Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΚΑΦΕ ΣΚΟΥΡΟ ΑΙΜΑ -ΠΟΝΟΙ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΟΔΟ

loutsia

Recommended Posts

γεια σας.γραφω πρωτη φορα και θα ηθελα να με βοηθησετε. 2-3 μερες μετα την ωορηξια μου αρχισα να εχω καφε υγρα στα οποια δεν εδωσα σημασια.αυτο εγινε παρασκευη. την κυριακη κουραστηκα πολυ και μετα ειδα οτι τα υγρα αυτα αυξηθηκαν. οπως την τελευταια μερα περιοδου και συνεχιστηκαν αλλες 3 μερες.δηλαδη συνολικα τα ειχα 6 μερες. 2 μερες αφου σταματησαν αρχισα να εχω πονους περιοδου καθως περιμενα σε περιπου μια εβδομαδα.ειναι τωρα 2 μερες που ποναω οπως ακριβως πριν αδιαθετησω δηλαδη εντονα και περιοδος δεν ερχεται.νιωθω απαισια.μηπως ειχε καμια αναλογη εμπειρια?

[smilie=sad10.gif][smilie=sad10.gif][smilie=sad10.gif]

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

τον πηρα πριν σταματησουν τα καφε υγρα και μου ειπε να περιμενω την περιοδο και αν συνεχισουν και μετα την περιοδο να παω να με δει.τα καφε υγρα σταματησαν εδω και δυο μερες.η περιοδος δεν ερχεται.

καμια δεν ειχε αναλογη εμπειρια?????διαβαζα οτι καποιες φορες αμα συλλαβεις εμφανιζεται αιμα η καφε υγρα μετα την ωορηξια..ξερετε αν ισχυει κατι τετοιο????

και κατι τελευταιο.πριν εμφανιστουν τα καφε υγρα εκλαιγα καθε μερα για σημαντες αιτιες και τα νευρα μου ηταν σπασμενα χωρις ιδιαιτερο λογο .οταν εμφανιστηκαν αυτα τα υγρα ηρεμησα και μαλιστα δεν το ειχα συνδεσει επειδη δεν τους ειχα δωσει σημασια.θυμαμαι ομως οτι εκεινη τη μερα ενιωθα πολυ πιο ηρεμη και μου χε κανει εντυπωση.και μετα τα ειδα στο εσωρουχο.

Εγώ είχα καφέ υγρά όταν έμεινα έγκυος, αλλά ήταν στις πέντε μέρες καθυστέρησης. Απ' ό,τι κατάλαβα εσύ ήσουν στη μέση του κύκλου περίπου όταν τα είχες έτσι δεν είναι;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...