Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ 300€ ΠΡΙΝ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ , ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΡΙΩΝ ΔΟΣΕΩΝ ΑΠΌ 300€ Η ΔΩΣΗ ΕΓΩ. ΔΩΣΑΜΕ ΚΑΙ 821€ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

ΧΑΛΑΛΙ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΑΝΑ

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΑΡΘΑ ΜΟΥ.ΠΟΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ?ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΟΥ?ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ?ΣΟΡΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ.

Δημοσίευση

ΜΑΡΘΟΥΛΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΧΑΛΑΛΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΜΑΝΟΥΛΑ.ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΣΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΦΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΤΙΠΟΤΑ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΞΟΔΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΙΚΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΤΟΚΕΤΟΥ.ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΤΗΝ ΘΕΤΙΚΗ ΜΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ.

Δημοσίευση

ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΙΑΣΟ. ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΤΣΜΕΔΕ. ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ, ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΓΚΡΙΝΟΥΜΕ. ΑΝ ΕΓΚΡΙΘΟΥΝ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ. ΕΙΧΕ ΚΑΜΜΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ;;;

Δημοσίευση

ΜΑΡΘΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΩ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΜΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΜΜΕΣΗ ΓΝΩΣΗ ΑΠΛΑ ΕΙΔΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΘΑ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ "

"ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙ, Η ΕΞΕΤΑΣΗ ΑΝΤΙΠΑΤΡΙΚΩΝ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΘΕΣΗ ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ.ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΑΝΤΙΠΑΤΡΙΚΩΝ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΧΟΡΗΓΕΙΤΑΙ.ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΣΤΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ, ΔΕΝ ΑΞΙΟΛΟΓΩ ΤΑ ΑΝΤΙΠΑΤΡΙΚΑ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΤΑ ΕΝΑΣ ΕΝΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ."

ΤΟ ΕΙΔΑ ΓΡΑΜΕΝΟ ΣΕ ΜΙΑ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΓΙΑΤΡΟ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΝΙΚΟΛΟΥΔΑΚΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ GOOGLE ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ.ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΑ ΛΕΩ.

Δημοσίευση

ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΔΙΕΞΟΔΙΚΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ. ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ. ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ. ΜΕ ΞΕΡΕΙ ΧΡΟΝΙΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΕΒΑΖΕ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΣΕ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ

Δημοσίευση

ΜΑΡΘΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΜΗΝΑ.ΠΛΗΡΩΣΑ 900ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ 500ΕΥΡΩ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΙΑΡΚΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ,ΕΙΧΑ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΡΟΜΒΟΠΛΑΣΤΙΝΗ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΒΑΖΩ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΜΙΑ ΕΝΕΣΟΥΛΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ,ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ?ΕΙΧΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟΒΟΛΗ?

Δημοσίευση

Καναμε ιστολογική στο έμβρυο κατά την απόξεση και έδειξε κάποιο θέμα ορόμβωσης. Μου είπε ότι θα βάζω και εγώ ενέσεις. Χαίρομαι που με το εμβόλιο όλα καλά. Ξέρεις αν υπάρχει πρόβλημα να το κάνεις αν είσαι έγκυος;; (λέμε τώρα:cheer: σιγά μην έμεινα με την πρώτη φορά). Ο γιατρός μου είπε ότι δεν πειράζει

Δημοσίευση

ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΜΗΝΩΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ,ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΜΗΝΕΣ ΕΜΕΙΝΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ.

Δημοσίευση

το έκανα εχθές το πρώτο εμβόλιο. Φοβήθηκα λίγο αλλά όλα καλά. Έχει πρηστεί λίγο το χεράκι μου αλλά μου το είπε ο γιατρός ότι θα το πάθω. Παναγία μου να έγινε όλο αυτό για καλό!!!

Καλές γιορτές να έχουμε.

Όλα καλά

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
    • @ΜαρίαΔημήτρης και γω το ίδιο Μαρία μου , δεν έχω κάνει λίστα αλλά είναι και λίγα τα άτομα που έχουν προσφερθεί να παρουν κατι για το παιδι , το βλεπουμε τωρα πως θα παει και αν ξαναπροτεινουν  Όσο για την αρνητική ενέργεια, ουουουου αν μπορούσα αυτόματα με ένα κουμπί να κρύψω την εγκυμοσύνη θα το έκανα συνέχεια και γωω😇  Είμαι της γνώμης να τον ενοχλείτε τον γιατρό κορίτσια για το οτιδήποτε που θεωρείτε πως είναι ανησυχητικό και ας μην είναι,  συμφωνώ με την @Elenaki12🤞  
    • @Sotiria_94 κορίτσι μου λυπάμαι και γω για τον χαμο του μπαμπά σου , καταλαβαίνω το πένθος αυτό γιατί και μεις είχαμε χάσει ένα πολύ δικό μας πρόσωπο και τον επόμενο μήνα έμεινα εγκυουλα εγώ, θα είναι η λύτρωση αυτό το μωράκι και για σας 🫶
    • Ίσως εντάσσονται σε κάποιο σύνδρομο, ίσως όχι. Αν απευθυνθείτε σε έναν γενετιστή, θα σας καθοδηγήσει. Εμάς μας βοήθησε πολύ ο παιδοΩΡΛ, ο οποίος μας σύστησε μια σειρά από γονιδιακές εξετάσεις (κυρίως για μετάλλαξη στην περιοχή κονεξίνη), αιματολογικές και ανοσολογικές (για να φανεί αν είχα εκτεθεί ασυμπτωματικα σε κάποιον ιό στην εγκυμοσύνη),  και οφθαλμολογικές (υπάρχουν κάποια σύνδρομα που περιλαμβάνουν βαρηκοΐα και προβλήματα όρασης). Αυτός μας έβαλε σε μια σειρά. Θα δεις ότι τα περισσότερα θα λυθούν απλά. Αν τελικά επιβεβαιωθεί η βαρηκοΐα, στείλε μου για ο,τι πληροφορία χρειάζεσαι σε σχέση με ακουστικά, λογοθεραπείες κτλ. Όλα να πάνε τέλεια!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...