Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ποιες Πιασανε Μωρο Με Τεστ Οωρηξιας?????????????/

magouliana

Recommended Posts

κοριτσια μ ςος αυτον το μηνα θα περιμενω την καταραμμενη αν δεν ...θα αρχισω τεστακια...το ερωτημα μου ειναι αν δειξει θετικο και κανεις γουτσου γουτσου θα πιασεις?????????????μονο αυτο μου χει μεινει ....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημέρα!

Λοιπόν, λογικά έχεις εντοπίσει ποια μέρα του κύκλου σου έχεις ωορρηξία έτσι; Εσύ θα ξεκινήσεις 4 μέρες πριν, να κάνεις τα τέστ κάθε μέρα μεσημεριανή ώρα. Όσο πλησιάζεις στην μέρα της ωορρηξίας το τέστ θα δείχνει όλο και πιο έντονο, ώσπου την ημέρα της ωορρηξίας θα είναι κατακόκκινο. Εσύ θα κάνεις αγκαλίτσες απ' οταν αρχίσεις να βλέπεις έστω και αχνά θετικά τέστ και ειδικά την ημέρα με το έντονα θετικό οπωσδήποτε. Από την επόμενη και πέρα δεν έχει νόημα, παρά μόνο για απόλαυση! χαχα!

Εγώ αυτά τουλάχιστον έκανα και τσάκωσα το 2ο γιό μου με τον 1ο μήνα που τα χρησιμοποίησα. 

Προσοχή όμως: Μην τα λές του καλού σου, γιατί ίσως αγχωθεί και αυτό δεν το θέλουμε! Εσύ απλά θα είσαι ορεξάτη για αγκαλίτσες και θα κάνεις τα τεστάκια σου εν αγνεία του. 

Όλα καλά εύχομαι να σου πάνε!!!!! 

καλησπερα γλυκια μου ευχαριστω για την βοηθεια οχι δεν ξερω ποτε ειναι η γονιμη γι αυτο θελω τα τεστ.........γι αυτο ελεγα με συνεργασια με τον γιατρο με τον υπερηχο για να δει το αυγο μπορει να πιασω το τζοκερ ο γιατρος ομως θα μπορεσει να δει τ αυγο?

Magouliana γεια σου κ σ αυτο το θεμα..εγω δεν εχω καταλαβει αν θα παρεις τεστ ωορρηξιας η αν θα πας στο γιατρο για να παρακολουθησετε την ωορρηξια σου....απο οσο ξερω δεν ειναι απαραιτητο να γινουν ταυτοχρονα. Ισως για να μην αγχωθεις με το γιατρο..ξεκινα με τα τεστακια μονη σπιτι σου..εγω θα σου προτεινα κ σε συνδυασμο με θερμομετρηση.η σωστη θερμομετρηση σε συνδυασμο με τα τεστ θα σου δειξουν τις γονιμες μερες σου. Μετα απλα παιζεις με πιθανοτητες...αλλα σιγουρα θα ειναι υπερ σου! Ελπιζω να μη σε μπερδεψα! Ποτε υπολογιζεις ωορρηξια? τωρα στα κοντα?

τι να σου λεω τωρα που εχεις τα δικα σου....λοιπον εχω αστατο κυκλο αλλα τωρα τελευταια τους 5 μηνες μετα την γεννα κυμαινεται απο 28 30 31 τωρα ειμαι στην 24 μερα με το που θα μου ρθει και μου τελειωσει παω για τεστ παπ και ελεγα μηπως με εναν υπερηχο μπορουσε να δει το αυγο και αν μου πει μια πιθανη ημερομηνια που θα σπασει εγω θα αρχισω τα τεστ για να πιασω την μερα....

Ισως οταν ειναι να παρεις τηλ να κλεισεις το ραντεβου να της πεις οτι ενδιαφερεσαι να δειτε κ μερες ωορρηξιας οχι μονο τεςτ παπ...μηπως σου προτεινει καποια συγκεκριμενη μερα να πας?γιατι αν πας νωρις...τιποτα δε θα δει κ θα πρεπει να ξαναπας..ιδεες λεω βεβαια,δε ξερω ακριβως τι ισχυει....

Εσυ απο οτι καταλαβα δλδ πας για δευτερο? κ τοσο συντομα μετα τη γεννα? χαρα στο κουραγιο σου,μπραβο!!

ναι εχουνε περασει 5,5 μηνες ξερω οτι ειναι νωρις αλλα δεν αντεχω κατι κοπελες που ηταν στην ιδια περιοδο γεννας πανω κατω γεννησαν και εγω καθομαι σαν την καλαμια στον παγκο ποσο πολυ μου την δινει η νεα διαδικασια μπορεις να καταλαβεις λες και ηταν αυγο το ρουφηξαμε και τωρα για το επομενο αφου το χω πει αν δεν ηταν η προσπαθεια για νινι δεν θα ξανακανα κατι.....σωστο αυτο που λες μου πε με το που θα σου τελειωσει παρε με να κανονισουμε θα του το πω τοτε...εσυ τι σκεφτεσαι απο δω και περα?

Με μπερδεψες...ποιες κοπελες που γεννησανε μαζι με σενα,τωρα 5,5 μηνες μετα ξαναγεννησανε? κ ποια καλαμια στον καμπο????αν εχω καταλαβει καλα ειστε 3 μεσα στο σπιτι ηδη! Εσυ ο αντρας σου κ το μωρο!!μην αγχωνεσε αν οι γυρω σου κανουν δευτερο παιδι!!! Ας κανουν 100 αν θελουν, εσυ πηγαινε με τους ρυθμους σου! Τωρα μη χωνομαι κ γω η ασχετη βεβαια..εσυ ξερεις τι θελεις καλυτερα απ τον καθενα!

οχι οχι περιμενε σε εχω στειλει αχ γλυκια μου....εγω ημουνε εγκυος και μαζι με μενα ηταν κι αλλες κοπελες γνωστες μου εγω το γεννησα πρωορα και πεθανε και οι αλλες γεννησανε και νιωθω σαν την καλαμια στον παγκο και δεν σε θεωρω ασχετη...αλλα πως τα λες ετσι με εκανες και γελασα....εγω δεν εχω νινι πηγαινα αλλα το χασα.....σορυ εγω φταιω που μπερδευτηκες δεν εχω συνηθισει να γραφω στον υπολογιστη με ελληνικα και γραφω αλλα νταλον

Συγνωμη ρε κοριτσι....λυπαμαι πολυ αληθεια...να σκεφτεςαι θετικα, ολα θα φιαξουν κ ολα για καποιο λογο γινονται :) μιλα με τη γιατρο ςου θα σε βοηθησει κ για υπολογισμο ωορρηξιας κ θ σου πει κ για τα τεστ πιο αναλυτικα. Κ αφου ειστε ςε προσπαθειες για μωρακι τοτε μεγαλα χαμογελα πρεπει να ειναι στις φατσες σας!!!

ακουσα καλα μου ζητησεσ συγνωμη εσυ?που εχθες σου ειπα με το καλο εγω συγνωμη...χαμογελα δεν υπαρχουν γιατι απ οτι κοβω θα αργησει να ρθει

• 2 weeks later...

καλησπερα ασε τωρα εχω παθει αλλο....δεν ερχεται τελευταια περιοδος 18-δεκεμβρη και ακομα να σκασει μυτη τα χω παιξει εκανα και clearblue αρνητικοτατο μιλησα με τον γυναικολογο μου και μου πε να περιμενω 10 μερες πως περνανε 10 μερες?????με τιποτα και ειχα σκοπο να εφαρμοσω τα τεστ αυτο το μηνα......

ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΝΑ ΜΙΝ ΑΝΧΩΝΕΣΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ!!!!!!ΕΓΩ ΟΣΟ ΑΝΧΩΝΟΜΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΜΟΛΙΣ ΕΙΠΑ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΑΝΧΟΣ ΤΣΟΥΠ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ.ΜΕ ΑΣΤΑΤΟ ΚΥΚΛΟ ΠΟΛΥΚΙΣΤΙΚΕΣ ΚΛΠ.Κ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ.ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΒΡΙΣ ΤΕΣΤ ΦΤΗΝΑ ΨΑΞΕ ΣΤΟ ΗΟΜΕ ΤΕΣΤ ΕΓΩ ΑΥΤΑ ΧΡΙΣΗΜΟΠΟΙΗΣΑ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΕΑ!!!!!!!! 

Καλημέρα και από εμένα κορίτσια!!Και εγω προσπαθώ με τα τεστάκια τον προηγούμενο μήνα τα πηρα από το hometest αλλα δυστυχώς τη μέρα που ειχα ωορηξία δεν ήρθαμε σε επαφή,ειχε υπηρεσία ο άντρας μου,καθώς και την επόμενη [smilie=sad7.gif]

Ελπίζω σε αυτό το μήνα!!

Magouliana πολύ λυπάμαι....να δείς που σύντομα θα έρθει το μωράκι σου!!

καλημερα κοριτσακια μου ασε ειμαι να σκασω σας λεω η ακατανομαστη εδω και 37 μερες δεν ερχεται και ενω κανω τεστ και χωριακη αρνητικα κυστες δεν εχω τι εχω επιτελους?????καλα βρε ριανα μου δεν αφηνουμε τετοιες ευκαιριες πριν παει στην υπηρεσια βουρ......ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...