Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 437
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• 2 months later...
Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!

ΕΓΩ ΕΧΩ ΓΕΝΕΘΛΙΑ 17 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΛΕΩΝ ΚΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ 7 ΜΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΑΝ ΤΟ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥ.ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΑΠΙΘΑΝΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΓΝΩΡΙΣΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ:woohoo:

ΦΙΛΑΚΙΑ!!!:kiss:

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!

ΕΓΩ ΕΧΩ ΓΕΝΕΘΛΙΑ 17 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΛΕΩΝ ΚΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ 7 ΜΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΑΝ ΤΟ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥ.ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΑΠΙΘΑΝΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΓΝΩΡΙΣΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ:woohoo:

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσι μου δυστυχώς δεν είναι πάντα τόσο εύκολο ή γρήγορο να μείνεις έγκυος. Γενικά είσαι αρκετά νέα οπότε δεν πιστεύω ότι θα δυσκολευτείς πολύ. 6-12 μήνες είναι ένα φυσιολογικό διάστημα προσπαθειών για εγκυμοσύνη. Μην απογοητεύεσαι από τώρα. Γενικά σε κάθε κύκλο έχουμε περίπου 20-25% πιθανότητα εγκυμοσύνης και αυτό αν πετύχουμε την ωορρηξία φυσικά. Αν θες προσπάθησε να μάθεις τον κύκλο σου και το σώμα σου: Έχεις σταθερό κύκλο; Να προσπαθήσεις να καταλάβεις από το σώμα σου πότε κάνεις ωορρηξία και φυσικά να έχεις συχνές επαφές σε όλο τον κύκλο.  Είμαι σίγουρη ότι το μωράκι σας δεν θα αργήσει 😊
    • Αφού έχεις ακόμα καθυστέρηση εννοείται να ξανακάνεις τεστ. Μπορεί να είχες και καθυστερημένη εμφύτευση για αυτό το πρώτο τεστ να έδειξε αρνητικό. Έχεις σταθερό κύκλο γενικά;
    • Εντωμεταξύ να σας ρωτήσω κ κάτι άλλο. Όταν τρώνε ποσα γραμμαρια κρεμα δεν τους δίνετε γαλα μετά? Στα 50 γρ. π.χ. δίνετε κ γαλα?
    • Μάλλον επειδή είσαι νέο μέλος αργούν να εγκριθούν τα μηνύματα. Αν είσαι τόσο κοντά στην αναμενόμενη περίοδο, κάνε ένα τεστ πρώιμης ανίχνευσης για να σου φύγει η αγωνία. Βέβαια μέχρι την καθυστέρηση όλα παίζονται... Θερμοκρασία δεν έχω μετρήσει ποτέ, οπότε δεν έχω κάτι να σου πω...
    • Συνήθως αυτά τα τεστ, πρέπει να παρακολουθείς 2 φορές την ημέρα σε ποια φάση θα σου κάνει το πικ. Εμένα πχ μια φορά που είδα να κοκκινίζει η γραμμή με μεσημεριανά ουρά κ την ίδια μέρα με βραδινά που το ξανά έκανα είχα το πικ μου. Οπότε ίσως την χάνεις. Όπως και να έχει, εμένα η άποψη μου είναι να έχεις επαφές μέρα παρά μέρα και την μέρα του πικ σου κάθε μέρα εάν αυτό είναι εφικτό.  Καλή επιτυχία σου εύχομαι και σύντομα με ευχάριστα νέα. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...