Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πρωτος Τοκετος (Χωρις Προκληση). Σε Ποια Εβδομαδα Συνεβη?


Recommended Posts

Γεια σας! Ειμαι στην 37η εβδομαδα και ηθελα να ρωτησω εσας τις ηδη μανουλες για την πρωτη εγκυμοσυνη κ τον τοκετο. Οσες γεννησατε χωρις προκληση (ειτε με σπασιμο νερων, ειτε με συσπασεις πρωτα, ειτε οτιδηποτε) μπορει να συμβει σε οποιαδηποτε εβδομαδα? Η ισχυει αυτο που λενε οτι σε πρωτη εγκυμοσυνη παιρνουμε ολον τον μηνα?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου και με το καλό το μωράκι σου! 

Εγώ πήρα όλο το μήνα. 39 και 4 είχα πονάκια και βλέννα με αίμα. Τελικά λόγω πίεσης έκανα καισαρική.

Αυτό, βέβαια, δεν ισχύει πάντα. Μια φίλη μου στην πρώτη της γέννα γέννησε δυο βδομάδες πριν από την ΠΗΤ, στη δεύτερη πήγε με πρόκληση μια μέρα μετά την ΠΗΤ και στην τρίτη ακριβώς τη μέρα της ΠΗΤ! 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γιωργια λιγο σου εμεινε, και θα περασουν οι μερες.

Εμενα στην πρωτη εγκυμοσυνη εφτασα 40 εβδομαδες και πριν τον τελευταιο υπερηχο συζητουσαμε με τον γιατρο να του διναμε 7-10 μερες ακομα να ερθει απο μονο του. Τελικα ο υπερηχος εδειξε οτι δεν υπηρχαν αμνιακα υγρα και ηταν τυλιγμενη με τον ομφαλιο λωρο οποτε πηγαμε αμεσως για προκληση η οποια εξελιχθηκε ομαλα και γεννησα φυσιολογικα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγω στην πρωτη εγκυμσυνη οντως πηρα ολο το μηνα ειχα πητ στις 19/05 και γεννησα στις 18 ,με επιασαν πονοι τα νερα μου τα εσπασαν στο μαιευτηριο,δεν ισχυει οτι περνουμε ολες ολο το μηνα εχω ακουσει περιπτωσεις να γεννανε μολις μπαινουν στο μηνα τους ,με το καλο να γεννησεις και μην ανυσηχεις θα ερθει η ωρα σου συντομα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ μας πιάνει η ανυπομονησία τι να κάνουμε!! Και εγώ έχω παραδείγματα που έχουν φτάσει και ξεπεράσει και την ΠΗΤ αλλά και άλλες κοπέλες που έχουν γεννήσει νωρίτερα. Αλλά καθεμιά για τον εαυτό της δεν ξέρει τι να περιμένει!Μακάρι να πάνε όλα καλά με τα ζουζούνια μας και να τα κρατήσουμε στην αγκαλίά μας όποτε αυτά αποφασίσουν! Τόσο καιρό περιμέναμε, θα κάνουμε υπομονή τώρα που φτάσαμε στο τέλος. Δεν γίνεται και αλλιώς! :-))))))

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...