Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια καλημέρα!!

Σαν σήμερα λοιπόν στις 9 κ μισή το πρωί έφερα στον κόσμο το κοριτσάκι μας!! Η Ιωάννα μας έχει σήμερα τα πρώτα της γενέθλια :woohoo: Γι' αυτό και έχουμε κανονίσει ένα μικρό οικογενειακό παρτάκι για να το γιορτάσουμε:P:lol:

Και να 'μαι φέτος να περιμένω και τη δεύτερη μπουμπού μας το Μάρτιο;)

Δημοσίευση

ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΙΩΑΝΝΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

ΜΑΓΑΛΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΕ ΑΣΠΡΑ ΜΑΛΛΙΑ

ΠΑΝΤΟΥ ΝΑ ΣΚΟΡΠΙΖΕΙΣ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΤΟ ΦΩΣ

ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΝΑ, ΜΙΑ ΣΟΦΟΣ!

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ Η ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ! ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ!

ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ, ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ.

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!!!! :cheer::) :laugh:

Δημοσίευση

Να σου ζήσει η κορούλα σου :woohoo: :woohoo: ...Να ειναι τυχερή στην ζωή της κ να την δείς όπως επιθυμείς...Σου ευχομαι να γινει ενα ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ κ όλα τα άλλα γίνονται...;)

Με το καλό κ το δεύτερο παιδάκι σου..:cheer: .. Να ειναι υγιής όλη η οικογένειά σου κ αγαπημένη....

Και πάλι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ...να τα εκατοστήσει...

Δημοσίευση

να χαιρεσαι κ τα δυο κοριτσακια σου κ με το καλό λοιπον να καταφτασει κ η δευτερη μπουμπου σου. Να εχετε μια ομορφη οικογενεια κ να ειναι κ τα κοριτσακια σου γερα κ τυχερά.

Δημοσίευση

Mαρία,να χαιρεσαι την Ιωαννίτσα σου!!!Να την καμαρωνετε γερη και ευτυχισμενη και με το καλο η μικρουλα σας να υποδεχτει το αδερφακι της!Να περασετε ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ στο πρωτο σας παρτακι!Φιλακια στην εορταζουσα:kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

Χρόνια πολλά! Να τα εκατοστήσει το κοριτσάκι σου και να είναι πάντα υγιής κι ευτυχισμένη...Και 'συ να τη χαίρεσαι και να τη δεις όπως επιθυμείς...Με το καλό να έρθει και το δεύτερο μπεμπάκι σας και να σας δώσει ακόμα μεγαλύτερη χαρά..Φιλάκια!

Δημοσίευση

MariaIoanna να την χαίρεσαι την κορούλα σου να τα εκατοστήσει και όπως επιθυμείς να την καμαρώσεις!!Και συ με το καλο το παιδάκι σου το Μάρτιο-και γω Μάρτιο γεννάω-

Δημοσίευση

Να σας ζήσει η Ιωάννα σας..

Να εχει χρόνια καλά και πολλά!! Να είναι υγιής και τυχερή στη ζωή της και να την καμαρώσετε όπως επιθυμείτε!!

Με το καλό και η δεύτερη κόρη!! Πολλές αφίξεις το Μάρτιο βρε παιδιά...

Με το καλό κι εσύ, κι εγώ και όλες μας...

ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ

Δημοσίευση

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΑΣ!!!!!

ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΜΑΤΗ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ!!

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΠΟΥΜΠΟΥ..

ΑΧ ΤΥΧΕΡΗ ΜΕ ΤΙΣ 2 ΚΟΡΕΣ!!!

ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΕΛΕΙΑ ΣΗΜΕΡΑ!!!

Δημοσίευση

Χρόνια πολλά !!!!!!!!!να την χαίρεστε την κούκλα !!!!!!!!Χιλιόχρονη.........και με το καλό το νέο μέλος........Μη μου την παραμελήσετε την Ιωάννα!!!!!!!γιατί φαντάζομαι πόσο δύσκολο είναι να έχεις τόσο μικρό παιδί και να περιμένεις και δεύτερο....κουράγιο μάνα!!!!!!!!

Αστειεύομαι !!!!!!

φιλιά

Δημοσίευση

Να χαίρεστε την Ιωάννα σας, να τη δείτε όπως ποθείτε και να γίνει ένας πλήρης, ευτυχισμένος και τυχερός άνθρωπος!!! Με το καλό να της χαρίσετε σε λίγους μήνες και το πρώτο της αδερφάκι!!!

1011432dganijl1e6.gif

Δημοσίευση

XΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!:woohoo:

να την χαιρεστε την Ιωαννιτσα σας, να 'ναι γερη, πολυχρονη και πολυ πολυ ευτυχισμενη σε ολη της τη ζωουλα!!!:cheer:

με το καλο να ερθει στο κοσμο και η αδερφουλα της!! θα 'ναι και κοντα στην ηλικια, τι ωραια!!;)

• Απαντήσεις

• Πόσο θα συμφωνήσω με αυτό το μήνυμα!!! Έχω πέσει στα πατώματα, έχω κλάψει, έχω κυνηγήσει (πιο μικρή και ανώριμη γαρ). Περνώντας τα χρόνια και κοιτωντας πίσω, έκανα απλά τον σταυρό μου και είπα Θεέ μου γλίτωσα.... Βέβαια @Nerina κορίτσι μου ο,τι και να σου λέμε εμείς τώρα, ξέρω πολύ καλά ότι δεν αλλάζει αυτό που νιώθεις. Θα σου δώσω μια τελευταία συμβουλή (τα υπόλοιπα στα είχα γράψει στο άλλο θέμα και δεν θέλω να σε κουράζω): μην κινηθείς με γνώμονα το ότι θα μείνεις μόνη σου στην ηλικία σου (εντωμεταξύ νέα κοπέλα είσαι!!!), ή τι θα πει ο κόσμος, ή τα χρόνια που περάσατε μαζί. Θα σπαταλήσεις αλλα τόσα χρόνια, πολύτιμα πλέον, από φόβο; Αξίζει;; 
    • @Mariaa_ δεν έχω ζήσει ποτέ κατάθλιψη ούτε είχα τρελό άγχος στην εγκυμοσύνη. Όμως η εγκυμοσύνη και η λοχεία είναι μια περίοδος που είναι πολύ ευαίσθητη για εμάς. Θυμάμαι ότι έκλαιγα για το παραμικρό για καταστάσεις που δεν θα έκλαιγα κανονικά.  Στην εγκυμοσύνη δούλευα και είχα το πρόγραμμα μου, αλλά όταν γέννησα και έμεινα μόνη με το μωρό τότε αντιμετώπισα την μητρική μοναξιά που λέω εγώ, κάτι που το βλέπω σε όλες τις νέες μητέρες. Ξαφνικά αλλάζει όλος σου ο κόσμος, όλο σου το πρόγραμμα και δεν έχεις παρέες και κάποιον να μιλήσεις τις ώρες που εσύ μπορείς. Ξέρεις πως αντιμετώπισα αυτή την κατάσταση; Έφτιαξα πρόγραμμα που απαιτούσε καθημερινή έξοδο και το τηρουσα πιστά όσο κουρασμένη και να ήμουν. Έτσι "αναγκαζόμουν" να ακολουθήσω μία ρουτίνα σαν να έχω δουλειά (έβρισκα και εξωτερικές δουλίτσες βέβαια να κάνω). Τι προτείνω λοιπόν; Φτιάξε καθημερινό πρόγραμμα και τήρησε το ευλαβικά. Σε αυτό βάλε καθημερινή έξοδο το πρωί (ο ήλιος κάνει καλό).  Α επίσης έκανα φιλίες από εδώ μέσα και μιλούσα με κάποιες κοπέλες που ήμασταν στην ίδια φάση και μοιραζόμασταν κάπως την καθημερινότητα. Δυστυχώς μετά τη γέννα έρχονται τα baby blues, που είναι 2 εβδομάδες που θα είσαι χάλια συναισθηματικά και θα κλαις συνέχεια. Μετά γενικά οι πρώτες 40 μέρες έχουν αρκετό ξενύχτι και κούραση, ειδικά όταν θηλάζεις. Και αν έχει και κολικούς το μωρό; Κλάψε Χαράλαμπε... Όχι δεν στα λέω όλα αυτά για να σε αγχωσω. Στα λέω για να καταλάβεις ότι πρέπει να είσαι καλά! Να φροντίσεις να είσαι στην καλύτερη δυνατή σου φάση! Αν πρέπει να πάρεις αντικαταθλιπτικά, να πάρεις. Περί θηλασμού του συντρόφου σου δεν του πέφτει κανένας λόγος! Δικό σου το σώμα! Ο δικός του ρόλος είναι να στηρίξει μόνο την απόφαση σου. Τέλος, μπες σε ομαδουλες να βρεις κι άλλες εγκύους να μοιράζεστε τα άγχη σας και που ξέρεις; Ίσως βρεις κάποια φίλη να βγαίνετε 😊
    • Με το καλό τη Δευτέρα! Εύχομαι να είναι κορίτσι γιατί έχεις ήδη 3 άντρες μέσα στο σπίτι, φτάνει 🤣 Τι ώρα έχεις την αυχενική; ΠΗΤ πότε έχεις;
    • Καλέ γιατί προδικάζεις; Εμένα πάντα 3 μέρες μετά την αναμενόμενη περίοδο ξεκινάω να έχω αχνά τεστ πρώιμης ανίχνευσης φυσικά.  Επίσης αφού ξέρεις ότι η συνταγή απαιτεί ταξιδάκι τι κάθεσαι; Για ξεκίνα να το οργανώνεις 😉
    • Ετοιμάσου για δίδυμα φίλη! Ελπίζω να έχετε κάνει τα οικονομικά σας κουμάντα 😜
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...