Μετάβαση σε περιεχόμενο

Απορίες για daronda


Recommended Posts

Κορίτσια, τι ξέρετε για το συγκεκριμένο φάρμακο; Θα το ξεκινήσω σε αυτήν την προσπάθεια και έχω μπερδευτεί! Μου είπαν να το ξεκινήσω στην αρχή της περιόδου. Καλά κατάλαβα; Στην πρώτη μου εξωσωματική είχα πάρει orgalutran. Είναι το ίδιο ή άλλο πρωτόκολλο; Και αν αδιαθέτησα στις 8μμ ποιά θεωρείται η πρώτη μέρα περιόδου; Σήμερα ή αύριο; Ουφ, τελικά απέχω πολύ από το να πάρω μάστερ στην εξωσωματική μου φαίνεται!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

To daronda πρέπει να είναι σαν τις Arvecap (για καταστολή) εμένα μου είχε πει ο γιατρός ότι αν μου έρθει μέχρι τις 10 το βράδυ περίοδος, τότε είναι η 1η μέρα, αλλιώς (αν έρθει 10 και) τότε 1η μέρα θεωρείται η επόμενη.. α, και να δεις κόκκινο αίμα όχι καφετια... πότε σου είπε θα ξεκινήσεις διέγερση (μετά από 3 μέρες πχ) και με ποια φάρμακα?

Καλή επιτυχία!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Fifoulinaki οι daronda είναι για καταστολή.Ηρεμούν τις ωοθήκες για να μη προχωράνε στη παραγωγή ωαρίων έτσι ώστε μετά να ξεκινήσεις τη διέγερση και να φουλάρεις γρηγορότερα και ποιοτικότερα.Είναι αντίστοιχες με arverkap που λέει η daphne.Εγω στις προκλήσεις τις είχα δοκιμάσει,στην εξωσωματική μου δωσε arverkap και puregon μετά.

Όσο για πρώτη μέρα περιόδου εγώ έπιανα αυτή που ξεκινούσα να χω κανονική ροή.Πχ αν απο το βραδι εχω πόνο και λίγο αίμα και την επόμενη κατέβει πιάνω την επόμενη.

Καλή αρχή!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ευχαριστώ για τις ευχές σας!! Τελικά ο γιατρός μου είπε να θεωρήσω τη σημερινή σαν πρώτη μέρα και να ξεκινήσω αύριο με το daronda. Αυτό που μου φάνηκε παράξενο είναι οτι την 3η μέρα θα ξεκινήσω και τις menopur. Το έχει κάνει αυτό καμιά κοπέλα;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ναι, και γω με τα αντίστοιχα arvecap & puregon την 1η φορά και arvecap-merional την 2η, τις ξεκίνησα μια μέρα μετά. Είναι... ταχύρυθμο ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...