Μετάβαση σε περιεχόμενο

Οστρακια Και Εγκυμοσυνη


Recommended Posts

Καλημέρα σε όλες... στις 4 εβδομάδες έμαθα οτι είμαι έγκυος κ σε 2 μέρες κόλλησα οστρακιά απο παιδάκι στον παιδικό σταθμό που δουλεύω.... έκανα strep test και πήρα amoxil του 1 gr για 10 μέρες... πλέον ειμαι 6 εβδομάδες και με αποκόλληση στο κρεββάτι... ο γιατρός μου είπε μόνο οτι το προλάβαμαι κ δε συζητήσε κάτι άλλο... νομίζω οτι δε μου λέει κάτι ακόμη για να μή με ανησυχήσει... φοβάμαι για το μωράκι μας... ήταν πολύ νωρίς κ όπου και να ρώτησα καμία δεν έιχε παρομοια εμπειρία... καθε μέρα που περνά ειναι απλά εφιαλτική απο την αγωνία... παρακαλώ αν κάποιος ξέρει κάτι ας απαντήσει!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοπελα μου καλησπερα και να εχεις μια καλη εγκυμοσυνη και ενα γερο μωρακι!!!δεν εχω ιδια εμπειρια με σενα αλλα ελπιζω να σε βοηθησω.μεχρι τον 5ο μηνα της εγκυμοσυνης μου ολα ηταν ιδανικα.ουτε συμπτωματα ουτε φαρμακα τιποτα.στον 5ο μηνα εκανα περιδεση τραχηλου και εμεινα αναγκαστικα στο κρεβατι μεχρι τον 7ο και μια βδομαδα(τοσο αντεξε η μητρα μου) οπου και γεννησα.απο την ωρα που ξαπλωσα λοιπον διαβασε τι επαιρνα και κρινε αν η αμοξιλ θα σου φερει προβλημα....ξεκιναμε.γιουτοπαρ για τις συσπασεις 6 μισα την ημερα.μαγνησιο 4 αναβραζοντα την ημερα.ουτροτζεσταν 6 την ημερα.σιδηρο εννοειται.ασβεστιο.αντιβιωση ζιναντολ καθε δυο εβδομαδες ενα κουτι.κολπικες αντιβιωσεις.κολπικη κρεμα για μικροβια.ενεσεις αποτελ για τους πονους στο εντερο.υποθετα συγνωμη κιολας για να ενεργουμαι χωρις να σφιγγομαι μαζι με ενα σα λαδι που λεγεται νουγιολ για την ιδια δουλεια.υποθετα που συγχωρεσε με δεν τα θυμαμαι τωρα για τους πονους στα πλευρα που ηταν χωμενος  ο μικρος μου....γεννησα λοιπον εστω και προωρα δυο υγιεστατα μωρακια που δεν επαθαν τιποτα.εννοειται καλο ειναι να μην παιρνουμε φαρμακα αλλα οταν χρειαζεται η΄οταν δεν ξερουμε οτι ειμαστε εγκυες δε χαθηκε ο κοσμος.αν ηταν κατι θα στο ελεγε ο γιατρος σου.απολαυσε την εγκυμοσυνη σου και μην αγχωνεσαι!!!ολα καλα θα πανε.ποσο εισαι τωρα?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοπελα μου καλησπερα και να εχεις μια καλη εγκυμοσυνη και ενα γερο μωρακι!!!δεν εχω ιδια εμπειρια με σενα αλλα ελπιζω να σε βοηθησω.μεχρι τον 5ο μηνα της εγκυμοσυνης μου ολα ηταν ιδανικα.ουτε συμπτωματα ουτε φαρμακα τιποτα.στον 5ο μηνα εκανα περιδεση τραχηλου και εμεινα αναγκαστικα στο κρεβατι μεχρι τον 7ο και μια βδομαδα(τοσο αντεξε η μητρα μου) οπου και γεννησα.απο την ωρα που ξαπλωσα λοιπον διαβασε τι επαιρνα και κρινε αν η αμοξιλ θα σου φερει προβλημα....ξεκιναμε.γιουτοπαρ για τις συσπασεις 6 μισα την ημερα.μαγνησιο 4 αναβραζοντα την ημερα.ουτροτζεσταν 6 την ημερα.σιδηρο εννοειται.ασβεστιο.αντιβιωση ζιναντολ καθε δυο εβδομαδες ενα κουτι.κολπικες αντιβιωσεις.κολπικη κρεμα για μικροβια.ενεσεις αποτελ για τους πονους στο εντερο.υποθετα συγνωμη κιολας για να ενεργουμαι χωρις να σφιγγομαι μαζι με ενα σα λαδι που λεγεται νουγιολ για την ιδια δουλεια.υποθετα που συγχωρεσε με δεν τα θυμαμαι τωρα για τους πονους στα πλευρα που ηταν χωμενος  ο μικρος μου....γεννησα λοιπον εστω και προωρα δυο υγιεστατα μωρακια που δεν επαθαν τιποτα.εννοειται καλο ειναι να μην παιρνουμε φαρμακα αλλα οταν χρειαζεται η΄οταν δεν ξερουμε οτι ειμαστε εγκυες δε χαθηκε ο κοσμος.αν ηταν κατι θα στο ελεγε ο γιατρος σου.απολαυσε την εγκυμοσυνη σου και μην αγχωνεσαι!!!ολα καλα θα πανε.ποσο εισαι

καλησπέρα "niki-didymakia"... σε ευχαριστω ιδιαίτερα για την απάντηση σου... σίγουρα το να ξέρω οτι το να συνειδητοποιώ πως δεν είμαι η μόνη με προβλήματα στην εγκυμοσύνη είναι καθυσυχαστικό ωστόσο όπως σου είπα δεν περνάει μέρα που να μην στεναχωριέμαι και αγχώνομαι... όσο για τα φάρμακα μη νομίζεις το amoxil το ανέφερα ως την αντιβίωση κατα τα άλλα παίρνω utrogestan 3, medrol 2, amoxil 3, depon 3, salospire 1, filicin 1, ενέσεις pregnyl 1 και φυσικά και εγω κολπική και εξωτερική αλοιφή... είμαι σίγουρη οτι για να τα δίνει ο γιατρός κάτι ξέρει άσχετα με το οτι εγω νιώθω λες και είμαι ντοπαρισμένη όλη μέρα... να σου ζήσουν τα μωράκια σου, χαίρομαι ιδιαίτερα για την ευτυχή σου κατάληξη!!!! Αυριο γίνομαι 7.5 εβδομάδων και έχω ραντεβού με το γυναικολόγο... είμαι στο κρεβάτι με τεράστια αποκόλληση και απο τους δυο σάκουσ με τον ένα με μωράκι κ δυστυχως τον πιο μικρό... δεν ξέρω πραγματικά τι θα γίνει με το μωρό απο τη μια η οστρακιά, απο την άλλη η αποκόλληση απο την άλλη ο άδειος σάκος... δεν ξέρω τι να περιμένω ακόμη...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

α ναι τις ενεσεις τις ξεχασα καιγω.εκανα αντιπηκτικες.και εννοειται ενιωθα ντοπαρισμενη!!!αφου τη μερα τη μετραγα με τα φαρμακα οχι με την ωρα!!!τις πρεγκνιλ γιατι τις κανεις?σε ευχαριστω για τις ευχες σου.οσο για την αποκοληση πλεον ειναι σχεδον ρουτινα.κυριως θελει καλη ψυχολογια γιατι το μωρακι νιωθει απο τωρα.πιστευε σε αυτο ειναι δυνατα τα σκατουλια!!!για διδυμακια το πηγαινες καισυ.αλλα για κατσε να δεις και μενα ο γιος εμφανιστηκε μια μερα μετα την κορη μου.οσο για το αγχος αυτοι που λενε ΄΄μετα το πρωτο τριμηνο ησυχαζεις΄΄ βλακειες.εγω πιστευω ειμαστε αγχωμενες απο την πρωτη χοριακη μεχρι να τα παντρεψουμε!!οοοοοοοοολα θα πανε καλα πιστεψε το!!!θα περιμενω νεα σου αυριο απο το γιατρο!!!!

και καλως ορισες!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...