Καλημέρα κορίτσια!
τελικά όντως οι περισσότερες έχουμε rainbow baby😔
αλλά σημασία έχει οτι πλέον κρατάμε τα μωράκια μας στην αγκαλιά και θα είναι τα πιο όμορφα Χριστούγεννα 😍
εγω κορίτσια την εγκυμοσύνη μου την χαρηκα φουλ.. λίγο μέχρι τον 4ο μήνα είχα ετσι άγχος αν όλα πάνε καλά αλλά εντάξει!
τελικά και εγώ θα στολίσω...το πήρα απόφαση οτι εμένα ο μπέμπης θα είναι μέσα στη γκρίνια πάντα..δεν γίνεται να μην κάνω τίποτα 🤷
και σιγά σιγά θα ξεκινήσουμε να βγαίνουμε και καμιά βόλτα και ας κλαίει 🤷
@Fighter πότε γεννήθηκε η μικρούλα σου γιατί δεν θυμάμαι...σε λίγες μέρες δηλαδή θα περάσουμε και εμείς άλμα εε;😔 εχει γκρίνια; τι άλλο έχει;
Καλημέρα κορίτσι μου!! Τι ωραίαααα, το μικράκι σας μεγαλώνει. 👶💙
Ναι βέβαια να την κάνεις ξανά την καμπύλη αν δεν είναι σίγουρα τα αποτελέσματα γιατί είναι πολύ σημαντική.
Αλήθεια, όταν νιώθεις τις συσπάσεις, τι ακριβώς αισθάνεσαι?? Εγώ κατά διαστήματα έχω πονάκια από κάτω, σαν κράμπες. Επίσης, όταν πηγαίνω τουαλέτα (για ουρα) και πάω να σηκωθώ δεν μπορώ αν ισιώσω για λίγο. Δηλαδή, σαν να πετρώνει η κοιλιά μου. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα επανέρχεται. Θα μπορούσε να είναι κάτι από τα δύο οι συσπάσεις???
Αννα μου καλημερα, να θυμασαι τα αγγελάκια σου αλλα να μην το βαζεις κατω! Εισαι παρα πολυ κοντα στο ουράνιο τοξο σου, θα το δεις θα ερθει πολυ πιο γρηγορα απ’οτι νομιζεις!
Ευχομαι του χρονου να στολισεις με το μωρακι σου αγκαλια 🫂
Τι ωραία που το μάθατε μαζί!! Αυτές οι στιγμες δεν ξεχνιούνται ♥️🎁και τι όμορφο αυτό που λες! Ετσι ακριβώς να το ζήσει όποιος το επιθυμεί ♥️και εύχομαι με κάθε ευκολία χωρίς εμπόδια …μου δώσατε δύναμη που τα θυμήθηκα είχα μια δύσκολη νύχτα η μικρή μου περνάει άλματα του 4ος μήνα δεν κοιμηθήκαμε αλλά χαλάλι 🥰
πέρσι τέτοιες μέρες που στόλιζα ήρθε η κολλητή μου και μου έφερε αυτό να το βάλω στο δέντρο για να μου υπενθυμίζει πως θα έρθει αυτό που θέλω και να μην τα παρατάω..τότε ήμουν 5-6 μήνες στην προσπάθεια και απελπιζόμουν..που να φανταζόμασταν 6 μήνες μετά ότι θα έχω δυο αγγελάκια εκεί ψηλά..πλέον όταν το κοιτάω μου θυμιζει αυτά που έφυγαν και όχι αυτό που θα έρθει..