Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια επέστρεψα στην παρέα σας μετά από τρία χρόνια. Είμαι 30 χρονών, έχω ένα αγοράκι τριών ετών και τώρα έκανα την πρώτη μου εξωσωματική και είμαι μία μέρα μετά την εμβρυομεταφορά! Η ιστορία μου είναι ότι πριν μείνω έγκυος το γιόκα μου και αμέσως μετά το γάμο μας τότε μάθαμε ότι ο άνδρας μου είχε ολιγοσπερμία και χαμηλή κινητικότητα. Λίγο πριν την εξωσωματική μένω έγκυος φυσιολογικά! Το θαύμα μας! Σκεφτόμασταν για δεύτερο μωράκι και ξαναέκανε ο ανδρούλης μου σπερμοδιάγραμμα. Τα αποτελέσματα πολύ χειρότερα από πριν τέσσερα χρόνια. Κινητικότητα 5% και ποσότητα κάτι χιλιάδες. Οι γιατροι μας πρότειναν να προχωρήσουμε άμεσα με εξωσωματική με μικρογονιμοποίηση. Και έτσι κ έγινε. Έκανα το βραχύ πρωτόκολλο με merional 225 και cetrodite και έκανα αρκετά ωάρια. Την ωοληψια την κάναμε την Τρίτη 5 Νιεμβρίου και πήραμε 12 ωάρια. Γονιμοποιήθηκαν τα 8 (με δυσκολία) και τελικά είχαμε χθες 5 μέρα 1 super βλαστοκύστη, 2 πάρα πολύ καλές και 1 μέτρια. Τελικά βάλαμε τις 3 και περιμένουμε! Είμαι αισιόδοξη. Έχει καμιά σας αντίστοιχη εμπειρία με βλαστοκύστες? Τι πιθανότητες επιτυχίας δίνουν? Μεγάλη η αγωνια. Ευτυχώς έχουμε ήδη το γιο μας και δεν απελπιζόμαστε!

Καλή επιτυχία εύχομαι σε όλες σας και όλα θα πάνε όπως θέλει ο Θεός.

Φιλιά!

Δημοσίευση

Αγαπακι καλημερα!!!!!!!!!!!!! και γω ετσι ...καπως σαν εσενα, εχω μια κορη σχεδον 3,5 που απεκτησα με την 1η ελωσοματικη και στις 7/11 εκανα εμβρυομεταφορα με 2 κατεψυγμενες βλαστοκυστες. Ηταν αριστης ποιοτητας οπως μας ειπαν οι γιατροι. κανω χοριακη την Παρασκευη!!!!!!!οι βλαστοκυστες να ξερεις ειναι πιο εξελιγμενη μορφη κ αφου εφτασαν μεχρι αυτο το σταδιο ειναι πιο δυνατα....εχω σκαμπανεβασματα στη ψυχολογια αλλα απασχολουμε με τη μικρουλα μου κ ξεφευγω καπως. εισαι ξαπλα τελειως η καθεσαι σε καναπε.εγω κ τα δυο.εναλλαξ!!!!!αντε ελα να τα λεμε!!!!!!! καλα αποτελεσματα!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Σ' ευχαριστώ για την υποδοχή Μίκα! Εύχομαι να πάνε όλα καλά! Πρέπει να είμαστε αισιόδοξες. Η εμβρυολόγος μου είπε ότι η μήτρα δεν ξεχνά ποτέ, οπότε το γεγονός ότι είχαμε εγκυμοσύνη είναι ένα συν. Είμαι ξάπλα στον καναπέ, πιάστηκα και λίγο :) Σηκώνομαι για καμιά βόλτα στη κουζίνα, στο μπάνιο και πάλι πίσω! Ευτυχώς το παιδί τα πρωινά είναι στο σχολείο και δεν χρειάζεται να τρέχω από πίσω του.

Θα τα λέμε σίγουρα!

Δημοσίευση

agapaki83 welcome back!

Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά! Είσαι μικρή σε ηλικία, οι βλαστοκύστες είναι σούπερ (δεν είναι 1-3 ημερών δηλαδή), έχεις ήδη ένα μωρό, όλα είναι θετικά! Υπομονή μέχρι τη χοριακή!

PS. Άλλαξε και το τικεράκι σου που φαίνεται ότι είσαι 190 εβδομάδες έγκυος :)

Δημοσίευση

Για να αλλάξεις το τίκερ πας "Πίνακας ελέγχου χρήστη" (πάνω δεξιά), επεξεργασία υπογραφής (στο πλάι αριστερά) και θα σου βγάλει το τικεράκι. Μπορείς να το σβήσεις και να βάλεις κάτι άλλο στη θέση του.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
    • Κορίτσια μου γεννησαμε κι εμείς αισίως σήμερα 13:15 το μεσημέρι! Μπήκα 7:30 το πρωί κι ενώ έδειχνε να πηγαίνει πιο αργά από το πρώτο ξαφνικά αρχισσ να ποναω να πιεζομαι, φώναξα τη μαια , ηρθε ο γιατρός μεσα, εσπρωχνα κ μεσα σε ένα 20 λεπτό είχα γεννήσει. Δεν πρόλαβα να βάλω επιπλέον δόση είχα την πρώτη που είχα βάλει όταν άρχισα να δυσκολεύομαι. Ωστόσο ήταν τόσο ώστε να καταλαβαίνω φουλ, να βοηθάω φουλ με έναν πόνο διαχειρισιμο.  Δεν περίμενα πως στο δεύτερο παιδί θα ήταν τόσο έντονη και δυνατή η εμπειρία, ήταν ακόμη πιο δυνατή από την πρώτη! Εκεί ήμουν πιο στα χαμένα... 🤣  2690 ο ποντικομικρουλης μας κ 48 πόντους! Όντως μικρούλης τελικά, ο μικρούλης της κλινικής αλλά χαίρει άκρας υγείας!!! 💙🥹 έπιασε κ στήθος κι έφαγε 3 φορές ήδη... μέχρι να τον πάρει ο ύπνος ! Έχω και γάλα,  ήδη πίνει από το ένα και τρέχει και το άλλο... οπότε ελπίζω να πάρει γρήγορα τα πάνω του!  Εγώ σηκώθηκα αμέσως μόνη μου πήγα τουαλέτα,   έκανα και ντουζ πριν καμιά ώρα όλα καλά, δεν πονάω κ νιώθω σούπερ!  Καλή συνέχεια σε όλες !  Εύχομαι να είστε καλά όλες ... να μας ζήσουν!  @Katerina1990 γύρισες σπίτι;;; 
    • Ναι κορίτσι μου μην ανησυχείς. Κ η παιδίατρος αν δει κάτι που την προβληματίζει θα στο πει. Κ αυτό που λες ότι κάνει τα περισσότερα με τον μπαμπά του, για μένα δεν έχει καμία σημασία ούτε δείχνει κάτι. Πχ κι εμένα ο άντρας μου ασχολείται πάρα πολύ να διαβάζει παραμύθια με τον μικρό όσο εγώ κάνω δουλειές κ τον βλέπω ότι μαθαίνει πολύ περισσότερα πράγματα από την ώρα που περνάει με τον μπαμπά του απ' ότι με εμένα. Μαζί κάνουμε κυρίως διάφορα παιχνιδάκια. Αλλά δεν έχει σημασία, ο καθένας έχει να δώσει πολλά κ διαφορετικά πράγματα κ το παιδί έχει την δική του ξεχωριστή κ όμορφη σχέση με τον καθένα!
    • @Tina23 ισχύει αυτό που λες για την ψυχολογία, η αλήθεια είναι ότι σε αυτόν τον κύκλο νιώθω καλύτερα ψυχολογικά από τους προηγούμενους δεν ξέρω τι γίνεται. Παντως οι ορμονολογικες μου ήταν καλές.  Θα φανεί όπως και να χει!  Εσύ θύμισε μου μπήκατε πάλι στο παιχνίδι σε αυτόν τον κύκλο ε;  @afr γενικά τις τελευταίες φορές ναι πρηζεται το στήθος και πονάει αλλά τώρα έχω πάθει αυτό που λες βγάζω σουτιέν και υποφέρω, περπατάω και πονάω αν πάει να με αγγίζει ο σύζυξ άνετα τον δαγκώνω 😄 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...