Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• @sofakikaramelωω μεγαλη αλλαγη!Κ εγω μια ζωη ονειρευομουν να φυγω απο την Αθηνα,δεν μπορω τον τοσο συνοστισμο κ τσιμεντο αλλα για διαφορους λογους δεν γινοταν,εδω κ ενα χρονο ομως εχουμε μετακομισει μια ωρα απο το κεντρο με τις δουλειες μας ακομη εκει βεβαια αλλα ειμαστε κοντα στην θαλασσα,σε σπιτι με κηπο,οτι πρεπει για τα παιδια.Βεβαια κανω περιπου μια μιση ωρα οδηγηση με την κινηση να παω στη δουλεια αλλα ακομη δεν με φοβιζει αυτο,προς το τελευταιο τριμηνο πρωτα ο Θεος θα το ελαττωσω οσο γινεται(γιατι εχω δικη μου επιχειριση κ στην προηγουμενη εγκυμοσυνη δπυλευα μεχρι 15 μηρες πριν γεννησω)εχουμε καιρο μεχρι τοτε😁Παρασκευη εχεις υπερηχο;Αντε κοντευουν οι μερες🥰
    • ΠΗΤ εχω 25/5 αλλά το επόμενο μου ραντεβού είναι 26/5 για να με δουν και για καρδιοτοκογράφο. Μου είπαν την τελευταία φορά οτι αν φθάσω 25/5 μετά θα πηγαίνω συχνότερα να με βλέπουν και θα έχω άλλες 10 μέρες πριν με πάνε με ραντεβού. Οποτε έχω ως αρχές Ιούνη αν πάντα είναι οκ το μωρό.     Επρεπε να με βλέπατε. Ποναγα από τις 10 με τοπ στη 1. Εκει κάπου στις 2 λεω έρχεται. Βγάζω βαλίτσα και λέω θα ισιώσω μαλλιά και μετά θα καλέσω το νοσοκομείο οτι πάω και να ξυπνησουμε κόσμο για τον μεγάλο μας. Τελικα μόλις τελείωσα το μαλλί στα 10 λεπτα ένιωθα κάπως καλύτερα και λέω ας περιμένω. Γενικα είχα και μια συνεχόμεμη αναγκη για τουαλέτα. Σκεφτομαι μηπως τελικά ποναγα απο αυτό αλλα είχα και πετρωματα!
    • @Sotiria_94 εγώ λέω να επιμείνεις λίγο παραπάνω στο στηθος , όσο πιπιλαει το μωράκι ρυθμίζει και την παραγωγή, εσύ μπορεί να μη το βλέπεις αλλά γαλατακι να υπάρχει, αίγα σιγά θα ξεχάσει και τη θηλη του μπουκαλιού και θα είστε καλύτερα με το πιάσιμο της θηλης , για προσπάθησε να δεις αν επιμείνεις λιγάκι πως θα τα πάτε 
    • @Katerinioo πότε είπαμε είναι η τελευταία ημερομηνία που έχεις;;; αχ σε κάνω εικόνα να είσαι στο τρέξιμο να ετοιμάζεις πράγματα αλλά και το μαλλί μαλλί κυρία μου 🫢🫶  Κάτι μου λέει πως εεεερχεται
    • @Diwni πως είσαι σήμερα με το στηθος ; 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...