Μετάβαση σε περιεχόμενο

DOPPLER

KPAP

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ. ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΥ ΜΑΖΙ ΣΑΣ. ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 27 ΕΒΔΟΜΑΔΑ. ΚΑΙ ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ ΜΠΕΜΠΟΥΛΗ ΜΟΥ ΜΕΧΡΙ 23/03/2009. ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ, ΣΕ ΠΟΙΑ ΕΔΒΟΜΑΔΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ DOPPLER ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ?ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΩΣ ΤΩΡΑ, ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΣ. ΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΞΕΤΑΣΗ?ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΗΧΟΣ. ΑΛΛΑ ΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΟΣΤ ,ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΨΑΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ.....ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΛΥΣΩ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ,ΕΙΝΑΙ Ο 3ος ΜΕΓΑΛΟΣ ΥΠΕΡΗΧΟΣ,ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ,ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΛΑ ΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ Ο ΟΜΦΑΛΙΟΣ ΛΩΡΟΣ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΚΟΥΝΤΑ.ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΗΝ 32Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ.....

Καλλή μου το DOPPLER απ οτι μου είπε κ εμενα ο γιατρός ειναι μια εξεταση που βλεπουν αν παει η σωστή ποσότητα αίματος απο τον ομφάλιο λώρο στο παιδί...Είναι η τελευταία εξέταση κ γίνεται απο τον 8ο μήνα σε κάθε επόμενο υπέρηχο (τουλάχιστον εμένα μου το κάνει συνέχεια τώρα).

¨Ολα θα πάνε κάλά μην ανησυχείς...

ΦΙΛΑΚΙΑ !!!!!!!!!:kiss:

CRISTIN ΜΟΥΞΕΡΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΓΙΑ ΤΟ DOPPLER, ΑΛΛΑ ΠΡΟΤΙΜΩ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΑ ΟΤΙ ΑΠΟΡΙΑ ΕΧΩ ΝΑ ΤΗ ΛΥΝΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ SITE MΑΣ.ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ. ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ .ΦΙΛΑΚΙΑ

IRENEKANTE MOY ΠΕΣ ΜΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΥ.ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΜΠΟΥΛΗ ΣΤΗ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ ΓΕΝΝΑΣ.ΘΥΜΙΣΕ ΜΟΥ ΠΟΥ? ΣΟΥ ΕΧΩ ΜΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑ, ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ. ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΗ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ SΙΤΕ ΕΧΩ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΦΙΛΙΟΥΣ.ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ.

ΚΑΛΗ ΜΟΥ ,ΚΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΑΙΤ ΣΟΥ ΜΙΛΑΩ.....Η ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΔΕΞΙΑ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΟΥ:blush: ΔΕΝ ΕΝΝΟΟΥΣΑ ΤΟ GOOGLE!!!ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΣ ,ΑΠΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΧΕΙ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΗΔΗ ,ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΕΤΟΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΚΕΙ.............:blush:

Ειρήνη με λένε κ ΝΑΙ έχω κ γώ μπεμπούλη που τον περιμένω πως κ πως....αγορομάνες βλέπεις....

Να εισαι καλά Καλλή μου κ να μην ανυσηχείς για τίποτα...άσε να ανησυχούνοι γιατροί μας για μας...εμείς απλά πρεπει να το απολαμβάνουμε...

φιλάκια πολλά κ οτι αλλη απορία εχεις,,,,,,εδώ είμαστε !!!!!!!!!!!!:P;)

IRENEKANTE έγραψε:

Ειρήνη με λένε κ ΝΑΙ έχω κ γώ μπεμπούλη που τον περιμένω πως κ πως....αγορομάνες βλέπεις....

Να εισαι καλά Καλλή μου κ να μην ανυσηχείς για τίποτα...άσε να ανησυχούνοι γιατροί μας για μας...εμείς απλά πρεπει να το απολαμβάνουμε...

φιλάκια πολλά κ οτι αλλη απορία εχεις,,,,,,εδώ είμαστε !!!!!!!!!!!!:P;)

Και με ρώτησες που γεννάω...ΣΤΟ ΜΗΤΕΡΑ. !!!!!!!!Όπως κ συ ...θα σου πώ δηλαδή όλες τις λεπτομέρειες...φιλιά

ΟΧΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ.ΤΙ ΝΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ.ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΟΥ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΣ.ΑΠΛΑ ΕΝΝΟΩ ΟΤΙ ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ. ΕΙΧΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΥΘΗΚΕ Η ΑΠΟΡΙΑ ΤΟ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΕΞΕΤΑΣΗ. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ. ΤΟ ΕΝΝΟΩ.ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ.

ΚΙ ΕΓΩ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΤΟΝ 3 ΜΕΓΑΛΟ ΥΠΕΡΗΧΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΕΛΠΙΖΩ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!ΚΙ ΕΓΩ ΑΓΟΡΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ -ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 32)

μαριμάρ μου καλή επιτυχία...ολα καλά θα ΄πάνε....

τι ΠΗΤ εχεις κ που γεννάς?

Να μας πεις λεπτομερειες απο την εξέταση...

ΦΙΛΙΆ

Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.ΠΗΤ ΕΧΩ 17-2-2009 ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΧΑΜΗΛΟΥ ΠΛΑΚΟΥΝΤΑ (ΑΚΟΜΗ)ΠΑΩ ΓΙΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ.ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΥΤΟ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΓΕΡΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ.ΜΟΥ ΕΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΛΟΓΩ ΠΛΑΚΟΥΝΤΑ.

ΜΑΡΙΜΑΡ ΜΟΥ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ. ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ.ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ.ΠΕΡΙΜΕΝΟΙΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ.

• 4 weeks later...

Κορίτσια γειά σας κι από μένα!

Θα ήθελα τη βοήθεια σας. Είμαι στην 35η εβδομάδα και στο νησί μας δεν έχει άλλο γυναικολόγο εκτός από τους δυο του νοσοκομείου. Το μηχάνημα του νοσοκομείου δεν κάνει ντομπλερ γιατί είναι αρχαιολογικό...

Στα προηγούμενα υπέρηχα πήγαινα στη Ρόδο.

Τώρα όμως δεν μπόρεσα να ταξιδέψω λόγο μικρής αιμοραγίας είμαι κλεισμένη στο σπίτι από την 32 εβδομάδα (εκείνη τη βδομάδα είχα κανονίσει το ταξίδι για τον υπέρηχο όμως τελικά δεν το έκανα για το λόγο που σας είπα) Υπάρχει κίνδυνος για το μωρό μου. Αν από τον απλό υπέρηχο φαίνεται ότι μεγαλώνει να είμαι ήσυχη;;;;;;;

Πείτε μου τη γνώμη σας σας παρακαλώ!

ΜΑΡΙΛΟΥ ΜΟΥ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΜΕΣΗΜΕΡΙ. ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ? ΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΕ? ΑΝ ΟΙ ΥΠΕΡΗΧΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ, ΤΟΤΕ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ 31 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΝΤΟΠΛΕΡ.Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΟΥ ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΕ. ΟΤΑΝ ΡΩΤΗΣΑ ΕΓΩ ΤΗ ΜΑΙΑ ΤΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΝ ΕΒΛΕΠΕ ΚΑΤΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΟ ΘΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΝΤΟΠΛΕΡ.ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΝΗΣΥΧΙΑ.ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΞΕΡΟΥΝ.ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΚΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΣΟΥ ΗΜΕΡΕΣ ΩΣ ΕΓΚΥΟΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΕΝΑ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΞΕΧΑΣΤΟΥΝ.ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ.

Σ' ευχαριστώ πολυ ΚΡΑΡ για τα παρήγορα λόγια σου. Μου είπε πως δεν είναι αναγκαίο να γίνει κι οτι αφού είναι καλές οι εξετάσεις και το μωρό φαίνεται καλά είναι όλα καλά! Απλά αγχώθηκα λιγάκι γιατί κάππου πίσω στο μυαλό μου υπάρχει η ανησυχία μήπως κάτι δεν πάει καλά επειδή ο μπέμπης μου είναι σχετικά μικρό μωράκι.

Σε ευχαριστώ πάντως πάρα πολύ!

Το ντόπλερ δεν γίνεται όταν ο γιατρός δει κάτι ανησυχητικό, γίνεται έτσι κ αλλιώς γιατί είναι στα υπερηχογραφήματα για τον έλεχγο της κύησεως (αυχενική διαφάνεια, έλεγχος για το a-test, β΄ επιπέδου, υπερηχογράφημα ανάπτυξης με έγχρωμο Doppler, βιοφυσικό προφίλ), τώρα το αν ο γιατρός το έχει ή όχι σύστημα να κάνει ντόπλερ είναι άλλη υπόθεση! Αλλοι γιατρό δεν κάνουν το α τεστ στην 16η-17η εβδ!

Πάντως όπως και να έχει μην ανησυχείς, αυτόι πίστεψε με ξέρουν καλύτερα απο εμάς..;)

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ELENI-DMS. ΤΟ ΝΤΟΠΛΕΡ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ, ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 31 ΕΒΔΟΜΑΔΑ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΞΑΔΕΡΦΗΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΥΝΙΑΔΑΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΔΕΚΕΜΒΡΗ.(ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ).Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΞΕΡΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΟΧΙ.ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΗΧΟΥΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΟ.ΩΣΤΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΟ ΒΑΖΟΥΝ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΣΤΟ SITE ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΚΟΠΕΛΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ.ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΘΕΛΑΜΕ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ.ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΙΣ Η ΙΔΙΑ ΑΝ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ.ΣΟΥ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ Η ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΗ ΑΠΟΨΗ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ.

Συμφωνώ με όσα γράφεις, απλά δεν θέλω να αγχωθούν οι κοπέλες στις οποίες ο γιατρός τους είπε να κάνουν ντοπλερ, είναι πιο πολύ θέμα τακτικής του γιατρού, δηλ αν το έχει εκείνος στα απαραίτητα υπερηχογραφήματα χωρίς να σημαίνει οτι στο κάνει γιατί βλέπει οτι κάτι δεν πάει καλά με το έμβρυο.

Εννοώ ότι σε όποια μας πει ο γιατρός να κάνουμε ντόπλερ δεν σημαίνει οτι κάτι είδε, απλά είναι στις εξετάσεις που θέλει να μας κάνει. Είναι θέμα "νοοτροπίας", όπως και ο υπέρηχος στην 16-17η εβδ θεωρείται υποχρεωτικός, παρ'ολα αυτά δεν τον κάνουν πολλοί γιατροί.

Πιστεύω είναι και θέμα εξοπλισμού, δηλ αν έχει την δυνατότητα να στο κάνει ο γιατρός. Το ντόπλερ δεν κρατάει πάνω απο 3-4 λεπτά, βλέπουν αν τρέφεται και αν οξυγονώνεται καλά το έμβρυο και ησυχάζεις...

Εντάξει λέμε ότι δεν είναι απαραίτητο αλλά αν ψάξετε βιβλιογραφία ελληνική και ξένη, αναφέρεται ως απαραίτητο! Είναι ακόμη ένας μεγάλος υπέρηχος και δεν κκρατάει μόνο 5 λεπτά! Είναι καλό να γίνεται υποστηρίζεται! Όταν σε παραπέμπει ο γιατρός δεν είναι θέμα αν όλα τα βλέπει καλά ή όχι (δεν κρατάει και μυστικά!) αλλά είναι η θεώρηση του καθενός και πως αντιμετωπίζει την κάθε εγκυμοσύνη!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...