Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλησπερα..τις τελευταιες μερες ανυσηχω ιδιαιτερα..εχω σταθερο κυκλο 28 ημερων..περιμενω περιοδο στις 27 του μηνα αλλα εδω και μερικες μερες νοιωθω οξυ πονο και κατι σαν κραμπες χαμηλα στην κοιλια π μαλιστα ορισμενες φορες νομιζω οτι θα μ ερχεται περιοδος αλλα τελικα κατι τετοιο δεν γινεται...αρχιζω να κλαιω χωρις λογο και αμεσως αρχιζω να γελαω εχω πολλα νευρα με το παραμικρο..νοιωθω ατονια και κουραση χωρις ν κανω κατι ιδιαιτερο ολη την ημερα κ τελος μ εχει τυχει 2 φορες αυτη την εβδομαδα να φαω κατι και αμεσως να νοιωσω αναγουλες..μηπως απλα περιμενω περιοδο και ολα ειναι στο μυαλο μου????????????

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εννοειται να τους εμπιστευτεις. Γενικα να εμπιστευτεις γιατρους εμπειρους κι εξειδικευμενους σε κυησεις υψηλου κινδυνου οπως λες, που αντιμετωπιζουν πολυ συχνα τετοιες περιπτωσεις. Οχι εναν απλο μαιευτηρα. Θεωρω παντως πως θα εισαι καλυτερα με περιδεση. Εισαι σε μικρες βδομαδες για να διακινδυνευσεις να το αφησεις ετσι μονο με κατακλιση και προγεστερονη, εφοσον ειναι 1εκ. Ετσι θα σε αφηναν αν ησουν μετα τις 32. Σου μεταφερω δηλαδη οσα μου εχουν πει οι δικοι μου γιατροι, που εχουν εξειδικευση σε κυησεις υψηλου κινδυνου και τα εχουμε συζητησει αναλυτικα. Οσο για τον πεσσο, δεν υπαρχει χρονικο περιθωριο, αλλα δεν εχει τοσο καλα αποτελεσματα οσο η περιδεση. Ακου τους γιατρους κι ολα θα πανε καλα. Σιγουρα εφοσον ειναι σε δημοσιο νοσοκομειο και στο συγκεκριμενο τμημα θα ξερουν πολυ καλα τι πρεπει να ακολουθησεις. Ποτε θα πας στο νοσοκομειο; Εχεις τη θετικη μας ενεργεια!! Να μας λες τα νεα σου! Θα δεις που ολα θα πανε καλα!
    • Ευχαριστώ πολύ για το κουράγιο!!
    • Θεσσαλονίκη βρίσκομαι, αυτό μου πρότειναν είναι η αλήθεια περιδεση ή πεσσο,  βέβαια οι απόψεις διίστανται λόγω από γιατρό σε γιατρό λογω περασμένης εβδομάδας (σημερα ειμαι 25 και 2), παρόλα αυτά λέω να εμπιστευτώ το ιπποκράτειο, (δημόσιο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης) εξειδικευμένο σε  κυησεις υψηλού κινδύνου και να κάνω περιδεση, θα το σιγουρέψω την τρίτη που έχω ραντεβού. Εύχομαι όλα να πάνε καλά σε όλες μας!
    • Εμείς έχουμε κάνει 3 ενέσιμα και 2 πόσιμα και κάνουμε πυρετό κάθε φορά, ευτυχώς όχι υψηλό. Μεχρι 38,7 έφτασε στο προηγούμενο , τώρα μέχρι 37.7. Πρέπει να αποδεχτώ ότι το παιδί μου θα κάνει πυρετό σε όλα τα εμβόλια 😅
    • Τα παιδια ουτως η αλλως εμβολιαζονται για ερυθρα. Ειναι στα βασικα υποχρεωτικα εμβολια. Γινεται 12 μηνων (τριπλο εμβολιο ερυθρας, παρωτιτιδας, ιλαρας). Και δεν ειναι γενικα κι ιος που κυκλοφορει, γιατι ακριβως υπαρχει εδω και δεκαετιες ο εμβολιασμος του. Κανονικα κι εσυ θα επρεπε να ειχες κανει (εγω πχ εχω εμβολιαστει στην παιδικη ηλικια κι ειμαι 36, ποσο μαλλον εσυ που εικαζω οτι εισαι του 95, αρα αρκετα μικροτερη). Αλλα ακομα κι αν δεν το ειχες κανει ως παιδι, εφοσον δεν ειχες αντισωματα (που σιγουρα θα το χες δει απ την πρωτη εγκυμοσυνη κιολας, ασχετως αν δεν το παρατηρησες τοτε), θα μπορουσες να το κανεις πριν τις προσπαθειες επομενης εγκυμοσυνης. Θα επρεπε να στο εξηγησει ο γιατρος σου. Το τοξοπλασμα και ο cmv, ειναι εντελως διαφορετικοι ιοι. Δεν υπαρχουν αντιστοιχα εμβολια δυστυχως κι αντισωματα αποκτας μονο μετα απο νοσηση.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...