Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα κι από μένα! Πως πάνε οι κοιλίτσες; Φουσκώνουν;;; 

Για εμάς σήμερα είναι η μεγάλη μέρα για να ακούσουμε καρδούλα! Μακάρι να πάνε όλα καλά και για τη Λαλλούνα που είμαστε στην ίδια θέση!

Φιλιά σε όλες!

Δημοσίευση

Καλησπερα στα κοριτσια μου!Τι κανετε;Lallouna και Diaz με το καλο το ραντεβου σημερα,περιμενουμε καλα νεα!Για εμενα σημερα ειναι καλυτερα τα πραγματα.Τα νευρα μου εχω μαθει να τα συγκρατω καπως αλλα την χαλια ψυχολογια οχι.Εμεθα σημερα και κατι καλο.Η σχολη μας κλεινει την αλλη τεταρτη οποτε με τις απουσιες μου θα ειμαι μια χαρα,ακομη δυο μερες να ειχαμε θα εμενα.Κοριτσια μου να σας ρωτησω κατι;Σημερα ηρθε μια γνωστη μας σπιτι που σε τρεις μηνες γενναει(το πρωτο της κι αυτη).Καθως μιλουσαμε οι δυο μας μου ειπε πως εχει κανει ελαχιστες εξετασεις μεχρι στιγμης(δηλαδη γενικη αιματος,εναν υπερηχο,την αυχενικη  και ην β επιπεδου.Επισης καπνιζει 1 πακετο τσιγαρα την ημερα την ημερα,πινει κανονικα καφεδες(2-3 την ημερα) και εχει παρει μεχρι στιγμης 17 κλια(και εχει ακομη μελλον).Της ειπα πως εγω που ειμαι ακομα στην αρχη εχω κανει αρκετες εξετασεις αυτη πως και δεν εκανε και επισης γιατι καπνιζει εφοσον ξερει τους κινδυνους και για τα κιλα να το προσεξει γιατι ειναι αρκετα.Η απαντηση της ηταν πως ο γιατρος ηθελε μονο αυτες τις εξετασεις και πως τα τσιγαρα που κανει καθε μερα της ειπε πως δεν θα δημιουργισουν κανενα προβλημα στο παιδι.Οσο για τα κιλα δεν της ειπε να προσεχει και μεχρι ποσα θα ηταν καλο να φτασει.Ανησυχησα με αυτα που μου ειπε.Εσεις τι λετε ειναι σωστα ολα αυτα;Εμενα η γνωμη μου ειναι πως δεν ειναι σωστα και γι'αυτο της ειπα να παει και σε καποιον αλλο γιατρο,εστω να ενημερωθει.Τι σοι γιατρος ειναι αυτος;Οχι τιποτα αλλο του δινει καθε φορα τα μαλλιοκεφαλα της.

Δημοσίευση

δεν ξέρεις αν σου έχει πει την αλήθεια γεωργία μου.. εδω όλοι οι γιατροι λένε να μην καπνίζουμε όχι τώρα που είναι αυτή έγκυος, απλά ίσως σου το λέει για να μην την σχολιάσεις και έτσι ρείχνει τις ευθύνες στον γιατρό.... όσο για τα κιλά σίγουρα έχει πάρει πάρα πολλά, και αυτό θα κάνει κακό πρώτα από όλα στη δική της υγεία....

για τις εξετάσεις δε μπορώ να πω, εγώ ξέρω γιατρό που είχε πει σε μία φίλη μου να μην κάνει όυτε β επιπέδου (αλλά είχε κάνει αμνιοπαρακέντηση)

ο κάθε γιατρός έχει τις δικκές του γνώσεις και ανάλογα με την περίπτωση της κάθε κοπέλας πράττει και διαφορετικά

το σίγουρο είναι ότι η κοπέλα ή δεν έχει ενημερωθεί σωστα΄ή δεν μπορεί να κάνει κάποιες θυσίες....

εσύ ακου το δικό σου γιατρό, αυτό που λέει η καρδουλα σου ώστε να έχεις τη συνειδησή σου ησυχη....

αντε μπράβο για τη σχολή, μη ξεχνάς να διαβάζεις κι όλας γιατί όσο θα βαρένεις τόσο θα δυσκολεύει.....

σκέφτηκες τίποτα καλό για τον αρραβώνα????

Δημοσίευση

ντιαζ κ λαλουνα με το καλο σημερα να δειτε να μωρακια σας!!

γιωργια εμεινα τωρα..σοβαρα ενα πακετο?στην μικρη μου εκανα απειρες εξετασεις αιματος-ουρων μεχρι κ για aids  ειχα  κανει..απλα τωρα εκανα λιγοτερες γιατι καποια δεν χρειαζεται να ξαναγινουν..αλλα για το ειτς ακομα κ τωρα μου το ξαναεβαλε..για το τσιγαρο μου ειχε πει τοτες 1-2 δεν πειραζει..το παθητικο ναι πειραζει κ το μωρο θα γεννηθει με αναπνευστικα..για τα κιλα ειναι παντα αναλογως το σουλουπι..εγω που ημουν 45 κιλα στον γιο μου εβαλα 23 κιλα κ θυμαμαι με μαλωνε ο γιατρος που ειχα βαλει πολλα γιατι θα ειχα προβλημα στην μεση μου..κ στην κορη μου εβαλα 21 κιλα κ μου ειχε πει (σε αλλον γιατρο ειχα παει,στον τωρινο μου δλδ)οτι θα ποναει η μεση μου πολυ κ δεν θα αντεχει το βαρος το επιπλεον γιατι εχει μαθει η μεση μου να κουβαλαει 50 κιλα το περισσοτερο..κ ετσι ηταν..η μεση μου με ειχε πεθανει απο το βαρος..οχι οτι εβαζα στο σωμα τοσο οσο η κοιλια μου ηταν μια τεραστια μπαλα αεροστατου..

Δημοσίευση

delphin μου δεν με φέρνεις σε δύσκολη θέση....αντιθετως με συγκινεί η σκέψη σου προς εμένα.....

αυτό που μου έκανε καλό ήταν ότι από την πρώτη στιγμή άρχισα να μιλάω για αυτό το θέμα, να απαντάω σε οποιαδήποτε ερώτηση, γιατί έπρεπε και είναι κομμάτι της ζωής μου και μόνο από τη στιγμή που το αφομοίωσα στην καθημερινότητά μου ήταν ευκολο να το διαχειριστώ...δε σου κρύβω ότι το σκέφτομαι κάθε μέρα, απλά το καλό είναι ότι τα δάκρυα ελαττώθηκαν και επανήλθε το χαμόγελο στα χείλη μου...ρώτα με ότι θες

ο κάθε άνθρωπος στη ζωή του περνάει δύσκολες καταστάσεις, για άλλον είναι πιο εύκολες και για αλλον είναι πιο δύσκολες..το θέμα είναι να το παίρνουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα απόφαση το ότι και να κάνουμε δεν άλλάζει και ότι μόνο μπροστά πρέπει αν προχωρήσουμε...

lallouna μου που είσαι κοπέλα μου?????πες μου ότι όλα πήγαν καλά.....

διαφορετικά πάρε το χρόνο σου κοπελάρα μου αλλά ποτέ μη το βάλεις κάτω, δυστυχώς μόνο ο θεός ξέρει το καλό μας και δυστυχώς το καλό μας πολλές φορές δεν είναι ίδιο με τα θέλω μας....

Δημοσίευση

Ενταξει δεν λεω μπορει να του ριχνει ευθυνες για να βγει αυτη λαδι σε καποια θεματα αλλα μου ηρθε πολυ αποτομα ολο αυτο.Τι να πω...Κατερινακι μου απο το διαβασμα εχω πηξει.Ειναι και πολλα αλλα δεν παραπονιεμαι οι αλλοι θα εχουν λιγοτερο καιρο να διαβασουν.Για τον αρραβωνα οσο το σκεφτομαι τοσο πιο πολυ κολλαω.Θελω να κανω τοσα πολλα και διαφορετικα πραγματα.Εννοειται πως θα τον ηθελα λιγο υπερπαραγωγη αλλα το οικονομικο μας στενευει.Μιλησαμε και ειπαμε να γινει απλος.Ετσι κι αλλιως εμεις κι εμεις θα ειμαστε.Το μονο σιγουρο που εχω σκεφτει ειναι να φτιαξω μια-δυο τουρτιτσες(ειμαστε φαγανοι ολοι) που ειναι η σπεσιαλιτε μου!Μια λευκη(θα θυμιζει και λιγο αρραγωνα και μια σοκολατινα.Στην γευση τις πετυχαινω για την οψη θα δειξει χαχαχχαα.

Δημοσίευση

αντε μπράβο βρε γεωργίτσα μου....μη στεναχωριέσαι που δεν θα είναι υπερρπαραγωγή, σκέψου ότι άλλοι που έκαναν υπερπαραγωγή δεν είχαν το μεγαλύτερο θαυμα στην κοιλιτσα τους.....εγώ έλεγα ότι θέλω να κάνω υπερπαραγωγή γάμο, τώρα όμως θέλω να κάνω πολλά πολλά παιδιά και απλά μια τελετή για να μας δώσει ο θεός την ευλογία του....αυτά αξίζουν

Δημοσίευση

Γεια σαςςςςςςςςςςςς!!!!!ΤελειααααααααααΑα ολαααα ειμαστε κι επισημος εγκυουλες ναιιιιιιι!!!7 εβδομαφων η καρδουλΑ χτυπαγε μια χαρα 160_170παλμους και 0,80 εκατοστα!!!πητ 29/12!!!!!!κοριτσια μου πεταω,!!!!!τα ματια απο την χαρα δεν στμαυανε!!!!!diazaki μου με τοκαλο και εσυ ολα σουπερ γοα ολες μας!!!

Δημοσίευση

Για φορεμα θα παμε την παρασκευη.Δυστυχως λογο των κιλων που εχω(ειμαι λιγακι ευσωμουλα) δεν μπορω να παρω οτι θελω αλλα κατι καλο θα βρω.Για τους εμετους βρηκα ενα κολπακι.καθε δυο ωρες πινω μια κουταλια ξυδι και ολα μια χαρα.Απο μικρη οταν ειχα αναγουλες αυτο εκανα αλλα δεν πιστευα οτι θα πιασει και τωρα...

Δημοσίευση

ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

ΑΧ Παναγιά μου ξαναήρθε η καρδιά μου στη θέση της......γιατί δεν πήρες από το πρωί??????????????

αντε ωραία το απόγευμα θα βάλεις και το τικεράκι σου....

Δεν θα τη βγάλω καθαρή αμα αγχώνομαι για την κάθε μία σας........

diaz τωρα περιμένουμε τα δικά σου νέα......αντε όλα να πάνε καλά

Δημοσίευση

ΜΠΡΑΒΟ λαλουνα για τα ευχαριστα!!!!καλη τελειομηνη εγκυμοσηνη κ επισημα !!!!πραγματικα κοριτσια ολες αγχωνομαστε η μια για την αλλη..

λοιπον Γιωργια τι φωτο εβαλες στο fac??????εκτος πο την νοσηλευτικη εισαι κ ζαχαροπλαστισα?πω πωω αυτη με την καραμελα ζηλεψα η δολια!!

κατερινα πραγματικα με συγκινεις κ χαιρομαι που εισαι ανθρωπος που μιλας κ δεν το κρατας μεσα σου!!

Δημοσίευση

ΝΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ!!!ΣΑΣ ΥΠΕΡΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!!!!ΟΝΤΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΧΟΣ Η ΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΦΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΕΣ!!!!ΑΝΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ DIAZAKI ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΛΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ!!!ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΜΟΛΙΣ ΦΥΓΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΠΗΓΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΚΙ ΑΚΙ ΕΝΑ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΟΙ ΧΑΖΟΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ!!!!!ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΠΕΡΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΛΙΣ ΕΒΓΕΝΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΝΑ ΗΡΕΜΟΥΣΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ!!ΓΕΩΡΓΙΤΣΑ ΜΟΥ ΣΤΗΛΕ ΚΑΜΙΑ ΤΟΥΡΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΩ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΠΕΣΑΝΕ ΤΑ ΣΑΛΙΑ!!!ΧΙΧΙΧΙΙΧΙ!!!!

ΠΟΙΑ ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΚΕΡΑΚΙ???????

Δημοσίευση

καλησπέρα κορίτσια , εμείς καρδιά δεν ακούσαμε σήμερα , είμαι πολύ στεναχωρημένη , μου είπε να ξαναπάω σε δέκα μερες... ο σάκος μεγάλωσε κ φαινεται σποράκι ,πριν από 15 μέρες φαινόταν μόνο σάκος ,οπότε ο γιατρός λέει ότι εξελίσεται η εγκυμοσύνη, είπε ότι σαν να το βλέπει να αναβοσβήνει και μάλλον ξεκίνησε να χτυπάει εχθές ή σήμερα... έχω πολύ αρνητική ψυχολογία...βάση τελευταίας περιόδου σήμερα είμαι 7 και 3 εβδ.

Δημοσίευση

ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΑΦΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΕΤΣΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΤΣΙ ΘΑΝΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ!!!!ΑΦΟΥ ΦΕΝΕΤΕ ΣΠΟΡΑΚΙ ΘΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΝΑ ΧΤΥΠΑΕΙ Η  ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΜΑΤΑ!!!!!!!!!ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ~!!!!

Δημοσίευση

Κοριτσακι μου μην στεναχωριεσαι.Η καρδουλα καμια φορα μπορει να μην ακουγεται απο την 7η εβδομαδα.Η ξαδερφη μου ακουσε καρδουλα πρωτη φορα 8η εβδομαδα και 4ημερα.Εφοσον υπαρχει ο σακος μην χαλιεσαι.Πανε σε 10 μερουλες οπως σου ειπε και θα δεις που θα ειναι ολα οκ!

Δημοσίευση

Laluna μου!!!!!! ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑΑΑΑΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ΝΕΕΕΕΕΑΑΑΑ!!!!!!! 

Ειδες που ολες στο λεγαμε οτι θα πανε ολα κατ'ευχην?????? :) :) :)

Καλησπερα κοριτσακια μου.. χθες ημουν κοματια δεν μπορουσα να παρω τα ποδια μου.. μπηκα απλα να διαβασω τα μηνυματακια σας και κατευθειαν ξαπλωσα...!!!
Πως μου ειστε ολες οι αλλες??? Ολα καλα?? Τα μπιμπινακια σας??
Εγω σημερα ειχα πονακια γυρω απο την κοιλια (σκεφτητε σαν να σχηματιζει ενα υψιλον γυρω γυρω απο την κοιλια) και καθε 3 και λιγο ειχα λοξιγκα που δεν εφευγε με τιποτα!!!!! 

Δημοσίευση

καλημερα εγκυουλες μου!!! θα ξεκινησω με την ντιντι..απο την στιγμη που μεγαλωνει ο σακος κ φαινεται να εχει εμβρυο,ολα καλα ειναι..ισως να πιαστηκε πιο αργα το σπορακι κ γι'αυτο καθυστερησε να χτυπησει η καρδουλα..αν εχεις πολυ αγχος απο τι στιγμη που ειδε κιολας οτι αναβοσβηνει πηγαινε σε κανα 3ις μερες σε αλλο γιατρο να σου φυγει το αγχος..

γιωργια αντεχεις να πινεις σκετο ξυδι???!! [smilie=tard.gif] τωρα για τα κιλακια που λες εχει πολυ ωραια φορεματα..αν και απο οτι ειδα τις φωτο μια χαρα εισαι!!

τονια πως αντεχεις τοσες ωρες ορθια???μπραβο σου!!

λαλουνα φανταζομαι χτες κοιμηθηκες ευτυχισμενη!!!

κατερινα δεν ξαναμπηκες χτες?πολυ ησυχια βρε κοριτσια..

χτες πηρα τον γιατρο μου τηλ,γιατι ειχα να παω 4ις μερες να παω τουαλετα κ η κοιλια μου εγινε σαν να ειμαι 4 μηνων..ολοι με ρωτουσαν κατευθειαν εγκυος εισαι?.3ις φορες την μερα ντουφαλακ κ αν χρειαστει υποθετο γλυκερινης..

Δημοσίευση

για το τικερ..πατα πανω στο τικερ μου..μετα σου ανοιγει αλλα σελιδα κ κατω δεξια περιπου εχει μια φωτο σααν τα δικα μας που λεει Get the code  ..με το που θα αλλαξει σελιδα πας κατω κατω κ εκει που λεει 

Change the ticker  

βαζεις την πητ (Πιθανη Ημερομηνια Τοκετου)που σου ειπε ο γιατρος.. μολις τα βαλεις αυτα εχει κ χρωματα ,δλδ το νπρωτο ειναι τι χρωμα θελεις να εχει το κουτι κ το αλλα ειναι τι χρωμα θελεις να εχουν τα γραμματα που ειναι μεσα στο κουτι της φωτο..μετα πιο κατω γραφει see it  το πατας σου δειχνει πως θα ειναι το τικερ σου..αν δεν σου αρεσουν τα χρωματα που εβαλες ξαναπας πισω με το βελακι πανω της σελιδας κ ξαναβαζεις αλλα..μετα αφου τελειωσεις κοιτας πιο σχεδιο απο 3 θελεις ..εχει τετραγωνο,ορθογωνιο κ μακροστενο..οποιο διαλεξεις κανεις αντιγραφη το BB Code: (If this doesn't work, try the HTML-Code above) αυτο να γραφει..πας στο προφιλ σου,στην υπογραφη σου κ κανεις επικολληση κ εισαι ετοιμη!!!

μαλιστα εκει που βαζεις τις ημερομηνιες γραφει Heading¨΄my pregnancy..εκει μπορεις να γραψεις κατι δικο σου αλλα οχι με ελληνικα..με αγγλικους χαρακτηρες..

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσάκια μου όμορφα με τα μπεμπεκάκια σας....

ντιντι μην αγχώνεσαι όυτε και να στεναχωριέσαι...και εμένα οταν πήγα στην 7 εβδομάδα δεν είχα ακούσει γιατί το μπεμπάκι μου διέφερε 5 μέρες, δηλαδή εγώ ήμουν 7εβ και 3ημ ενώ αυτό ήταν 6εβδ και 5 ημερες. και αυτό έγινε διότι η σύλληψη έγινε πιο μετά από τη 14 ημέρα που υυποτίθεται λένε ότι γίνεται...αλλά μη σε απασχολεί τώρα το περνάω μόνο 4 ημέρες και κατα τη διάρκεια της εγκυμοσύνης θα με φτάσει και μπορεί και να με περάσει....αρά αυτό έγινε και σε εσένα....

delphin μου είχα και εγω τρελό προβλημα με την τουαλέτα και τελικά εγώ ξεκίνησα τα παγωτά και το γιαουρτι και μου έφεραν το αντίθετο αποτέλεσμα, πονόκοιλο και διάρ.... κάθε μέρα.....μόνο σήμερα δεν πήγα αλλα ανακατέυτηκα τόσο τοσο πολύ που ξεκίνησα πάλι τους εμετούς.....

γεωργία μου πως πίνεις το ξίδι?????????? μόνο που το σκέφτομαι θέλω να τα βγάλω.....

lallouna moy περιμένω να δω το τικερ σου.....

οι υπόλοιπες κοιλίτσες τι κάνουν????????

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...