Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΩΡΟ

rapanaki

Recommended Posts

καλημερα σε ολες ελειψα για λιγο αλλα ηταν για καλο

τελικα πηγα στον γιατρο μου την πεμτη για να μας δει ευτυχως που πηγα.

ο μπεμπης ειχε κουρνιασει για τα καλα μεσα μου αλλα ο πλακουντας ειχε γερασει και επρεπε να "παρει συνταξη":laugh: γρηγοραααααααα

και ενω ειχα παει με την εντυπωση να του πω να με βαλει σαββατο να γεννησω μου ειπε πας σπιτι σου ετοιμαζεσαι χαλαρα και πας στο ιασω....

εκει τα χρειαστηκα αληθεια δεν μπορουσα να το πιστεψω ουτε εγω ουτε ο αντρας μου οτι εφτασε η ωρααααααααααααααααααααα η μεγαλη

πηγαμε σπιτι εκανα ενα μπανακια ειδαμε και γκρεης ανατομη χα χα χα χα μη το χασουμε και μετα ξεκινησαμε για το μεγαλο ταξιδι

εκανα ολα τα προκατακτικα εξετεσουλες κλισματακι-μπλιαχ-και με βαλανε σε ενα δωμματιακι για να παρακολουθουν την καρδια του μπεμπη και τις συσπασεις της μητρας.....αβολα ηταν ευτυχως που ειχα διπλα μου συνεχεια τον αντρα μου.

το πρωι ηρθε ο γιατρος μου και η μαια μου και ξεκινησαμε την διαδικασια αρχισαν οι πονοι και σιγα σιγα η διαστολη αλλα ο μπεμπης ειπε να παει λιγο πιο πλαγια και ετσι λογο υψους που ειχε δεν εμπενε στην λεκανη οσο και αν προσπαθησαμε και ετσι μετα απο καποιες ωρες αποφασισαμε να παμε για καισαρικη ολοι οι φοβοι που ειχα για βελονες κτλ ειχαν χαθει φανταστειτε οτι ζηταγα να μου κανουν και αλλη δοση για να μην ποναω και εμενα χαλαρη ο αντρας μου δεν το πιστευε παλικαρι εγινα για χαρη του μπεμπη.

μπηκα στο χειρουργειο με την μαια μου παντα διπλα-η καλυτερη βοηθεια-και σε καποια φαση μου λεει οταν σου πω θα μετρησεις αναποδα 3 2 1 και θα βγει ο μπεμπης

οτι και να πω θα ναι πολυ λιγο μετραω και νοιωθω κατι να βγαινει και ξαφνικα ακουω το κλαμα του εβαλα τα κλαματα και γω σε 2 λεπτα τον κραταγα στην αγκαλια μου.

αυτην την ζωουλα που κουβαλα για 9 μηνες την ειχα αγκαλια μου

γεννηθηκε 12/12/2008 στης 13.40 3 κιλακια και 52 εκατοστααααααααααααα

ο πονος απο την καισαρικη ηταν αρκετος οταν μου βγαλαν ορους κτλ αλλα μου περναγε μολις μου τον φερνανε

αξιζε η αναμονη και ολη η ταλαιπορια τριτη βγηκαμε και πια ειμαστε στο σπιτακι μας......................

ευχομαι σε οσες περιμενουν ,με το καλο και σε οσες ακοαμ δεν ειναι γρηγορα να γινουν μανουλες

ειναι οτι πιο μαγικο:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

rapanaki mou na sou zisei kopela mou..tou ag spiridona bgike to kamari sas e?oti kalitero gia xrisougenniatiko doro..gero na einai k seis eytixismenoi sas eyxomai..

paei ksalafroses k si,,,

poli xarika mprabo sou...:woohoo: :silly:

na sou zisi to adraki sou repanaki sou efxomai oti kalitero gia esas k to moraki sas na eiste geri k dinati gia na ton kamarosete opos epi8imite filia sto moraki sou . ( PRAGMATI EXEIS TO PIO OMORFO DWRAKI ) NA EISTE PADA EFTIXISMENOI K XAMOGELSASTOI ME TIN OIKOGENEIA SOU FILIA.

ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΤΙ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ!!!!!!!!

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΓΙΟΚΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ

ΚΑΛΑ...

ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΤΕΛΕΙΑ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ..

ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΟΥΛΑ:

ΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Ο ΠΛΑΚΟΥΝΤΑΣ;;;

κοριτσια σας ευχαριστω παρα πολυ ολες σας για τις ευχες σας

τωρα στην ερωτησουλα πως καταλαβα οτο ο πλακουντας ειχε γερασει μου το πε ο γυναικολογος μου με εξετασε απο κατω και ειδε οτι ο πλακοντας εχει κανει καποιες ασβεστωσεις και ετσι ο μπεμπης πια δεν τρεφοταν απο αυτον

επρεπε γρηγορα να βγει

Να σας ζήσει το αγοράκι σας!!! Είναι όντως το ωραιότερο χριστουγεννιάτικο δώρο!!! Γερό και ευτυχισμένο για πάντα να είναι το μωρό σας!!!

Συγχαρητηρια γλυκο μου rapanaki!!!!:woohoo:

Να σας ζησει ο μικρουλης!!! και καλη αναρρωση σε 'σενα κοπελα μου, με το καλο να σαραντισετε!!!!!!!!;)

ειναι πραγματι το ωραιοτερο δωρο και για τα Χριστουγεννα και για ολη μας τη ζωη!!!!!!!!:cheer:

ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!!!!!!;) ;) ;)

:kiss: :kiss: :kiss:

Να σας ζησει ο μπεμπακος σας!Θα περασετε τα καλυτερα Χριστουγεννα!Με συγκινησες με το 3 2 1!Σου ευχομαι να ειναι παντα γερο και ευτυχισμενο!

Καλη αναρρωση!!

Να σας ζήσει rapanaki να τον χαίρεστε και να τον απολαμβάνετε, να τον αγκαλιάζετε και να τον φιλάτε και να περάσετε τις πιο υπεροχες γιορτές. φιλιά! Συγκινούμε πολύ με όλες σας που γεννήσατε και περιμένω με αγωνία το δικό μου πασχαλιάτικο δώρο!

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΧΑΙΡΕΣΤΑΙ:P ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΠΟΣΟ ΩΡΑΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΝΑ ΝΙΩΣΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΟΥ.ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΕΣ ΜΕ ΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΙ ΣΑΣ:)

Να σου ζήσει κοπέλα μου ο γιος σου, ο Άγιος Βασίλης φέτος σου έκανε το καλύτερο δώρο. Και εγώ καισαρική έκανα αλλά πόνους δεν κατάλαβα καθόλου!!!

Φιλάκια

Rapanaki μου να σας ζήσει το αγοράκι σας και να είναι πάντα γερό και καλότυχο...Σίγουρα θα είναι τα πιο όμορφα Χριστούγεννα της ζωή σας...Να τον χαρείτε και να τον πνίξετε στις αγκαλιές και στα φιλιά...Φαντάζομαί ότι δεν υπάρχει ωραιότερη στιγμή από εκείνη που παίρνεις για πρώτη φορά τη ζωούλα σου στην αγκαλιά σου!Γι'αυτό αξίζει κάθε ταλαιπωρία!

Καλή ανάρρωση κοπέλα μου και καλά σαράντα και στους δυο σας..

Φιλάκια πολλά και περιμένουμε φωτογραφία του πρίγκιπά σου!

rapanaki μου ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ !!!!!!!!!!

ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟΣ ...γεννησες την ίδια μέρα με την Ελευθερία και αυτή στο ΙΑΣΩ....Μήπως βρεθήκατε???????:lol: :lol:

Να είστε καλά κ περιμένουμε φωτο.....πολλά φιλάκια

Rapanaki να σας ζήσει ο άγγελός σας!!

Να είναι γερό παιδάκι και πάντα να έχετε τέτοιες χαρές! Ήταν πολύ συγκινητική η στιγμή του τοκετού!! Ανυπομονώ...

Popaki μαζί γεννάμε;; Έχω ΠΗΤ 5/4/2009!! Κι εσύ;;

Φιλιά rapanaki, popaki και μπέμπη του rapanakiou...

Θέλουμε όταν θα έχεις χρόνο να ανεβάσεις καμια φωτογραφία....

RAPANAKI ΝΑΣ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ.ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΟ&ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ.

ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΓΙΑ ΣΑΣ.(ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ,ΚΑΙ ΕΝΙΩΘΑ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ).:kiss:

ΚΑΛΛΗ ΑΝΝΑΡΩΣΗ.

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!!ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΗΣΑΣΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΜΠΟΝΑΜΑ!!!:P

ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΠΑΝΤΑ!!!

ΕΜΕΝΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΗΤ 15/02/2009 ΟΠΟΤΕ ΛΙΓΗ ΑΚΟΜΗ ΥΠΟΜΟΝΗ!!!;)

ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΟΣ Ο ΑΝΤΡΑΚΛΑΣ ΣΟΥ!!!!!!!!!:kiss:

καλησπερα τις καλυτερες ευχες μου για το μωρακι σας ,να ειναι υγιεστατο και να το χαιρεστε,τωρα τις γιορτες πηρατε το καλυτερο δωρακι,να περασετε μαγευτικα,αντε και σε ολες μας κοριτσια ενα θετικο τσεστακι...φιλια σε ολες

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...