Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια επέστρεψα στην παρέα σας μετά από τρία χρόνια. Είμαι 30 χρονών, έχω ένα αγοράκι τριών ετών και τώρα έκανα την πρώτη μου εξωσωματική και είμαι μία μέρα μετά την εμβρυομεταφορά! Η ιστορία μου είναι ότι πριν μείνω έγκυος το γιόκα μου και αμέσως μετά το γάμο μας τότε μάθαμε ότι ο άνδρας μου είχε ολιγοσπερμία και χαμηλή κινητικότητα. Λίγο πριν την εξωσωματική μένω έγκυος φυσιολογικά! Το θαύμα μας! Σκεφτόμασταν για δεύτερο μωράκι και ξαναέκανε ο ανδρούλης μου σπερμοδιάγραμμα. Τα αποτελέσματα πολύ χειρότερα από πριν τέσσερα χρόνια. Κινητικότητα 5% και ποσότητα κάτι χιλιάδες. Οι γιατροι μας πρότειναν να προχωρήσουμε άμεσα με εξωσωματική με μικρογονιμοποίηση. Και έτσι κ έγινε. Έκανα το βραχύ πρωτόκολλο με merional 225 και cetrodite και έκανα αρκετά ωάρια. Την ωοληψια την κάναμε την Τρίτη 5 Νιεμβρίου και πήραμε 12 ωάρια. Γονιμοποιήθηκαν τα 8 (με δυσκολία) και τελικά είχαμε χθες 5 μέρα 1 super βλαστοκύστη, 2 πάρα πολύ καλές και 1 μέτρια. Τελικά βάλαμε τις 3 και περιμένουμε! Είμαι αισιόδοξη. Έχει καμιά σας αντίστοιχη εμπειρία με βλαστοκύστες? Τι πιθανότητες επιτυχίας δίνουν? Μεγάλη η αγωνια. Ευτυχώς έχουμε ήδη το γιο μας και δεν απελπιζόμαστε!

Καλή επιτυχία εύχομαι σε όλες σας και όλα θα πάνε όπως θέλει ο Θεός.

Φιλιά!

Δημοσίευση

Αγαπακι καλημερα!!!!!!!!!!!!! και γω ετσι ...καπως σαν εσενα, εχω μια κορη σχεδον 3,5 που απεκτησα με την 1η ελωσοματικη και στις 7/11 εκανα εμβρυομεταφορα με 2 κατεψυγμενες βλαστοκυστες. Ηταν αριστης ποιοτητας οπως μας ειπαν οι γιατροι. κανω χοριακη την Παρασκευη!!!!!!!οι βλαστοκυστες να ξερεις ειναι πιο εξελιγμενη μορφη κ αφου εφτασαν μεχρι αυτο το σταδιο ειναι πιο δυνατα....εχω σκαμπανεβασματα στη ψυχολογια αλλα απασχολουμε με τη μικρουλα μου κ ξεφευγω καπως. εισαι ξαπλα τελειως η καθεσαι σε καναπε.εγω κ τα δυο.εναλλαξ!!!!!αντε ελα να τα λεμε!!!!!!! καλα αποτελεσματα!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Σ' ευχαριστώ για την υποδοχή Μίκα! Εύχομαι να πάνε όλα καλά! Πρέπει να είμαστε αισιόδοξες. Η εμβρυολόγος μου είπε ότι η μήτρα δεν ξεχνά ποτέ, οπότε το γεγονός ότι είχαμε εγκυμοσύνη είναι ένα συν. Είμαι ξάπλα στον καναπέ, πιάστηκα και λίγο :) Σηκώνομαι για καμιά βόλτα στη κουζίνα, στο μπάνιο και πάλι πίσω! Ευτυχώς το παιδί τα πρωινά είναι στο σχολείο και δεν χρειάζεται να τρέχω από πίσω του.

Θα τα λέμε σίγουρα!

Δημοσίευση

agapaki83 welcome back!

Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά! Είσαι μικρή σε ηλικία, οι βλαστοκύστες είναι σούπερ (δεν είναι 1-3 ημερών δηλαδή), έχεις ήδη ένα μωρό, όλα είναι θετικά! Υπομονή μέχρι τη χοριακή!

PS. Άλλαξε και το τικεράκι σου που φαίνεται ότι είσαι 190 εβδομάδες έγκυος :)

Δημοσίευση

Για να αλλάξεις το τίκερ πας "Πίνακας ελέγχου χρήστη" (πάνω δεξιά), επεξεργασία υπογραφής (στο πλάι αριστερά) και θα σου βγάλει το τικεράκι. Μπορείς να το σβήσεις και να βάλεις κάτι άλλο στη θέση του.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Επίσης, είχα στο μυαλό μου ακριβώς αυτά που λες, μόνο που εγώ την έστειλα βρεφικό. Ήθελα να έρθει η δεύτερη εγκυμοσύνη βολικά ώστε να μην επιστρέψω καν! Θα σου πω όμως, ότι μόνο καλό μου έκανε τελικά το ότι επέστρεψα! Είδα την ζωη έξω από το σπίτι και όσο εξαντλητική και αν ήταν η καθημερινότητα μου, απολάμβανα τους νέους ρόλους που ζούσα. Οπότε, όλα έχουν τα θετικά τους…θα έρθει όταν είναι η ώρα του 😍
    • Καλησπέρα!! Και τα δύο μου μωράκια από 1 χρόνο προσπαθειών χρειάστηκαν. Σκέψου ότι η κόρη μου είναι 20 μηνών και ξεκινήσαμε προσπάθειες από όταν ήταν 5, γιατί ξέραμε πως θα αργήσει πάλι και ας λένε ότι μετά την γέννα είναι πιο εύκολο. Είχα μια βιοχημική στους 8 μήνες και τώρα κλείνω τον 4ο. Θα έρθει σύντομα και σε εσάς.. εμένα ήρθε τον μήνα που είχα προγραμματίσει σπερματέγχυση! Αρα είχα χαλαρώσει.. 
    • Τον εαυτό σου πίστεψέ και προσπάθησε χωρίς άγχος όσο μπορείς !!! Βάλε στην άκρη τα ιατρικά και περάστε καλά με τον άντρα σου 😉😉
    • Έχω μία gonal 1050 iu που ανοίχτηκε 29/7 και έχουν περισσέψει 650 iu. Ψάχνω να την ανταλλάξω με δύο ή έστω μία gonal 300 iu που να λήγουν από 10/2025 και έπειτα. Μπορεί να χρησιμοποιηθει εντός 28 ημερών από το άνοιγμα, δηλαδή μέχρι και 26/8. Εάν κάποια κοπέλα που βρισκεται στην Αττική ή σε κοντινές περιοχές, και κάνει ήδη διέγερση ή πρόκειται να ξεκινήσει μέσα στον επόμενο μήνα, θέλει να ανταλλάξουμε θα ήμουν υπόχρεη.. Σας ευχαριστώ!
    • Κορίτσια όσες είχατε υγρά εμφύτευσης στη μία εγκυμοσύνη, είχατε και στις άλλες; Ρινορραγία είχε καμία; Εγώ ειχα και ρινορραγία και υγρά εμφύτευσης στην 1η εγκυμοσύνη και είμαι σχεδόν σίγουρη ότι θα έχω και στην άλλη αν και όταν έρθει. Οποτε κάθε φορά που δε βλέπω αυτά τα συμπτώματα απογοητεύομαι χωρίς καν να μου έρθει περίοδος πρωτα. 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...