Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κοριτσια εχω μια μικρη παρατηρησουλα να κανω.:(

Γιατι μερικα κοριτσια γραφουν με αγγλικους χαρακτηρες- ελληνικα?

Απλα το λεω αυτο γιατι ειναι πολυ δυσκολο να διαβασει κανεις μηνυματα με αυτην την γραφη.

Εξαλλου απο οτι βλεπω το forum υποστηριζει μια χαρα τα ελληνικα και δεν υπαρχει λογος.

Εκτος αν το πληκτρολογιο στον υπολογιστη ειναι σε αγγλικα μονο ή τελος παντων ετσι μονο βολευει?

Αυτο ετσι.... μια παρατηρηση.

Xwris pareksigisi

Χωρις παρεξηγηση

Τι ειναι πιο ευκολο να διαβασει κανεις?

Δημοσίευση

Ειναι οπως μαθει κανεις. Στο mammyland αρχισα να γραφω ελληνικα γιατι μεχρι τωρα που επικοινωνουσα μεσω msn με τους φιλους μου γραφω greeklish (ετσι λεγονται τα ελληνικα με αγγλικους χαρακτηρες). Το κακο ειναι οτι ξεχασα τα ελληνικα μου και την ελληνικη ορθογραφια εκει που δεν εκανα ορθογραφικα τωρα κανω. Οποτε καλο μου κανε το mammyland που με αναγκαζει κ γραφω ελληνικα:P Δικιο εχεις

Δημοσίευση

Κορίτσια εγώ θα συμφωνήσω ότι όπως βολέυει καλύτερα,αλλά να πω ότι πολλά ''ποσταρίσματα'' που είναι γραμμένα με greeklish,πολλές φορές τα προσπερνώ χωρίς να τα διαβάσω,γιατί με κουράζουν...:blush:

Well....ίσως είναι θέμα συνήθειας...

Δημοσίευση

ΕΓΩ ΛΟΓΩ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΕΓΡΑΦΑ ΜΟΝΟ ΑΓΓΛΙΚΑ-ΚΕΦΑΛΑΙΑ. ΕΙΧΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΟΥ!:(

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΛΑΘΗ ΚΑΝΩ ΤΩΡΑ, ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΕΙΜΟΥΝ ΑΡΙΣΤΗ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ.ΛΟΓΩ ΤΟΥ MAMMYLAND ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΠΑΛΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ..

ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΜΕ ΜΙΚΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ!SORRY:S

Δημοσίευση

ΑΝΤΡΙΑΝΑ έγραψε:

Κορίτσια εγώ θα συμφωνήσω ότι όπως βολέυει καλύτερα,αλλά να πω ότι πολλά ''ποσταρίσματα'' που είναι γραμμένα με greeklish,πολλές φορές τα προσπερνώ χωρίς να τα διαβάσω,γιατί με κουράζουν...:blush:

Well....ίσως είναι θέμα συνήθειας...

Και γω πιάνω τον εαυτό μου να το κάνει αυτο συχνά..

Πάντως συμφωνώ κ με το παπάκι και εγώ με τους φίλους επικοικωνώ στα greeklish ακόμη και μέσω κινητού. Κι εγώ κάνω πολλά ορθογραφικά ενώ παλια δεν εκανα..

Αν ειναι μικρό το post ειναι οκ αλλα οταν ειναι μεγάλο το post ειναι λίγο ταλαιπωρία..

θα συμφωνήσω όμως ότι θέλει εξάσκηση

Δημοσίευση

κι εγω κοριτσια απο (κακη) συνηθεια το κανω.....:( :( :( sorry αν σας κουραζω....:blush: :blush: αν γραφω ελληνικα κανω μια ωρα!!!!:blush: :blush: δεν ειμαι και ξεφτερη στην ορθογραφια.....και....:blush: :blush: :blush:

Δημοσίευση

Εγώ πάντα στην δουλειά μου είχα αγγλικό πληκτρολόγιο και έγραφα μόνο στα αγγλικά, τώρα στο σπίτι το πληκτρολόγιο είναι γερμανικό και για παράδειγμα εκεί που υπάρχει το "υ" είναι το "Ζ"! λίγο μπέρδεμα αλλά συνήθισα να γράφω στα ελληνικά γιατί δίνω τις εργασίες μου στο ΕΑΠ στα ελληνικά, οπότε.... Πάντως όπως βολεύει τον καθένα.

Και εγώ αν κάποιο μήνυμα είναι μεγάλο και γραμμένο με λατινικούς χαρακτήρες καμμιά φορά το προσπερνώ!! με κουράζει και μάλιστα όταν το "ω" είναι γραμμένο "w" ή το "η" "h", μπερδεύομαι!!!

Δημοσίευση

κοριτσακια μου, θα συμφωνησω κι εγω με τις κοπελες, δυστυχως ειναι πολυ κουραστικο, να τα διαβασεις τα greeklish!:(

οπως βολευεται βεβαια η καθε κοπελα, αλλα για να 'μαι ειλικρινης, κι εγω οπως κι η Αντριαννουλα, ειδικα τα μεγαλα posts, τα προσπερνω, γιατι ζαλιζομαι!!!:S

• Προσθήκη...