Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

μπραβο μπραβ0!!!καθε μερα σε σκεφτομαι!!!!ολα καλα λοιπον!αντε να τις φαμε και τις υπολοιπες εβδομαδες!!!πιστεψε με ξερω την αγωνια για να περνανε οι βδομαδες!!!τα μικρα μου καλα ζωηρευουν και τρελαινομαστε!!!!φιλακια πολλα και τα λεμε ξανα!οποτε μπορεις μπαινε να μας λες τα νεα σου

Δημοσίευση

Να τα χαίρεσαι τα αστέρια σου!

Ναι σίγουρα ο χρόνος έχει κολλήσει!

Σαν το φαντάρο που μετράει μέρες Χαχαχαχαχα μετράω και εγώ!!!

Για την ώρα καλά, ούτε συσπάσεις ούτε πόνοι, αύριο πάω γιατρό.

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

Κοριτσι γεια σου τωρα ειδα το μηνυμα σου και διαβασα την ιστορια και καθοτι ομοιπαθουσα να σου πω οτι τα πας περιφημα!

Εγω με διδυμα 28 εβδομαδων ξαφνικα αιμοραγια οχι απλα καφε κοκκινο αιμα.

Συσπασεις και γω τιποτα μονο ενας τραχηλος που κονταινε και κονταινε.ακινησια αντεξα 2 μηνες ακριβως.γεννησα στις 36 εβδομαδες φυσιολογικα και ευκολα 2 κουκλιτσες απο 2300 η καθεμια ουτε θερμοκοιτιδα δε μπηκαν τα γατια μου.

Τα πας οχι απλα καλα...υπεροχα...μολις θα τον παρεις αγκαλια που ευχομαι με ενα πονο θα ξεχασεις ολη τη κλεισουρα των ημερων!

Δημοσίευση

Mardio σε ευχαριστώ πολύ!!

Να χαίρεσαι τα παιδάκια σου.

Τελικά δε βλέπω να φτάνω την άλλη εβδομάδα γιατί πάλι είδα καφέ υγρά.

Αλλά τώρα ο γιατρός μου λέει ότι όποτε έρθει είμαστε οκ.

Ανυπομονώ!!!!!

Φιλιά

Δημοσίευση

Μη φοβασαι εβλεπα κοκκινο αιμα συχνα πυκνα λογω τραχηλου απο την 28η μεχρι τελους.αφου ολο ελεγα παει τα εχασα τα παιδια και ετρεμα στην ιδεα να παω τουαλετα για το τι θα δω...

Το χεις χαλαρααααα...ξαπλα και θα την παρεις τη βδομαδα....οσο πιο πολυ μεινει μεσα τοσο καλυτερα...δεν ειναι μονο το βαρος του πολλες εγκεφαλικες λειτουργιες αναπτυσσονται στο τελος.δεν εδωσε ο Θεος τις 40 εβδομαδες τυχαια...γι αυτο λοιπον αισιοδοξια και προχωραμε αλλη μια βδομαδα και ουφ...και παλι...

• 3 weeks later...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...