειρεμα και θα προτιμουσα να ειχα ετοιμο το φαγητο οπως ολοι μας αλλα μας βγαινει πολυ και δεν συμφερει ασε που τα παιδια ζητανε συνεχεια να τρωνε τους ανοιγει η ορεξη μαλλον ,ετσι οπως τα κανονιζω ομως δεν κουραζομαι πολυ κανω προετοιμασια απο το σπιτι πχ τη μια μερα θα κανω σνιτσελ με πατατες θα εχω ετοιμο παναρισμενο το σνιτσελ και θα το τηγανισω μονο ,κιμα ετοιμο στην καταψυξη για μακαρονια κτλ τετοιες λυσεις βρισκω και δεν κουραζομαι πολυ

Βασω περασε κιολας ενας χρονος απο το ατυχημα της μικρης πως περναει ετσι  ο καιρος απιστευτο,ευχαριστουμε πολυ για τα νεακια που μας μεταφερεις συντομα θα μας λες τα δικα σου!!

Ανθη μεγεια τα καινουργια σου με εχει πιασει κι εμενα μια καταναλωτικη μανια τελευταια ασε αν ειχα περισσοτερα λεφτα συνεχεια θα ψωνιζα γυναικες παιδι μου!!

να σας πω και τα δικα μας νεα τωρα το Σαββατο το βραδυ ειχαμε πανυγηρι στο χωριο βγηκαμε εξω ηπιαμε τα κρασακια μας κι εμεις σαν τη Μαγδα καλα περασαμε την αλλη μερα εκκλησια και φαγητο στην πεθερα ,ηταν και η ξινη η κουνιαδα μου γκρρρ με τις εξυπναδες τις οπως παντα τελοσπαντων ,την Δευτερα πηγαμε για μπανιο πηγαμε στην Κατερινη στην Παραλια τα παιδια ξεσαλωσαν ειδικα ο μικρος ολη μερα δεν βγηκε απο τη θαλασσα το καταχαρηκε να κανει παιχνιδια με το νερο και την αμμο, εμεις επρεπε να μενουμε σε παραθαλασσια περιοχη τα παιδια μου την λατρυεουν και τους λειπει πολυ ο Δημητρης ρωταει συνεχεια ποτε θα ξαναπαμε το βραδυ γυρισαμε και κοιμηθηκαν ξερα και τα τρια,και τωρα τα δυσαρεστα μας χθες πεθανε η γιαγια του αντρα μου ενταξει ηταν μεγαλη  90 χρ,ειχε αλτσαχαιμερ και ηταν αρρωστη ησυχασε η γυναικα αλλα οσο να πεις μια στεναχωρια και μια συγκηνιση σου βγαινει,μιλησε και ο ενας ο παπας που την ηξερε απο χρονια και ειπε συγκηνητικα πραγματα και οσο μεγαλος και να ειναι ο ανθρωπος οταν τον χαιρετανε στην εκκλησια εκει ειναι που στεναχωριεμαι και κλαιω παντα, ειδικα οταν ειδα τον πεθερο μου να χαιρεταει τη μανα του ......τελοσπαντων ηρεμησε η καημενη....

τα λεμε παλι κοριτσια....φιλια!!

ΚαλημερΑΑΑαα

Καλε εχω αδεια κ προλαβαινω λιγοτερο να μπω παρα πριν που δουλευα χαχα

Περναω φανταστικα Αν εξαιρεσουμε οτι μου λειπει η δουλεια...!

Χαχα πλακα κανω!!!!!

Δε θυμαμαι απο ποτε εχω να πω νεακια

Πιανω απο κυριακη που πηγαμε στο παρτυ

Ηταν ενας ανοιχτος φανταστικος παιδοτοπος με γκαζον κ φουσκωτα κοπελες να τα φυλανε οι γονεις καθοταν διπλα σε τραπεζια ειχε κετερινκ κ μπαρμπεκιου υπεροχα τα φαγητα τα παιδια ξεσαλωσαν εμεις ημασταν στο τραπεζι του κολητου μου με νεα ζευγαρια ηπιαμε φαγαμε ταιριαξε κ η παρεα σα τραπεζι γαμου ηταν

Φανταστικο βραδυ της κυριακης με ωραια μουσικη

Δευτερα επισημως σε αδεια μαντεψτε που ειμαστε ολη μερα θαλασσα!!!!!

Κ συνεχιζω μιας κ εχω εδω κ τα κΑμαρια μου μαμακα μαγκυ ολη μερα

Δευτερα θαλασσα τριτη θαλασσα χαχα γενικα καθε μερα θαλασσα κ ναι μΑυρισα λιγο χαχα καιρος ηταν χτες φαγαμε σε ταβερνουλα το μεςημερι τελεια ηταν πανω στο κυμα μετα πηγαμε περιστερι στη μανουλα ηρθαν ολοι οι αγαπημενοι μου κ με ειδαν μου φεραν κ τελεια δωρακια το καλυτερο μου ηταν ενα βραχιολακι το λατρευω μιλαμε ολο το κοιταω..μετα βγηκαμε βολτα στα μαγαζια μου ψωνησε η σδερφουλα μπλουζα φουστα τελεια κ αυτα

Γενικα ανθη κ εγω το καλοκαιρι ειμαι παντα γελαστη λατρευω το καλοκαιρι

Ξαναμπαινω να σας σχολιασω

Γεια σας κοριτσάκια!

Επιστρέψαμε πριν λίγο σπίτι μας και κάθισα να σας διαβάσω και να σας γράψω, μια που η Γεωργία κοιμήθηκε, πράγμα πολύ σπάνιο! Ο Αντρέας δυστυχώς είναι ακόμα στους γονείς μου, γιατί χτες έκανε διάρροιες, και είπαμε να έρθει αύριο σπίτι.

Που λέτε, Παρασκευή απόγευμα μπήκα στην κλινική, μου έκαναν καρδιοτοκογράφο, όλα καλά, και το βράδι, κατά τις 3.30 ξύπνησα με δυνατούς πόνους. Κατάλαβα ότι άρχιζε ο τοκετός, αλλά οι συσπάσεις δεν έρχονταν σε τακτά διαστήματα. Συνεχίστηκαν μέχρι τις πεντέμιση, και τότε κατάφερα και ξανακοιμήθηκα για καμιά ώρα με πολλά διαλείμματα. Εξήμιση ήρθε η νοσοκόμα και με ξύπνησε. Της έδωσα ούρα, και μετά πήγαμε στο δωμάτιο ωδινών, όπου μου έκανε ο γιατρός εξέταση τραχήλου. Είχα ήδη διαστολή δύο, μου έβαλαν τον ορό, και άρχισαν και πάλι οι πόνοι, αρκετά έντονοι, αλλά πολύ υποφερτοί, σε σημείο που έλεγα "έλα μωρέ, αυτό είναι η γέννα, χαχα!". Λοιπόν, κατά τις δέκα οι συσπάσεις έρχονταν κάθε δύο με τρία λεπτά και διαρκούσαν ένα λεπτό, είχα πλέον διαστολή τέσσερα, και μου έσπασε τα νερά ο γιατρός. Εκεί πόνεσα πολύ, συγκρατήθηκα, έκανα μόνο μερικά αχ-ωχ, αλλά από κει και πέρα, άρχισαν πόνοι πάρα πολύ έντονοι. Μου έδιναν και εισέπνεα ένα παυσίπονο αέριο, το οποίο με ζάλιζε φοβερά, αλλά εκείνη την ώρα δεν το συνειδητοποιούσα. Παράλληλα, ίσως λόγω της ορμόνης του τοκετού (ωκυτοκίνη τη λένε;) ή λόγω του συνδυασμού αερίου και ορμόνης, ένιωθα να πέφτω σε λήθαργο. Τα μάτια μου έκλειναν, και όλο ήθελα να κοιμάμαι, πράγμα που φυσικά δεν μπορούσα να κάνω λόγω των πόνων. Δε βοηθούσε κιόλας καθόλου που ήμουν συνδεδεμένη συνεχώς με τον καρδιοτοκογράφο, καθηλωμένη σ' ένα άβολο κρεβάτι, με πεντακόσια μαξιλάρια πίσω απ' την πλάτη μου, τα οποία καταλάμβαναν το μεγαλύτερο μέρος το κρεβατιού, με αποτέλεσμα, όποτε άπλωνα τα πόδια μου, να κρέμονται κάτω, στάση καθόλου βολική, όποτε τα σταύρωνα μου έλεγαν να τα ξεσταυρώσω, γιατί θα κοβόταν η κυκλοφορία του αίματος και δεν μπορούσα να τα έχω συνέχεια λυγισμένα γιατί πιανόμουν. Ο γιατρός έλεγε στις νοσοκόμες να αφαιρέσουν μερικά μαξιλάρια για να είμαι πιο άνετα, αλλά για κάποιο λόγο αυτές απλά τα ξανάφτιαχναν με διαφορετικό τρόπο. Άρχισε να πονάει και η μέση μου απ' την άβολη στάση που βρισκόμουν, μπορείτε να φανταστείτε. Κατά τη μία περίπου ή και νωρίτερα, ίσως και δώδεκα, είχα φτάσει διαστολή έξι. Όλα έμοιαζαν να πηγαίνουν τέλεια, και οι πόνοι ήταν απαραίτητοι βέβαια, αλλά κάπου εκεί κόλλησε η διαστολή και δεν προχωρούσε. Στις δύο, και ενώ οι συσπάσεις με πάρα πολύ έντονους πόνους ήταν συνεχείς, η διαστολή ήταν ακόμη έξι. Ο γιατρός έπιανε το μωρό, και είδε ότι ερχόταν με το μούτρο προς τα πάνω και κάπως ανασηκωμένο. Μας ανέλυσε την κατάσταση, και μας είπε ότι αν περιμένουμε να γεννήσω φυσιολογικά, θα πρέπει να κάνω επισκληρίδιο, αφού πλέον έχω εξαντληθεί, και ότι είναι πολύ πιθανόν στο τέλος να πρέπει να τραβήξει το μωρό με βεντούζα ή με κουτάλα και ότι μπορεί τελικά να καταλήξουμε σε καισαρική. Επίσης, μας είπε ότι μπορούμε να κάνουμε καισαρική με ραχιαία αναισθησία, αφού έδωσα τον αγώνα μου και προβλέπεται δύσκολος τοκετός. Πρότεινε να περιμένουμε ακόμα λίγο, αφού οι παλμοί του μωρού ήταν τέλειοι. Εμείς συμφωνήσαμε και λέει ο άντρας μου να πεταχτεί στους γονείς μου που είναι εκεί δίπλα να τσιμπήσει κάτι, αφού έχουμε πολύ χρόνο ακόμα μπροστά μας. Φεύγει αυτός, έρχεται η μάνα μου, και ο γιατρός θεώρησε απαραίτητο να εξηγήσει και σ' αυτή με λεπτομέρειες την κατάσταση. Τότε η μάνα μου έπαθε τον απόλυτο πανικό, κι άρχισε να κλαίγεται και να με παρακαλάει να κάνω καισαρική, γιατί με τη βεντούζα μπορεί να τραβηχτεί το μάτι του μωρού και να τυφλωθεί ή μπορεί να του τραβήξει τον εγκέφαλο, κι άλλα τέτοια εφιαλτικά, και να σταματήσουν όλοι αυτοί οι πόνοι που τραβάω και συνέχιζε έναν ατελείωτο κοπετό για να κάνω καισαρική. Τέλος πάντων, βγήκε έξω και μιλούσε με το γιατρό, και μετά από λίγο μπαίνει ένας γιατρός άλλος άνθρωπος, και άρχισε να μου λέει ότι είναι πολύ επικίνδυνο, κι ότι δεν μπορεί να εγγυηθεί τίποτα, κ.λπ. Του θύμισα ότι αυτός μας είπε να περιμένουμε, και μου λέει ότι αντιστρέφω τα λόγια του! Μετά μου λέει ότι θα είναι πολύ δύσκολο να γεννήσω με την επισκληρίδιο, αφού δε θα νιώθω τίποτα, και θα πρέπει να σπρώξω πάρα πολύ δυνατά λόγω της θέσης του μωρού, και του λέω "ε, σιγά, αφού τόσες γεννάνε". Εκεί αυτός θεώρησε δεν ξέρω τι, ότι δεν τον εμπιστεύομαι, ότι θεωρώ ότι είναι λάθος όσα λέει, τι να πω, κι έκανε λίγο σαν παιδάκι που πικαρίστηκε. Βγαίνει έξω, η μάνα μου συνέχιζε τους θρήνους και τους κοπετούς για να κάνω καισαρική και της λέω "ε, τι συζητάμε, αφού είναι ελειμμένη η απόφαση". Φαίνεται αυτός το άκουσε απ' έξω, και θεώρησε ότι εγώ πιστεύω ότι με πιέζει να κάνω καισαρική, και τσαντίστηκε. Τέλος πάντων, λέει "φωνάξτε την αναισθησιολόγο να κάνει επισκληρίδιο" και του λέω κι εγώ "αφού είτε φυσικά γεννήσω, είτε με καισαρική, η αναισθησιολόγος προφανώς θα χρειαστεί". Πραγματικά δεν ξέρω τι παίχτηκε, αφού άλλα είπε στην αρχή και άλλα λίγα λεπτά μετά. Η νοσοκόμα την επομένη που συζητούσαμε, μου είπε ότι πολύ καλά έκανα τελικά που επέλεξα την καισαρική, γιατί θα μας έπαιρνε μέχρι τις οκτώ το βράδι το νωρίτερο, και πάλι σε καισαρική θα καταλήγαμε. Της λέω "ναι, αλλά μας μπέρδεψε ο γιατρός, γιατί μας είπε στην αρχή να περιμένουμε, κι εσύ ήσουν μπροστά και το άκουσες" και μου λέει "εεεε, ναι, απλά όταν μια κοπέλα θέλει τόσο πολύ να γεννήσει φυσιολογικά, ο γιατρός δε θέλει να την πιέσει καθόλου για καισαρική". Δεν ξέρω αν έπαιξε ρόλο και η στάση της μάνας μου, αν ο γιατρός έβλεπε ότι τα πράγματα δε θα προχωρούσαν, ότι θα ταλαιπωρούμασταν όλοι και πάλι σε καισαρική θα καταλήγαμε, και με το που άρχισε η μάνα μου τις κλάψες είδε στο πρόσωπό της ένα σύμμαχο, ενώ εγώ είχα μουλαρώσει κι ήθελα φ.τ. και εκμεταλλεύτηκε τη στάση της μάνας μου για να με πείσει για καισαρική, που, όπως αποδείχτηκε, ήταν η καλύτερη επιλογή. ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΑΠ' ΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΤΙ ΝΑ ΠΩ...

Τέλος πάντων, έρχεται η αναισθησιολόγος, με πάνε στο χειρουργείο, με εξετάζει και πάλι, η διαστολή κολλημένη στο έξι. Λέω "δεν έχω άλλες αντοχές, άντε, πάμε για καισαρική". Μου κάνει η αναισθησιολόγος τη ραχιαία αναισθησία, σταμάτησαν όλοι οι πόνοι, και εκείνη την ώρα- το ορκίζομαι- τους ξέχασα όλους!!! Ήταν λες και άλλη πονούσε τόσες ώρες!!!! Λίγα λεπτά μετά άρχισε η επέμβαση, τους έβλεπα που χαρχάλευαν κι έλεγα "καλά, τώρα αυτοί σκίζουν την κοιλιά μου; Τόσο απλό κι εύκολο είναι;"! Λίγα λεπτά μετά άκουσα το γιατρό να λέει "ομφάλιος λώρος", άκουσα ένα γλουγλούκισμα και μετά ένα αδύναμο κλάμα!!!!! Συγκινήθηκα λίγο, τρέξανε και δυο δάκρυα, ένα από κάθε μάτι. Την πήρε αμέσως ο παιδίατρος και μετά από λίγα λεπτά μου την έβαλαν στην αγκαλιά μου. Με βοήθησε πάρα πολύ η αναισθησιολόγος να την κρατήσω έτσι όπως ήμουν καλωδιωμένη. Ήταν πάρα πολύ ομορφούλα και τσαντισμένη! Η Γεωργία εννοείται, όχι η αναισθησιολόγος. Εκτός απ' τη δύσκολη θέση που είχε πάρει, είχε και μια περιτύλιξη με τον ομφάλιο λώρο, ενώ μερικά λεπτά πριν γεννηθεί, έκανε και κακά.

Μετά την πήρανε να τη μετρήσουν, να τη ντύσουν, κ.λπ. κι εμένα με ράψανε, ενώ εγώ είχα πιάσει ψιλοκουβεντούλα με την αναισθησιολόγο και με πήγαν στο δωμάτιο. Με το που βγήκα απ' το χειρουργείο, μ' έπιασε ρίγος, που κράτησε αρκετή ώρα, αλλά ήταν φυσιολογικό. Ρίγος είχα και λίγο πριν μου κάνουν την αναισθησία και η αναισθησιολόγος μου είπε ότι είναι φυσιολογικό σε κοπέλες που πρόκειται να γεννήσουν, είτε φυσιολογικά, είτε με καισαρική.

Τέλος πάντων, μερικές ώρες μετά που άρχισε να φεύγει η αναισθησία με έπιασε δυσφορία, πόνος στην τομή, έξαψη και αναγούλα, έκανα εμετό, και μετά απ' αυτό ηρέμησα. Αλλά σε σύγκριση με την ολική αναισθησία, αυτό κράτησε, ξέρω 'γω, μισή ώρα, ενώ στην ολική δυο-τρεις ώρες και λίγο λέω!

Ωχ, ξυπνάει!

Θα ξαναγράψω μετά!

Απολαύστε το σεντόναρο, και θ' απλώσω ακόμα έναν!

Απίστευτα πράγματα! Ξύπνησε, έκανε κακά, την αλλάξαμε και ξανακοιμήθηκε! Στην κλινική ξυπνούσε συνέχεια, ήθελε συνέχεια να θηλάζει και δεν κοιμόταν πάνω από μία ώρα. Χτες το βράδι κοιμήθηκα μιάμιση ώρα συνολικά, και το πρωί ξανακοιμήθηκα έξι-οκτώμιση. Οπότε, πάω να την πέσω κι εγώ! 

Μήπως είχε δίκιο ο παιδίατρος που μου είπε ότι, με το που θα πάμε σπίτι θα στρώσουν τα πράγματα, ή απλά προετοιμάζεται για ξενύχτια;;; 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...