Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 99
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

νομιζω οτι το θεμα ειναι να νοιωθουν και οι δυο καλα με αυτο.. εγω οταν θα ερθει με το καλο η ωρα θεωρω οτι για μενα ειναι απαραιτητη η παρουσια του συζυγου μου.. ο ιδιος δεν ξερει αν θα αντεχε να με βλεπει να πονω.. νομιζω ομως οσο τον ξερω δεν θα με αφηνε ποτε μονη μου σε μια τετοια στιγμη.. στον γυναικολογο παντα ερχοταν και δεν εμπαινε μαζι μου.. οταν ανακαλυψαμε μια κυστη στην μια ωοθηκη του φωναξαμε να του εξηγησει ο γιατρος.. αυτος δεν το αντεχε.. οταν βγηκα και τον ενημερωσα γιατι τον ηθελα εκει τοτε το ειχε μετανοιωσε.. απο τοτε παμε μαζι στον γιατρο και παντα ειναι μαζι μου... αυτος το θελει και δεν αντεχει να με αφηνει μονη.. παντως πιστευω οτι ειναι απο τις στιγμες που ο δεσμος του ζευγαριου δυναμωνει αν ειναι μαζι.. κι απο την αλλη δεν ειναι αδικο το καλωσορισμα να μην ειναι και απο τους δυο γονεις??

Δημοσίευση

νομιζω οτι το θεμα ειναι να νοιωθουν και οι δυο καλα με αυτο.. εγω οταν θα ερθει με το καλο η ωρα θεωρω οτι για μενα ειναι απαραιτητη η παρουσια του συζυγου μου.. ο ιδιος δεν ξερει αν θα αντεχε να με βλεπει να πονω.. νομιζω ομως οσο τον ξερω δεν θα με αφηνε ποτε μονη μου σε μια τετοια στιγμη.. στον γυναικολογο παντα ερχοταν και δεν εμπαινε μαζι μου.. οταν ανακαλυψαμε μια κυστη στην μια ωοθηκη του φωναξαμε να του εξηγησει ο γιατρος.. αυτος δεν το αντεχε.. οταν βγηκα και τον ενημερωσα γιατι τον ηθελα εκει τοτε το ειχε μετανοιωσε.. απο τοτε παμε μαζι στον γιατρο και παντα ειναι μαζι μου... αυτος το θελει και δεν αντεχει να με αφηνει μονη.. παντως πιστευω οτι ειναι απο τις στιγμες που ο δεσμος του ζευγαριου δυναμωνει αν ειναι μαζι.. κι απο την αλλη δεν ειναι αδικο το καλωσορισμα να μην ειναι και απο τους δυο γονεις??

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Βασικά στο νοσοκομείο που γέννησα ήταν λίγο "μπάτε σκύλοι" με την καλή έννοια εννοείται(μιας κ ο γιατρός είναι από τους πολύ καλούς κ η αντιμετώπιση αππό τις μαίες η καλύτερη που έχω νιώσει). Σε όλη την διάρκεια των ωδινών ήταν μέσα η μητέρα μου κ ο άντρας μου. Στην πορεία μπήκε κ η ξαδέλφη μου λίγο αλλά την έδιωξαν πάλι. Μπορώ ναπω πάντως πως ενω ο άντρας μου ήταν λίγο διστακτικός όταν του έλεγα να είναι μέσα, στην πορεία απόδεικτηκε πως το απόλαυσε πολύ αν κ με έβλεπε να πονώ. Μου έλεγε συνέχεια "το είδα τοπ μωράκι μας" καθώς φαινόταν το κεφαλάκι του σιγά σιγά κ ήταν εκεί όταν η μαία μου είπε "άνοιξε τα μάτια σου να δεις το μωρό σου" όταν βγήκε το κεφάλι του. Ηταν η πιο όμορφη στιγμή της ζωής μας.Μπορώ να πω πως η μητέρα μου ήταν αυτή που έπαθε ένα μικρό σοκ. Δεν είχε ξαναδει γεννα live αν και εμένα φυσιολογικά με γέννησε. ΑΠό αλλού περιμένεις το σοκ κ από αλλου σου έρχεται τελικά!!χεχε..

Δημοσίευση

Βασικά στο νοσοκομείο που γέννησα ήταν λίγο "μπάτε σκύλοι" με την καλή έννοια εννοείται(μιας κ ο γιατρός είναι από τους πολύ καλούς κ η αντιμετώπιση αππό τις μαίες η καλύτερη που έχω νιώσει). Σε όλη την διάρκεια των ωδινών ήταν μέσα η μητέρα μου κ ο άντρας μου. Στην πορεία μπήκε κ η ξαδέλφη μου λίγο αλλά την έδιωξαν πάλι. Μπορώ ναπω πάντως πως ενω ο άντρας μου ήταν λίγο διστακτικός όταν του έλεγα να είναι μέσα, στην πορεία απόδεικτηκε πως το απόλαυσε πολύ αν κ με έβλεπε να πονώ. Μου έλεγε συνέχεια "το είδα τοπ μωράκι μας" καθώς φαινόταν το κεφαλάκι του σιγά σιγά κ ήταν εκεί όταν η μαία μου είπε "άνοιξε τα μάτια σου να δεις το μωρό σου" όταν βγήκε το κεφάλι του. Ηταν η πιο όμορφη στιγμή της ζωής μας.Μπορώ να πω πως η μητέρα μου ήταν αυτή που έπαθε ένα μικρό σοκ. Δεν είχε ξαναδει γεννα live αν και εμένα φυσιολογικά με γέννησε. ΑΠό αλλού περιμένεις το σοκ κ από αλλου σου έρχεται τελικά!!χεχε..

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Εγω κοριτσια δυστηχως οχι μονο δεν ειχα τον αντρα μου μεσα μαζι μου αλλα δεν ηταν καν εκει κοντα. Γεννησα στο νοσοκομειο και δυστηχως εκεινος ηταν στο νησι λογο ασκησης. Ο μπεμπης μας την εσκασε. Γεννηθηκε 12 μερες πιο νωρις απ' οτι τον περιμεναμε. Μπορω να πω οτι μου στοιχησε αρκετα που ηρθε μετα απο 3 μερες. Και ακομη και τωρα το θυμαμαι σαν ενα απο τα πιο πικρα γεγονοτα της ζωης μου. Φανταστειτε ο αντρας μου πως νιωθει. Το χειροτερο απο ολα ειναι οτι δεν εχει καταφερει να ειναι και στα γεννεθλια του γιου μας γιατι δυστηχως αυτη η ασκηση γινετε καθε χρονο την ιδια περιοδο και διαλεγουν τον αντρα μου να παει. Ελπιζω του χρονου που θα καταλαβενει ο μικρος να εχουμε παρει μεταθεση και να μην χρειαστει να παει στην ασκηση.

Δημοσίευση

Εγω κοριτσια δυστηχως οχι μονο δεν ειχα τον αντρα μου μεσα μαζι μου αλλα δεν ηταν καν εκει κοντα. Γεννησα στο νοσοκομειο και δυστηχως εκεινος ηταν στο νησι λογο ασκησης. Ο μπεμπης μας την εσκασε. Γεννηθηκε 12 μερες πιο νωρις απ' οτι τον περιμεναμε. Μπορω να πω οτι μου στοιχησε αρκετα που ηρθε μετα απο 3 μερες. Και ακομη και τωρα το θυμαμαι σαν ενα απο τα πιο πικρα γεγονοτα της ζωης μου. Φανταστειτε ο αντρας μου πως νιωθει. Το χειροτερο απο ολα ειναι οτι δεν εχει καταφερει να ειναι και στα γεννεθλια του γιου μας γιατι δυστηχως αυτη η ασκηση γινετε καθε χρονο την ιδια περιοδο και διαλεγουν τον αντρα μου να παει. Ελπιζω του χρονου που θα καταλαβενει ο μικρος να εχουμε παρει μεταθεση και να μην χρειαστει να παει στην ασκηση.

Δημοσίευση

Δημοσίευση

• 2 years later...
Δημοσίευση

εγω είχα τον άντρα μου και όχι μονο δεν σιχάθηκε αλλά τσεκαρε και την διαδικασία της μικρής μας (πλυσιμο, βραχιολάκι κτλ) την ώρα που εγω δεν μπορούσα. μεγάλη βοήθεια και ειχα σιγουρια που τον ειχα κοντα μου.

Δημοσίευση

Κοριτσια καλημερα και καλο μηνα και απο εμενα...στην πρωτη μου εγκυμοσυνη γεννησα στο Μητερα και εκει ηταν μαζι ο αντρας μου απο το δωματιο ωδινων μεχρι και που γεννησα...ειδε που μου σπασανε τα νερα που μου εκαναν επισκληριδιο και μετα που γεννησα ηταν μαζι με το παιδι..τραβαγε και βιντεο το μωρο...οχι εμενα που γενναγα και ηταν πραγματικα υπεροχο...ειχα και ανγχος μην μπερδεψουν τα μωρα μιας και μια αλλη κοπελα γενναγε απεναντι μου και την εβλεπα κιολας...και ολα καλα ηταν τελεια...τωρα που ειμαι παλι εγκυος και θα γεννησω σε ενα αλλο ιδιωτικο στην πατρα γιατι μετακομισαμε δεν αφηνουν μεσα...μας το ειπε η γιατρος και απογοητευτικα....θα το παλεψουμε να δουμε αν μπορει να γινει κατι..γιατι και εγω αισθανομουνα πολυ καλα που ηταν εκει ο αντρας μου!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσι μου εμένα φοράει πανα ακόμα δεν την έχουμε κόψει την αλλάζουν εκεί οι δασκάλες της όταν χρειαστεί δεν υπάρχει θέμα εξαρτάται μάλλον και απο το κάθε σχολείο 🤷‍♀️ πριν μερικά χρόνια στον παιδικό που πάμε δεν τα έπαιρναν με την πάνα τώρα το άλλαξαν όμως και ευτυχώς γιατί εμένα δεν είναι έτοιμη ακόμα να την βγάλει έχουμε δρόμο .. 
    • Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ; εγω είμαι λίγο στο τρέξιμο αυτές τις μέρες άρχισε παιδικό η μεγάλη και είμαστε στην βδομαδα προσαρμογής ευτυχως της άρεσε και θέλει να πηγαίνει λίγο με τους κανόνες τσινάει θέλει να κάνει τα δικά της (αναμενόμενο 😂) αλλά πιστεύω σε λίγες μέρες θα μπορέσει να το καταλάβει.. άρχισα να ετοιμάζω και το δωμάτιο τους σιγά σιγά γιατί δεν είχα φτιάξει το καθυστέρησα αρκετά  @Elli13 μου συγχαρητήρια για το δεύτερο κοριτσάκι σας !! Θυμάμαι ο άντρας σου (όπως και ο δικός μου ) ήθελαν και το δεύτερο κορίτσι  💕 θα είναι οι καλύτερες φίλες θα το δεις !!! εμένα η μεγάλη μου λέει τώρα θέλει και άλλη μπεμπα 😂🫣 λέω μήπως θέλεις μπέμπη ; Όχι… μπεμπουλα λέει … πάμε ; Με ρωτάει.. που της λέω ; Να πάρουμε μου λέει … καλά λέω θα πω τον μπαμπά να πάμε να πάρουμε 😂 με το καλό το μωράκι σας ! Κοιλιτσα έχεις κάνει ;  Εμένα στην δεύτερη φάνηκε νωρίς.. @Eliza Kats μου στεναχωρέθηκα που δεν προχώρησε αλλά τουλάχιστον έγινε νωρίς και από μόνο του και δεν ταλαιπωρήθηκες θα περιμένεις σιγά σιγά να αδιαθετήσεις και θα έρθει σύντομα ξανά!! Να ξεζουμίσεις τον σύζυγό και πάλι 🥰 Εγώ αδιαθέτησα για δεύτερη φορά αλλά άργησε πολύ να μου έρθει η πρώτη περίοδος ήταν 12/1 και η δεύτερη 12/3 άρχισα έχω βαριές περιόδους που γενικά δεν ήμουν έτσι πριν τέλος πάντων ίσως στρώσει μετά που κόψω τον θηλασμό  ΥΓ συγγνώμη για το σεντόνι είχαμε μέρες να σας γράψω 🥰
    • Καλησπέρα να σου ζήσει το μωράκι σου ❤️❤️❤️❤️ ένα χρόνο μετά καταλαβαίνω ότι τα έχετε βάλει όλα σε σειρά!    Κ εμείς αυτό ελπίζω να κάνουμε γιατί έχω άλλα δύο μικρά παιδάκια κ πολύ τρέξιμο να μας περιμένει.    σαφως η επιστήμη έχει προχωρήσει κ αυτό μόνο ελπιδοφόρο μπορεί να είναι!  Απλά στην περίπτωση του μωρού μου είναι πολλά τα προβλήματα μαζεμένα άρα θέλουμε να βρούμε κυρίως την αιτία γιατί σίγουρα δεν είναι τυχαιο! Μας είπαν να ψαχτούμε κ για θρομβοφιλια (εφόσον κάποιο σύνδρομο ή κάτι τέτοιο έχει αποκλειστεί)    Ολα θα μπουνε σε τάξη. Ήδη την τέταρτη θα τρέξουμε για την καρδούλα του κ την ταχύπνοια στο νοσοκομείο να κάνουμε εξετάσεις κτλ.    υγεία να έχουν κ μακάρι τα μόνα θέματα κ προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν τ παιδάκια μας να είναι επιλύσιμα. 💪🏽    Σ ευχαριστώ πολύ που μου έγραψες βοηθάει να διαβάζω εμπειρίες κ άλλων μητέρων κ παιδιών ❤️ μένω στο εξωτερικό αλλιώς θα σου έστελνα για τους γιατρούς που πήγες! Όμως είμαστε πολυυυ μακριά! 
    • @annie! Η εξωσωματική μας έφθειρε πολύ νομίζω.. ενώ τώρα που έχουν λίγο πολύ μπει όλα σε μια σειρά πιστεύω πως θα είναι καλύτερα τα πράγματα.. Από τη στιγμή που έχει φύγει από το μυαλό μου το θέμα μωρό θα πάνε καλά τα πράγματα. Πλέον κάθε επαφή θα είναι για ευχαρίστηση και μόνο.. Τα μωράκια είναι εκεί στη Fivi και μας περιμένουν όποτε μας το επιτρέψει ο γιατρός.. Υπάρχουν ευκαιρίες, αν δώσει ο Θεός καλώς, αν δεν δώσει πάλι έχει καλώς..!  Ο Θεός μου τον έστειλε τον άντρα μου, δώρο δικό του είναι, οπότε μαζί ξεκινήσαμε αυτό το ταξίδι της συζυγίας, μαζί θα το τελειώσουμε.!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...