Μετάβαση σε περιεχόμενο

Article: Έρευνα: Τα παιδιά που κάθονται στο σπίτι παρουσιάζουν πιο εύκολα μυωπία στα μάτια!

vicky86
  • Απαντήσεις

• Καλημέρα κορίτσια  Όλα καλά κορίτσι μου δεν μπορεί να το καταλαβει είναι λογικό δεν πειράζει θέλει υπομονή τώρα και από τις δυο πλευρές αλλά δυστηχως πες του ότι ο ψυχαναγκασμός του με την καθαριότητα θα πρέπει να μετριαστεί και να συνηθίζει σε ένα σπίτι ακατάστατο εκτός αν υπάρχει βοήθεια από καποια γιαγια ή να πάρετε μια κυρία να καθαρίζει 😊 εγω δεν κατάφερα να του κάνω αυτό το δώρο στο δικό μου αντρα να γεννήσω φυσιολογικά και να είναι μέσα να κόψει τον ομφάλιο λώρο το ήθελε παρά πολύ ο καλός μου 😕  για αυτό θα είναι πολύ τυχερός αν το κάνει, θα είναι μαγική στιγμή 🥰
    • Εγώ που είμαι ψυχαναγκαστική με τη καθαριότητα μπορώ να τον καταλάβω άσε περασα δύσκολα που τα έβλεπα όλα άνω κάτω αλλά δε μπορείς κ να κανεις κάτι όταν σε ζητάει το μωρό…  ολα καλά θα πάνε!! Μην αγχώνεσαι!! Κ εμένα τον έκοψε τον ομφάλιο λώρο πολύ συγκίνηση 
    • Ευχαριστούμε πολύ να χαίρεσαι το παιδάκι σου 🥰
    • Εμενα πάλι είδε 2 σάκους😅 αλλά ο ένας ήταν μικρότερος.. το ίδιο έγινε και την πρώτη μου εγκυμοσύνη ξανά 2 σάκους ο ένας μικρότερος τελικά ήταν ένα το μωρακι.. τώρα πιστεύω πάλι ένα θα είναι αλλά ποτε δεν ξέρεις 🤷‍♀️ Τα δυο θα είναι πολύ ζόρι αλλά αν έχεις βοήθεια όλα θα είναι μια χαρά όταν θα πας για καρδούλα θα σου πει σίγουρα ποσα είναι τα μωράκια 😊  εμενα γονεις αδέρφια το ξέρουν και η κουμπαρα μου, όταν θα ακούσω καρδιά θα το πω και στις πολύ κοντινές μου φίλες.. και στην πρώτη μου εγκυμοσύνη το είχα πει από νωρίς  Εσυ το είπες ; 
    • Καλημέρα, και εγώ σήμερα πάω προς την 7η εβδομάδα, εγώ από τη Δευτέρα έχω εμετούς πάλι όπως την πρώτη μου, όχι σε τέτοια φάση που ήμουν λίγο καλύτερα προς το παρόν τώρα δεν ξέρω πως θα πάει, εύχομαι κ εγώ να είναι πιο ήπια γτ ήδη έχω ζοριστεί! Εμείς ξανά πάμε 2 Οκτωβρίου, με το καλό να έρθουν τα μωράκια μας🙏🙏🥰
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...