Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 183
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΒΑΣΙΚΑ ΤΗΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΕΓΩ ΠΑΩ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟ ΤΟΥ ΙΚΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΕΚΕΙ ΜΕ ΠΗΡΕ ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΠ 100 ΑΛΛΑ ΚΟΙΤΑΞΕ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ..

Δημοσίευση

Καλημερα

ειμαι νέο μέλος στο forum και σας ευχομαι τα καλυτερα

Εγω έκανα αυχενική διαφανεια πρίν 1 1/2 μήνα περίπου (σημερα μπαινω στο 5ο μήνα)στον γυναικολόγο μου ο οποιος ανηκε στην ομάδα του Νικολαιδη επισης μου πηρε ο ιδιος αιμα και το εστειλε στο εργαστηριο για το Papp-a και πηρωσα 120 euros .

η εξέταση κρατησε τουλαχιστον 40-50 λεπτα τα κοιταξε ολα λεπτομερως και μου εξηγουσε παραλληλα τι θα σημαινε η απουσια καποιων ευρηματων απο τον υπερηχο δηλαδια απουσια ρινικου οστου κλπ και απο τοτε ειδε οτι εχουμε αγορακι πραγμα που επιβεβαιωθηκε αργοτερα σε αλλο υπερηχο

  • 1 month later...
Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ,ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 23/3/09 ΤΟ ΠΡΩΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ PAPP-A ΣΤΗ ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΟΝ ΑΛΙΜΟ.ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΓΙΑ ΕΚΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΗΣΥΧΗ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΚΑΛΑ?ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΩ?

Δημοσίευση

Καλησπέρα!! Έκανα πρόσφατα την αυχενική διαφάνεια στο Ιασώ, στις 31 Ιανουαρίου 2009! Λοιπόν, είναι μια από τις ωραιότερες εξετάσεις! Εμάς μας είχαν κάνα 20λεπτο μέσα και μας έκαναν υπέρηχω, μας είπαν το φύλο του μωρού κατά 95 % όπου φαινόταν σταθήκαμε τυχεροί!! Και μετά πήγα και μου πήραν αίμα, μια πολύ καλή κοπέλα τίποτα δεν κατάλαβα...

Όλο το πακέτο της εξέτασης είχε 150 Ευρώ! Στο Ιασώ, τουλάχιστον! Τώρα αλλού δεν ξέρω! Οι τιμές παίζονται!! Μην αγχώνεσαι! Είναι μια εξέταση ρουτίνας!! Για αρνητικό αποτέλεσμα παίζει ανάλογα την ηλικία μας αν είμαστε πάνω από 35!! Καλή επιτυχία και με το καλό το μπεμπάκι σου!!

  • 2 weeks later...
Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ,ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟ ΕΞΗΣ ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΞΕΡΕΙ.Η ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΗΤΑΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΡΙΝΙΚΟ ΟΣΤΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΗΤΑΝ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΕΝΑ 1,7 Η ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ PAPP-A ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΤΙΜΗ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 1:250 ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΗΤΑΝ 1:21 ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΟΓΕΝΕΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ ΕΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΡΟΦΟΒΛΑΣΤΗ Η ΑΜΝΙΟΠΑΡΑΚΕΝΤΙΣΗ.ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΑΜΝΙΟΠΑΡΑΚΕΝΤΙΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ Η ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΧΡΟΜΩΣΩΜΙΚΕΣ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ Η ΑΠΛΑ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ?

Δημοσίευση

Μωρακια καλημερα!Νομιζω πως επειδη ολα ειναι θεμα πιθανοτητων γι'αυτο πρεπει να κανεις τις εξετασεις που σου λεει ο γιατρος.Η τιμη αυτη δε σημαινει απαραιτητα κατι κακο ομως ο περαιτερω ελεγχος θα δειξει παραπανω πραγματα!

Σου ευχομαι ολοψυχα να ειναι ολα καλα με το μωρακι σου!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Φρικτές μέρες η πιο μαγική περίοδος του χρόνου έγινε η πιο λυπηρή! Σκεφτόμασταν πως θα το ανακοινώσουμε στα οικογενειακά τραπέζια και πήραμε εναν αδειο σάκο! Δεν το αντέχω, αληθεια!!! Ρωτησα και την γυναικολόγο μου και τον εξωσωματικό και μου ειπαν σταματάμε την προγεστερόνη και αναμένουμε περίοδο, λιγο πιο βαριά..ρώτησα για αποξεση και μου είπανε οχι ειναι νωρις!! Ναι κοριτσι μου πηγαμε 5+3 και είδαμε σάκο και μεσα ενα σπορακι και μετα πηγαμε χθες 6+9 και ο σακος μεγάλωσε και ήταν αδειος σοοκ για όλους μας!! Δεν ήξερε τι να μου πει η γιατρος, με τον εξωσωματικο έχουμε ραντεβου με την νεα χρονια ! Δεν ξερω τα έχουμε ψάξει ολα αιματολογικα και ανοσολογικα τα ειχαμε καλύψει ολα με αντιπικτικές με κορτιζονη.. δεν ξερω τι αλλο πρέπει να κανουμε αλήθεια! Διαβασα μεχρι  οτι και τα αποτελέσματα του προεμφυτευτικου μπορει να ειναι λανθασμένα,ή να ειχε μωσαικισμο το έμβρυο ή μεταλαξεις που δεν φαίνονται στο προεμφυτευτικο δεν ξερω τι να πω.. τα εχω χαμένα...
    • 3 στα 3 κοριτσια μου. Παμε ολες μαζι το νεο ετος. Εγω εχω να πω ευτυχώς που δεν το είδα κι έμεινα με την απορία. Βασικα για 7η εβδομάδα έπρεπε να δωσει έστω φαρμακα να βοηθήσει τη μητρα να καθαρίσει. Μην την αφήσουν ετσι με πιθανά υπολείμματα. Εγω αυτο σκεφτομαι. Ρωτα αν θες μια τη γιατρο σου.
    • Νοεμβριος και Δεκεμβριος τα κοριτσια  αποτυχαμε παταγωδως με τις εγκυμοσυνες μας...  Αμην μακαρι το 2026 να ειναι πολυ πιο τυχερο και το ονειρο μας να ερθει για να μεινει... Υπομονη, κουραγιο και δυναμη κοριτσια κοριτσια!!! Πρεπει να το πιστεψουμε οσο δυσκολο κ αν μοιαζει..🙏🙏🙏
    • @flowerv Δεν το πιστευω ρε κοριτσι μου...Και εσυ με το ελεγμενο εμβρυο;;; Τι κατραπακια ηταν αυτη 3 στα 3 φαγαμε τα μουτρα μας... και αντε εμεις πιθανολογουμε μη υγιη εμβρυα ( αναμενω καρυοτυπο) αλλα εσυ γιατι;; Δεν γινεται να μην εχουν απαντηση κατι εγινε κατι εφταιξε κ εδω θελει ψαξιμο.. αν κ λες κ σε αιματολογο πηγες κ ειχαν κ διαφορετικες γνωμες με τον γυναικολογο κ εσυ στην μεση;; εμενα ο γιατρος μου μου ειπε αν ειναι υγιες το εμβρυο θελει πολυ ψαξιμο μετα σε εσενα. Γνωριζω κοπελα που εχανε εμβρυα γιατι το ανοσοποιητικο της τα επιτιθοταν. Μετα επινε χαπια να κραταει χαμηλα το ανοσοποιητικο της. Θελω να πω πως ειναι πολλα που μπορει να φταιξουν κ θελουν ψαξιμο.  Άλλα δεν καταλαβα στον πρωτο υπερηχο ειδατε σπορακι κ στον 2ο κενο;; πως γινεται αυτο; εμεις τελος 8ης το βλεπαμε ειχε μεγαλωσει κιολας σαν φασολακι αλλα δεν ειχε καρδιακη λειτουργεια. Ειναι μεγαλος ο πονος η απογοητευση τα ονειρα που κοπηκαν ξαφνικα σε νιωθω απολυτα κ καταβαινω τα γιατι σου που θελουν απαντηση εφοσον βαλατε γερο εμβρυο.. Χρονο θελει οτι κ να σου πουμε.. Ολοι νομιζουν πως ειμαι καλα πως το ξεπερασα αλλα δεν ξεχνιεται ετσι ευκολα δεν εχει υπαρξει ακομη μερα που δεν θα κλαψω στην σκεψη αυτη. Παρε το χρονο σου κ ζητα απαντησεις κ ψαξιμο.  Επισης προσεξε μιας κ σε αφησε με φυσικη αποβολη θα πρεπει να καθαρισεις καλα. Περιεργο 7η εβδαδα που δεν σου ειπε για αποξεση. Βεβαια κ εμενα μου ειπε μπορουμε να το αφησουμε να φυγει μονο αλλα θελαμε καρυοτυπο εσυ δεν εχεις να ελεγξεις κατι απλως να καθαρισει η μητρα αυτο χρειαζεται.
    • Ααα εσύ τελείως ανάποδα από εμένα εγώ και στα δύο κορίτσια χάλια με εμετούς μου μύριζαν πολυ τα φαγητά ειδικά στην μεγάλη το πρώτο τρίμηνο κρέας δεν μπόρεσα να φάω  τώρα λίγες καούρες είχα άντε να έκανα 2-3 φορές εμετό που είχα χάλια στομάχι   αλλά μετά που μπήκα στο δεύτερο τρίμηνο  πέρασαν και οι καούρες.. αλλά θέλω να σιγουρέψω και το φύλο δεν ξέρω αν είναι αγόρι ακόμα.. 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...