Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλώς ήρθες τονινι!!καλησπέρα κ χαίρομαι πολύ που θα μαστε παρέα !!!πριν 2,5 χρόνια ήμουν εδώ παλι στο ΜΑΜΜΥ κ γνώρισα μανουλες κ τα λέγαμε !! είμαστε πλεον οι καλύτερες φίλες !!θα χαρώ να τα λέμε καθημερινά..είμαι απο Θεσσαλονίκη κ περιμένω το τρίτο μου παιδάκι!!έχω Ένα γιο 13 χρονων κ μια κορούλα 23 μηνών..

Δημοσίευση

Μαρακι να σου ευχηθω και απο εδω να εχεις μια τελεια εγκυμοσυνη και ενα γερο μωρακι στην αγκαλιτσα σου.

Με το καλο να μπεις και εσυ στο κλαμπ των τριτεκνων και συγκινηθηκα με το τικερακι σου γιατι εχεις πητ την ιδια ημερομηνια που ειχα και εγω στην Αγγελικη 16/12 αλλα γεννηθηκε τελικα 17/12

Δημοσίευση

Delphine,καλησπερα... να σου ζησουν τα παιδακια σου και με το καλο να ερθει και το τριτο...!! 
Καλησπερα και σε σενα Μαρια μου... 
Και εμενα το πρωτο μου παιδακι ειναι.. :)
Πριν απο λιγο γυρισαμε απο τον γυναικολογο και ακουσαμε καρδουλα...!!! 
Ολα βαινουν υπεροχα οπως ειπε ο γιατρος μας.. 

Δημοσίευση

μπραβο τονινι!!!!με το καλο!εγω εχω την τριτη ραντεβου για να ακουσουμε καρδουλα!!!αχ πως περιμενω αυτη την μερα!!!μπορει να ειναι το τριτο μου αλλα η ανυπομονησια ειναι ιδια!σου ειπε πητ ?η οχι ακομα?

Δημοσίευση

Εεεε λογικο ειναι να ανυπομονεις.. Καθε μωρακι εχει την δικη του αγωνια... Πιστευω καθε φορα ειναι ΠΑΝΤΑ  σαν την πρωτη.. :)
Στο πητ που αναφερθηκες,μπορεις να μου το εξηγησεις γιατι δεν ξερω τι ειναι.. [smilie=sad1.gif]  :-\ (ελπιζω να μην γελασεις χαχαχα... )

Δημοσίευση

καλησπερα κοριτσια!!!!ντιντι καλως μας ηρθες κ με το καλο το μωρακι σου!!!το πρωτο κ σενα ειναι?τονινι τον ειπα χτες τον γιο μου κ γελουσε..του φανηκε περιεργο που κανω κ αλλο μωρο!!χαρηκε παντως!!η μικρη ερχεται μου σηκωνει την μπλουζα κ λεει μωακι τη κοιλιτσα!!!

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια.. Ντιντι καλως ηρθες και εσυ στην παρεα μας.. Μακαρι να πανε ολα καλα και να σου πει ογιατρος σου πολυ καλα νεα.. 

Delphine,ειναι απιστευτο αυτο με την κορουλα σου που ανεφερες.εμενα τα ανιψια του αντρα μου,που ειναι 2 ετων,ερχονται και μου χαιδευουν την κοιλια και λενε νινι νινακι... :) 

Δημοσίευση

καλησπερα!!!!τι κανετε?πηγαμε γιατρο σημερα κ ειδαμε το μελλοντικο μπεμπε μας!!μεγαλωνει φυσιολογικα  ειναι 8 χιλιοστα κ ακουσαμε καρδουλα!!τωρα θα κανουμε το προγεννετικο ελεγχο αιματος..

Δημοσίευση

To ξερω... εψαχνα να το βρω πως μπαινει και δεν μπορω να βρω τιποτα... το μονο που καταφερα ειναι αυτο.. 
οποτε απο το ολοτελα λεω καλη και η παναγιωτενα.. χαχαχ
αν μπορεσεις να με βοηθησεις για να φιανεται θα ημουν πολυ χαρουμενη...!! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...