Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤE ΚΑΠΟΙΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ ΤΗΣ ΑΥΧΕΝΙΚΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ.ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΩ ΤΗΝ Μ.ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΕΧΩ ΛΙΓΟ ΑΓΧΟΣ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ.ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ,ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ;

• Απαντήσεις 183
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

loussilla ΕΜΕΝΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ "ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ".

ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΑΥΧΕΝΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ,ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 2 ΧΙΛΙΟΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ,ΕΜΕΝΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΧΙΛΙΟΣΤΟ.

Δημοσίευση

loussilla ΕΜΕΝΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ "ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ".

ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΑΥΧΕΝΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ,ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 2 ΧΙΛΙΟΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ,ΕΜΕΝΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΧΙΛΙΟΣΤΟ.

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Μην στεναχωρέσαι, κι εγώ είχα αγχωθεί πριν την κάνω αλλά δεν είναι τίποτα. Είναι ένας υπέρηχος. Εγώ πλήρωσα 140€ σου μετράνε πισω απο τον αυχένα το πάχος όπως είπε η Χριστίνα Δισχίδης Ράχη λέγεται νομίζω, θα δεις στον υπέρηχο 2 γραμούλες όταν είναι ΟΚ. Τα αποτελέσματα φυσικά είναι ενδυκτικά. Υπάρχουν κορίτσια που δεν είχαν καλά αποτελέσματα κι όταν γεννήσανε τα μωρά ήταν ΟΚ. Μετά κάνεις το ΤΕΣΤ ΠΑΠα που είναι εξέταση αίματος και τα αποτελέσματα είναι συνάρτηση αυτού και της αυχενικής διαφάνειας. Κοστίζει 110€. Σύνολο 250€. Δεν ξέρω οι τιμές αν παίζουν απο μέρος σε μέρος πάντως πάνω κάτω εκεί θα είναι. Κι εγώ μετά το Πάσχα έχω μεγάλο υπέρηχο. Καλή επιτυχία,αν και όλα καλά θα πάνε.

Δημοσίευση

Μην στεναχωρέσαι, κι εγώ είχα αγχωθεί πριν την κάνω αλλά δεν είναι τίποτα. Είναι ένας υπέρηχος. Εγώ πλήρωσα 140€ σου μετράνε πισω απο τον αυχένα το πάχος όπως είπε η Χριστίνα Δισχίδης Ράχη λέγεται νομίζω, θα δεις στον υπέρηχο 2 γραμούλες όταν είναι ΟΚ. Τα αποτελέσματα φυσικά είναι ενδυκτικά. Υπάρχουν κορίτσια που δεν είχαν καλά αποτελέσματα κι όταν γεννήσανε τα μωρά ήταν ΟΚ. Μετά κάνεις το ΤΕΣΤ ΠΑΠα που είναι εξέταση αίματος και τα αποτελέσματα είναι συνάρτηση αυτού και της αυχενικής διαφάνειας. Κοστίζει 110€. Σύνολο 250€. Δεν ξέρω οι τιμές αν παίζουν απο μέρος σε μέρος πάντως πάνω κάτω εκεί θα είναι. Κι εγώ μετά το Πάσχα έχω μεγάλο υπέρηχο. Καλή επιτυχία,αν και όλα καλά θα πάνε.

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.ΤΟ ΕΧΩ ΕΝΝΟΙΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ,ΘΕΛΩ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.ΟΣΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ,ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ!ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟ BEBE EINAI KAΛΑ!!!ΣΑΣ ΦΙΛΩ!!!!!

Δημοσίευση

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.ΤΟ ΕΧΩ ΕΝΝΟΙΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ,ΘΕΛΩ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.ΟΣΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ,ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ!ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟ BEBE EINAI KAΛΑ!!!ΣΑΣ ΦΙΛΩ!!!!!

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Με το καλό @sasaki_g!Κι εγώ φούλ..Όλα αυτά!Αλλα και τα φρούτα..Γιατί φρούτα έτρωγα πολλά.Αυτό μου στοιχίζει περισσότερο!
    • Καλημέρα κορίτσι μου! Αύριο έχω ραντεβού με την ενδοκρινολόγο, θα σε ενημερώσω για το τι μου είπε. Στο μεταξύ έχω περιορίσει από μόνη μου ζυμαρικά, γλυκά ψωμιά.. Θα δούμε!
    • @kerasaki90 κορίτσι μου και οι γιατροί δεν είναι Θεοί.  Νομίζω ότι ο καθένας έχει το δικό του τρόπο σκέψης & το δικό του πρωτόκολλο. Εμείς ας πούμε είστε 36 και 38 αντίστοιχα, το πρόβλημα είναι μόνο στο σπέρμα, το ξέραμε από την αρχή αυτό, γι' αυτό και καταφύγαμε στην εξωσωματικής σαν μόνη λύση απόκτησης παιδιού. Ο εξωσωματικος μας είπε ξεκινάμε όποτε θέλουμε, εμείς όμως είπαμε μήπως μπορέσουμε να καλυτερέψουμε λίγο το σπέρμα για καλύτερα αποτελέσματα. Ο εξωσωματικός συμφώνησε. Ο σύζυγος όντως έκανε τρίμηνη θεραπεία με βιταμίνες και ένα χαπάκι ορμόνης οπότε όντως υπήρχε μια βελτίωση, καλά όχι για να μείνω φυσιολογικά έγκυος αλλά από κει που είχε 500 χιλάδες ανά ml σπερματοζωάρια πήγε 1,5 εκατομμύριο οπότε το λες μια κάπια βελτίωση στο να έχει το εργαστήριο περισσότερο δείγμα για να δουλέψει. Έτσι έκανα ωοληψία έγινε και η γονιμοποίηση και δόξα τω Θεώ είχαμε πολύ μεγάλο αριθμό εμβρύων 5ης ημέρας. Αυτή τη στιγμή έχω χρησιμοποιήσει 3 έμβρυα και είμαι στην δεύτερη ετ. Η Πρώτη με ένα έμβρυο παλινδρόμησε στην 9η εβδομάδα και τώρα η δεύτερη με δύο έμβρυα, κρατήθηκε το ένα και ελπίζω να μεγαλώνει σωστά! Θα πάω αύριο για υπέρηχο μετά από λίγο αιματάκι που είχα την προηγούμενη Τετάρτη. Οπότε θέλω να σου πω πως όλα παίζουν το ρόλο τους πιστεύω.  @Pixies τι ώρα έχεις γιατρό σήμερα;; Θα περιμένουμε κορίτσι μου τα νέα σου και ελπίζω να είναι όλα καλά.  @Sia A μου ελπίζω κοριτσάκι μου να είσαι καλύτερα, σε έχω στο νου μου συνέχεια!!! Να ξεκουραστείς όσο μπορείς, κυρίως ψυχικά και διακοπές, πάρε τον αντρούλη σου και πάτε θάλασσα, το καλοκαίρι μόλις άρχισε.. Θέλω αγάπη μου να σε ρωτήσω αν θυμάσαι μιας και είμαστε στο ίδιο κέντρο, την ημέρα της ετ σου βάλανε μια σταγονίτσα μέσα από τον καθετήρα στη μήτρα ή δύο; Έχω αρχίσει να έχω αμφιβολίες ότι δεν μου βάλανε και τα δύο έμβρυα γι' αυτό σε ρωτάω. 
    • @Παρασκευαιδου μου σου εύχομαι με το καλό και να πάνε όλα τέλεια! Απίστευτο τόση ταλαιπωρία κ να κάνεις τελικά 3 παιδιά χωρίς εξωσωματική! Σημασία έχει ότι όλα πήγαν κατ'ευχην! Με το καλό το μωράκι σας και τι να πω, με το καλό και το 4ο! 😂😂😂
    • Αχ πολύ χαίρομαι για σένα.ολα καλά θα πάνε.Δυστυχως σε εμάς που δεν έρχονται εύκολα φοβόμαστε τα πάντα.Εγω είμαι 34 και προσπαθούμε 4 χρόνια.Την εξωσωματική την ξεκίνησα τώρα η πρώτη απέτυχε με βιοχημική κύηση (εκεί που χάρηκα ξανά από την αρχή)Ο γιατρός μου δεν με έχει βάλει να κάνω εξετάσεις πιο ιδιαίτερες πρόσφατα που του είπα για υστεροσκοπηση φώναζε ότι μην διαβάζω από ίντερνετ.Και τώρα που απέτυχε μου είπε να κάνω για το μικροβιωμα ngs νομίζω έτσι λέγεται.Ετσι λειτουργούν όλοι .δηλαδή αν αποτύχω ξανά μπορεί να μου πει κάντε σπερματοδιαγρανμα για κατακερματισμό που δεν μας έχει πει ή να πάω σε αιματολόγο?φοβάμαι ότι είναι μια επιχείρηση μεγάλη καλοφτιαγμένη.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...