Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλησπερα σας ειχα εναν προωρο τοκετο που πραγματικα με κομματιασε οποια μανουλα ειχε αναλογη εμπειρια σασ παρακαλω ασ μου πει την δικη τησ ξεχωριστη ιστορια ειμαι ενα ρακοσ

καταρχην Καλα Χριστουγεννα με υγεια!

σε καταλαβαινω απολυτα γιατι και εγω ειχα ενα προωρο τοκετο το Φεβρουαριο.εχασα το κοριτσακι μου στην 22η εβδομαδα με εξωσωματικη!αυτο που με κραταει ακομα ειναι ο γιος μου που ειναι 21 χρονων και ο αντρας μου που μου δινουν δυναμη.αυτα που εχω περασει δεν μπορει να τα καταλαβει κανεις.ο αντρας μου με βοηθαει ψυχολογικα αλλα παλι δεν μπορει να καταλαβει αυτο που νιωθω!ενω ειχα μια παρα πολυ καλη εγκυμοσυνη ξαφνικα επαθα ολικη ρηξη υμενων και χαθηκαν ολα.γεννησα φυσιολογικα μετα απο 12 ωρες που κοιλοπονουσα!!

τον οκτωβριο εκανα νεα προσπαθεια αλλα εδν εμεινα εγκυος και θα ξανακανω το φεβρουαριο!δεν προκειται να το βαλω κατω αν δεν κρατησω στην αγκαλια μου το μωρακι μου!

αυτο που μπορω να σου πω ειναι να ηρεμησεις και το μωρο θα ερθει αφου εχεις ηδη μεινει εγκυος!να μην το βαλεις κατω και να μην απογοητευεσαι!το ξερω οτι ειναι δυσκολο αλλα μονο αν κοιτας μπροστα θα καταφερεις το στοχο σου.ποτε δε θα το ξεχασουμε αλλα αν κανουνε ενα μωρακι θα απαληνει ο πονος μας!οτι χρειαστεις εδω ειμαι!! 

Δημοσίευση

καταρχην ναι χρονια πολλα με υγεια και λιγοτερες αναποδιεσ...χαρηκα πολυ που μου απαντησεσ δεν μπορω να σκεφτω καν τι περασεσ μου φαινεται απεριγραπτο στο μονο που μπορω να σε καταλαβω ειναι στον απεριγραπτο σωματικο και ψυχικο πονο  που θα βιωσεσ και συ εμενα ηταν το πρωτο μου και στην 22 βδομαδα και γω κοπελα μου χωρις αιτια ειδα λιγο αιμα πηγα στον γιατρο και ενω ηταν ολα καλα χωρισ να σπασουν τα νερα μετα απο 6 ωρεσ μου το πηρε με τεχνιτουσ πονουσ ποσο πολυ σε καταλαβαινω υποφερω και γω προσπαθω να κρατησω ενα μωρακι αλλα δεν ερχεται....οσο για τουσ αντρεσ μασ δεν προκειται να καταλαβουνε ουτε λιγο τι περναμε ο δικοσ μου ειδικα μου λεει οτι παει τελειωσε ξεχασε το κτλπ παντωσ κουκλα μου μην το βαλεισ κατω και να τηυμασαι οτι μπορει να σου μαι μια αγνωστη αλλα πασχω και γω μαζι σου ευχαριστω πολυ πολυ

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...