Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλησπερα σε ολες! Τι κανετε κοριτσια; Πως ειστε; Καλο μηνααα!!! Σε αλλα δικα μου νεα, εκανα εξετασεις και βρεθηκε αυξημενη η προλακτινη μου (το κανει το ΣΠΩ). Θα κανω μια ειδικη εξεταση για την προλακτινη. Με βαση τα αποτελεσματα των εξετασεων, η ενδοκρινολογος θα μου δωσει ενα χαπακι να την ριξουμε την τιμη της για να εχω πιο ποιοτικα ωαρια. Αυτα χοντρικα. Τρεχω για τις τελευταιες εξετασεις.
    • Καλησπερα @Eirin Τελεια που η σαλπιγγογραφια σου βγηκε καθαρη! Φανταστικα νεα! Εγω θα κανω την ερωτηση ποσο καιρο προσπαθειτε; Πριν πας σε εξωσωματικη θα πρεπει να δειτε πολλα πραγματα απο εξετασεις μαζι με θεραπειες (προκλησεις ωορρηξιας, σπερματεγχυση αν εσεις σαν ζευγαρι επιθυμειτε). Παρτε κι αλλη γνωμη αν μπορειτε απο αλλο γιατρο. Ευτυχως που βρηκες οτι εχεις ΣΠΩ. Εχω κι εγω και τοσο καιρο παλευα να ξεδιαλυνω αν εχω ή οχι (ο ενας ελεγε οτι εχω, ο αλλος οχι). Πρεπει να γινει συνεργασια ενδοκρινολογου μαζι με γυναικολογο για εναν ασθενη με ΣΠΩ και να του δοθει αγωγη. Στη δικια μου περιπτωση ο ενας γιατρος κατηγορουσε τον αλλο, με αποτελεσμα να φτασω στο και 5' για τη διαγνωση. Αν θες στειλε μου προσωπικο να μιλησουμε. Εχω περασει κι απο το δικο σου σταδιο.
    • κι εγώ Τρίτη, άντε να κάνουμε και την καμπύλη να τελειώνει κι αυτό!
    • Καλημέρα κορίτσι μου και καλό μήνα! Είμαστε μαζί, περιμένω περίοδο 7/8 και είμαι κ εγω σ αυτη την αναμονή που δεν περνάνε οι μερες με τίποτα! Σχετικά με τις εξετάσεις σου, να είμαι ειλικρινής δε γνωρίζω κάτι συγκεκριμένο ούτε εχω παρόμοια εμπειρία,  αλλά μια απλή ερμηνεία των αποτελεσμάτων σε συνδυασμό με τις κράμπες (που θα μπορούσαν να είναι εμφύτευση), πιστεύω οτι εχεις πολλές πιθανότητες να εισαι έγκυος! Περιμένω να μου γράψεις νέα σου μιας κ ειμαστε στην ιδια ακριβώς αναμονή 😜
    • Καλημερα , καλο μηνα!!Ποσο καιρό προσπαθείτε Ειρήνη? Και τι ηλικία έχεις? Να πιστέψεις τον σύμβουλο γονιμότητας σε σχέση με το ποσό διάστημα προσπαθείτε κ την ηλικία σας..ο συζυγος έκανε σπερμοδιαγραμμα? Αν ειναι ολα οκ κ θέλετε απλά να διορθώσετε λιγο την ωορεξια κτλ δώστε χρονο. 
  • Προσθήκη...