Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

geia se oles.. eimai kainourgia sto furum , exw kathisterisi akrivos 20 meres i teleutaia mou periodos einai 30/10/13 me 6/11/13 ektote agnoite i tuxi tis..  exw polu suxnoyria  kai elafries krampes xamila stin koilia.kai liges elafries anagoules. niwthw ena fouskoma kapws.  me ton antra mou exoume milisei gia oikogenia kai eixame pei me to pou mpei to 14 na arxisoume tis prospathies.. alla  den ekspermatose mesa.. eimai ligo perdemeni, anxonomai kai olo lew na paw na parw test kai olo to apofeugw,, an kai thelw polu na ginw mama..!!  peite mou tin gnomi sas.. lete na exw meinei?

Δημοσίευση

Καλησπέρα iRISEL! Κοίτα το γεγονός ότι δεν κάνατε με τον άντρα σου ελεύθερα δεν είναι και ιδιαίτερα ενθαρυντικό... Όμως απτην στιγμή που έχεις τόσο καιρό καθυστέρηση και συμπτώματα εγκυμοσύνης δεν είναι και απίθανο. Βέβαια πολλές φορές το άγχος κάνει την περίοδο να αργεί. Επειδή οι υποθέσεις δεν βοηθούν ιδιαίτερα θα σου πρότινα να κάνεις ένα τεστάκι για να ηρεμήσεις και συ και να ξέρεις τι γίνεται. Σου εύχομαι από καρδιάς σύντομα μανούλα!

Δημοσίευση

εγώ με 20 μερες θα εκανα χοριακή..πιο αξιοπιστη(αν και με τοσες μερες θα δειξει και το τεστ)και επειδη αν εισαι (που το ευχομαι εφ οσων το επιθυμεις) θα σου πει να κανεις χοριακή...καντην μια και καλη..το κοστος ειναι ιδιο και σε 2-3 ωρες θα ξερεις σιγουρα!!!Καλά αποτελεσματα

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Δημοσίευση

Καλησπέρα και απο εμένα! Είμαι καινούρια στο forum και θέλω τα φώτα σας! Είχα τελευταία περίοδο στις 22/12 και μία ελεύθερη επαφή στις 5 του μήνα με κύκλο 28 ημερών (ημέρα ωορρηξίας). Η αλήθεια είναι ότι δεν το προσπαθούμε, αλλά αν έρθει καλοδεχούμενο. Λοιπόν για να μη σας κουράζω δεν ξέρω αν μου καρφώθηκε στο μυαλό η ιδέα, αλλά αυτό το μήνα είχα διάφορα κουλά συμπτώματα και απο εκεί ξεκίνησα να το σκέφτομαι. Σήμερα περιμένω κανονικά περίοδο. Πριν 3-4 ημέρες καθόμουν το βράδυ και είχα πόνο στην κοιλιά, τόσο που νόμιζα ότι θα αδιαθετήσω εκείνη τη στιγμή. Απο τότε πηγαινοέρχεται.Την επομένη και για 2 ημέρες είχα μία πικρίλα στο στόμα και σάλια. Το στομάχι μου περίεργα, δε μπορώ να πω ότι είναι καούρες, αλλά μία περίεργη αίσθηση μεταξύ ενόχλησης και παλινδόμησης. Το έντερο μου γουργουριζει. Και σήμερα ξύπνησα με μία ενόχληση ως και πόνο θα μπορούσα να πω αριστερά στη μέση που όμως δε μπορώ να προσδιορίσω ακριβώς. Είναι κάπου βαθιά και είναι όταν γυρίζω αριστερά και με χτυπάει στο αριστερό πόδι. Έκανα λοιπόν σήμερα με τα πρωινά ούρα ένα τεστ και εμφανίστηκε μία πολύ αχνή ροζ γραμμή. Αν δε σας τρέλανα με όλα αυτά και ζείτε ακόμη πείτε μου να πάω Δαφνί ή παίζει όντως αυτά να είναι συμπτώματα;;; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Χαχαχα! Μακαρι να ακουστουν οι προσευχες μου!! 3 χρονια σχεδον περιμενω αυτη τη στιγμη. Οπως κι εσεις! 🥺
    • Κοίτα τις απολαύσετε τις επαφές σας γτ θα είναι οι τελευταίες σας 😅 είτε φυσιολογικά, είτε με εξωσωματική το φθινόπωρο θα είσαι με κοιλουμπα 😊🥰👶
    • Εγω νιωθω χαρα που θα ξερω τωρα ποτε θα ερθει η περιοδος!!! 😁 Βεβαιως θα εχουμε τις επαφες μας απο σημερα μεχρι Τριτη-Τεταρτη!!!! Γελασα πολυ ετσι οπως μου γραψατε κοριτσια!! 😆 Αν τυχει τωρα συλληψη, ΘΑΥΜΑ θα ναι!!
    • Κορίτσι σου είχα γράψει κ στο άλλο θεματακι... Είσαι σε πολύ δύσκολη ψυχολογική κατάσταση κ είναι λογικό να θέλεις τον άνθρωπο σου δίπλα. Έχεις μιλήσει σε κάποιον δικό σου για όλα αυτά? Δεν σου κάνει καλό να το περνάς μόνη σου. Ο σύντροφος σου έκανε την επιλογή του οπότε για μένα δεν έχει νόημα να επικοινωνήσεις, ουτε να ζητήσεις συγνώμη δεν θα φτιάξουν τα πράγματα κ θα βγει κ απο πάνω αυτός κ οι γονείς του. Ξέρω ότι είναι πολύ σκληρό αλλά θα έπρεπε τουλάχιστον από ανθρώπινο ενδιαφέρον να σε πάρει ένα τηλέφωνο, εσύ μπορεί να ήσουν στο νοσοκομείο μπορεί χίλια δυο. Δεν λέω ότι είναι ο χειρότερος άνθρωπος του κόσμου αλλά ίσως τώρα λόγο πίεσης λόγω προσπαθειών είτε από γονείς να έδειξε τον πραγματικό του χαρακτήρα. Στο παρελθόν μετά από έναν άσχημο χωρισμό μου λίγες μέρες μετά ο πρώην παραλίγο να σκοτωθεί σε ατύχημα με το φορτηγό της δουλειάς. Κ τον πήρα τηλέφωνο να δω αν ζει τι κάνει κ του είπα ότι αν χρειαστεί κάτι είμαι εκεί για αυτόν γτ ήταν νοσοκομείο καθαρά από ανθρώπινο ενδιαφέρον.  Κοίτα να αναρρώσεις σωματικά κ μετά ψυχολογικά μιλά με τους δικούς σου κ με κάποιον ειδικό κ άστα όλα πίσω σου. Κ επίσης αυτό για την ηλικία είσαι πολύ μικρή μονο 32 κ δεν είναι πλέον ταμπού ούτε οι χωρισμοί, ούτε τα παιδιά σε πιο μεγάλη ηλικία ούτε τπτ. Κάνε μια νέα αρχή κ θα δεις ότι στο μέλλον θα τα θυμάσαι αυτά σαν ένα κακό όνειρο 🥰
    • Κ καλά κάνεις!!! Εγώ ήδη τώρα που το έχω πει στους γονείς νιώθω την αγωνία τους δεν μου λένε κάτι αλλά το βλέπω στα μάτια τους.... Ο δε μπαμπας μου που είναι πολύ σκληρός σαν χαρακτήρας έχει κλάψει 3 φορές στη ζωή του, οι 2 ήταν για τις αποβολές μου κ όσο περνάει από το χέρι μου δεν θέλω να στεναχωριούνται είναι κ 60+ 😞😞 Τέλος πάντων ίσως να είναι για καλό αυτή τη φορά που το ξέρουν κάποια άτομα να μας φέρουν τύχη 😉 Για τη δουλειά επειδή είμαι σκυλί ξέρουν ότι όταν λείπω μέρες είναι για εγκυμοσύνη οπότε το πω δεν το πω θα το καταλάβουν όλοι ότι κ να γραφτεί στην αναρρωτική. Έχω πάει με στραμπουληγμενο κ δεμένο πόδι με πατεριτσες στη δουλειά 😅 Ναι αντέ μακάρι κορίτσι μου πρώτα εσύ κ μετά ακολουθώ κ εγώ 🥰
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...