Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλα τρελαθηκα τωρα!!!!ο γιατρος μου μας ειχε πολυ πολυ περιορισμενους στο σεξ ετσι και αλλιως.στο πρωτο τριμηνο δεν αφηνε καθολου.μετα την αυχενικη μας αφησε υπο ορους τελοσπαντων.αλλο που δεν προλαβαμε πολλες φορες λογω του χειρουργειου.αλλα να σου λεει και οσο θες...ε αυτο δεν το εχω ξανακουσει!!!!προωρος προκαλειται και με τα προσπερματικα και αν τελειωσει χωρις προφυλακτικο μεσα.τι να πω!!!ευχομαι να ξεπερασεις γρηγορα την κατασταση με ενα αλλο μωρακι που δε θα αντικαταστησει βεβαια το πρωτο αλλα θαειναι μια παρηγορια!!!!!ευχαριστω και για τις συμβουλες οχι και να πω οτι μου κανεις την ξυπνια!!!

Δημοσίευση

ναι ναι μου ελεγε οι γυναικες που το κανουν ειναι καλογεννες εδω μου κανε τεστ παπ στον 3 και ηθελε και στον 8 ελεος......ειμαι τοσο μονη μου που δεν θελω τπτ αλλο μονο να ειχα ενα....ειναι πολυ αδικο...γι αυτο να προσεχεις και οτι περιεργο νιωθεις κατευθειαν γιατρο.....δεν το προστατεψα εγω οπως επρεπε...εχω φτασει σε σημειο να κανω ερωτα μονο για παιδι αλλιως δεν θα ξαναπηγαινα.....φαντασου....ξερεις μου την δινει?οτι εφτασα στην πηγη...............και ηθελα αυτο το κοριτσακι μου....

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...