Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα,θέλω να ξεκινήσω την κόρη μου όπου ειναι 2,5 ετών έχω δει κάποιους παιδικούς σταθμούς και ειμαι ανάμεσα στο Babineria και στο χαρούμενη πολιτεία. Μπορεί καποια μαμα να με βοηθήσει και να μου πει την άποψη της η έστω και να μου προτείνει κάποιον άλλον παιδικό σταθμός στην περιοχή της Κηφισιάς.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Θα περιμένουμε τη θετικότατη χοριακή σου αύριο!!! 😊άσε τα τεστ μόνο άγχος προκαλούν!!!! Άντε να έρθει το πρώτο θετικό για το θεματ΄άκι μας να ακολουθήσουμε κ οι υπόλοιπες 🙏🥰👶👶
    • Πήρα τηλέφωνο την παιδίατρο και μου είπε κάθε 4 ώρες να τον ταΐζω τώρα κ ότι κάθε τρεις είναι για αποκλειστικό θηλασμό .ΚΑΤι που δεν μου είχε πει .Επισης μάλλον θα αλλάξω παιδίατρο καθότι κάθε φορά που την καλώ έχει ένα ύφος από δω μέχρι απέναντι .Αμα είναι να ντρέπομαι να την καλέσω ε δεν υπάρχει λόγος που στους δυο μήνες να τις έχω κάνει δυο τηλέφωνα όλα κ όλα .
    • Μην ξεκινάς με αρνητικά συναισθήματα,με αρνητικές σκέψεις, προσωπικά θεωρώ ότι το θετικό συναίσθημα βοηθάει σε όλη την προσπάθεια. Όχι και αν και αν και αν ήμουν ψιλή ξανθιά γαλακτοματα μπορεί να ήμουν μοντέλο μπορεί και όχι.. το αν είναι μια υπόθεση που σίγουρα δεν σου δίνει τίποτα 100%  Με πολύ αγάπη στα λέω μην το παρεξηγήσεις .  Προσωπικά έχω δύο παιδάκια ,δυσκολεύτηκα και στα δύο αν και "νέα" τότε.. αλλά για το δεύτερο δεν σκεφτόμουν αν θα κάνω εξωσωματική η όχι ήξερα το θέμα μας και ήθελα να ξεκινήσω τις διαδικασίες. Δεν άντεχα να βλέπω τον χρόνο να κυλάει τόσο εύκολα ! Στο λέω εγώ. Που μας πήρε 4.5 χρόνια με βιοχημικές ,αποβολες και λάθη.. για δεύτερο παιδάκι .   το νιώθεις μέσα σου , όταν γέννας δίνεις το σώμα σου για να αναπτυχθεί, να δημιουργηθεί να ολοκληρωθεί ως άνθρωπος πως μπορείς να το θεωρήσεις "ξένο;"  Κοιτάω τα παιδιά μου και λέω κοίτα τι έχει φτιάξει το σώμα μου και λέω ευχαριστώ στο σώμα μου (που τόσα χρόνια το κατηγορούσα) αν δεν ήταν το σώμα μου δεν θα είχαν τα χεράκια τους τα ποδαράκια του κτλ  Επίσης δεν θέλω να ξεχνάμε και της μαμάδες της καρδιάς.. ένα μωρό δεν είναι κούκλα , έχει τα ξενιτιά του έχει τα κρυολογήματα έχει τα έξοδα έχει τις θυσίες απ' τις στιγμές μας απ' τις βόλτες μας και από πολλά άλλα .. και όμως τα κάνεις για ένα πλάσμα που σε κοιτάει και ξέρει ότι μόνο εσύ τα προσφέρεις . Δεν αλλάζει τον ρόλο σου είσαι μαμά με όλους τους τρόπους που έχω αναφέρει.... 
    • Χαχαχα νομίζω το υπερκινητικη το ήξερες ήδη δεν χρειαζόταν να στο πει 😂😂 Δεν σου είπε πως το έλεγαν το σιρόπι ε; αναρωτιέμαι αν είναι αυτό που δίναμε κι εμείς η κάποιο άλλο Λάδι και μπαχαρικά δεν κανει; ούτε ελαιολαδο;  Εμείς ξεκινήσαμε να δίνουμε βρώμη (σκέτη με νερο) και λίγο νεράκι σε ποτηρακι να το συνηθίζει στο απογευματινο και έκανε σαν τρελή και για τα δύο.  Μετά φυσικα προσφέρω και στήθος αλλά μου είπε ο παιδιατρος ότι ο σκοπός είναι να αντικαταστήσει στο απογευματινο τελείως το γάλα με τη βρώμη. Αλλά ρε κορίτσια πολύ νωρίς δεν είναι για να αρχίσουμε να κόβουμε θηλασμους; φαντάζομαι αυτό θα γίνει κάποια στιγμή αλλά μου φάνηκε πάρα πολύ νωρίς 
    • Σας ευχαριστώ΄ πάρα πολύ για την όλη βοήθεια .Μήπως γνωρίζει κάποια το κόστος , γιατί προς το παρόν μου είπαν για σύνολο 5000,00 και ότι δίνουμε 2900 στην αρχή με την ωοληψία ?
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...