Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Φαντάζομαι, είσαι πολυ αγχωμένη προφανώς.

Οταν σταματήσετε να σκέφτεστε ότι ΠΡΕΠΕΙ να συλλαβεις, τοτε θα έρθει και το μπεμπε!!

Χωρίς να θέλω να γίνω αδιακριτη, πως χάθηκε το μωράκι σου?

Δημοσίευση

καλησπερα σου ναι ειμαι πολυ ανχγωμενη καταρχην χρονια πολλα ......ξερεις οταν φτανεισ στην πηγη και δεν πινεισ νερο τρελαινεσαι ηταν ολα μια χαρα και ξαφνικα μια βδομαδα μετα την β επιπεδου σηκωθηκα να παω τουαλετα και ειδα κοκκινο αιμα, παω στο νοσοκομειο και ενω δεν ειχαν σπασει τα νερα και ενω η καρδια τησ χτυπουσε μεχρι τα τελευταια 5 λεπτα ο γιατρος αποφασισε οτι το μωρο πρεπει να βγει με τεχνητους πονους...............σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου παντωσ εσυ εχεισ κανενα νινι?

Δημοσίευση

Σας ευχαριστω πολυ κοριτσια για τισ απαντησεισ σασ συγνωμη αν καθυστερω πολυ να απαντησω απλως δεν εχω ιντερνετ στο σπιτι ναι μακαρι,ο καινουργιοσ χρονοσ να γεμισει τισ κοιλιτσεσ μασ αρκετα ομωσ με τα δικα μου πειτε μου και σεισ κατι για σασ ετσι για να σας μαθω εχει καμια σα παιδακια το ξερω οτι μπορει να εχετε ανοιξει καποιο αλλο θεμα που να μιλατε για τα ''προβληματα σας''η καθεμια ξεχωριστα αλλα μαλλον θα μου χουν διαφυγει.....

Δημοσίευση

Magiuliana μου χαλάρωσε και θα έρθει το θαύμα σου. Αφου δεν εχετε θέμα δυσκολίας τοτε ο μόνος αρνητικός παράγοντας ειναι προφανώς το άγχος.

Σε καταλαβαίνω απόλυτα που νιώθεις ετσι, γιατι κι εγω ξεκίνησα με μια αποτυχία. Έχασα κι εγω το πρώτο μου νινι γύρω στον τέταρτο μήνα. Μου στοίχισε πολυ αλλα τελικα ο καλός θεός μου έστειλε το Νικόλα λίγο αργότερα( έμεινα έγκυος δέκα μήνες αργότερα) και τωρα ειμαι έγκυος στο δεύτερο.

Χαλάρωσε,,,,,,,σου το ξαναλέω...

Ποτε ξεκινήσατε προσπαθείες και απογοητευτηκες τοσο? φαντάζομαι ειναι ο δεύτερος μήνας προσπαθειών???

Δημοσίευση

ευχαριστω για την απαντηση ....μετα τον προωρο τοκετο περιμενα ενα μηνα και αρχισα.....4μιση μηνεσ(ειναι)....ναι θα χαλαρωσω....να χαιρεσαι τα νινακια σου....να ειναι παντα γερα.....το φυλλο το ξερουμε?χαιρομαι παντωσ που μιλαω με ατομα που μπορουν να με καταλαβουν.

Δημοσίευση

Σου επέτρεψε ο γιατρός να προσπαθήσεις ενα μήνα μετα τον τοκετο? εμένα στο πρώτο μου μωρο ( αυτο που έχασα) μου είπε να ξαναπροσπαθησω αφότου περάσουν 3 περίοδοι απο τον τοκετο. Μου ανάφερε ότι αν εμένα νωρίτερα τα τοίχωμα τα της μήτρας ειναι τοσο λεπτά και θα υπήρχε πιθανόν πρόβλημα. ( ρήξη μήτρας κλπ,κλπ)

Αρα, καλυτερα που δεν εμεινες μεχρι τωρα.

Απο τωρα και να παει ρομαντικές βραδιές και γουτσου, γουτσου με τον αντρουλη σου και θα έρθει κι η εγκυμοσύνη..

Που θα παει?

Εγω εχω ενα αγοράκι που την άλλη βδομάδα γίνεται δυο και το κοριτσάκι μου που βρίσκεται στην κοιλια θα γεννηθεί τέλος του Γενάρη, πρώτα ο θεός. Πάντως οταν έχασα το μικρό μου, είχα φάει τέτοια απογοήτευση που αν μου έλεγε κανεις ότι μέσα σε τρία και κάτι χρόνια θα ήμουν σχεδόν έτοιμη να γεννησω το δεύτερο μωρο μου, δε θα το πίστευα.κι ομως......

Απόλαυσε τις στιγμές με τον άντρα σου και βγάλε απο το μυαλό σου τις εγκυμοσυνες και τα παιδιά.κι εκει που δε θα το περιμένεις, θα έρθει να σε βρει......

Φιλια

Δημοσίευση

κοπελα μου καλησπερα συγνωμη που αργω...απλα εχω μπερδεμα με το ιντερνετ και μενα 3 μηνεσ μου πε αν μπορουσα και εξι γιατι μετα ειχα πολλεσ πιθανοτητεσ γι αυτοματη αποβολη...ελα ομωσ που το θελω τοσο πολυ που δεν αντεξα παραπανω απο 2 μηνεσ περιπου....εχεισ τα πιο ομορφα δωρα παντωσ και μεσα σου και στοα αμεσσο περιβαλον σου (τον γιοκα σου εννοω)....χαιρομαι οταν ακουω ευχαριστα γεγονοντα.....δεν μπορω παντωσ να σκεφτω γλυκια μου οτι θα κανω ενα η δυο χρονια για να ξαναμεινω θα σαλταρω ειληκρινα...ειναι τοσο μεγαλη η απωλεια που και το να ξαναμπω σε διαδικασια για αλλο μωρο ειναι και αυτο απο μια μερια ψυχοφθορο....αλλα μου λειπει ειδικα τωρα που βλεπω πανω απο 5 κοπελεσ που γεννησαν μετα απο μενα που μασταν κοντα στισ γεννες να χουν τα μικρα τουσ αμαρτια που το λεω ζηλευω απιστευτα....ξερεισ πωσ το εννοω ε???????????/

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...