Μετάβαση σε περιεχόμενο

GENNAO

renia

Recommended Posts

αντε η ωρα η καλή καλη λευτερια και να σου πάνε ολα καλά. Σε παιρνουν μεσα σου βαζουν μια ωραιότατατη ρομπιτσα που ειναι CABRIO απο παντου και σε ετοιμαζουν ξυρισμα κλυσμα και τα λοιπα. Εμένα μετα με πηραν με το καροτσακι και με πηγαν στην πορτα οπου ειδοποιησαν τον αντρα μου να ρθει να με χαιρετησει κ να του δωσω τα ρουχα μου. Μετα πηγαμε εις τα ενδώτερα οπου με εβαλαν στον καρδιοτοκογραφο. Απο κει κ περα επειδη μου εβαλαν τεχνητους μου εβαλαν ορο κ μου κοπανησαν κατι ενεσουλες. Ο πονος δεν ηταν σπουδαιος στην αρχη. Τα υπολοιπα τα παραλειπω για να μην ανχωθεις χωρις λογο. Φιλια κ να σου πανε ολα καλα κ να παρεις αγκαλια το μωρακι σου

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Η ώρα η καλή! Να σου πάνε όλα τέλεια και με κανέναν πόνο!

Εγώ γέννησα με καισαρική! Με το που πήγα στην κλινική με συνόδευσε η μαία σε ένα δωμάτιο και μου έκανε κλίσμα! (Εγώ είχα πάει ξυρισμένη, γιατί...ντρεπόμουν!). Μου έδωσε μια ρομπίτσα και με άφησε να κάνω μπάνιο! Μετά με πήγαν δίπλα σε ένα άλλο δωμάτιο και μου έβαλαν ορό!

Έμεινα εκεί αρκετή ώρα μαζί με το σύζυγο. Δεν θυμάμαι ώρα! Περίπου μισή. Ήρθε η αναισθισιολόγος, συστηθήκαμε μου έδωσε πολύ θάρρος και πήγαμε μαζί στο χειρουργείο (με τα πόδια), για να μου κάνει την επισκληρίδιο! Πριν κάνει το οτιδήποτε με ενημέρωνε και έτσι δεν ένιωθα φόβο! Πόνο δεν ένιωσα ΠΟΤΕ! Ούτε όταν πέρασε η επίδραση από την επισκληρίδιο! Μην αγχώνεσαι! Θα δεις ότι όλα θα πάνε καλά! Είναι τρομερή εμπειρία!!!

Το μόνο που ένιωσα ήταν ένα τρέμουλο (σαν να είχα κρυάδες) όταν τελείωσε το χειρουργείο και φυσικά δεν μπορούσα να σηκωθώ και να περπατήσω!!! Την ώρα του χειρουργείου κουβέντιαζα με την αναισθησιολόγο, την μαία και την παιδίατρο!!!

Ετοιμάσου να ζήσεις την καλύτερη εμπειρία της ζωής σου και μη φοβάσαι καθόλου!!!

Φιλιά πολλά...

ΡΕΝΙΑ ΜΟΥ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΤΟΚΕΤΟ ΚΑΙ ΜΗ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΜΙΑ ΜΑΙΑ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΟΣΗ ΔΙΑΣΤΟΛΗ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΣΕ ΞΥΡΙΖΟΥΝ(ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΗΔΗ) ΚΑΙ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΥΠΟΚΛΥΣΜΟ.ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΕ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΚΕΤΟΥ.ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΣΕ ΣΥΝΔΕΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΔΙΟΤΟΚΟΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΝΕ ΤΙΣ ΣΦΥΞΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΟΥ ΚΑΙ ΣΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΟΡΟ.ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΑΝΑ ΤΑΚΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΣΤΟΛΗ ΣΟΥ Η΄ Η ΜΑΙΑ Η΄ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ.ΟΤΑΝ ΔΥΝΑΜΟΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΝΟΙ ΑΝ ΘΕΣ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΕΙΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΣΤΟΛΗ 10 ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΞΩΘΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΜΑΙΑ.ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΣΕ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΣΕ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΕΧΕΙΣ ΓΕΝΝΗΣΕΙ(ΣΕ ΜΕΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑΝ ΜΟΛΙΣ 5 ΛΕΠΤΑ).ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΦΤΑΣΕ:woohoo: :silly: :woohoo: :silly: ΠΕΡΝΕΙΣ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟ ΠΛΑΣΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΙΡΟ ΚΛΟΤΣΑΓΕ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1 ΜΕ 2 ΩΡΕΣ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ.ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΠΩΣ ΝΑ ΣΕ ΔΙΑΦΩΤΗΣΑ.ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ.ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΟ ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ.

ΡΕΝΙΑ ΜΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ.ΘΕΛΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΟΥ ΕΥΧΗΘΩ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ,ΠΑΝΕΥΚΟΛΗ ΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΕΝΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ.ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ!!ΦΙΛΑΚΙΑ.

kalimera renia mou...me to kalo to mwraki sou...egw gennisa molis mpika ston mina mou...espasan ta nera mou...piga stin kliniki...me ksirisan(giati egw den eblepa na ksiristw kai toso kala moni mouheheheh)den eixa katholou diastoli alla mesa se 4 wres kai i diastoli irthe kai gennisa kai ola kala apo ekei kai meta ola teleiaaaaaaaaaaaa

Καλημέρα κοριτσια! Οταν λέτε οτι σας ξυρισαν εννοείτε...εντελώς??΄Να ξέρω για να το κάνω απο το σπίτι γιατι είμαι ντροπαλούλα!

μην αισθανεσαι φοβο ουτε ντροπη ....δεν θα τα σκεφτεσαι καθολου οταν ερθει η στιγμη ...το μονο που θα θες ειναι να ερθει το μωρακι καλα εξω στη ζωη...σου ευχομαι με το καλο και δεν σου λεω για την διαδικασια ....ειναι μια φοβερη εμπειρια που οταν την ζησεις θα εχεις πια ολοκληρωθει........φιλακια

renia καλωσόρησες καταρχήν στη παρέα μας κ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ....

ειμαι κ εγώ στον μήνα μου κ προσπαθώ να μην το σκέφτομαι το πως θα γεννήσω....

τι ΠΗΤ εχεις κ που γεννάς? Ολα καλά θα πανε....αντε με το καλό....

καλως ηρθες!με το καλο το μωρακι σου!

απλα σε ξυριζουν ξερεις που.....και ενα κλυσμα

σου κανουν!αυτα τα ολιγα....και ενα ορο!

φιλια ολα καλα θα πανε!!:kiss:

...mom to be ναι ΕΝΤΕΛΩΣ! Λόγω της κοιλιάς μου, εγώ χρησιμοποίησα το καθρεφτάκι του μακιγιάζ μου!!!! (Ελπίζω να...καταλαβαίνεις τι εννοώ!)

Έκανα αρκετή ώρα αλλά τα ...κατάφερα και ήμουν έτοιμη!!!

(Μιλάω για καισαρική, για φυσιολογικό τοκετό δεν ξέρω!)

Φιλιά...

ωραιο θεμα για μας τις ψαρωμενες μελλουσες μανουλες!!! Να κανω μια χαζη ερωτηση? Αν τα νυχακια μας ειναι βαμμενα υπαρχει προβλημα? Εγω τα χω συνεχεια βαμμενα αν ειναι να τα ξεβαψω οταν μπω στο μηνα μου σε λιγες μερες. Ε πως να το κανουμε? Γυναικες ειμαστε ακομα..Τι σημαινει δηλαδη επειδη θα γινουμε μανουλες να τα παρατησουμε ολα?:blink:

Κοπελα μου με το καλο ολα να πανε καλα.Αυτο που θα σου πω εγω ειναι να μην εχεις αγχος ολα θα πανε καλα ολα τα υπολοιπα σου τα ειπαν τα κοριτσια. φιλακια πολλα και με το καλο.

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΝΟ!ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΘΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ,ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΩΡΑΙΑ. ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΜΕ ΞΥΡΙΣΑΝ (ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ) ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΚΛΙΣΜΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑΝ. ΜΕ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ (ΤΟΥ ΠΟΝΟΥ) ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΕΓΙΝΕ ΔΙΑΣΤΟΛΗ 10 ΜΕ ΕΒΑΛΑΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΔΥΟ ΕΞΩΘΗΣΕΙΣ ΓΕΝΝΗΣΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΣΤΗ ΜΑΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ. ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ.ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΕΝΝΑΣ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΟ ΚΑΤΩ. ΕΚΑΝΑ ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΡΑΜΜΑΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ.

adda έγραψε:

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΝΟ!ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΘΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ,ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΩΡΑΙΑ. ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΜΕ ΞΥΡΙΣΑΝ (ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ) ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΚΛΙΣΜΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑΝ. ΜΕ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ (ΤΟΥ ΠΟΝΟΥ) ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΕΓΙΝΕ ΔΙΑΣΤΟΛΗ 10 ΜΕ ΕΒΑΛΑΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΔΥΟ ΕΞΩΘΗΣΕΙΣ ΓΕΝΝΗΣΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΣΤΗ ΜΑΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ. ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ.ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΕΝΝΑΣ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΟ ΚΑΤΩ. ΕΚΑΝΑ ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΡΑΜΜΑΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ.

Μπράβο Αντα, προφανώς είναι το μοναδικό μαιευτήριο στην Ελλάδα που το κάνει αυτό. Εντω μεταξύ αυτό προτείνεται και από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας. Απαγορεύεται το ξύρισμα και το κλύσμα!! και αυτό γιατί πρέπει να υπάρχει απόλυτος σεβασμός προς τη γυναίκα που γεννά. Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος για να γίνονται αυτά και ειδικά το ξύρισμα. Κάποιες μαίες λένε το κάνουν για να αποφύγει το παιδί να πάρει μικρόβια κλπ. μα το παιδί κατά την έξοδό του περνά από πάρα πολλά βακτήρια κλπ. αυτά που έχουν οι τρίχες δεν είναι τίποτε!! Εγώ γέννησα και τις 2 φορές στη Βόννη Γερμανίας και εδώ δεν κάνουν ούτε ξύρισμα ούτε κλύσμα (τουλάχιστον εκεί που γέννησα εγώ).:)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...